Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a légzésfigyelő beriasztana (1 db)

Mit tegyek, ha a légzésfigyelő beriasztana?

Ne riasszon be soha és jó, hogy van ez a szerkezet, de mi a teend?, ha úgy t?nik, légzés nincs... hallottam a hidegvizet, sokkot kap a baba t?le és a légzés beindul.. mit lehet még tenni?

Legjobb válasz: Nekünk az elsõ hetekben néha beriasztott. Olyankor piszkosul megijedtünk, lezsibbadtam egész testemben. De mindig közel voltam és násodik csipogásra, már megráztam a babát, egybõl vett levegõt. Egy pillanatra nem mertem egyedül hagyni, vki mindig volt a közelében. Egyébként, volt hogy õ is felriadt a csipogásra. Én úgy tudom, orrán-száján egyszerre kell befújni a levegõt, de remélem ilyen gond nem lesz nálatok se és nálunk se. Minden jót.

Nekünk az elsõ hetekben néha beriasztott. Olyankor piszkosul megijedtünk, lezsibbadtam egész testemben. De mindig közel voltam és násodik csipogásra, már megráztam a babát, egybõl vett levegõt. Egy pillanatra nem mertem egyedül hagyni, vki mindig volt a közelében. Egyébként, volt hogy õ is felriadt a csipogásra. Én úgy tudom, orrán-száján egyszerre kell befújni a levegõt, de remélem ilyen gond nem lesz nálatok se és nálunk se. Minden jót.
Nem kell rögvest hideg vizet zúdítani rá, legtöbbször elég, ha felkapod :) Nálunk a védõnõ adott egy DVD-t, Léghajó program volt a neve, arról meg lehetett tanulni az elsõsegélyt.
Szia léghajora ha rákeresel ezzel foglalkozik a cég..tanfolyamokkal.Én azt hallottam ha afelkapás nem elég meg a paskolás akkor irány a hideg zuhi alá.Nem tudom én mit tennék, de biztos mindent ami eszembe jut.De sose legyen ilyen.
http://www.babycontrol.hu/ Mindenképpen nézd meg ezen az oldalon a letöltéseknél a videófelvételeket. Van egy olyan videófelvétel, ahol egy szakképzett ápoló mutatja, hogy hogyan kell lélegeztetni és szívmasszázst alkalmazni. Merthogy nem mindig elég a felrázás, meg a hidegvíz. Egyébként a többi letöltést is érdemes megnézni, mert orvosok elég sokmindent mondanak a bölcsõhalálról. Vannak tanfolyamok is, ahol próbababán lehet gyakorolni, így jobban belédrögzül, hogy mit hogyan kell csinálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pár kérdés 10hónap körüli babákról?

-miket eszik?

5

A fp tanuló kutyát hogyan tisztítjátok?

1

Adhatok már neki almát?

Kislányom csak tápszeres, csütörtökön lesz 4 hónapos.

5

Briski vezetéknévhez milyen lánynevek passzolnak?

Sziasztok!

12

Mennyire beszél másfél év körüli babátok?

13

Mikor vegyek cipőt a babámnak?

1 éves a kislányom, és 1 hete tette meg az első önálló lépéseit. Azóta már megtesz 10-15-20 lépést is, de ha lehuppan, akkor mászva közlekedik tovább. Majd újra feláll és lépeget. Mikor kell a lábára cipő?

6

11 hetes babátok miket csinál már?

Az én kislányom már emelgeti hason a fejét és forgatja, pár másodpercig meg is tartja, de nem tudja még kinyomni magát. A játékait már nagyon nézegeti, felfigyel mindenre maga körül, visszamosolyog, gagyog, gügyög, nézelődik. Felfedezte a kezét, és a szájába tömködi az öklét, van hogy egyszerre a kettőt. Ugye nem gond, hogy még nem fordul át, nem tudja kinyomni magát a kezével és nem nyúl a játékok után? Persze minden baba másképp fejlődik, de ugye nincs elmaradva?

2

Miért gond az, ha a gyereket egy hétvégére a nagyszülőkre bízzuk?

Többektől hallottam, hogy milyen gáz ez, mert nem a nagyszülőknek szülünk!

9

Van jelentősége, hogy melyik kezébe adom, vagy keze felé nyújtom a játékot a babának?

úgy értem,hogy nem akarom befolyásolni,h mindig a jobb kézbe adom.tudom,hogy kétkezesek sokáig-érdemes mindig másba,vagy középre-és azzal nyúl,amelyik könnyebb?

3

Mi lehet a 18 és fél hónaposommal? Nem bírok vele.

Eddig is akaratos, aktív volt, nem bírt megmaradni egy helyben nem is ez a baj, de tegnap óta mintha kicserélték volna..

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!