Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a párom 2 (72 db)

10-kor bevettem a tablettát, és délután 2 -kor hasmenésem volt 2-szer. Durván 4 óra eltelt a két időpont között. Lehet így bajom, ha nem pótoltam a szemet? Mit tegyünk a párommal?

a tájékoztató 3-4 órát ír a felszívódásra, és a szem pótlását. nem vettem be, lehet így bajunk abból ha kiegészít? védekezés nélkül csináljuk?

Legjobb válasz: Én nem bíznék a 4 órában, szerintem necces... 1 hétig kiegészítõ védekezés.

Én nem bíznék a 4 órában, szerintem necces... 1 hétig kiegészítõ védekezés.
lehet gyenge a felfogásom, de kicsit bonyolut a kérdés :D ezerszer kevesebb probléma lenne és kérdés itt, ha betartanák az emberek a hiperkonzervatív, földhözragadt hülyeséget h házasság elõtt nincs szex. ha házasok vagytok, akkor nem szóltam.
Szerintem mivel védettséget sem egybõl ad így azt talán nem is olyan könnyen veszíti el. Mellesleg mi 8 éve vagyunk együtt a férjemmel és egy darab tablettát nem engedett beszedni. Kétszer lettem állapotos, mindkettõ tervezett baba. Vannak egyéb hatásos módszerek is. De nehogy az én véleményem miatt legyen nem tervezett terhesség :) úgyhogy nézd meg az utasítást is sztem. Inkább tabletta mint abortusz...
Határeset, én egy hétig kiegészitõ védekezést alkalmaznák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor most tartani fogjuk az egy hetet. Nem szeretnénk bajt. :)
hát én sem engednék beszedni a kedvesemnek egy tablettát se, ha lenne.
6-osnak: Akkor Te is a kevés létszámos, nem önzõ és nem kezdõ pasik táborát gyarapíthatod, mint a párom. :) Exem mellett 5 évig szedtem a tablettákat és a végén majdnem elmúlt 22 évesen a mensim, úgy hogy majdnem minden iratásnál voltam vizsgálaton is a dokinál (akkor még nem volt kötelezõ) ...

Kétségbe estem! Most mit tegyek? A párommal vannak problémák. Eddig akarta a babát, most 8 hetes vagyok, nem is volt semmi gond, de vagy 2 napja teljesen furán viselkedik..

Az el?z? kapcsolatomból van már egy 5 éves lányom, most költöznénk össze a párom lakásába tavasszal, én szeptember vége fele szülnék. Szóval a páromnak kételyei vannak, hogy nem fog tudni "eltartani" 4 embert. Teljesen megváltozott. Gyedet én is fogok kapni, nem kell engem eltartani, de ? ezt nem így látja...Volt hogy sokat veszekedtünk tavaly majd kibékültünk, és akkor fogant a baba. És fél hogy csak addig lennék normális, még nem lehet elvetetni. Egyedül nem tudnék eltartani 3-unkat. Fél hogy "elrontja " az életét...

Legjobb válasz: Te mit szeretnél??Most mondja h ne tartsd meg a babát??

Te mit szeretnél??Most mondja h ne tartsd meg a babát??
Szia! Te írtad le, hogy veled van baja...Tehát tudod a választ már nem akar téged.:(Egy közös gyerek pedig mindenképp összekötne és ezt nem akarja.Ha most nem hagy el, akkor nemsoká.... Lépj te elõbb!!!
Nagyon sok jó választ kaptál. Valamitõl megijjedt a párod.Lehet õ sohase lesz családcentrikus.Ha ilyen könnyen meggondolja magát , akkor nem elég férfi.Fõleg a te állapotodban ...vigyáznia kellene rád;nem értem. Egy utolsó próbálkozásom lenne még feléje, mégpedig az hogy: Rendben (MIKI? LAJOS? akárki)nem tartom meg.Biztos ezt akarod?Kérnék idõpontot a nõgyógyásztól, de mindezt úgy , h tudjon róla a párod is. Ha nem ellenezné, ha nem szólna közbe...akkor elhagynám. Ha megtudnám magamnak engedni anyagilag akkor megtartanám.Lehet egy rossz barát ráijjesztett, hogy majd elhízol stb.
Szia, Egy történet egy most 20hetes kismamáról: Terhes lett áprilisban a párjától, akkor 2éves kapcsolatban. 8hetes terhes volt amikor a férfi teljesen meghülyült, és közölte nem kell neki a gyereke. A lány nem sokkal elõtte elvetélt egy babát, amit a férfi úgy megsiratott, mert családot akart a lánnyal. Most mikor volt egy élõ magzat már nem kellett, és jöhetett bármi, nem volt hajlandó vállalni a családját. 11hetesen a lány feladta a harcot egy életért, amit mások akarnak élni, és már õ is gyûlölte a gyermekét. Elvetette. Csak azért, mert az anyagias világban minden emberi kapcsolt elmúlt, meggyõzték, hogy neki is az a legfaszább döntés, amit hozhat... Szeptemberben egy új pár mellett újra terhes lett, és a férfi nem hogy 6hónap után elhagyta volna, nem. Együtt közösen várják a fiukat, pedig nem milliomos család, csak valóban szeretik egymást, és nem az a fontos, hogy akkor 2évig el kell tartson három embert, hanem együtt kéz a kézben harcolnak. A picinek az anyánk, az apának mindene megvan/lesz. Azóta a lány boldog, és ragyog, mert valóban anya lehet/lesz. Ha a párod egy beszélgetéssor után sem akarja a gyermekét, akkor javaslom, hogy hagyd el. Lehet, hogy a legszörnyûbb napjaidban találod meg azt a férfit, aki a lányodnak is az apja akar lenni, és a saját gyermekéért még ölne is, ha bántani akarják... És nem az lesz számára kicsinyesen a fontos, hogy a seggét levédje, mert felelõsnek kell lenni egy életért. Beszéljétek meg újra, mi fontos neki, ugyanis õ is ott volt, mikor a picike esélyt kapott az életre. Ha semmi sem gyõzi meg, akkor neked kell eldöntened, mit bírsz ki. Sok sikert.
Már bocsi, de mi az, hogy veled van baja?? Felneveltél már egy gyereket, tudod, mi a dörgés, nem? Miért viselkedik így egy terhes nõvel? Ilyenkor olyan mérges vagyok... megcsinálni, azt meg tudja, de felelõsség... Remélem rendbe jösztök és boldog jövõtök lesz. (Lehet, hogy csak beijedt, nem...? )
nem tudom mi a baja veled. De TE mit szeretnél??megtartani??Terveztétek babát?? ÉN megtartanám, de ez én vagyok.
A kérdező hozzászólása: én megtartanám persze! akart õ is gyereket persze! meg én is tesót a lányomnak, de hogy mikor arról nem beszéltünk. Nem védekeztünk rég óta. Szóval ha akart volna, akkor tehetett volna ellene...
A kérdező hozzászólása: én nagyon szeretném, de én már egyszer megütöttem a lábam hogy egyedül maradtam a lányommaal. Szóval tudom milyen, és mégegy babával nem szeretném ezt tenni. Másrészt 2 gyerekkel nehezebben is találnék párt, de ez már a legutolsó dolog lenne. tulajdonképpen ki nem mondta hogy vetessem el, csak utal rá. Azonban az is fura, hogy õ már 31 éves, se kutyája se macskája (ill 1 kutyája van). és azt is mondta, hogy neki a babával nincs baja, cska velem...!!!
Elképesztõ pasik futkosnak a világban, aki ugyan nem védekezik, de aztán ítélkezni azt tud utólag.Nem akarlak bántani, nagyon sajnállak téged, mert tudom hogy 8 hetesen az ember lánya mennyire sérülékeny egyébként is.Soha ne dönts a gyereked kárára, ne vedd el az életét azért, mert nem kelletek az apjának.(az ilyen az nem apa!)Egyébként én is úgy gondolom, hogy talán egy "jó" haver tõmte meg valami negatív dologgal a fejét, mert sok ilyet hallok.remélem hogy jól fogsz dönteni, és sok sikert kívánok neked az életben, és könnyû szülést!Drukkolok neked! Egy 30 hetes kismama
Szia! Szerintem még ne aggódj, nálunk is hasonló történt. A párom, mikor meglátta a tesztet mindenkinek elmondta, hogy kisbabánk lesz. Aztán egy nap minden megváltozott...már 10 hetes terhes voltam, mikor közölte, hogy 2hetem van eldönteni, mit akarok, mert ö nem akarja ezt a gyereket! Mondtam, hogyha egyedül is maradok, ezt a gyereket én akarom! Rá 3 napra elmentünk ultrahangra (ahova elöször nem akart jönni!) és mikor meglátta a gyerekét, könnybelábadt a szeme! mikor hazaértünk bocsánatot kért, ugyanis fogalma sem volt róla, hogy már ilyen fejlett a baba! Ha pasiknak általában kézzelfoghatóvá kell tenni a babát, akár uh segitségével! Kitartás! :-)
Azért írd majd meg h mire jútottatok.Drukkolok neked , bárcsak minden rendbe jönne köztetek.

Mit tegyek? A párommal van már egy gyerekünk, de 2 éve eldöntöttük, hogy akarunk még egyet, eddig nem sikerült (illetve közben volt egy korai vetélésem). Most viszont a pasim azt mondja, hogy ő már nem akarja, csak miattam.

Legjobb válasz: Mondd meg a pasidnak,hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.

Mondd meg a pasidnak, hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem oltam depis, de tegnap óta igen
szerintem kicsit szüneteljetek. Esetleg Jónásmódszerrel próbálkoztatok.


Mit tegyek, ha a párom 2 év után is nagyon zárkózott?

Már felfogtam,hogy ? ILYEN és nem tudja jobban kimutatni,de szükségem lenne rá,hogy kicsit többet érzelg?sködjön.Nem akarom ott hagyni,mert azért szeretem,meg van egy közös lakásunk is már.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Semmit se tudsz tenni. Az én párom is ilyen. És nekünk már nem csak közös lakásunk van, hanem 2 babónk is :D Sajna néha én is szenvedek ettõl, de már beletörõdtem a sorsomba. Mindig a jó dolgokat nézem. Pl. milyen csodás apa!

Semmit se tudsz tenni. Az én párom is ilyen. És nekünk már nem csak közös lakásunk van, hanem 2 babónk is :D Sajna néha én is szenvedek ettõl, de már beletörõdtem a sorsomba. Mindig a jó dolgokat nézem. Pl. milyen csodás apa!

A párommal 2 éve vagyunk együtt, de a legjobb barátja mindíg fontosabb nálam. Ne értsetek félre, nem akarom elszakítani a barátaitól, de amikor egy héten negyedjére kocsmáznak együtt, az már sok nekem. Mit tegyek?

Persze próbáltam megbeszélni, de mivel nagyon fontos neki a srác, ezért óvatosnak kell lennem. Gyakori ellenérv, hogy én meg állandóan tanulok (ami igaz is). Nem akarom elveszíteni, de nekem nem jó így. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...

Szerintem kössetek kompromisszumot. Te akkor tanulsz, mikor õ a barátjával van, de viszont mellette legyenek közös, romantikus , klassz randiaitok! Tegyen érted, és vmivel engeszteljen ki. A tanulás meg a kocsma kicsit két dolog...
A kérdező hozzászólása: köszi az aranyos válaszokat. A baj az, hogy köztem és a barát között nem a legjobb a kapcsolat. Pesze megyek velük néha, de mindíg van egy kis feszültség, még ha nem is kerül kifejezésre. És hiába mondtam a páromnak már, hogy nekem nem jó így, az volt a válasz, hogy én nem érthetem meg az õ kapcsolatukat, mert nekem egy ilyen jó barátom sincs (ami igaz is, sok barátom van, de egyikkel sem ilyen szoros a kapcsolatom)
OLYAN NINCS HOGY FONTOSABB HA EGY KAPCSOLATRÓL VAN SZÓ!!! hogyhogy FONTOSABB, a barátodnak az kéne az elsõ legyen, hogy Neked jó legyen...és nem azt mondom hogy hanyagolja a barátait, de gondolom Õ nagyon fellenne veszve, ha esetleg Te tartanád fontosabbnak az egyik barátnõdet...Nem? szerintem ezt igy ahogy van mond el neki, és azt is hogy nem elszakitani akarod õket, hanem csak megakarod találni a megoldást...ja és miért nem méssz vele? tudom h az nem ugyanaz, de néha ilyent is lehetne csinálni...vagy forditva h Õ menjen veled...ez egyszerû...:) remélem segitettem és azt is h minden rendben lesz:)

Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama

Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :) ) Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Mi is hasnoló ciõben járunk, és egyszerûen nem lehet nem ezen rágódni, ha szeretnétek babát. Sajnálom, de bevált ötletem nekem sincs. :)
Szia! Én is görcsöltem a dolgon, az elsõ hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:) Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyû sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad! Sok sikert!!!
én is görcsöltem az elsõ nap ota. de most meg itt vagyok clostit szedek és már várjuk az eredményt

Van 2 elevenszülő ivadék halam. Az egyik egy 2 hetes dalmata molly. A másik egy szifó, csak pár nappal lehet fiatalabb. Átraktam őket egy 25laksiba. Most a szifó nem érzi jól magát. A molly igen. Mit tegyek a szifóért?

A víz: 22-23 fokos.Van benne anubias.Kapnak rendesen kaját.Eddig egy ivadékhálóban voltak. A szifó csipkedte a mollyt, aki soványabb lett egy kicsit.

Legjobb válasz: A szifó jobban van mostmár, de mi lenne neki a legjobb? És miért volt agresszív a mollyval?

A kérdező hozzászólása: A szifó jobban van mostmár, de mi lenne neki a legjobb? És miért volt agresszív a mollyval?

Gyereket szeretnénk a párommal, de nem sikerül, most késett 2 hetet és kaptam rá gyogyszert! Mit tegyek a gyogyszer után?

ezután mi lesz? mindent csaináljunk ugy ahogy kell? félid?ben hajrá bele.? vagy lehet h nme lesz peteérésem?? aki tud segitsen..

Legjobb válasz: Egy ovulációs mikroszkóp vagy teszt sokat segítene.:)

Egy ovulációs mikroszkóp vagy teszt sokat segítene.:)
Szia! Nem értem a kérdést. Milyen gyógyszert kaptál?
Az én javaslatom ha van idõd és energiád, hõmérõzd magad, nézd a peteérésedet, amit a tested jobb esetben jelez a középidõben fehérfolyással, vagy ovu tesztez. Én 10 hónap probálkozás után mondhatom azt, hogy beláttam hibába csinálok bármit a baba jönni fog, ha õ is úgy gondolja, és a 9. hónaptól eldöntöttem, hogy nem érdekel. És láss csodát ma reggel teszteltem pozítivat a 10. hónap végén. Ja se az idõpontott, sem az peteérést, semmit nem figyeltem, csak szerelmeskedtünk a férjemmel szeretetben:) :) :)
Szia, én márc-ban hagytam abba a gyógyszert, a doki javaslatára két hónapig e vitamint szedtem, majd az elevitet kezdtem el, most tartunk a 3. hónapnál és az elsõ védekezés nélküli együttlét után terhes lettem. Lehet, h ez szerencse kérdése is, de szerintem a vitaminok is besegítettek.Próbáld meg ezt is... ja és persze, mindent bele!!!
szia! próbáld ki a rennie rágótablettát, ha ez segít, akkor sajnos sok a savad, amit megfelelõ diétával meg tudsz oldani!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsot!
Ne hánytasd magad, mert ördögi körbe kerülsz! Én is refluxos vagyok, néha hányok - savat -, mert pillanatnyilag könnyebbséget okoz, aztán csak fokozza a gyomorégést. Minél többet hányok, annál rosszabb lesz :S
A kérdező hozzászólása: Én nem hánytatom magam, magától jön, nem kell ledugni az ujjam, ez itt a baj.Fekszem az ágyban és egyszer csak olyan rosszul leszek, " ver a pulzusom, lever a víz, nyomást érzek a hasamban és ég is" hogy muszáj kimennem a wc-be..mert ha nem akkor az ágyba megy...
A kérdező hozzászólása: ja és soha semmit nem böfögök fel, viszont mostanában nagyon égeti a torkomat is, szinte minden kijön amit pár órával elõtte ettem..az orrom is vérzik közben..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!