Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom minden (241 db)

Mit tegyek? A barátom, mindig arra céloz, hogy fogynom kéne, de ez csak a mostani időben.

Eddig is ugyan annyi kiló és centi voltam nem zavara most meg elkezdte, mit csinálja, ha megkérdezem hogy zavarja -e akkor egyből ..-dehogy is .. 2 perc múlva meg ..-mi ez itt? .. és elkezdi nyomkodni a hasam vagy megkérdezi hogy mivel etetnek?!

Legjobb válasz: hány centi és hány kiló vagy? te is ducinak érzed magad? szerintem az a lényeg h te jól érezd magad a bõrödben de azért egy kis sportolás nem árt ;)

hány centi és hány kiló vagy? te is ducinak érzed magad? szerintem az a lényeg h te jól érezd magad a bõrödben de azért egy kis sportolás nem árt ;)
A kérdező hozzászólása: Hát járok tornára, rendszeresen. Én jól érzem magam a bõrömbe am 168 cm és 55 kiló vagyok.:)
168 centi és 55 kiló? Hát neked nem kell fogyni egyáltalán, a barátod egy f*szkalap. Nagyon is jó súlyban vagy szerintem.
hol van az hogy 168 cm 55 kiló? :-D
A kérdező hozzászólása: 4es kiírtam válaszba mert kérdezték! :)
Te tuti nem vagy dagadt! Elsõ vok tökéletes alakod lehet ha arányos ;)
Szerinted mi tudjuk az idõbeosztásotokat? Édesistenem...
A pacsi a 2-es hozzászólóé. De én ennek ellenére tudom a választ a kérdésedre. Holnap 14óra 12perckor találkozzatok és legyetek együtt 16óra 12percig. Vagy ha nagyon élvezitek egymás társaságát akkor 16óra 13percig. Remélem segítettem.
Mindenki arra szakít idõt, amire akar.Ezt meg kell beszélnetek, közösen csak ki tudtok találni valami kompromisszumos megoldást.
ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor ott nagy gáz van.. de én nem tudhatom
próbáljatok egyeztetni:)

MIT TEGYEK? A barátommal már több mint 1 hónapja járunk. (L)

Facebookon ismerkedtünk meg és aztán találkoztunk és elkezdtünk járni. Az egyik barátnőm jött be neki előttem. Belé halálosan szerelmes volt. és még régebben mondta (mikor még nem jártunk) nekem h sok barátnője csak azért volt hogy elfeledtessék vele. és őket mind megcsalta. és az egyik legjobb haverja is azt mondja h ez lesz a vége. De én szeretem. Pár héttel ezelőtt egy lánybarátnőjével olyanokat beszéltek hogy én úgy is nem soká kiverem neki meg majd megfektet. Beszéltem vele erről és mondta hogy nagyon sajnálja és ne haragudjak mert szeret és boldog velem, még ha nem fekszem le vele. De akkor is. Rettegek hogy megcsal.

Legjobb válasz: Drágááám, ha valakiben nem tudsz megbízni, meg kétes dolgokat tesz, akkor szakítani kell vele! Ne, ne mondd, hogy de szereted. Ezt már tudjuk. Akkor most vagy kussban maradsz és jól érzed magad vele így, amilyen õ, vagy szakíts.

Drágááám, ha valakiben nem tudsz megbízni, meg kétes dolgokat tesz, akkor szakítani kell vele! Ne, ne mondd, hogy de szereted. Ezt már tudjuk. Akkor most vagy kussban maradsz és jól érzed magad vele így, amilyen õ, vagy szakíts.
Ott a pont az elsõnél.
meg fog csalni, hadd el amíg lehet
A kérdező hozzászólása: és hogyha tényleg megváltozott?
hát, ilyen hamar nem szokás. Ne feküdj le vele, és akkor nem lesz baj, kisebbet csalódsz benne... (nem, ne is nyúlj hozzá szexuálisan)

Mit tegyek? A barátom huga nagyon irritál engem. Amikor náluk vagyok folyton úgy néz rám, mint aki meg tudna folytani engem.

Suliba meg jópofizik meg akkor is ha dogába segíteni kell neki amúgy leszarja a fejem és nagyon megvet engem. Az idegeim néha teljesen kivannak hogy mit kéne tennem hogy elfogadjon.

Legjobb válasz: szard le súgj neki rossz választ nézz keresztül rajta vagy csak próbáld vele megbeszélni, h mi a szitu

szard le súgj neki rossz választ nézz keresztül rajta vagy csak próbáld vele megbeszélni, h mi a szitu
Az ilyen féleszû kérdéseket õszintén már kitörölném egytõl egyig. Mégis mit kellene tenned ? Foglalkozz a saját életeddel és ne akadj fenn minden 2. személy zavaró viselkedésén.
Basszus 16 éves gyerek vagy mi a francért akarsz már kefélni 4 hónap után, ez semmi 4 hónap , ti meg csak adjátok alá a lovat ügyesek vagytok...nem kell szexelni, ha nem vár akkor csak a szexre kellesz, félsz tehát nem vagy felkészülve, terhes védekezés mellett is lehetsz, szóval inkább még hagyjad legalább még 1 évesek lesztek
jó minõségû gumi nem szakad el, kevés rá az esély
jah. durexet vegyetek, én sok life style-t elszaggattam már, az szar. AL hogy ha szûz vagy parázol a terhességtõl, de ne fossál. Nem leszel az.
ha mindketten ellazultok és a párod is figyelmes és gyengéd lesz veled akkor nem lesz semmi probléma :)
Ez egy olyan mufaj, hogy csak akkor szabad csinalni, amikor mar nagyon akarod. Te még nem tartasz ott, tehat ne tedd. Ennyi.
Ha nem akarsz vele lefeküdni akkor ne tedd! Ha erõlteti dobd a francba.
Dugjatok, csak ne háborúzzatok. Traktorgumit használjatok, az jó vastag, nem szakad el, nem lesz defektes. Vegyétek videóra, és tegyétek föl a Youtube-ra.
Szerintem azon parázz h lehet csak ki akar használni..
Igen NE parázz, a szex kellemes dolog. Meg fogadd meg a többiek tanácsát^^ , / \, , _ .'| , {{| /}}}}/_.' }}}}` '{{' '. {{{{{ _ ;, \ , }}}}}} /o`\ ` ;) {{{{{{ / ( }}}}}} | \ {{{{{{ \ \ }}}}}} '.__ _ | {{{{{{ /`._ (_\ / }}}}}}' | //___/ `{{{{` | '--' }}}`
akkor cumikázd le
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat :)
na ezért is van az az ódivatú, nagyon begyöpösödött szemléletmód is, hogy csak házasságon belül, mert ott nem kell se parázni, se semmit, nem probléma, ha gyerek lesz. Így viszont tele van a gyakori olyan kérdésekkel, hogy "Segítség, lehetek terhes" és egyéb problémákkal jönnek, akik mégis megtették, de valami gond lett belõle.

Mit tegyek? A baratom mar nem olyan mint reg volt. Egyaltalan nem kenyeztet sex elott csak mindjart hopp es ennyi .

en mondtam neki lehet hatott lehet nem..ti mit mondanatok...mit mondjak a baratomnak h valtoztasson egy kicsit a viselkedesen?Semmi elojatek semmi puszilgatas, semmi simi csak mindjart a sex.

Legjobb válasz: És ez nem kellemetlen esetleg neked, mondjuk mert nem vagy elég nedves? Hát én leállítanám, és húznám egy kicsit. Talán észhez kap akkor, és veszi a lapot.

És ez nem kellemetlen esetleg neked, mondjuk mert nem vagy elég nedves? Hát én leállítanám, és húznám egy kicsit. Talán észhez kap akkor, és veszi a lapot.
Hát én megmondanám neki h nincs semmi addig míg velem nem foglalkozik...nem csak ö számít hanem mind a ketten. Nehogy már...mi van ha neked így fáj és esetleg be is vérezhetsz.?! Akkor meg mit csinál?? Különben meg mondd meg neki h addig nincs semmi, ha nem érti akkor így járt. Nem is szeret igazán ha nem akarja h neked is jo legyen....Bocsi ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Hat nem kellemetlen csaak egy kis gyengedsegre vagyom sex elott ennyi az egesz...
A kérdező hozzászólása: Semmi gond koszi h irtal...
ez attól is függ mennyi ideje vagytok együtt, lehet már unalmassá vált számára...ha ezt már megmondtad és nem akar változtatni, akkor nem tudom, van-e értelme így ...én egyszerûen megmondanám, hogy bocs de én így nem fekszem le veled, ennyi...
Kotozd ki es akkor nem tudja hamar befejezni a "dolgat" :)
szerintem kezd te az elõjátékot puszilgatsd, simogasd stb... vigyetek egy kis változatosságot a szexuális életetekbe.egykét új póz talán bilincs vibrátor, hidd el õ is élvezni fogja és azt akarja hogy neked is jó legyen és "adni"fog az elõjátékra nem csak szex és ennyi...

Nem tudom mit kéne tennem, ha egy csaj hajt a barátomra. Mindig le akarom építeni őket. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy nem kellemes helyzet, ha látod, hogy valaki ott legyeskedik a barátod körül. Nálam ugyanez a helyzet, ráadásul 2 csaj hajt az én "áldozatomra" (a többi mellett, akik annyira nem mérvadóak), úgyhogy nagyon furcsa. Mindenáron be akarják bizonyítani, hogy nem engem szeret a barátom, dehát mindig megbuknak :)) A legjobb, ha nem figyelsz rá, ez jobban felhúzza a lányt, mintha leállnál vele veszekedni... Lealacsonyodsz a szintjére. A barátod azért van Veled, mert téged szeret. És nem azt, aki agyba-fõbe nyomul rá. famerilla.

Elhiszem, hogy nem kellemes helyzet, ha látod, hogy valaki ott legyeskedik a barátod körül. Nálam ugyanez a helyzet, ráadásul 2 csaj hajt az én "áldozatomra" (a többi mellett, akik annyira nem mérvadóak), úgyhogy nagyon furcsa. Mindenáron be akarják bizonyítani, hogy nem engem szeret a barátom, dehát mindig megbuknak :) ) A legjobb, ha nem figyelsz rá, ez jobban felhúzza a lányt, mintha leállnál vele veszekedni... Lealacsonyodsz a szintjére. A barátod azért van Veled, mert téged szeret. És nem azt, aki agyba-fõbe nyomul rá. famerilla.
Semmit.Minek akarsz beleszólni az életükbe?Az õ dolguk ne foglalkozz velük.
A kérdező hozzászólása: már végetért ez a vita, szakítottunk...nemhogy nem állt ki mellettem, hanem ismerkedett vele és azt mondta a csajnak h én betegesen féltékeny vagyok...szóval vége..köszi a tanácsokat!
Nos, ez keménydió. Az ilyen csajokat szoktam úgy leoltani, hogy mukkanni sem tudnak, de ezt neked nem ajánlom, mert szerintem az írásod és a barátod viselkedése alapján más szituáció. Ha a barátod így áll a dologhoz, nem véd meg, nincs ott melletted, mikor a csaj a háta mögött ilyeneket ír, akkor talán mégsincs ez a kapcsolat olyan biztos alapokon. Mióta vagytok együtt? Meddig jutottatok? Mondja, hogy szeret és érzed is? Ezeket elõbb meg kéne tudnom, szívesen segítenék. Esetleg ha azt is megírnád, hogy gondolkodsz vagy a barátod gondolkodik-e szakításon, az sokat segítene. Én biztos, hogy nem bírnék egy olyan fazon mellett sokáig lenni, aki nem áll ki értem egy kis liba ellen! Ha ezt nem tartja fontosnak, akkor az ennél nagyobb dolgoknál mit fog érted tenni? Ugyanúgy kihagyja a saját életébõl, és rád marad? Ez a csaj nem csak téged piszkál, hiszen együtt vagytok, együtt kell ezt megoldanotok! Ezt tudasd a barátoddal. Egyébként a csaj mennyire van jóban a barátoddal? Haveri szinten, vagy csak néha összefutnak és megkérdezik egymástól, mi a helyzet? U.i. a féltékenység tényleg nem jó barát. Kis jelét se mutasd mostantól a csaj felé, nyeld le a békát, mosolyogj rá, magadban meg küldd el a büdös sunyiba! Ja, és az e-mail-edre nem tudtam elküldeni a választ, visszaküldte hozzám... Talán teli a ládád:) famerilla.
A kérdező hozzászólása: én azt szerettem volna ha a barátom kiáll mellettem és elküldi a csajt a búsba...de nem foglalkozik vele és ez esik rohadt rosszul...nyugodtan oltsák a bnõjét, tökmindegy..:S
Jaj... Remélem nem válaszoltál erre a szánalmas levélre... Ez tudod mit jelent? Azt, hogy bepróbálkozott, elutasították, és valahogy meg kell torolnia a sértést. "ha kellene a pasid nem lennél ellenfél ne haragudj meg. " Pontosan ez a sor árulja el. Uhhgyan már kérem. Ez egy vicc. "azt majd õ eldönti h küldözgetünk e egymásnak puszit vagy sem." Ezt nem teljesen értem. Mindenesetre sztem a csaj marhára ideges, legalábbis próbál nyugodtnak látszani, de ááh. Piszkálja az oldalát, hogy Te vagy a barátod mellett és nem õ. Ismétlem, NE törõdj vele, beképzelt liba, aki azt akarja elérni, hogy szakítsatok... Nehogy hallgass rá! Ne reagálj! A barátodat sem biztos, hogy be kéne avatni, esetleg nagyon puhatolózva rákérdezhetsz, hogy most hogy viszonyul ehhez a csajhoz, vagy valami keresztkérdést, mondjuk hogy "Nem vetted észre hogy *ez a csaj* megváltozott?" Vagy valami. Ne rohand le konkrétan, hogy most akkor hogy is állnak. Még mindig veled van a barátod, nem hülye, hogy egy önelégült kislánnyal lépjen le... famerilla.
A kérdező hozzászólása: Egy jótanács: attól hogy mindenkire fétékeny vagy akire csak ránéz , nem fog tovább tartani a kapcsolat. azt majd õ eldönti h küldözgetünk e egymásnak puszit vagy sem. ha kellene a pasid nem lennél ellenfél ne haragudj meg. na szió ezt az egyik csaj írta....ezek után is legyek megértõ?
Örülj h jó pasi a barátod.
A kérdező hozzászólása: oké
A kérdező hozzászólása: ismeretlen csaj volt, de már mindegy..mi meg 2évig voltunk együtt...

A barátomnak sokkal fontosabbak a barátai, mint én! Pedig már egy éve együtt vagyunk. Mostanában alig tudunk találkozni, mégis a hétvégi programja a barátai lesznek, nem pedig én, pedig most ráérne. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

20L

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.

Ne haragudj, hogy ezt kell írnom, de nem szeret a barátod eléggé. Vagy megmerem kockáztatni, hogy egyáltalán nem szeret. Ugyanis, ha valaki szereti a másikat, az jelenti azt is, hogy minél több idõt szeretne a kedvessel tölteni. Amúgy is, alig találkoztok, és most itt lenne a hétvége mint alkalom, de nem használja ki. Ezért is mondom, hogy nem hinném, hogy szeret téged annyira.
Szia! Szerintem nagyon fontos, hogy legyenek az embernek barátai, és ne hanyagolja õket akkor sem, ha lesz neki párja. DE! Amit leírsz, az sajnos nem hangzik túl jól. Mert írod, hogy keveset tudtok találkozni. Sajna ez a szitu hasonlít ahhoz, ami velem volt anno. Volt pasimmal távkapcsolatban éltünk, egy héten egyszer, késõbb már csak kéthetente találkoztunk. A biztosítékot az csapta ki, amikor egyszer volt egy kisebb mûtétem, és itthon kellett maradnom lábadozni. Nem volt egy komoly mûtét, de azért jólesett volna, ha meglátogat. De õ a legjobb barátjához ment be a kórházba, ugyanis neki is volt egy kis mûtétje (igaz, õk egy városban voltak, én meg messze), de el sem akart hozzám jönni a barátom, mert azon a hétvégén volt valami "nagyon fontos" koncert, amit nem lehetett kihagyni. Szóval én azt mondom, vannak olyan túlkapások, amiket már nem lehet eltûrni. Azt nem írtad mondjuk, hogy te milyen viszonyban vagy a barátaival. Téged nem hívott a közös programra? Beszélj vele mindenképpen, mondd el, hogy neked ez így nem jó, és mit szeretnél. Ha megérti, és próbál is ezen változtatni, akkor jó. Ha lesz*rja... akkor te is tudod a választ. Tudom, könnyû mondani, de fiatal vagy még, biztos találsz majd olyan férfit, aki megbecsül. 26/N
Ez nem jó jel. Nálunk is ez volt. Nem is szeretett a volt barátom. Szakítottunk. Szerintem te se agyalj, hanem lépj! Vagy normálisan áll hozzá a dolgokhoz, és annyi törõdést ad, amennyi elvárható - és te csak a minimumot szeretnéd, ettõl még van sokkal több dolog is egy kapcsolatban, ahol ki kell állni a másikért, ez csak egy picinyke szelet - ahogy az egy párkapcsolatban kell! Ha nem figyel rád ezentúl sem, akkor menjen a haverokkal, de te ne fecséreld az idõdet ilyen alakra: Majd lesz, aki normálisan fog hozzádállni, mert fontos leszel neki.
Lehet hogy b.zi és a fiúkat szereti azért hanyagol el téged.
szerintem érdemes lenne elgondolkoznod a szakításon. Ha nem akar veled lenni, azt jelenti, nem szeret. ahogy elõttem is írták. Beszélgess vele errõl, majd állítsd választás elé: vagy Te, vagy a haverok.
magával vonz majd *
miért kell ennyire negatívnak lenni, nem értem kedves elõttem válaszoló.... én is megszoktam már, hogy õ ilyen, ez van... de ha te nem tudod megszokni kérdezõ, akkor tehetsz ellene! fel kell hívnod magadra a figyelmet, pl. eljárkálni a csajokkal bulizni, és divatosan öltözködni, ezáltal több "rajongód" lesz, a kisugárzásod mindenkit
Jaj :(... Ez szomorú ám. Beszéltél vele errõl? Mert ez nagyon fontos ám! És ha rosszul reagál (pl. nem érdekli, amit mondasz, vagy.. továbbra se változik a véleménye), akkor ez halott kapcsolat... :(
tudom milyne érzés! ugyanez van nálunk is! mindig csak a k*rva haverok......:@ 18l
mi van veletek?

A barátomat nagyon szeretem meg minden de nagyon féltékeny rám ahányszor elmegyek a modelsuliba vagy fotózásra és egyszem amikor hazamentem és lefeküdtünk azt mondta hogy mással voltam elötte pedig ez nem igaz. Mit tegyek a fétékenységirohamok ellen?

Lány/19

Legjobb válasz: ha nemszeretnél vele szakítani, akkor mást sajnos nemtehetsz, minthogy tûröd. az ilyen pasik, mint amilyen a barátod, sosem fogják megérteni, hogy ne legyenek féltékenyek, és mindig bennüklesz az h mással voltál, és elõbbutóbb nemcsak 1 pofont fogsz kapni, hanem 2-t, 3-at, 4et, 5öt.

ha nemszeretnél vele szakítani, akkor mást sajnos nemtehetsz, minthogy tûröd. az ilyen pasik, mint amilyen a barátod, sosem fogják megérteni, hogy ne legyenek féltékenyek, és mindig bennüklesz az h mással voltál, és elõbbutóbb nemcsak 1 pofont fogsz kapni, hanem 2-t, 3-at, 4et, 5öt.
ha megpofozott szerintem nincs mirõl beszélni...
Tipikus f.sz, Te meg túl ostoba és erélytelen vagy, ha eltûröd, hogy igazságtalanul felpofozzanak. Ha Neked ez így jó, nyugodtan maradj vele, csak megemlíteném azt az amerikai lányt, akire (16-17 éves volt) folyamatosan féltékeny volt, a kb. egykorú barátja, majd a lány négy darabban végezte egy dobozban. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: akkor meg is pofozott.... de nem szeretnék vele szakítani mert nagyon szeretem meg a sex is jó vele csak ez nagyon rosz hogy nem hisz nekem
ilyen tetves f×rgekenek akik megalázák a barátnjuket meg ösze vissza féltékenykednek mindig tök jö barátnõjuk van bezeg aki normális azt meg ott hagyák eszembe se jutott soha megpofizni egy lányt se 20/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Leültünk beszélni és azt mondta hogy megpróbálja türtöztetni magát és sok-sok elnézést kért a pofonért... úgy tünik rendbe jöhetnek a dolgok de azért félek belegondolni hogy mi lenne ha calóban megcsalnám akkor már nem élnék??!!!
próbáld meg elvinni õt a fotózásokra... lehet, hogy szétunja majd a fejét, de legalább õ is megbizonyosodik arról, hogy nem bújsz más ágyába, csak a(z) övébe/tietekbe
elég komoly önbizalomhiánya van a csókának, ebbõl még lesznek problémák. nem hinném, hogy meg tudod változtatni.
Azokról a pasikról, akik képesek megütni egy nõt, csak egy valamit lehet elmondani: gyáva férgek. Ha ezt tûröd, akkor úgy kell neked. Bocs a nyers megfogalmazásért, de rá fogsz majd jönni ha idõsebb leszel, hogy egy férfinak nem szabad megütnie egy nõt, hacsak nem tesz valami nagyon nagyon olyan dolgot, amiért megérdemelné. És még akkor sem biztos hogy szabadna... Vannak olyan nõk, akik olyanok, hogy megérdemlik hogy üssék õket, de te nem hiszem, hogy ezek közé tartozol. És attól, hogy jó a szex, nem kell elviselned egy olyan pasit, aki megalázott. Mert ezzel igenis megalázott, lásd be te is. 19 évesen úgy gondolom ilyen dolgokat már kellene tudnod mérlegelni, és kezelni. Mielõbb hagyd ott, mert nem ez volt az utolsó pofon amit kaptál tõle, ez biztos. Ne legyen igazam azt kívánom, de mondd el neki amit érzel, beszéljétek meg, és akkor TALÁN hallgat rád, ha érzi, hogy elveszthet emiatt. Azért remélem bocsánatot kért a pofon után...
Mondd meg neki, hogy ha továbbra is igy viselkedik veled, majd találsz egy olyan pasit aki megbizik benned és a tenyerén hordoz. L/22
10-02 21:27-es vagyok. Megtaláltam az említett esetet: http://img.chan4chan.com/img/2009-04-21/dioli_mohamed.jpg (Csak kiemelném a srác arcát, miközben elvezetik.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!