Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom is többször (7 db)

Mit tegyek, hogy a barátom is többször kívánja a szexet?

27 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy a barátom nem kíván velem annyiszor szeretkezni,mint amennyiszer én szeretnék vele. nekem hetente 3x, 4x lenne igényem, és már egy ideje nem tudok toleráns lenni, hogy "fáradt, mert sokat dolgozik", "most levert" ...vagy akármi. heti 1, max 2. Egyébként 2 éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást, ezt leszámítva jónak, üdít?nek érzem a kapcsolatunkat, csak mostanában gyakran vagyok ingerült, vsz e miatt. eként csinosnak szépnek és vonzónak talál, de valahogy nem hatják meg mostanában a "n?i praktikák" sem.

Legjobb válasz: Ezeket a hülyéket nem tiltják ki innen? Nehéz helyzet egyébként, mert én még mindig csak azt tapasztaltam, h a pasik akarják jobban. Biztos fiatal vagyok. Igazából gondolom minden csábitást bevettetél már. Mi lenne, ha pl elkezdenél maszturbálni elõtte? :) nem tudom, lehet látná mi a helyzet vagy nem tuom..

Ezeket a hülyéket nem tiltják ki innen? Nehéz helyzet egyébként, mert én még mindig csak azt tapasztaltam, h a pasik akarják jobban. Biztos fiatal vagyok. Igazából gondolom minden csábitást bevettetél már. Mi lenne, ha pl elkezdenél maszturbálni elõtte? :) nem tudom, lehet látná mi a helyzet vagy nem tuom..
A kérdező hozzászólása: attól lesztek méginkább 1 pár ha ezt is közösen oldjátok meg. vigyázz azonban arra, hogy ne legyen a változás egyoldalú. õ is idomuljon
Nálunk is mostanában ez a szitu! mi is most éljük a húszas éveinket és rengeteget szoktunk sexelni de: kb 1 hónapja sokat dolgozom reggel korán megyek és este 10 ig dolgozom hát nem is kívánok a sexet heti 1-2 jut belöle. De remélem nem megy ez ígysokáig mert nagy étvágyam van belõle. A válaszom a kérdésre lehet csak egy idõszak és újra bele lendülnek témába.
Én meg azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával. Kereken megmondtam neki, keresek magamnak egy belevaló fiút, ha õt hidegen hagyja a nõiességem.Pedig mi házasok vagyunk.Lehet, hogy nem mentem volna hozzá, ha ezt tudom.Amikor ritkán találkoztunk mást sem akart. Megõrült értem... Nem akarom megszokni , hogy "testvérként" kezel.Egészséges nõ vagyok.Én mindennap szeretkeznék, akár többször is ...azt hiszem... Szoktam hisztizni is.Duzzogni is.Veszekedni is. Nem a legjobb módszer! Én is örülnék jó ötleteknek. Sok sikert lányok!!
Nagyon jó taktika, hogy ha Te nem akarod. Mondjuk 2 hétig. Utána kicsit megválozik az igénye a menniséget illetõen :)
Én már próbáltam, hogy két hétig nem akarom - de semmi eredmény! :( De jártam már úgy is, hogy csak sikerült rávenni a dologra, és a kellõs közepén egyszerûen (igazából magam sem tudom, miért) sírva fakadtam, hogy "olyan mintha csak azért lennénk együtt, mert én szeretném". Erre még szorosabban átölelt és az volt a válasza: "ne sírj, Kicsim, szerettem volna örömet okozni neked"...
Próbáljátok meg, hogy análisan izgatjátok a barátotokat. Vibrátor, dildo stb. Sokszor a férfiak análisan izgulnak fel, mint én is inkább. Sok férfi szeret nõi ruhába bújni szex kedvéért, de errõl nem mernek nyíltan, még párkapcsolatban sem beszélni. Vegyetek neki nylonharisnyát, nõies ruhákat. Ne féljetek, az én pasimnak sem kellettem, de mostmár a közös titkunk óta soha el nem hagyna! A fiúk is több mindenre vágynak!
Ha fáradt, fürdesd le, jó meleg vízben! Szerezz valami illatos fürdõsót vagy olajat is hozzá - csak vigyázz, mert az olajtól rettenetesen csúszik minden! Kicsit ki is piheni magát közben - és, valószínûleg a kedve is megjön! Fõleg, ha érzéssel fürdeted. Közben persze nem szabad túlöltözni :-) különben csupa víz leszel... vagy olyan ruhát vegyél, amelyben izgalmas, ha vizes lesz... az meg tuti, hogy vizes lesz, mert ugye rendesen le kell õt fürdetni. Ne siesd el, hagyd tényleg pihenni közben - de hagyj ki semmit!
Zavard el a szeretõjét, akkor több alkalom jut rád.
szopjad többször és jobban!!!!!!
Jó ötlet! :) Én már eljutottam lassan arra a szintre, hogy teljesen türelmes vagyok, nem eröltetek már semmit... Egyre ritkulnak (ahogy fogynak) az új ötletek; sõt, néha már én érzem magam kellemetlenül, hogy már megint az "én problémámmal" nyúzom õt. Holott azért vagyunk egy pár, hogy ezt közösen oldjuk meg.
A kérdező hozzászólása: megmondom én, hogy nem olyan egyszerû az. gyors megoldást valami újszerû berobbanás okoz(nekem ilyen ötletem ez a szextársasjáték, neked a féltékennyé tétel, mindkettõ mûködhet) hathatós megoldás hosszú távon érhetõ el, az én részemrõl türelemmel, az õ részérõl pedig õszinte odafigyeléssel. hogy törõdjön azzal, hgy legyen az számára fontos, hogy ne amortizálja le magát, mire hozzám érkezik, hanem hogy úgy szervezze a dolgait, hogy rám is tudjon idõt szentelni. namármost, hogyan érhetem én ezt el? 1 az én részemet megteszem, türelmes leszek (+ kellene még vmi rafinéria) és akkor hátha ez beindítja, hogy õ is figyeljen. valószínû a ránk való odafigyelésre nekünk kell õket megtanítani, nagyon szájbarágó módszerekkel. pl megmutatni neki, hogyan simogasson....hogy erre figyeljen oda, met nekem így jó.te mit szólsz?
A kérdező hozzászólása: nem jött be. vagyis engem nem elégített ki a hatása. az a baj, kezdem magam nem elég jó nõnek érezni, és hiába mondja, hogy nem így van, ha nem látom az ellenkezõjének a hatását. egyre türelmetlenebb vagyok minden téren leginkább vele
A kérdező hozzászólása: ja és beszéltünk is a dologról, de az sem túl jó, ha csak együttérzésbõl szexel, vagy közben azt látom, hogy ki tudja hol van, a kedvem is elmegy olyankor
Ajj, pontosan ez a helyzet velünk is. Õ is sokat dolgozik, mindig fáradt, de mi már lassan a havi két-három alkalomnál tartunk. Pedig alig vagyunk 20 évesek. Most próbálom bevetni az új dolgokat, pl. új fehérnemû, harisnya, miegyéb. Néha hatásos, de a legtöbb esetben csak magához húz, hogy fáradt. Ekkor jön az, hogy sírva fakadok, õ elmondja századszorra is, hogy csak fáradt, nem arról van szó, hogy nem szeretne... és nem jutunk elõre. Szóval, engem is érdekelne a "megoldás".
A kérdező hozzászólása: az van, hogy én egy ideje a neten csüngök megoldást keresek, gondolom te is, ha itt vagy. :) most találtam egy oldalt:www.szexhelp.com nagyon jó dolgokat lehet itt olvasni + találtam egy olyan társasjátékot, amiben különbözõ feladatokat kell végrhajtani, hogy egymást izgassátok, de nem szabad elmenni...nem rossz, de azért várom a további ötleteket! gyerünk emberek, segítsetek!
A kérdező hozzászólása: persze nem feltétlenül ez a megoldás, de épp ki lehet próbálni, hátha felfrissít minket egy kicsit, és ha még tanulunk is valamit egymásról...persze nem biztos, hogy ez mindenkinek bejön.
Mi lenne ha egy icipicit féltékennyé tennétek õket?
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy nekem az már veszélyes. túlságosan fel vagyok tüzelve mostanában.
A kérdező hozzászólása: de jó ötlet egyébként. majd ha kicsit stabilabb leszek, lehet kidolgozok erre egy tervet. de ha neked megy most, hajrá! egyébként nem féltékeny típus?
Na, megint én - az én párom alapvetõen nem féltékeny típus, csak ha felhívom a figyelmét egy-két "egyedre", akik közelítenek. De valahogy úgy érzem, nem ebben lesz a megoldás. :(
Helló lányok! A következõket tudom mondani. A közhiedelemmel ellentétben a pasik sem mindig kaphatók mindenre. Én pasi vagyok, és nálam akkor jelentkezik ilyen kedvetlenség, ha túl sok a stressz. Nem azért, mert olyankor ne tetszene a párom, hanem mert egyszerûen kimerült vagyok. Nem tudom, hogy a párotok mivel foglalkozik, de lehet, hogy nagy bajban van a munkahelyén, vagy sok a túlóra, esetleg valami extra project megy (nálam a lakásvásárlás miatti idegeskedés volt ilyen pl.). Ez ellen nem sokat tehetsz, max annyit, hogy hagyod aludni, próbálod kisegíteni a csávából. Egyébként lehet, hogy pont értetek túlórázik annyit, és nem veszi észre hogy közben el vagytok hanyagolva. Ha nem ez az ok, akkor lehet, hogy mélyponton van a kapcsolatotok, csak nem beszél róla. Nagyon ajánlom mindenkinek az „Egymásra hangolva” címû könyvet, ami az ún. szeretetnyelvekrõl szól. Leegyszerûsítve ez annyit tesz, hogy vannak, akik felé úgy kell kifejezni a szeretetünket, hogy dicsérjük-bókolunk, másoknak a testi érintés jön be vagy éppen a kis ajándékok („rád gondoltam, mikor megláttam”). Lehet, hogy a férfijaitokat elhanyagoltátok tudtotokon kívül, mert ti a saját „nyelveteken” fejezitek ki a szeretetet, de õk nem „értik”. Kicsit tényleg mint az idegen nyelv, lehet tudatosan is csinálni.
Fantáziálj közben valami jóról és akkor simán benedvesedsz meg stb.
Megértelek mert énis igy voltam az elején. Az ujjazás nekem se mindig jó, rá kell jönni hogy mi az amit szeretsz. Mikor olyan a hangulat kifejezettem élvezem, de mikor nem akkor inkább elterelem valami másra a dolgot. Annyit tudok javasolni hogy mond el neki hogy nem tetszik, és próbáljátok egggyüt megismerni a testedet:)
ezzel én is így vagyok :D:S néha túl szüknek érzem... egyik osztálytársam mesélte hogy a barátjával akivel már 3 éve együttvannak csak a 10 alkalom után volt élvezetes az együttlét. ez mindenkinél másképp van Valakinél így valakinél úgy...

Mit tegyek, ha a barátom hetente többször is leissza magát?

Egy éve vagyok együtt a barátommal, akit nagyon szeretek, de az a baj, hogy hétközben, és hétvégeken (péntek, szombat) is elmegy bulizni, és mindig részegte issza magát. "Más" bajom nincs vele. Nagyon aggódom érte, de nem hajlandó megérteni, hogy ez mennyire veszélyes önmagára nézve, és nekem is fájdalmat okoz ezzel. Nem akarom őt hagyni, hisz nagyon szeretem őt, de őszintén aggódok érte, és segíteni szeretnék neki. Tanácstalan vagyok... Segítsetek!

Legjobb válasz: Ha egyetemista, akkor csak hozza az átlagszínvonalat. Hány évesek vagytok?

Ha egyetemista, akkor csak hozza az átlagszínvonalat. Hány évesek vagytok?
vegyé neki elõkét... viccet félre téve mond meg neki ha ez így megy tovább nem lesz hoszu távú a kapcsolat hátha eszbe kap
Én ezért hagytam el a barátomat két éve, állandóan ivott igaz még nem éltünk együtt de nem is terveztük de a fizetése felét elitta a másik felét meg a szüleinek adta és már õket is nagyon megbántotta ezzel. Nekem ebbõl nagyon elegem lett mert volt hogy hajnalok hajnalán idejött részegen és majdnem betörte az ajtót. Apám akkor majdnem kitekerte a nyakát. Én akkor megmondtam neki hogy 3 hetet adok hogy észhez térjen, vagy ha nem dobom õt és magára marad. Ez hatásos volt kb 1 hétig aztán folytatta tovább. Szerintem dobjad mert ennek nem lesz jó vége. És kitudja hová fog fajulni ez a helyzet nehogy téged is belekeverjen a dolgokba.
ultimátum. ha bírod.
A kérdező hozzászólása: Mindeketten 20 évesek vagyunk. Egyetemre járunk, de õ szinte semmit sem tanul. De téneg szeretnék neki segíteni!
Inkább minthogy elszívja az életét :D a végén meg már egy normális szava nem lesz :D van füves ismerõsöm reggeli kávé mellé is azt tolja már egyedül fél boltba menni egy teát nemtud magának csinálni... szóval igen inkább igyon... bár azért hosszútávon nem egy életbiztosítás de mr.elsõ hozzászóló is mondta :D ha egyetemista akkor no para majd kinövi :P Majd felnõ ha több kaja lesz a hûtõbe mint sör!
Ultimátum.. más nem segít. Ha eléggé szeret, akkor befejezi azt amit csinál, ha pedig nem teszi..akkor szomorú, de neked is jobb lesz így. Majd találsz valakit akinek fontosabb vagy te, mint a pia.
Az egyetemi éveimet én is így kezdtem, péntek-szombaton mindig részeg voltam. Emellett hét közben is be-becsusszant egy-egy buli. Nem azt mondom, hogy mostanság nem iszom, de ezt azért kinõttem már, lerészegedni nem szoktam. Ez a korszak ilyen, ettõl függetlenül, ha nem tudod elviselni ezt, akkor beszélned kell vele róla, mert az nem mehet, hogy te szenvedsz, õ meg nem is tud róla...
Én azt mondom el kell választani, hogy most buliból iszik vagy mert alkoholista. Ha alkoholista akkor igen is segítened kell neki, hogy ne igyon. Ha buliból issza le magát akkor õ így tud jót bulizni, így érzi jól magát és ezen nem kell segíteni. Az a fõ hogy emellett inkább a tanulásra szánjon idõt és te abban segítsz hogy ez menjen neki ne azt hogy kevesebbet bulizzon.

A baratommal mar 1 éve együtt vagyunk, en 16 vagyok ő 20. Már többször kérte, hogy feküdjek le vele, én mindig azt mondtam, hogy még nem. Félek, már őt is sajnálom, hisz szeret engem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: csak akkor feküdj le vele ha késznek érzed magad rá! ha teljes szívedbõl szereted és megbízol benne! ha ez nem így van akkor ne tedd! de ha megbízol benne és szeretnéd, úgy érzed hogy nem fogod megbánni akkor szerintem lehet. de csak akkor ha Te is szeretnéd!

csak akkor feküdj le vele ha késznek érzed magad rá! ha teljes szívedbõl szereted és megbízol benne! ha ez nem így van akkor ne tedd! de ha megbízol benne és szeretnéd, úgy érzed hogy nem fogod megbánni akkor szerintem lehet. de csak akkor ha Te is szeretnéd!
Feködjön le vele mert gyakorlatilag "muszáj"? Itt van a probléma, a szexrõl iylen eltorzult képei vannak a mai lányoknak.. egy egy éves kapcsolatban, ahol szerelmes két ember, a barátunkkal nemhogy muszáj, hanem teljesen természetes, hogy szeretkezünk. Nem arra beszéli rá itt sneki, hogy a diszkó wc-ben kúrassa fel magát valami idegennel..a barátnõje 1 éve. Tényleg mit kell ezen ennyit készülni? gondolom pettingelnek már egy jó ideje, az is ugyanolyan bensõséges ..maga az aktus már csak egy fél lépés, amit egy év alatt , nem az hogy illene, vagy muszáj lenne, csak egyszerüen nem érthetõ, miért ilyen nehéz megtenni. Nem tudom miért kell ennyire felfújni ezt a dolgot, ha eddig nem kivánta meg, meg "nem készült fel rá" , szerintem nem fog 1 hét 1 hónap de még 1 év után sem, erre nincs "tökéletes" pillanat, nem szólal meg a titanic zenéje közben.A szex egyszerüen jó a párunkkal, nem tudom miért kell sanyargatni magát sok nõnek, hogy évekig kelletik magukat.
Mitõl félsz? Ezt tisztázd magadban..és hogy meg tudsz e valaha annyira bizni a barátodban , hogy lefeküdj vele , ha eddig nem sikerült. Teljesen normális, hogy szeretné, csodálom, hogy kibirt 1 évet..egyébként a szextõl nem igazán kell félni, egy nagyon jó dolog és természetes is ha azzal vagy akit szeretsz. A barátod epdig biztos óvatos lenne veled, ha ennyit vár rád és szeret is .
Felfogtátok, hogy mit tanácsoltok neki? Feküdjön le a pasijával, mert egy év után ez így szokás és különben is nehogy otthagyja miatta? Feködjön le vele mert gyakorlatilag "muszáj"? Feküdjön le a pasival, hogy megfeleljen neki, miközben õ még nem is akarja, hisz fél tõle? Szerintetek kellemes élmény lenne neki utána, nem bánná meg? Lehet, hogy igen, de benne van az is a pakliban, hogy nem! Ne azért feküdj le a sráccal, mert õ akarja, hanem azért, mert te is akarod!
igen basszus! Igen! Lepontozhattok engem is (mint látom meg is tettétek az elõbb), meg az utolsó válaszadókat is... de a világ akkor így mûködik, ha tetszik, ha nem. Ha valaki nincs felkészülve agyilag egy párkapcsolatra akkor ne járjon senkivel(fõleg ne egy ivarérett 20 évessel), mert ott van minden. Fõleg szex. Hiszen ha szereti két ember egymást akkor ez az elsõ amit megtesznek. Szerintem is önzõ és gyerekes viselkedés félni valami olyantól amit az egész életében csinálni fog, ráadásul úgy hogy eközben csak sóvárgásra itéli a párját. Ez olyan hiszti féle. Nem kell járni senkivel és akkor majd nem kell félni semmitõl. Az utóbbi idõben akkora feneket kerítettek ennek a szüzesség témának, hogy csak na. Lassan egy kategóriába esik a "tabletta+gumi, de ugye nem vagyok terhes" kategóriával...
Pontosan! Ezért kell hanyagolni, az ilyen nõket mint a kérdezõ, mert szabályosan már kihasználják a férfit, ha igazán szeretnéd nem igaz, hogy még egy év távlatában sem állsz készen rá...., ez már csak hiszti....
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolóval, ha szeretsz valakit, akkor ahhoz nem kell 1 év, hogy kiderüljön, és ha szereted, akkor általában le is fekszel vele, hiszen a szex alapvetõ része a párkapcsolatoknak, bárki bármit mond. Tény, hogy nem normális 14 évesen valakinek elveszteni a szüzességét, de te már 16 éves vagy, ráadásul 1 éve együtt vagytok. Az sok. És lehet, hogy a barátodnak egy idõ után túl sok lesz...
Akik várakozásra biztatnak, belegondoltak abba, hogy mit tanácsolnak? Hogy mit próbálnak a lány tudatában helyesnek feltüntetni? Gondolkozott már ezen valaki, hogy miért írnak ilyet? Tényleg kiváncsi vagyok... A lánynak kellett egy kapcsolat. Nem egy kis tapasztalatlan gyereket választott, hanem egy 20 évest. Itt van, tessék. Van egy lehetõség élni kell vele. 1 év felkészülési ideje volt a szexre a sráccal. Ha nem kívánja a szexet, azt az elején is közölhette volna a sráccal, had döntse el, hogy mi van. 20 évesen 1 évet kíbírni punci nélkül... hát nem semmi mutatvány az biztos. Ami viszont biztos, hogy a kérdezõ ne játsszon tovább a sráccal. Vagy feküdjenek le vagy ne, de ha 1 év alatt sem "készült még fel", bár nem értem miért kellene erre komolyabban felkészülni, akkor beszélgessen el a sráccal, hogy õ még kb 2-3 évig ilyen gyáván és gyerekesen fog gondolkozni, kell-e még így is? És mikor akarsz szexelni vele? újabb 1 év múlva vagy ha 18 éves leszel, vagy ha majd elvett feleségül? Vagy hogy? Ilyenkor mire vár egy lány? Mikor van a megfelelõ alkalom? Mitõl megfelelõbb, mint a többi pettinggel töltött este? Van egy javaslatom: Ha sajnálod és tudod, hogy nem így kellene lenni, akkor szexeljetek egyet, aztán majd meglátod, hogy neked való-e ez a dolog, de gyanítom ahogy benned fog járni a pénisze, alaposan lehülyézed magad, hogy miért nem akartad ezt korábban.
Ha szeret, vár. 1 év még egyáltalán nem olyan kibírhatatlan idõ. Ha ennyi idõ alatt már többször kérte, elég türelmetlen... vagy csak azt akarja.
Szerintem ha csak azt akarná, már rég elhagyta volna, mert ahhoz túl sok ez az egy év. Ha a barátod szeret, valóban vár még tovább is, mert tudja, hogy egy ez lánynak nagyon fontos, egy egész életre kihatással levõ élmény. Meg kell várnia a megfelelõ alkalmat, és nem szabad siettetnie, mert ezzel csak ronthat a helyzeten. Itt nem az a lényeg, hogy egy éve együtt vagytok és más kapcsolatokban egy év után már rég szexelnek az emberkék... Így ne azért tedd meg, mert õ már várt ennyit.... Akkor feküdj le vele, amikor késznek érzed rá magad lelkileg is. Addig, amíg bármilyen fenntartásaid vannak (félsz, nem vagy biztos benne) a saját érdekedben még ne tedd meg.
hasonlo szituacoban vagyok en is..csak en meg 8 honapja vagyok eggyutt a baratommal.. nah szoval en azt tanacsolom neked, hogy ha ugy erzed, hogy keszen alsz ra lelkileg es testileg is hogy szeretkezzetek akkor tedd meg, de ha meg nem erzed azt, akkor meg varj.. ha igazan szeret a baratod meg fogja erteni, mert egy kapcsolatban nem a sex az elso sztem..nah jo fontos az is meg minden..de az erzelmek a legfontosabbak.. ha meg nem erzed keszen magad akkor meg varj..de mindenfelepekken beszeldd meg a baratoddal :) sok sikert nektek :)
Vannak még lányok ebben a világban, akiknek igenis nagy cucc a szüzesség elvesztése és nem pedig arról szól, hogy van rá alkalom akkor nem hagyom már ki... Szerintem igenis van ideális hely és idõ, én is így voltam vele. Volt egy barátom, akirõl azt hittem, hogy szeretem, és mégsem tudtam vele megtenni fél év után sem, sem késõbb. A mostani páromnál éreztem, hogy igen, õ a tökéletes és vele megéri, mert tudom, hogy nem fogom megbánni. És így is lett. Vagyunk még néhányan, akiknek a szüzesség elvesztése egy mérföldkõ az életünkben, és nem mindegy, hogy milyen az elsõ tapasztalat. Szokták mondani, hogy sok esetben az elsõ befolyásolja a szexuális életet. Ez a lány sem hiába mondta, hogy nem akar lefeküdni a pasijával, hisz fél, még NEM AKARJA. Lehet, hogy lelkileg még nem érett meg a feladatra, csak testileg áll rá készen. Ettõl még nem lesz gyerekes hisztis p*csa, mint aminek beállítjátok, és ez nem jelenti azt, hogy ezen a szinten fog maradni évekig. Inkább becsülni kéne, hogy a mai 14 évesekkel ellentétben nem adja oda magát gondolkodás nélkül egy embernek, hanem igenis biztos akar lenni a dolgában. És ha jár a sráccal egy éve, akkor mi van? A szexrõl kellene szólnia egy kapcsolatban? Elõ van írva valahol, hogy aki x idõ után nem fekszik le a párjával azt meg kell kövezni? Torzul a világ.... Én még úgy gondolom, hogy a szex csak a szerelem kiteljesedése, továbblépés, de szex nélkül is lehet csodálatos, és kiteljesíteni csak akkor kell, amikor mindkét fél õszintén akarja, és egyik sem kötelességbõl teszi. Én továbbra is azt tanácsolom, hogy senki másra ne hallgas, csak magadra. Ha úgy érzed, hogy nem állsz rá készen, ne tedd azért, mert úgy érzed, kényszerítve vagy rá. Elvégre te a testedrõl, lelkedrõl van szó.
mitõl félsz ha 1ve együtt vagytok, nem bizonyított még eleget az a szerencsétlen?
Inkább becsülni kéne, hogy a mai 14 évesekkel ellentétben nem adja oda magát gondolkodás nélkül egy embernek, hanem igenis biztos akar lenni a dolgában Én cska azt nem értem, miért csak ez a két véglet él sok nõben? Azért 1 év után már nem mondhatjuk azt, hogy gondolkodás nélkül, részegen, állat modjára fekszik le valami ismeretlenel..szerintem ez a fajta bizalom ha nem alakult ki ennyi idõ alatt, nem is fog, de akkor miért van még mindig ezzel a fiúval a kérdezõ? A másik.Mindenki elkezdi valahol, megtehetné, hogy odadja magát valakinek, akivel viszont szeretik egymást, de õ addig vacilál, hogy a fiú már a falat fogja kaparni..(csodálom, hogy eddig nem tette).Majd összejön valakivel, aki jól á[email protected] a fejét, és siránkozni fog, hogy milyen negativ nyomokat hagy benne..mert valljuk be a huszonéves fiuk közül sokan pályáznak a tizenéves kiscsajokra, egy egy numerára. A harmadik. Pettingelni gondolom már pettingeltek, ha arra "készen áll" kivánja a párját, és élvezi, a szexet miért vonja meg magátol? Ez nem mérföldkõ szerintem, hogy (bocsánat a mocskos fogalmazásért) belédhatol egy pénisz. Nem áll a feje tetjére a világ, és ha a petting jó, kétlem, hogy az aktus negativ nyomokat hagyna a lányban.

A barátommal eddig egyszer feküdtünk le. Le akartunk már többször is, de az a baj, hogy mire odaérnénk, hogy betegye elélvez és soha nem jön össze. Mit tegyek?

16éves lány

Legjobb válasz: Mi az hogy mire oda jutna hogy betegye elélvez ? Mi lenne ha petting közben te õt nem elégítenéd ki csak õ téged ? Vagy a másik megoldás az hogy elmegy és kb negyed óra múlva ismét akcióra kész állapotban lesz... és akkor lesz az aktus.

Mi az hogy mire oda jutna hogy betegye elélvez ? Mi lenne ha petting közben te õt nem elégítenéd ki csak õ téged ? Vagy a másik megoldás az hogy elmegy és kb negyed óra múlva ismét akcióra kész állapotban lesz... és akkor lesz az aktus.
Igen negyedóra 20perc múlva ujra próbálkozhatsz...lehet hogy nehezebb lesz de életet lehelhetsz belé...

A barátommal 9hónappal vagyok együtt, és az alatt max.5ször volt orgazmusom, az elején. És nem tudok elmenni, pedig nagyon élvezem, de mikor maszturbálok akkor simán eljutok a csúcsra, akár többször is. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mivel juttatott el a csúcsra, szex / ujjazás / nyalás? Ha az uccsó 2 akkor mond alatta hogy mikor hogy csinálja, utána betanulja hogy te hogy szereted.

Mivel juttatott el a csúcsra, szex / ujjazás / nyalás? Ha az uccsó 2 akkor mond alatta hogy mikor hogy csinálja, utána betanulja hogy te hogy szereted.
Próbáld meg lovaglópózban izgatni a csiklódat. Valamelyik nõnek ez jön be. És látványnak sem utolsó..... :P
A kérdező hozzászólása: hát, én csaak úgy tudok elmenni, ha fölül vagyok, mert akkor nyomja a csiklom is, és tövig bennem van...és eddig mindig eltudtam így menni, de mostanság nem megy :/
cserélj pasit egy olyanra, aki ki tud elégíteni.
A kérdező hozzászólása: Igazából nagyon szeretem, és mindenre van megoldás...
akkor tarts szeretõt. vagy járasd szextanárhoz.
A kérdező hozzászólása: :D :D :D :D
komolyan mondom. ha így marad minden, annak hosszú távon komoly következményei lehetnek...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!