Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a legjobb (590 db)

Én nyaralás alatt jöttem össze egy 16 éves csajjal, 18-nak mondta magát, én 20 nak néztem. Ezek a fiatal csajok... 22/F
mivel ekkora a korkülönbség semmit nem tehetsz. Nyugi pár év múlva már nem is fogsz rá emlékezni mivel addig 10 másikon is túl leszel aki már tetszett.
Ha nem akarod börtönbe juttatni, akkor elmész tanulni, és visszatérsz a témára 3-4 év múlva.
Mondjuk menny le a boltba, és vegyél egy liter tejet!
Hagyd. 8 év korkülönbség.. Masszív pedofilia lenne , ha bármi is történne köztetek. Mit akarsz te tõle?:D Testileg, lelkileg éretlen vagy és még meg sincs a menzeszed!:D
Na hát én is sátorozni voltam, (14L) aztán minden gond nélkül össze is nyaltam egy 23 éves, aztán meg egy 20 éves pasival is :) ) Mondjuk az már más cucc, hogy én kinézek legalább 17-nek, azonban veled nem tudom mi a helyzet. :P
A helyzet az, hogy igen csak korhatáros vagy mind nemi élet és alkoholizálás terén még ha 18-20 évesnek is nézel ki vakolattal együtt. Ennek fényében megértem a srácot, hogy nem kezdett veled semmit sem mert talán használta az eszét. Ez alapján mérlegelj majd mi lesz a vége.
Á, aranyom! Tényleg nem vagy [email protected] Á, ugyan! Hiszen minden normális lány smárol legalább két 6-7 évvel idõsebb sráccal egy ártatlan sátrazason, mindenféle kötöttség nélkül és ráadásul büszke is rá!.. Hosszú út áll (már mögötted a [email protected]ást illetõen, hiszen 14 évesén kezdted) elõtted a szex iparban, hiszen ilyenek kellenek oda. Bátorítsd csak a fiatalokat, hogy [email protected] csak fûvel-fával és ne bánkódjanak, lesz még vagy 1000 [email protected](i) amin lovagolhatnak; ha meg érezni kezdenek valaki iránt, ássák el magukat. Szóval drága: Ülj le, egyes! 20N
11:02-es. ha ez nekem szólt, akkor közlöm, hogy nem vagyok ri*anc, nem ba**tam egyikkel sem, és amúgy sem hiszem, hogy közöd lenne ahhoz, hogy én mit teszek, vagy kit osztok ki vagy kit nem. Amúgy én nem osztottam ki a kérdezõt, csak a véleményemet fejeztem ki! :D És, ha én kiosztok valakit, akkor az nem így néz ki! Úgyhogy inkább ne szólj bele kérlek abba, hogy én mit teszek. Kösz!
"nyomta belénk a piát" akarata ellenére senkibe sem lehet nyomni a piát. "az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás" komolyan?13 évesen ilyeneket kell megbeszélnetek?anyukád biztosan büszke rád, te kis taknyos.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj az igazság!
Akkor az általános iskolás unokatestvérére. Te nem lehetsz számára partner. Talán fáj az igazság?
A kérdező hozzászólása: Nincsen neki kishúga!
Egy jó tanács kedves kérdezõ: Tudod mikor éljél majd nemi életet, amikor számodra az már nem csak baszás lesz..... Baszni a prostik szoktak....
Figyu, szerintem ne remélj semmit, ebbõl semmi jó nem sül ki, amúgy meg lehet, hogy a srácot feljelentik a szüleid pedofília miatt! Ha jót akarsz neki, hagyd békén!;)
A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!De nem leszek kúrva!És nem fogok baszni senkivel! Anyának meg elmondtam mindent és nem haragudott semmi miatt! És õ azt mondta hogy igazából azok írnak ilyen kommenteket akik tényleg ribancok!
Kétlem, hogy anyud ezt mondta volna. :D Ha lenne köztetek valami, mehetne a dutyiba..
húgom 13 éves, és még jobban érdeklik õt a ps játékok mint a fiúk.... amúgy nagyon gáz, hogy 13 évesen "be voltatok baszva".... nagyom gáz vagy hallod? mit tegyél? barbizz, vagy max. facebook-ozzál... az a te korodnak való!;)
A kérdező hozzászólása: igen el mondtam es nem haraguak...
Olyat mondj amit nem tudok:D Szüleidnek elmondtad már?
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy! :((((
A kérdező hozzászólása: :(( Szóval ez a véleményetek!:((((
A kérdésed szabványosan indult amit egy sablon válasszal meg lehet oldani de aztán szépen kibontakoztál és bebizonyítottad a közönségnek, hogy milyen is lehetsz nagyjából a valóságban. "Azért nem tudom hogy hány évesek vagytok de manapság már 10 évesen cigiznek és piálnak!" Téényleeeg??? Egyes elmaradott országban meg fele annyi idõsen embert ölnek mégsem követendõ trend a "normális" országokban. Félre ne érts a kettõ dolgot véletlen sem mérem egy mércével csak a te védekezésed gyenge. Azt szeretnék elmondani a válaszolók, hogy ha megbecsült és értékes ember szeretnél lenni akkor legyél jó kislány és ne vonulj a marhacsordával mert ezektõl nem leszel nagyobb érettebb és ha hiszed ha nem maximum annyi jön le az általad csodált idõsebb fiú agyában, hogy "ez könnyû lesz de még várok 14 éves koráig inkább nem akarok sittre menni mert ott a végén engem d*gnak". Sok sikert a továbbiakban.
Ha anyukád ilyet mondott, akkor biztos rajta se ment már át a fél város mikor 13 volt.
Mert a kishúgára emlékezteted..
A kérdező hozzászólása: Teljesen meglepetés volt, mikor sátorozni mentem barátnõmmel, meg az õ ismerõsével és nem is tudtam róla , hogy õ is ott lesz, ráadásul a korát sem tudtam. A barátnõm ismerõse nyomta belénk a piát. Még részegen is tök normális volt és még mindenkivel az elején megbeszéltük, hogy nincs baszás, se szopás. Józanon is kedves, és megértõ volt. Soha nem úgy nézet rám, mint aki meg akar baszni esetleg, hogy szopjam le.
Kedves kérdezõ, te hol laksz? Mert azért szeretnám tudni, hogy hol vannak ilyenek, hogy 13évesek 21 évesekkel "kavarnak", meg ráadásul hulla részegen. Nem ajánlom, hogy bármi is legyen köztetek, mert 1.még fiatal vagy! 2. õ meg sokkal idõsebb és szerintem az már nem normális, hogy egy fiatal felnõtt gyermekkorosztállyal próbálkozik.
10.! Persze nem mindegy, de ebben a korban szerintem még sok a 6 év is. Nálam 18 a limit.
Akkor meg tudatosan akar börtönbe kerülni, mert pedofil.
A kérdező hozzászólása: De õ tudja hogy hány éves vagyok!
Felejtsd el azt a pasit.
Wow! Tini [email protected] hogy osztja a kérdezõt?!:D Mondd csak nyuszifül, anyádék tudják, mekkora ordas vagy
6-os azért nagyon nem mindegy hogy 16 éves vagy 13....
Felejtsd el, túl fiatal vagy egy 21 éveshez testileg és lelkileg is! Csak kihasznál majd, te meg majd sírsz. Egy 21 éves éli az életét, felnõtt, azt tesz amit akar, csajozik, bulizik, te még gyerek vagy, ha szabadon is vagy engedve (megjegyzem szüleid helyében jobban vigyáznék rád). Járjál korodbelivel, biztos vannak 14-15 éves helyes srácok is!
Jaj anyám, hát most miért szenvednél? :) ))) Amúgy a 2.-es vok, hát én is összenyaltam azzal a két pasival, mert jól néztek ki, de még most is szenvedhetnék, mert volt ott rajtuk kivül még ezer jó pasi.... aztán mindet úgysem kaphatod meg, beleszeretni meg tuti nem szerettél bele :) )) Hány meg hány pasi fog még tetszeni a világon, és nem kaphatod meg õket! Szóval, ha mind miatt te szenvedni fogsz, fhu anyám, eláshatod magad :) )))
A kérdező hozzászólása: Hát tudom!De ti mit javasoltok? Mit tegyek?
Gondolom anyádék is tudják, hogy voltak ott pasik is, kérd ki az õ véleményét, ha már ennyire nagylánynak érzed magad.
Azz iggen. 13 évesen, bebaszva, egy 21 éves csávó mellett alszol és össze-vissza hazudozol mindenkinek. Nem vagy semmi... És honnan tudod hgoy nem dugott meg? Lehet GHB-t adott be és megbäszott úgy, hogy te nem is emlékszel semmire. Szegény szüleidet sajnálom csak, akik azt hiszik, hogy van egy rendes lányuk. Ha ez esetleg kiderül tuti nem csak 1 hét szobafogságot fogsz kapni, arra azért készülj fel. És minden kiderül elõbb-utóbb. Ha én tudnék a dologról az lenne az elsõ dolgom, hogy szólnék a szüleidnek, a csávót pedig feljelenteném. Remélem más is így van vele a baráti körödbõl.
13évesen a fõ gondom az volt hogy a barbimnak nem nõ vissza a haja miután levágom, nem az hogy hogy csapjam be a szüleimet és tegyek meg mindent azért hogy 18éves koromra egy kiélt ringyó legyek.
A kérdező hozzászólása: Na, nem akar megdugni és nem fogom leszopni!Amúgy nagyon rendes és már amúgy aludtam mellette és nem csináltunk semmi olyasmit amitõl esetleg terhes lehetnék, és be voltunk b*va!Ha úgy nem csinált velem semmit akkor máskor sem fog!De ti tudjátok!És az én korosztályomba nincsen semmilyen normális pasi!
#21/22 És sajnos egyre több és több ilyen balfäsz van manapság. és nem is ez a legidegesítõbb, hanem a sok tinip.icsa akik sírnak mert teherbe estek, meg hogy megcsalta õt életük párja és minden pasi egy fäszkalap hogy csak a szexre kell nekik a csaj-.-
Imádom a 20+ éves srácokat akik csak a 13-14 éves korosztályánál menõk. A saját korosztályukba meg labdába sem rúghatnak mert balf*szok. Az ilyenek tök büszkék magukra, hogy mekkora csajozó gépek... mindig körberöhögöm az ilyen haverjaimat.
Sz.opd le, hagyd hogy megdugjon, ess teherbe és szülj egy gyereket 14 évesen, akkor talán majd megtanulod a leckét. 13 évesen anyádék jószívvel elengednek valahová, te meg hazudsz nekik, hogy egy 21 éves pasival legyél? Csak gratulálni tudok...Hát hallod te is jó nagy ordas k.urva leszel az is 100.
Mit tegyél??? felejtsd el. Ha annyira ismerkedni akarsz már akkor a Te korosztályodban keresgélj.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnak semmirõl mert azt mondtuk neki hogy a legjobb barátnõmnél aludtam! :((
A kérdező hozzászólása: ezen én is sokat gondolkoztam hogy visszatérek erre 3-4 év múlva de addig szenvedjek???

Mit tegyek? A legjobb barátomról kiderült hogy meleg.

Hát az van hogy 1 napja voltunk barátn?mmel városban, vásárolgattunk, beszélgettünk meg mindent amit két legjobb barát, de amikor lementünk a parkba pihenni egy kicsit és leültünk a padra, én csak viccb?l eljátszottam hogy már félálomban vagyok meg minden (mert amúgy is egész nap kómás voltam), el is hitte, de a szokásos "na lefotózom és felteszem fészre" helyett megfogta a kezemet, rám hajolt és meg akart csókolni! (láttam mert ? becsukta a szemét én meg kinyitottam hogy most mivan?!) Amikor észrevette hogy nem alszom akkor elugrodt és mondta hogy sajnálja, de olyan jól érzi magát mellettem, mint még senkivel soha és már vagy 2 hónapja érez valamit amiközben mellettem van...ezek után kínomban nem tudtam mit szólni, hát én idióta elfutottam... azóta nem is beszéltünk semmit, pedig sms-t is írtam hogy beszélnünk kéne, de nem reagál vissza semmire...kicsit aggódom miatta, nem akarom hogy a barátságunk elvesszen meg nem is akarom megbántani meg semmi, de én most teljesen tanácstalan vagyok :(( SEGÍTSÉG!

Legjobb válasz: Hát igen vannak ilyenek,szerintem menj el hozzá és beszéljétek meg részletesen ezt a dolgot hogy mi vette rá hogy ilyet csináljon meg hogy õ most mit érez meg hogy mikor jött rá hogy õ lezbikus meg ami mindennél fontosabb légy megértõ vele,mert ha te vagy a legjobb barátja akkor nem el futni kell hanem igen is segítened kell neki

oh
Hát igen vannak ilyenek, szerintem menj el hozzá és beszéljétek meg részletesen ezt a dolgot hogy mi vette rá hogy ilyet csináljon meg hogy õ most mit érez meg hogy mikor jött rá hogy õ lezbikus meg ami mindennél fontosabb légy megértõ vele, mert ha te vagy a legjobb barátja akkor nem el futni kell hanem igen is segítened kell neki
Egy csókban nincs semmi, kipróbálhatod vele:) Kellemetlenül érezheti magát, írd meg neki hogy nincs bajod ezzel a dologgal, szívesen taliznál vele.
Költözzetek össze, és így télen megspórolod a fûtést!
öld meg, aztán magadat is
Jójó, folytasd:) )
A kérdező hozzászólása: elmondta, hogy az anyjának beetette hogy egy fiún kaptunk össze kicsit, aztán meg jött az érzelgõs rész...igen, ott is elcsattant egy csók meg egy kis tapizás, de az volt az "utolsó kívánsága"...hát mondta hogy õ még ugyanúgy érez mint legutóbb, annak ellenére hogy elküldtem, kicsit szomorú volt de kisírta magát otthon, akkor kicsit itt is elkezdett sírni, megöleltem és mondtam neki hogy mindig ott leszek mellette és segítek neki ha kell, de csak barátként erre kérdezte hogy lehetne-e még egy utolsó, aztán hát részemrõl tapasztalatgyûjtésnek miértis ne, na itt jött a tapizós csókolózós rész, NEKI NYOMTAM A FALNAK (???miért???) és úgy, persze mikor jön ki a réka, a legpletyisebb csaj wcre??amikor mi éppen ezt csináljuk...hát szegény nagyon meglepõdött de kibeszéltük hogy ez volt a feladat 2. része...tartok tõle nem vette be... aztán amikor visszamentünk mellémült és teljesen normálisan viselkedett, mondhatni boldog volt...velem ellentétben...a réka egész este engem piszkált...cuppogott nekem meg kérdezõ fejjel nézett ránk, de egy szót sem szólt....nem bírtam õt is kihívtam beszélni, elsõ kérdése persze az volt h "engem is letepersz a falhoz szorítva?" erre elkezdte nekem regélni hogy nincs semmi baj azzal hogy meleg vagyok, akkor is a barátom, de nem kellene rámásznom a legjobb barátomra....kicsit ideges lettem de nem szóltam semmit, visszamentünk és onnétt már minden rendben ment este...még lesz egy parti az lb-mnél majd ott nem tom mi lesz ezzel a rékával.. :SS
Hû.. Hú ez nem volt pite.. Hát figyelj. Nekem ez úgy jött le hogy magadban úgy rendezed le hogy mint barát vagy a lány mellett. Mégis élvezed hogy ilyen dolgokat csinálsz vele.. Ha tényleg csak barátként szeretnél rá tekinteni úgy gondolom nem a legjobb ha még egyszer kétszer utoljára csókolózol vele. Érted? Egyébként látszik hogy élvezed a dolgot. (legalább is így látom) Lehet hogy van egy kis hajlam.. Az is lehet hogy kíváncsiság az új felé. De ha komolyan nem vagy szerelmes a barátnõdbe és a barátja akarsz lenni, akkor ne használd ki. A kihasználást úgy értem hogy engedsz a csábításnak, megengeded neki hogy csókolózzatok, még ha csak utoljára is. Szóval rendezd le magadban mit akarsz. Ne zavard össze a lányt és magadat.
A kérdező hozzászólása: most hogy így mondod tényleg kicsit össze vagyok zavarodva hogy most mit is akarok..mert nem vagyok belé szerelmes, és már pasi jelöltem is van meg minden, de egyszerûen olyan "mókás" vele ilyeneket csinálni...szóval hogy csókolóztam már fiúval meg volt egy s más (kivétel a szex meg ehhez hasonlók), de vele valahogy olyan jobb....szóval én sem értem magam ://
Szép kis történet, ügyesen megoldottátok. Azért sajnálom a barátnõdet. A helyzet, h a lányoknál már van olyan erõs barátság, h már nem tudod eldönteni, h most csak barát vagy több, fõleg ebben a korban. Amúgy meg nagyon szerethet, ha felfedte egy osztály elõtt a dolgait és azért vigyázz rá, mert ezek után elég sérthetõvé válhatott, legalább is szerintem. További sok sikert az élet nagy problémáinak megoldásához :) 15/L
A kérdező hozzászólása: azt mondták a csajok, hogy amikor rám vártak és mondták az lb-mnek hogy én is ott leszek, kicsit ki volt bukva, de nem vészesen, õk is kérdezték hogy miért, de hanyagoltam a témát... Beszélgettünk (5-en voltunk), aztán persze nem maradhatott el az üvegpörgetõs játék...nah ja volt alázás...nah mind1, amikor én rápörgettem az az lb-m re és mondta hogy felel, kaptam az alkalmon megkérdeztem, h "Mit szól anyukád?"..erre azt válaszolta hogy "Anyu nem tudja".szóval valahogy kibeszélte magát otthon, a többiek néztek hogy most mivan persze jöttek a feltételezések hogy biztos meg volt neki az elsõ alkalom egy fiúval blabla...amikor õ pörgetett rám, azt mondtam merek, erre azt mondta hogy az a feladatom hogy menjek ki a szobából..hát oks, kimentem, õ is jött utánam és mondta a többieknek hogy fojtassák. Kint aztán megbeszéltünk sok mindent (és most mennem kell de folytatom)
Történt valami azóta a partin?
A kérdező hozzászólása: csak most tudtam irni mert pizsi partyn vagyok ahol o is itt van, csak telorol tudok irni, kijottem a wc-re, majd holnap este irok hogy mi volt
Na történt azóta valami?
Szia nekem is volt egy meleg (Leszbikus) barátnõm. De õ nekem egy szállodai szobába mondt el hogy leszbi (edzõtáborba) és hogy vonzódik hozzám. este eleludtam és arra ébredtem hogy simizi a puncimat. megdöbbentem úgyszintén bocsánatot kért mikor hazaértünk átmentem hozzájuk nem volt othon senki és mivel egyszer ki akartam próbálni ezért szeretkeztem vele tetszett de azóta csak pasikkal voltam. Szerintem engedj egy kicsít magadból ha tetszett hogy megcsókolt (legalább is ezt vettem ki az egyik bejedzésedbõl) Menj bele kicsit másba is. majd mond meg neki hogy csak ki akartad próbálni majd irj ha volt valami. Sok szerencsét amúgy hány éves vagy ha megkérdezhetem.?
Szerintem az utolsó elég szemét dolgot mondott. Elvileg a lány beléd van esve, és most nem akarok durva lenni, de: - ha nem akarsz semmit, akkor ne akarj SEMMIT. Se csók, se egyéb. Csak eteted szegény lányt, reménykedik, hogy talán idõvel mégis beleszeretsz. Hidd el, az hogy "utolsó csók" persze, oké, de neki semmivel sem lesz jobb. Voltam ilyen helyzetben, hiába reménykedtem, végül a lány közölte, hogy maradna a fiúknál. Semmi gondom vele, hogy hetero (persze, valamilyen szinten lehangol) viszont ezt igazán mondhatta volna elõtte, és akkor nem megyek bele hülye játékaiba, nem húzom fel a reményeimet. Döntsd el mit akarsz..
A kérdező hozzászólása: hát én amúgy is várnék inkább még az ilyen szexuális dolgokkal..még nem érzem késznek rá magam és amúgy októberben leszek 17 éves...én nem tudom mivan velem...szóval így kívánom is õt, de ugyanakkor eszembe jut, hogy b*sszus dehát õ egy lány...:SSS
Eléggé meg kéne becsülnöd azt a lányt. Az, hogy a bátyjával jöttél össze... hát, no comment. Valóban a megoldás talán az lenne ha beleszeret valaki megfelelõbbe aki szintén szereti. Csak, hogy értsd: Ha mi szeretünk bele egy heteróba az kb. dupla annyi szenvedéssel jár, mert az, hogy nem jöhetsz össze az nem azért van, mert van barátja vagy vmi, hanem, mert lány vagy. Ami eléggé lehangoló, hogy a saját nemed miatt nem lehet. + Nálunk ritka az olyan, hogy -nem szerelmes beléd, de udvarolhatsz neki és hátha, mert nálunk az van, hogy nem szerelmes beléd és hagyd békén- persze ez a pasiknál még benne van, náluk ott van a pakliban, hogy udvarlással elnyerheted. De akkor lényegében megoldódtak a dolgok. Neked van barátod, õ ismerkedik.
A kérdező hozzászólása: ja bocsi kicsit elhanyagoltam a gyakori kérdéseket....dióhéjban annyi, hogy ugye voltam náluk még régebben, és nekem a bátyja tetszik. a Bátyjával összejöttem és hát rosszul esett neki, de megbeszéltük a dolgokat úgyhogy végülis megoldódott minden, csak sajnos elmondta h leszbi az a csaj aki rajtakapott minket, még régebben...bár azt csak így osztály körében, de akkor is ugye azt hitte hogy én vagyok a meleg, aztán amikor meghallotta h elmondja h én vagyok az, akkor kiállt és bevallotta...aztán szépen elterjedt a suliban a hír és hát annyira nem volt nagy durranás...de annyit megkért mindenkitõl h felnõtteknek ne mondja el senki...mióta így "megoldódott" a titkolózás facebookon is keresték meg minden hogy õk is melegek és balh balh arról már nem beszélek..szóval így végülis happy end szerûség van, csak nem tudom meddig
Na hogy alakult? Élsz még? :D
Na valami azota?
Hogy döntöttél végül?
Ne etesd szegény lányt, látszik, hogy nem akarsz tõle semmit... komoly sebeket lehet ilyennel okozni. Inkább most bántsd meg, minthogy késõbb omoljon össze a világ neki.
A kérdező hozzászólása: ugye lesz nála ez a parti, és hát mondtam hogy van pasijelöltem..hát..ez az õ bátyja...és kivételesen otthon lesz és nem tudom mi lesz..érdekes estének nézek majd elébe
Sokszor az egyébként hetero beállítottságú lányoknak is jól esik a nõi érintés. A nõk jobban megértik egymást, jobban érzik egymást, és mivel a legjobb barátnõdrõl van szó, maximálisan megbízol benne. Nekem csak egy leszbikus barátnõm volt, pedig volt már egynéhány, legtöbbjük azóta max 1-2 lánnyal voltak együtt, amúgy pasijaik voltak, vannak. Nem azért, mert olyan rossz volt velem, különben nem lettek volna együtt velem ilyen másfél-két évekig. Egyszerûen csak akkor ez esett nekik jól. Fontos, hogy tisztázd magadban ezt az egészet gondolatilag. Nem csak a barátnõd, hanem magad miatt is! És tényleg ne kelts benne reményeket, ha végül úgy érzed, hogy nem.
A kérdező hozzászólása: nem kell félteni engem, odafigyelek hogy semmi infót nem adok magamról, max a koromat...és basszus.....fúúú eszes lány, remélem kitalál valamit az anyukájának...mert elég szígorú és keresztény szóval hát nem tudom...amúgy az is oks h Love is Love, de én nem vagyok belé szerelmes... és azért nagy dráma ez (vagy már nem tudom mit írtál) mert nagyon lelkis ez a lány, nincs sok barátja, mert kihasználják, és kb majdnem mindig én húztam ki a sz*rból...pl amikor dobta a pasija és depressziós volt, én rángattam szabad levegõre (igaz, egy kis pia kíséretében) de másnapra el is felejtette a fiút és túllépett rajta...szóval lehet ezért kötõdik ennyire hozzám...istenem nagyon izgulok... tényleg köszönöm a sok választ, bár akkor is ha párnak nem vettem hasznát
Hát rendben. A reagálásodból leszûrve, nem tudtam hogy a két választ egy azon ember írta.. De ez a "mit is mondtál hol is laksz?" volt nekem egy kicsit gyanús. Már azt gondoltam, hogy te is egy ilyen vallás követõje vagy és vannak szándékaid.. :D Bár így belegondolva téves riasztás volt felõlem. :D Akkor hát elnézést kérek.
A kérdező hozzászólása: az emberek perverzek...én is az vagyok szóval bevallhatom, hogy a földön csókolózás eléggé bejött, dehát mégis csak az lb-m....amúgy ha szeretnétek a fejleményeket akkor megírom, csak most egy kis magányt kért úgyhogy hétfõig nem lesz semmi...és várom a tapasztalatokat és a véleményetek...:) be kell valljam, kicsit be vagyok sz-rva :///
Hú.. Hát ez tényleg kínos lehetett. Igazából ahogy haladnak a dolgok még várni kell a további eseményekre és arra hogy még mesélj mi fog történni. Tényleg érdekes.. Mi lenne már, ha a vége egy viszonzott szerelem lenne. :D Bocs, azért nem akarlak ijesztgetni ezzel. Ez már csak az én személyes fantáziám szüleménye. xD Tényleg nem akarok keselyû lenni és jó sztoriként felfogni a problémádat, ne haragudj, csak megmozgatta a fantáziámat.
jo sztory :) mesélj még :)
hm. érdekes. majd mesélj még
A kérdező hozzászólása: Amúgy voltam ma nála, be is engedett elmentünk a szobájába és beszélgettünk...1 éve jött rá hogy meleg, senki se tudja és nem volt mersze elmondani, mert félt hogy tönkreteszi a barátságunkat, de egyszerûen nem tud tenni a szerelem ellen, merthogy teljesen belém van esve, aztán sírt...megnyugtatásból megöleltem, de félre értette, abbahagyta a sírást és letepert a földön mint valami pornó filmben o.O (azt leszámítva hogy ilyen jót még soha se csókolóztam) eléggé kínos volt, mondtam hogy én is szeretem õt, de nem úgy mint a páromat, adtam neki egy arcra puszit és vörös fejjel kimentem, persze belebotlottam az anyukájába aki aggódva nézett rám hogy miért ilyen vörös a fejem, benézett a szobába látta hogy a lánya a földön sír, kérdezte hogy mi volt itt aztán én meg elrohantam azzal a címszóval, hogy indul a buszom....hosszú nap volt, és még nincs vége :///
A kérdező hozzászólása: xDDD te hülye :DD
A kérdező hozzászólása: mert? :O ha még magamat akkor az oké mert bunkó módon elrohantam..de õt miért?
A kérdező hozzászólása: oké köszi holnap el is megyek és ha érdekel akkor leírom hogy mi volt...remélem megoldódik ez az "ügy", mert rajta kívül nincs túl sok olyan kimondottan igazi barátom ://
A kérdező hozzászólása: kaptam egy kevés privát üzit is és hát megfordult a fejembe a viszonzott szerelem pár pillanatra...nem is értem magam...xd
Ezt hogy érted, hogy "megfordult" a viszonzott szerelem fogalma a fejedben?
A kérdező hozzászólása: hát hogy mi lenne ha adnék a lánynak egy esélyt hogy járjunk, de aztán egybõl el is dobtam az ötletet...
nem vagyok elmebeteg, csak én tapasztaltam ijen tragédiát érzékenyen érintet azota mindig a legrosszabra számitok...ha valaki megkérdez bármiben hogy hány százalék én mindig 0.0%-ékot mondok , ugyhogy csak felkészitem a legrosszabra jo?:D
"..miután kilépsz biztos elmeséli az anyjának.és az meg nem fogja hagyni hogy találkozatok, még annak is van eséje hogy ezzel õngyilkosságra készteted, mert hibásnak fogja érezni magát, erre mondják azt hogy megszivtad..." Erre mondják azt hogy a helyedben nem kombinálnék és nem ijesztgetném a kérdezõt az elméleteimmel. Tudom hogy számolni kell néha a legrosszabbra is de ez már sok volt. "..a zsido vallás kifejezeten engedélyezi a hibás(biszexuális stb...)emberek lemészárlását, és kitudja még hánny valás engedélyezi. és lehet hogy a közeletekbe is lakik ijen...mit is mondtál hol is laksz?" És ez meg mi??.. basszus ezt azért már ne.. Kérdezõ, meg ne mond hol laksz! Bár gondolom van annyi magadhoz való eszed, hogy erre nem reagálsz. De ha ez csak egy poénkodás volt, akkor nálam betalált mert hirtelen bevettem, hogy ezt komolyan írta a válaszoló és egy elmebeteg. :D Szóval ne haragudjatok, hogy reagáltam itt pár válaszra de ezek a válaszok önmagukban arra ingereltek, hogy írjak rá valamit..
úristen.. mit kell ebbõl tragédiát csinálni??? mondod neki hogy neked õ csak barát és nem akarsz tõle semmit és ezt tartsa tiszteletbe
mesélj még!az ijen szerelmi történeteket szeretek olvasni
unatkozol?
igaz, ha felfeded hogy biszexuális az baj lenne...a zsido vallás kifejezeten engedélyezi a hibás(biszexuális stb...)emberek lemészárlását, és kitudja még hánny valás engedélyezi. és lehet hogy a közeletekbe is lakik ijen...mit is mondtál hol is laksz?
hát igy szoszerint ½tönkre teted a barátságotokat½hisz miután kilépsz biztos elmeséli az anyjának.és az meg nem fogja hagyni hogy találkozatok, még annak is van eséje hogy ezzel õngyilkosságra készteted, mert hibásnak fogja érezni magát, erre mondják azt hogy megszivtad...
Simán adhatnál. Én úgy vagyok vele, hogy Love is love :) Nem függ attól ki milyen nemû, mi a vallása, származása stb. De ez én vagyok..
Na látod! Õ valóban a fiú barátod lehet.
Mármint a legjobb barátod ölelget és bújik?
Mit nem értesz?! A csaj egy lotyó, Te meg egy idióta vagy!
A kérdező hozzászólása: ma is vele voltam... az utcán kézen fogva megyünk a rágót a szájából a számmal veszem el... nem értem... :l
Felejtsd el oket, keruld a tarsasagukat.
Jaaj istenem! FELEJTSD EL ÕKET !!
A kérdező hozzászólása: és mit kéne neki mondanom ? vagy lehet a csajjal kéne ??
Velem is történt már ilyen, azóta szép lassan megszakadt a komolyabb kapcsolatom mindkettõvel. Pedig én már nem is szerettem a csajt, csak valahogy kellemetlenül érintett. Lehet a haveroddal kéne leülnöd megbeszélni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: a haver nem tudja h szeretem még mindíg de ha elmondanám neki nem lenne belõle gáz mert volt egy hasonló esete a tesómmal( csak akk nem én jártam vele xd)
Az egy dolog, hogy nem miatta szakítottatok, de egy barát, fõleg legjobb barát excsaja tabu. Gondolom neked sem esik jól látni, ahogy egy másik srác nyalja-falja a lányt, aki nemrég még veled volt és még mindig érzel iránta valamit. Na, épp ezért kellett volna hanyagolnia a srácnak a csajt, ha tényleg barát lenne.
A kérdező hozzászólása: de nem a haver miatt szakítottunk és tegnap is találkoztunk akkor ott volt a pasija akkor vele csinálta ugyanezt de most h nem volt akk velem ??????
Szép kis legjobb haver.
ha már nem jártok, akkor nem mindegy kivel jár, arról nem beszélve, hogy oka volt a szakításnak, ezek szerint Te jobban szeretted õt, õ nem szeretett Téged annyira, de ezt tudod, felejtsd el N
Nem hinném, hogy bármelyikükkel is érdemes lenne fenntartanod a kapcsolatot. Ha a csaj normális lenne, akkor mivel van barátja, nem enyelegne veled, vagy akkor szakítana a haveroddal, és visszamenne hozzád. Ha meg nem volt jó neki veled, akkor hagyjon neked békét. De az efféle szerelmi háromszögek nem szoktak jót tenni a haverságoknak/barátságoknak sem, általában azok is felbomlanak a harmadik személy miatt.
Ilyen rossz ribancra várni? Minek? A haverodat is felejtsd el szerintem...
A kérdező hozzászólása: nyilván nem a legjobb haverom ölelget:D és nem tudom és nem is akarom elfelejteni õket... úgy érzem ez nem egy komoly kapcsolat köztük de már most több ideje járnak mint velem járt a csaj
velem ezt a legjobb barátnõm játszotta el. összejött az exemmel. mára megszakadt a kapcsolat. a barátságunk megtört én meg nem tudtam magam túltenni ezen... felejtsd el mind a kettõt...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom reálisan nézni... egész egyszerûen csak szeretm

Mit tegyek? A legjobb barataimnak uj legjobb haverjaik vannak?

Mind a ketto legjobb baratnom talalt maganak nagy barati kort, tele fiukkal, lanyokkal. Engem mar joforman csak lelki szemetesladanak hasznalnak, bulizni mar nem jarunk. Ott vannak arra az uj pajtik. Az o kapcsolatuk persze nen olyab legjobb baratno, de egyutt jarnak szorakozni, es egyutt toltik el a szabadidejuk nagy reszet. Nekem ilynem nincs, total benanak erzem magam. Ha elveszitem oket, senkim sem lesz. :( Mit tegyek?

Legjobb válasz: Es most tudtam meg, hogy a ket baratnom ket kulon bandaja egyutt bulizott tegnap. Es ki ult itthon? En...

A kérdező hozzászólása: Es most tudtam meg, hogy a ket baratnom ket kulon bandaja egyutt bulizott tegnap. Es ki ult itthon? En...
Ugyan ez van velem is.. De tudod én mit csináltam? :) Februárba elkezdtem kijárni.. egy két ismerõs körém jött beszélgetni. Aztán egy bandához csapódtam akikkel remekül meg voltam. Hiányoztak a régi barátok de addig se voltam egyedül. :) Mindenki változik... Járj ki te is ismerkedj nem csak õk vannak a világon. :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. :) ) valamelyiket megfogadom

Mit tegyek? A legjobb barátnőmmel szünetet tartottunk. Többi alul!

Tesi óra előtt berohanva az öltözőbe egy nem túl szép dolgot mondtam az egyik tanárnőre(tesitanár)mert folyton ráncigál , és az arcomba beleordít a büdös szájával!!:P Az egyik "jóindulatú" lány , aki szintén a barátnője az én legjobb barátnőmnek , kihasználva a helyzetet hogy most nem szólunk egymáshoz , azt találta ki hogy én ezt a legjobb barátnőmre mondtam(a szót)!!Az elején mindenki a mellé a lány mellé állt , és meggyőzték a legjobb barátnőmet hogy rá mondtam!!Utána mindenkinek a szemébe mondtam hogy : Neked milyen érzés lenne ha egy olyanért bűnhődnél amit nem is tettél meg??? Erre mindenki feleszmélt és elkezdték a legjobb barátnőmnek mondogatni hogy béküljön ki velem. Csak sajnos nem azt mondták neki hogy : Az Anna nem rád mondta a szót hidd már el,nagyon szeret téged!!! Bárcsak inkább ezt mondták volna!!!!! Már csomó ideje győzködöm hogy nem rá mondtam,de nem hisz nekem !!!!!:( Szóval szerintetek mi az a szó vagy dolog amivel hathatnék rá??? Mindenféle tanácsot nagyon szívesen fogadok!!

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom hány évesek vagytok, olyan 13-14 éves körülire saccollak. Mi is voltunk így a legjobb barátnõmmel, hidd el, várj, az idõ segít és megenyhül, és utána meg tudjátok beszélni a dolgokat, addig pedig ne rágd a fülét, majd úgyis keresni fog ha lehiggadt :)

Szia! Nem tudom hány évesek vagytok, olyan 13-14 éves körülire saccollak. Mi is voltunk így a legjobb barátnõmmel, hidd el, várj, az idõ segít és megenyhül, és utána meg tudjátok beszélni a dolgokat, addig pedig ne rágd a fülét, majd úgyis keresni fog ha lehiggadt :)
A kérdező hozzászólása: várom a többi tanácsot!
a legjobb barátnõd és nem hisz neked ?! hát mit ne mondjak érdekes.. és azóta sikerült kibékülnötök ?

Mit tegyek? A legjobb barátjába vagyok szerelmes.

Sok fiúnak tetszem, ill. tetszettem. Sajnos én olyan vagyok ,hogy nagyon megsajnálom ?ket ,hogy tetszem nekik. Így volt a legels? pasimnál ,hogy megsajnáltam, meg hát szinte könyörgött ,hogy járjak vele. Most meg van egy fiú aki teljesen belém zúgott és félek, ha találkozunk bevallja nekem, de a legjobb barátjába vagyok szerelmes..mit kellene tennem?.Ilyenkor mit csináljak? Most már eldöntöttem ,hogy nem fogok megint igent mondani senkinek, de tartok attól ,hogy nem lesz szívem nemet mondani neki ráadásul a legjobb barátjáért vagyok oda.

Legjobb válasz: Szerinted a legjobb barátja mikor fog egyáltalán lépni feléd, ha azt látja, hogy "szimpatizálsz" a haverjával? Meg kell tanulnod, hogy sosem azt nézed, mi jó a másiknak, hanem, hogy mi jó neked. Persze ezt nem szabad félreérteni, nem azt jelenti, hogy a másiknak ártasz. Nem mész bele olyanba, amiben nem szívesen mennél bele, abból jó nem sül ki. Hol lesz ez a csávó egy, vagy két év múlva? Kit érdekel, lehet hogy soha többé nem találkozol vele pár éven belül. AKkor meg? Tanulj meg nemet mondani a saját érdekedben.

Szerinted a legjobb barátja mikor fog egyáltalán lépni feléd, ha azt látja, hogy "szimpatizálsz" a haverjával? Meg kell tanulnod, hogy sosem azt nézed, mi jó a másiknak, hanem, hogy mi jó neked. Persze ezt nem szabad félreérteni, nem azt jelenti, hogy a másiknak ártasz. Nem mész bele olyanba, amiben nem szívesen mennél bele, abból jó nem sül ki. Hol lesz ez a csávó egy, vagy két év múlva? Kit érdekel, lehet hogy soha többé nem találkozol vele pár éven belül. AKkor meg? Tanulj meg nemet mondani a saját érdekedben.
valami hasonlo van velem is.flortolt velem egy srac, de nekem nem jott be nagyon, talalkoztunk es megismertem a haverjat, onnantol kezdve vele voltam, de nem tartott sokaig kb. 1 honapot, sok mindenben nem ertettunk eggyett.most nemreg megint taliztam az elsovel, es azota vele vagyok.kicsit furan jott ki a helyzet.ok ketten eggyutt berelnek lakast es idaig ugy taliztam a pasimmal hogy nem volt ott a masik, de a napokban mar nehez lesz ezt elkerulni.foleg hogyha bele gondolok mennyire odavoltam erte, nem tudom milyen lesz a reakciom, ill az ove
Ez kicsit gázul hangzik... Soknak tetszem, szegénykéknek igent mondok már, hogy boldogok legyenek egy kicsit... Hogy lehet sajnálatból összejönni valakivel? Annyit mondok neked, ha megszánod szegényt és összejössz vele holott neked más tetszik, akkor így jártál magadra vethetsz. Mit csinálj? Ne mondj igent neki és kész. Mi abban olyan borzasztó? Jobb minthogy hitegesd! Kezdeményezz a másik srácnál és legalább a barátja kiábrándul belõled és nem reménykedik feleslegesen.

Mit tegyek? A legjobb haverom irígyli a sikereimet és valami nagyon szemét dolgot csinált ellenem. (am 18 évesek vunk) Lent részletezem

...és az egész életemet.Irígy a barátaimra, arra, h népszer? vok, arra, h er?sebb vok, arra, h közvetlenebb vagyok(persze van egy csomó dolog, amiben ? a jobb, de mind1)...Eddig a legjobb haverok voltunk, aztán én megváltoztam(mert elegem lett a hülyegyerek szerepéb?l)...a változás annyira jól sikerült, h magam is csak néztem...sovány, kis vézna,gyenge, félénk gyerekb?l 1 év alatt egy "rockstar" lett...szeretnek a lányok,kedvelnek az emberek,a figyelem középpontjában vok álltalában stb(nem vok öntelet...azt hozzáteszem)... Eddig igyekezett versengeni velem, nem ment neki, aztán pletykált rólam, de most már annyira irígy, még arra is, h kick boxolok, h megdumált egy srácot, h verje szét a fejem(tegnap telefonált egy ismeretlen gyerek azzal, h meg akar verni, stb...tudjátok...csak úgy)...ez a volt haverom utalt is rá, h nem ártana, ha szétvernének, de nem hittem, h komolyan gondolja...Mit tegyek?Hogy állítsam le?Nem a verést?l félek, mert komolyan tudok bunyózni, hanem annak a szemétnek a kis "magánháborújáról".Hogy állítsam le?Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ebben az esetben elég egyértelmû a megoldás.Beszélgessél vele kettesben.Fontos, hogy ne guruljál be, ne káromkodjál, csak egy normális, értelmes beszélgetés legyen.Magyarázd el neki, hogy mit vettél észre (tehát hogy õ irigykedik és mindent megtesz annak érdekében, hogy keresztbe tegyen neked), és hogy szeretnéd, ha végre békénhagyna és leállna a hülyeségeivel.Szükség esetén nyugodtan meg is fenyegetheted pl.azzal, hogy szétvereted a kondis haverjaiddal, stb.Remélem, segíthettem, sok sikert!

Szerintem ebben az esetben elég egyértelmû a megoldás.Beszélgessél vele kettesben.Fontos, hogy ne guruljál be, ne káromkodjál, csak egy normális, értelmes beszélgetés legyen.Magyarázd el neki, hogy mit vettél észre (tehát hogy õ irigykedik és mindent megtesz annak érdekében, hogy keresztbe tegyen neked), és hogy szeretnéd, ha végre békénhagyna és leállna a hülyeségeivel.Szükség esetén nyugodtan meg is fenyegetheted pl.azzal, hogy szétvereted a kondis haverjaiddal, stb.Remélem, segíthettem, sok sikert!
csapd nyakon
Persze nem akarok "okoskodni" hiszen hol vagyok én az okos emberekhez képest, hol van nekem annyi élettapasztalatom mint neked, mikor leszek én olyan menõ mint robi vagy te. Szánalmas ez az egész, hogy vadidegenektõl kértél "tanácsot". Ez perverzió. Fordulj az OVB tanácsadódhoz.
igyekezett versengeni velem, nem ment neki, aztán pletykált rólam - sose volt olyan fontos ez a "barátokból - ellenségek" csak annyira szánalmas és unalmas volt(nem mintha ma izgalmasabb lenne) a kis életetek, hogy ez egyfajta kielégülés volt számotokra. Fontosnak érezhettétek magatokat.
Hát igen, hallhattuk az elõadást a te szemszögedbõl nézve Ádám. Ha Róbertnek lett volna annyi esze(de mint tudjuk nem volt neki), hogy itt kiálljon maga mellett egészen másképp alakulnak a dolgok. Persze ez szánalmas kifogás, sem kurázsi sem fogalmazóképesség nem volt benne, hogy ki tudja magyarázni magát. Nem mintha számítana, hogy a GYK-n ki mit gondol... 1 év alatt egy "rockstar" lett - voltál te már sok minden, sõt már régen Magyarországon kellene élned, mert ugye két évvel ezelõtt még azt mondtad nekünk, hogy neked " nincs Kárpátalján keresni valód mert itt nincs semmi", meg, hogy "szánalmasak vagyunk és nem tudod mire fogunk nélküled menni"... persze... De aztán mára megváltoztál mert megtaláltad álmaid végrehajtóját az OVB pénzügy "tanácsadó" személyében.
Üdvözöllek a Való Világban !!!! Sajnos ez van.Sz.r ügy és sajnos nem Te vagy az 1etlen aki átél ilyet. Kerüld ahogy tudod, ha "támad" vedd fel a kesztyût. Én hányok az ilyenektõl.
But I wanna feed the troll mommy!! He is so cute :DD
A kérdező hozzászólása: már nem egy suliba járunk, de ez a "közmondás" ez királyos :) )))
Hát ez ellen maximum annyit tudsz tenni, hogy ballagás után (tehát nyártól, vagy jövõnyártól) megpróbálod kerülni. Egy idõ múlva elfelejt. Pattogni vele felesleges. Kocka közmondással élve: Don't feed the troll!!!
amelyik kutya ugat az nem harap.Mi annak idején inkognítóban elváltoztatott hangon felhívtuk az osztálytársainkat hogy tudjuk hol lakik merre megy iskolába és útközben eltörjük majd a karjukat.Majdnem botrány lett belõle mert következõ nap a fél osztály hiányzott....
Valahogy próbálj a lelkére hatni olyan szöveggel pl, hogy: "Haver, mi történt velünk? Barátok voltunk", vagy, hogy "Miért kell ez, nem lehetne úgy mint régen?", vagy "ez már nem játék, beszélnünk KELL", ilyesmik.
te nem tettél már fel ezzel kapcsolatban kérdést?
Szerintem ne foglalkozz vele, és szerintem nem éri meg bunyózni, még a végén belekeveredsz valami bajba, aztán téged rángatnak meg, az meg eléri a célját, amúgy meg átérzem a helyzeted, az én barátnõm is irigy rám, és õ is mindent bevet. Szerintem csak röhögd ki a szánalmas próbálkozásait, mindenki más azt teszik körülötted szerintem...
És aki pletykál az te vagy. Mindig is te voltál. Arról minek nem teszel fel kérdéseket, hogy: Haveromnak megkérdeztem a véleményét a munkámról, mire õ azt mondta, hogy szerinte az egy baromság? Szerintetek is egy roha dék? Esetleg: Az OVB a világ legjobb munkája de haverom ezt nem képes felfogni? Ugye szerintetek is egy ma rha? talán lesz itt egy két "tapasztalt" okostojás aki keblére ölel. Már meg is bántam, hogy szót fecséreltem erre.

Mit tegyek? A legjobb haverom behülyült, ha a barátnőmmel kitalálunk vmit a legjobb haverom egyből ott van és ő is..

itt csak olyanra gondolok h pl poénból elneveztem a bn?m ? is engem és akk haverom már ott loholt h neki is új nevet most és ez engem kvára zavar mit tegyek kérlek segítsetek (nem attól félek h el akarja csábítani mert nem sikerülne mert nem olyan jó megjelenés? a gyerek ha értitek mire gondolok 1szer?en csak zavar h nem csinálhatok nagyon semmit a bn?mmel h ? ne buzuljon bele....

Legjobb válasz: Kérd meg hogy fejeze be vagy keres neki egy csajt

Kérd meg hogy fejeze be vagy keres neki egy csajt
MOnd meg a havernak hogy álljon le mert téged zavar
Áááh, ilyen gyerekességet? Hány évesek vagytok? Szimplán mondd meg neki, hogy hagyja abba. Vagy pedig koptasd le, lehetetlen, hogy ne vegye észre magát..

Mit tegyek? A legjobb haverom féltékeny és irígy a sikereim miatt.

a középsuliban ? volt a jobb, de aztán elmentem máshová tanulni, ott nagyon megváltoztam, men? lettem, elkezdtem edzeni, meger?södtem, jobban tudok csajozni, mint ? stb....szal majdnem mindenben jobb vok nála...nem szándékosan ?t akartam felül múlni, csak nem akartam "kis hülyegyerek" maradni... Nem tehetek róla, h jobb vok...együtt mászkáltunk minden hova, látta, h én vok a társaság középpontja, engem hallgatnak a csajok...féltékenységb?l felállt és lelépett...most meg hazugságokat terjeszt rólam, h én rosszabbnak t?njek, mint ?...meg akar veretni(amit?l nem félek, mert megvédem magam), meg minden...Hogy állítsam le?Ez már túl megy mindenen...az egyik közös haverunk szerint egyszer?en el?tte ne meséljem el, h milyen dolgokat csinálok, meg minden, mert nagyon féltékeny...de sztem akk ennek a "ú.n. barátságnak" csak az lenne az alapja, h nyalok neki, meg azt mondom, amit hallani akar.A haverom szerint bocsássak meg neki...de még csak bocsánatot sem kért!Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nálam is hasonló a helyzet csak itt én vagyok irigy a haveromra! Szemüveges mégis menne utána a lányok! Sok lánynak tetszik õ! Erõs meg minden! De én egyáltalán nem csinálom azt hogy ott hagyom vagy valami! A legjobb barátom örökre! vagy ameddig csak lehet mert különben mindig segítünk egymásnak meg midnen!

Nálam is hasonló a helyzet csak itt én vagyok irigy a haveromra! Szemüveges mégis menne utána a lányok! Sok lánynak tetszik õ! Erõs meg minden! De én egyáltalán nem csinálom azt hogy ott hagyom vagy valami! A legjobb barátom örökre! vagy ameddig csak lehet mert különben mindig segítünk egymásnak meg midnen!
ott nagyon megváltoztam, menõ lettem Mindig érdemes rákeresni régi kérdésekre jókat lehet röhögni rajta :D

Mit tegyek a legjobb barátnõmmel? (bõvebben lent)

Rá jellemzõ tulajdonságok:

Legjobb válasz: Kell neki egy pasi. Az majd ad neki önbizalmat. Tõle jobban el fogja fogadni, hogy jól néz ki. Szerintem az segítene rajta.

Kell neki egy pasi. Az majd ad neki önbizalmat. Tõle jobban el fogja fogadni, hogy jól néz ki. Szerintem az segítene rajta.
Hány évesek vagytok? A barátnõd kb. hány kiló és hány centi? Utalhatnak persze, pszichológus sem árthatna, de elsõ közelítésben szerintem ti is segíthettek neki. Mi lenne ha elvinnéd vásárolni? Vagy ha nincs pénzetek, akkor csak nézelõdni? Vedd rá, hogy próbáljon fel csinosabb ruhákat is, közben dicsérd, kérdezd, hogy hogy látja magát, tetszik-e magának. Ha ez a program jól sül el , akkor utána elmehetnétek bekapni valamit, ha nem vagytok már olyan kicsit akkor vehettek/vetethettek valami piát, és közben beszélgethettek, lehet hogy a barátnõd is feloldódna, és pozitív élmény lenne neki ez a nap. Nem mondom, hogy biztos, hogy beválna, de nekem volt ilyen barátnõm, és ez ha nem is hozott helyre mindent, de sokat segített.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! 1. válaszoló: Lehet, hogy tényleg ez segítene neki a legjobban.. 2. válaszoló: Még fiatalok vagyunk az iszogatáshoz és az ilyesmikhez. Rendben, megpróbálok mindent megtenni amit csak tudok. Köszönöm a tanácsokat!:)
Értem, akkor azt a részt hagyjátok ki, vegyetek egy jegeskávét vagy valamit és beszélgessetek. Egy õszinte beszélgetés csodákra képes:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!