Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a macskám egész éjszaka (1 db)

Mit tegyek, ha a macskám egész éjszaka a szekrényt kaparja, mintha ki akarná nyitni?

Kárt nem tesz benne, meg nem is tudja kinyitni, de nagyon zavar, arra kelek fel éjszaka, hogy kaparja.Nincs benne semmi ami miatt beakarna menni.

Legjobb válasz: rakd ki a macskát a házbol vagy ragd bele a macskát

rakd ki a macskát a házbol vagy ragd bele a macskát
Talán mégiscsak lehet a szekrényben valami, ami odavonzza. Valami illat, vagy esetleg valami rovar mozgása, amit te nem hallasz, õ viszont igen. Szerintem pakold ki a szekrényt és nézd át alaposan, vagy engedd be és figyeld, hogy mit keres benne!
Aludni akar :) És a házban valószínûleg nem tud elbújni megfelelõen. A macskák nagyon szeretnek szekrényben aludni.
Van kaparófája?
Az én cicám is ezt csinálja néha, csak benn akar aludni! Én be szoktam engeni, volt, hogy 4 órát aludt benn, aztán kijött!
A cicák mindig a oda akarnak bemenni, ami el van zárva elõlük. Nem biztos, hogy van benne valami, ami miatt kaparja, egyszerûen csak be van csukva az ajtaja, ezért érdekli. Ha nem probléma, engedd be egy kicsit, lehet, hogy csak körülnéz aztán jön is ki. A csukott ajtó izgatja, nem a szekrény. Mondjuk az enyém is szeret benn aludni a szekrényben :)
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm a válaszokat, ma este beengedem és kiderül mit akart, remélem utána leszokik róla:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Molly macskaalomról mi a véleményetek?

Most akciós a Penny-be, merjek venni?

2

A macska "tudja", hogy rosszat csinál? De akkor miért csinálja?

Arról van szó, hogy néha felmászkál a konyhaasztalra, szétnéz, van-e ott valami, de már rég nem tartunk ott semmilyen kaját. Mindig "kikap", ha észrevesszük, természetesen nem verjük seprűvel meg ilyesmi, kap egy pöckölést az orrára pl. De legtöbbször erre sincs szükség, mert amint hallja, hogy megyünk ki, egyből spuri le az asztalról, és menekül, sunyul, lapul, szó szerint fülét-farkát behúzza... Amikor észrevesz minket, akkor esik le neki, hogy hoppá, rosszat csináltam vagy abban bízik, hogy megússza? Jó, tudom, hogy nem ember, meg nyilván nem így gondolkodik, de mégis.. Rájön, hogy olyat tett, amit nem kellett volna.

5

Magyarországon lehet olyan wcre szoktató macska alom garnitura féleséget venni? Több darabos.

6

A Seresto/Foresto nyakörvtől miért levert a cicám?

Ma tettük rá a nyakörvet, azóta nem akar dorombolni és nem játszik a kedvenc játékaival sem. Olyan egykedvűnek tűnik...

2

Ha vetél a macska, abba nem hal beleúgye?

9

Miért nem lehet megnevelni ezt a macskát?

2 hét múlva lesz 3 hónapos és nagyon rossz. Szerencsére már szobatiszta, azzal is voltak gondok de megtanulta végre. Viszont a virágcserépből kiszedi a földet és azzal játszik, pedig van egy csomó játéka. Állandóan takarítani kell utána és hiába csapunk rá ha rosszat csinál, egyszerűen nem jut el az agyáig és azt hiszi, hogy játszunk vele. Az anyja ilyenkor mindig elbújt de ez nem érti meg. Az anyja nem neveli meg. Mit tegyünk?

3

Most mit birnák csinálni?

Ma reggel a macskám beszökött a házba és az ágy alatt szült 2 kiscicát. Semiképp nem maradhatnak ott.Még elkapok tőlük valami betegséget vagy össze kakálnak mindent. Ma kitettem őket az udvarra de az anyamacska állandóan be akrja hozni őket.Mit tegyek!A garázsba és a pincébe sem akarom bengedni őket. Sufni nincs. Nem hiszem hogy éhesek mert kaptak tejeskenyeret a kicsik és az anya is. A kölykök is ettek.

21

Most a hétvégén születtek kiscicák a kertben túl fogják élni a hideget? Ja és mit kell csinálni az ilyen ki cicákkal?

Vagy tudok valamit segíteni, hogy nehogy megfagyjanak?
És mit kell a kiscicákkal csinálni, etetni mikor nyílik ki a szemük meg ilyesmi??
(soha nem volt még ilyen kis cicám)

29

Mennyi az esély hogy elmúlik az macskaallergia (brit rövid szőrű cicánál)?

A párom allergiás a cicusokra. Brit kék rövid szőrűt szeretnénk venni magunk mellé, de nem olcsó így nem tudjuk mi legyen.
Volt macskája(persze olyan "kóbór-féle" szomszédból) és a kertben volt. A saját cicáira nem olyan durván hatott az allergiája de nem múlt el, de egy számára idegen cica nagyon kihozza belőle a szemfolyást, tüsszögést, orrfolyást.
Az új cicus a házban lenne, allergiások kérdezem lehetséges hogy elmúlik neki az allergiája?? Vagy esetleg akinek ilyen fajta cicusa van és allergiás, mit mond?

3

Hogyan legyek felelős és példás macskatartó?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!