Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a fiúk ne (25 db)

A 3 éves fiam hallott valahol egy nagyon csúnya szót és ezt mondja el akár napi 100x is. Mit tegyek, hogy elhagyja? Ne vegyem figyelembe vagy vágjam jól szájon ahányszor kimondja?

Két hét mulva kezdi az ovit,félek,hogy az ovonénit is le g.cizi...

Legjobb válasz: Áááá,ne bántsd ott jön még a java. Nálunk volt,hogy a szám tátva maradt olyat tanult oviba. Én egyszerûen nem figyeltem rá, és szerencsére elhagyta.Igaz mindig hozott újat helyette.

Áááá, ne bántsd ott jön még a java. Nálunk volt, hogy a szám tátva maradt olyat tanult oviba. Én egyszerûen nem figyeltem rá, és szerencsére elhagyta.Igaz mindig hozott újat helyette.
Ajjaj, a 2 éves unokám simán leqrvázta az anyját. Még szerencse, hogy nem beszélt tisztán, így csak mi értettük meg :) )))
Vejedre ütök :D az télleg jó
Ezen az utolsón akkorát nevettem :) Egyik kedvenc filmem:)
Hát most lehet hogy ki fogtok nevetni , de két és fél éves lányom folyamatosan hülyézett.Már mindent kipróbáltam amit csak lehetett de nem akarta abbahagyni végsõ elkeseredésemben odaültettem az ölembe és mondtam neki hogy ez egyáltalán nem is csúnya szó , én ennél tudok egy sokkal csúnyábbat azt hogy buta.Erre úgy fellelkesült hogy azóta csak ezt mondja.Lehet hogy nektek nem válik be , de szerintem egy próbát megér.Egyébbként az tényleg igaz hogy ennél sokkal durvább dolgokat is fog hallani az oviban.
"félek, hogy az ovonénit is le g.cizi..." bocsáss meg, ezen olyan jót nevettem :D Szerintem ülj le vele, és magyarázd meg neki, hogy ez csúnya szó, és nem szabad kimondani, mert az emberek azt hiszik majd, hogy õ egy "buta" kisgyerek. H aesetleg összeszed más csúnya szót is, akkor is szólj rá, hogy nem szabadm ez csúnya szó. Ja és semmiképp se nevessetek rajta, mert akkor azt hiszi, vmi nagyon szórakoztatót mondott, és boldog-boldogtalannak be fogja mutatni tudományát :)
seeeeg ... lyúúúúúk
"vágjam jól szájon ahányszor kimondja?" - Na, Te is aztán meg tudod oldani a dolgokat... Emlékszem, hogy egyszer én is hallottam valamit az óvodában, de nem tudtam mit jelent. Otthon persze megkaptam a "mosd kia szádat" szövegeket, de utána még évekig nem tudtam róla, hogy az csúnya szó volt.
a kisgyerek olyan mint a kutya
Két unokaöcsém van. Az egyik 11 èves, a másik 5. A nagynak olyan mocskos szája volt ovis korában, hogy csak pislogtam a szövegén. 7-8 éves kora óta cikinek tartja a ronda beszédet, soha többet nem hallottam káromkodni. Most a kisebb nyomja. Durva nagyon. Ha minden második szava b.meg, kva annyát, na akkor szigorúan rászólok, hogy ezt a beszédet fejezze be, mert így csak a buta gyerekek beszélnek, és én eddig azt hittem, hogy okos, de csalódok benne, mikor igy viselkedik. Ez szokott hatni . Ki fogja nõni.

Mit tegyek hogy a fiuk ne csak azért szeressenek?

Nem értem a fiukat miért van az hogy engem mindig csak azért akarnak hogy lefektessenek miért nem találok már egy komoly fiut!!!Kivel van a baj velem!!!Nem szoktam kikezdeni velük és nem adom magam könnyen...

Legjobb válasz: Na látod, mondtam, megsértõdtél, hatvan kérdõjel és százhúsz gé betû...

Na látod, mondtam, megsértõdtél, hatvan kérdõjel és százhúsz gé betû...
Keress csúnya, macis fiúkat... Õk komolyabban és nekik nem csak arra kellenél. Én ilyen vagyok... ;)
Szinte 100% hogy meg fogsz sértõdni, de az írásképed alapján egy komolytalan, buta lánykának képzellek el. Az ilyenekrõl pedig általánosságban azt feltételezik, hogy könnyen meg lehet fektetni. Amúgy meg, lehet hogy rossz társaságban keresgélsz. Például egy diszkóban kizárt, hogy találsz normális embereket.
Próbálj meg te meghódítani valakit aki tetszik és nõk százai ostromolják a kapuit. Annál majd neked kell könyörögni. Vagy keress valami impotens lúzert aki még sose volt nõvel. Na majd azzal nem lesz részed ilyen örömökben. Majd nézitek a tv t vagy alszotok. Marha érdekes lesz biztos.
Javaslom a kolostort, így a fiúk a hitedért fognak szeretni... A fiúk szeretnek szexelni...Honnan tudod, hogy csak azt szeretik benned? Mert le akarnak feküdni veled?! Még jó... Én is le akartam feküdni a barátnõmmel mikor megismertem és most már 10 éve vagyunk együtt. Ha egy fiú nem akarna lefeküdni veled az azért van mert: 1. Csúnya vagy, mint az állat! 2. Homoszexuális 3. Papnak készül és szüzességi fogadalmat tett... 4. A legjobb barátjának tart(Vele nem fogsz még járni se) 5. Kiherélték... Szokjál hozzá a gondolathoz, hogy a Te korosztályodban a fiúk szeretnek szexelni... Késõbb is. :DDD
Bravo! Teljes pszichológiai analízis. Így kell ezt csinálni. Egyébként roppant érdekes, hogy egyes embereknek milyen árulkodó a stílusuk...
A kérdező hozzászólása: Ha valaki bunkó veem én is az vagyok vele!És akivel nem voltam az az ne piszkáljon!! Amugy nem az olyan fiukra bukok és õket nem is szeretem mert akinek az a tulajdonsága az beképzelt és bunkó
hmm...a te leirtak alapjan gondolom, miért nem találsz normális fiút...mert a normális fiúknak nem kellesz. A normális fiúk nem szeretik az olyn lányokat akik hisztiznek és visszavágnak és mások véleményét nem értékelik...Es akik kényesek, nyávógos kiabálos, makacs lányoktól már kilóméterrõl menekülnek a rendes fiúk. És a nyers "buta seggg", "bunkóó" s egyéb egyszerû itéletek alapján nem egy rendes lányra vall... És a rendes fiúk tudod, hogy nevezik az ilyen lányokat? Hülye pi*ának. S azzal annyi. S közismert a fiúknál, hogy a hülye pi*ák mire jók?? Semmire csak dugásra. Aztán azzal annyi. És akkro csak hülye f*sz fiúkat talál az olyan csaj. Szerintem változtass egy picit a magatartásodon, a beszédstilúsodon, a makacsságodon és legyél figylemesebb, nyugodtabb, ne gerjedj haragra, légy megértõbb és akkor majd meglátod, hogy találsz rendes pasit. Minden ami körülötted van azt sugárzod ki. Te vonzzod az olyanokat, mert te azt sugárzod ki magadból. Próbálj változtatni magadon, hogy más fiúkat vonzz.
Hát ezt nem lehet elõre megmondani. Neked miért kell fiú? Mit szeretnél vele? Kezdj te magadtól valakivel egy ismerkedésbe.
Nocsak, még a végén segítünk is a leányzónak.:) Persze az ego leépítése nem egyszerû feladat, kérdés valóban akarja-e?
Nem kell ennyit köríteni, meg szépen adagolni... A lényeg: Rendes lány a rendes pasit vonzza és fordítva! ENNYI!!!
A kérdező hozzászólása: :)
20:00-nál a pont, teljesen egyet értek!
Kevesebb ingyen szopás.
Hát az elõzõ válaszolók már szinte teljesen összerakták neked hogy miért nem találsz egy rendes pasit. De én azért még hozzátenném, hogy azt írtad hogy nem adod magad könnyen. E mellé még szépen megfeltételezném rólad hogy nagyon sokat adsz a külsõre. És ezt összerakva, csak olyan pasiknak engeded az utat akik jóképûek, vagányok és valószínûleg tehetõsek is. És közülük is csak a kitartóbbak kerülnek olyan közel hozzád. Egy szó mint száz, te vonzod õket, õk meg mennek a megadott irányba. Ha lejebb veszed az igényeidet és lehetõséget adsz azoknak akiket talán most lenézel, mert nem teljesítik minden igényed akkor meg fogod találni a komoly kedves fiút. De a többi a te dolgod. Nõlj fel és értékeld át a dolgaidat ha tényleg meg is akarod kapni azt amit akrasz. 21\F V.D.
"Butalány vagyok?????te meg egy buta segggg" :DDDDDD Ennél többet nem is mondhatnál magadról, kedves Kérdezõ. :DD Az elõzõ válaszónak meg gratula, na így kell kiugrasztani a nyulat a bokorból. :D De legalább meg is válaszoltad saját magadnak a kérdésed, ez szép!
A kérdező hozzászólása: Butalány vagyok?????te meg egy buta segggg
A kérdező hozzászólása: Honnan tudom hogy mondják és hogy ugy hogy azt is hogy utánna nem lesz semmi komoly csak az és nem kértem prédikációt
A kérdező hozzászólása: XD ari vagy
A kérdező hozzászólása: Én komoly kapcsolatot szeretnék nem esküvõt de azért tartósat 17 vagyok és nem rég lett vége 3éves kapcsolatomnak
háát igen 2009-11-20 13:30 -as hozzászóló:D Azért vannak a válaszolók, hogy segitsenek a kérdezõnek amennyire tudnak ha lehet. Butákból is lehetnek okosak és a vadok is megszelidülhetnek. S ebben az esetben nem biztos, hogy a lány buta, hanem csak hamarabb visszaszájal és utána gondolkozik. S 17 éves korban gyakran fordul elõ. majd ez elmúlik vagy enyhûl és én remélem, hogy ha eddig nem de ezután majd talál rendes fiút is. Hisz ha rendes fiút akar a lány akkor valõszinû hogy õ is rendes irányba halad csak esetleg még nem érte el a célpontot. De azóta eltelt egy kis idõ és lehet, hogy már jobban tud uralkodni magán is:DDD

Szerintetek mit tegyek? A nagyfaterét használom (gyakori kérdések fiók félreértés ne essék)

az iskolában(na már most abbahagytad az olvasást) (mind1 aki olvassa az válaszolhat...) ma összeverekedtem 3 f.sszal, az ok hogy pénteken mondta az 1 ik hogy hozzak neki 1 doboz cigit(1. nem dohányzom 2. f.szom se fog nekik vinni hiába fenyegetnek vagy összevernek) ma kérte nem adtam erre a másik 2 odajött az 1ik elkezdte tépni a fülem erre pofán vágtam összeverekedtünk(jó hogy mondod els?s szakiskolás vagyok) a tanár szedett szét minket. szünetben mindenki fenyegetett de a normálisabbak meg bíztattak : / inkább hazajöttem itthon is mindenki azt mondtam h verekedjek mindenkivel akivel kell meg minden szóval szerintetek mit kéne tennem? nem kell mondani arra is gondoltam h beviszek 1 kést és megölöm ?ket de nem inkább mégse

Legjobb válasz: csak akkor verekedj, ha önvédelem. Rossz ötlet megölni õket, mert kitudja hova raknak be érte... a hátralevõéletedet ott töltheted!

csak akkor verekedj, ha önvédelem. Rossz ötlet megölni õket, mert kitudja hova raknak be érte... a hátralevõéletedet ott töltheted!
16/L, csak ennyi jött le? :P mi lett a dologból? kaptál vmi intõt?
A kérdező hozzászólása: 16/L??? az jó :{D madmazel
egyetértek az elsõvel csak akkor verekedj, ha valaki neked esik, magadtól ne kezd el, mert a verekedésbõl soha nem sül ki semmi jó... amúgy, ha nincs semmi folytatása (pl: az utcán is neked esnek), max kapsz egy igazgatóit, csak mert a suliban összebalhéztál néhány f.szkalappal nem lesz semmi komoly ügy 16/L
A kérdező hozzászólása: ez az uccsó kicsit furán néz ki
A kérdező hozzászólása: nem is attól félek h igazgatóhoz hivatnak mert pl összevertem valakit mert általában nyugott természetû vagyok és nehéz felhúzni(de nagyon nehéz)(nagyon) ez az elsõ ilyen verekedésem
A kérdező hozzászólása: mmm. 14/L fõként erre figyeltem megadod az msn címed.jaa bocsi eltértem. köszi a választ. szóval megvert valakit és az került intézetbe stb akit megvert? az jóX'D
nem lesz semmi nem kapsz érte semmit. Egy barátom az utcán verekedett össze valakivel , mert neki akart menni. A csávót bevitték a nevelõ intézetbe agyrázkódást is kapott de a barátom egy megúszta. Másodszor a suliban verekedett mert az egyik osztálytársa megakarta ölni. Az osztálytársa nevelõ intézetbe a barátom meg mehetett a rendõrségre hogyha még egyszer megver valakit akkor nevelõ szülõkhöz kerül. Úgyhogy túlzásba se szabad vinni:D 14/L
A kérdező hozzászólása: csak kicsit izgulok h holnap mi lessz. am köszi azért a választ
A kérdező hozzászólása: önvédelem volt 3-man rámszáltak nagyon piszkáltak meg minden én meg odacsaptam :)
A kérdező hozzászólása: 16/L mi van rajtad?...jaa bocsi szokás. nem volt semmi azóta szinte tisztelnek : ' D már csak 1-2 kisebb beszólás de semmi komoly. ma meg a telóm ellopták. : / nem õk hanem 1 k.rva(csaj) bocsi h csak most írtam de most néztem fel

Mit tegyek, hogy apám ne terrorizálja lelkileg a fiamat?

A kisfiam 8 éves.Egészen öt éves koráig laktunk a szüleimnél,pokol volt az életünk,a gyereké is.Apám szokása a lelki terror,amit mi feln?ttek tudunk kezelni,de a fiam mindent a lelkére vesz.Öt éves koráig csak a veszekedéseket hallotta senki nem állhatott meg apám el?tt,? ezt szóvá is tette minden nap.Három éve elköltöztünk,de a dolgokon ez mit sem változtatott.Apámnál ugyan az a m?sor,csak most már a gyereket bántja.Ha már egy hétig nem látja elkezdi mondogatni:Õt senki sem szereti,a gyerek sem,nem látogatjuk stb.Ez persze ebben a formában nem igaz lehete?ségenkhez és id?nkhöz mérten látogatjuk ?ket.A dologhoz hozzátartozik,hogy van egy lányunokája is a hugomtól,Õk sem laknak messzebb mint mi,de ?k még csak nem is telefonálnak,a lánykát meg már egy hónapja nem is látták.A hugomat és a férjét még régebben.Ma a szó szoros értelmében kizavartam az apámat a házunkból.Beállított ide (még reggeliztünk a gyerekkel),hozta a szokásos dumáját,is (mien régen nem láttalak mért nem jösz papához,talán nem szeretsz?)A gyerek azt sem tudta mit mondjon,hiszen egy hete találkoztak,csak hebegett- habogott.Ezután ahelyett hogy a gyerek iskolai dolgairól egészségér?l kérdezett volna neki fogott sértegetni mért nem megyünk hozzájuk,nem is érdekel mi van anyámmal ,nagyanyámmal stb.Tegyem hozzá szerdán voltam náluk.Miután a sértegtésemet abba hgyta megint a gyereknek folytatta a mondókájat.Na ekkor szált el az agyam és rend?rséggel fenyeget?zve kitessékeltem a házunkból.Erre ? megfenyegetett a gyerek el?tt,hogy megöli magát stb.A gyerek sírva fakadt .Hogyan tudnám kezelni ezeket a dolgokat,anélkül hogy a gyerek lelke sérülne?Ha tudtok adjatok tanácsot.Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni,de amit itt így leírtál,szerintem a gyerek lelke már sérült,ha nem is sokat.Senkinek sem jó,még egy felnõttnek sem,ha minden nap veszekednek elõtte.Egy gyereknek mge pláne NEM jó.Úgyhogy szerintem már sérült a lelke valamennyit...De az biztos hogy nem picit.

Nem akarlak elkeseríteni, de amit itt így leírtál, szerintem a gyerek lelke már sérült, ha nem is sokat.Senkinek sem jó, még egy felnõttnek sem, ha minden nap veszekednek elõtte.Egy gyereknek mge pláne NEM jó.Úgyhogy szerintem már sérült a lelke valamennyit...De az biztos hogy nem picit.
Nagyon sajnálom, szörnyû, hogy a nagyszülõ így viselkedjen egy kisgyerekkel. Vélenyem szerint az apád mentális nem teljesen egészséges. Nem sértésnek szánom, de az írásodból számomra úgy tûnik. Ha valaki azzal fenyegetõzik egy kisgyerek elõtt, hogy megöli magát... hát, én biztosan nem engedném többet a gyerekem közelébe. Szegény kisfiad már így is össze van zavarodva, nem tudja, mit kezdjen a nagyapjával. Ne hagyd, hogy még nagyobb károkat okozzon a kicsi lelkében. Apád fenyegetõzni fog, megpróbál majd ezzel-azzal zsarolni (lásd. megöli magát), de Ti már egy új család vagytok és felelõsséggel tartozol a kisfiad egészségéért. Nemcsak a testi, a lelki fejlõdéséért is, a nagypapa pedig nincs jó hatással rá. Apád felnõtt ember, aki felelõs a döntéseiért. Hanem képes megváltozni és igazi nagypapaként viselkedni, szerintem nincs helye a kisfiad életében.
Küld a gyereket másik szobába ha elkezdi a hülyeségeit az a hülye(már bocs de nem normális dolog ilyet csinálni) és mond meg apádnak ha ezeket a dolgokat nem fejezi be akkor nem láthatja a gyereket.A fiadnak meg mond meg hogy ilyenkor csak egy kicsit zizis a papája.Az enyim nevet amikor ezt mondom:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.Már volt rá példa hogy eltiltottam tõle a gyereket, de ez csak ideig óráig tart.Gondolnom kell az anyukámra és a ngymamámra is, õk sosem jönnek hozzánk, (nagymamám beteg, anyukám meg nem hagyhatja magára).Elõbb -utóbb csak kell hozzájuk mennünk, hogy lássák a gyerkõcöt, de apámat nem tudjuk kikerülni.Hacsak nem akkor megyünk mikor a kocsmában idõzik.Nem haragszom az apámat ért jelzõkért, tudnék én cifrábbat is mondani.A zi-zi kifejezés õ rá már nem érvényes, az az idõ már elmúlt.
Az apád depressziós, valószínûleg alkoholista is, vagy afelé halad, erre biztos megvan az oka, a házassága se lehet valami jó egy beteg anyóssal a házában, õt is lehet sajnálni, nem egészséges. Fel akarja magára hívni a figyelmet, pláne ezzel az öngyilkossági fenyegetéssel, lehet, hogy egyszer még meg is teszi, esetleg úgy, hogy ez azért ne sikerüljön. Tulajdonképpen kezeltetni kellene, de gyanítom, hogy ez nem fog megtörténni. Viszont ettõl még a ti életeteknek nem kell tönkremenni, nem kell magatokat feláldozni érte. Látogasd te, ha akarod, de a gyereket ne vidd. Lehetõleg szoktasd le róla, hogy nálatok bejelentés nélkül megjelenjen, és tudatosítsd benne, hogy csak akkor van nálatok helye, ha nem csinál cirkuszt, ha elkezd veszekedni, rögtön zavard el. Szemét hasonlat, de idomítva, mint a kutyát. Amikor mégis ott van, gondoskodj valami közös családi szórakozásról, játék, kártya, dominó, bármi, ami kellemes, vagy tanítsa a gyereket valamire, amit tud, pl barkácsolni vagy bármit a ház körül, szóval hogy ne legyen idõ és mód veszekedésre. Bizonytalan és egy biztos családi melegre, szeretetre van szüksége, csakhát nem tudja, hogy pont az ellenkezõje felé mozdul.
Azt írtad, hogy felnõttként tudjátok kezelni... akkor nem értem, hogy mi a kérdés! Amit szerintem tehetsz: beszélj apukáddal, hogy beszéljen máshogy, mert a fiadnak ez nem jó. Ha megérti, és változtat, akkor jó, ha nem akkor kevesebbet kell látogatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Én személyszerint nem beszélek apámmal, mert ugy-is tojik arra mit mondok.A férjem mondta tegnap miután hallott a dologról, hogy beszél vele.Tudom hogy nekem kellene megtenni, de már annyit szenvedett az egész család, hogy nem akarok újabb balhéra okot adni.Én 16 évig éltem így, bennem is nyomot hagyott.A másik papa nagyon klasz a fiammal, õ sosem teszi szóvá ha esetleg ritkábban látja.Legalább van egy normális papája a fiamnak.Mégegyszer köszönöm mindenkinek , szép napot!
Esetleg négyszemközt mondd, hogy ilyen hozzáállással annyit sem fog látni benneteket, mint eddig.

Mit tegyek, hogy a fiúk ne csak barátként tekintsenek rám?

én egy 16 éves lány vagyok, és még nem volt komolyabb kapcsolatom, egy csomó haverom van fiú (szinte csak fiúkkal tudok összebarátkozni), de egyik se a pasim. valahogy csak barátként tekinteenk rám, ami eddig nem volt baj mert én is csak barátként tekintettem rájuk, pedig volt egy-két igazán helyes köztük. de most az egyikük nagyon megtetszett, és teljesen tanácstalan vagyok. valahogy semmi n?ies nincs bennem, és ezt nem csak a küls?mre értem... és el nem tom képzelni h minden reggel kisminkeljem magam és szexin öltözzek, amúgy se vagyok enyhén szólva egy szépség, még az arcom se olyan tündibündi, háát mondjuk úgy hogy olyan érdekes... a fiúk meg mind szép csajokat akarnak f?leg ebben a korban

Legjobb válasz: Az,hogy sok fiú haverod van,azt jelenti,hogy megtalálod a közös hangot velük,ami kezdetnek nagyon jó. A szépségnél sokkal többet ér,hogy minden meg lehessen beszélni a pároddal és,hogy sokat lehessen nevetni vele. Akit igazán érdekelsz,az biztos észrevesz smink nélkül is.

Az, hogy sok fiú haverod van, azt jelenti, hogy megtalálod a közös hangot velük, ami kezdetnek nagyon jó. A szépségnél sokkal többet ér, hogy minden meg lehessen beszélni a pároddal és, hogy sokat lehessen nevetni vele. Akit igazán érdekelsz, az biztos észrevesz smink nélkül is.
Hát igen nekem sosem voltak fiú barátaim, max csak azok akik szerelmesek voltak belém, csak én nem tudtam róla.Nem a szípség a fontos hanem a belsõ.Tiszta az az én helyzetem is mint az elöttem szólóé.Alsós koromban mindíg verekedtem a fiúkkal :D Szal flúgi voltam én is.Bár a szoknyát mindíg is imádtam.Nah most figyi.Ha van myviped, nyugottan nézd meg az adatlapom!(Nevem Rász Beáta Flóra)Nem vagyok szép lány, mégis megtaláltam a párom!Lassacskán 1 éve járunk.Pedig én sem vagyok szééép!Sõt mivel 15 lezsek, tele vagyok pattanással is.Amikor 6os koromban találkoztam elõször az új osztályommal, 70 kg voltam.A páromnak elsõ látásra szerelem voltam, állítása szerint.Mégis csak most leszünk együtt egy éve, pedig 3 éve találkoztunk elõször.Szóval elöbb nem a kinézetem(70 kg, tele pattanásokkal)volt fontos neki, hanem a belsõm!Am van rólunk együtt is kép, de azt nem tudod megnézni csak ha megjelölsz, mert rejtettek a képeim.ha gondolod jelölj meg, és meglátod:én sem vagyok szép, de örök a mondás:Minden zsák megtalálja a maga foltját... :) Sok szerencsét ;-)
Én is ugyanebben a cipõben jártam, pont 16 éves koromig. Ovodás koromtól kezdve csak fiús játékokkal játszottam, anyámat általánosban is többször behívták a suliba, hogy teljesen flúgos vagyok meg deviáns :) Én is megelégeltem, hogy én vagyok a srácok legjobb haverja, a jófej csaj, aki más mint a többi, deeee... Teljesen fiúsan viselkedtem, úgy mentem mint egy trapmli, semmi smink, nem túl sokat adtam ilyen téren magamra, stbstb, szerintem nem kell magyaráznom :) Én ebbõl a dologból úgy tudtam kijönni, hogy találtam egy srácot, akivel még mindig együtt vagyunk :) és tetszeni akartam neki, elkezdtem nõiesedni. Fontos dolog, hogy nem õ erõltette rám, hanem én kezdtem máshogy beszélni, öltözködni, gondolkodni, parfümöt használi, úgy lájtosan. Mondjuk még mindig elég fiús vagyok, és szerintem az is maradok, a mai napig nem birok felvenni egy csöcskidobós felsõt, sem szoknyát, a nõi cipõkrõl nem is beszélve :) De találtam magamnak egy elvont öltözködési stílust, ami ezt nem is "követeli meg". Rájöttem, azt kell kiemelni magamban ami szép, biztos neked is van valami elõnyös testrészed :) A simnkrõl meg annyit, én is csak púderrel lemattítom az arcomat, meg szemceruza.. nem több 1 2 percnél, ennyit meg simán ér...Amúgy nem minden esetben igaz az, hogy ebben a korban csak szép csajokat keresnek a pasik.. pl én egyátalán nem tartom magam szépnek (a többség se nagyon :D ) mégsem volt olyan idõszak hogy sokáig egyedül lettem volna, pedig nem vagyok se ribi, és nem állok szóba (nemhogy járni) akárkivel sem... na meg az exek sem voltak azért rosszak :) Csak szerintem jó idõben jó helyeken jártam, és sok embert ismertem meg. No meg hát a temperamentumom ehhe ... :D Ha van a bensõdben valami plusz (és biztos van), arra ráfog valaki harapni elõbb utóbb, és ahogy az elsõ hsz is írta, ez nagyon jó jel, hogy pasik közelében vagy, és megbíznak benned. Valaki még csak eddig sem jut el :) Nopara:)
Ezen a kérdésen fennakadt a szemem, énis fogok feltenni egy ilyen kérdést. Jah elárulom hogy én srác vagyok és nekem mégfurább a helyzet, sok lány barátom van. Ne próbálj erõltetve megváltozni. Nagyon nehéz helyzet.Segíteni sajnos nem tudok. Egyszer még jól fog jönni ha szótértesz a pasikkal(nekem is ezt szokták mondani:) ), ez az igazi álomnõ alapfeltétele, sokmindenkinek tetszik az ilyen, nagyon drukkolok neked.
legyél nõiesebb (viselkedésben) nem tudom hogy nézel ki de ha rövid hajad van akkor inkább növeszd meg hosszúra vegyél fel szexy ruhákat a smink meg egyáltalán nem olyan fontos
nekem is szinte csak fiu barátaim vannak.nagyon sokat szórakozunk náluk.imádom õket.én olyan fiús lány vagyok(nem kinézetre hanem viselkedésre) majd megjön a nagy Õ-d. 14£

Mit tegyek annak érdekében, hogy a törölt freemail fiókomon ne menjenek levelek?

A napokban töröltem a freemail fiókomat de még mindig mennek rá levelek . Ilyenkor,mit kell tenni ahoz ,hogy több levél ne mehessen rá ? Én úgy tudnom ,hogy miután töröltem a fiókomat nem mehet rá t9bb levél ,most akkor nincs törölve a fiókom ? Mit tegyek,hogy több levél ne menjen rá a fiókomra ?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy megy rá levél??? Egyébként meg miért foglalkozol azzal hogy egy fiókkal amit töröltél és nem tudsz rá belépni mi lesz???

Honnan tudod, hogy megy rá levél??? Egyébként meg miért foglalkozol azzal hogy egy fiókkal amit töröltél és nem tudsz rá belépni mi lesz???

Hiperaktív, viselkedésproblémás fiam miatt minden nap hallgatok is iskolában a pedagógustól, itthon is nagyon nehéz vele, megértem a pedagógust, mit tegyek?

Nem lehetek ott az iskolában vele,hogy folyton fegyelmezzem,itthon is err?l szól a napunk,hogy egyfolytában probléma van,pedig az alapvet? dolgokra öszpontosítok,hogy legalább azt neveljem belé,csodát már nem várok,mert az nem fog bekövetkezni,sosem lesz egy nyugodt ,jól kezelhet? gyermekem.

Legjobb válasz: Nagyon,nagyon szimpatikus a hozzáállásod,nézõpontod,sokáig mi itthon is furcsáltuk,hogy nevelési tanácsadóba küldtek bennünket,mert egészen jól megvoltunk itthon a gyerekkel,valahogy alkalmazkodtunk egymáshoz,próbáltuk kitapasztalni hogyan lehet könnyebb. Aztán a nevelési tanácsadóban nem tudom,hogy jó pszichológushoz kerültünk e,aki folyton elkényeztetésrõl beszélt,meg következetlenségrõl,meg éreztette,hogy a mi hibánk a gyerek viselkedése,minden egyes alkalom után miután eljöttem tõle egyre tehetetlenebbnek is indulatosabbnak éreztem magam,mert miután a fiúnk születési körülményei bõven magyarázzák a temperamentumát (gyermekpszichiáter szerint,aki hiperaktívnak diagnosztizálta)a pszichológus a nevelésre próbálta ráhúzni,hogy attól ilyen,születésétõl fogva nagyon rossz alvó,jelenleg éjszakánként 4-5 x is felébred,alvajár,pavorozik,nem eszik,nagyon sovány,sokat sír,angyon érzékeny. A pszichológus mindig nevelési tanácsokkal szolgált,amik semmit sem értek,csak egyre és egyre tehetetlenebbnek éreztem magam,hogy ahelyett,hogy elfogadnánk így a gyereket nyugodtttá,jól nevelté akarnák egycsapásra nevelni,ami jól tudom lehetetlen,szegénykém nem tudja az indulatait jól irányítani,itthon idáig türelmesek voltunk,most ha a pszichológus elvét alkalmazva egymást gerjesszük a végén olyan szinten kétségbeesetté válik és ettõl már kicsit agresszívvé is. Azt érzem,hogy vagy a pszichlógus nem a legjobb,vagy csak az ért meg igazán aki maga is hiepraktív gyereket nevel,mert az tisztában van vele,hogy bár nem adhatjuk fel azt,hogy megtanítsuk önkontrollra,mások tiszteletére bizony sokszor képtelenek vagyunk mi magunk kontroll alatt tartani egy hiperaktív gyermek viselkedése felett,pláne,hogy az iskolában nem lehetek ott mellette,a tanárnõ szerint õk nagy szigorral viseltetnek a gyerek iránt és itthon is ezt kell,ezt is próbálom,de sokkal ,de sokkal rosszabb a helyzet így,mint a régi rugalmasabb neveléssel.

A kérdező hozzászólása: Nagyon, nagyon szimpatikus a hozzáállásod, nézõpontod, sokáig mi itthon is furcsáltuk, hogy nevelési tanácsadóba küldtek bennünket, mert egészen jól megvoltunk itthon a gyerekkel, valahogy alkalmazkodtunk egymáshoz, próbáltuk kitapasztalni hogyan lehet könnyebb. Aztán a nevelési tanácsadóban nem tudom, hogy jó pszichológushoz kerültünk e, aki folyton elkényeztetésrõl beszélt, meg következetlenségrõl, meg éreztette, hogy a mi hibánk a gyerek viselkedése, minden egyes alkalom után miután eljöttem tõle egyre tehetetlenebbnek is indulatosabbnak éreztem magam, mert miután a fiúnk születési körülményei bõven magyarázzák a temperamentumát (gyermekpszichiáter szerint, aki hiperaktívnak diagnosztizálta)a pszichológus a nevelésre próbálta ráhúzni, hogy attól ilyen, születésétõl fogva nagyon rossz alvó, jelenleg éjszakánként 4-5 x is felébred, alvajár, pavorozik, nem eszik, nagyon sovány, sokat sír, angyon érzékeny. A pszichológus mindig nevelési tanácsokkal szolgált, amik semmit sem értek, csak egyre és egyre tehetetlenebbnek éreztem magam, hogy ahelyett, hogy elfogadnánk így a gyereket nyugodtttá, jól nevelté akarnák egycsapásra nevelni, ami jól tudom lehetetlen, szegénykém nem tudja az indulatait jól irányítani, itthon idáig türelmesek voltunk, most ha a pszichológus elvét alkalmazva egymást gerjesszük a végén olyan szinten kétségbeesetté válik és ettõl már kicsit agresszívvé is. Azt érzem, hogy vagy a pszichlógus nem a legjobb, vagy csak az ért meg igazán aki maga is hiepraktív gyereket nevel, mert az tisztában van vele, hogy bár nem adhatjuk fel azt, hogy megtanítsuk önkontrollra, mások tiszteletére bizony sokszor képtelenek vagyunk mi magunk kontroll alatt tartani egy hiperaktív gyermek viselkedése felett, pláne, hogy az iskolában nem lehetek ott mellette, a tanárnõ szerint õk nagy szigorral viseltetnek a gyerek iránt és itthon is ezt kell, ezt is próbálom, de sokkal , de sokkal rosszabb a helyzet így, mint a régi rugalmasabb neveléssel.
A kérdező hozzászólása: Kitûnik a szavaidból, hogy valamiért nagyon érted a problémámat, talán a saját gyermekeiddel való nevelési tapasztalataid, végzettséged miatt? Hogy te milyen jó lennél nekünk pszichológusnak :-) , nem itt tartanánk, mivel amióta odajárunk rengeteget romlott a helyzet, amellett, hogy a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudom a kisfiamat átlagossá nevelni(erõltetett igyekezet ez a másoknak való megfelelés kényszere táplálja), folyton szítják a lelkiismeretfurdalást , az alkalmatlanság érzését bennem, persze emiatt a gyerekkel sokkal türelmetlenebb, követelõdzõbb lettem, ma már bánom, hogy a saját elveimet, tapasztalataimat feladva próbáltam egy olyan szakembernek megfelelni aki mintha nem is ismerné az ilyen jellegû problémát, használhatatlan tanácsokkal látott el.Már az is megfordult a fejemben, hogy õ maga alán még úgysem boldogulna a fiammal, ha az õ elveivel próbálná megnevelni, azt mondta , hogy már egy nézésbõl is tudja minden gyerek, hogy hogy kell jól viselkednie, ezek szerint én nem tudok úgy nézni... A neurológiai probléma alatt mit értessz? A pszichológus jópárszor foglalkozott a kisfiammal, a pszichiáter jó másfél órát kísérte figyelemmel a gyerek játéktevékenységét miközben velem beszélgetett, kommunikált is a kisfiúval, úgy rákiabált, hogy a gyerek az ölembe szaladt megrémülten, hogy ne ugráljon az ágyon ami a helyiségben volt. Intelligenciája átlagos, nagyon, nagyon jó a memóriája ha megnéz, meghallagat egy mesét filmet képes belõle hosszú részleteket visszamondani, viszont egy kis figyelemzavara ennek ellenére van, mert nem mindig figyel, van, hogy többször kell szóljak neki. MOst miután írtál és ez nagy hatással volt rám, délben a régi anyukája voltam , aki nem feltétlen õrjöng, hogy nem ül a gyerek végig egy ebédet, rugalmas, játékos voltam és egy tündér volt, sokkal könnyebb volt így, mint , hogy kiabálok, hogy márpedig fel nem állsz fiam, mert nagyon megbüntetlek. Ebéd után szintetizátoron zenélt és ezt énekelte "Anyukám azt szeretné, ha jól viselkednék" :-(.
szia, tudom ez sem igazi megoldás, de ha elmentek az orvoshoz ír fel hiperaktivitásra gyógyszert. Attól nyugodtabb lesz. Legalább a suliban, amíg nem otthon van

Mit tegyek, hogy 27 évesen ne csak a nálam fiatalabb fiúk vegyenek észre?

Szepl?s vagyok és valószín?leg ez is ront a helyzeten, fiatalabbnak nézek ki.

Legjobb válasz: Az ellen semmit nem lehet tenni, ha a fiúk észrevesznek... Ez szerintem nem gond. Semmiképpen nem jó megoldás, ha kiírod magadra, hogy 27 vagy...

Az ellen semmit nem lehet tenni, ha a fiúk észrevesznek... Ez szerintem nem gond. Semmiképpen nem jó megoldás, ha kiírod magadra, hogy 27 vagy...
Én szívesen észrevennélek, 30 vagyok. :)
Hamarosan a szeplõtelen fogantatás témája következik. :)
A kérdező hozzászólása: :) ))igaz, le is zárhatjuk itt a dolgot szerintem, ennél okosabb úgysem leszek már a témában.
én továbbra is látni szeretnélek... :)
A kérdező hozzászólása: Ki az az én?
Azért ne szaladj el ilyen hamar, szerintem simán bóknak veheted hogy a sok fiatal srác kikezd veled. Egyébként a szeplõk önmagukban inkább egyedivé varázsolják az arcod és a bõröd egészét. Budapesti vagy? Nem jársz véletlenül salsázni a goldancehez? Mert ott táncoltam egyszer egy lánnyal, akire ráillett amit magadról meséltél. Bár most a zöld szemben nem vagyok olyan biztos, de szeplõi voltak és szerintem azért is volt olyan csinos és csalfa tekintete. 27 f
A kérdező hozzászólása: Nem, az nem én voltam, az én ritmusérzékem a nullával egyenlõ. :)
OFF Nincs olyan, nincs ritmusérzéked. Legfeljebb nem ez az erõsséged. Ha nem hiszed, bebizonyítom. Nem félreérteni! Van barátnõm. :)
#25-ös vagyok. Nem mintha az én ritmusérzékemmel rendben lenne minden. De elhiheted hogy nálam is vannak ott bénábbak :) . Csak azért mondom a táncot épp, mert oda sok egyedülálló nõ és férfi jár hogy kötetlenül ismerkedjen, fõleg korodbeliek. Mondjuk nem tudom mennyire járnak sikerrel, mert én ott nem nagyon mertem senkihez sem úgy szólni. Hiába no, a nem foglalt lányok nem járkálnak "exposed" táblával a kezükben.
A kérdező hozzászólása: Alapvetõen biztos jó ismerkedésre egy táncos hely, és ha ilyen céllal megy oda valaki, akkor mindegy is, hogy van-e ritmusérzéke. Mondjuk én nem szeretek táncolni, egyrészt nekem nem megy, másrészt a testi közelség sem megy idegenekkel. :( Amúgy nem vagyok budapesti.
Mennyire nem vagy budapesti és mennyire nem meg a testi közelség? A kezét sem fogod meg idegennek?
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, hogy nem tudok táncolni idegennel, mert megteszem, csak nem érzem jól közben magam, nem tudom magam elengedni olyan valaki közelségében, akit nem ismerek, aki nem a párom.
Ismét a #25-ös vagyok, hány férfiismerõsöd van jelenleg akik esetleg szóbajöhetnek? Munkahelyrõl mondjuk. Táncon pedig pont a közelség a lényeg, nem hiszem hogy téged nem indít be, ha egy neked tetszõ férfival simulhatsz össze. Mi ugyanígy mûködünk, és megjegyzem hogy én is távolságtartó vagyok az ismeretlen nõkkel szemben. Hajlamos vagyok könnyen belezúgni valakibe és aztán meg csak a pofáraesés van. 27 f
Nem véletlenül kérdeztem a kézfogást...
A kérdező hozzászólása: Miért kérdezted? A bemutatkozás nem okoz gondot, ha erre gondoltál.
Félreértettél! :-) Különbözõ táncok léteznek. A Balkán irányába a körtáncok a jellemzõk. Egymás kezét vagy vállát fogják az emberek. Nem kell egy idegenhez hozzásimulnod és a másik vissza sem élhet helyzettel.
A kérdező hozzászólása: Szeplõtlenül, ez így van. :)
És arc nélkül még hagyján, de szeplõtlenül is kérdezhet ami még könnyebbé teszi a helyzetét.
Abszolút nem tért el senki a tárgytól, SÕT! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nyilván nem baj, ha észrevesznek, csak nem 18 évesekkel akarok randizni.
Szeplõs...? Ohh, imádom! :) 29 F
utálom ha valaki szeplõs 18F
Járjál olyan társaságokba, ahol nagyobb a szórás! Ha megismernek, akkor elõbb-utóbb tudni fogják a korodat vagy egyszerûen te is közelíthetsz. Én is fiatalabbnak nézek ki. Minden randim rákérdeztek a korora. Egy idõben beletörõdtem a sorsomba és 25 év alatti lányokkal randiztam. :) Viszont velük nem lehetett jókat beszélgetni. 36/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet. Amúgy te 18 éves srác, nem állt szándékomban a 18 éveseket megsérteni, mert ez egy nagyon szép kor ám. Ha nem tetszenek a szeplõsök, hát nem tetszenek, van ez így.
*koromra
:/ én is szeplõs vagyok, csak fiúba és 17 évesen :( és nagyon utálom õkeet :@ mintha gátolna az ismerkedésben, komolyan mondom :(
A kérdező hozzászólása: Engem nem a szeplõim gátolnak az ismerkedében. Szerintem téged sem. :) )) Fiúknál én azt gondolom fontosabb a fellépés a külsõnél. Meg hát van, akinek tetszik a szeplõ.
Egyidõs vagyok veled, és engem is jóval fiatalabbnak néznek. A fiatalabbak is észrevesznak, de azért inkább az idõsebbek vannak többségben. Nem írtad részletesen hogy nézel ki... Javaslom a hozzád illõ sminket, és a nõiességet hangsúlyozó öltözködést. A kis 16 évesek is így "öregítenek" magukon és élvezik, hogy õk a nagy nõk.
Hasonló a helyzet, mert 35 évesen borostával 28-nak, anélkül 25-nek néznek... Szépen mutatnánk egymás mellett :)
A kérdező hozzászólása: Hát jó, akkor el kell fogadnom, hogy fiatalabbnak néznek. Barna, göndör hajam van, fehér bõröm, zöldes szemem, és szerintem nõiesen öltözködöm, mondjuk sminkelni nem nagyon szoktam magam.
A testalkat vékony, mellméret is B, magasság max 170, de inkább 165, igaz?
Akkor még szép is lehetsz... :) nagyon szeplõs vagy? Kis "pulykatojás" :P Egyébként tökmindegy a szeplõ vagy zöld szem. Ha szép vagy, akkor szép vagy, ha nem, akkor meg nem fognak sem fiatalok, sem idõsebbek megnézni. Most már amúgy kíváncsivá tettél, szívesen megnéznélek. 28F
A kérdező hozzászólása: Hát...azért minden részletbe nem menjünk bele :) , meg kicsit el is tértünk a tárgytól...:)
A kérdező hozzászólása: Hm. Ebben az oldalban pont az a jó, hogy az ember arc nélkül kérdezhet. :) De értem, jogosan a kommentek, hülye kérdésre, hülye válasz. :)
A kérdező hozzászólása: Így már értem. :) Kicsit jobban hangzik, még nem próbáltam.
A kérdező hozzászólása: ha meg ölel, vagy egy jot smárolunk már az is izgat.
Ha jól értem itt lezbi show megy? "mikor velem van a barátnõm" "Tudom h nedvesednek a fiuk is"
ige nénis mindig benedvesedek ilyenkor 21/f
Szerintem nem tudsz vele mit kezdeni...
Ez tök természetes! Ne stresszelj ezen! :) )
A kérdező hozzászólása: Fiu vagyok, csak nem jol fogalmaztam.de ha elmegyünk tópartra akkor egy kicsit gáz nekem h felál, és nem tudok olyankor mit tenni.a vizbõl nem merek kifele jönni mert ciki nekem.pedig sürven szeretkezünk, és akkor is igy felizgulok mikor megölel vagy megcsókol.
Nem igazán értem a kérdést.Ahogy azt sem értem, hogy hogy lehet meddõ ha terhes??????
Ez egy meddõ vita a meddõségrõl.
Mi bajod van?
hát én sem értem, aki meddõ annak nem lehet babájuk..
Meddõ?? Akinek gyereke van és terhes lesz az nem meddõ!!!!
Jajj Istenem, látom valaki fáradt volt:D
Ha õ terhes, és tõled, és meg akarja tartani, akkor semmit nem tehetsz. Papa leszel.
Na akkor fussunk neki még egyszer mert ez így homályos. Most vagy a csaj hazudott vagy az elsõ gyermeke születése után valami orvosi vélemény miatt azt hitte, hogy meddõ aztán mégse. Én erre tippelek. Akkor most hogy is van kedves kérdezõ?
Miután elköltözött, akkor lett terhes???? Egyáltalán a kérdezõ az apa? Még ez sem biztos!
A barátnõd terhed de te cseszel vállalni a felelõsséget most komolyan azt gondolod bárki sajnál kezdi a félénk kényelmes segged akinek csak addig kell a nõ míg tömeted.
Anyukám elvetélt az elsõ terhességével, akkor az orvos azt mondta, hogy valószínûleg sosem lehet gyereke.Rá egy évvel megszülettem én, aztán tesóm. Nem mindig a nõket kellene hibáztatni, a védekezés szempontjából pedig kettõn áll a vásár.A döntésébe azért próbálj belegondolni:az õ teste, õ várja azt a babát és nem te.Az, hogy teherbe esett lehet, hogy az õ szempontjából egy csoda.Le kell ülni megbeszélni, és nem rögtön csapkodni az asztalt, hogy márpedig menjen abortuszra. Az meg, hogy negatív és feszült:a mai helyzetben komolyan meglepõdsz ezen?Én az utcán csak ilyen embereket látok.
Végig olvastam a válaszokat.Milyen érdekes, hogy feltettél egy kérdést, de erre mindenki azt írja, hogy õk vagy a szülõk hogy voltak meddõk..Nem ez volt a kérdés. Kedves kérdezõ. Erõltetni nem lehet az anyukát, hogy vetesse el a babát.(én nem is erõltetném) Így több lehetõséged maradt. 1. Elismered, hogy te vagy a gyermek apja, és látogatod a picit, fizeted a gyerektartást utána. 2. Elismered, hogy te vagy a gyermek apja, de azon kívül, hogy a gyerektartást fizeted nem foglalkozol velük. 3.apasági pert indítasz, mert nem vagy biztos abban, hogy tied a pici(bár ha tudod, hogy nem lehet más csakis te, én nem csinálnék ilyen butaságot, megalázva mindenkit) 4.Törvényesen lemondasz az apaságról.Így a törvény szerint a baba nem lehet a te neveden, semmi közöd hozzá(csak biológiai apja vagy, semmi más)Ebben az esetben a gyerektartást sem kell fizetni.
Semmit nem tudsz mostmár tenni. Az a tanulság hogy mindig védekezni kell, függetlenül attól mit mond a másik fél.
Huu hát ez velem is megtörtént. Ugyan úgy cukros és szerinte meddõ. Legalábbis azt hitte ameddig terhes nem lett. Mi szerencsére elvetettük. Azért szerencsére mert én voltam 20 Õ pedig 19. A családi körülményei valamint a 20-25-ös cukrairól nem is beszélve..!
A vér szerinti apa nem mondhat le a gyerekérõl, ezzel nem fogja megúszni a gyerektartást. Akkor mindenki ezt csinálná, ha nem akar fizetni :)
Ha már megcsináltad a gyereket, viseld a következményeit!
Hat ha nem akarja elvetetni, akkor nem igazan tudsz mit tenni. Ebbol legalabb megtanulod (remelem), hogy a vedekezes ketton all.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarom bántani õt , de nagyon ijesztõ.Mondtam neki , hogy üljön már le a kisfiával játszani vagy sétáljon vele. Õ számítógépezik chat. el.Félek , hogy az én általam megfogant kisbaba is ilyen helyzetbe kerülne.Miért nem vagyok jelenleg vele?Számos oka van.Stresszes, önzõ, én mostam majd , hogy fõztem, házasságot akart gyorsan 2 tanúval.Idézet tõle= " Ha nincsen közös kassza elhagylak, , stb... és jött a baba... Hibás vagyok igen , de nem hinném , hogy õ meg én boldogan letudnánk élni egy életet. Pedig különlegesen indult... ( köszönöm a tanulságos kommenteket)!
Meglepõdnél ha tudnád hogy a rengeteg "szakmai" statisztika hogy készül. Mindenki azt hiszi hogy rendkívül komoly és alapos munka van minden mögött. Ha az ember megtudja valójában hogy készülnek csak pislog és már óvatosan hisz a statisztikáknak... Meddõségnél is valaki 30-40 éve valamit összeszámolt/megnézett/kigondolt stb és úgy gondolta az meddõséget jelent. Aztán ez belekerült egy 10-20(30) éve íródott könyvbe és amelyik orvos most téged kezel az kb akkor tanult. Azóta meg talán megjelent pár revizió a témáról de az orvos nem fog errõl mesélni hisz nem akar hiú ábrándot kelteni senkiben. A meddõség meg ugye "hivatalos" és azt már megtanulta. Szóval max az meddõ akinek nincs méhe!!!! Mindenki másnál vigyázni kell!!
Anyám is meddõ volt...az orvosok szerint. De egy barátnõm is járt úgy, hogy hormonzavara volt, ez még a testalkatán is látszott, széles váll, széles arccsont. Papírja volt róla, hogy meddõ, azóta két gyereke van...
Nem csodálkozom rajta, hogy át baszott!
A kérdező hozzászólása: Nagy tisztelettel köszönöm a válaszokat.Még akkor is , ha negatívak.Sajnos meddõnek mondta magát és el is hittem.Míg járkáltunk orvoshoz a cukra miatt , addig hitegetett, hogy nem lehet baba. . . .
Te meg bevetted, gratulálok. Alap, h ha nem akarok gyereket, védekezek - mivel férfi vagyok, és még nem forgalomba hozott a hormongyógyi gumival. Ja, és még jó, h nem veteti el, hisz szép kis összeghez jut majd általad. Neked pedig nem kell akarnod a babát, nem is kell látnod, egyszerûen fizeted a tartásdíjat, aztán csá. Mellesleg ritka sz.mét az ilyen nõ, elõre sajnálom a kicsit. Amúgy furcsa, de én egybõl felfogtam, mit akar a kérdezõ, pedig reggel van még.
Van ilyen egyébként hogy tévednek az orvosok. Nekem azt mondták nm lehet és 3 kisfiam van spontán mondjuk mi örültünk neki házasságba született
"elég negatív és feszült." Mindig normális lányt keress mert annál rosszabb nincsen mint mikor utálsz vele lenni és ezután még át is ver!! Ja és MINDENKÉPP csináltass apasági vizsgálatot! Lehet hogy ott is átvert!
De miért nem akarod a babát?
A cukor miatt lehet, hogy azt mondták neki, hogy nem lehet több gyereke. Nekem inzulin rezisztenciám van, és nekem is azt mondták. 8 hónapig jártam endokrinológiára, szedtem a gyógyszert, semmi. A ciklusom is eléggé fel volt borulva. Az orvos azt mondta, ha gyereket szeretnék, szóljak, és elmondja, hogy megy a lombik. De nem kellett, a 9. hónapban spontán összejött. Úgy néztek rám mint az UFO-ra az orvosok. Tehát nem biztos, hogy hazudott neked a lány kérdezõ. Ha elköltözött, és azóta nem jelentkezett, akkor nem biztos, hogy a pénzedre megy. Üljetek le, és beszéljétek át, mi legyen most. Tenni már mást nem tudsz, védekezni kellett volna. Nem csak a nõ dolga erre gondolni!
17es detto ugyanez volt nálam is.
A kérdező hozzászólása: Üdv mindenkinek!Kiderült, hogy biszex , de a nõkhoz jobban vonzódik.Jó lenne már , ha felébrednék ebbõl a rémálomból!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!