Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a 3 hetes kisbabám (2 db)

Mit tegyek, ha a 3 hetes kisbabám nem alszik napközben max.4-5 órát összesen. Sokat van mellen, ahol el is alszik, de ha leteszem sír és megint enni kér. Éjszaka betartja a 3 órás szopi, majd alvás-t. Mennyire normális ez ebben a korban?

Legjobb válasz: Szerintem egy jó pár bébi csinálja ez ha elalszik a ciciden cirógasd meg a füle tövétõl a nyakáig hátha megébred rá! De ha gyarapodik akkor idõvel kitudtok alakítani egy közös napi rutint ami mindkettõtöknek jó!

Szerintem egy jó pár bébi csinálja ez ha elalszik a ciciden cirógasd meg a füle tövétõl a nyakáig hátha megébred rá! De ha gyarapodik akkor idõvel kitudtok alakítani egy közös napi rutint ami mindkettõtöknek jó!
Kihagytam egy T-t az ez után tehát ezt.
Nekem ua volt de nagyon hasfájós lett az álandó ráetetéstõl.Egyszer hagytam sírni míg el nem aludt(persze idõnként kivettem az ágyból, megszeretgettem, visszatettem)és a fáradságtól kialudta a 3 órát, utána meg szigorúan betartottam a 2, 5-3 oránkénti szopit.A cumihoz is hozzászoktattam és így sokkal könnyebb volt kivárni az idõt.Szerintem minden babának kell valami az anyján kívül ami megnyugtatja és én a cumi mellett döntöttem és bevált.Aztán pikk-pakk 4 oránként kezdett el enni és most 5.hetes.Remélem sikerül neked is ráállni egy evési rendre.Az a lényeg szerintem hogy ne bosszankodj, hanem bármi is van kezeld ugy mintha a világ legegyszerübb dolga lenne.A babád ezt megérzi és nem fog álandóan cicin lógni. :-)
Szia nekem is 3 hetes a babám, és szintén nem akkar aludni.Ma is reggel 5 órától csak 2 órát aludt este 9-ig.Sajnos nem tudtam elaltatni mindennel próbálkoztam, és csak a kezekbe aludt el, de csak 5-10percig.Éjjel 3 óránként kel fel szopizni.Szerintem nem lehet velük semmit csinálni hogy többet aludjanak.Én annak is nagyon örülök hogy az éjjelt áttalussza, mert vannak olyan babák akik meg pont fordítva csinálnak nappal alszanak.A didire meg nemjó rakni minden órában, mert hasfájós lehet a baba, én is tudom mert az elsõ babám mindig cicin volt fél óránként, és nagyon hasfájos volt.A kisleány is az mikkor eszik 2óránként, mert elõtte nagyon keveset evett.Szerintem legyünk nyugottak, mert 3 hónapossan megváltoznak.

3 hetes a kisbabám és nagyon sokat csuklik. Nem sír de engem zavar hogy szenved a drágám. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A babákat ez nem zavrja, de ezt már te is észre vetted. A pocidban nem csuklott sokat? Mert az én kislányom már ott elkezdte:) Nincs semmi baj ezzel, ahogy növekszik szépen ez is elmarad. Ha nagyon zavar téged akkor citromlevet szoktak cseppenteni a baba szájába, bár én sosem csináltam állítólag hatásos. 6 hós kislány anyukája

A babákat ez nem zavrja, de ezt már te is észre vetted. A pocidban nem csuklott sokat? Mert az én kislányom már ott elkezdte:) Nincs semmi baj ezzel, ahogy növekszik szépen ez is elmarad. Ha nagyon zavar téged akkor citromlevet szoktak cseppenteni a baba szájába, bár én sosem csináltam állítólag hatásos. 6 hós kislány anyukája
A citromlé tényleg használ (de ne üvegeset). Ha a babát nem zavarja, akkor nem kell tenni semmit, magától is elmúlik.
Nem zavarja õket a csuklás! Én a citromlevet nem ajánlom .Azt hallottam, hogy nem tesz jót a rekeszizmaiknak és légzésleállást is okozhat.Ha nagyon zavar tedd cicire vagy adj neki 1 kis vizet. Boldog babázást 4 hónapos kislány édesanyja
Ezen az idõszakon mi is nehezen lettünk túl. Már a pociban is sokat csuklott, hát még kint. Olyan intenzíven, hogy néha még tejcsi is jött föl a gyomrából. A citromlevet próbáltuk, de egy idõ után már az sem segített. A gyerekorvos befogta az orrát egy pillanatra, na azt én azért inkább nem csináltam. Bár eredményes volt. Így maradt a pár kortynyi tej, orvosságul. Aztán szépen lassan megszûnt ez a probléma. Bár azt mondják, hogy a babát nem zavarja, engem nagyon zavar, ha én csuklok.
Én a kis fejét szoktam símogatni, és beszélek hozzá, amíg el nem múlik. Azt mondják, a babát egyáltalán nem zavarja a csuklás, ez természetes náluk. Vagy evés után jön, vagy pelenkázás után, amikor a hasfaluk lehül. Gyógymód nincs rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, megnyugtatatok egy kicsit!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!