Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a 2 és (578 db)

Mit tegyek a 2 éves kislányom nagyon hisztizik kb 1-2órát folyamatosan, és semmi nem segít, pedig próbálom nyugtatni. Ti hogy oldtátok meg?

Legjobb válasz: Nálunk a hideg víz segített... mostanában pedig egyszerûen becsukom a szobájába és ha abbahagyta, kijöhet. Nagyszerûen mûködik.

Nálunk a hideg víz segített... mostanában pedig egyszerûen becsukom a szobájába és ha abbahagyta, kijöhet. Nagyszerûen mûködik.
Ha hisztizik, akkor ne próbáld megnyugtatni.Szólj rá, hogy hagyja abba, vagy ne foglalkozz vele, akkor észreveszi, hogy nem ér el semmit a hisztivel, és magától abbahagyja. Mondjuk minket anyu az elsõ hisztinél, mikor nem akartuk abbahagyni elvert, többet nem hisztiztünk, de ezt nem ajánlhatom, mert ma már nem gáz ha valaki megveri a gyereket...
Bizonyos szinten én is így gondolkodtam, ahogy az elsõ válaszoló mondja, ne vedd tudomásul. De ugyanakkor azt mondják a dokumentumfilmek, könyvek, hogy a hiszti ilyen idõs korral jár, és nem a kislányod tehet róla, hanem egyszerûen ez a viselkedés benne van a gyerekekben, és tudatosan nem is tudnak tenni ellene, mintha ösztönbõl csinálnák. Két dolgot tehetsz: 1. vársz, hogy kinõje ezt a korszakot, 2. elviselhetõbbé teszed magad számára azzal, hogy megpróbálsz nem tudomást venni róla (ki tudja, lehet hogy be is jön az, amit az elsõ válaszoló is megírt, és látva a kislány, hogy nincs haszna a toporzékolásnak, leszokik róla hamarabb).
Tudom nagyon nehéz az ilyen helyzetet kezelni próbáld meg elterelni valami mással a figyelmét v mond el neki hogy nem szép dolog de tudom nem nagy eredményel jár lehet ez genetika is pl ha valameikõtök akaratosabb akkor ne csodálkozz talán kinövi!Sok türelmet kívánok
Egy 2 éves kislányt nem lehet arra kérni, hogy fejezze be amit épp csinál...... Vezesd át valami másba, fedeztess fel vele valamit, beszéld meg vele. Sok sikert és türelmet! Egy 2, 5 éves kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Én is szoktam hozzá beszélni próbálom terelni a figyelmét, csináltam már úgy is hogy nem foglalkoztam vele vagy egyedül hagytam a szobában, de nem nagyon akar meg nyugodni vagy csak nagyon ritkán, a hideg vízzel nem próbálkoztam de nem vinne rá a lelkem, csak azt kiabálja anya néz a szembe és figyelj rám :)
én bevezettem a nem foglalkozom vele dolgot. otthagyom, ahol a hisztit éppen csinálja és kész. eljövök abból a helyiségbõl, és egyszercsak rájön, hogy senki nem foglalkozik vele, aztán utánam jön, mert utál egyedül lenni. Ma is elkezdte, én meg bejöttem a szobába, bekapcsoltam a kedvenc meséjét, egybõl csend lett nála:-)

10-15 kgs súlyfeleslegem van, azonban nem mozoghatok betegség miatt. Mit tegyek hogy 2 és fél hónapon belül lemenyjen a feleslegem?

Legjobb válasz: Próbáld meg a 90 napos diétával, nekem mozgás nélkül is olvadtak a kilók, 10 kg feleslegem volt, és 3 hónap alatt lement.

Próbáld meg a 90 napos diétával, nekem mozgás nélkül is olvadtak a kilók, 10 kg feleslegem volt, és 3 hónap alatt lement.

Mit tegyek ha 2 és fél hónapos babám nem fogadja el a cumit?

Nem elég neki az anyatej pótlásra van szükség, de egyszer?en nem tud/akar cumisüvegb?l enni. Akkor sem ha éhes. Már számtalan fajta cumit kipróbáltunk. Nem tudom mit tegyek. Ötletek?

Legjobb válasz: Próbáld kiskanállal adni neki, esetleg a Nurofen adagolójával fecskendezni a szájába ( igaz, mindkét megoldás idõigényes ) Egyébként tuti, h éhes? Mert az én lányom mindig csak az "elvárható" (azaz testsúly*150g/étkezés) mennyiség kb 70 %-át ette. Nekem elfogadta a cumisüveget, adtam neki lefejt anyatejet szopi után (miután ugye õ jelezte, h elég, csak én nem hittem el), jól ki is bukta kb 5 perc után... Szóval arra akarok kilyukadni, h lehet h nem éhes, azért nem kell neki a cumi... de csak kósza tipp, hisz Te ismered a babád, nem én.

Próbáld kiskanállal adni neki, esetleg a Nurofen adagolójával fecskendezni a szájába ( igaz, mindkét megoldás idõigényes ) Egyébként tuti, h éhes? Mert az én lányom mindig csak az "elvárható" (azaz testsúly*150g/étkezés) mennyiség kb 70 %-át ette. Nekem elfogadta a cumisüveget, adtam neki lefejt anyatejet szopi után (miután ugye õ jelezte, h elég, csak én nem hittem el), jól ki is bukta kb 5 perc után... Szóval arra akarok kilyukadni, h lehet h nem éhes, azért nem kell neki a cumi... de csak kósza tipp, hisz Te ismered a babád, nem én.
Ha már nagyon nem boldogulsz próbáld ki a "szoptanít"-ot. Egy tasakban van a pótlás, onnan egy csövecske a mellbimbóhoz és tulajdonképpen szopás közben onnan is jön a tejci. Ja és közben inger éri a cickót, tehát lehet h a tejcid is szaporodni fog. Drukkolok.
Szia! Nekünk is ez a problémánk, én már nagyon kétségbe vagyok esve... Egyszerüen nem tudom a cumisüveget bele tenni a szájába, öklendezik tõle, aztán pedig sír mert éhes... nem tudom meddig fogjuk ezt igy csinálni, de jó lenne ha valaki tudna segíteni hogy mit lehet ilyenkor csinálni!!! Remélem mihamarabb kapunk hasznos tanácsot!!!
Ekkora babák már nagyon ügyesen esznek kanállal vagy isznak pohárból (kicsit kifelé hajló szájú pohár, pl régi kávés üvegpohár). Próbáld meg ezzel a módszerrel, ha tényleg éhes még. Azonban vigyázni kell, mert a kanállal jóval több levegõt nyelhet, mint a cicizéssel. Az én kisfiamnak nagyon fájt a hasa a kanállal evés után :(. Illetve egy szoptatási tanácsadót is érdemes lehet felhívnod, hátha mégis van rá lehetõség hogy elég legyen a tejed (www.lll.hu). AZ sem segít, ha pl. óránként megeteted? Így több tejed fog termelõdni is pár nap múlva. Kitartást és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat. Megpróbálom kiskanállal azt hiszem. Próbáltam óránként szoptatni de sajnos nekem attól a nap végére teljesen kifogyott a cicim és a tejtermelés sem növekedett, pedig az lenne a leghõbb vágyam, hogy ne kelljen tápszerrel vacakolni...


Mit tegyek? Most 2 napal ezelőtt jött egy lány ide a mi falunkba vakáciozni és nekem nagyon tetszik de még csak 3x találkoztunk mit tegyek elmondjam mit érzek?

Legjobb válasz: Hát ha te is tetszel neki úgy látod, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy tetszik neked és szeretnéd még jobban megismerni.

Hát ha te is tetszel neki úgy látod, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy tetszik neked és szeretnéd még jobban megismerni.

Az én hajam olyan, mint a drót. Vékonyszállú és úgy áll, ahogy akar. Ha kivasalom, 2 óránál tovább nem tart, ha göndörítem, az sem . Mit tegyek, hogy megdústsam, és, hogy ne legyen ilyen rakoncátlan?

Legjobb válasz: Hajformázó hab, különbözõ hajápoló szerek segíthetnek ebben. Ilyen párás, nedves idõben meg nem csoda, hogy 2 óránál tovább nem marad egyenes, vagy göndör a hajad, bár kérdés, hogy jó minõségû e a hajvasalód. Különbözõ dúsítõ samponokat, balsamokat lehet kapni, kérdés, hogy mennyire segítenek, de egy próbát megér, semmit sem veszítesz vele!

Hajformázó hab, különbözõ hajápoló szerek segíthetnek ebben. Ilyen párás, nedves idõben meg nem csoda, hogy 2 óránál tovább nem marad egyenes, vagy göndör a hajad, bár kérdés, hogy jó minõségû e a hajvasalód. Különbözõ dúsítõ samponokat, balsamokat lehet kapni, kérdés, hogy mennyire segítenek, de egy próbát megér, semmit sem veszítesz vele!

Az eggyik fiúbarátom összejött a másik fiúbarátom csajával most mit tegyek? -mind 2 a barátom és választani nem tudnék közöttük.

Legjobb válasz: semmit, majd lerendezik egymás között. tégy úgy, mint aki nem is tud a dologról, vagy küldj névtelen levelet

semmit, majd lerendezik egymás között. tégy úgy, mint aki nem is tud a dologról, vagy küldj névtelen levelet
A kérdező hozzászólása: 11 évesek vagyunk.
akkor barbizz=)
A kérdező hozzászólása: 11:46 te is!!

A 2 és fél hónapos német spitz kutyusom sárgás, habos folyadékot hány, utána fél percig kedvetlen de ez után ugyan olyan jókedvû. Mit tegyek? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nem tudta megemészteni az ételt, és epét hány. Ha nagyon gyakori, (pl mindennap, minden másnap hány), akkor vidd orvoshoz

Nem tudta megemészteni az ételt, és epét hány. Ha nagyon gyakori, (pl mindennap, minden másnap hány), akkor vidd orvoshoz
Ez elég gyakori dolog kutyáknál. Ha csak viszonylag ritkán fordul elõ, akkor nem kell aggódnod miatta. Ha mindennapos dolog, akkor érdemes állatorvossal beszélni róla.

Nemtudom mit tegyek! A kaméleonom 2 napja nem nyitja ki a szemét. Az interneten nemtalátam semmit ami segített és állatorvoshoz nemtudom vinni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem próbálj meg kamillateát készíteni, csak simán fölforralod a vizet beledobod a kamilla filtert fölforralod, lehûtöd egy kicsi hogy ne legyen túl forró és óvatosan egy fültisztító segítségével rákened a szemére szerintem egy nap 2 - szer is megcsinálhatod mert a kamilla fertõtlenítõ hatású. És még annyit írnék hogy szerintem próbálj meg az állatkereskedésekben kapható kimondottan hülõknek készített vitaminport venni és ezt szórd rá az eleségállatra, ami gondolom tücsök vagy egyéb ilyen rovarokból áll, mert lehet hogy valamilyen vitaminhiányban szenved. Remélem tudtam segíteni.

Szerintem próbálj meg kamillateát készíteni, csak simán fölforralod a vizet beledobod a kamilla filtert fölforralod, lehûtöd egy kicsi hogy ne legyen túl forró és óvatosan egy fültisztító segítségével rákened a szemére szerintem egy nap 2 - szer is megcsinálhatod mert a kamilla fertõtlenítõ hatású. És még annyit írnék hogy szerintem próbálj meg az állatkereskedésekben kapható kimondottan hülõknek készített vitaminport venni és ezt szórd rá az eleségállatra, ami gondolom tücsök vagy egyéb ilyen rovarokból áll, mert lehet hogy valamilyen vitaminhiányban szenved. Remélem tudtam segíteni.
Szia, sajnos ez nem jó hír. Vagy a világítással van a probléma vagy A vitamin hiánya van. Ezt már nem tudod kezelni egyedül csak dokival... :/ A legrosszabb az egészben, hogy nem fog táplálkozni, ha nem lát rendesen. Azért sok sikert nektek.. :(

Mit tegyek? Kisfiam 2 éves és gondok vannak a kakilással!?

Kisfia 2 éves múlt áprilisban nappalra már nem kell neki pelus mert ügyesen pisil de a kakilás nagyon nehézkesen megy sajnos visszatartja és nem hajlandó sem a pelusba sem a bilibe vécébe kinyomni ha sikerül is nagy sírás szenvedés árán,pedig az elején 3x sikerült a bilibe és onnantól kezdve sehova mert szerintem picit felrepedt a feneke és utána 3 napig nem kakilt csak sírt szenvedett!De azóta már helyre jött!!Voltunk már orvosnál nincs e komolyabb baja ott azt mondták ez normális szobatisztaságnál hogy nehezen kakil lehetett egy rossz élmény itt mondták rögtön a repedést hogy az az oka és az váltja ki de már kivagyok teljesen már 3 hete ez megy,mit tegyek hogy könnyebb legyen szegénykémnek!Köszönöm el?re is a válaszotokat!

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is a kakival volt gond amikor elkezdtük a bilizést, pedig fiam teljesen magától dönötte el, hogy neki már nem kell pelus. Õ is 2-3 napokra visszatartotta. Amikor leült a kezét kelett fogni és rettenetesen kiabált mikor jtt a kaki. Nem repedt fel a popija de így is nagyon szenvedett. Én bevetettem a glicerines kúpott, hogy hátha segít. Aztán egyszer csak könnyebben jött neki tõle. Akkor megdícsértem milyen ügyes, meg próbáltam elmagyarázni, hogy ha nem tartja olyan sokat bent, hanem minden nap kakil kicsit akkor jobb lesz. Nem volt egyszerû. Idõben nem emlékszem meddig tartott de az elsõ pár pozitív élmény után már nem volt gond. Kitartást!

Szia! Nálunk is a kakival volt gond amikor elkezdtük a bilizést, pedig fiam teljesen magától dönötte el, hogy neki már nem kell pelus. Õ is 2-3 napokra visszatartotta. Amikor leült a kezét kelett fogni és rettenetesen kiabált mikor jtt a kaki. Nem repedt fel a popija de így is nagyon szenvedett. Én bevetettem a glicerines kúpott, hogy hátha segít. Aztán egyszer csak könnyebben jött neki tõle. Akkor megdícsértem milyen ügyes, meg próbáltam elmagyarázni, hogy ha nem tartja olyan sokat bent, hanem minden nap kakil kicsit akkor jobb lesz. Nem volt egyszerû. Idõben nem emlékszem meddig tartott de az elsõ pár pozitív élmény után már nem volt gond. Kitartást!
Nálunk dettó ugyanez lett ..... kislányom 2 éves múlt e hónapban, én naív azt hittem, ha sikerült 1x belekakilni a bilibe, onnan egyenes út vezet a totál pelusleszokásig ... aha, persze ..... azóta sem akar sehova kakilni, írtózatos "hiszti" hatására jön csak ki, pont ugyanúgy mint ahogy a kérdezõ leírta, pedig nálunk hál istennek nem repedt be a popsija, mégis naggggyon gáz .... ha vki én már aztán MINDENT kipróbáltam, amit csak lehet, sajnos semmi nem jön be .... talán csak a türelem és a magyarázás, figyelemelterelés közben ... de az meg olyan "nyugalmat" kíván(na) a szülõtõl, hogy baromi nehéz nekem is ..... szóval ha vki tud vmi nagyon hatásosat, én is szívesen olvasnám .....
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat meg fogom próbálni mindegyiket és persze kitartó leszek csak nagyon nehéz!:((
Ez nálunk is visszatérõ probléma, mióta próbáljuk elhagyni a pelust. Nyaraláskor kezdtük, hogy nincs pelenka, mert egész nap kint lehetett lenni, ott úgy gondoltam, nem baj, ha eleinte csupa pisi lesz minden. A pisit szépen meg is tanulta, bár néha késõn szól, de akkor egy egész hétig nem kakilt (pedig estére, meg sétához adtam rá pelust, de oda sem). A végén már persze az volt a baj, hogy túl kemény volt a kaki, nem akart kijönni, stb. Ha így megmakacsolja magát a kakilással, akkor szilvalével itatom, így nem tudja annyi ideig tartogatni, és ott a siker :) Te is próbáld meg ezt, adj neki olyat enni-inni, ami lazítja a kakiját.
Nekem egy 3 gyerekes barátnõm javasolta, hogy pár napig próbáld TE elengedni a problémát, és nem beszélni róla egész nap, hanem nagyokat játszani a kisfiaddal. Mikor TE mész kakilni, akkor mondd a kisfiadnak hoghy anya megy kakilni. ennyi, nem több. Estefelé kérdezz rá hogy kell-e kakilni, és ha a válasz NEM, ne firtasd, ne adj neki gyógyszert, ne érezze hogy õ most beteg, mert nem tud kakilni. Másnap tégy ugyanígy, de este mondd, hogy mivel tegnap nem sikerült, és a válasz ma is NEM, készíted a kúpot. Na az én kislányom ettõl megijedt, és kakilt magától. 1 próbát megér, mert a probléma a fejében vagyis a lelkében van és nem a szervezetében. Idõvel rendben fog jönni, légy nagyon együttérzõ, és dícsérd meg nagyon, ha sikerül! Sok sikert!
Sajnos valóban jellemzõ erre az idõszakra a visszatartás. Na aztán meg aztán jön a szorulás. Nekünk a neveléspedagógua a gyurmázást (gyurmából kakát formászni és "azzal játszani") javasolt. Nem hangzik túl jól, de segít. ÉS ahogy a többiek írják kell a pozitív élmény, én nem kúpot, hanem brekrémeztem a fenekétés. Kitartás nem tart sokáig.
Mintha velünk történt volna. Az elsõ wc-s kakilásnál, felrepedt a fenek mert keményet kakilt. Többet nem akart a wc-re ülni. Egyik reggel addig bohóckodtam neki, csikiztem és vicceltem vele a wc-n, hogy észre sem vette, hogy már kint van a kai. Azóta el is felejtettük a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod remélem hamar megoldódik akkor nálunk is, ki fogom próbálni a köszönést hátha úgy könnyebben elengedi a drágám!:) )Üdv
Szia! Ismét én.:) Nálunk is pszichés dolog volt szerintem, mert már akkor is volt kakivisszatartása amikor a kukacát csinálták meg. Akkor még pelusos volt és akkor sem akart kakilni napokig. Akkor a doktornéni nekünk is olyan l-folyadékot :) írt fel de az semmit nem használt. Fiam is üvöltött a kúptól de próbáltam nyugtatni, meg sokat beszélni vele miért nem jó ha nem kakil és ha hagyja magát hamarabb túllesz rajta. Tudom nem egyszerû. Remélem tied is hamar megnyugszik és helyreáll ez a dolog! Ja! Utána nekünk volt pár hét amikor már sikerült szépen elintézni a kakit, de minig el kellett búcsúzni tõle és látnia kellett ahogy lemegy a wc-n. Ha ez kimaradt (mert nem vártam meg míg felöltözik, vagy apa elvitte a bilit akkor sírás lett belõle. :)
A kérdező hozzászólása: Szia köszönöm a gyors választ sajnos már próbáltam neki a glicerines kúpot de attól még jobban üvöltött és mondta hogy fáj, most azt az l betüs hashajtót javasolta az orvos de nem szívesen adom neki mert puha a széklete ez inkább szerintem pszihés dolog nála csak nem tudom hogy magyarázzam el neki a dolgot!De azért nagyon köszönöm üdv zsuzsi
A kérdező hozzászólása: Sziasztok nagyon köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat úgy néz ki megoldódott a probléma 1 hete magától ül a bilire és kakil valószínû meg kellet rá érnie és persze elfelejtenie a rossz élményt!:)

Mit tegyek? A barátommal 2 évig voltunk együtt, szex nélkül, mert tudta, hogy én még szűz vagyok, és hát. Még nem állok készen.

Azt mondta, képes várni rám. Na most jön a csavar: Múltkor a telefonjával szórakoztam, mikor jött neki egy üzenet egy csajtól, hogy köszöni az estét, meg hogy ilyen jót régen szexelt. Mikor kérdőre vontam azt hozta fel, hogy egyrészt nem bírta ki, másrészt cik neki, hogy még nem feküdt le velem. Mondanom se kell, hogy rögtön dobtam. Aztán.. Ma délután, amikor sétáltunk a barátaimmal odajött, elhívott, és bocsánatot kért mindenért, amit tett. Gondolkodási időt kértem, de már nem tudok megbízni benne annyira, mint a legelején. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 év azért hosszú idõ.. nem mondom, hogy teljes egészében a te hibád, bár ennyi idõ alatt, ha nem tudott bizonyítani.. akkor sajnálni tudom. nem volt megértõ, hiszen nem várt rád. + félrelépett. egyébként a korodat megirhatnád, kedves kérdezõ, hogy legyen viszonyítási alapom. Tény egyébként, hogy ezek után már nem lehet megbízni benne, de NE azért feküdj le vele, mert azt hiszed, hogy így majd visszasikerül édesgetned. Miután ez a szüzességelvesztés megtörténik, még erõsebb lesz a kapcsolat majd kettõtök között. ha akkor hagy el, akkor nagyon össze fogsz zuhanni. Jobb így, hogy ez kiderült. Próbálj meg egy oolyan srácot, aki tényleg tud rád várni, és akivel majd azt fogod érezni, hogy tényleg igazán szereted. akkor nyugodt szívvel. :)

2 év azért hosszú idõ.. nem mondom, hogy teljes egészében a te hibád, bár ennyi idõ alatt, ha nem tudott bizonyítani.. akkor sajnálni tudom. nem volt megértõ, hiszen nem várt rád. + félrelépett. egyébként a korodat megirhatnád, kedves kérdezõ, hogy legyen viszonyítási alapom. Tény egyébként, hogy ezek után már nem lehet megbízni benne, de NE azért feküdj le vele, mert azt hiszed, hogy így majd visszasikerül édesgetned. Miután ez a szüzességelvesztés megtörténik, még erõsebb lesz a kapcsolat majd kettõtök között. ha akkor hagy el, akkor nagyon össze fogsz zuhanni. Jobb így, hogy ez kiderült. Próbálj meg egy oolyan srácot, aki tényleg tud rád várni, és akivel majd azt fogod érezni, hogy tényleg igazán szereted. akkor nyugodt szívvel. :)
jah.. u.i. nekem volt ilyen, hogy 2 évig nem feküdtem le egy lánnyal.. mert vártuk a nagy alkalmat. és jól sült el:) nem csaltuk ezalatt egymást. Aztán.. egyszercsak megtörtént
1. Sztem nem ez volt neki az elsõ a 2 év alatt 2. Aki azt mondja h hülye h 2 évet várt: És mi lett volna ha nem félredug hanem tisztességgel megmondja h õ már nem tud tovább várni Kérdezõ: Ez egy tapló kuki. Vissza ne menj hozzá. Ha azért fekszel le vele amit csinált attól neked nem lesz jó ha meg nem fekszel le vele akkor tovább fog csalni. am sztem azért kamuzhatta h tud még várni mert kellett volna neki a szúz p.nci. Én soha többet nem hinnék neki.
2 év alatt én azt gondolom, hogy már rég elég erõsnek kellene lennie egy kapcsolatnak az elsõ szexhez. Ott már kiderülnek az érzelmek, amik elmélyülnek, ott már meg kell legyen a bizalom, meg minden. Én nõ vagyok, nem is tinikorú, hanem felnõtt, de ha nem 13-14 éves vagy, akkor én is azt mondom, hogy ettõl tovább senki nem várna! De amúgy nem volt szép tõle, hogy megcsalt. Ha nem bírt tovább várni, akkor azt a szemedbe kellett volna, hogy mondja és ha ez neki annyira gondot jelentett, akkor szakítani kellett volna veled és akkor mehet és szexelhet, akivel akar. Én nem fogadnám vissza, mert nem volt õszinte és megcsalt, de ha ezután találkozol valaki mással, ne lepõdj meg, ha nem fog még ennyit sem várni. De nyilván ezt te érzed, hogy felkészültél-e vagy sem. Csak azért nem kell szexelni, mert a másik akar, csak ne érjen meglepetés, ha valakinek egy idõ után elég a várakozásból, fõleg egy 2 éves kapcsolatban. De még egyszer hangsúlyozom, ha nem 13-14 éves korú vagy. Mert akkor elhiszem, hogy nem érzed magad érettnek.
Hány éves vagy kérdezõ? Szerintem nehogy visszafogadd! Kutyából nem lesz szalonna... ne feledd.csak összetörné ezek után a szíved.
hány évesek vagytok? amúgy a 2 év hosszú idõ, ezt elõre lehetett borítékolni, mikor olvastam a telefonja van Nálad, egybõl tudtam mi lesz, sajnos nem TE vagy az elsõ aki így jár, ha ennyi idõt kell rá várni nem tudom ennyi idõ alatt hány bõvel volt, de vagy egy volt folyamatosan, na most ez is elgondolkodtató, a másik lehet többel szóval inkább ezt most hagyjad, a bizalom elveszett, azt nem lehet így visszaépíteni, ehhez annyi idõ kell, hogy se Te se Õ nem fogja ezt bírni N
kuka, hagyjad! ez már eséjtelen számára! ha tudott volna várni akk még vár!
A korod tényleg jól jönne :) Akkor pontosabbat tud írni mindenki :)
2 évnél többet senki nem fog rád várni szerintem a pasid a hülye, hogy nem keresett még egy érettebb lányt
2éve együtt vagytok szex nélkül és még csak most csalt meg? ellenzem a megcsalást és nem volt helyes a részérõl, de nincs olyan aki ennyit várna rád ha szeretnéd már kész lennél rá, és természetes hogy vannak igényei
Ha 8 évesen jöttél össze a barátoddal és két év után megcsalt akkor azt mondanám hogy mivel mindketten éretlenek vagytok a dologra, õ a hibás, te meg jól tetted. De ha késõbb jöttetek össze és te még két év után sem akartad megerõsíteni a kapcsolatotokat, hát akkor ne haragudj, de ez a te hibád. Örülj neki h nem tett neked szemrehányást és vont kérdõre h talán nem is szereted, csak játszol vele. Jogos lett volna.
Mert hazudott.Mellesleg az nem volt gond hogy két éve várt, 14 évesen még nem kéne elveszteni a szüzességet, 17-18 éves korban inkább.
A kérdező hozzászólása: Najó, de akkor minek mondta, hogy vár rám?
Tipikus önzõ pöts az exed, nehogy visszafogadd, meg se bocsáss neki. Aki szeret az soha nem csal meg, inkább próbálkozott volna többet nálad vagy otthagyott volna... de õ nem gondolt rád, így inkább félredugott. Hát az ilyen pasiért nem kár, örülj hogy megszabadultál tõle. A farka irányítja, semmi más.
A kérdező hozzászólása: az exem fél évvel fiatalabb
normális is, csak nem két éves kapcsolatokban. az "exed" hány éves?
A kérdező hozzászólása: 14 éves voltam, mikor összejöttünk. Teljesen normálnak tartom, ha egy csaj 16 évesen szûz.
hány éves vagy?
csúnya dolog a megcsalás, és tisztességesebb lett volna, ha azt mondja, hogy "bocsáss meg, de nem tudok várni." de mégis mit tehetett volna? gondolom szeret, de fizikai szükségletei meg tetszik-nem tetszik vannak (ha õ már nem szûz) sajnálom, de nem lehet neked igazat adni, sajnos. ne fogadd vissza, te sem akarod olyannal elveszteni, aki megcsalt téged, szerintem. de ettõl még nem lesz õ az egyedüli bûnös.
2 év?:O Szegény fiú.... 2 hónapnál tovább nem vártam volna
mégis mit vártál? ha így folytatod örök életedre szûz maradsz...
Ne csodálkozz hogy megcsalt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!