Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom minden áron (7 db)

Mit tegyek? A barátom, mindig arra céloz, hogy fogynom kéne, de ez csak a mostani időben.

Eddig is ugyan annyi kiló és centi voltam nem zavara most meg elkezdte, mit csinálja, ha megkérdezem hogy zavarja -e akkor egyből ..-dehogy is .. 2 perc múlva meg ..-mi ez itt? .. és elkezdi nyomkodni a hasam vagy megkérdezi hogy mivel etetnek?!

Legjobb válasz: hány centi és hány kiló vagy? te is ducinak érzed magad? szerintem az a lényeg h te jól érezd magad a bõrödben de azért egy kis sportolás nem árt ;)

hány centi és hány kiló vagy? te is ducinak érzed magad? szerintem az a lényeg h te jól érezd magad a bõrödben de azért egy kis sportolás nem árt ;)
A kérdező hozzászólása: Hát járok tornára, rendszeresen. Én jól érzem magam a bõrömbe am 168 cm és 55 kiló vagyok.:)
168 centi és 55 kiló? Hát neked nem kell fogyni egyáltalán, a barátod egy f*szkalap. Nagyon is jó súlyban vagy szerintem.
hol van az hogy 168 cm 55 kiló? :-D
A kérdező hozzászólása: 4es kiírtam válaszba mert kérdezték! :)
Te tuti nem vagy dagadt! Elsõ vok tökéletes alakod lehet ha arányos ;)

Mit tegyek, ha a barátom minden áron azt akarja, hogy változzak meg?

Legjobb válasz: Az attól is függ hogy külsõ vagy belsõ változásokról van szó.Sztem beszéljétek meg a dolgot hogy te tudsz e azokon, vagy azokban a dolgokban változni amiben õ akarja. Ha pedig nem akkor mond meg neki hogy fogadjon el olyannak amilyen vagy hiszen ha igazán szeret akkor a hibáiddal együtt fog szeretni.

Az attól is függ hogy külsõ vagy belsõ változásokról van szó.Sztem beszéljétek meg a dolgot hogy te tudsz e azokon, vagy azokban a dolgokban változni amiben õ akarja. Ha pedig nem akkor mond meg neki hogy fogadjon el olyannak amilyen vagy hiszen ha igazán szeret akkor a hibáiddal együtt fog szeretni.
Szia! Valóban fontos kérdés, hogy miben változz meg. Vajon amikor beléd szeretett, akkor jó voltál neki? Ha ilyen apróságon kell változtatnod, mint például féltékenység visszaszorítása, vagy hasonló, akkor ne habozz. Alapvetõ tulajdonságaidon azonban ne változtass, mivel ha ilyet kér tõled, akkor nem is téged szeret, hanem egy általa elképzelt embert. Ha valakit szeretünk a hibáival együtt szeretjük. Beszéljétek meg mi a hibád, és te is mond el neki, hogy neked mi nem tetszik benne és neki min kéne változtatni. Figyeld meg, hogy le fog esni az álla, mivel õ tökéletesnek hiszi magát. MOnd csak el neki, hogy min változtatnál Te benne. Ha nem megy, akkor egy cseppet se bánkódj miatta, nem érdemli meg.
AZ ILYEN EMBERT JOBB MINNÉL HAMARABB OTTHAGYNI MERT MOST MÉG CSAK EZT AKARJA DE MI LESZ KÉSÕBB?TALÁN, HOGY SZOLGÁLD KI MINDENBEN VAGY UGY UGRÁLJ AHOGY Õ FÜTYÜL.AZ ILYEN CSAK MAGÁVAL TÖRÕDIK CSAK NEKI LEGYEN JÓ.HA NEM FOGAD EL ÍGY AHOGY VAGY AKKOR NEN IS SZERET SZERINTEM.
En elhataroztam egyet mikor megszabadultam az exemtol sok evvel ezelott. SOHA az eletben nem adom fel magam senki kedveert. Nem hordok magassarkut es szoknyat ha nekem nem tetszik es ket copfba kotom a hajam, mert jol all meg 30-on tul is. Draga, az Isten szerelmere ne valtozz csak a jo fele ami neked is csak hasznodra valik. De abban a pillanatban, hogy valaki meg akarja neked mondani mit vegyel fel es hogyan gondolkodj, csatold fel a nyulcipot es surgosen szaladj el.
Ha az öltözködésrõl van szó, akkor évente 1-2 szer öltözz úgy ahogy ö akarja, csak h lássa h értékeled és megtennéd érte.DE NEHOGY FELADD MAGAD, A TE ÉNED érte. Még akkor sem ha szereted. Ha igazán szeret úgy fogadjon el, ahogy vagy!
Nagyon fontos kérdés lenne, hogy ez a külsõdre vagy a belsõdre vonatkozik. Ha belsõ változásra gondolsz, akkor én figyelembe venném a barátom kéréseit pl. miben kellene változnom, de ezt megbeszélném azokkal az emberekkel is, akik régóta ismernek. ( Nem tudom mióta vagy a barátoddal.)Én úgy gondolom, hogy egyátalán nem baj, ha valaki elmondja neki mi tetszik és mi nem a másikban, ha fontos számomra, aki mondja akkor megpróbálok változtani rajta. De, ha ez erõltetett és nem magától jövõ változás, akkor elgondolkodnék azon, hogy az illetõ férfi mellett van-e a helyem! Tény, hogy az ember a kapcsolataiban változik- ha akrja, ha nem- és minden kapcsolatból tanulni lehet. Szerintem az egyátalán nem mindegy, hogy az apró vagy nagyobb változások során TE ÉREZD jól magad, fõ, hogy a változásokat beépítsd a személyiségedbe és ne zavarjon. Ha viszont ez zavar és nem tudjátok közösen megoldani a problémákat, akkor én nem maradnék a pasi mellett.
ha igazán szert akkor olyannak kell szertnie amilyen vagy a kedvéért semmmiképp ne változ csak ha te ugy érzed h ez szükéseg

Van egy lány, aki tetszik nekem. Viszont van barátja, de állandóan együtt vagyunk, és vannak jelek, amiből arra következtetek, hogy megpróbálná velem. A barátaim szerint meg kéne mondanom neki, hogy többet érzek iránta, mint barátság. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ne légy tolakodó mert az taszító érzést kelltet benn.El kellene érned nála,hogy veled jobban érezze magát mint a barátjával és szépen lassan magától esne szerelembe.Magamból kiindulva nekem sosem jött az be ha barátom volt és megmondta más ,hogy tettszem neki.Ha barátok is voltunk elõzõleg azzal a fiúval,ez elválasztott minket és a jelenlegi partneremnél maradtam.Pedig ha egyedül vagyok valószínûleg nem utasítom el.Úgyhogy sztem,ne teregess ki minden lapodat ,légy egy kicsit titokzatos és hidd el fel fog tünni neki,pláne ha sokat vagytok együtt.:)

Szerintem ne légy tolakodó mert az taszító érzést kelltet benn.El kellene érned nála, hogy veled jobban érezze magát mint a barátjával és szépen lassan magától esne szerelembe.Magamból kiindulva nekem sosem jött az be ha barátom volt és megmondta más , hogy tettszem neki.Ha barátok is voltunk elõzõleg azzal a fiúval, ez elválasztott minket és a jelenlegi partneremnél maradtam.Pedig ha egyedül vagyok valószínûleg nem utasítom el.Úgyhogy sztem, ne teregess ki minden lapodat , légy egy kicsit titokzatos és hidd el fel fog tünni neki, pláne ha sokat vagytok együtt.:)
Ne mondd meg neki...inkább csak finoman. Pl amikor taliztok legyen nálad teljesen véletlenül a kedvenc csokija, és kínáld meg, de ne mondd el, h csak és kizárólag az õ kedvéért vetted.Ha látsz lent a földön egy szál virágot vedd fel és add neki.Én így találtam rá az egyik legfinomabb illatú rózsára, valaki eldobta:) Légy elõzékeny, udvarias, de ne vidd túlzásba, inkább csak figyelmességnek tûnjön, és ne udvarlásnak.Menj el vele a kedvenc együttese koncertjére, még ha te annyira nem is kedveled.Nevettesd meg, amikor viszont szükséges öleld meg.Néha egy ölelés többet mond minden szónál.Csíntalankodj, picit bosszantsd, de csak csípkedd, és érezze, h humornak szánod nem sértésnek. Nem szabad mindig csak jót adni neked, mert ködös tekintettel fog a legjobb barátjának nevezni.Azt kell elérned, h veled akarjon inkább lenni, és ne a sráccal.Néha szépen finoman kérdezõsködhetsz az aktuális pasiról, és esetleg ha van valami vita köztük, picit fúrhatod is. Bár a leírás nem volt túl bõszavú, mert minden nagyon függ a lány és a te személyiségedtõl, mert lehet jó ötlet a csípkelõdés, de ha te nem vagy olyan fajta, akkor be is szülhetsz vele...
Én mindig az õszinteség híve vagyok, persze a maga keretei között. Én a helyedben biztos, hogy tudatnám valahogy, ha nem is teljesen dirketbe, de célozgatásokkal biztos. Abban egyet értek, hogy ha sokat vagytok együtt, elõbb utóbb több is lehet belõle. Én kérdezgetném a párjáról, hogy jól megvannak-e, boldog-e, vágyik-e valami másra, ilyesmik, ebbõl kiderül, mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolata, vagy mennyire nyitna másfele. Sok sikert
Az elsõ hozzászólónak igazat adok. A jelenlegi párom engem is így csábított el. Neki sikerült.

Mi történi akkor ha valaki már 18 éves és nincs menzesze de lefeküdne a barátjával az orvos szerint minden rendben van. Lelkileg pedig nagyon érett arra hogy a barátjával lefeküdjön. Mit tegyen?

Legjobb válasz: lefeküdhettek, de ugyanúgy védekezzetek! És én elmennék egy másik orvoshoz is, mert valami biztos nincsen rendben.

lefeküdhettek, de ugyanúgy védekezzetek! És én elmennék egy másik orvoshoz is, mert valami biztos nincsen rendben.
18 éves és még nincs menzesze? Ebben az esetben az utolsó lenne, amin gondolkodnék, a lefekvés. Elõbb mindenképp ennek járnék utána!
az, hogy 18 évesen nincs vkinek mensese, nemhogy nem normális, de egyenesen kóros! vizsgáltasd ez ki épeszû orvossal, ne nyugodj bele. aztán majd ráérsz a szexszel foglalkozni.
mit sportolsz? és milyen gyakran?
Hát ha az orvos szerint minden rendben van, és semmi akadálya, akkor miért ne?? :)
A kérdező hozzászólása: hú már nagyon izgulok nem lehet azt mondani hogy ne izguljak.... :S
A kérdező hozzászólása: anyukám vitt el az ultrahangra és õt szerintem ezzel meg is gyõzték h várjak türelmesen mert a doktornõ lányának még nálam is késõbb jött meg
szomorú, hogy ennyivel meg lehetett nyugtatni anyukádat
A kérdező hozzászólása: na jó mostmár télleg nagyon aggódok :S :S LEGTÖBBEN 16 ÉVESEN ELVESZTIK A SZÜZESSÉGÜKET NEKEM MEG MÉG CSAK MEG SE JÖN! a melleim se fejlettek túlzottan :/ :(
Ne akarj a "többiek" közé tartozni! Ha elmennél nõgyógyászhoz, lehet, hogy feliratna neked valami fogamzásgátló bogyót, ami megzavarná a hormonháztartásodat. Nem értek hozzá, lehet, hogy ez a megoldás, de hülyeséget nem akarok tanácsolni. (Amugy én is 16 évesen vesztettem el, de ez mellékes, szerintem kicsit korai volt, de ezt már nem lehet visszafordítani... bár még mindig járunk, majdnem 2 éve.)
A kérdező hozzászólása: az tök jó remélem együtt maradtok és köszi :)
Nah nekem van egy ismerõsöm akinek szintén nem jött meg..és 17 évesen elment dokihoz mert már nagyon aggódott!És igen...súlyos hormonproblémái voltak és 1, 5 évig hormoninjekciót kapott majdnem 19 volt mikoe elõször megjött neki!Ma 26 és van egy gyönyörû kislánya!Sztem nézesd meg magad...de egy másik dologgal!
xd bocsi.. dokival!álmos vagyok már nah! :D
A kérdező hozzászólása: ok
16 évesen sem egészen kóser, hogy még nem jött meg! Én is egy másik dokihoz venném az irányt minél elõbb! Anyukád mit szól ehhez?
A kérdező hozzászólása: 15 évesen azért voltam mert európabajnokságra készültem és teljes kivizsgálást tartottak akkor azt mesélte a dokinõ ogy az õ lányának 17 évesen jött meg de akkor gyakorlatilag ömlött belõle én meg 16 vagyok de már izgulok
Igen 17 évesen is azt tanácsoljuk, hogy keress fel egy rendes nõgyógyászt! Ha nem akarod, hogy a késõbbiekben még komolyabb problémáid legyenek! Belegondoltál már, hogy rákod is lehet, vagy esetleg a késõbbiekben majd nem lehet gyereked??? Ne légy ilyen gyerekesm fogd magad és irány a doki! Én a helyedben nem várnék!
A kérdező hozzászólása: én még nem vagyok 18 éves szerencsére a 17 ig is van még 5 hónapom csak érdekel, mert félek hogy ugyan úgy nem lesz. :Sésem amiért nem jön meg?vagy túl so sport miatt?sok csapattársamnak rendszertelen a sok sport miatt.....
A kérdező hozzászólása: vagy arra gondoltam hogy valami fertõzést kaptam valahogy
A kérdező hozzászólása: évek óta várom hogy megjöjjön és már elég rosszul viselem ismerõseim se voltak ily késõnérõek és a barátaim sem attól félek ez 1 2 év múlva sem lesz másképp
A kérdező hozzászólása: korcsolyázom ehez hozzátartozik a tánc , erõlléti és balett is
A kérdező hozzászólása: heti 4* 4órán keresztül
A kérdező hozzászólása: köszi hogy foglalkoztok velem :)
Mindenképpen menj el egy normális orvoshoz, mert aki azt tanácsolta, hogy minden redben van, az egy kókler orvos lehet! 18 évesen már valami komoly probléma miatt lehet, hogy még nem jött meg! Az csak egy dolog, hogy sportolsz, attól még menstruálhatsz, mégha rendszertelenül is!
A kérdező hozzászólása: figyelj most töltöm nemsokára a 17 et de mivel már vagy 3 éve várom hogy nekem is legyen ezért attól félek hogy 18 évesen se lesz így 16 , lassan 17 évesen is azt tanácsoljátok hogy menjek el orvoshoz?ultrahangon már 1* voltam ezért 15 éves koromban
15 éves korodban is azt mondták, hogy minden rendben? akkor miért voltál ultrahangon?
A kérdező hozzászólása: tuti nekem van csak ilyen pehhem hogy ilyen elõforduljon...:@

A nevelőapám megfenyegette a barátomat, hogy tűnjön el a közelemből. Na nem ezekkel a szavakkal. Anyukám meg hagyta neki. Most mit tegyek ha minden áron el akarnak távolítani tőle? 16/L

Anyukám eddig mindig kiállt mellettem de most valamiért nem.Beszélnem kéne velük de mikor tegnap próbáltam elhajtottak,hogy már döntöttek és nem szólhatok bele.Amúgy a barátom is 16!!!!

Legjobb válasz: szard le... most mit tudnak veled tenni? vagy a bárotoddal,ameddig rendes gyerek,nem értem minek csinálják a fesztivált,nem kell nekik tudniuk arról,hogy van barátod...

szard le... most mit tudnak veled tenni? vagy a bárotoddal, ameddig rendes gyerek, nem értem minek csinálják a fesztivált, nem kell nekik tudniuk arról, hogy van barátod...
A kérdező hozzászólása: Hát de tudnak a barátomról mert a nevelõapám a suliban dolgozik és ott látja ha a barátommal vagyok.
Ok nélkül nem tiltanak csak úgy el tõle. Gondolom a suliban azt látta a nevelõapád, hogy nyaljátok-faljátok egymást, ami önmagában még nem ok az eltiltásra, de tény, hogy a szerelmi életetek nem az iskolai közösségre tartozik.

Nagyon kellemetlen, hogy álmomból felébredek arra, hogy nagyon hangosat pukizok és a barátom is mindig felébred rá, mit tegyek?

Tényleg komoly a kérdés, ha lehet mellőzzétek a poénkodást, mert nagyon szenvedek ettől, tudom hogy természetes folyamat de mégis nagyon zavar. Több ideje együtt vagyunk, de ilyen témát sosem szoktunk felhozni... Amikor együtt alszunk mindig felébredek rá, hogy nagyon nagyot pukizok (sosem szagos), és hallom a barátomon, hogy ő is felébred rá. Még sosem hoztuk szóba, ezért kérek tőletek segítséget: hozzam del a témát, vagy hagyjam és próbáljak nem törődni vele?? Előre is köszönöm a válaszokat. 21/L

Legjobb válasz: hú ez tényleg kellemetlen...mi 3 éve vagyunk együtt és simán beszélünk az ilyen témákról is. kb. 1,5 év után már oldódtak a gátlások és felhoztunk ilyen témákat is. ha már együtt éltek ez ne legyen tabu, valahol próbáld elmondani neki, h nem tudod mitõl van és nagyon zavar ez téged. ha gondolod kérdezz meg egy dokit,név és regisztráció nélkül írsz az itt kiválasztott dokinak és leírja õ mire gondol, mit javasol. elég hamar szoktak válaszolni. én mindig ide írok. http://www.orvostudakozo.hu/kerdezzen

hú ez tényleg kellemetlen...mi 3 éve vagyunk együtt és simán beszélünk az ilyen témákról is. kb. 1, 5 év után már oldódtak a gátlások és felhoztunk ilyen témákat is. ha már együtt éltek ez ne legyen tabu, valahol próbáld elmondani neki, h nem tudod mitõl van és nagyon zavar ez téged. ha gondolod kérdezz meg egy dokit, név és regisztráció nélkül írsz az itt kiválasztott dokinak és leírja õ mire gondol, mit javasol. elég hamar szoktak válaszolni. én mindig ide írok. http://www.orvostudakozo.hu/kerdezzen
A kérdező hozzászólása: Nem élünk együtt, de a hét több napján együttalszunk és kivétel nélkül mindig ez történik..kivéve, ha nagyon mélyen alszunk mind a ketten:( Nagyon köszönöm a tanácsot, fogok írni erre az oldalra!
azt mondom én is, h szerintem érdemes arra az oldalra írni :) név nélkül van nem tudja senki h te írtad a dokik meg válaszolnak.

Találtam a barátom gépén csajos képeket, amin meglepődtem, mert nem így "mutatkozott"be amikor megismertem, hogy ő ilyen lenne.! Pornó videókat néz, és szinte minden nap szeretkezni akar mintha csak arra kellenék neki mit tegyek?

Legjobb válasz: Hehe, ezen túl, hogy tuti ne okozzak csalódást úgy fogok a hölgyeknek bemutatkozni, hogy: "Helló xy vagyok, szeretek meztelen nõi képeket és pornóvideókat nézni, valamit szeretnék minden nap lefeküdni veled, lehetõleg többször is." Így tuti tudja mire vállalkozik. :D

Hehe, ezen túl, hogy tuti ne okozzak csalódást úgy fogok a hölgyeknek bemutatkozni, hogy: "Helló xy vagyok, szeretek meztelen nõi képeket és pornóvideókat nézni, valamit szeretnék minden nap lefeküdni veled, lehetõleg többször is." Így tuti tudja mire vállalkozik. :D
Egy pasi aki pornót néz és szereti a szexet!!! Ki hallott már ilyet? És még nem is így mutatkozik be..... miért a csajok a vibrijükkel mutatkoznak be? Nem sûrûn pedig az sem megy ritkaság számba náluk.
Ez nem lehet igaz, most mond már meg miért olyan nagy baj ha pornót néz?Minden nö ezen akad ki , pedig nem kellene.
nem így mutatkozott be? :D miért mit vártál, azzal indít? :D amúgy meg kb minden pasi néz pornót meg csajokat, ezen aztán ne aggódj. meg azon sem, hogy minden nap szeretkezni akar. az én barátom minden nap minden órájában azt akarna, mégis tudom, hogy nem csak arra kellek neki :D a férfiak ilyenek, szeresd õket így!
Üdvözöllek a való világban! Mit gondoltál mi lesz?
Tisztázd vele. Egyszerûen kommunikálj vele. Mi nem tudjuk megmondani, h miért kellesz neki.
Örülj neki, legalább biztosan nem homokos. :D
kedves kérdezõ én 40 férfi vagyok de még a mai napig nincsen olyan nap , hogy ne néznék pornót! pedig van már a hátam mögött utód is elég szépen, elértem a nagy családos jelzõt!!! ez normális a férfiaknál!!!! ha férfi testeket nézne ott már lenne okod aggódni!!!
gondolom még kamasz(ok vagytok). ez normális, akkor minden srác ilyen.
A baj alapvetõen az, hogy eltérõ szükségletû emberek kerülnek össze, amibõl aztán ez lesz.
Inkább a [email protected] volt mindennaposabb társadalmi jelenség a 18. században.
A barátnõm volt, hogy büszkén mesélte baráti társaságban, hogy az õ párja nem néz pornót. Hát meghagytam ebben a hitében. Ennyit arról, hogy ki mennyire ismeri a párját...
A kérdező hozzászólása: hát igen, elég szomorú, hogy ilyen világot élünk..
Hát akkor költözz ki valami óceániai szigetre. :D
Ha megkapnám mindazt, amire vágyom, nem néznék pornót 23/25 voltam. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: Te legalább akkor nem néznél pornót, de én tudtommal megadok mindent a barátomnak, mégis nézi..ha tehetném már elköltöztem volna egy óceáni szigetre elhiheted..:)
"Pornó videókat néz, és szinte minden nap szeretkezni akar mintha csak arra kellenék neki mit tegyek?" Ebbõl nekem azt tûnik ki, hogy csak minden nap akarja ...de te nem. Akkor mégsem kap meg mindent, nem?
#28: sose gyõzöd meg, õ _mindent_ épp elégszer és tökéletesen akar és csinál, itt csakis a srác lehet ferde, egy perverz önzõ állat, ahogy a férfiak többsége, egyszerûen nem méltóak ilyen angyalkához.
"Elmentek egy bordélyházba" Hm szal a pornó a megcsalás mai legális formája?:D
"Olyan kíváncsi lennék , hogy ezek a >>pórnó nézés teljesen normális<< vélekedésû férfiak mit csináltak volna mondjuk az 1800-as években?" Elmentek egy bordélyházba. Hülyeségen nem érdemes tönkretenni a kapcsolatot. Beszéld meg vele, és próbáld meg kielégíteni az igényeit.
kedves kérdezõ , ha te az utolsó kommentbe az írtad amit valóságban gondolsz akkor te nagyon zárkózott, és naív vagy meg akinek a hozzászólása tetszett, az is nagyon naív nem vagyok már tini .és ezt a dumát már hallottam asszony szájából, s pont emiatt váltak el! a férfiakat mindig a nemi szervük irányítja!!!! a párodat is a bizonyítékot a gépén találtad meg annak higgyél és ne nekem!!! ha nem elégíted ki a vágyait akkor az elsõ alkalommal meg fogja tenni , hogy mással elégítteti ki magát!!!!
A kérdező hozzászólása: nem, nem vagyunk kamaszok!és nem ilyen kommenteket vártam..szerintem nem vicces, ez a dolog, hogy egyesek poént csinálnak belõle!én komoly kapcsolatot akarok, a barátommal, csak nekem ez nem jó érzés, és már beszéltem vele errõl, de nem érti meg..mindegy köszi a kommenteket!
Telefonáltak az apácazárdából és üzenték, hogy várnak szeretettel.
Csinálj neki élõ pornóshow-t a hálószobában és istennõként fog imádni. Ja és valószínûleg már nem lesz szüksége pornó-pótlékra a fantáziáláshoz, mert rólad fog...
"nem, nem vagyunk kamaszok!" akkor fel kéne nõni. mindkét nemnél vannak dolgok, ami a másiknak nem feltétlen tetszik, de az azokon való lovaglás nagyobb kárt okoz, mint a "hiba" ami "fáj". pl.: nem feltétlen örülök, hogy a barátnõm számomra érthetetlen mértékig kibeszéli a hozzám fûzõdõ kapcsolatát és konkrétan engem a barátnõivel. és akkor mi van? nõbõl van, épp ezt szeretem benne, ez pedig vele jár. elfogadom úgy, ahogy van. "szinte minden nap szeretkezni akar mintha csak arra kellenék neki" aha. mintha. tényleg csak arra kellesz? nem beszélget veled, nem kedveskedik, nem figyel rád, nem szán rád idõt a szexen kívül? ha mégis, akkor ne kombinálj, hanem örülj, hogy kíván, és élvezd. persze nyaggathatod hülyeségekkel is, amíg meg nem unja, rajtad áll. komoly kapcsolatot élõ, tökéletlen emberekkel tudsz kialakítani, nem ábrándokkal, álomképekkel, ideálokkal. szóval ideje felnõni.
Respect az elõzõ hozzászólónak! Ezt hívják élettapasztalatnak :) Kislány, fogadd meg
Én 30-as, nõs férfi vagyok és szintén nézek pornót, sõt, még prosti oldalakat is. De soha nem csaltam meg a feleségem, pedig lett volna alkalmam rá. Ilyenek vagyunk mi hímek...
Olyan kíváncsi lennék , hogy ezek a "pórnó nézés teljesen normális" vélekedésû férfiak mit csináltak volna mondjuk az 1800-as években? Szerencsére az én barátomnak nem kellenek ilyen pótlékok, más nõk tömködésének a látványa, megelégszik velem. Persze tudom most jönnek majd a szövegek , hogy "a hátam mögött úgy is stb."de ne akarjátok már nálam jobban ismerni.És mert a többség ezt követi attól még nem lesz normális!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az utolsó kommentet!végre egy normális hosszászólást is olvashattam:) nem vagyok kislány..kiváncsi voltam/vagyok, az emberek véleményére, és nem az "oltásokra"!
grat, vagytok ti ketten bigottak az emberiség ellen
Én nõ létemre eléggé perverz vagyok, sõt, gyakrabban nézek pornót, mint a barátom, és többször is kívánom õt. Érdekes, ennek õ igencsak örül. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!