Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátom (2335 db)

Hívd fel.
Vegyél egy kutyát!!!!
A kérdező hozzászólása: MIÉRT VEGYEK KUTYÁT????
Mert hülye kérdést tettél fel azért :)
meny el hoza de nekem is van egy kerdesem

Mit tegyek? A barátnõm nem tudja elfogadni azt a fiút, akibe azt hiszem bele szerettem.

Beszélgetünk, köszönünk egymásnak, mosolygunk egymásra. Azt hiszem bele szerettem. A fiú felettem jár, de viszont nem a leghelyesebb, azonban a belsõ tulajdonságai megfogtak. A külseje miatt a barátnõm mindig elrángat mellõle, pedig nem is ismeri úgy mint én.. :-( Mit tegyek a barátnõmmel? A szép szó nem használ, már nagyon csúnyán össze is vesztünk emiatt

Legjobb válasz: Hagyd a francba az ilyen "barátnõt". Jobban jársz egy baráttal akivel tényleg egyeztek minden téren, mint hülye barátokkal, barátnõkkel.

Hagyd a francba az ilyen "barátnõt". Jobban jársz egy baráttal akivel tényleg egyeztek minden téren, mint hülye barátokkal, barátnõkkel.
szard le az ilyen nem barátnõ


Mit tegyek? A baratommal mar egy eve eggyutt vagyunk, es nagyon kivanjuk egymast de meg nem szeretnenk hogy megtortenjen. Neha pettingelunk de a baratom kozbe eleg eroszakos. (es amugy is) Hogyan mondjam el neki es mikor? Es mit is mondjak?

Legjobb válasz: mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.

mond el neki h ez neked így nem jó és figyeljen jobban oda h ne csak neki legyen majd jó a sex hanem te is ott vagy és te is szeretnéd élvezni.
Egy éve együtt vagytok, de nem mered neki azt mondani, hogy "Hallod legyél már picit gyengédebb" ?
Hagyd el, rosszabb lesz.
"Helo. Finomabban csináld nekem. Köszi HELO"

A barátom haverja azt mondta hogy a barátom csókolózott egy lánnyal, akit akkor ismertek meg. Felhívtam a lányt, és ő is azt mondta hogy tényleg ez történt. Mit tegyek? A barátom tagad.

Legjobb válasz: Erõsködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?

Erõsködj, bírd rá, hogy beismerje. Ha végképp nem akarja, és totálisan kifakad, akkor talán kamu az egész. Bár érdekes, hogy ketten is állítják... a csaj egyébként kicsoda? Nem ismered sehonnan?
A kérdező hozzászólása: Honnan tudnám kideríteni hogy most megcsal-e?
Viszont mit mondhatna szegény, ha tényleg nem történt meg, és honnan tudhatnád biztosan, ha megtörtént volna? A lényeg, hogy ezzel sehova nem jutsz. Már csak azt tudod kideríteni, hogy most megcsal-e, de valószínû ez is elég lesz: Nem hiszem, hogy azóta csak úgy megváltozott volna.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok naiv, nem mondtam hogy mindent elhiszek neki...ha így lenne, akkor nem piszkálnám ezzel azóta is, hogy de valld be, mert tudom, és úgy sokkal tisztességesebb, meg hogy gyáva ha nem mondja el az igazat...egyébként ez a haver sokszor mondott már ilyen megcsalt, ennek a csajnak ezt meg azt mondta a barátod dolgokat...
Hát ha ügyesen hazudik, akkor biztos sokat gyakorolta. Azt már tényleg nem fogod megtudni, hogy megtörtént-e, de ez nem is gond, mivel ha tényleg megtörtént, és még így is hiszel neki, újra meg fogja tenni. Tehát inkább próbáld azt kideríteni, most mit csinál!
A kérdező hozzászólása: 2éve együtt vagyunk...egyébként nagyon ügyesen hazudik sajnos...
A kérdező hozzászólása: Nemtudom hogy miért akarna egy olyan lány rosszat, aki nem is ismer minket, még hallomásból se.A barátom meg a haverja hülyéskedtek vele, nem is az igazi nevüket, korukat mondták neki, mert csak szivatták...némi eltérés volt a haver és a lány sztorijában, de nemtudom...engem idegesít...nagyon szeretem, ha nem muszáj nem akarnék szakítani, de néha eszembejut...de azon gondolkoztam, hogy én már október óta meguntam volna hallgatni hogy mondd el az igazat, tudom hogy megtörtént...és nem hazudnék, hanem megtörnék, hogy jólvan basszus, igen, csak hagyjál már ezzel...
Hmm. Csak eg ykis logika vagy rafináltság vagy nem is tudom minek nevezhetnénk:O Szóval van az a csaj akinek valószínû, hogy tetszik a barátod...van a barátodnak a haverja, vele mennyire vagy jóban? Ha nem ösztök ki túl jól, egyre biztosabb lehet, hogy összebeszéltek... Lehet, hogy a lány azt akarja, hogy menjetek szét és akkor gond nélkül rástartolhat a barátodra.;) Ha a haverja jobban bírja a másik csajt mint téged, akkor meg pláne... beszéljétek meg ezt az egészet, próbáld meg kivenni a tekintetébõl, a szavaiból az igazságot. Minden úgy van, ahogy lennie kell, tehát akárhogy döntesz, az úgy helyes...sok sikert!
Hát, itt lenne az ideje, hogy döntsél. Hiszel a barátodnak? -Ha igen, akkor ne [email protected] ezzel többet. Az idegeire mehetsz vele... És az soha nem tesz jót egy kapcsolatnak. -Nem hiszel neki? akkor mond ki: igen, megcsaltál. És ezért szakítok veled/de ettõl még hajlandó vagyok folytatni. Amit most csinálsz, azzal nem jutsz elõre. Lehet a barátod igazat mond, és valakik csak ártani akartak nektek. És sikerült, ha október óta ezen pörögsz. De lehet igaz a dolog. EZ SOHA NEM FOG KIDERÜLNI Ezért azt ajánlom: döntsél: Megbízol a párod szavában, vagy inkább a haverjára, és egy ismeretlen lányra hallgatsz?
Szia! Ilyen helyzetbe voltam én is kb 2 hónapja. Nekem a barátom mondta, hogy majdnem megcsalt. Én meg kérdezgettem és az arcára volt írva a válasz. Teljesen mindegy volt mit mondott a tekintete mindent elárult. Én is felhívtam a csajt és megerõsített. Szerintem ezt látod rajta, hogy megtörtént-e vagy sem? Mióta vagytok együtt? Ismered már a reakcióit nagyjából?
szerintem egyértelmû, hogy igaz, a barátod csak menti a menthetõt, és mivel látja, hogy naivan hiszel neki, így nincs is nehéz dolga. te tudod, hogy mit csinálsz, én szakítanék.
Én azt sejtem, hogy az a 2-3 ember, aki állítja, azok csak összebeszéltek, mert talán nem tetszik nekik, hogy együtt vagytok. Nincs kizárva a dolog, ilyenek is elõfordulnak, sajnos.
A kérdező hozzászólása: Mondtam neki hogy nem szakítok ha õszintén elmondja...De azt mondja hogy nem fog bevallani valamit ami nem igaz...A lány írt nekem egyébként hogy hogyhogy együttmaradtunk, tiszta hülye vagyok, és az én hibám lesz ha megint megbánt.
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem, kb 2 közös ismerõsünk van...ez egyébként októberben történt, és azóta piszkálom a barátomat hogy vallja be, mert tudom hogy igaz...és nem...állítja hogy hazugság az egész...csak így idõnként elõtör belõlem, azért írtam most.
végül mi lett, kiderült ki hazudott?:)

Mit tegyek a barátnõmmel?

Hát az van hogy a barátnõm egyre csak azt akarja hogy menjek el vele ide meg oda aztán kísérjem le ide meg oda.... Hát elléggé elegem van belõle. De mi nálunk a suliban õ akis nagy menõ és félek ha nem leszek vele jóba akkor senki sem. De õ azt mondja az LB-m. Amikor tegnap elõtt a facebookra kiírta hogy kik az LB-im és én nem voltam rajta.... Meg ugráltad egy fojtában a nyakamon lóg. Nem tom mit tegyek.

Legjobb válasz: hát ha úgy érzed jó a kapcsolatotok akkor mondd meg neki hogy ez így nem oké, zavar téged ha emiatt elküld, akkor csak kihasznált, semmi értelme, olyan meg nincsen hogy azért mert nem vagy vele együtt akkor már senki nem fog haverkodni veled, biztos voltak barátaid elõtte is, ezután is lesznek (ha úgy alakul) sok sikert (:

hát ha úgy érzed jó a kapcsolatotok akkor mondd meg neki hogy ez így nem oké, zavar téged ha emiatt elküld, akkor csak kihasznált, semmi értelme, olyan meg nincsen hogy azért mert nem vagy vele együtt akkor már senki nem fog haverkodni veled, biztos voltak barátaid elõtte is, ezután is lesznek (ha úgy alakul) sok sikert (:
Ezek kamu barátok. Õk lesznek azok, akik a suli befejeztével tojnak a fejedre. Keress új barátokat, igaz barátokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!
Konkrétan mi a baj a viselkedésével?!
Ha már 7 éve a barátnõd, lehet semmi más baja sincs azon kívül, hogy ennyi ideje még mindig a barátnõd és nem a feleséged. Vagy így láthatatlanban, ezer más oka is lehet.
Szokásos nõi válasz, olyan, mintha egy kisgyerek mondta volna, pl buta vagy ! nem, te vagy a buta ! Így védekezik, mert már nem tud mit kitalálni, lehet valami baja van, de akkor meg át kell esni a mi baj, semmi procedúrán...
A kérdező hozzászólása: Hát konkrétan ha kérdezek vmit. akkor alig méltat válaszolni, vagy leüvölt, hogy mi van???. Meg néha azt érzem, hogy õ felsõbbrendûnek érzi magát nálam. 3-an vagyunk barátnõk és van olyan, hogy beszélgetünk és egyszerûen elhúzza tõlem.

Mit tegyek? A barátom nem szeret már? !

Barátommal több ,mint 4 hónapja együtt vagyunk,õ kinn van Bécsben dolgozni,nem tudunk beszélni mindennap,mint ahogy szoktunk ezt meg is értettem de egy idõõ után olyan fûrcsának tûnt,kérdeztem tõle ,hogy szokott e ránk gondolni esténként ha bemennek és az volt a válasza ,,Nekem most ilyesmi meg csak tervemben sincs mostanaban!! nem tudtam hirtelen mire írta,mert vagy 2 nap után írt aztán kérdzetem mi a baj van valami gond ? erre õ :,,Nem tom mi van velem mostanaban de nem erzek irantad ugy mint ezelott nem tom mi lessz mintha nem is az az ember lennek aki voltam! Nagyon szarul erzem magam szellemileg, kivagyok mar..." mi lehet ennek az oka a távolság és a stressz ? nem akarom elhinni hogy nem szerete már nem tudom felfogni,mikor még õ mondta,hogy mennyire szeret mindennél jobban ..Mit tegyek? jrtam neki kis regényeket is de nem ír vissza pedig fenn volt neten ,most tenné magába helyre a dolgokat ? értelmes válaszokat kérek ha lehet!

Legjobb válasz: Egy négy hónapos kapcsolat, aligha kibír sok távolságot. Nekem is a barátom kint volt 2 hónapig, mi akkor 8 hónaposak voltunk. És igen, a távolság miatt lehet ez. Bár mi szerettük egymást, mégis minden beszélgetésünkkor veszekedés alakult ki. Másnap higgadtan megbeszéltük,és mindketten rájöttünk, hogy a távolság, a másik hiánya kikészít minket.Ez nem feltétlen azt jelenti,hogy nem szeret. Meg a neten való beszélgetés valahogy 'generálja' a veszekedést és a problémákat.

Egy négy hónapos kapcsolat, aligha kibír sok távolságot. Nekem is a barátom kint volt 2 hónapig, mi akkor 8 hónaposak voltunk. És igen, a távolság miatt lehet ez. Bár mi szerettük egymást, mégis minden beszélgetésünkkor veszekedés alakult ki. Másnap higgadtan megbeszéltük, és mindketten rájöttünk, hogy a távolság, a másik hiánya kikészít minket.Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy nem szeret. Meg a neten való beszélgetés valahogy 'generálja' a veszekedést és a problémákat.
Szerintem megismerkedett valakivel és most vívódik, hogy Téged válasszon vagy õt.
Ha valaki nem szeret, én azzal szakítok. És ha messze is van, tuti szexelni akar. Nem érdeklik a problémáid. - a kisregények. 1x próbálj vele beszélni, ha nem változik, ágyõ.
Már tuti, hogy egy osztrák sunát kezelget! Menj el valahova este bulizni és cummancs le valakit, mint ahogy a legtöbb nõ teszi!
A kérdező hozzászólása: biytos nem foggok senkit cummancsolni :) ) egyszer irja hogy szeret rá kért napra meg hogy nem érez ugy irántam mint eddig? kicsit furcsának találtam, a tegnap este már voltam bulizni, inkább becsöppentem kicsit :P amibõl ivászat lett ... szégyen hogy bánatomban leiszom magam de nem volt mit tenni ! biztos nem csalt meg ! reményeim szerintem, ha haza jön Karácsonyra szép kis ajándéklesz ha tényleg szakit..azt nem jelnette ki hogy szakitani akar csak annyit irt nem tudja mi lesz majd ..
Az elsõ válaszolóval nagyon egyetértek.Sajnos tapasztalom én is. Kérdezõ, ez a pasi játszik veled.Ilyen nem létezik, hogy egyszer szeret, máskor nem úgy érez.Vagy a távolság miatt ilyen, ezt csakis személyesen tudnátok megbeszélni.
A kérdező hozzászólása: ez az hogy beszélni sem tudunk :(

Mit tegyek a barátom szüleivel?

A barátom szülei állandóan megjegyzést tesznek a súlyomról. (20éves vagyok 160 cm,55kg) Minden egyes alkalomkor, legyen az reggeli ebéd vagy vacsora vagy akár süti evés is de akár ha rövidnadrágba vagy trikóba vagyok mikor ott vagyok náluk akkor állandóan mondják hogy "jaj de gebe vagy meg egyél még egyél egyél sose hízol el olyan vékony vagy". De már ezerszer elmondtam nekik hogy sokszor eszek keveset akárhol vagyok nem azért mert szégyellős vagyok vagy akármi. Tegnap is barátoméknál voltam és hívtak hogy egyek sütit és apja egyből kezdi hogy "sose leszel kövér". Nem mondtam rá semmit inkább vettem egy mély levegőt, erre mondja: "haaa??" mondom "tessék?" erre anyukája mondja hogy "azt mondta hogy sose leszel kövér!" már a sírás kerülgetett nyeltem egy nagyot és mondom hogy "hallottam csak egyik fülemen be másikon ki!" erre apukája rátesz egy lapáttal és röhögve mondja: "talán kövérnek érzed magad vagy mi?" Azthittem felállok az asztaltól és vissza szólok nekik. Nem tudom mit csináljak annyira elegem van mindig ezt kell hallgatnom. Sose tűnik fel nekik hogy nem reggelizek ott sose inkább hamarabb megyek haza, se ebédelni se szeretek ott, vacsorázni is inkább barátommal rendelek pizzát vagy beülünk valahova vacsizni. És még az a helyzet, hogy a barátom bátyjának van egy barátnője ő 18 éves és van vagy 80kg...na és felteszem a kérdést hogy talán neki meg azt mondják hogy ne zabáljon annyit mert kövér disznó?????? Lassan már menni se szeretek hozzájuk vagy félve annyira elegem van unom hogy folyton ezt kell hallgatnom.

Legjobb válasz: Esetleg a barátod nem tudna beszélni velük, hogy vegyenek vissza, mert rosszul esik? Én megértelek teljes mértékben, és ahogy magamat ismerem, nem mennék oda többet, amíg le nem szálnak rólam.

Esetleg a barátod nem tudna beszélni velük, hogy vegyenek vissza, mert rosszul esik? Én megértelek teljes mértékben, és ahogy magamat ismerem, nem mennék oda többet, amíg le nem szálnak rólam.
160 centi 55 kg szerintem nem mondható vékonynak, de még kövérnek sem.
legközelebb amikor ilyen van állj fel és mond meg tök komolyan nézz a szemükbe ez fontos, hogy ez neked rosszul esik és kérnéd a jövõre nézve mellõzni az ilyetén megjegyzéseket. esetleg hozzáfûzheted , hogy uncsi bár ez súrolja a tiszteletlenség határát az is jó amit elõttem írtak, de az nem olyan mintha személyesen tennéd jobban respektálják a felnõttek a személyességet meg még nõhetsz is így a szemükben
Az én barátom szülei és más családtagjai is szoktak megjegyzéseket tenni a súlyomra, elég gyakran:) De én ezt sosem úgy fogtam fel hogy most ezt rossz indulatból mondták vagy szekálni akarnak..egyáltalán nem is zavar. Nem tartom magam se kövérnek se soványnak:) jól érzem magam így ás nem akarok változtatni rajta. Sosem foglalkoztam azzal hogy hány kg lehetek, igazából nem is tudom pontosan a súlyom. Lényegébe mindig nevetek amikor "beszólnak":)
Komolyan ez a legnagyobb tragédiád? Egyél nyugodtan ha kell, ha nem kell pedig mosolyogj és utasítsd vissza... Nekem anyám is mindig azt mondta ha nem látta, hogy valamit eszek, hogy "eeeel fogsz fooogyni, mint a gyertya"... A barátom szülei is cinkelnek ezzel, õk is azt mondják ne kéressem magam, de most istenem. Vannak olyan családok, akik a húsosabb embereket szeretik. Ez bátorítás baráti gesztus nem pedig beszólás... Egyébként megnyugtatlak egyáltalán nem vagy gebe, én 166cm és 50-55kg-mal se voltam az. Teljesen jó súly. Ha tényleg ennyire meg vagy tõle veszve, akkor szólj barátodnak, hogy állítsa le õket, de egyébként ez a kapcsolatodról is elmond valamit, illetve a srácról. Nem veszi észre magától, hogy rosszul esik neked és mindjárt sírsz? Tényleg? Ha észreveszi miért nem mond semmit?
ez egy régi berögzõdés ..... mivel régen az aki dagi volt az számított tehetõsnek és egészségesnek vagy valami ilyen ... nem értek a lovakhoz

Mit tegyek, a barátom folyton féltékeny!? Részletek lent!

Próbáltam vele többször ezt megbeszélni, elmondtam neki hogy ett?l én úgy érzem magam mintha birtokolna, de ? ezt 100%-ig tagadja, és szerinte csak túlreagálom... Nagyon szeretem, Másfél éve vagyunk együtt, nem szándékozom elhagyni, soha. De szeretnék megoldást találni erre :/

Legjobb válasz: Adj okot arra, hogy megbízzon benned, ill ugyanezt fordítva, tehát ne adj okot arra, hogy ne tegye. És ezt a szeme alá is dörgölheted, hogy nem adtam okot arra, hogy...

Adj okot arra, hogy megbízzon benned, ill ugyanezt fordítva, tehát ne adj okot arra, hogy ne tegye. És ezt a szeme alá is dörgölheted, hogy nem adtam okot arra, hogy...
Ne barátkozz fiúkkal, az engem is k-rvára zavarna! Mert ha te tényleg csak barátkozol nem biztos hogy õk is! Fiú vagyok nem is a legalja fajta mégis ha barátkozok egy csajjal és nagyon bejön szó nélkül megdugnám ha lehetne és l.szarnám ha van barátja!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló, egyszer sem csaltam meg, még gondolatban sem, másfél év alatt! viszont õ már egyszer megtette.. ezért szakitottunk is, de újrakezdtük, és másfél éve nagyon szeretjük egymást nem ad okot arra hogy ne bizzak benne. viszont õ nagyon féltékeny.. Kedves második kommentelõ! Viszont ha annak a lánynak van barûátja és szereti, nem fog belemenni semmi olyanba amirõl tudja hogy veszélyezteti a kapcsolatukat! Hiába akarod, ha az illetõ megbízható és boldog a párjával!
Nekünk a volt barátommal pont az volt, hogy sosem volt féltékeny(aminek örültem is) csak 1x megkérdeztem, hogy Õ ennyire leszarja, hogy tetszem egy pár srácnak(akik közös haverjaink) és, hogy Õ h-h sosem féltékeny..mire vmi ilyesmi volt a válasza: "miért lennék féltékeny? hisz velem vagy, nem velük. meg megbízok benned ezért nem is vagyok féltékeny:) " annyira aranyos volt..:) szerintem beszéld meg vele újra, hogy téged ez zavar meg, hogy nem adsz semmilyen okot arra, hogy féltékenykedjen..:)
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm szépen hasznos válasz volt!:) értékeltem!
Szia!A párod azért féltékeny, mert magából indul ki.Úgy gondolja, ha Õ megtette megteheted Te is.Nyugtasd meg hogy Te nem Õ vagy.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez szemrehányás lenne, én már elfelejtettem, és annak már 3 éve..:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!