Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a barátnőm hamarabb (4 db)

Mit tegyek, ha a barátnőm hamarabb megy el? Abba kéne hagynom? Rossz már neki utána?

Erre még nemigen volt példa (sajnos), de mi van, ha megtörtének. vagy ilyenkor a lányok eljátsszák, hogy még jó?

Legjobb válasz: Hát én ha pettingnél megyek el (máshogy még nem sikerült) nem szeretem ha a barátom orgazmus után is folytatja az ingerlést, mert akkor túlérzékeny vagyok ott lent. Viszont 1-2 perc múlva már mehet tovább a dolog :D Nemhiszem hogy megjátszaná, kivéve ha már régebben is csinált ilyesmit...

Hát én ha pettingnél megyek el (máshogy még nem sikerült) nem szeretem ha a barátom orgazmus után is folytatja az ingerlést, mert akkor túlérzékeny vagyok ott lent. Viszont 1-2 perc múlva már mehet tovább a dolog :D Nemhiszem hogy megjátszaná, kivéve ha már régebben is csinált ilyesmit...
hát ez aztán kérdés... pasi vagyok öregem de ez a kérdés... ki az a bolond akinek nem eik jol a szex? jo hogy folytatod.... elmegy, egy percet pihen aztán go tovább... tudod...ez szex... addig ne állj meg a kényeztetésben amig van mit csinálni... :D
Lány vagyok és volt már ilyen. Volt, hogy jól esett még utánna, volt, hogy nem... Lányoknál ez a kérdés testileg-lelkileg jön össze, szóval attól is függ, hogy milyen lelki állapotban van, vagy ilyesmi... Mindenkinél már szerintem... Kérdezd majd meg, hogy szeretné-e ha folytatnád, és milyen érzés neki!
általában a csajok, többször is el tudnak menni, mint mi srácok ... miért hagynád neki akkor abba, ha lehet hogy mégegyszer el tudod õt juttatni a csúcsra... szóval szerintem folytasd egy minimális pihivel (ami simán lehet annyi is hogy nem mozogsz benne)... (mindezt kivéve ha a csaj kéri hogy ne ... )
ez attól is függ, h hány éves a barátnõd? mikor kezdte és hány sráccal volt?
hát szerintem ha már ott tartotok, hogy szeretkezés(mert ugye ha szeretitek egymás akkor ez az lesz..)akkor biztosan tudja, hogy vele lesz az elsõ alkalmad...egyáltalán nem ciki szerintem, õ is volt kezdõ :) adj bele mindent és nem lesznek bajok szerintem :) sok sikert ;)
Szerintem ha már oda jutott két ember egy kapcsolatban hogy lefeküdjenek akkor mennyiböl tartana ezt elmondani, megbeszélni a barátnõddel. Nem fog kiröhögni hogy "hihi Te még szûz vagy" Ha elég érett agyilag a barátnõd akkor azt is tudja hogy az elsõ alkalommal valószinû hamar elfogsz menni, (ez minden pasinál igy van). Nem ciki, hisz elsõ alkalom lesz neked, nem várhatja el hogy elsõ alkalommal addig bird mig õ. Mond meg neki hogy neked ez lesz az elsõ, és tényleg ha agyilag érett a barátnõd akkor nem röhög ezen hanem megért. Bocs a "barátnõd agyilag érett" szó miatt de máshogy nem tudtam ezt elmagyarázni. :)
Én ugyanígy voltam a barátommal, õ még szûz volt, én már nem... de én már annyira kívántam õt, hogy meglovagoltam és fél perc alatt úgy elmentem, mint a MÁV-szerelvény... Szerintem ideges leszel, úgyhogy tuti nem fogsz hamarabb elmenni, mint õ. Vagy ha félsz ettõl a lehetõségtõl, izgasd fel, amennyire csak lehet, hogy neki se tartson túl soká. De hidd el, menni fog, ez az egyetlen dolog, amit mindenki tud csinálni :D
Adj neki fiam!
Ha szeret a barátnõd nem fog kicikizni miatta. Egyébként meg szerintem ez az egész ösztönös :) Minden jön majd magától, csak légy Te is gyengéd. Ne izgulj, ne görcsölj, csak élvezd :) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszi :) remélem nem lessz semmi cink.. am ha jól tom vollt már 1-2 pasival ..
A kérdező hozzászólása: okés köszi :)
nincs mit! Sok sikert!

A barátnőm nem jut el az orgazmusig. Hamarabb ingerelhetetlenné válik. Mit tegyek?

A barátn?met próbáltam ujjal és szájjal kényeztetni, ami jól esett neki, de amikor már kezdett volna jobb lenni neki, nullára zuhant az izgalmi szintje és ingerelhetetlenné vált, és hiába folytattam, nem érzett semmit. Mit tegyek? (Egyébként a barátn?m még "sz?z")

Legjobb válasz: Azt kérdezted tõle, hogy ha magának csinálja, akkor elmegy-e? Nem szégyen az... megismeri a testét és tudja mi jó neki. Próbálkozzatok, ne add fel!

Azt kérdezted tõle, hogy ha magának csinálja, akkor elmegy-e? Nem szégyen az... megismeri a testét és tudja mi jó neki. Próbálkozzatok, ne add fel!
Véleményem szerint nem kell abszolút az orgazmusra koncentrálni, nem kell mindent egyszerre akarni. Csak csináld neki, hogy jó legyen, engedjétek el magatokat élvezzétek, és ne akarjatok görcsösen orgazmust. Ez csak megöli a hangulatot és teljesen normális hogy nincsen, lehet (sõt az esetek többségében) akkor sem lesz rögtön mikor elkezd szeretkezni, kell hozzá idõ, hogy kitapasztalja mi jó és hogy jó neki. Szóval nyugi csak szeressétek egymást és ne görcsöljetek erre rá. Ezt üzenem neki is, mert ez is gátat képezhet.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak egy kicsit bûntudatom van, hogy nekem jó, neki meg nem. Ha meg nekem nem jó, akkor meg úgymaradok, és megöl az ideg. Õ meg bármikor abba tudja hagyni. (Nem hallottam még tõle, hogy "Abba ne hagyd!") Kérdeztem, és azt mondta, hogy még nem sikerült neki se, de nem is csinálta sokszor magának. Azért egy kicsit jó neki, de sajnos max egy fél órán át megy ez így, utánna ingerelhetetlen.
Ez velem is gyakran így van!Próbálkozz meg változtatni az ütemet, hol gyorsabban kissebbeket hol lassabban nagyokat!(Mármint a szájjal történõ ingerlésre célzok) Sok szerencsét, nekem is csak egy idõ után ment!!
Nos, szerintem a lassúság a befutó :) Mindkét nem kikészül tõle. Nekem is ismerõs ez a probléma, dde én még sose váltam ennyire semlegessé... Amiket írtál, nekem abból az jött le, hogy a barátnõd nem is akarja annyira, mintha neki ez nem is lenne fontos. Talán azért, mert még nem tapasztalta meg az orgazmust:) Ne adjátok fel, én is csak ezt tudom mondani, és minél többféleképpen próbáljátok a dolgokat. Ha az öledbe ül, ugyebár az is nagyon izgató.. Amit még mondhatok, lehet, h picit hülyeségnek tûnik, vagy durva, veszélyesnek nem hiszem, h az, de próbáljatok fehérnemû nélkül egymáshoz simulni. Isteni tud lenni, és mellesleg az izgalmat is meghozza rendesen... ha elõtte nem mentél el, vagy nem vagy annyira felizgulva, h elõnedvek legyenek.. akkor nem lehet baj szerintem. Én ily' módon is sokszor elmentem. Sok szerencsét, nagyon az elején vagytok még. :) Ki kell tapasztalni egymást.
több szerencsd lenne, ha elérnéd 10 centis minimumot!
A kérdező hozzászólása: Van az 15 centi is, de ott még nem tartunk, hogy szexeljünk. Sokféleképpen szoktuk izgatni egymást, nem az a gond. Már volt dolgom több lánnyal is, de most az a gond, hogy amikor már kezdene jó lenni neki, akkor egyszer csak megszûnik az izgalom.
A kérdező hozzászólása: Na.. Kiderült, hogy jobban szereti, ha az ujjamat bedugom neki, mint ha a nyelvemmel csinálom. Így sikerült tartósan ingerelni, és már az orgazmushoz is közel került. Próbálkozunk még... :) Köszönöm a segítséget!
Normalis pasi lehetsz, hogy igy torodsz a baratnoddel is. Csak igy tovabb!Jo uton haladsz, h jo szeretove valj, mert erdekel a partnered is. Szerintem az orgazmushoz bizonyos erettseg is kell. Nekem legalabbis 25 eves koromig nem volt orgazmusom. Sok sikert!


Iszonyatosan bejön egy fiú, a probléma csak az, hogy a barátnőm már hamarabb kiszemelte magának és szerelmes belé! Most mi a francot tegyek?

Kockáztassam a barátságunkat? A fiú nem tudja elképzelni hogy a bn?mmel legyen valami köztük, viszont nekem mostanában nagyon kedveseket ír..

Legjobb válasz: Furcsa: A nõk mindig barátságokat adnak fel és összevesznek fiúkon, de fordítva a srácok mindig meg tudnak egyezni egy csajon. :D Ha ezt a lányt tényleg barátnõdnek érzed és úgy gondolod hogy ezt õ is megtenné érted, akkor te is hagyd a srácot.

Furcsa: A nõk mindig barátságokat adnak fel és összevesznek fiúkon, de fordítva a srácok mindig meg tudnak egyezni egy csajon. :D Ha ezt a lányt tényleg barátnõdnek érzed és úgy gondolod hogy ezt õ is megtenné érted, akkor te is hagyd a srácot.
Szóval mégis Fanni vagy, ribi:D
A kérdező hozzászólása: Nem Fanninak hívnak. Hát igen, de rájöttem, hogy igazi barátnõm, szóval nem akarok olyan szemét lenni, hogy bármi módon is ártanék neki (: Átgondoltam az egészet és nem ér meg nekem annyit ez a fiú, ha mégis akkor pedig van még rengeteg idõnk, hogy kialakuljon ez a dolog, közben úgyis elrendezõdnek a viszonyok. 15/L
Kérdezõ, ha nem a legjobb barátnõd, akkor más a helyzet. De attól függ milyen barát. Én minden esetre megpróbálnám megbeszélni a lánnyal a dolgot, ha közel álltok hozzá. De nem irigylem a helyzetedet. De döntsd el magadban hogy megéri-e azért a fiúért odaadni a barátságodat.
Fanninak hívnak vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Rendben. Akkor hagyom a francba. Amúgy ne haragudj kedves utolsó, nem mondtam hogy a legjobb barátnõmrõl lenne szó. Csupán a barátnõm, így nem érzem azt a fontossági sorrendet az õ személyével kapcsolatban.
Nem csak srácok között él ez a szabály.... -.- Nálunk a barátnõm (bnõim) EX-pasija, -JELENLEGI-pasija és -KISZEMELT-pasija abszolút TABU. Mivel a barátságunk nagyon értékes, egy pasi sem ér annyit hogy felrúgjuk dolgot... Kimondatlanul tudjuk ezt az aranyszabályt. A ti barátságotok nem érhet sokat, ne haragudj... 23l
Srácok között él az a szabály, hogy barát csaja tabu, még akkor is ha csak ismerkednek. Mivel te lány vagy, te összefogsz veszni a barátnõddel pár bókért :)
Nem Fanninak hívnak?
hogyha tényleg jó barátnõk vagytok akkor meg kéne értenie :) de hogyha ezzel vége lenne a barátságotoknak akkor hagyd..van még idõd:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!