Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom is (291 db)

Vedd meg.
A kérdező hozzászólása: Mondom hogy a barátom megvette én meg nem veszem meg potyára hogy úgy járjak.
A kérdező hozzászólása: Ha lehet olyan válaszoljon aki tényleg tudja, vagy ha nem is tudja legalább valami hasznosat írjon

Mit tegyek? A baratommal mar egy eve eggyutt vagyunk, es nagyon kivanjuk egymast de meg nem szeretnenk hogy megtortenjen. Neha pettingelunk de a baratom kozbe eleg eroszakos. (es amugy is) Hogyan mondjam el neki es mikor? Es mit is mondjak?

Legjobb válasz: mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.

mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.
Egy éve együtt vagytok, de nem mered neki azt mondani, hogy "Hallod legyél már picit gyengédebb" ?
Hagyd el, rosszabb lesz.
"Helo. Finomabban csináld nekem. Köszi HELO"

Na most mit tegyek? A barátom elhagyott, megcsalt, amit szépen le is tagadott.

És most érettségizek!! Hogy tanuljak?

Legjobb válasz: Én is voltam hasonló helyzetben. A pasim a vizsgaidõszak kellõs közepén dobott. Pár nap alatt lement pár kiló, plusz nem tudtam odafigyelni a tanulásra. Azért megpróbáltam minél többet tanulni, de elég nehéz volt. Megértelek. Próbálj meg most haverokkal együtt lógni kicsit, hogy lazíts is, ne mindig a tanulás. 24 órában úgysem tanul az ember. Akár egy jó kis biciklitúra is jót tehet. Romantikus filmek, számok tilosak. Semmiképp se mennj olyan helyre, ami emlékeztet rá, ne próbálj meg beszélni vele. És ne ez legyen folyton a téma a legjobb barátoddal, az se jó, ha százszor elsírod ugyan azt. És hagyd, ha egy barátod ki akar lendíteni a mélabúból. Nézz a tükörbe minden nap, mond el magadnak, hogy szép vagy, és már nincs szükséged erre a hazug emberre, és most neked érettségizni kell, muszáj, hogy menjen a dolog. (hidd el, ez is segít. Önbizalom építõ is) Hajrá, menni fog!

Én is voltam hasonló helyzetben. A pasim a vizsgaidõszak kellõs közepén dobott. Pár nap alatt lement pár kiló, plusz nem tudtam odafigyelni a tanulásra. Azért megpróbáltam minél többet tanulni, de elég nehéz volt. Megértelek. Próbálj meg most haverokkal együtt lógni kicsit, hogy lazíts is, ne mindig a tanulás. 24 órában úgysem tanul az ember. Akár egy jó kis biciklitúra is jót tehet. Romantikus filmek, számok tilosak. Semmiképp se mennj olyan helyre, ami emlékeztet rá, ne próbálj meg beszélni vele. És ne ez legyen folyton a téma a legjobb barátoddal, az se jó, ha százszor elsírod ugyan azt. És hagyd, ha egy barátod ki akar lendíteni a mélabúból. Nézz a tükörbe minden nap, mond el magadnak, hogy szép vagy, és már nincs szükséged erre a hazug emberre, és most neked érettségizni kell, muszáj, hogy menjen a dolog. (hidd el, ez is segít. Önbizalom építõ is) Hajrá, menni fog!
18 évesen ugyanez történt velem.Szedd össze magad és próbálj meg tanulni, mert nem azért csináltad idáig, hogy most megbukjál!Most ez a legfontosabb, hiszen ha nem érettségizel le minek kínlódtál idáig?Erre gondolj!Nekem sajna nem sikerült.Matekból megbuktam.36 éves vagyok, azóta is bánom!Sok sikert!
Velem is pont ez történt 1 évvel ezelõtt. Hülyén hangzik, de nekem a tanulás segített, nagyon beletemetkeztem. A telefont kikapcsoltam, a netet elkerültem nagy ívben. Próbálj meg több idõt a barátaiddal tölteni és meglásd az idõ majd enyhít a dolgon! Teljes mértékben megértelek! Sok sikert az érettségihez és föl a fejjel! 21/L
Úgy hoyg kikapcsolod a telefonodat vagy eldobod a fenébe A Tvt is kikapcsolod, vagy akár ki is dobhatod, meg a számítógéprõl is az összes fényképet csak az office maradjon fent! A barátodat is kikapcsolod a fejedben mintha nem is létezne, leülsz kinyitod a könyvet és hangosan olvasol!! Aztán megoldasz egy feladatot és megint végigolvasol egy tételt és így tovább ezt reggel 7 tõl este 11 ig!! Közben 2 óránként megeszel egy tábla csokit vagy egy zacskó törökmogyorót, és csinálsz pöpec teákat!
Szerintem inkább örülj, hogy megszabadultál tõle. De most komolyan: ha ezt tette, nem szeret, és ugyebár nem akarsz olyannal lenni, aki nem szeret. Majd jön egy jobb.
Esténként lazításképp játszhatsz egyet a Pac-mannel és kisírhatod magad itt! Üdv!
A kérdező hozzászólása: Köszi rendesek vagytok. Az a legrosszabb, hogy fogalmam sincs miért csinálta. A 2, 5 év alatt soha egy rossz szava nem volt hozzám, minden nap százszor elmondta hogy szeret. Senki nem nézte volna ki belõle. Én meg fõleg nem.
Én is hasonló helyzetben voltam nem rég. Azt mondják a munka /tanulás/ jó terápia ilyenkor (fõleg a te esetedben, érettségi elõtt). Ha nem megy, tarts szünetet, gondold át a helyzetet, tisztázd magadban és próbáld lezárni. De tényleg nem érdemes a tanulást elhanyagolnod.
ma 15:35 Fél év múlva mehettél volna újra, de még most is mehetsz bármikor, sõt ki is egészítheted más tárgyakkal.. Tárgyanként 15-20 ezer a vizsga, 15 a javító vizsga..

A barátom haverja azt mondta hogy a barátom csókolózott egy lánnyal, akit akkor ismertek meg. Felhívtam a lányt, és ő is azt mondta hogy tényleg ez történt. Mit tegyek? A barátom tagad.

Legjobb válasz: Erõsködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?

Erõsködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?
A kérdező hozzászólása: Honnan tudnám kideríteni hogy most megcsal-e?
Viszont mit mondhatna szegény, ha tényleg nem történt meg, és honnan tudhatnád biztosan, ha megtörtént volna? A lényeg, hogy ezzel sehova nem jutsz. Már csak azt tudod kideríteni, hogy most megcsal-e, de valószínû ez is elég lesz: Nem hiszem, hogy azóta csak úgy megváltozott volna.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok naiv, nem mondtam hogy mindent elhiszek neki...ha így lenne, akkor nem piszkálnám ezzel azóta is, hogy de valld be, mert tudom, és úgy sokkal tisztességesebb, meg hogy gyáva ha nem mondja el az igazat...egyébként ez a haver sokszor mondott már ilyen megcsalt, ennek a csajnak ezt meg azt mondta a barátod dolgokat...
Hát ha ügyesen hazudik, akkor biztos sokat gyakorolta. Azt már tényleg nem fogod megtudni, hogy megtörtént-e, de ez nem is gond, mivel ha tényleg megtörtént, és még így is hiszel neki, újra meg fogja tenni. Tehát inkább próbáld azt kideríteni, most mit csinál!
A kérdező hozzászólása: 2éve együtt vagyunk...egyébként nagyon ügyesen hazudik sajnos...
A kérdező hozzászólása: Nemtudom hogy miért akarna egy olyan lány rosszat, aki nem is ismer minket, még hallomásból se.A barátom meg a haverja hülyéskedtek vele, nem is az igazi nevüket, korukat mondták neki, mert csak szivatták...némi eltérés volt a haver és a lány sztorijában, de nemtudom...engem idegesít...nagyon szeretem, ha nem muszáj nem akarnék szakítani, de néha eszembejut...de azon gondolkoztam, hogy én már október óta meguntam volna hallgatni hogy mondd el az igazat, tudom hogy megtörtént...és nem hazudnék, hanem megtörnék, hogy jólvan basszus, igen, csak hagyjál már ezzel...
Hmm. Csak eg ykis logika vagy rafináltság vagy nem is tudom minek nevezhetnénk:O Szóval van az a csaj akinek valószínû, hogy tetszik a barátod...van a barátodnak a haverja, vele mennyire vagy jóban? Ha nem ösztök ki túl jól, egyre biztosabb lehet, hogy összebeszéltek... Lehet, hogy a lány azt akarja, hogy menjetek szét és akkor gond nélkül rástartolhat a barátodra.;) Ha a haverja jobban bírja a másik csajt mint téged, akkor meg pláne... beszéljétek meg ezt az egészet, próbáld meg kivenni a tekintetébõl, a szavaiból az igazságot. Minden úgy van, ahogy lennie kell, tehát akárhogy döntesz, az úgy helyes...sok sikert!
Hát, itt lenne az ideje, hogy döntsél. Hiszel a barátodnak? -Ha igen, akkor ne [email protected] ezzel többet. Az idegeire mehetsz vele... És az soha nem tesz jót egy kapcsolatnak. -Nem hiszel neki? akkor mond ki: igen, megcsaltál. És ezért szakítok veled/de ettõl még hajlandó vagyok folytatni. Amit most csinálsz, azzal nem jutsz elõre. Lehet a barátod igazat mond, és valakik csak ártani akartak nektek. És sikerült, ha október óta ezen pörögsz. De lehet igaz a dolog. EZ SOHA NEM FOG KIDERÜLNI Ezért azt ajánlom: döntsél: Megbízol a párod szavában, vagy inkább a haverjára, és egy ismeretlen lányra hallgatsz?
Szia! Ilyen helyzetbe voltam én is kb 2 hónapja. Nekem a barátom mondta, hogy majdnem megcsalt. Én meg kérdezgettem és az arcára volt írva a válasz. Teljesen mindegy volt mit mondott a tekintete mindent elárult. Én is felhívtam a csajt és megerõsített. Szerintem ezt látod rajta, hogy megtörtént-e vagy sem? Mióta vagytok együtt? Ismered már a reakcióit nagyjából?
szerintem egyértelmû, hogy igaz, a barátod csak menti a menthetõt, és mivel látja, hogy naivan hiszel neki, így nincs is nehéz dolga. te tudod, hogy mit csinálsz, én szakítanék.
Én azt sejtem, hogy az a 2-3 ember, aki állítja, azok csak összebeszéltek, mert talán nem tetszik nekik, hogy együtt vagytok. Nincs kizárva a dolog, ilyenek is elõfordulnak, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki hogy nem szakítok ha õszintén elmondja...De azt mondja hogy nem fog bevallani valamit ami nem igaz...A lány írt nekem egyébként hogy hogyhogy együttmaradtunk, tiszta hülye vagyok, és az én hibám lesz ha megint megbánt.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem, kb 2 közös ismerõsünk van...ez egyébként októberben történt, és azóta piszkálom a barátomat hogy vallja be, mert tudom hogy igaz...és nem...állítja hogy hazugság az egész...csak így idõnként elõtör belõlem, azért írtam most.
végül mi lett, kiderült ki hazudott?:)
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, összejött a legjobb lánybarátjával! :)
Most még minden zavaros. Az idõ segít tisztán látni. A barátod téved! 29F
Nem hatna. Most úgy érzed meghalsz a fájdalomtól. De nem fogsz. Szar lesz egy ideig, aztán szép lassan továbblépsz. Az idõ segíteni fog. De ne alázd meg magad. Azt mondta, nem kellesz neki. Ez van. Ezt dobta a gép. Majd jön a következõ. Ne rohanj utána, mert csak magadnak ártasz.
A kérdező hozzászólása: Nekem ez a fiú az életem! Úgy érzem nem hagyhatom hogy elhagyjon! De már mindent megpróbáltam! Fiú szemmel ti mit gondolnátok ha egy éjszakára kibérlek egy hotelben egy szobát, gyertyák zene stb. Szerintetek ez hatna?
OMG:D Gondolom aki azt írta hogy ne alázkodjon meg és hagyja ott az biztos nõ volt és bizos tudja hogy a fiú mért mondta ezeket. Ne mondjatok már neki ostobaságokat könyörgöm. Ez egy oylan kérdés amire mi nem válaszolhatunk. A kérdezõ tudja hogy mi lehet a problámája a barátjának és ha nem tudja akkor ki kell derítenie. Ennyi az egész. Sok sikert hozzá!:)
Tanulj meg írni, olvasni. Lehet az értelem hiányzik belõled. Mondjuk ez már sok emberbõl hiányzik.
Kérj tõle bocsánatot? Gondolom csak volt oka a szakításnak.
Ha te nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Biztos, hogy elmondta már, mi hiányzik neki a kapcsolatból... na AZT kell tenned.
Semmiképpen ne alázkodjál meg még jobban, ne mondjál neki ilyeneket, hogy vársz rá, mert akkor nyeregbe érzi magát! Valószínûleg lehet neki más, nem?! Lépjél tovább( tudom ezt könnyû mondani) de idõvel jobb lesz, és még lehet, hogy összejöttök megint, ha kicsit megkomolyodik! Legyél büszke és ne hagyd magad megalázni!
Ne hagyd, hogy a krapek valami hülyeséggel zsaroljon. találsz normálisabbat is.....
Hát mi se tudjuk hogy mit tegyél nem voltunk a helyzetetek be , ha jó volt a kapcsolatotok akkor tudnád .
szerintem lépj tovább.
A kérdező hozzászólása: 18-19
Hát ha nem tudod, akkor nem tudod...
egyértelmû mire gondol... gondolkodj férfiésszel szopsz és kész..
ha jártok, és mással kavar, akkor dobd ki.
jézus hány éves vagy te? bosszut foralsz? nem bosszú kell oda csak egy baromi nagy pofon és egy szakítás.
A bosszú szerintem se jó ötlet, nagyon is gyerekes...A legjobb, ha kidobod, azért mérlegelj magadban, ennél biztosan jobbat érdemelsz...:) )
A kérdező hozzászólása: már megtettem úgyhogy minden jó ha jó a vége xD a pofon is megvolt meg még sok más :D köszönöm mindenkinek :)

Mit tegyek a baratomnak nem áll fel rendesem amikor együtt vagyunk. Igaz feszült is. De ha ö rázogatja akkor van orgazmusa. Ezert öt ezt zavarja és probálunk megoldást keresni lehet a kor 51 éves?

Legjobb válasz: Nyugtasd meg, hogy semmi baj! Aztán legyél kissé - vagy nagyon - vadabb!! Eszközt is lehet használni, van olyan elszoritós gyûrû, akkor úgy marad

Nyugtasd meg, hogy semmi baj! Aztán legyél kissé - vagy nagyon - vadabb!! Eszközt is lehet használni, van olyan elszoritós gyûrû, akkor úgy marad
És ha te rázogatod neki, akkor mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: hát akkor sem igazán jobb
Próbáljátok meg pornófilm nézése közben, hátha.

Most mit tegyek? A párkapcsolaton is rossz és a "barátom" is szeretem! Ha szakítok vele akkor nagyon meg fogom bántani! Valaki hasonlóban?

Kicsit bonyolult az életem! Öt éve van párom,21 vagyok ? 27! Nem érzem magam jól ebben akapcsolatban, de mivel együtt élünk mar 3 éve a megszokás! Azon gondolkodom mar hosszú ideje hogy szakítsunk! Neki minden jó és felh?tlen így, err?l nem szoktunk beszélni és szinte semmir?l! Szóval szakítani kellene, de nagyon nehéz! És hat most az életembe jött egy másik srác, akivel nagyon sokat találkozom és sokat vagyunk együtt! Nem tudtam az elején hogy van barátn?je, de miután megmondta kiakadtam és megcsaltnak éreztem magam! De azt mondta miért nem szóltam neki hogy így érzek akkor nem jött volna össze a csajjal (aki a volt barátn?je)! De azóta még többet vagyunk együtt és nálam is aludt míg egyedül voltam! (azt mondta nem volt könny? ott aludnia mellettem úgy hogy nem csináltunk semmit) Szóval hétköznap együtt, hétvégén a párjainkkal! Most mit higgyek? Ha szakítok akkor lesz valami vele? (tudom nem azért kell szakítani) Nehéz ez az élet!

Legjobb válasz: lehet hogy semmi nem lesz vele, csak szimplán azért került az életedbe a srác hogy ráébresszen, a párkapcsoaltod már nem olyan jó, és csinálni kéne vele valamit. õ csak segít meghozni a döntést, de összejöhet más csajjal is amíg veled van, hiszen már meg tette(nem mintha te szingli lennél).

lehet hogy semmi nem lesz vele, csak szimplán azért került az életedbe a srác hogy ráébresszen, a párkapcsoaltod már nem olyan jó, és csinálni kéne vele valamit. õ csak segít meghozni a döntést, de összejöhet más csajjal is amíg veled van, hiszen már meg tette(nem mintha te szingli lennél).
Szánalomból ne maradj egy rossz kapcsolatban, akkor se, ha nincs más a láthatáron.

Mit tegyek? A barátnõm gyermekei nem akarnak arról hallani hogy az Anyjuknak kapcsolata legyen bárkivel is! De még nem is láttak és nem is ismernek! Hogyan gyõzzem meg arról hogy ez miatt ne legyen vége a kapcsolatunknak?

Legjobb válasz: Mennyi ideje vált el? Ha még nagyon friss a dolog, akkor érthetõ a gyerekek tiltakozása, bár õszintén szólva én úgy vagyok vele, hogy ilyen szinten azért nem a gyerekek döntenek a szülõ életérõl, nem várhatják el tõle, hogy a hátralévõ életét apácaként élje le. Ti meg szerintem inkább haladjatok lassan, fokozatosan, egyelõre nem kell a gyerekeket bevonni, ha ennyire tiltakoznak. Attól még ti szerethetitek egymást. Az anyuka meg remélhetõleg ügyesen adagolja nekik a dolgokat, és akkor lassacskán õk is megismerhetnek téged, ha már csökkent ez az azonnali elutasító hangulat náluk.

Mennyi ideje vált el? Ha még nagyon friss a dolog, akkor érthetõ a gyerekek tiltakozása, bár õszintén szólva én úgy vagyok vele, hogy ilyen szinten azért nem a gyerekek döntenek a szülõ életérõl, nem várhatják el tõle, hogy a hátralévõ életét apácaként élje le. Ti meg szerintem inkább haladjatok lassan, fokozatosan, egyelõre nem kell a gyerekeket bevonni, ha ennyire tiltakoznak. Attól még ti szerethetitek egymást. Az anyuka meg remélhetõleg ügyesen adagolja nekik a dolgokat, és akkor lassacskán õk is megismerhetnek téged, ha már csökkent ez az azonnali elutasító hangulat náluk.
itt az elsõ kérdésem nekem az lenne, hogy mi történt az apukával... elváltak? vagy meghalt? mikor történt? mert ha pl. meghalt, esetleg nem tették még túl magukat ezen (nem is lehet egykönnyen...) és úgy érzik az apukájuk helyét akarja valaki elfoglalni és ezért tiltakoznak.. vagy csak lázadozó tinik... (akikkel én nem foglalkoznék) kedves 5-ös... a gyereknek ebbe nincs beleszólása... az anyuka egészséges felnõtt nõ, aki nem akarja az életét társ nélkül leélni... nem te fogod megmondani ki lehet anyukád párja kit engedsz be a házba... (más kérdés ha a pasi miután megismerted bármit is tesz ellened...) egy értelmes gyerek örül az anyja boldogságának! és nem önzõ módon csak magának akarja kisajátítani... és lelkileg terrorizálni...
5: Oké, de akkor anyuka választ nekik fiút/barátnõt minimum 18 éves korukig, vagy legalábbis amíg otthon laknak. Nehogymár anyukának bárkit el kelljen viselni aki nem tetszik neki. Ez így jó????
Szerintem se kell belevonni a gyermekeket a nemi életetekbe Jól telik rendben, titokban kell egyutt lenni, senkire nem tartozik ra a szexualis szuksegleteitek
Kérdezõ, mennyi idõsek a gyerekek, és mióta él külön az apjuktól a barátnód?
Mi az, hogy nem akarnak róla hallani?.Nekem nem volt ebbe beleszólásom, nõvéremnek sem, pedig õ hisztériázott eleinte.Én akkor 7 tesóm 17 éves volt.Mond el a párodnak, hogy ne hallgasson a gyerekeire.
Hogyhogy nincs a gyereknek beleszolasa? Az ö haza is, neki is meg kell feleleljen, hisz nem kerte, h a világra jöjjön

Mit tegyek? A barátaim már látom, hogy a pénzemért haverok csak velem (ők egymással is), de nincsenek itt más haverok, újak és egyedül qurvára nem jó. és most barátnőm sincs.

Legjobb válasz: Közöld, h csõdbe mentél, nem kapsz több zsebpénzt(korod titok) és próbálj kölcsön kérni.Meglátod, h ki marad a végén, na azt tartsd meg.

Nem irigyellek. Az jó ötlet, amelyik v.melyik válaszoló írt, hogy mondd azt, hogy a szüleid tönkrementek, és utána hívd a "barátaidat" v.hová. Kapásból kiderülne akkor is, és néhány hét múlva is, hogy ki az, aki azért van veled, mert tényleg a barátod, és ki az, aki csak érdekbõl haverkodik veled.
Közöld, h csõdbe mentél, nem kapsz több zsebpénzt(korod titok) és próbálj kölcsön kérni.Meglátod, h ki marad a végén, na azt tartsd meg.
Sajnos le kell õket építeni, vagy pedig elviseled, hogy csak kihasználnak. Nincs más lehetõség. Az is lehet, h tévedsz. Kezdd lassan adagolni, hogy most nincs zsebpénzed (bocs, nem tudom milyen korosztály vagy) És ha még sokadszorra, így is hívnak erre-arra, akkor nincs gond. Lehet, h már az elején elrontottad azzal, h elkapattad õket.
Merre laksz? Keress új barátokat, ismerkedj, nem kell a mostaniakat egybõl leépíteni. Ha teheted, barátkozz hasonló anyagi helyzetûekkel, mint Te vagy, mert õk már valószínûleg nem a pénzedért lesznek veled. A mostani "pénzéhes" barátaidat pedig ne támogasd anyagiakkal, ne hagyd magad kihasználni. Én is hasonló cipõben jártam, de a hasonló körökben mozgó ismerõsökkel megoldódott a probléma. Nem azt mondom, hogy lenézem a szegényebbeket, van ilyen barátom is, de elég bosszantó, ha az ember pénzére mennek egy barátságban, vagy párkapcsolatban. L/17
Nem értelek. Ha ez az álláspontod akkor miért sírsz?
Nem kötelezõ minden haverodat meghívni egy körre. Otthon alapoztok, a discoban meg max. a csajt hívod meg.
Miért ne tudnál egyedül menni?Sokkal több a lány(szinglik)a szórakozóhelyeken és könnyedén ismerkednek, fõleg ha meghívod õket.
Járj szakadt ruhában és úgy barátkozz.
A kérdező hozzászólása: 20 vagyok. És egyedül majd egy bárba sem lehet elmenni ahol majd egy két csajra rátudok vigyorogni :D a lényeg h egyedül tényleg gáz a szitu
A kérdező hozzászólása: volt egy legjobb barát, együtt bulizni, barátnõzni, szórakozni, autókázni jártunk, viszont õ már egy éve elment és ritkán találkozunk, kb két hete egy fél órára és sajnos most nincs olyan akire én is számíthatok és nem csak akkor jönnek ha azt mondom fizetek egy egy sört nektek pl.
A kérdező hozzászólása: vagyis csak akkor jönnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!