Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a légzésfigyelő beriasztana (1 db)

Mit tegyek, ha a légzésfigyelő beriasztana?

Ne riasszon be soha és jó, hogy van ez a szerkezet, de mi a teend?, ha úgy t?nik, légzés nincs... hallottam a hidegvizet, sokkot kap a baba t?le és a légzés beindul.. mit lehet még tenni?

Legjobb válasz: Nekünk az elsõ hetekben néha beriasztott. Olyankor piszkosul megijedtünk, lezsibbadtam egész testemben. De mindig közel voltam és násodik csipogásra, már megráztam a babát, egybõl vett levegõt. Egy pillanatra nem mertem egyedül hagyni, vki mindig volt a közelében. Egyébként, volt hogy õ is felriadt a csipogásra. Én úgy tudom, orrán-száján egyszerre kell befújni a levegõt, de remélem ilyen gond nem lesz nálatok se és nálunk se. Minden jót.

Nekünk az elsõ hetekben néha beriasztott. Olyankor piszkosul megijedtünk, lezsibbadtam egész testemben. De mindig közel voltam és násodik csipogásra, már megráztam a babát, egybõl vett levegõt. Egy pillanatra nem mertem egyedül hagyni, vki mindig volt a közelében. Egyébként, volt hogy õ is felriadt a csipogásra. Én úgy tudom, orrán-száján egyszerre kell befújni a levegõt, de remélem ilyen gond nem lesz nálatok se és nálunk se. Minden jót.
Nem kell rögvest hideg vizet zúdítani rá, legtöbbször elég, ha felkapod :) Nálunk a védõnõ adott egy DVD-t, Léghajó program volt a neve, arról meg lehetett tanulni az elsõsegélyt.
Szia léghajora ha rákeresel ezzel foglalkozik a cég..tanfolyamokkal.Én azt hallottam ha afelkapás nem elég meg a paskolás akkor irány a hideg zuhi alá.Nem tudom én mit tennék, de biztos mindent ami eszembe jut.De sose legyen ilyen.
http://www.babycontrol.hu/ Mindenképpen nézd meg ezen az oldalon a letöltéseknél a videófelvételeket. Van egy olyan videófelvétel, ahol egy szakképzett ápoló mutatja, hogy hogyan kell lélegeztetni és szívmasszázst alkalmazni. Merthogy nem mindig elég a felrázás, meg a hidegvíz. Egyébként a többi letöltést is érdemes megnézni, mert orvosok elég sokmindent mondanak a bölcsõhalálról. Vannak tanfolyamok is, ahol próbababán lehet gyakorolni, így jobban belédrögzül, hogy mit hogyan kell csinálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

6 hónapos babátok, aki szopizik még és úgy kezdtétek a hozzátáplálást iszik valamit? Tea, víz?

4

Nem szeret 3 hónapos fiam hason feküdni. Ilyet használt már valaki: Fisher Price oroszlános pocakpárna?

A feje egyre jobban laposodik. Mit tegyek? Céklavörösre ordítja magát.
Ilyen?

4

4hónapos a kisbabám, elkezdjem a hozzátáplálást? Stokke babakocsi. Mit tehetnék?

Sziasztok.A babám 4hónapos,nyugodt,mosolygós,jó kedvű csajszi.Mindenki azt mondja körülöttem,kezdjem el hozzátáplálni,ne csak szoptassam.De én nem szeretném,mert van tej bőven,husis,gyönyörű kislány.A védőnő is megemlítette már,de én ellene vagyok.Szerintetek kezdjek el hozzátáplálni vagy megvárhatom a 6.hós korát legalább?
A másik kérdésem az lenne,hogy ti mikor váltottatok át a babakocsi sport részére?Stokke Xplory babakocsink van,ahogy telik az idő,a babám egyre jobban érdeklődik.de jön a tél lassan,a hideg,a mózes mégiscsak jobban véd.Szerintetek váltsak vagy még korai?Köszönöm előre is.

8

8honapos babam elkapta a kotohartya gyulladast. Hasznalhatok tobrex szemcseppet neki?

6

Hogyan fogjátok az újszülött babát, párnára teszitek? Ha nem teszem párnára kárt okozhatok neki?

6hetesek vagyunk!

6

Mennyi idős volt a babád mikor rád mosolygot?

14

Mit és milyen márkájú készségfejlesztőket vettetek babátoknak? 6-36 hósokra gondolok.

2

2 hetes a kisfiam, de ma csak egyszer volt kaka a pelusban. Normál esetben 4-6x kakil egy nap. Meddig normális a "szünet"?

Csak anyatejes baba

4

Mennyi idős korától lehet a babának 1, 5-ös tejet adni?

2

MIt tud 4, 5 honapos babytek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!