Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a legjobb barátnőm (227 db)

Én nyaralás alatt jöttem össze egy 16 éves csajjal, 18-nak mondta magát, én 20 nak néztem. Ezek a fiatal csajok... 22/F
mivel ekkora a korkülönbség semmit nem tehetsz. Nyugi pár év múlva már nem is fogsz rá emlékezni mivel addig 10 másikon is túl leszel aki már tetszett.
Ha nem akarod börtönbe juttatni, akkor elmész tanulni, és visszatérsz a témára 3-4 év múlva.
Mondjuk menny le a boltba, és vegyél egy liter tejet!
Hagyd. 8 év korkülönbség.. Masszív pedofilia lenne , ha bármi is történne köztetek. Mit akarsz te tõle?:D Testileg, lelkileg éretlen vagy és még meg sincs a menzeszed!:D
Na hát én is sátorozni voltam, (14L) aztán minden gond nélkül össze is nyaltam egy 23 éves, aztán meg egy 20 éves pasival is :) ) Mondjuk az már más cucc, hogy én kinézek legalább 17-nek, azonban veled nem tudom mi a helyzet. :P
A helyzet az, hogy igen csak korhatáros vagy mind nemi élet és alkoholizálás terén még ha 18-20 évesnek is nézel ki vakolattal együtt. Ennek fényében megértem a srácot, hogy nem kezdett veled semmit sem mert talán használta az eszét. Ez alapján mérlegelj majd mi lesz a vége.
Á, aranyom! Tényleg nem vagy [email protected] Á, ugyan! Hiszen minden normális lány smárol legalább két 6-7 évvel idõsebb sráccal egy ártatlan sátrazason, mindenféle kötöttség nélkül és ráadásul büszke is rá!.. Hosszú út áll (már mögötted a [email protected]ást illetõen, hiszen 14 évesén kezdted) elõtted a szex iparban, hiszen ilyenek kellenek oda. Bátorítsd csak a fiatalokat, hogy [email protected] csak fûvel-fával és ne bánkódjanak, lesz még vagy 1000 [email protected](i) amin lovagolhatnak; ha meg érezni kezdenek valaki iránt, ássák el magukat. Szóval drága: Ülj le, egyes! 20N
11:02-es. ha ez nekem szólt, akkor közlöm, hogy nem vagyok ri*anc, nem ba**tam egyikkel sem, és amúgy sem hiszem, hogy közöd lenne ahhoz, hogy én mit teszek, vagy kit osztok ki vagy kit nem. Amúgy én nem osztottam ki a kérdezõt, csak a véleményemet fejeztem ki! :D És, ha én kiosztok valakit, akkor az nem így néz ki! Úgyhogy inkább ne szólj bele kérlek abba, hogy én mit teszek. Kösz!
"nyomta belénk a piát" akarata ellenére senkibe sem lehet nyomni a piát. "az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás" komolyan?13 évesen ilyeneket kell megbeszélnetek?anyukád biztosan büszke rád, te kis taknyos.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj az igazság!
Akkor az általános iskolás unokatestvérére. Te nem lehetsz számára partner. Talán fáj az igazság?
A kérdező hozzászólása: Nincsen neki kishúga!
Egy jó tanács kedves kérdezõ: Tudod mikor éljél majd nemi életet, amikor számodra az már nem csak baszás lesz..... Baszni a prostik szoktak....
Figyu, szerintem ne remélj semmit, ebbõl semmi jó nem sül ki, amúgy meg lehet, hogy a srácot feljelentik a szüleid pedofília miatt! Ha jót akarsz neki, hagyd békén!;)
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!De nem leszek kúrva!És nem fogok baszni senkivel! Anyának meg elmondtam mindent és nem haragudott semmi miatt! És õ azt mondta hogy igazából azok írnak ilyen kommenteket akik tényleg ribancok!
Kétlem, hogy anyud ezt mondta volna. :D Ha lenne köztetek valami, mehetne a dutyiba..
húgom 13 éves, és még jobban érdeklik õt a ps játékok mint a fiúk.... amúgy nagyon gáz, hogy 13 évesen "be voltatok baszva".... nagyom gáz vagy hallod? mit tegyél? barbizz, vagy max. facebook-ozzál... az a te korodnak való!;)
A kérdező hozzászólása: igen el mondtam es nem haraguak...
Olyat mondj amit nem tudok:D Szüleidnek elmondtad már?
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy! :((((
A kérdező hozzászólása: :(( Szóval ez a véleményetek!:((((
A kérdésed szabványosan indult amit egy sablon válasszal meg lehet oldani de aztán szépen kibontakoztál és bebizonyítottad a közönségnek, hogy milyen is lehetsz nagyjából a valóságban. "Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!" Téényleeeg??? Egyes elmaradott országban meg fele annyi idõsen embert ölnek mégsem követendõ trend a "normális" országokban. Félre ne érts a kettõ dolgot véletlen sem mérem egy mércével csak a te védekezésed gyenge. Azt szeretnék elmondani a válaszolók, hogy ha megbecsült és értékes ember szeretnél lenni akkor legyél jó kislány és ne vonulj a marhacsordával mert ezektõl nem leszel nagyobb érettebb és ha hiszed ha nem maximum annyi jön le az általad csodált idõsebb fiú agyában, hogy "ez könnyû lesz de még várok 14 éves koráig inkább nem akarok sittre menni mert ott a végén engem d*gnak". Sok sikert a továbbiakban.
Ha anyukád ilyet mondott, akkor biztos rajta se ment már át a fél város mikor 13 volt.
Mert a kishúgára emlékezteted..
A kérdező hozzászólása: Teljesen meglepetés volt, mikor sátorozni mentem barátnõmmel, meg az õ ismerõsével és nem is tudtam róla , hogy õ is ott lesz, ráadásul a korát sem tudtam. A barátnõm ismerõse nyomta belénk a piát. Még részegen is tök normális volt és még mindenkivel az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás. Józanon is kedves, és megértõ volt. Soha nem úgy nézet rám, mint aki meg akar baszni esetleg, hogy szopjam le.
Kedves kérdezõ, te hol laksz? Mert azért szeretnám tudni, hogy hol vannak ilyenek, hogy 13évesek 21 évesekkel "kavarnak", meg ráadásul hulla részegen. Nem ajánlom, hogy bármi is legyen köztetek, mert 1.még fiatal vagy! 2. õ meg sokkal idõsebb és szerintem az már nem normális, hogy egy fiatal felnõtt gyermekkorosztállyal próbálkozik.
10.! Persze nem mindegy, de ebben a korban szerintem még sok a 6 év is. Nálam 18 a limit.
Akkor meg tudatosan akar börtönbe kerülni, mert pedofil.
A kérdező hozzászólása: De õ tudja hogy hány éves vagyok!
Felejtsd el azt a pasit.
Wow! Tini [email protected] hogy osztja a kérdezõt?!:D Mondd csak nyuszifül, anyádék tudják, mekkora ordas vagy
6-os azért nagyon nem mindegy hogy 16 éves vagy 13....
Felejtsd el, túl fiatal vagy egy 21 éveshez testileg és lelkileg is! Csak kihasznál majd, te meg majd sírsz. Egy 21 éves éli az életét, felnõtt, azt tesz amit akar, csajozik, bulizik, te még gyerek vagy, ha szabadon is vagy engedve (megjegyzem szüleid helyében jobban vigyáznék rád). Járjál korodbelivel, biztos vannak 14-15 éves helyes srácok is!
Jaj anyám, hát most miért szenvednél? :) ))) Amúgy a 2.-es vok, hát én is összenyaltam azzal a két pasival, mert jól néztek ki, de még most is szenvedhetnék, mert volt ott rajtuk kivül még ezer jó pasi.... aztán mindet úgysem kaphatod meg, beleszeretni meg tuti nem szerettél bele :) )) Hány meg hány pasi fog még tetszeni a világon, és nem kaphatod meg õket! Szóval, ha mind miatt te szenvedni fogsz, fhu anyám, eláshatod magad :) )))
A kérdező hozzászólása: Hát tudom!De ti mit javasoltok? Mit tegyek?
Gondolom anyádék is tudják, hogy voltak ott pasik is, kérd ki az õ véleményét, ha már ennyire nagylánynak érzed magad.
Azz iggen. 13 évesen, bebaszva, egy 21 éves csávó mellett alszol és össze-vissza hazudozol mindenkinek. Nem vagy semmi... És honnan tudod hgoy nem dugott meg? Lehet GHB-t adott be és megbäszott úgy, hogy te nem is emlékszel semmire. Szegény szüleidet sajnálom csak, akik azt hiszik, hogy van egy rendes lányuk. Ha ez esetleg kiderül tuti nem csak 1 hét szobafogságot fogsz kapni, arra azért készülj fel. És minden kiderül elõbb-utóbb. Ha én tudnék a dologról az lenne az elsõ dolgom, hogy szólnék a szüleidnek, a csávót pedig feljelenteném. Remélem más is így van vele a baráti körödbõl.
13évesen a fõ gondom az volt hogy a barbimnak nem nõ vissza a haja miután levágom, nem az hogy hogy csapjam be a szüleimet és tegyek meg mindent azért hogy 18éves koromra egy kiélt ringyó legyek.
A kérdező hozzászólása: Na, nem akar megdugni és nem fogom leszopni!Amúgy nagyon rendes és már amúgy aludtam mellette és nem csináltunk semmi olyasmit amitõl esetleg terhes lehetnék, és be voltunk b*va!Ha úgy nem csinált velem semmit akkor máskor sem fog!De ti tudjátok!És az én korosztályomba nincsen semmilyen normális pasi!
#21/22 És sajnos egyre több és több ilyen balfäsz van manapság. és nem is ez a legidegesítõbb, hanem a sok tinip.icsa akik sírnak mert teherbe estek, meg hogy megcsalta õt életük párja és minden pasi egy fäszkalap hogy csak a szexre kell nekik a csaj-.-
Imádom a 20+ éves srácokat akik csak a 13-14 éves korosztályánál menõk. A saját korosztályukba meg labdába sem rúghatnak mert balf*szok. Az ilyenek tök büszkék magukra, hogy mekkora csajozó gépek... mindig körberöhögöm az ilyen haverjaimat.
Sz.opd le, hagyd hogy megdugjon, ess teherbe és szülj egy gyereket 14 évesen, akkor talán majd megtanulod a leckét. 13 évesen anyádék jószívvel elengednek valahová, te meg hazudsz nekik, hogy egy 21 éves pasival legyél? Csak gratulálni tudok...Hát hallod te is jó nagy ordas k.urva leszel az is 100.
Mit tegyél??? felejtsd el. Ha annyira ismerkedni akarsz már akkor a Te korosztályodban keresgélj.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak semmirõl mert azt mondtuk neki hogy a legjobb barátnõmnél aludtam! :((
A kérdező hozzászólása: ezen én is sokat gondolkoztam hogy visszatérek erre 3-4 év múlva de addig szenvedjek???

Mit tegyek? A legjobb barátnőmmel szünetet tartottunk. Többi alul!

Tesi óra előtt berohanva az öltözőbe egy nem túl szép dolgot mondtam az egyik tanárnőre(tesitanár)mert folyton ráncigál , és az arcomba beleordít a büdös szájával!!:P Az egyik "jóindulatú" lány , aki szintén a barátnője az én legjobb barátnőmnek , kihasználva a helyzetet hogy most nem szólunk egymáshoz , azt találta ki hogy én ezt a legjobb barátnőmre mondtam(a szót)!!Az elején mindenki a mellé a lány mellé állt , és meggyőzték a legjobb barátnőmet hogy rá mondtam!!Utána mindenkinek a szemébe mondtam hogy : Neked milyen érzés lenne ha egy olyanért bűnhődnél amit nem is tettél meg??? Erre mindenki feleszmélt és elkezdték a legjobb barátnőmnek mondogatni hogy béküljön ki velem. Csak sajnos nem azt mondták neki hogy : Az Anna nem rád mondta a szót hidd már el,nagyon szeret téged!!! Bárcsak inkább ezt mondták volna!!!!! Már csomó ideje győzködöm hogy nem rá mondtam,de nem hisz nekem !!!!!:( Szóval szerintetek mi az a szó vagy dolog amivel hathatnék rá??? Mindenféle tanácsot nagyon szívesen fogadok!!

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom hány évesek vagytok, olyan 13-14 éves körülire saccollak. Mi is voltunk így a legjobb barátnõmmel, hidd el, várj, az idõ segít és megenyhül, és utána meg tudjátok beszélni a dolgokat, addig pedig ne rágd a fülét, majd úgyis keresni fog ha lehiggadt :)

Szia! Nem tudom hány évesek vagytok, olyan 13-14 éves körülire saccollak. Mi is voltunk így a legjobb barátnõmmel, hidd el, várj, az idõ segít és megenyhül, és utána meg tudjátok beszélni a dolgokat, addig pedig ne rágd a fülét, majd úgyis keresni fog ha lehiggadt :)
A kérdező hozzászólása: várom a többi tanácsot!
a legjobb barátnõd és nem hisz neked ?! hát mit ne mondjak érdekes.. és azóta sikerült kibékülnötök ?

Mit tegye? A legjobb baratnom kb 2honapja szakitott a pasijaval. En nagyon jol ismertem a pasijat mivelhogy kiskorunk ota joban vagyunk. De en beleszeretem es o is belemszerett de van 1nagy bibi a baratnom meg mindig szereti

Legjobb válasz: szerintem egy kicsit még várjatok az összejövõsdivel, vagy tartsátok titokban(legalább elõtte). elõfordulhat, hogy emiatt meg is romlik közted és a barátnõd közt a viszony. én személy szerint soha nem jönnék össze egy közeli ismerõsöm volt pasijával. kb olyan mintha a levetett ruhadarabját hordanád. de ez csak az én véleményem.

szerintem egy kicsit még várjatok az összejövõsdivel, vagy tartsátok titokban(legalább elõtte). elõfordulhat, hogy emiatt meg is romlik közted és a barátnõd közt a viszony. én személy szerint soha nem jönnék össze egy közeli ismerõsöm volt pasijával. kb olyan mintha a levetett ruhadarabját hordanád. de ez csak az én véleményem.
Sztem nem érdemes átvágni a barátnõd, mond el neki hogy mi van , hogy nem tehettek róla , de ez így történt.Elõször lehet h szarul reagál , de mond meg ha zavaja akkor hagyjátok az egészet.Ha télleg megért akkor csak el tudja foadni.Elõször neked kell magadban felmérned meikük neked a fontosabb!
Szektában volt, és bedrogozták?
A kérdező hozzászólása: köszi biztos xd
kérdezd meg tõle szemtõl szembe hogy mi baja van, szerintem mást nem nagyon tudsz csinálni
A táborban biztos összeszedett valami furfangos barátokat. Lesd meg az új ismerõseit!
Ismerõs helyzet, nem mered megkérdezni mi van vele, mert félsz hogyha kérdezõsködni kezdesz örökre elrontja a barátságotokat, de hidd el innen már nem fog megjavulni, szóval szerintem kérdezz rá

Mit tegyek? A legjobb barátnőm nem viszi ezt egy kicsit túlzásba? Tartsak vele?

Arról van szó,hogy van egy lány az iskolába akivel szoktunk beszélgetni,én és a barántőm, nagyon kedves vele,de mikor elmegy a lány,pletykál róla és csúfolkodik vele,kacagja, nem csak őt,mással is ezt teszi,olyanokat is pletykál akiket nem ismer, én teszem magam,hogy kacagok,de nekem ez tényleg nem vicces...én nem vagyok ilyen, csak azt nem értem,hogy miért teszi ezt amikor tudja nagyon jól milyen,őt is sokan pletykálják és régebb csúfolkodtak vele....nem értem, sokszor azon gondolkodom,hogy "vajon a hátam mögött rólam is ilyeneket mond ?" Még 3 hét van az iskolából,az után nem fogom látni,más suliba megy,de addig is...nem tudom mit tegyek, mondjam meg neki,hogy nem helyes amit csinál ? mit tegyek,hogy fejezze be ?

Legjobb válasz: Biztosan mondd neki. Mondd, hogy vele is ez volt. Õt is bántották. Ha agyon nem hallgat rád, kérdezd meg hogy Téged is kibeszél- e? De, ha már ilyen a lány én nem ápolnék vele jó kapcsolatot...

Biztosan mondd neki. Mondd, hogy vele is ez volt. Õt is bántották. Ha agyon nem hallgat rád, kérdezd meg hogy Téged is kibeszél- e? De, ha már ilyen a lány én nem ápolnék vele jó kapcsolatot...

Mit tegyek? A legjobb barátnőm féltékeny rám.

Már 2 éve volt egy pasim, akivel a szakításunk óta nagyon jóban vagyunk. Fiúk közül ő a legjobb barátom. Most a legjobba barátnőmmel jár, már több, mint 3 hónapja. Én ennek nagyon örülök, tényleg! De még mindig megölelem a fiút stb., ahogyan már 2 éve...A barátnőm meg féltékeny rám...Mit csináljak?

Legjobb válasz: Talán ne ölelgesd a pasiját.

Talán ne ölelgesd a pasiját.
Megértem a barátnõd és szerintem inkább téged zavar, hogy együtt vannak, azért is ölelgeted elõszeretettel a fiút. Ha szakítottatok és fõleg hogy másik barátnõje van, tartsd meg a 3 lépés távolságot.
A kérdező hozzászólása: próbáltam nem megölelni, de akkor õ jött oda és ölelt meg...

Mit tegyek: A legjobb barátnőm árnyékában élek?

Õ a suli legjobb csaja . Minden körülötte forog.Mondok egy példát:Elmentünk színházba összesen 5 fiú hajtott rá, de amúgy meg nem beképzelt, nagyon jó barátn?k vagyunk.Egyik nap mentünk haza suliból és utána kiabál pár fiú, hogy jó segged, nem úgy mint a barátn?idnek (többen voltunk).Amúgy szeretek vele lenni de zavar, hogyha elmegyünk valahova minden fiú rátapad.A legbosszantóbb, hogyha pl. elmegyünk valahova ketten találkozunk egy helyes sráccal akkor biztos hogy a srác vele akar lenni, és én egyáltalán nem érdeklem, pedig ha ? nem lett volna velem akkor biztos hogy érdekl?dött volna...Csak ha van egy jó meg egy jobb akkor persze hogy a jobbat választják .Meg engem csak úgy ismernek, hogy a jó csaj barátn?je.Nem tudom mit tegyek. 13L

Legjobb válasz: Most az zavar, hogy nem tudsz a barátnõddel idõt tölteni, mert mindenki rácuppan, vagy hogy rád nem cuppan senki? Nekem is gyönyörû barátnõm volt, mindenki halálosan szerelmes volt belé, de soha nem éreztem úgy, hogy az árnyékában élek.

Most az zavar, hogy nem tudsz a barátnõddel idõt tölteni, mert mindenki rácuppan, vagy hogy rád nem cuppan senki? Nekem is gyönyörû barátnõm volt, mindenki halálosan szerelmes volt belé, de soha nem éreztem úgy, hogy az árnyékában élek.
Szerintem akarva akaratlanul a barátnõk is rivalizálnak egymással.
Egyszerû. Válassz magadnál egy csúnyább barátnõt, és azzal flangálj az utcán. Egyébként a szép lányok direkt választanak maguknak csúnyább barátnõt, hogy ne legyen a vetélytársuk. Cupp.
Ó, kaphat még olyan pofon az élettõl, hogy tetszeni fog neki egy fiú, aki viszont téged választ. Akkor éri majd döbbenet. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: És ez az önbizalmamat is elveszi, hogy én mellette senki vagyok ...
:// Bizony egy biztos rosszul eshet... Keress olyan barátnõt akivel egyformán vagytok szépek.. Szerintem te biztos nem olyan vagy mint Õ, gondolom Õ olyan fajta aki sikít ha letörik a körme stb... Válassz magadhoz illõt, mert bizony az önbizalmad a béka feneke alatt marad, ha ezt hagyod :/ 14L
ülj le, beszéld meg vele! sokszor az a baj, hogy a te problémádban szenvedõk (ez kicsit sántít XD) gyávák megbeszélni a "suli legjobb csaja barátnõjükkel". hogy õk is érzõ lények, és van ami bántja. Lehet, h csak rosszabb lesz és elvesztesz egy barátot, lehet h minden rendbe jön! Egy próbát megér! Ha ezen kiakadna a barátnõd, akkor nem is volt igazi barát
Jézus ereje xD Te most elmondtad mind azt ami az én szivemet nyomja ... ezek közül minden egtörtétek velem is , még ezek a sztorik is .. :) )) Ez néha engem is nagyon zavar , én megbeszéltem a a barátnõmmel és megoldottuk .. :) ) Beszélj vele és hidd el ha tényleg a barátnöd megfoglya érteni a gondod :) )))

Mit tegyek? A "legjobb barátnőm", akivel amúgy csak érdekbol vagyok (mert nincs más) már sokszor meglopott és kihasznál! Hogyan kezeljem mégis ezt a helyzetet?

Három éve elkoltoztunk, új iskolába kerultem és megismerkedtem ezzel a lánnyal. Az elején állandóan nyalt nekem, hogy beférk?zzön a bizalmamba. Két éve az osztályomba kerult és azóta lettunk jó barátok. Vagyis én azt hittem, hogy azok vagyunk, amíg rá nem jöttem, hogy milyen! Már a barátságunk elején sokszor becsapott, amit mindig meg is bocsátottam neki, mivel gondoltam, ha jobban fogjuk egymást ismerni, akkor ? is más lesz. Mikor lett internetem, elkezdett hozzám járni, természetesen csak a net miatt, erre még a vak is rájon. Na, ez nem is lett volna baj, viszont észrevettem, hogy dolgok tünnek el a lakásból! Lopott mindent amit csak látott, ruhától fogva anyám dolgain át ami megtetszett neki. Anyám le is kiabálta érte, aztán a ruhákat visszahozta... Azóta viszont már nem ilyen könnyü a helyzet! Pénzt szokott tölem kérni, amit nagyon ritkán ad csak vissza, de nem tudom, hogy mire kell neki! A multkor nem adtam neki és nagyon megharagudott. Aztán a multkor megint észrevettem, hogy eltunt 20 euró a pénztárcámból, pedig senki más nem volt nálam és sehova nem hittem a táskámat mióta felváltottam a pénzt. Megmondtam neki, erre letagadja! Még a barátaimat is kihasználja, csak hogy neki ne kelljen fizetni, pénzt kunyerál toluk is és sajnos adnak is neki...:( Amit tudni kell róla, hogy nagyon-nagyon buta lány, ennyire buta emberrel még talán nem is találkoztam! Mindig hulyeséget mond, és egyre tobbszor mondom neki, hogy.....Na mindegy! Még írni sem tud, csak teli hibákkal, gondolkozni meg aztán végképp! Az iskolában miatta nem bírnak engem a tobbiek, mindig bajt hoz a fejemre is! Mostanában minden nap jár hozzám, állandóan az én dolgaim kellenek neki. Mindenkit átvág akit csak lehet a saját buta módján, aztán meg az arcukba röhög az embereknek! Mit tegyek? Nagyon el vagyok miatta keseredve, én már rég nem akarok vele tartani, de borzasztóan félek a magánytól és attól, hogy mindig unatkoznék! Nincs ebben a városban más olyan barátnom, akivel bármikor kimehetnék a városba, mint vele, ezért nem merek megszabadulni tole.. Igaz, vannak barátaim, de nem laknak itt és föleg egy velem egykorú lány lenne jó, aki magyarul is tud, mert Szlovákiában élek. A tobbi osztálytársammal is barátkozom, de falun laknak... Mégis hogyan szerezzek itt barátokat?

Legjobb válasz: Az ilyen nem barát, többet be se engedd. Mond meg neki, hogy ez így gáz és te ezt nem akarod.

Az ilyen nem barát, többet be se engedd. Mond meg neki, hogy ez így gáz és te ezt nem akarod.
elõször is mond meg neki amit ide leírtál. Ha továbbra is hazudozik meg ilyenek hagyd ott és kész. Találsz majd másik barátnõt aki nem fog kihasználni. Ha azt mondja hogy menjetek hozzátok mond meg neki egyenesen hogy NEM! ha nem képes megérteni méghülyébb mint gondoltuk..
Hát... nagyon sajnállak hogy ilyenek az emberek... Próbálj meg másokkal barátkozni, beszélgess velük az ebédlõben, meg ilyenek... És ne adj neki pénz kölcsön, vagy próbálj meg mint értelmes ember leülni ésbeszélni vele errõl a dologról. DE persze, azt írtad h nm is igazán a barátod... Akkor meg ne próbálj ragaszkoni hozzá... Vagy vetítsd ki neki valahogy máshogy, hogy mennyire rossz az amit csinál, hátha rjön. Mint Hamlet a királynak a színdarabbal... :D Vagy menját másik osztályba, iskolába, mnt végsõ lépés... az alapján, ahogy ezt leírtad, nem tûnsz olyannak, mint akivel lehetetlenség barátkozni...
én dettó ugyanebben a cipõben jártam. mikor már annyira elegem lett belõle, hogy bármelyik pillanatban meg tudtam volna fojtani, akkor egyszerûen elkezdtem bunkózni vele, pedig nem vagyok ilyen típus, de az ilyen emberekkel nem lehet máshogy megértetni hogy rohadtul nincs szükség rájuk a hazudozásaik meg a lopkodásaik miatt. a végén már egyre messzebbre mentem, egyre durvább voltam vele, míg végül végre lekopott mellõlem...azóta nem tudom mi van vele, de õszintén nem is érdekel. évekig balek voltam, hogy tûrtem. te ne legyél balek, szakítsd meg vele a kapcsolatot minél elõbb. hidd el, jobb egyedül lenni, mint egy ilyennel. és ha nyitottan jársz-kelsz, elõbb-utóbb találsz majd másik barátnõt. normálisat. és azt kívánom, hogy így is legyen :) 21/L
A kérdező hozzászólása: Koszonom, remélem így is lesz! Egyébként tegnap megpróbáltam vele beszélni, nos, jutottam valamire, de nem sokra...:(
Szia. Ez neked barátnõ? Még ha csak érdekbõl is. Érdekbõl.. azt írtad, hogy miatta nem szeretnek a suliban. Mi lenne hogyha már nem lenne az érdekbarátnõd? Akkor talán tudnál ismerkedni. és lennének barátaid. Talán még igaziak is. Õ a buta? Minek adsz neki pénzt? Miért hagyod hogy átjárjon hozzád? Csapd be elõtte az ajtót. Remélhetõleg megsértõdik annyira hogy többé ne szóljon hozzád. Azt nem értem miért ragaszkodsz hozzá annyira..

Mit tegyek a legjobb barátnömet válasszam vagy a pasim?

Van egy fiú,gyerekkori barátok vagyunk ,nemrég megkérdezte hogy járnék e vele.Igent mondtam ,mert régóta tetszett .Köztünk minden ok volt de a faluban a csajok elkezdtek piszkálni mert a fiúba majdnem mindegyik szerelmes .Ezt még elviseltem valahogy de a legjobb barátnöm kijelentette ,hogy ö is szerelmes a pasimba és hogy neki igen rosszul esik hogy eggyütt vagyunk.Aztán azt mondta nemvagyok igazítsd barátnö ha egy fiú fontosabb nekem mind ö .Szerintetek,mit tegyek ???? Igen szeretem a fiút de a barátnömet se szeretném elveszíteni :(

Legjobb válasz: Õ téged választott, ha a barátnõd ezt nem tudja elfogadni akkor nem igazi barátnõ. Amúgy meg hány évesek vagytok, 12?:D

Õ téged választott, ha a barátnõd ezt nem tudja elfogadni akkor nem igazi barátnõ. Amúgy meg hány évesek vagytok, 12?:D
õ nem igazi barátnõ, hogy nem örül neked akkor is ha az lenne, nem mondana ilyet
Nekem ez tipikus tini hülyeségnek tûnik, de ebben esetben én a barátnõd lesz*rnám a p*csába. Ha tetszik neki tegyen valamit, ha meg elkésett vele õ gondja nem a tied.
Kígyót ne melengess a kebleden. kigyó=barátnõd, ugyanis a barátnõ pasija tabu.Mindig.De a barátnõdnél nem tabu, sõt még meg van sértõdve. Szóval válaszd a srácot.
Örülj, hogy milyen jó pasid van. Ha valóban szeretnéd a srácot, akkor ez nem lenne kérdés.
ze a barátnö nem igazi barátnõ, jobbbb neked nélküle, ha te dobnd a fiút ö lenne az elsõ aki rástartolna és nem érdekelné hogy a te barátod volt. Egyébként remélem hogy fiatalkák avgytok mert ez nagyon éretlen viselekedés, hozzáállás a dolgokhoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi minden kinek és amúgy 16 vagyok :)
Van egy elõérzetem, miszerint amint szakítasz a pasiddal, a barátnõd rámászik. Viszont fordítva valószínûleg õ a pasi mellett döntene. Ettõl függetlenül mérlegelj más dolgokat is, ezt most csak azért mondtam, hogy vigyázz, nehogy mind a kettõt elveszítsd.

Mit tegyek? A legjobb barátnőm a bátyámba szerelmes!

Nem tudom hogy mit tegyek mert félek hogy ezek után már csak a bátyámból tudunk majd beszélni!Már bölcsöde óta ismerem és nem akarom elveszíteni őt!Örülnöm kéne annak hogyha összejönnek?

Legjobb válasz: Nem, nem kéne. Tudod miért? Ismerõsi körben ugyanez volt, aztán a szakítás után egy bulit nem lehetett összehozni, hogy mind a kettõ ott legyen.

Nem, nem kéne. Tudod miért? Ismerõsi körben ugyanez volt, aztán a szakítás után egy bulit nem lehetett összehozni, hogy mind a kettõ ott legyen.
az õ dolguk, miért akarsz beleszólni, még jó a kölkeim ebbõl nem csinálnak semmi gondot, mindenki magánügye kivel kezd el járni N
Legjobb barátnõm is úgy járt velem.:D Végül azonban mi nem jöttünk össze, mert a srác elköltözött Pestre, a távkapcsolatot meg nem vállaltam volna be. Barátnõm viszont elsõ perctõl örült, amikor szinte egyszerre tudta meg tõlünk, hogy mi a helyzet.:) Te döntésed, de annyit mondok, hogy hogyha tényleg szoros kapcsolatot ápoltok a barátnõddel, akkor nem csak a bátyádról lesz szó.;) Nálunk legalábbis nem úgy volt.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
Semmi dolgod ezzel. Hagyd hogy legyen aminek lennie kell. :D 30F
A legjobb barátnõm az unokatesómmal jött össze. Nagyon csúnya körülmények között szakítottak. Engem megutált mindkettejük. Azóta kibékültem mindkettõvel, de mindketten elvárják h ne álljak szóba a másikkal (persze ezt nem tartom be). SZóval nem, nem kéne örülnöd neki. Azonban Te semmit nem tudsz tenni ez ellen. Ez egy sz*r dolog. Sajnos ez van :/ Esetleg megmondhatod neki, h nem nagyon akarsz tudni a bátyáddal való dolgokról. Talán megérti. Bár biztos hiányozna neki h nem mesélhet a történésekrõl a legjobb barátnõjének...
Az utolsó véleményét elég erõsen megcáfolnám. Attól, hogy náluk ez történt, még egyáltalán nem biztos h másokkal is ez lesz. Mindegyik egyedi eset, nem is szabadna egy harmadik embert okolni amiatt, mert két ember szakít egymással, kivéve ha tényleg szerepet játszott benne azzal, hogy elcsábította, vagy szét akarta szedni õket. Azt se mondom, hogy örülnöd kéne, mivel ha eddig jóva voltál a bátyáddal, lehet hanyagolni fog ezután, ugyanugy ahogy a barátnõd is egy pasi miatt, aki konkrétan a bátyád lesz. Természetesen nem teljesen leszarnak, de kevesebb idejük lesz rád mindkettejüknek. Viszont ha meg sem próbálják, nem fogják tudni hogy milyen, adnék nekik egy esélyt, ez tõled független döntés.
Elõzõ vagyok, még annyi, hogy a közös buli simán lehet, ha mindkettõ túl van a másikon, én például az összes exemmel jóba vagyok, simán elmegyünk egy buliba és beszélgetünk bármirõl. Ha nem veszekedéssel válnak el, akkor minden rendben lesz utána is. És nem okolhatnak azért téged, ha szétmennek, illetve nem várhatják el, h ne beszélj a másikkal, mivel nincs joguk beleszolni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!