Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a férjem teherbe (2 db)

Mit tegyek, ha a férjem teherbe ejtette az exét?

Segítsetek, nem tudom mit tegyek, két hete kiderült hogy a férjem fél éve folyamatosan csalt vele, ami a legfelháborítóbb, a csaj 8 hetes terhes és meg szeretné tartani a gyereket, még ha a férjem nem is lesz mellette. Ráadásul én 25 hetes terhes vagyok, már nem tehetek semmit, és van két kicsi gyermekünk mindezek mellett...

Legjobb válasz: Én épp az ellenkezõjét gondolom, minden veszve van már, nincs értelme küzdeni érte. Aki ilyenre képes, fél éven át, az mindenre képes és semmibe vesz Téged. Éljen boldogan az exével, Te meg keress egy normális pasit. Csak azért együtt lenni valakivel mert gyereket vársz tõle, hülyeség.

Én épp az ellenkezõjét gondolom, minden veszve van már, nincs értelme küzdeni érte. Aki ilyenre képes, fél éven át, az mindenre képes és semmibe vesz Téged. Éljen boldogan az exével, Te meg keress egy normális pasit. Csak azért együtt lenni valakivel mert gyereket vársz tõle, hülyeség.
Ez egyszerûen hihetetlen! Ennek a pasinak sincs agya csak egy olyan izé ott elõl!!! Nem tudom felfogni, hogyan lehet ennyire lealázni egy nõt. Én a helyedben egyetlen percet sem maradnék vele... Semmilyen körülmény nem számít e tekintetben! Azonnal lépj! Bármerre csak el tõle!
Hat te aztan nehez helyzetbe vagy! Ha elso gyereke lenne a masik novel, akkor megertenem. de mivel mar kettotoknek csaladja van egyutt, azt egy masik noert nem szabad felbontani! Beszeld meg a ferjeddel, hiszen ez nem apro ugy! Elso sorban, h miert csalt meg? Szerintem te szereted, es nem bontanad fel a csaladod emiatt. A masik nonek a privat ugye ha megtartja v sem a gyereket! ha viszont megtartja, es valalja a gyereket a ferjed, akkor majd a gyerektartast kell fizetni. Biztos nem volt konnyu csaladot alapitani, de ha mar csaladod van es ferjed meg megprobalna h helyrehozzatok a dolgokat ertetek es a gyerekeitekert is, akkor ne hagyd magad! Nem tudom a te eseted, de altalaban a ferjek monotonia miatt lepnek felre...megszokas, es keresik az ujat.. Viszont ha megprobaljatok, akkor valtoztass!! Legy noies ujbol, viselkedj ugy, ahogy o meg nem latott stb..az interneten sok otlet van, ha egy no ujitani akar. A ferfiAK szeretik a titokzatossagot, es egy hazassagban azt mar nehez fentartani, de ha neha uj dolgokkal jossz elo, akkor azokat megakarja fejteni.Lehet ezt kereste masba...ne add fel a hazassagod, ha meg menteni lehet a dolgot, de akkor a ferjednek adj idot, ne surgesd h hamar adjon valaszt, gondolja at, es gondoljon foleg a gyerekeitekre. D\Szerintem meg minden nincs elveszve! Sok sikert!
Jah és még annyit , hogy ottvan 3-om gyönyörü gyereked ... koncentrálj rájuk és talán még elis felejted nagyábbol hogy mitörtént
Ez nagyon patkány dolog tõle!! igy magához szõgezni 2nõt !! "gusztustalan" dolog!! Nem azert de szerintem minnél hamarabb válj el tõle ... ha ezt ien sokáig csinálta és még megis bocsájtanál akkor szerinted nem folytatná??!! Szerintem te egy értelmes okos és biztos szép nõ is vagy !! nehéz lenne azért 3-om gyerekkel egyedül !! Próbálj meg egy pasit szerezni!! Hidd el jobb lesz :) (Bár nem tapasztalat bol mondom, én ien szörnyüséget soha nem szeretnék ) !! Bár ennek az egésznek nincs jo oldala de azért annyi van , hogy ha elválsz akkor nem kell mindennap szembe menned vele...! mert egy ien ember nem ember!!
nem irigyelek, lelkiekben elviselni ezt, fõképpen terhesen és mellette két picur.. vigyázz magatokra és kívánom h találd meg a boldogságot, és egészségben, rendezett anyagi körülmények, és szeretetben éljetek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a bátorítást, már folyamatban az ügy és hajthatatlan vagyok, a nõ is folyton üzenget, szerintem össze fognak jönni újra...de úgysem lesznek boldogok, mert eddig sem ment nekik 4 éven keresztül, akkor ezután miért menne? Megérdemlik egymást! Köszi a válaszokat!
Jól tetted hogy elválsz.Én is a helyedben elválnék.Találszu másik barátot aki igazán szeret.Biztos vagyok bene hogy majd összehoz egy olyan emberrel a sors aki szereti a yerekeket.A nõvéremnek 5 gyereke van és szintén elvált a férjétõl mert rendszeresen megcsalta.És most összejött egy nála 20 évvel idõsebb pasival aki nagyon szereti a nõvéremet és mind az 5 gyereket :)
jol teszed hagyad. biztos találsz egy rendes pasit aki családcentrikus. amugy meg jo h nem magadat okolod mert te nem tehetsz errõl az egészrõl egy bunko nõcsábászt nem tudsz megváltoztatni majd idõvel maga jön rá de lehet h soha...
A kérdező hozzászólása: Még valami zárójelben: elég nõcis vagyok, mindig próbáltam fenntartani a tüzet és a szenvedélyt a kapcsolatunkban, adtam a külsõmre, nem hiszem hogy ez lett volna a baj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy döntöttem, elválok, hiába könyörög. Nehéz lesz egyedül a három picivel de még mindig jobb mintha naponta szembesülnöm kell az érzéssel...nem tudok megbocsátani neki. :(
szerintem hagyd el a férjed nem érdemel meg téged undorodom az ilyen emberektõl... éljen boldogan az exével találsz te másik pasit aki megbecsül téged...

Teherbe estem harmadszor is, de a férjemnek nem merem elmondani mert a vetetés mellett döntene bármennyibe is kerülne. Most mit tegyek?

Hallani sem akar több gyerekr?l hiszen sok az adóság,talán igaza van,de én mégis örülök magamban hiszen az isten atta.

Legjobb válasz: Ha titkolod, és õ jön rá, akkor még nagyobb galiba lesz, vagy ha már elmúlsz 12 hetes és akkor mondod el neki. Nem? Nem tudom mit tennék ilyen helyzetben. Mennyi idõsek a gyerekeitek?

Ha titkolod, és õ jön rá, akkor még nagyobb galiba lesz, vagy ha már elmúlsz 12 hetes és akkor mondod el neki. Nem? Nem tudom mit tennék ilyen helyzetben. Mennyi idõsek a gyerekeitek?
3 gyerekre több támogatás jár mint kettõre.... ingyen kaja az oviban, suliban, meg még vannak dolgok... ruha megmaradt a másik kettõrõl, pelenkát meg hát lehet venni olcsóbbat is. anyatejen élhet sokáig, de ha nem akkor marad a tápszer. én nem vetetném el. így van: ISTEN AJÁNDÉKA!!!!
Ebben a kérdésben ketten kell döntenetek. A férjednek is joga van tudni. Egy újabb baba pedig tényleg anyagilag is megterhelõ tud lenni. Nem értek egyet ahol kettõ elfér, ott a harmadiknak is lesz mit enni gondolattal. Persze, hogy lesz, de a mai világban ésszel kell csinálni mindent.
Na persze a férfiak...vetessük el, és a védekezés? Örülök, hogy te örülsz neki, nem akarod megpróbálni meggyõzni õt is hogy ha már itt van a kicsi akkor meg kellene tartani, hiszen õ is a ti 'gyereketek', nem? Minden esetre én neked szurkolok.
Ha nem akar gyereket, akkor milrt nem védekeztetek? Ha meg védekeztetek, akkor beszéljétek meg, egyszer úgy is meg fog látszani, hogy terhes vagy, sokáig nemtudod titkolni!Egy álást meg nem ér meg a dolog, mert akkor aztán tényleg nehéz lesz felnevelni másik 2 mellett.
Akik azt írták, hogy több támogatást kapnak a 3 vagy több gyermekesek, de azért arra is kell gondolni, hogy ha olyan dolgot kell venni amire nem jár támogatás.Hisz így is van adósságotok és nem biztos hogy ezek után jobb lesz.Hisz akkor te otthon leszel a gyerekkel és csak a férjed fog dolgozni.Mi van ha betegek lesznek a gyerekek vagy valamelyik flnõtt, iskoláztatni, õltöztetni, a késõbbiekben estelge saját szobát akarnak majd(persze ez nevelés kérdése is).De szerintem én inkább annak a kettõnek próbálnám megadni mindazt amit tudok, mint hogy háromnak, de kevesebbet.Ezt jól át kell gondolnotok.Anyagilag mindenféleképpen.Mert lehet, hogy kaptok támogatásokat, de a boltban az árak nem fognak csökkenni. De persze mindenkinek vannak jogai.Szóval ha te boldogabb leszel még egy gyerekkel, akkor a férjednek is meg kell értenie téged.És õ is vállalhatná a következményeket.Illetve mérlegelnetek kell, hogy mi lesz a jó mindkettõtöknek("hármótoknak")+a családnak.
Kedves kérdezõ. Remélem meg tudjátok beszélni és a nektek legmegfelelõbb döntést hozzátok. Annyit szeretnék még írni hogy szerintem a 14:35 válaszoló hasznos választ adott. Sokan várnak babára de nem jön és örökbefogadás a reményük még. Ez egy ötlet volt a válaszolótól hogy a babát ne kelljen elvetetni. Azt meg tudom hogy sok nõ ha már kihordja a babát akkor meg is tartja . Tehát téged is megértelek , de akkor is hasznos választ írt a válaszoló.Kívánom , hogy a férjeddel jól döntsetek.
Beszéltél a férjeddel? Amúgy 3 gyerekre tényleg sokkal több támogatás jár, ruhája már lenne. Ne értsd félre, nem vagyok a "nagy abortuszellenes", én megértem ha vki nem trathatja meg. De ebben az esetben tényleg jól át kéne gondolni. Mert pénzt nem kapsz többet sokkal, de azért nem mindegy a beiskolázásoknál, hogy mindháromnak van ingyen könyv, vagy kettõre ki kell fizetni 30-40 ezer ft-ot.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó szólónak.Gondolod ha már megtartom és megszülöm nem fogom másnak adni nem ettem meszet, különben a sógoréknak 10 év után sem született közös gyerkõc egy örökbe fogadott tündért nevelnek.Máskor inkább ne írj ha nem hasznos:(!
Adjátok örökbe a kicsit, sokan várnak arra a csodára amit ti elvesztek. Õ nem tehet semmirõl, joga van a boldog életre, és rengeteg leendõ szülõ ezt meg tudná adni neki!
A kérdező hozzászólása: Kérlre titeket segítsetek nekem.Anyósom is velünk lakik és nagyon sokat segít, de valószínü neki is sok lenne egy házban három unoka, hiszen sokat dolgozik 56 évesen és sok betegsége van.Biztos hogy mondani fogja, hogy miért nem vigyáztunk jobba, pedig védekeztünk és mégis.Légyszi írjatok valamit köszi!
:((((
Hat ez bizony igy van kettotoke a dontes, nem teheted ezt vele foleg igy hogy te is tisztaba vagy az anyagi helyzetetekkel. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat sokat segitetek.Ugy döntöttem, hogy nem verem át és elmondom neki minnél hamarabb és ha nem akarja és anyósom sincs mellettem ez ügyben akkor nem dönthetek egyedül marad az abortusz!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, de a baba nem naradt meg még abortusz sem kellett.A férjemékkel megbeszéltük de nem tartottuk volna meg mert a férjem szerint egyik a másik rovására menne.Jobb ez így, de azért nem vagyok szomorú lehet, hogy majd két-három év mulva amikor már nagyobbacskák a gyerekek és egy kicsit helyre jövünk anyagilag õ akar majd egy harmadikat.A támogatásra visszatérve nekünk nem járna mert nagas az alapbére a férjemnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!