Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a legjobb barátnőm rózsaszín (1 db)

Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm rózsaszín ködbe esett, totál szerelmes, se nem lát, se nem hall. Felébresszem?

A kérdést kiegészíteném azzal, hogy gyerekorri barátn?m a lány. Mindent megbeszéltünk, de már lassan 2 hónapja, mióta szerelmes semmit sem, kb. 3 hete nem beszélek vele. Mert odáig jutott a kapcsolatunk, hogy a szülinapomon se köszöntött meg. Úgy tesz,mintha nem történt volna semmi sem. Jó párszor kihúztam sok mindenb?l, de nem ez a lényeg. Mit tegyek! Beszéljek vele, v várjam, hogy ? keressen? Hozzáteszem még nekem kellemetlen, neki nem ez az egész.:(

Legjobb válasz: igen,ahogy mondtad, szerintem érdemes lenne vele ezekrõl a dolgokról elbeszélgetned.Mondd meg neki h ez így nem pálya....Õ a legjobb barátnõd még mindig,és szeretnéd ha azok is maradnátok..és rosszul esik neked az h hanyagol..megérted h szerelmes...de azért nem kéne ilyen szinten leszarnia téged...

igen, ahogy mondtad, szerintem érdemes lenne vele ezekrõl a dolgokról elbeszélgetned.Mondd meg neki h ez így nem pálya....Õ a legjobb barátnõd még mindig, és szeretnéd ha azok is maradnátok..és rosszul esik neked az h hanyagol..megérted h szerelmes...de azért nem kéne ilyen szinten leszarnia téged...
hát én együtt érzek veled....1 percig se gondoltam h féltékenységrõl van szó...amit írtam, szerintem fogadd meg...beszélj vele:)
Nálam is ugyenez volt a helyzet. Próbálj vele errõl a dolgokról beszélni, mert ha nem teszed meg ezt most az elején, akkor úgy jársz mint én. 18 évig voltunk jóban rosszban barátnõk, a legjobb barátnõk. Megismerkedett egy sráccal, majd egy év után feleségül ment hozzá, elköltözetk (nem messze 15 kmre tõlünk) és már 2 éve nem találkoztunk. Pedig az anyjáék itt laknak 2 utcányira tõlünk és sûrûn hazza látogat a lány, de nem látogat meg, nem hív telefonon. Én régebben kerestem, de felhagytam vele, mert mindíg volt kifogás. Sok sikert. Tanulj az én példámból. Elveszítettem a másik felem, soha nem lesz olyan bnõm mint amilyen õ volt.
hát ez nem is úgy tünt mintha féltékenység lenne egyáltalán nem értek egyet az elsõ válaszadóval!!! Szerintem próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot mond el neki hogy mit érzel és szerintem rá fog döbbenni arra hogy tényleg elhanyagolt és ujra jó barátnök lesztek!!!!
EZ marhára nem féltékenység.. Az az igazság, hogy nemrég az én barátnõm is így érezte, nálunk csak odáig fajult hogy állandóan a pasimról beszéltem :) Mindenképpen beszéld meg vele! Szerintem nagyon jót tett, hogy az én barátnõm ezt elmondta nekem, hogy neki ez rossz, és lehet, h egy kicsit féltékeny is rám, amiért boldog vagyok, de szinte meg se hallottam, amit õ mondott.. EZ nagyon rossz, , de lehet rajta változtatni!
Féltékeny vagy, mert belesett egy fiúba és õt fontosabbnak érzi, mint téged? Nem tudod felébreszteni, legfeljebb csak magadra haragíthatod ilyen hozzáállással.
nem hinném h ez féltékenység...gondolj bele..lenne neked 1 legjobb barátod v barátnõd, és akkor igy egyröl a kettöre "otthagyna" te mit éreznél?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok rá féltékeny, nem errõl van szó!Nekem is van párom, de attól még nem vettem fel a szemellenzõt, totálisan nem fordultam ki önmagamból. Az esik rosszul, hogy elfelejtette azt, hogy nekem is igenis fontos a barátságunk.
Sajnos én is tapasztaltam már ilyet. Barátnõm le se szart mikor bepasizott, bezzeg mikor neki nem volt senkije, kiverte a hisztit, ha nem mentem vele bulizni, mikor neki olyan kedve volt. Szerintem próbáld meg "felébreszteni". Nem akarlak elszomorítani, de már nem egy lánytól láttam ilyen viselkedést. Talán a barátnõd jobb náluk. Ha kicsit felszáll róla a rózsaszín köd lehet, hogy észreveszi magát.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Úgy érzem, hogy jobban szeretem a barátom, mint ő engem?

Õ is szeret engem, látom rajta, meg mondja is, hogy nagyon szeret, puszilgat, ölelget, bókol, mindig a kedvemben jár. Csak mostanában úgy érzem, hogy számomra ő fontosabb, mint amennyire ő nekem. Pl. amikor szünete volt, akkor aznap találkoztunk pár órára, de aztán egyből hazautazott. Jól esett volna, ha marad még egy napot mondjuk és együtt töltjük, mert azon a héten alig találkoztunk. Én fordított esetben maradtam volna a kedvéért.
Most beteg lett és ezért nem akarta, hogy találkozzunk, hogy nehogy megfertőzzön, ami kedves tőle, csak most egy hétig nem fogunk találkozni és én akár egy órára is találkoztam volna vele, hogy csak láthassam (kibírtam volna csók nélkül) de ha ő így döntött....
Ha nem is találkozunk minden nap, én attól még beszélni szeretnék vele minden nap, de ő ezt nem igényli...
A szülinapomat nem töltötte velem, mert úgy gondolta, hogy elég ha másnap megünnepeljük, azért nem utazik külön. Pedig én fordított esetben megtettem volna. De másnap tényleg megünnepeltünk és nagy örömet okozott az ajándékával.
Tényleg szeret engem és sok mindent megtesz értem, csak hiányérzetem van néha és úgy érzem, hogy jobban szeretem , mint ő engem, nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni.
Amúgy fél éve vagyunk együtt.

4

Kibe vagyok szerelmes?

Van egy barátom akivel 1,5éve vagyok együtt, 1 hónapja együtt élünk. Szeretem őt, jó vele lenni.
Van egy másik férfi akit 7 éve ismerek de nem közelről, évente 1-2x találkoztunk. Nem is érdekelt különösebben, de amikor találkoztunk mindig bizsergett a levegő, és majd kiugrott a szívem a mellkasomból. A találkozások után mindig sokat gondoltam rá. Aztán egy idő után enyhült az érzés, de továbbra is minden nap eszembe jutott. Aztán megint találkoztunk vagy beszéltünk és minden kezdődik előről. Elhatároztam hogy nem fogok vele beszélni, hogy ne legyen ebből gond és zavart is kicsit hogy ezt érzem. De 2 hónap után megint felkeresett és ugyanazt érzem mint eddig. ha csak ír egy üzenetet már dobog a szívem és teljesen megbolondulok. Miért érzem ezt, mi ez egyáltalán?? Szeretem a barátom de már nem vagyok belé annyira szerelmes hogy görcsbe ránduljon a gyomrom ha rá gondolok. Ettől a férfitől viszont mindig gyomorgörcsöm van. Mi történik velem? Mit kezdjek ezzel az egésszel?

4

Ma vagyunk egy hónaposak a barátommal, kell e ilyenkor ajándékozni? :D

Eddig még nem ajándékoztunk egymásnak semmit,ez az első párkapcsolatom és nemigazán tudom még hogy megy ez a dolog.:)Ma vagy holnap tuti fogunk találkozni,csak mivel eléggé messze lakik nehézkes megoldani a találkozásokat.:S Szerintetek készítsek valami meglepetést,vagy vegyek valamilyen ajándékot.Mire vágyhat egy 21éves fiu? 17/L

8

Korkülönbség. Mit nem lehet érteni ezen?

Már többször láttam itt, hogy ki irogatják, hogy nem normálisan a huszon éves nők, hogy náluk jóval idősebb férfival vannak együtt és szegény fiatal srácok meg emiatt vannak egyedül. Nem, nem emiatt vannak egyedül, hanem azért mert a nagy része csapodár, a farka vezeti és még sokan nem tudnak hosszú távon gondolkodni, tervezni. Sokaknak fontos az egzisztencia építés, melyet nem tudnak komoly kapcsolat alatt megtenni. Szomorú, de ez van.
Én 24 éves nő vagyok és a párom 39 éves. Hülye lennék, hogy vele vagyok és nem egy 27 éves pasival?! NEM! Ugyanis sokkal érettebb a párom, talpraesettebb, figyelmesebb. Fura, hogy elítélik a magam fajta nőket csak azért mert 15-20 évvel idősebb férfival járnak. Talán ha a fiatalabb generációnak előbb nőne be a feje lágya, akkor nem így működne manapság a világ!

98

A párom figyelembe sem vesz! Mit kellene tennem?

Az a problémám, hogy a párommal 2éve együtt vagyunk és együtt is lakunk.Ha valamit mondok neki meg sem hallja, ha szólok neki emiatt akkor letagadja.Emellett még a szex-el is gondok vannak.. hiába bújok hozzá, puszilgatom simogatom és éreztetem vele hogy szeretnék valamit mindig az a válasz hogy fáradt, vagy nincs kedve. Ezzel csak az a baj hogy a pornófilmekhez van kedve,meg kielégiteni magát.Emiatt nagyon sokszor vitatkozunk. Semmi önbizalmam nincs már, tanácstalan vagyok hogy mit csináljak másképp!
20/L

8

Szerintetek gáz? :D

Szerinteek ha egy 15 lány összejön egy 13 éves fiúval az nagyon gáz?? :))
Kérek véleményeket..köszi :)

8

Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?

Egy nő sosem lehet fáradt a szexhez vagy mi?

30

Kedves Férfiak, Szakítottatok már azért mert belefáradtatok egy kapcsolatba? Mi volt az oka? Volt, hogy meggondoltátok?

Konkrétan velem ez történt. Egy 6 éves kapcsolat. Nagyon jól megvoltunk, eljegyzést szerettünk volna már. Én elrontottam, mert bizalmatlan voltam és neki ez már sok volt mostanra! Szerintetek meggondolja magát idővel?

5

Hihetek még neki? Lenne egyáltalán értelme folytatni, vagy jobb hogy szakítottunk?

3évig voltunk együtt a párommal, abból 2 évig éltünk is együtt.Nekem ő volt az első, minden téren.3hónappal ezelőtt elkezdett eljárni otthonról,gyanakodtam, hogy megcsal,de mindig tagadott.Volt hogy nem is jött haza éjszakára.Azóta folyamatosan csak veszekdetünk.Rengeteget sírtam is miatta.Elköltöztem otthonról, és most kiderült hogy a legjobb barátja nőjével van együtt,akire gyanakodtam.A szemembe is mondták,hogy már együtt vannak 2 hete,de akkor még mi is együtt voltunk.Nagyon szeretem őt!Most azt mondta, hogy ő engem szeret,és bánja hogy megismerte a csajt,és szeretne visszakapni,meg hogy elfelejti a csajt,de azóta is ott alszik nála, és együtt vannak.Amikor összevesztünk,erősen szorított és ellökött.Veszekedéseink alatt többször előfordult hogy tört-zúzott,pl. széttört tabletet,monitort eldobott,számítógépet szétvert stb. Ennek lenne értelme, nagyon szeretem még. Napok óta nem tudok enni, aludni. Mit csináljak?

22/l

11

Voltatok már úgy hogy a kapcsolatok nagyon ellaposodott, és más valakiről álmodoztatok?

Mit lehet ilyenkor tenni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!