Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom a (2335 db)

Mit tegyek? ! A barátom a legjobb barátnőmmel, meg lány haverjaival jár el bulizni.

2,5 éve vagyunk együtt, és együtt is élünk. (én 18 ? 21) Én nem bánom, ha eljár bulizni, hiszen én is szoktam. Csak az a baj, hogy ? lányokkal, és igen, halál féltékeny vagyok azokra a lányokra, még a barátn?mre is. Próbáltam velük beszélni err?l, de azt mondták, hogy most miért ne járhatnának el. Megbízom bennük teljesmértékben, de ez így akkor sem tetszik nekem. F?leg, hogy, ha én akarok elmenni vele bulizni akkor azt mondja, hogy velem 2be nem lehet bulizni mert unalmas vagyok.

Legjobb válasz: A párod, élettársad azt mondja neked, hogy unalmas vagy, és megtiltja neked, hogy velük menj? Ez komoly? Most nem arról van szó, hogy megcsal, vagy sem, hanem, hogy egy kis tartásod legyen! Nem hiszem el, hogy van ember, aki eltûri, hogy a párja rendszeresen lerázza buliba menet, és ezt el is tûri. Egész konkrétan azt csinál veled, amit akar, te meg nézed. Simán lehet, hogy minden hétvégén dugja a barátnõdet, aztán majd megtiltja, hogy kérdezõsködj. Meg milyen barátnõ az, amelyik így otthagy, mint járdán a kutyasz*rt? Ha ez nem fake, akkor sürgõsen szedd ráncba magad, mert ez így számomra már a feldolgozhatatlan kategória.

A párod, élettársad azt mondja neked, hogy unalmas vagy, és megtiltja neked, hogy velük menj? Ez komoly? Most nem arról van szó, hogy megcsal, vagy sem, hanem, hogy egy kis tartásod legyen! Nem hiszem el, hogy van ember, aki eltûri, hogy a párja rendszeresen lerázza buliba menet, és ezt el is tûri. Egész konkrétan azt csinál veled, amit akar, te meg nézed. Simán lehet, hogy minden hétvégén dugja a barátnõdet, aztán majd megtiltja, hogy kérdezõsködj. Meg milyen barátnõ az, amelyik így otthagy, mint járdán a kutyasz*rt? Ha ez nem fake, akkor sürgõsen szedd ráncba magad, mert ez így számomra már a feldolgozhatatlan kategória.
Jaj, de naiv vagy... gondolod, hogy a barátnõd még egyszer se próbált rámoccanni a pasidra, pláne, hogy egész biztos nem csak vizet iszogatnak a bulikon. Szinte 100%, hogy ha nem is rendszeresen, de átdöngölte már a barátnõidet, a legjobb barátnõdet is beleértve. Meg ne haragudj, de baromi érett felfogásra vall a pasikád részérõl, hogy veled unalmas bulizni... áhh, tuti, hogy keféli a barátnõidet:SSS
azt írod hogy megbízol bennük de halál féltékeny vagy.. hát a 2 az nagyon nem passzol.. te miért nemmész el velük egyébként? te ismered õket, hogy mennyire megbízhatóak, ha egyikük sem adott rá okot hogy ne bízz benne akkor felesleges féltékenykedned. amúgy miért csak 2esben lehetne elmenned bulizni vele? úgy nem akarsz, hogy jönnek a barátnõd is meg a többiek? max hozz el te is fiú havert aztán ennyi.
A kérdező hozzászólása: azért mert egyszerûen megtiltják, hogy velük menjek a másik meg, hogy mindig haverokkal megyünk el és én ezt már unom...azért vagyok féltékeny mert vele/ük elmegy kettesbe velem meg nem
hát nekem onnantól lenne gyanús, hogy megtiltják. kettesben persze nem olyan jó, mint nagy társasággal, de sztem gáz, h nem hív el. nem kellene ilyen fiatalon összebútorozni. ebbe fog megfulladni a dolog. kicsit élni akar a srác. nagyon fiatalok vagytok még ehhez az összeköltözõsdihez.
bunko a skac hagyd ott
A kérdező hozzászólása: 2 és fél év után nem tudom csak úgy ott hagyni, mert szeretem Azért lakunk együtt mert én akartam otthonról elköltözni (családi okok miatt) és elég fura, de csak jobb lett a kapcsolatunk. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem csal meg vele, ugyanis óránként hívjuk 1mást, és mindig olyan helyre mennek ahol lehetõség sem lenne rá. Ezt honnan tudom? :o Onnan, hogy nem vagyok süket, meg ez így hülyén hangzik, de vannak rá tanúim, ezt ki zártam. Deee...félek, hogy most még nem, de egy kis idõ után már többet érez az egyik a másik iránt. Most a bnõmet "dobjam" :o Én csak a lány ismerõseimmel járok bulizni, mert a fiú haverjaim rögtön ágyba akarnának vinni, amelyik pasinak meg van bnõje, az ugyan abban a helyzetben van mint én. Õ egyszerûen nem engedi el velem...Mások csajai meg féltékenyek rám...Érdekes ezt az õ pasijaik megértik csak az enyém ilyen hülye?!
A kérdező hozzászólása: Ja igen, szerintem egyáltalán nem korai, ha 18 évesen már nem a szüleimmel élek. Én nem az el kényeztetett miss p*** vagyok, aki(k) még 20 évesen is anyuci apuci pénzébõl él, elissza, drogozza az agyát és fûvel fával lefekszik. Én még az a régimódi vagyok, vagyis normális. Egyébként legtöbben féltékenyek rám mert megszabadultam a szülõktõl :D és ez jó érzéssel tölt el.
Ne engedd h. levakarjanak... ja és biztos hogy nem csal meg 100%??? Sztem menj el utána egy buliba és meglátjuk mi lesz
Hívd fel.
Vegyél egy kutyát!!!!
A kérdező hozzászólása: MIÉRT VEGYEK KUTYÁT????
Mert hülye kérdést tettél fel azért :)
meny el hoza de nekem is van egy kerdesem


Mit tegyek? A barátnõm nem tudja elfogadni azt a fiút, akibe azt hiszem bele szerettem.

Beszélgetünk, köszönünk egymásnak, mosolygunk egymásra. Azt hiszem bele szerettem. A fiú felettem jár, de viszont nem a leghelyesebb, azonban a belsõ tulajdonságai megfogtak. A külseje miatt a barátnõm mindig elrángat mellõle, pedig nem is ismeri úgy mint én.. :-( Mit tegyek a barátnõmmel? A szép szó nem használ, már nagyon csúnyán össze is vesztünk emiatt

Legjobb válasz: Hagyd a francba az ilyen "barátnõt". Jobban jársz egy baráttal akivel tényleg egyeztek minden téren, mint hülye barátokkal, barátnõkkel.

Hagyd a francba az ilyen "barátnõt". Jobban jársz egy baráttal akivel tényleg egyeztek minden téren, mint hülye barátokkal, barátnõkkel.
szard le az ilyen nem barátnõ

Mit tegyek? A baratommal mar egy eve eggyutt vagyunk, es nagyon kivanjuk egymast de meg nem szeretnenk hogy megtortenjen. Neha pettingelunk de a baratom kozbe eleg eroszakos. (es amugy is) Hogyan mondjam el neki es mikor? Es mit is mondjak?

Legjobb válasz: mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.

mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.
Egy éve együtt vagytok, de nem mered neki azt mondani, hogy "Hallod legyél már picit gyengédebb" ?
Hagyd el, rosszabb lesz.
"Helo. Finomabban csináld nekem. Köszi HELO"

Mit tegyek? Van egy pasi, akivel ugy tûnik, egy ideje kölcsönösen bejövünk egymásnak, eléggé izzott körülöttünk a levegõ. Viszont fb-on megláttam egy képét, amin egy lány haverjával van, és azt hittem, biztosan a barátnõje.

Nagyon elszomorodtam, ezért amikor legközelebb összefutottunk, nem néztem rá, direkt elforditottam a fejemet...látszott rajta, hogy nem érti, mi van...ez 4 napja volt, azóta nem találkoztunk, és engem rettentõen bánt a lelkiismeret, hogy esetleg megbántottam, mert forditott esetben nekem nagyon rosszul esne ilyen viselkedés...mit tennétek, mit tegyek, hogy lássa, hogy nekem fontos, és nem utálatból vagy közönybõl forditottam el a fejem(hanem csak merõ ostobaságból)?

Legjobb válasz: Mondjuk beszélgessetek, és érdeklõdd meg, hogy van e barátja. Egy fiú nem fog azon töprengeni, hogy vajon csak féltékenységbõl vagy egyéb ostobaságokból nem figyelsz oda rá, hanem fogja magát, és le*r örökre, ha visszahúzódsz. Egyértelmû jeleket adj, ha meg akarod ismerni.

Mondjuk beszélgessetek, és érdeklõdd meg, hogy van e barátja. Egy fiú nem fog azon töprengeni, hogy vajon csak féltékenységbõl vagy egyéb ostobaságokból nem figyelsz oda rá, hanem fogja magát, és le*r örökre, ha visszahúzódsz. Egyértelmû jeleket adj, ha meg akarod ismerni.
Mond meg neki amit most leírtál....
*barátnõje
Mondjuk esetleg nem ártana rákérdezned, hogy az a csaj a barátnõje-e vagy sem...
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló, ettõl félek én is :( viszont a pasi konkrétan az egyik fõnököm a munkahelyemen...nem merem csak ugy megkérdezni tõle...nincs is nagyon sok alkalmunk találkozni...ha legközelebb pl. kedvesen rámosolygok, az elég hogy lássa, hogy nem utálom, vagy ilyesmi...? tudom hogy most ez gyerekesen hangzik, de ez engem most nagyon bánt...
Igen, mosolyogj rá egy nagyot, és szépet! :) Abból rájön, hogy ha esetleg úgy tûnt, hogy gondod volt, nem Õ volt a probléma. (én is férfi vagyok)
A kérdező hozzászólása: 5. válaszoló, örülök hogy igy látod :) csak az a baj hogy most 2 napig szabadom van, és nem fogom látni :( azon is gondolkodtam már, hogy megvárom bf-on, általában késõ éjjel szokott belépni, és majd ráírok valami triviális szöveggel, pl. ilyen késõn még itt? vagy ilyesmi, bár lehet ez túl nyomulós lenne...férfiak, mi a véleményetek?
Jó ötlet, csak lazán kezdeményezz beszélgetést. :) Ha tetszel neki, nem fog ellenkezni, örülni fog neki, és beindul a dolog. Készülj fel rá, hogy már az elsõ percekben leszûrheted az aktivitásából, hogy kölcsönös-e a dolog, ha esetleg nem jön össze, ne szomorkodj. De hajrá! :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként õ is szokott megjegyzéseket tenni a fb-os képeimre :) ha töltöttem fel uj képeket, mindig szólt rá, hogy voltál itt meg itt stb? szóval tuti csekkol fb-on :D csak kettesben még nem nagyon volt alkalmunk beszélgetni...

Mit tegyek a barátnõmmel?

Hát az van hogy a barátnõm egyre csak azt akarja hogy menjek el vele ide meg oda aztán kísérjem le ide meg oda.... Hát elléggé elegem van belõle. De mi nálunk a suliban õ akis nagy menõ és félek ha nem leszek vele jóba akkor senki sem. De õ azt mondja az LB-m. Amikor tegnap elõtt a facebookra kiírta hogy kik az LB-im és én nem voltam rajta.... Meg ugráltad egy fojtában a nyakamon lóg. Nem tom mit tegyek.

Legjobb válasz: hát ha úgy érzed jó a kapcsolatotok akkor mondd meg neki hogy ez így nem oké, zavar téged ha emiatt elküld, akkor csak kihasznált, semmi értelme, olyan meg nincsen hogy azért mert nem vagy vele együtt akkor már senki nem fog haverkodni veled, biztos voltak barátaid elõtte is, ezután is lesznek (ha úgy alakul) sok sikert (:

hát ha úgy érzed jó a kapcsolatotok akkor mondd meg neki hogy ez így nem oké, zavar téged ha emiatt elküld, akkor csak kihasznált, semmi értelme, olyan meg nincsen hogy azért mert nem vagy vele együtt akkor már senki nem fog haverkodni veled, biztos voltak barátaid elõtte is, ezután is lesznek (ha úgy alakul) sok sikert (:
Ezek kamu barátok. Õk lesznek azok, akik a suli befejeztével tojnak a fejedre. Keress új barátokat, igaz barátokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Konkrétan mi a baj a viselkedésével?!
Ha már 7 éve a barátnõd, lehet semmi más baja sincs azon kívül, hogy ennyi ideje még mindig a barátnõd és nem a feleséged. Vagy így láthatatlanban, ezer más oka is lehet.
Szokásos nõi válasz, olyan, mintha egy kisgyerek mondta volna, pl buta vagy ! nem, te vagy a buta ! Így védekezik, mert már nem tud mit kitalálni, lehet valami baja van, de akkor meg át kell esni a mi baj, semmi procedúrán...
A kérdező hozzászólása: Hát konkrétan ha kérdezek vmit. akkor alig méltat válaszolni, vagy leüvölt, hogy mi van???. Meg néha azt érzem, hogy õ felsõbbrendûnek érzi magát nálam. 3-an vagyunk barátnõk és van olyan, hogy beszélgetünk és egyszerûen elhúzza tõlem.

Mit tegyek? A barátom nem szeret már? !

Barátommal több ,mint 4 hónapja együtt vagyunk,õ kinn van Bécsben dolgozni,nem tudunk beszélni mindennap,mint ahogy szoktunk ezt meg is értettem de egy idõõ után olyan fûrcsának tûnt,kérdeztem tõle ,hogy szokott e ránk gondolni esténként ha bemennek és az volt a válasza ,,Nekem most ilyesmi meg csak tervemben sincs mostanaban!! nem tudtam hirtelen mire írta,mert vagy 2 nap után írt aztán kérdzetem mi a baj van valami gond ? erre õ :,,Nem tom mi van velem mostanaban de nem erzek irantad ugy mint ezelott nem tom mi lessz mintha nem is az az ember lennek aki voltam! Nagyon szarul erzem magam szellemileg, kivagyok mar..." mi lehet ennek az oka a távolság és a stressz ? nem akarom elhinni hogy nem szerete már nem tudom felfogni,mikor még õ mondta,hogy mennyire szeret mindennél jobban ..Mit tegyek? jrtam neki kis regényeket is de nem ír vissza pedig fenn volt neten ,most tenné magába helyre a dolgokat ? értelmes válaszokat kérek ha lehet!

Legjobb válasz: Egy négy hónapos kapcsolat, aligha kibír sok távolságot. Nekem is a barátom kint volt 2 hónapig, mi akkor 8 hónaposak voltunk. És igen, a távolság miatt lehet ez. Bár mi szerettük egymást, mégis minden beszélgetésünkkor veszekedés alakult ki. Másnap higgadtan megbeszéltük,és mindketten rájöttünk, hogy a távolság, a másik hiánya kikészít minket.Ez nem feltétlen azt jelenti,hogy nem szeret. Meg a neten való beszélgetés valahogy 'generálja' a veszekedést és a problémákat.

Egy négy hónapos kapcsolat, aligha kibír sok távolságot. Nekem is a barátom kint volt 2 hónapig, mi akkor 8 hónaposak voltunk. És igen, a távolság miatt lehet ez. Bár mi szerettük egymást, mégis minden beszélgetésünkkor veszekedés alakult ki. Másnap higgadtan megbeszéltük, és mindketten rájöttünk, hogy a távolság, a másik hiánya kikészít minket.Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy nem szeret. Meg a neten való beszélgetés valahogy 'generálja' a veszekedést és a problémákat.
Szerintem megismerkedett valakivel és most vívódik, hogy Téged válasszon vagy õt.
Ha valaki nem szeret, én azzal szakítok. És ha messze is van, tuti szexelni akar. Nem érdeklik a problémáid. - a kisregények. 1x próbálj vele beszélni, ha nem változik, ágyõ.
Már tuti, hogy egy osztrák sunát kezelget! Menj el valahova este bulizni és cummancs le valakit, mint ahogy a legtöbb nõ teszi!
A kérdező hozzászólása: biytos nem foggok senkit cummancsolni :) ) egyszer irja hogy szeret rá kért napra meg hogy nem érez ugy irántam mint eddig? kicsit furcsának találtam, a tegnap este már voltam bulizni, inkább becsöppentem kicsit :P amibõl ivászat lett ... szégyen hogy bánatomban leiszom magam de nem volt mit tenni ! biztos nem csalt meg ! reményeim szerintem, ha haza jön Karácsonyra szép kis ajándéklesz ha tényleg szakit..azt nem jelnette ki hogy szakitani akar csak annyit irt nem tudja mi lesz majd ..
Az elsõ válaszolóval nagyon egyetértek.Sajnos tapasztalom én is. Kérdezõ, ez a pasi játszik veled.Ilyen nem létezik, hogy egyszer szeret, máskor nem úgy érez.Vagy a távolság miatt ilyen, ezt csakis személyesen tudnátok megbeszélni.
A kérdező hozzászólása: ez az hogy beszélni sem tudunk :(

Mit tegyek a barátom szüleivel?

A barátom szülei állandóan megjegyzést tesznek a súlyomról. (20éves vagyok 160 cm,55kg) Minden egyes alkalomkor, legyen az reggeli ebéd vagy vacsora vagy akár süti evés is de akár ha rövidnadrágba vagy trikóba vagyok mikor ott vagyok náluk akkor állandóan mondják hogy "jaj de gebe vagy meg egyél még egyél egyél sose hízol el olyan vékony vagy". De már ezerszer elmondtam nekik hogy sokszor eszek keveset akárhol vagyok nem azért mert szégyellős vagyok vagy akármi. Tegnap is barátoméknál voltam és hívtak hogy egyek sütit és apja egyből kezdi hogy "sose leszel kövér". Nem mondtam rá semmit inkább vettem egy mély levegőt, erre mondja: "haaa??" mondom "tessék?" erre anyukája mondja hogy "azt mondta hogy sose leszel kövér!" már a sírás kerülgetett nyeltem egy nagyot és mondom hogy "hallottam csak egyik fülemen be másikon ki!" erre apukája rátesz egy lapáttal és röhögve mondja: "talán kövérnek érzed magad vagy mi?" Azthittem felállok az asztaltól és vissza szólok nekik. Nem tudom mit csináljak annyira elegem van mindig ezt kell hallgatnom. Sose tűnik fel nekik hogy nem reggelizek ott sose inkább hamarabb megyek haza, se ebédelni se szeretek ott, vacsorázni is inkább barátommal rendelek pizzát vagy beülünk valahova vacsizni. És még az a helyzet, hogy a barátom bátyjának van egy barátnője ő 18 éves és van vagy 80kg...na és felteszem a kérdést hogy talán neki meg azt mondják hogy ne zabáljon annyit mert kövér disznó?????? Lassan már menni se szeretek hozzájuk vagy félve annyira elegem van unom hogy folyton ezt kell hallgatnom.

Legjobb válasz: Esetleg a barátod nem tudna beszélni velük, hogy vegyenek vissza, mert rosszul esik? Én megértelek teljes mértékben, és ahogy magamat ismerem, nem mennék oda többet, amíg le nem szálnak rólam.

Esetleg a barátod nem tudna beszélni velük, hogy vegyenek vissza, mert rosszul esik? Én megértelek teljes mértékben, és ahogy magamat ismerem, nem mennék oda többet, amíg le nem szálnak rólam.
160 centi 55 kg szerintem nem mondható vékonynak, de még kövérnek sem.
legközelebb amikor ilyen van állj fel és mond meg tök komolyan nézz a szemükbe ez fontos, hogy ez neked rosszul esik és kérnéd a jövõre nézve mellõzni az ilyetén megjegyzéseket. esetleg hozzáfûzheted , hogy uncsi bár ez súrolja a tiszteletlenség határát az is jó amit elõttem írtak, de az nem olyan mintha személyesen tennéd jobban respektálják a felnõttek a személyességet meg még nõhetsz is így a szemükben
Az én barátom szülei és más családtagjai is szoktak megjegyzéseket tenni a súlyomra, elég gyakran:) De én ezt sosem úgy fogtam fel hogy most ezt rossz indulatból mondták vagy szekálni akarnak..egyáltalán nem is zavar. Nem tartom magam se kövérnek se soványnak:) jól érzem magam így ás nem akarok változtatni rajta. Sosem foglalkoztam azzal hogy hány kg lehetek, igazából nem is tudom pontosan a súlyom. Lényegébe mindig nevetek amikor "beszólnak":)
Komolyan ez a legnagyobb tragédiád? Egyél nyugodtan ha kell, ha nem kell pedig mosolyogj és utasítsd vissza... Nekem anyám is mindig azt mondta ha nem látta, hogy valamit eszek, hogy "eeeel fogsz fooogyni, mint a gyertya"... A barátom szülei is cinkelnek ezzel, õk is azt mondják ne kéressem magam, de most istenem. Vannak olyan családok, akik a húsosabb embereket szeretik. Ez bátorítás baráti gesztus nem pedig beszólás... Egyébként megnyugtatlak egyáltalán nem vagy gebe, én 166cm és 50-55kg-mal se voltam az. Teljesen jó súly. Ha tényleg ennyire meg vagy tõle veszve, akkor szólj barátodnak, hogy állítsa le õket, de egyébként ez a kapcsolatodról is elmond valamit, illetve a srácról. Nem veszi észre magától, hogy rosszul esik neked és mindjárt sírsz? Tényleg? Ha észreveszi miért nem mond semmit?
ez egy régi berögzõdés ..... mivel régen az aki dagi volt az számított tehetõsnek és egészségesnek vagy valami ilyen ... nem értek a lovakhoz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!