Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a kutyám ne pisilje (3 db)

Mit tegyek, h. a kutya ne pisilje ki a füvet?

Német dog kutyánk van, kan, 2,5 éves. Ahova pisil, kidöglik a f?. Elég egyetlen egyszer odapisilnie, és már vége is. Már totál sivár nálunk minden. Guggolva pisil. Ha ivartalanítanánk, vajon akkor is kidöglene a f? a pisit?l? Merthogy a szuka után nem döglik ki... Gondoltam akkor itt lehet a megoldás. De ha valaki tud jobbat, az is jöhet!

Legjobb válasz: Lehet kapni olyan tablettát, amit a kutya vizében kell feloldani, attól állítólag nem pisili ki a füvet a kutya. Másik megoldás: sétáltassátok többet és akkor kevesebbet pisil a kertbe.

Lehet kapni olyan tablettát, amit a kutya vizében kell feloldani, attól állítólag nem pisili ki a füvet a kutya. Másik megoldás: sétáltassátok többet és akkor kevesebbet pisil a kertbe.
Kerítsd el, amit meg akarsz védeni. Én még nem találtam más megoldást.
Tapasztalatból mondom, hogy az ivartalanított kankutya vizelete nem árt a növényeknek. Elõtte az enyém is ölte e tujákat, füvet, mostmár sehol egy sárga folt.

Mit tegyek, hogy a kutyám ne pisilje le a virágaimat?

Nagyon szeretem a kutyusomat, de rendszeresen lepisili a rózsákat és más nagyra növ? virágaimat,és ez nem tesz jót nekik. Mivel a kert közepén vannak nem megoldható, hogy elkerítsem a virágokat. Sajnos újabban a szemeteskukát és egyéb klassz dolgokat is kinézett magának, mit tegyek vel?

Legjobb válasz: Gyanítom fiú kutyáról van szó, ivartalanítás használhat vagy csak neveld meg rendesen, meg sokat vidd ki a kerten kívül hogy megtanulja hogy hova szabad pisilni.

Gyanítom fiú kutyáról van szó, ivartalanítás használhat vagy csak neveld meg rendesen, meg sokat vidd ki a kerten kívül hogy megtanulja hogy hova szabad pisilni.
Szia.Nekem az a véleményem, hogy hiába viszed ki a kutyádat azután is le fogja pisilni.Nekem is volt kutyám és mindig lepisilt mindent ami erösen illatozik.Ezzel tulajdon képpen jelzi a területét és nem hagyja hogy ott erösebb illat legyen mint az õvé.Felül übereli az õ illatával.Ez ösztönös nála és az ösztöneit nehéz kordában tartani.Lehet hogy az ivartalanitás segít.Azt nem tudom.Én nem ivartalanitottam ugy mint hogy a fülét se vágattam volna le vagy a farkát.Ez hasonló ahoz mint amikor más kutya ürülékébe belehempereg.Az is ösztönös cselekvés nála.Hallottam azt is hogy a kettõ nem eggyeztethetõ.Vagy kutya vagy szép kert.Esetleg tartsd kenelben ha van rá lehetöséged.De meg ne kösd ezért.
A kankutya jelöl, valszeg akkor is folytatni fogja, ha ivartalaníttatod. Ezt mérlegelni kellett volna, mielõtt mahadhoz vetted. A lánykok nem csinálnak ilyet, bár õk is nekiállhatnak pl ásni, amivel a szép kertnek lõttek. Nekem is van nagy kertem, kutyám is (lány) de ha jelölgetne, akkor sem izgatna a dolog, mert annyira imádom, hogy ezerszer inkább õ mint a rózsák :) Azért megpróbálhatnád körbekeríteni a tövénél, lehet venni Baumax- ban vagy Obi- ban alacsony kis kerítést, ami még jól is néz ki. Más megoldás erre nem nagyon van.
Mármint a rózsákat meg a nagy növényeidet körbekeríteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen, fiú kutyus, de ivartalanítani nem fogom ezért. Általában meg tudom vele értetni, ha valami nem tetszik, és rosszat csinál. Én valami olyan spray-re gondoltam, ami elûzi onnan a kutyát. Van valami szag, amit nem szeretnek és ezért nem pisilnek oda, csak sajnos azt nem tudom, hogy mi az.
Van egy virág, talán macskajaj a neve, a kutyák sem szeretik az illatát, ezért ahova ülteted, azt a környéket elkerülik! Mi ilyen újságból rendeltük.

Miért pisil be a szobatiszta szuka és kan kutyám éjszaka? Mit tegyek, hogy ne forduljon elő többet?

Családi házban lakunk,nappal semmi gond nincs kikérezkednek,de éjszaka mind a kett? bepisil.

Legjobb válasz: Mert túl hosszú az eltelt idõ? Unatkoznak? Kikérezkednek, csak nem veszitek észre, mivel alszotok????

Mert túl hosszú az eltelt idõ? Unatkoznak? Kikérezkednek, csak nem veszitek észre, mivel alszotok????
Mennyi idõsek a kutyusok? Nekem is családi házban van benti kutyusom, kb. 1-1, 5 éves koráig még elõfordult, hogy hajnalban ki kellett mennie. Mondjuk õ jelzett... Most úgy van, hogy késõ este 9 körül kiengedem és reggel kb. fél 7-ig bírja, sõt hétvégén van, hogy velünk együtt kel 8-9-kor. Próbáld meg minél késõbb mielõtt lefekszel kiküldeni õket, reggel pedig korán. Ha nagyobbak, akkor ki kellene bírniuk az éjszakát.
Nekem is csinálják, panelben vagyunk. Általában az utolsó pisikaki éjfél, 1körül van, mert jelenleg itthon vagyok velük, majd ha lesz munkám ez másképp lesz, a következõ olyan reggel 8-9-10 és simán megcsinálják éjjel azt, hogy többször is bepisilnek, volt hogy be is kakiltak. És nem, õk valamiért nem jeleznek nappal sem, nem is értem, hogy miért.. Soha nem jelzett a 3bõl kettõ, úgyhogy erre én is kíváncsi vagyok mitõl lehet.
Nah akkor van egy nagy félreértés :D Az a kutya aki bepisil nem szobatiszta :) Figyelj oda a rendszerességre. Próbáld meg õket még kivinni a kertbe mielõtt lefekszel egy ucsó pisi re.
Na ez érdekes. A szobatisztaságnak már rég ki kellett volna alakulnia, sõt nekik maguknak is van egyfajta igényük a tisztaságra, én úgy látom. Fûtött kutyaól vagy kamra, mert gondolom nem kellemes már minden reggel felmosással kezdeni... Az enyém 4 éves, állandó kinti, viszont most hogy hidegebbek vannak behozom, ráadásul a hálószobámba. Van hogy este 8-tól bent van, reggel 5-ig, és soha nem pisilt még be. Kb. kétszer fordult elõ hogy odajött és puszikkal felkeltett hogy eresszem ki, egyébként végigalussza.
Lefekvés elõtt, illetve ébredés után az elsõ dolgod legyen sétáltatni!! Én is így csinálom, bár az én kutyám kölyök, és éjszakára kutyapelenkája van.
Reggel egy megszokott idõben adj neki enni, utána nincs nasi! Kiengedem, napközben kijár, ott pisi/kaki. Este 6-ig elõtte hagyom a vizet, utána elveszem, reggelig nem fog kiszáradni. Utolsó pisi 9-10 körül, utána mivel a hólyag üres, és nincs ami ürüljön, nem lesz pisi. Évek óta így csinálom. Mind a 4 kutyámnál mûködött az elsõ pillanattól kezdve, tulajdonképpen ezzel a biológiáját szabályozod be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!