Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a macskám egész éjszaka (1 db)

Mit tegyek, ha a macskám egész éjszaka a szekrényt kaparja, mintha ki akarná nyitni?

Kárt nem tesz benne, meg nem is tudja kinyitni, de nagyon zavar, arra kelek fel éjszaka, hogy kaparja.Nincs benne semmi ami miatt beakarna menni.

Legjobb válasz: rakd ki a macskát a házbol vagy ragd bele a macskát

rakd ki a macskát a házbol vagy ragd bele a macskát
Talán mégiscsak lehet a szekrényben valami, ami odavonzza. Valami illat, vagy esetleg valami rovar mozgása, amit te nem hallasz, õ viszont igen. Szerintem pakold ki a szekrényt és nézd át alaposan, vagy engedd be és figyeld, hogy mit keres benne!
Aludni akar :) És a házban valószínûleg nem tud elbújni megfelelõen. A macskák nagyon szeretnek szekrényben aludni.
Van kaparófája?
Az én cicám is ezt csinálja néha, csak benn akar aludni! Én be szoktam engeni, volt, hogy 4 órát aludt benn, aztán kijött!
A cicák mindig a oda akarnak bemenni, ami el van zárva elõlük. Nem biztos, hogy van benne valami, ami miatt kaparja, egyszerûen csak be van csukva az ajtaja, ezért érdekli. Ha nem probléma, engedd be egy kicsit, lehet, hogy csak körülnéz aztán jön is ki. A csukott ajtó izgatja, nem a szekrény. Mondjuk az enyém is szeret benn aludni a szekrényben :)
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a válaszokat, ma este beengedem és kiderül mit akart, remélem utána leszokik róla:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vajon el kaphatja?

Mindenki elkapta a hányós, hasmenéses vírust és a 10 hetes kiscicát senkihez nem tudjuk berakni, hogy elkerülje a vírust.
Vajon elkaphatja?

4

Harmadik szemhély előreesése?

A macskám kinti cica, és pár napja észre vettem,hogy kint van neki ezaz úgy nevezett 3. szemhélya, érdekes mert ha lámpába néz vissza megy neki amúgy meg félig / negyedik kint van, de semmi baja, nem nyágod, eszik, játszik.
Természetesen ha nem múlik el neki, elviszem az orvoshoz.
De olvastam neten, hogy ez előfordul főleg kölyök cicáknál (enyém csak pár hónapos)
És álltalában magától elmúlik 1-2 hét múlva.
Ha valakinek már volt része ilyenben acicájával és leirná, hogy mi lett a vége esetleg mit mondott az orvos azt megköszönném :)

1

Ismeretlen fertőzésben elpusztult macska után mennyi idővel lehet új macskát hozni a házba?

Fenn állhat e az új macska fertőződése? Milyen óvintézkedéseket érdemes tenni? takarítás fertőtlenítés stb...

1

Masfel eves him macskamnak mi baja lehet?

Nagyon megy a hasa, hanyik es nagyon gyenge. Etvagyanak semmi baja de kihanyja es nagyon megy a hasa. nemreg eszrevettuk hogy ferges. Arra mar kapott gyogyszert. Esetleg valami mas tipp, hogy mit tehetnek vele?

4

Ez a macska ilyen kövér vagy fel van fúvódva, esetleg vemhes?

http://kepfeltoltes.hu/view/131021/Teljes_k_perny__r_gz_t_se..
Szerintem nagyon kidudorodik így fentről nézve.

3

Mit csináljak, hogy a kismacska ne kakizza össze az ágyamat? Rá lehet szoktatni alomra?

Macskaki

1

Miért utasítják el az anyamacskák a már többhónapos macskáikat?

Azt vettem észre egy idő után (olyan 4-5 hónap után) elkezdenek fújolni rájuk és már nem foglalkoznak velük, gyakran össze is verekszenek. Miért? Egy háznál van az anya és a fia is, de mintha nem is tartoznának össze, teljesen távolságtartóak, leginkább az anya, a fián csak azt látom hogy nem érti mi van.:D és ezért nem is közelít már az anyjához.

1

Nem "sok" a két macska lakásba?

Van egy cicánk,és szeretnénk neki egy társat. Mivel a mostani cica benti, az új se mehetne ki. Leginkább,az alomtól félünk,hogy az "öregebb" cicát be fogja zavarni az új alom. Ez lehetséges,vagy alaptalan félelem ?

1

Mit jelent, ha a macska szája habzik mikor beadom a gyógyszert?

emberi gyógyszerről van szó

3

Másfél éves macskámat úgy találtuk itthon, hogy a füle véres volt, és nyávogott, mint az őrült (bár szokott amúgy is). Mit csináljak?

Arra is gyanakodtunk, hogy összeverekedett az anyjával (szokott, mert gyűlölik egymást), de mindkét füle véres volt, és ugyanazon a helyen. Viszont tegnap még semmi baja nem volt a fülének, tehát nem ő vakarta ki. Pár napja ráadásul alig eszik valamit. Mi lehet a baja? És milyen módszert ajánlotok, amivel le lehet kezelni a fülét.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!