Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a legjobb barátnőm rózsaszín (1 db)

Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm rózsaszín ködbe esett, totál szerelmes, se nem lát, se nem hall. Felébresszem?

A kérdést kiegészíteném azzal, hogy gyerekorri barátn?m a lány. Mindent megbeszéltünk, de már lassan 2 hónapja, mióta szerelmes semmit sem, kb. 3 hete nem beszélek vele. Mert odáig jutott a kapcsolatunk, hogy a szülinapomon se köszöntött meg. Úgy tesz,mintha nem történt volna semmi sem. Jó párszor kihúztam sok mindenb?l, de nem ez a lényeg. Mit tegyek! Beszéljek vele, v várjam, hogy ? keressen? Hozzáteszem még nekem kellemetlen, neki nem ez az egész.:(

Legjobb válasz: igen,ahogy mondtad, szerintem érdemes lenne vele ezekrõl a dolgokról elbeszélgetned.Mondd meg neki h ez így nem pálya....Õ a legjobb barátnõd még mindig,és szeretnéd ha azok is maradnátok..és rosszul esik neked az h hanyagol..megérted h szerelmes...de azért nem kéne ilyen szinten leszarnia téged...

igen, ahogy mondtad, szerintem érdemes lenne vele ezekrõl a dolgokról elbeszélgetned.Mondd meg neki h ez így nem pálya....Õ a legjobb barátnõd még mindig, és szeretnéd ha azok is maradnátok..és rosszul esik neked az h hanyagol..megérted h szerelmes...de azért nem kéne ilyen szinten leszarnia téged...
hát én együtt érzek veled....1 percig se gondoltam h féltékenységrõl van szó...amit írtam, szerintem fogadd meg...beszélj vele:)
Nálam is ugyenez volt a helyzet. Próbálj vele errõl a dolgokról beszélni, mert ha nem teszed meg ezt most az elején, akkor úgy jársz mint én. 18 évig voltunk jóban rosszban barátnõk, a legjobb barátnõk. Megismerkedett egy sráccal, majd egy év után feleségül ment hozzá, elköltözetk (nem messze 15 kmre tõlünk) és már 2 éve nem találkoztunk. Pedig az anyjáék itt laknak 2 utcányira tõlünk és sûrûn hazza látogat a lány, de nem látogat meg, nem hív telefonon. Én régebben kerestem, de felhagytam vele, mert mindíg volt kifogás. Sok sikert. Tanulj az én példámból. Elveszítettem a másik felem, soha nem lesz olyan bnõm mint amilyen õ volt.
hát ez nem is úgy tünt mintha féltékenység lenne egyáltalán nem értek egyet az elsõ válaszadóval!!! Szerintem próbáld megbeszélni vele ezt a dolgot mond el neki hogy mit érzel és szerintem rá fog döbbenni arra hogy tényleg elhanyagolt és ujra jó barátnök lesztek!!!!
EZ marhára nem féltékenység.. Az az igazság, hogy nemrég az én barátnõm is így érezte, nálunk csak odáig fajult hogy állandóan a pasimról beszéltem :) Mindenképpen beszéld meg vele! Szerintem nagyon jót tett, hogy az én barátnõm ezt elmondta nekem, hogy neki ez rossz, és lehet, h egy kicsit féltékeny is rám, amiért boldog vagyok, de szinte meg se hallottam, amit õ mondott.. EZ nagyon rossz, , de lehet rajta változtatni!
Féltékeny vagy, mert belesett egy fiúba és õt fontosabbnak érzi, mint téged? Nem tudod felébreszteni, legfeljebb csak magadra haragíthatod ilyen hozzáállással.
nem hinném h ez féltékenység...gondolj bele..lenne neked 1 legjobb barátod v barátnõd, és akkor igy egyröl a kettöre "otthagyna" te mit éreznél?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok rá féltékeny, nem errõl van szó!Nekem is van párom, de attól még nem vettem fel a szemellenzõt, totálisan nem fordultam ki önmagamból. Az esik rosszul, hogy elfelejtette azt, hogy nekem is igenis fontos a barátságunk.
Sajnos én is tapasztaltam már ilyet. Barátnõm le se szart mikor bepasizott, bezzeg mikor neki nem volt senkije, kiverte a hisztit, ha nem mentem vele bulizni, mikor neki olyan kedve volt. Szerintem próbáld meg "felébreszteni". Nem akarlak elszomorítani, de már nem egy lánytól láttam ilyen viselkedést. Talán a barátnõd jobb náluk. Ha kicsit felszáll róla a rózsaszín köd lehet, hogy észreveszi magát.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

FIÚK! Ha van egy lány (nagyon jó) barátotok, hogyan tudna titeket "elcsábítani"?

Van egy jó barátom. Nem kapcsolatot szeretnék tőle, csak örülnék, ha valamennyire érdekelném.. Válaszokat köszi :)

8

Hogyan lépjek kapcsolatba egy fiúval? Gáz, ha a lány "kezdeményez"?

Nem facebookon élem az életem, de találtam egy nagyon szimpatikus fiút, aki a közeli városban lakik, de még élőben sosem láttam, és szerintem ő még nem is hallhatott rólam. Az zaklatás, vagy szerintetek hogy fog reagálni, ha csak így ismeretlenül bejelölöm, ő talán vissza is igazol, és ezután én ráírok? Ez nem gáz egy lánytól? Még egyszer kihangsúlyozom, nem facebook-mániás vagyok, de ezzel a fiúval sehogy máshogy nem tudok megismerkedni, de szeretnék. 17/l

7

8 év körkülönbség még jó vagy már túl sok?

11

Ez normális? (Lent)

Van egy lány pár éve ismerem de közelebbről kb.3-4 hónapja.
Szerelmes vagyok belé :S
Szerintem ez nem teljesen egyoldalú szerelem mert sokszor szemezgettünk és rengeteget beszéltünk fb-n is de nemtudom pontosan voltak jelek már.
Már párszor voltunk sétálni városban meg egyszer moziban is de kettesben még nem.
Most összeszedtem a bátorságom és elhívtam kettesben Igent mondott ^^
De azóta teljesen kész vagyok...
Tegnap óta alig ettem tudom hogy nem jó de nem is kívánok és nem is érzem az éhséget,a hasamban pedig a pillangok repkednek.
A gondolataim is folyton rajta járnak ha valaki mond valamit azt se tudom felfogni mert akkor is RÁ gonolok.
Azon is izgulok hogy milesz ha kettesben leszünk el ne rontsak valamit..
Ez normalis akkor amikor szerelmes az ember vagy ez egyáltalán szerelem?
16/F a lány 15

4

Fiúk, volt már hogy egy kapcsolatban nem éreztetek semmit a barátnőtök iránt?

hogy nem voltatok szerelmesek, és úgy gondoltátok hogy ebből az egészből semmi nem lesz? ... szakítottál a csajjal? ... vagy hagytál időt és végül beleszerettél?

6

Õszinte volt? Másfél éves szerelmi kapcsolatban élünk, igazi szenvedéllyel. Ma azt mondta a barátom, ha elhagynám, pár nap múlva direkt kézen fogva jelenne meg valakivel előttem.

Így túltenné magát rajta? Pár nap és ennyi? Vagy ez egy férfi-duma?Vagy ez egy férfi-duma?

7

Egyes fiúk miért utálják a lányokat?

Ez az oldal tele van olyan fiúkkal/férfiakkal, akik oldalas regényeket tudnak írni arról, hogy mi lányok/nők csak a helyes pasikat szeretjük, csak az izmokért bolondulunk, vagy ha gazdag a pasi, akkor nem számít, hogy hogy néz ki.

Az ilyen fiúkhoz fordulok most! Az egy dolog, hogy csalódás ért titeket, de miért kell minden nőt így a sárba tipornotok és a földi ördögnek elhordanotok? Most írhatjátok azt, hogy "persze, van kivétel", de amikor előadjátok magatokat, akkor sosem mondjátok, és biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem is gondoljátok így!

Irreális elvárásokról és külső alapján való megítélésről beszéltek, és valószínűleg én sem tudnék veletek pár mondatnál többet beszélni, de nem azért, mert előnytelen lenne a külsőtök (ami esetek többségében csak elhanyagolt), hanem azért, mert már a puszta megszólalásotokból is süt, hogy haragszotok a nőkre, esetleg gyűlöltök minket:(

Miért csináljátok ezt? Mire jó ez nektek, vagy bárki másnak?

40

Ti szoktatok együtt fürödni a párotokkal?

Főleg a fiatalabbaktól kérdezem, hogy szoktatok-e együtt fürödni a barátotokkal/barátnőtökkel? Esetleg szex előtt/után, vagy amikor csak rátok jön?Ja és még annyi hogy zuhanyozni szoktatok-e együtt vagy beülni egy jó forró kád vízbe?

7

Miért nem jeleníti meg a weblaopon a style. Css-t?

weblapot készítek Notepad++ programmal és a honlapon amikor frissítem nem jeleníti meg azokat az utasításokat ami a css-be írok :S

6

Valamit elrontottam? !

Van egy fiú akit 1 éve ismerek. Kb. Szeptember végén megkeresett fb-n és bejelölt.Mindig rám írt,suliban köszönt,oda hívott magához dumálni, sőt amikor messziről kiszúrt még utánam is szólt és köszönt.. A baj ott van, hogy van barátnője. De elmesélte, hogy nem érez már semmit iránta csak ugy van mellete és lesz*rja.Mert a csaj mindig mindenen veszekszik vele és olyan mintha szingli lenne csak néha szexel.. Múlt hét pénteken megkérdezte találkozunk e, azt mondta akármeddig rá ér..Tegnap találkoztunk elvoltunk erre arra, megvett pár dolgot ami kellet neki, egyszer csak megszólalt,hogy nézzünk neki buszt mert megcsinálja a biciklijét, meg haverjainak is megigérte,hogy elmennek erre arra és pont jött a busza azt elment.1óra volt ezaz egész..Szóval 3tól 4ig velem volt...Azt hittem legalább 5ig marad..De azóta nem ír... Valamit elrontottam?!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!