Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a legjobb barátnőm rózsaszín (1 db)

Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm rózsaszín ködbe esett, totál szerelmes, se nem lát, se nem hall. Felébresszem?

A kérdést kiegészíteném azzal, hogy gyerekorri barátn?m a lány. Mindent megbeszéltünk, de már lassan 2 hónapja, mióta szerelmes semmit sem, kb. 3 hete nem beszélek vele. Mert odáig jutott a kapcsolatunk, hogy a szülinapomon se köszöntött meg. Úgy tesz,mintha nem történt volna semmi sem. Jó párszor kihúztam sok mindenb?l, de nem ez a lényeg. Mit tegyek! Beszéljek vele, v várjam, hogy ? keressen? Hozzáteszem még nekem kellemetlen, neki nem ez az egész.:(

Legjobb válasz: igen,ahogy mondtad, szerintem érdemes lenne vele ezekrõl a dolgokról elbeszélgetned.Mondd meg neki h ez így nem pálya....Õ a legjobb barátnõd még mindig,és szeretnéd ha azok is maradnátok..és rosszul esik neked az h hanyagol..megérted h szerelmes...de azért nem kéne ilyen szinten leszarnia téged...

igen, ahogy mondtad, szerintem érdemes lenne vele ezekrõl a dolgokról elbeszélgetned.Mondd meg neki h ez így nem pálya....Õ a legjobb barátnõd még mindig, és szeretnéd ha azok is maradnátok..és rosszul esik neked az h hanyagol..megérted h szerelmes...de azért nem kéne ilyen szinten leszarnia téged...
hát én együtt érzek veled....1 percig se gondoltam h féltékenységrõl van szó...amit írtam, szerintem fogadd meg...beszélj vele:)
Nálam is ugyenez volt a helyzet. Próbálj vele errõl a dolgokról beszélni, mert ha nem teszed meg ezt most az elején, akkor úgy jársz mint én. 18 évig voltunk jóban rosszban barátnõk, a legjobb barátnõk. Megismerkedett egy sráccal, majd egy év után feleségül ment hozzá, elköltözetk (nem messze 15 kmre tõlünk) és már 2 éve nem találkoztunk. Pedig az anyjáék itt laknak 2 utcányira tõlünk és sûrûn hazza látogat a lány, de nem látogat meg, nem hív telefonon. Én régebben kerestem, de felhagytam vele, mert mindíg volt kifogás. Sok sikert. Tanulj az én példámból. Elveszítettem a másik felem, soha nem lesz olyan bnõm mint amilyen õ volt.
hát ez nem is úgy tünt mintha féltékenység lenne egyáltalán nem értek egyet az elsõ válaszadóval!!! Szerintem próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot mond el neki hogy mit érzel és szerintem rá fog döbbenni arra hogy tényleg elhanyagolt és ujra jó barátnök lesztek!!!!
EZ marhára nem féltékenység.. Az az igazság, hogy nemrég az én barátnõm is így érezte, nálunk csak odáig fajult hogy állandóan a pasimról beszéltem :) Mindenképpen beszéld meg vele! Szerintem nagyon jót tett, hogy az én barátnõm ezt elmondta nekem, hogy neki ez rossz, és lehet, h egy kicsit féltékeny is rám, amiért boldog vagyok, de szinte meg se hallottam, amit õ mondott.. EZ nagyon rossz, , de lehet rajta változtatni!
Féltékeny vagy, mert belesett egy fiúba és õt fontosabbnak érzi, mint téged? Nem tudod felébreszteni, legfeljebb csak magadra haragíthatod ilyen hozzáállással.
nem hinném h ez féltékenység...gondolj bele..lenne neked 1 legjobb barátod v barátnõd, és akkor igy egyröl a kettöre "otthagyna" te mit éreznél?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok rá féltékeny, nem errõl van szó!Nekem is van párom, de attól még nem vettem fel a szemellenzõt, totálisan nem fordultam ki önmagamból. Az esik rosszul, hogy elfelejtette azt, hogy nekem is igenis fontos a barátságunk.
Sajnos én is tapasztaltam már ilyet. Barátnõm le se szart mikor bepasizott, bezzeg mikor neki nem volt senkije, kiverte a hisztit, ha nem mentem vele bulizni, mikor neki olyan kedve volt. Szerintem próbáld meg "felébreszteni". Nem akarlak elszomorítani, de már nem egy lánytól láttam ilyen viselkedést. Talán a barátnõd jobb náluk. Ha kicsit felszáll róla a rózsaszín köd lehet, hogy észreveszi magát.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek gáz-e ha én 14 és fél évesen egy 13 éves fiúval járok aki max 250km-re lakik tőlem? (minden hónapban találkozunk).

3

Fiúk számotokra milyen lenne a tökéletes lány?

Úgy értem külsőre mi az ideális számotokra? És belsőre ?

7

Nem értem őt. Szerintetek mit csináljak?

Van egy nagyon jó fiúbarátom (ő 24 én 22 éves vagyok). 4hónappal ezelőtt egyik este megcsókolt, de én mondtam, hogy lassítsunk és meglátjuk mi lesz. Ez idő alatt én végül teljesen beleszeretem. Õ viszont hol úgy viselkedik, hogy oda van értem, hol pedig azt az érzést kelti bennem, hogy mégis csak barátok vagyunk. (Történtek köztünk dolgok, de még nem szexeltünk)
Soha nem mondtuk ki, hogy most mi együtt vagyunk, bár mindig azt mondta fontos vagyok neki, igazából arra várok, hogy ő lépjen, mert én biztos nem fogok, hiszen a viselkedésétől teljesen össze vagyok zavarodva.
Sok munkája van, és az egyetem is közrejátszik ezért mindig hagyok neki időt, ha szüksége van rá, így van hogy sokáig nem találkozunk, de akkor helyette mindig egész nap chatelünk. Mikor elutazik, minden nap írogat. Mindig elmeséli mi van vele és épp hova megy. Ezeket ugyan úgy megtenné, ha csak barátként nézne rám? Miért csinálják ezt a pasik? A rossz az, hogy megőrjít ez a kettősség. Próbáltam vele beszélni, de mindig mást mond, mint ahogy cselekszik. Próbáltam továbblépni, de szeretem és nem tudok másra nézni addig, amíg reménykedek.

5

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk.
Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is.
Nekem még nem megy az ismerkedés...
Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

4

Kéne már egy lány meg minden! Mit csináljak?

6

Fiúk, férfiak! Ti megcsókolnátok egy lányt egy buliban, ha lenne barátnőtök?

9.es vagyok és jövõ héten gólyahét pénteken gólyabál.Az ifim(10.es,aki szivatni fog a héten) nagyon tetszik nekem,ès amikor a közös ismerõsünk bemutatott minket egymásnak,nagyon flörtölgetett velem,de a közös ismerõsünk mondta nekem,hogy õ ilyen flörtölgetõs típus,de van barátnõje.Ezen nagyon elszomorodtam.Mit tegyek?

8

Mire véljem ezt a beismerést?

Már másfél éve együtt vagyok a párommal, sajna elég ritkán találkozunk, de minden nagyon jó. Nagyon szeretjük egymást.
Tegnap azt mondta, hogy: " Tudod én nagyon hanyag vagyok és rendetlen. A cuccaimat nagy ritkán pakolom el és utazás után a cuccaimat is csak hetekkel később pakolom ki a táskámból, csak azért mondom, hogy tudd én ilyen vagyok"

Erre azt mondtam neki, hogy nem gond és, hogy ezen lehet változtatni, majd azt mondta, hogy nagyon örülne, ha "rendre tanítanám"

Egyébként abszolút nem látszik, hogy ilyen rendetlen lenne.

De miért mondta ezeket?
Előre is köszi a válaszokat!

3

Aj mit tegyek? Ti mit tennétek?

Szerelmes vagyok még mindig az exembe pedig próbáltam túltenni magam,már eljutottam odáig,hogy úgy éreztem barát.Aztán mindent elrontott,megcsókolt és szerető viszonyt akar,miközben elv.szerelmes a bnőjébe..mit tegyek?21l

4

Gyakori ez a fajta kapcsolati dilemma? 20/F

Nos az a helyzet hogy pár napja kapcsolatban állok egy igen aranyos, kedves, vicces, régebben tomboló, most szerethető lánnyal :) csakhogy ez így mind szép meg jó, de uyge miért is lenne ilyen egyszerű. Egyetemista vagyok és hát nem lehet megúszni hogy szüleim ne tegyenek szóvá valamit plusz bátyáim. Nos elmondták őszintén hogy nem örülnek neki, féltenek, hogy nagyon belebonyolódok a kapcsolatba és hogy mindennek a rovására fog menni. Tudni kell, hogy volt egy borzalmas kapcsolatom ezelőtt és hát annyira beleszerettem egy kis senkibe, hogy az már beteges volt. És anyuéknak végig igazuk volt, én meg nem láttam. Talán ezért értintett meg jobban a dolog most. De él bennem a gyanú, hogy egyetemig nem akarják hogy kapcsolatom legyen, hogy tanuljak inkább. Pedig hát majdnem naponta együtt tanulunk, csak azután élünk egymásnak, vele 3 óra 10 percnek tűnik, ha meglátom vagy rámmosolyog, akkor minden gondom elfelejtem. Én udvarolok neki amennyi beléfér, bókolgatok, virágot veszek neki, zenélek neki, poénkodok vele és szerintem ez annyira jó, de ekkor persze jön bátyám, hogy de fogom bánni, hogy most nem megyek végig az összes csajon, meg húzom meg mindegyiket szép sorjában. De... nekem ez nem megy. Én nem vagyok ilyen, én az olyan lányokat szeretem akik a szépre jóra hajlanak, akivel szeretek együtt lenni, mint az én párom. Nos bízom benne hogy valamennyire érthető ez az informácitömb. Szerintetek legyek bunkó, paraszt és csajozzak orba szájba vagy hagyjam ezt a kapcsolatot, vagy ne hallgassak a szüleimre? Előre is köszi.

6

Egy heten hany napot aludtok egyutt a parotokkal?

Es ha nem talalkoztok hanyszor beszeltek naponta? En sztem betegesen eltulzom a dolgot total azt gondplom h ha nem hiv ket harom orankent h nem szeret. Akkor mar gyomprgorcsom van

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!