Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a felkarom és a (3 db)

2 napja megcsípett egy darázs és azóta egyre nagyobb területen pirosodik a felkarom, mit tegyek?

Természetes ez, hogy nem akar elmúlni? Kicsit félek...

Legjobb válasz: Ha a felkarod jobban elkezd dagadni, és húzódik felfelé, azonnal menj orvoshoz. Ez nekem allergiás reakciónak tûnik. A legjobb, ha gyógyszertári kálciumot iszol, ami 500 mg-os. A boltiak azt hiszem csak 250 mg-osak. Igyál naponta többször belõle (csak fél pohár vízbe rakd). Na meg amit elõttem írtak, a borogatás. Ha még 2 napig fennáll, akkor is érdemes vele orvoshoz menni. (ápoló)

Ha a felkarod jobban elkezd dagadni, és húzódik felfelé, azonnal menj orvoshoz. Ez nekem allergiás reakciónak tûnik. A legjobb, ha gyógyszertári kálciumot iszol, ami 500 mg-os. A boltiak azt hiszem csak 250 mg-osak. Igyál naponta többször belõle (csak fél pohár vízbe rakd). Na meg amit elõttem írtak, a borogatás. Ha még 2 napig fennáll, akkor is érdemes vele orvoshoz menni. (ápoló)
Fullánkot ne keresd mert a darázs nem hagyja benned, csak a méh. Kalcium sandozt igyad rendszeresen. Borogasd. (Én jégakkut tettem rá és nekem nem dagadt fel) Aztán ha nagyon megnõne a karod akkor irány a doki. Nem hiszem, hogy allergiás lenne. Az nem rögtön kijönne? Mármint hogy az allergia az nem az amikor nem kap levegõt és pár percen belül meghal ha nem injekciózzák be? De lehet nem jól tudom. Viszont a fentieket tartsd be.
Nem, nem. Amit te írtál, az a súlyos allergiás reakció (gégeoedema). Egy enyhébb allergia úgy nyilvánul meg, ahogy a kérdezõ leírta. Van, akinél a darázscsípésre egy pár alkalommal ilyen enyhe reakció lesz, aztán ha többedjére csípi meg, akkor fordul súlyosra. Mert csökken a szervezet toleranciája. A vérbõség, a bõrpír mint helyi reakció is enyhe allergiás reakció lehet. Rosszul tudod. (ápoló)
Antihisztaminikumot rá, ha dagad is az gyorsabban mulasztja a tüneteket.Anyukámnak is mindig két nap után kezd dagadni és pirosodni, ha megcsipi egy darázs, aztan lassan elmulik.
Fullánkot kiszedted? Amúgy igyál sok calcium tablettát, kend fenistillel meg vorogasd. Ha nagyon para már, menj dokihoz.
20:44-es vagyok. Ja bocsi, ezt nem tudtam hogy van többféle allergiás reakció. :)

Mit tegyek, hogy a felkarom és a combom kissebb legyen?

Tornával próbáltam, de nem nagyon jött össze. A többi testrészem okés, de ez a kett? aránytalanul "zsírpárnás".

Legjobb válasz: bicikli vagy szobabicikli napi 1 óra.persze diétázni is kell

bicikli vagy szobabicikli napi 1 óra.persze diétázni is kell

SOS! Leburult az asztalról a lávalámpa és rámment meg a ruhámra a lé meg az a valami az alján és a felkaromra egy kicsi abból a trutyi! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem volt forró és nem égetett meg, akkor nem lesz bajod belõle. Elvileg sima olajszármazék, semmi veszélyes vagy mérgezõ anyagot nem tartalmaz, egyszerûen lemosod. Ha megégetett, akkor hideg vízzel borogasd, fenistil kenõcs, ha nagyon megégtél, akkor ügyelet.

Ha nem volt forró és nem égetett meg, akkor nem lesz bajod belõle. Elvileg sima olajszármazék, semmi veszélyes vagy mérgezõ anyagot nem tartalmaz, egyszerûen lemosod. Ha megégetett, akkor hideg vízzel borogasd, fenistil kenõcs, ha nagyon megégtél, akkor ügyelet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!