Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom a szemembe (17 db)

Mit tegyek ha Tetszik a barátnöm barátnöje és van neki barátja de sztem én is bejövök neki mert mikor megcsókolom a barátnőm mindig a szemembe néz már mint a barát nője és folytatás lennt?

mikor megkérdezi a barátnőm hogy szeretem-e először a barátnőjére néztem és utána mondtam hogy igen ilyenkor?

Legjobb válasz: :DD ide kell néhány feles :D

:DD ide kell néhány feles :D
Aljas ember vagy. átvered a barátnõdet, miközben azt mondod neki , hogy szereted. Megcsalod a szeme elõtt, játszol az érzéseiddel. A nõ meg kíváncsi vagyok miféle barát, ha így bánik a barátnõjével. A barátnõdet egyszerre csapja be a barátja és a saját barátnõje.Kegyetlen játékot ûzöl a "szerelmeddel". Nem szabad így lelkileg terrorizálni valakit.
lõdd fõbe magad...az a biztos.
A 4#-es válasz író le írta milyen ember leszel ha megteszed! Az a lány össze fog omlani! Nem egyszerû helyzet az biztos, de gondolkozz el rajta, hogy melyikõjüket szereted és téged melyik lány szeret viszont!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom h mit csináljak
Tök mindegy mit mondasz! Ebbõl jól nem tudsz kijönni hiszen a másik lány a barátnõje!! Tegyük fel összejössz a csajjal- a barátnõjével össze fog veszni aki meg az exed! Szerinted ebbõl lehetne kapcsolat, vagy csak inkább megcsalás alapon némi kicsapongás?
A kérdező hozzászólása: Kösz és akk mondajm hogy nem szeretlek vagy mi??
Az esélyeid: - elmondod és édes hármasban fogsz éjszakázni - elmondod a barátnõdnek aki felpofoz, a barátnõje közli veled, hogy semmi nem lesz- tehát 2-bõl semmi - a harmadik is ugyan ez csak a csaj barátja megpróbál beleütni a betonba Tehát szerintem simán próbáld meg! :)
mond!
A kérdező hozzászólása: Mondjam el neki vagy nem?
5, kommentelõ, megszakadtam ezen...:D én szétvernélek a barátnõd barátnõje barátja helyében.

Mit tegyek? Van egy barátnőm aki kétszínű úgymond mivel a barátjait kibeszéli (köztük engem is) a szemükbe meg jó pofizik. Mindig is tudtam, hogy kétszínű de amikor olyan kedves velem meg minden de tudom hogy kétszínű.

Ja és van egy fiú aki tetszik neki titokban szívezget neki egyébként letagadja. Ölni tudna érte. 13/L

Legjobb válasz: Az ilyen barátnõ nem barátnõ,mond a szemébe,hogy szarkeverõ és,hogy mindenkit kibeszél!Hidd el se gazdagabb se szegényebb nem leszel ha elhajtod a francba!Legyen egy kis tartás benned mutasd meg,hogy te több vagy nála és vágd az arcába mit is gondolsz róla!Hidd el nagyon bátornak fognak gondolni a többiek és a lelkednek is jól esik majd!Azzal meg ne törõdj,hogy mit fog szólni hiszen õt sem érdekli,hogy te mit érzel amikor megtudod,hogy kibeszélt téged!Hidd el ez tapasztalat!

Az ilyen barátnõ nem barátnõ, mond a szemébe, hogy szarkeverõ és, hogy mindenkit kibeszél!Hidd el se gazdagabb se szegényebb nem leszel ha elhajtod a francba!Legyen egy kis tartás benned mutasd meg, hogy te több vagy nála és vágd az arcába mit is gondolsz róla!Hidd el nagyon bátornak fognak gondolni a többiek és a lelkednek is jól esik majd!Azzal meg ne törõdj, hogy mit fog szólni hiszen õt sem érdekli, hogy te mit érzel amikor megtudod, hogy kibeszélt téged!Hidd el ez tapasztalat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Aranyos vagy, hogy megosztottad velem a tapasztalatodat. Megfogadom a tanácsot.
Van barátja, mit akarsz még?
szerintem beszélni nyugodtan beszélj vele :) akár ott van a barátnõje akár nem :) ) ... elvégre a beszéd nem bûn ;)aztán ki tudja mit hoz a jövõ :) )
Nekem tabu aki kapcsolatban van. Annyi szingli srác van nem értem miért mindig az kell egyeseknek aki foglalt?

Egy másik lány szemet vetett a barátomra. Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek?

Már 4 éve vagyunk együtt a barátommal, és minden nagyon jól mûködik köztünk, most mégis félek, hogy elcsábítja tõlem ez a másik lány. Igaz, hogy a barátom mondta, hogy beszélget ezzel a lánnyal, meg is mutatta, hogy miket írnak egymásnak, és ebbõl nekem egyértelmûvé váltak a lány szándékai, viszont a barátom váltig állítja, hogy a csaj sem akar többet barátkozásnál. Ehhez képest órákat beszélnek, és keményen flörtölnek. Nem is értem, miért mutatta meg, hogy miket beszélnek... Voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek? 23 éves lány

Legjobb válasz: Szúrd ki a szemét a ribinek! Ha bízol a barátodban és õ szeret akkor nem lesz baj.

Szúrd ki a szemét a ribinek! Ha bízol a barátodban és õ szeret akkor nem lesz baj.
Ha már flörtöl a párod, lehetõséges ad arra, hogy valami több is kialakuljon közöttük. Ha keményen flörtöl, pláne. Mondjuk az egy jó pont, hogy megmutatta neked a beszélgetést. Ilyen konkrét helyzetben nem voltam még, a párommal tisztáztam, hogy nálam a flört az megcsalás. Én sem flörtölök másokkal, és õ se tegye. Ha ez nem mûködik, akkor hiába szeretem, viszlát lesz a vége. Nem akarok egy olyan kapcsolatba lenni, ahol azon kéne rettegnem, hogy a kis flörtjeibõl mikor alakul ki valami komolyabb. Viszont ha téged ez nem zavar, akkor hadd flörtölgessen, sok kapcsolatban az még nem megcsalás, hiszen tettlegesség nincsen.
Mindenki így indít.."csak barátkozni" Eleve férfi és nõ közt nincs barátság mert elõbb utóbb valaki többet érez. Ez tehát csak üres fázis legyen mivel takarozni mig nem sikerül magába bolinditania. Velem is eljátszották így is lett. Ne hagyd magad megvezetni! Beszélj a barátodal. Ezzel viszont az a baj hogy a tiltott dolog még sokkal vonzóbb és talán még a hátad mögött is csinálná. Reméljük nem. Ezt semmiképp nem hagynám annyiban én sem. Eddig minden kapcsolatomban ilyen helyzettõl rettegtem. Pedig ez elkerülhetetlen..
8-as vagyok: pontosítanék, az exem nem kavart a hátam mögött fizikailag mással, viszont lehetõvé tette nem is csajnak, hogy belészeressenek.
Az én exbarátom is több lánybarátjával kapcsolatban is az utolsó pillanatig váltig állította, hogy csak barátok. Akkor már nem tudta letagadni, mikor éjjel hívogatták telefonon. Gyûlölöm, ha hülyének néznek úgyhogy én véget is vetettem neki. Zárójelben megjegyzem, hogy lelki megcsalás is létezik, amit a te kedves barátod igencsak kezd kimeríteni. 24/l
Tényleg írhatnál egy példát, mert én sem tudom elképzelni mit takar az, hogy keményen flörtölnek. Azt sem értem, hogy miért nem állsz a sarkadra? Mondd meg, hogy ne beszélgessen azzal a lánnyal, azok után, hogy így megalázott, szóltál, hogy neked rosszul esik, õ meg csak azért is tovább csinálja? Tényleg nem értem.
A lánnyal ne foglalkozz, de ha tényleg olyanokat írogatnak egymásnak, ami már flörtölésnek minõsíthetõ, akkor a barátodat határozottan állítsd le. Nem az a baj, hogy más lánnyal barátkozik, hanem hogy nem veszi figyelembe a te érzéseidet, és meg is aláz tulajdonképpen, ha aktívan flörtöl mással, mikor te ott vagy neki. Én nem tûrném ezt el sokáig. Példát azért írhattál volna, hogy mégis mi az a "kemény flört", csak hogy tisztán lássunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Egyébként mondtam neki, hogy ez nekem nagyon rosszul esik, de mivel szerinte nem akar semmit tõle a csaj, így azt mondta, hogy beszélgetni fog vele továbbra is, meg hogy nem is flörtölnek, az csak viccelõdés... Tudom, hogy szeret engem, szóval nem értem, miért csinál úgy, mintha hülye lenne, és nem látná, hogy mi a helyzet.
Én fordított helyzetben voltam. Bnõmnek egy fiú csapta a szelet de csak barátként gondolt rá fiú is azt mondta, hogy most egy ideig szokja az egyedüllétet majd ugyan elvileg nem a gyerek miatt de szakított velem Bnõm és elkezdett õ is a csávó iránt érdeklõdni. Sajnos én se tudok mit mondani a helyzetre. Ugye te is úgy érzel, hogy legszívesebben a 3. fél fejét a betonba vernéd mert a szerelmed el akarja venni? :'( Valahogy próbálj meg tenni ellene lehet barátod is késõbb többet akar majd. Mond meg, hogy nem örülsz a csajnak, hogy flörtölnek stb azért csak téged szeret nem? Ha szeret akkor nem fogja ezt csinálni legalábbis ha értelmes ember. Sajnálom hasznosabb tanácsot nem tudok adni én se.
èn meg azt nem èrtem, milyen kapcsolat az, ahol ilyen megtortènhet. de tènyleg, mièrt nem mondod el a baràtodnak, h ne csinàlja, mert neked rosszul esik? mièrt flortol màs lànyokkal? orulne, ha ugyanezt csinàlnàd a tobbi fiùval?
Ha már flörtölnek, akkor abból valószínûleg több is lesz. Voltam ilyen helyzetben, a barátom csinált hasonlót és kavarásból szex is lett... érdemes odafigyelni az elsõ jelekre!

Mit tegyek h ne legyek kemeny no a baratommal szemben?

Reg egyutt vagyunk,most nagyon rossz a kapcsolatunk, a pasim nagyon zarkozott ezert megkertem h irjon e-mailt.Le is irta, es azt irta h nagyon elhidegult tolem, mert egy nagyon kemeny no lett belolem, akit semmi meg nem allit h elerje a celjait.Na ettol feltem, mert ez az elet tobbi teren jo, de tudtam azt h egy ferfi nem fogja ferfiasnak erezni magat ha a no kemenyebb..De en nem vettem eszre h azza valtam.Mit tegyek h vele ne legyek olyan tobbt?Nem szeretnem emiatt elvesziteni!!

Legjobb válasz: Magadban tégy rendet.... lehet hogy õ tényleg ilyen törtetõnek lát... mi lehet az oka? ilyesmik.

Magadban tégy rendet.... lehet hogy õ tényleg ilyen törtetõnek lát... mi lehet az oka? ilyesmik.
Szia! Ha te nem érzed magad keménynek, akkor kérd meg, hogy írja le pontosan mikor voltál az. Így könyebb lesz változtatnod a dolgokon.
Kedves Kérdezõ!Nagyon sok nõnek jelent problémát, hogyan legyen nõies, miközben egy férfias világban kell mûködnie.Fontos lenne, hogy tudjátok beszélni mi az ami a párodat zavarja! De a legfontosabb, hogy végig gondold mi a keménység valódi oka. Ha a munkában kemény is vagy nem kell otthon is annak lenned. A férfi, ha a nõ folyamatosan irányítja, gyakran elveszti az önbizalmát, hiszen a társadalom férfias értékként tartja számon az irányítás képességét, az aktivitást, a nyomulást. Egy egészséges önbizalmú férfi el tudja viselni, ha a párja határozott, de ha teljesen az egyik fél veszi át az irányítást, azt a kapcsolat mindig megsínyli.A párod nem biztos, hogy meg tudja fogalmazni pontosan mi zavarja, de néhány konkrétumot, példát biztosan tud mondani. Azt javaslom, hogy inkább azt kérdezd meg tõle, hogy hogyan lehetnél számára lágy és gyengéd, úgy, hogy az õt boldoggá tegye. Természetesen, csak akkor változtass a viselkedéseden, ha úgy gondolod, hogy neked is így jó. A problémád nagyon összetett, ezért mindenképpen érdemes átgondolnotok, átbeszélnetek, amíg van remény a kapcsolat rendbehozására. Ha esetleg ehhez valamilyen segítséget szeretnél igénybe venni, ajánlom, hogy nézd meg a honlapomat: http://www.parkapcsolatok.com Párkapcsolati kommunikációt fejlesztõ csoportok vagy szükség esetén párkapcsolati illetve egyéni tanácsadás formájában találsz nálunk megfelelõ segítséget. Remélem válaszommal elõsegítettem a megoldást. Csizmár Kata pszichológus
Nehez dolog. Rolam is azt tartjak h egy torteto karrierista no vagyok a szakmambol eredoen. Pedig en az evek folyaman eleg sok ongyakorlatot tartottam es ma mar el tudom szepralani a munkat es a private eletet. a legnagyobb viic h a munkaban tenyleg hataorzottnak kell lennem hisz en vezetem a penzugyi es szamviteli osztalyt isoznyatos felelosseg van rajtam felulrol es alsobb szintekrol illetve cliens cegektol. De a maganeletben egy gyenge es legfokepp erzelmileg gynege serulekeny szegyenlos lany vagyok. es az esetek tobbsegeben a ferfiak ezt nem latjak csak olyanok akik igazan meg akarnak ismerni... nekem is gondjaim vannak parkapcsolatban mert eleve igy allitanak be hollott en nem ilyen vagyok csak ezt irto nehez bizonyitani... foleg olyannak aki nem is akar igazan megismerni... Sok sikert!

Sajnos a barátom szülei alkoholisták ezért az ismerőseink nem nézik jó szemmel, hogy én együtt vagyok a barátommal. Olyanokat mondanak, hogy a párom is egy alkoholista lesz. Mit tegyek? Szakítsak a barátommal miattuk?

Legjobb válasz: Attól ,hogy a szülei alkoholisták ,nem biztos ,hogy a barátod is az lesz. Nekem a gyerekkoromat az alkoholista anyám tette tönkre,el is vettek tõle. Én nem lettem alkoholista ,nem is szeretek semmilyen alkoholt.

Attól , hogy a szülei alkoholisták , nem biztos , hogy a barátod is az lesz. Nekem a gyerekkoromat az alkoholista anyám tette tönkre, el is vettek tõle. Én nem lettem alkoholista , nem is szeretek semmilyen alkoholt.
Az én férjem apja is alkoholista, a férjem pedig 2 deci sörnél többet nem tud meginni, mert csuklik, püffed és minden baja van, pedig szereti a sört, de egy egész üveggel már nem esik neki jól. Néha megiszunk ketten 1 üveg bort, nagyjából ennyi az összes alkohol fogyasztása, szóval nem hiszem, hogy rákapna, mert már 34 éves. Ha a párod nem iszik, nincsenek alkoholproblémái, akkor ne alapozz arra, hogy a szülõk alkeszek.
Hogy kell érteni, hogy "MÁR" nem iszik? Ivott?
Bolond lennél szakítani. Pont az ilyen emberek nagy része még az alkoholt is gyûlöli.
Jelenleg fogyaszt valami alkoholt?
Nehogy szakítsatok miattuk, ha szeretitek egymást! Egyetértek az elõzõvel, attól még hogy a szülei olyanok voltak, õ nem lesz olyan. Már elnézést, nem akarok leírni senkit, de ki nem állhatom azokat az embereket, akik így ítélkeznek. Talán olyan jól ismerik? Nem hogy inkább lenne bennük egy kis együtt érzés. Biztos nem volt egyszerû így felnõni. De hát manapság mindig elsõre a rosszat gondoljuk mindenkirõl, mert mi olyan tökéletesek vagyunk...Szóval ne is figyelj rájuk.
Az alkoholizmusra való hajlam öröklõdik. De ez nem azt jelenti, hogy õ is az lesz. Ember függõ, kibõl lesz alkoholista.
A kérdező hozzászólása: Már nem iszik egyáltalán.
Szarni rá jó nagyon mit gondolnak az ismerösök. A párkapcsolat csak két emberre tartozik, a férfire és a nöre és slussz.
Ha ivott, akkor könnyen visszaeshet. Nem bonyolítanám az életem egy iszákos párral.
Régebben sokat ivott, vagy csak teljesen absztinens lett, és elõtte is csak mértékkel ivott? Ez sem mindegy.

Ma este jön a barátom 1hétre hozzám (külföldi-távkapcs) és megjött! Antibaby-t szedek és még 4 szemem hátra volt. Most mit tegyek? Ötletek? Hogy szeretkezzünk? Ha szedem attól tovább akkor kevésbé lesz meg?

Legjobb válasz: Mindenképp szedd tovább! Mennyire szokott megjönni, mennyi ideig tart? Tabinál általában nem olyan vészes. Beszéld meg vele, lehet, nem zavarja, és akkor gumival mehet.

Mindenképp szedd tovább! Mennyire szokott megjönni, mennyi ideig tart? Tabinál általában nem olyan vészes. Beszéld meg vele, lehet, nem zavarja, és akkor gumival mehet.
Szerintem ne foglalkozz vele, mi mindig csináljuk, nem számít ha megvan.
És mi itt a probléma? Kb úgy is addigra jön meg, amikor õ elmegy, vagy maximum az utolsó együtt töltött napon. O.o Mindenképp szedd rendesen a tabit, aztán szeretkeztek amikor tudtok.
A kérdező hozzászólása: épp ez a baj, hogy már megjött
De hát miért jött meg ha még 4szem hátra van? Rosszul szedted? Amúgy szerintem szedd tovább mindenképp, és szedd rendesen!

Mit tegyek, hogy ne legyek féltékeny és bizalmatlan a barátommal szemben?

Azt eddig is tudtam, hogy nincs túl sok önbizalmam, de hogy ennyire (!) ne legyen, az még engem is meglepett.

Legjobb válasz: Ha meg akarna csalni meg teheti akkor is ha féltékeny vagy akkor is , ha nem. De ha jól sejtem okot sem ad rá. Illetve másik számára lehet a te párod is teljesen átlagosnak tûnik:)

Ha meg akarna csalni meg teheti akkor is ha féltékeny vagy akkor is , ha nem. De ha jól sejtem okot sem ad rá. Illetve másik számára lehet a te párod is teljesen átlagosnak tûnik:)
annak tartod magad bizonyára az is vagy, a barátod meg valamiért szereti az átlagosat.törõdj bele.
Legyen önbizalmad, fogadd el magad, azt, hogy tenyleg szeret, miert kellene neki masik nö, ha teged szeret! Nezzel youtub-on Csernus filmeket, hatha segit.
A kérdező hozzászólása: Igen, átlagos vagyok. Nagyon remélem, hogy ezt csak én reagálom túl. Nem szeretném, pont én elüldözni. Az önbizalom téma, elég közhelyesnek hangzik, hogy legyen. Hogy legyen? :)
Idióta a barátod? Na ugye hogy nem? Ne nézd idiótának, aki olyan emberrel akar lenni, akivel nem boldog. Tiszteld már ennyire :) #1 jól mondja, a féltélenység eddig egy rossz kapcsolatot sem mentett meg, de az alaptalan féltékenység egy jó kapcsolatot is tönkre tud tenni. A bizalom pedig úgy mûködik, hogy veszel pár nagy levegõt, almondod magadban, hogy minden jól van, nem lesz semmi baj, semmi okom rá hogy parázzak, és megteszel mindent, hogy boldoggá tedd õt. Nem csak attól vagy különleges, hogy milyen ember vagy, az õ számára már azért is, mert téged választott és téged szeret. Nyugodj bele ebbe a döntésébe és érdemeld ki azzal, hogy nem izgulod túl. A legrosszabb, ami történhet, hogy egyszer kiderül, mégsem vagytok egymásnak valók. De ha folyton aggódsz, te magad teljesíted be ezt a rossz jövõképet. Az én barátnõm is mondta többször, hogy nem hiszi el, hogy én õt akarom. Hát pedig de. Nem foglalkozom a kétségeivel, és 9 hónap után már azért kezdi feladni :) Te azért inkább ne hagyatkozz erre. 24F
A kérdező hozzászólása: Igazad van! Ez meggyõzõ volt! Köszönöm. :D

Mit tegyek, ha a barátom velem szemben tiszteletlenségnek érzi a szexet?

Nem vallásos vagy ilyesmi...

Legjobb válasz: hagyd ott... ez nem egészséges.

hagyd ott... ez nem egészséges.
A kérdező hozzászólása: szerencsére ilyesmi meg se fordul a fejemben
Ezt úgy érted, hogy nem akar még lefeküdni veled? Mennyi idõsek vagytok, mióta vagytok együtt? És mit jelent az, hogy veled szemben? Ugye nem azt, hogy másokkal szemben tisztességesnek tartja?
:) Ilyen érzésem bennem is szokott néha lenni h tisztességtelennek érezném Vele a szexet mert annyira szeretem és olyan érzésem lenne h kihasználom. Persze elmúlik hamar. Mindenesetre ez is egy lehetõség, hogy csak azért érzi úgy, mert túlságosan is szeret téged. Mert hogy sok helyrõl az folyik, hogy szex=nõ kihasználása, ami nyilván nem igaz, de ez árad rengeteg filmbõl, a pornóból, viccekbõl szóval szinte mindenhonnan és tudat alatt valahogy rögzül ez.

Ranknyitott a baratom nagymamaja. Nagyon kinos helyzet volt. A szeme ele sem merek kerulni! Mit tegyek?

..szoval benn filmeztunk a baratom szobajaban hideg volt es betakaroztunk ... a bartom pedig atoltozott..en ramasztam es felpuceron bebujt mellet (de nem tortent semmi!) ...majd neztuk tovabb a filmet mikor a nagyija benyitott....es azt hiszi h szexeltunk pedig semmi sem volt!

Legjobb válasz: semmit se mondj neki!! ez az élet teljesen természetes dolga, akik szeretik egymást összebújnak :DD! biztos a mama irigykedik rátok ;)). sztem csak köszönj neki, meg beszélgess vele, mintha mi sem történt volna:)

semmit se mondj neki!! ez az élet teljesen természetes dolga, akik szeretik egymást összebújnak :DD! biztos a mama irigykedik rátok ;)). sztem csak köszönj neki, meg beszélgess vele, mintha mi sem történt volna:)
17 voltam, ránk is nyitottak már ilyenkor (mi sem szex közben...) és megértették, nem szóltak semmit. Ne parázz, nyugi, nem kell róla beszélni, mosolyogj rá a nagymamára :) Hidd el, nem fogja felhozni a témát...
Max. ha a nagyi felveti a témát a párodnak, õ nyugtassa meg, h nem történt semmi. Te pedig tényleg próbálj vele úgy viselkedni, mint eddig. Ha nagyon úgy látod, hogy másképp áll hozzád, kérd meg a párodat, hogy nyugtassa meg, nem történt semmi.
Ezen ne görcsölj. Lehet, hogy a nagymama vadabb volt fiatalkorában, mint te. (A saját mamámból indulok ki.) Hidd el nagyon jól tudja, hogy az unokája nem csak a két szép szemed nézegeti. Ha legközelebb találkoztok, beszélgess ugyanúgy az idõjárásról, vagy amirõl szoktatok, mint eddig. Hidd el nem fogja õ sem elõhozni a témát.
bocsi elõzõ voltam..a 16 éves..akire szintén rányitottak.
én is 16 éves vagyok.. eléggé kellemetlen, de mással is elõfordult már.Tuti nem tart ribancnak. próbálj vele természetesen beszélni.Egy idõ után meg fogsz nyugodni.De ha folyton ezen agyalsz, akkor csak rosszabb lesz.
Lehet, hogy ciki, de tudja, hogy fiatalok vagytok, mégis mire számított, mielõtt benyitott...? :)
nyugii..történhetett volna ettõl cikisebb helyzet.Egy idõ után biztosan elfelejti:) nekem is volt már hasonló helyzetem.A kistesóm nyitott be ránk, miközben a barátom orálisan elégített ki..szerencsére a tesóm annyit látott, hogy melltartóban vagyok..Másnap anyukámmal volt egy kisebb konfliktusom, de rendezõdött:) Ha talizol a nagyijával viselkedj természetesen.Egyszer õ is volt fiatal.Ha nagyon kérdõre vonna, amit kétlek..elmondod neki az igazt, hogy nem történt semmi.
ne csinálj semmit. viselkedj természetesen. ha a barátod a mamája elé mer állni akkor te is állj elé. amúgy a mamája már felnõtt ember, természetes ha van egy pár azok összebújnak/hancúroznak a paplan alatt. gondolom a mamája is csinált ilyeneket. ne aggódj nem lesz semmi gond, ez igaz picit ciki de természetes dolog.
A kérdező hozzászólása: de nem tudom magam tultenni rajta... mindig arra gondolok h mekkora [email protected] tart :(((( (csak 16 evesek vagyunk) de raadasul tenyeleg nem volt semmi ... szuzek vagyunk
Nyugodt lehetsz, nem fog ezért lemészárolni. :) Állítólag õk is csináltak ilyeneket fiatal korukban. Ne hogy már még te érezd magad rosszul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!