Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a felkarom (9 db)

Felkar probléma, segítsete. K! Aránylag vékony vagyok, ahhoz képest igen vastag a felkarom. Inkább izmos, mint hájas (max. Alul hájas egy picit). Mit tegyek?

Tudom, helyi fogyás nincs. Fogyjak egy 2-3 kg-t, az már meglátszana a felkaromon? Csak ilyen h.ülyén engedte kiírni a kérdést..

Legjobb válasz: Nekem ugyanez volt a problémám! Elkezdtem súlyzózni, pontosabban vizes palackokat emelgettem minden nap és eltûnt a zsír, sokkal definiáltabb, szebb lett a karom! Szerintem próbáld ki, nálam kb. 2 hónap után lett eredmény, de megérte! 26/L

Nekem ugyanez volt a problémám! Elkezdtem súlyzózni, pontosabban vizes palackokat emelgettem minden nap és eltûnt a zsír, sokkal definiáltabb, szebb lett a karom! Szerintem próbáld ki, nálam kb. 2 hónap után lett eredmény, de megérte! 26/L

2 napja megcsípett egy darázs és azóta egyre nagyobb területen pirosodik a felkarom, mit tegyek?

Természetes ez, hogy nem akar elmúlni? Kicsit félek...

Legjobb válasz: Ha a felkarod jobban elkezd dagadni, és húzódik felfelé, azonnal menj orvoshoz. Ez nekem allergiás reakciónak tûnik. A legjobb, ha gyógyszertári kálciumot iszol, ami 500 mg-os. A boltiak azt hiszem csak 250 mg-osak. Igyál naponta többször belõle (csak fél pohár vízbe rakd). Na meg amit elõttem írtak, a borogatás. Ha még 2 napig fennáll, akkor is érdemes vele orvoshoz menni. (ápoló)

Ha a felkarod jobban elkezd dagadni, és húzódik felfelé, azonnal menj orvoshoz. Ez nekem allergiás reakciónak tûnik. A legjobb, ha gyógyszertári kálciumot iszol, ami 500 mg-os. A boltiak azt hiszem csak 250 mg-osak. Igyál naponta többször belõle (csak fél pohár vízbe rakd). Na meg amit elõttem írtak, a borogatás. Ha még 2 napig fennáll, akkor is érdemes vele orvoshoz menni. (ápoló)
Fullánkot ne keresd mert a darázs nem hagyja benned, csak a méh. Kalcium sandozt igyad rendszeresen. Borogasd. (Én jégakkut tettem rá és nekem nem dagadt fel) Aztán ha nagyon megnõne a karod akkor irány a doki. Nem hiszem, hogy allergiás lenne. Az nem rögtön kijönne? Mármint hogy az allergia az nem az amikor nem kap levegõt és pár percen belül meghal ha nem injekciózzák be? De lehet nem jól tudom. Viszont a fentieket tartsd be.
Nem, nem. Amit te írtál, az a súlyos allergiás reakció (gégeoedema). Egy enyhébb allergia úgy nyilvánul meg, ahogy a kérdezõ leírta. Van, akinél a darázscsípésre egy pár alkalommal ilyen enyhe reakció lesz, aztán ha többedjére csípi meg, akkor fordul súlyosra. Mert csökken a szervezet toleranciája. A vérbõség, a bõrpír mint helyi reakció is enyhe allergiás reakció lehet. Rosszul tudod. (ápoló)
Antihisztaminikumot rá, ha dagad is az gyorsabban mulasztja a tüneteket.Anyukámnak is mindig két nap után kezd dagadni és pirosodni, ha megcsipi egy darázs, aztan lassan elmulik.
Fullánkot kiszedted? Amúgy igyál sok calcium tablettát, kend fenistillel meg vorogasd. Ha nagyon para már, menj dokihoz.
20:44-es vagyok. Ja bocsi, ezt nem tudtam hogy van többféle allergiás reakció. :)
Szedd össze magadat és fejezd be az önsajnáltatást...
Mindig van kiút - ha rögös az odáig vezetõ ösvény, akkor is. Az öngyilkosság HÜLYESÉG! Régen én is "kacérkodtam" a gondolattal, hogy kiugrok egy kocsi elé, de a sors egyre jobb dolgokat mutatott az életbõl, már vannak igaz barátaim, tudom, hogy számíthatok valakire, ha valami negatív változás következne be az életembe. Lehetne még jobb ennél is, de nem akarok tökéletes életet, ilyen nincs. Én már annak örülök, hogy nem a szakadék mélyérõl szemlélem a világot.
Természetesen férfiak is lehetnek depisek, és vagdoshatják magukat. Mondjuk ez csak egy tünet volt arra hogy öngyilkos akartam lenni, nem maga a probléma. A lényeg hogy többször nem csinálnám, hiába akarok öngyilkos lenni, akkor sincs értelme. Vagy vessen véget az ember az életnének, vagy igyekezzen annak helyreállításában. A köztes megoldás mind rossz.
A kérdező hozzászólása: sose hittem volna, hogy férfiak is kûzdenek ezzel...az utcán mindig mások bõrét nézem...
Majd meglátod milyen lesz a bõröd hegekkel borítva. Nekem csak 6 darab van, ebbõl 4 valószínûleg nem fog már teljesen eltûnni, nagyon mélyre ment. 22/f
Én is elég borúlátó voltam, kirekesztettnek éreztem magam. Sokat piszkáltak, és 21 éves létemre azt mondhatom, hogy megrángatott az élet. Persze lehetett volna rosszabb is, de azt a pár dolgot is kihagytam volna az életembõl... De az érdeklõdésemnek megfelelõ közegbe (hobbi, munka) keveredtem, két nagyon jó baráti társaságom van egymástól függetlenül. Manapság is vannak gondjaim, de tudom, hogy számíthatok rájuk, az egyik barátommal pont beszéltem errõl tegnap, hogyha valami nagyon rossz történne velem, akkor õ lenne az elsõ, aki segítõ kezet nyújtana. Ha nem akarsz pszichológushoz menni (én se akartam, pedig vittek volna), javaslom, hogy keress olyan embereket, akik hasonló érdeklõdési körrel és tulajdonságokkal rendelkeznek, mint TE. És az is fontos, hogy empatikusak legyenek. Az együttérzés nagyon fontos.
Én úgy gondolom, hogy nyilvánvalóan nem jó, ha vagdosod magad, de az sem jó, ha letorkolnak emiatt. Szerintem a legjobb az lenne, ha mielõbb segítséget kérnél valakitõl, pl. a legjobb, ha egy pszichológustól. :-)
A kérdező hozzászólása: olyan mintha visszafelé jöttem volna ki anyámból...nem értem az egész világot
Ne legyél hülye. Hagyd abba és kezdjél el sportolni, ugyanúgy le tudod vezetni vele a feszültséget, csak éppen sokkal egészségesebb.
A kérdező hozzászólása: mert baromira nem érzek semmit ezen kívül
Miért vagdosod magad egyáltalán?
Persze, hogy ezerszer rosszabb, de az az õ problémájuk ez meg a tied. Látod, hogy nem tudod megoldani, kérj segítséget...
A kérdező hozzászólása: Néha úgy gondolom, hogy már meghaltam, és ez a pokol...mindenki azt mondja, gondolj afrikára, ott ezerszer rosszabb...persze és ettõl hogy lesz nekem jobb...
1.az emberek többsége nem fogja érteni és bántani fog. ne mutasd meg másoknak és ne beszélj róla. akik itt írnak rossz dolgokat, azokkal ne foglalkozz. 2.az lenne a legjobb megoldás, ha örömet és értelmet találnál az életben. ehhez hasznos lenne egy jó barát vagy egy közösség, aki megért és segít. ehhez ismerkedned kell hozzád hasonló emberekkel. például rockerek közt többen felvállalják. 3.próbáld megoldani a problémáidat és feltölteni magad energiával. erre számos megoldás létezik, de a körülményektõl függ.
szerintem ne is vagdosd a felkarodat met ha rövidujjút veszel fel látszani fog. Es fejezd be a melankolikus hangulatot. Ha egy pasi miatt csalódtál és azért vagdosod magad akkor próbáld meg elfelejteni az illetõt mert akkor õ nem érdemli meg hogy szeresd. Szóval ne vagdosd magad.
Tehát meg akarsz halni. De igen szivem ez önsajnáltatás. ÉS önzõség. Mert amikor ki akarod magadat csinálni akkor nagy ívben sz.arsz azoknak a fejére akik szeretnek téged. Ha szeretnéd, hogy észrevegyék, akkor miért nem egyszerûbb odamenni és elmondani hogy gondjaid vannak?? Ha tényleg olyan rossz úgyse fogod egyedül megoldani..
A kérdező hozzászólása: Akkor lenne önsajnáltatás, hogy ha látható helyen lenne, vagy tudnának róla a környezetemben. úgy vagyok vele, hogy jó lenne ha észrevennék, mert akkor lehet segítenének, de inkább elrejtem, mert nem akarom, hogy bárki is tudjon róla....én segítséget jöttem kérni ide, mert anonim minden...és nem nem meghalni akarok, csak nem akarok élni...
Az én tanácsom az, hogy hagyd abba sürgõsen! Kb. egy éve én is vágtam magamat. Akkor megakartam halni...Az öngyilkosság sikere hajszálakon múlott, De láthatod NEM SIKERÜLT! És már nem is bánom. Most kezd az életem jó útra terelõdni.. Felvettek abba az iskolába ahová akartam menni, pedig 10x-es túljelentkezés volt oda...Baráti társaság is kezd kialakulni..Eddig is meg volt, de most már még jobb...És sorolhatnám Mi minden történt..Igaz, hogy volt egy kis mélypont, de túl esetem rajta.. Szerintem próbálj Te is valami pozitívumot látni az életedben. Hidd el, hogy fog még jó dolog történni veled! Én sem hittem benne és még is! Kitartást kívánok hozzá!


Mit tegyek? Sziasztok! Pár éve kezdõdött, hogy ha fürdök a Balatonban akkor viszketõ kiütéseim lesznek (hajlatom, felkarom) Már mindennel kentem, de semmi sem hatott igazán. Igazából oda is szeretnék kitérni, hogy valakinek van-e hasonló problémája? !

Legjobb válasz: Szia!! Ez jó kérdés ,mert én is így vagyok.Nálam most kezdõdött ,idén már 3 szor voltam a balatonon és nekem a térdemnél jöttek ki ,ilyen piros pöttyök..nem is tudom mihez tudom hasonlítani,de kb. Olyan mintha sok pici csípés lenne

Szia!! Ez jó kérdés , mert én is így vagyok.Nálam most kezdõdött , idén már 3 szor voltam a balatonon és nekem a térdemnél jöttek ki , ilyen piros pöttyök..nem is tudom mihez tudom hasonlítani, de kb. Olyan mintha sok pici csípés lenne
A Balaton vize nagyon tiszta. Inkább nap allergiára gondolok. A vízben nagyon erõs a napsugárzás.
A kérdező hozzászólása: Én már véresre kapartam:( A Balaton vize sajnos egyáltalán nem tiszta:/ És ez csak akkor jön elõ ha belemegyek. Amúgy addig semmi bajom nem volt..pedig napoztam.
Nekem is így van, sajna nem tudom a megoldást én sem:(
Szoktál gyúrni...az nálad mit jelent? Mit tegyél? EGYÉL!
kezd el meg felelõen táplálkozni az edés mellet. hány naponta edzed a karod?
Tömegnövelõ étrend+osztott edzésterv, amiben nem csak karra, hanem lábra, meg hasonló finom helyekre is edzel. A helyedben felkeresnék egy személyi edzõt, pár alkalom alatt elmagyarázná az alapokat, amiket kezdetben tudnod kell. Persze utánaolvashatsz, az mondjuk ingyen van.

Sűrün pattansásos vagy miteszeres a felkarom a vállamtól a könyökömig. Nagyon zavar mi lehet ez mit tegyek ellene?

állandóan jelen van és nagyon kellemetlen ha bárki megfogja a vállam és érzi h pattanásos és kis piros izék vannak rajta! SEGÍTSETEK mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj el bõrgyógyászhoz. Õ majd segít neked ebben. Egyébként nekem is dettó ilyen, én reggel 8-ra megyek:)

Menj el bõrgyógyászhoz. Õ majd segít neked ebben. Egyébként nekem is dettó ilyen, én reggel 8-ra megyek:)
Csak annyit tudsz tenni, hogy elmész gyógykozmetikushoz és testkezelést kérsz, vagy ha esetleg az arcod is olyan, akor kitisztitatod és elmulik vele a többi testrészeden is. Nekem ez vált be.Egysincs mostmár.Ja és semmilyen pakolást vagy ilyesmit ne használj rá mert rosszabodni fog!!(tapasztalat) és zuhanyzáskor meleg -hideg-meleg -hideg , igy váltakoztasd és meglatod ezáltal jobb lesz a vérkeringésed is + feszesebb lesz a dekoltázsodon a bõr vagy ahol épp kivagy pattogva.És testápolobol a bioderma a legjobb. Szoval egy gyogykozmetikus.Bocsi a regényért, remélem segitettem, szia!!
A kérdező hozzászólása: olajs testpermet sem tesz jót neki?
Az olajos testpermet pont nem tesz neki jót.. Szerintem inkább nõgyógyász tudna segíteni, valószínûleg hormonális a probléma.
A kérdező hozzászólása: csak mintha azt látnám h az segít... sokan azt mondják h száraz és az a baj

Mit tegyek, hogy a felkarom és a combom kissebb legyen?

Tornával próbáltam, de nem nagyon jött össze. A többi testrészem okés, de ez a kett? aránytalanul "zsírpárnás".

Legjobb válasz: bicikli vagy szobabicikli napi 1 óra.persze diétázni is kell

bicikli vagy szobabicikli napi 1 óra.persze diétázni is kell

Mit tegyek most? Iszonyatosan fáj, ha mozdítom a felkaromat!

Sziasztok! szóval az történt, hogy hétf?n mozdítottam a karomat, ahogy nyúltam a táskáért, és akkor egy hatalmas kattanás, majd azóta a felkaromat nem tudom mozgatni, különben hatalmas fájdalmat érzek a vállamban :S Próbálom kenegetni sportkrémekkel, de semmi hatás. Anyukám nem akarja, hogy elmenjek orvoshoz... Mivel tudnám csillapítani a fájdalmat, ha a fájdalomcsillapítók már nem használnak? :S Vagy mit tegyek? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Valószínûleg kiugrott a vállad, a helyére kellene tenni. Menj el orvoshoz, ha anyukád nem akarja, menj nélküle!

Valószínûleg kiugrott a vállad, a helyére kellene tenni. Menj el orvoshoz, ha anyukád nem akarja, menj nélküle!
A kérdező hozzászólása: Lehet az lesz, megvárom a holnapot. Ezzel elég ügyeletre menni, vagy kórház?

SOS! Leburult az asztalról a lávalámpa és rámment meg a ruhámra a lé meg az a valami az alján és a felkaromra egy kicsi abból a trutyi! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem volt forró és nem égetett meg, akkor nem lesz bajod belõle. Elvileg sima olajszármazék, semmi veszélyes vagy mérgezõ anyagot nem tartalmaz, egyszerûen lemosod. Ha megégetett, akkor hideg vízzel borogasd, fenistil kenõcs, ha nagyon megégtél, akkor ügyelet.

Ha nem volt forró és nem égetett meg, akkor nem lesz bajod belõle. Elvileg sima olajszármazék, semmi veszélyes vagy mérgezõ anyagot nem tartalmaz, egyszerûen lemosod. Ha megégetett, akkor hideg vízzel borogasd, fenistil kenõcs, ha nagyon megégtél, akkor ügyelet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!