Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, a 2 és (547 db)

Mit tegyek a 2 éves kislányom nagyon hisztizik kb 1-2órát folyamatosan, és semmi nem segít, pedig próbálom nyugtatni. Ti hogy oldtátok meg?

Legjobb válasz: Nálunk a hideg víz segített... mostanában pedig egyszerûen becsukom a szobájába és ha abbahagyta, kijöhet. Nagyszerûen mûködik.

Nálunk a hideg víz segített... mostanában pedig egyszerûen becsukom a szobájába és ha abbahagyta, kijöhet. Nagyszerûen mûködik.
Ha hisztizik, akkor ne próbáld megnyugtatni.Szólj rá, hogy hagyja abba, vagy ne foglalkozz vele, akkor észreveszi, hogy nem ér el semmit a hisztivel, és magától abbahagyja. Mondjuk minket anyu az elsõ hisztinél, mikor nem akartuk abbahagyni elvert, többet nem hisztiztünk, de ezt nem ajánlhatom, mert ma már nem gáz ha valaki megveri a gyereket...
Bizonyos szinten én is így gondolkodtam, ahogy az elsõ válaszoló mondja, ne vedd tudomásul. De ugyanakkor azt mondják a dokumentumfilmek, könyvek, hogy a hiszti ilyen idõs korral jár, és nem a kislányod tehet róla, hanem egyszerûen ez a viselkedés benne van a gyerekekben, és tudatosan nem is tudnak tenni ellene, mintha ösztönbõl csinálnák. Két dolgot tehetsz: 1. vársz, hogy kinõje ezt a korszakot, 2. elviselhetõbbé teszed magad számára azzal, hogy megpróbálsz nem tudomást venni róla (ki tudja, lehet hogy be is jön az, amit az elsõ válaszoló is megírt, és látva a kislány, hogy nincs haszna a toporzékolásnak, leszokik róla hamarabb).
Tudom nagyon nehéz az ilyen helyzetet kezelni próbáld meg elterelni valami mással a figyelmét v mond el neki hogy nem szép dolog de tudom nem nagy eredményel jár lehet ez genetika is pl ha valameikõtök akaratosabb akkor ne csodálkozz talán kinövi!Sok türelmet kívánok
Egy 2 éves kislányt nem lehet arra kérni, hogy fejezze be amit épp csinál...... Vezesd át valami másba, fedeztess fel vele valamit, beszéld meg vele. Sok sikert és türelmet! Egy 2, 5 éves kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Én is szoktam hozzá beszélni próbálom terelni a figyelmét, csináltam már úgy is hogy nem foglalkoztam vele vagy egyedül hagytam a szobában, de nem nagyon akar meg nyugodni vagy csak nagyon ritkán, a hideg vízzel nem próbálkoztam de nem vinne rá a lelkem, csak azt kiabálja anya néz a szembe és figyelj rám :)
én bevezettem a nem foglalkozom vele dolgot. otthagyom, ahol a hisztit éppen csinálja és kész. eljövök abból a helyiségbõl, és egyszercsak rájön, hogy senki nem foglalkozik vele, aztán utánam jön, mert utál egyedül lenni. Ma is elkezdte, én meg bejöttem a szobába, bekapcsoltam a kedvenc meséjét, egybõl csend lett nála:-)

10-15 kgs súlyfeleslegem van, azonban nem mozoghatok betegség miatt. Mit tegyek hogy 2 és fél hónapon belül lemenyjen a feleslegem?

Legjobb válasz: Próbáld meg a 90 napos diétával, nekem mozgás nélkül is olvadtak a kilók, 10 kg feleslegem volt, és 3 hónap alatt lement.

Próbáld meg a 90 napos diétával, nekem mozgás nélkül is olvadtak a kilók, 10 kg feleslegem volt, és 3 hónap alatt lement.

Mit tegyek ha 2 és fél hónapos babám nem fogadja el a cumit?

Nem elég neki az anyatej pótlásra van szükség, de egyszer?en nem tud/akar cumisüvegb?l enni. Akkor sem ha éhes. Már számtalan fajta cumit kipróbáltunk. Nem tudom mit tegyek. Ötletek?

Legjobb válasz: Próbáld kiskanállal adni neki, esetleg a Nurofen adagolójával fecskendezni a szájába ( igaz, mindkét megoldás idõigényes ) Egyébként tuti, h éhes? Mert az én lányom mindig csak az "elvárható" (azaz testsúly*150g/étkezés) mennyiség kb 70 %-át ette. Nekem elfogadta a cumisüveget, adtam neki lefejt anyatejet szopi után (miután ugye õ jelezte, h elég, csak én nem hittem el), jól ki is bukta kb 5 perc után... Szóval arra akarok kilyukadni, h lehet h nem éhes, azért nem kell neki a cumi... de csak kósza tipp, hisz Te ismered a babád, nem én.

Próbáld kiskanállal adni neki, esetleg a Nurofen adagolójával fecskendezni a szájába ( igaz, mindkét megoldás idõigényes ) Egyébként tuti, h éhes? Mert az én lányom mindig csak az "elvárható" (azaz testsúly*150g/étkezés) mennyiség kb 70 %-át ette. Nekem elfogadta a cumisüveget, adtam neki lefejt anyatejet szopi után (miután ugye õ jelezte, h elég, csak én nem hittem el), jól ki is bukta kb 5 perc után... Szóval arra akarok kilyukadni, h lehet h nem éhes, azért nem kell neki a cumi... de csak kósza tipp, hisz Te ismered a babád, nem én.
Ha már nagyon nem boldogulsz próbáld ki a "szoptanít"-ot. Egy tasakban van a pótlás, onnan egy csövecske a mellbimbóhoz és tulajdonképpen szopás közben onnan is jön a tejci. Ja és közben inger éri a cickót, tehát lehet h a tejcid is szaporodni fog. Drukkolok.
Szia! Nekünk is ez a problémánk, én már nagyon kétségbe vagyok esve... Egyszerüen nem tudom a cumisüveget bele tenni a szájába, öklendezik tõle, aztán pedig sír mert éhes... nem tudom meddig fogjuk ezt igy csinálni, de jó lenne ha valaki tudna segíteni hogy mit lehet ilyenkor csinálni!!! Remélem mihamarabb kapunk hasznos tanácsot!!!
Ekkora babák már nagyon ügyesen esznek kanállal vagy isznak pohárból (kicsit kifelé hajló szájú pohár, pl régi kávés üvegpohár). Próbáld meg ezzel a módszerrel, ha tényleg éhes még. Azonban vigyázni kell, mert a kanállal jóval több levegõt nyelhet, mint a cicizéssel. Az én kisfiamnak nagyon fájt a hasa a kanállal evés után :(. Illetve egy szoptatási tanácsadót is érdemes lehet felhívnod, hátha mégis van rá lehetõség hogy elég legyen a tejed (www.lll.hu). AZ sem segít, ha pl. óránként megeteted? Így több tejed fog termelõdni is pár nap múlva. Kitartást és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat. Megpróbálom kiskanállal azt hiszem. Próbáltam óránként szoptatni de sajnos nekem attól a nap végére teljesen kifogyott a cicim és a tejtermelés sem növekedett, pedig az lenne a leghõbb vágyam, hogy ne kelljen tápszerrel vacakolni...


Mit tegyek? Most 2 napal ezelőtt jött egy lány ide a mi falunkba vakáciozni és nekem nagyon tetszik de még csak 3x találkoztunk mit tegyek elmondjam mit érzek?

Legjobb válasz: Hát ha te is tetszel neki úgy látod, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy tetszik neked és szeretnéd még jobban megismerni.

Hát ha te is tetszel neki úgy látod, akkor nyugodtan elmondhatod, hogy tetszik neked és szeretnéd még jobban megismerni.

Az én hajam olyan, mint a drót. Vékonyszállú és úgy áll, ahogy akar. Ha kivasalom, 2 óránál tovább nem tart, ha göndörítem, az sem . Mit tegyek, hogy megdústsam, és, hogy ne legyen ilyen rakoncátlan?

Legjobb válasz: Hajformázó hab, különbözõ hajápoló szerek segíthetnek ebben. Ilyen párás, nedves idõben meg nem csoda, hogy 2 óránál tovább nem marad egyenes, vagy göndör a hajad, bár kérdés, hogy jó minõségû e a hajvasalód. Különbözõ dúsítõ samponokat, balsamokat lehet kapni, kérdés, hogy mennyire segítenek, de egy próbát megér, semmit sem veszítesz vele!

Hajformázó hab, különbözõ hajápoló szerek segíthetnek ebben. Ilyen párás, nedves idõben meg nem csoda, hogy 2 óránál tovább nem marad egyenes, vagy göndör a hajad, bár kérdés, hogy jó minõségû e a hajvasalód. Különbözõ dúsítõ samponokat, balsamokat lehet kapni, kérdés, hogy mennyire segítenek, de egy próbát megér, semmit sem veszítesz vele!

Az eggyik fiúbarátom összejött a másik fiúbarátom csajával most mit tegyek? -mind 2 a barátom és választani nem tudnék közöttük.

Legjobb válasz: semmit, majd lerendezik egymás között. tégy úgy, mint aki nem is tud a dologról, vagy küldj névtelen levelet

semmit, majd lerendezik egymás között. tégy úgy, mint aki nem is tud a dologról, vagy küldj névtelen levelet
A kérdező hozzászólása: 11 évesek vagyunk.
akkor barbizz=)
A kérdező hozzászólása: 11:46 te is!!

Nemtudom mit tegyek! A kaméleonom 2 napja nem nyitja ki a szemét. Az interneten nemtalátam semmit ami segített és állatorvoshoz nemtudom vinni. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Szerintem próbálj meg kamillateát készíteni, csak simán fölforralod a vizet beledobod a kamilla filtert fölforralod, lehûtöd egy kicsi hogy ne legyen túl forró és óvatosan egy fültisztító segítségével rákened a szemére szerintem egy nap 2 - szer is megcsinálhatod mert a kamilla fertõtlenítõ hatású. És még annyit írnék hogy szerintem próbálj meg az állatkereskedésekben kapható kimondottan hülõknek készített vitaminport venni és ezt szórd rá az eleségállatra, ami gondolom tücsök vagy egyéb ilyen rovarokból áll, mert lehet hogy valamilyen vitaminhiányban szenved. Remélem tudtam segíteni.

Szerintem próbálj meg kamillateát készíteni, csak simán fölforralod a vizet beledobod a kamilla filtert fölforralod, lehûtöd egy kicsi hogy ne legyen túl forró és óvatosan egy fültisztító segítségével rákened a szemére szerintem egy nap 2 - szer is megcsinálhatod mert a kamilla fertõtlenítõ hatású. És még annyit írnék hogy szerintem próbálj meg az állatkereskedésekben kapható kimondottan hülõknek készített vitaminport venni és ezt szórd rá az eleségállatra, ami gondolom tücsök vagy egyéb ilyen rovarokból áll, mert lehet hogy valamilyen vitaminhiányban szenved. Remélem tudtam segíteni.
Szia, sajnos ez nem jó hír. Vagy a világítással van a probléma vagy A vitamin hiánya van. Ezt már nem tudod kezelni egyedül csak dokival... :/ A legrosszabb az egészben, hogy nem fog táplálkozni, ha nem lát rendesen. Azért sok sikert nektek.. :(

Mit tegyek? A barátommal 2 évig voltunk együtt, szex nélkül, mert tudta, hogy én még szűz vagyok, és hát. Még nem állok készen.

Azt mondta, képes várni rám. Na most jön a csavar: Múltkor a telefonjával szórakoztam, mikor jött neki egy üzenet egy csajtól, hogy köszöni az estét, meg hogy ilyen jót régen szexelt. Mikor kérdőre vontam azt hozta fel, hogy egyrészt nem bírta ki, másrészt cik neki, hogy még nem feküdt le velem. Mondanom se kell, hogy rögtön dobtam. Aztán.. Ma délután, amikor sétáltunk a barátaimmal odajött, elhívott, és bocsánatot kért mindenért, amit tett. Gondolkodási időt kértem, de már nem tudok megbízni benne annyira, mint a legelején. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 év azért hosszú idõ.. nem mondom, hogy teljes egészében a te hibád, bár ennyi idõ alatt, ha nem tudott bizonyítani.. akkor sajnálni tudom. nem volt megértõ, hiszen nem várt rád. + félrelépett. egyébként a korodat megirhatnád, kedves kérdezõ, hogy legyen viszonyítási alapom. Tény egyébként, hogy ezek után már nem lehet megbízni benne, de NE azért feküdj le vele, mert azt hiszed, hogy így majd visszasikerül édesgetned. Miután ez a szüzességelvesztés megtörténik, még erõsebb lesz a kapcsolat majd kettõtök között. ha akkor hagy el, akkor nagyon össze fogsz zuhanni. Jobb így, hogy ez kiderült. Próbálj meg egy oolyan srácot, aki tényleg tud rád várni, és akivel majd azt fogod érezni, hogy tényleg igazán szereted. akkor nyugodt szívvel. :)

2 év azért hosszú idõ.. nem mondom, hogy teljes egészében a te hibád, bár ennyi idõ alatt, ha nem tudott bizonyítani.. akkor sajnálni tudom. nem volt megértõ, hiszen nem várt rád. + félrelépett. egyébként a korodat megirhatnád, kedves kérdezõ, hogy legyen viszonyítási alapom. Tény egyébként, hogy ezek után már nem lehet megbízni benne, de NE azért feküdj le vele, mert azt hiszed, hogy így majd visszasikerül édesgetned. Miután ez a szüzességelvesztés megtörténik, még erõsebb lesz a kapcsolat majd kettõtök között. ha akkor hagy el, akkor nagyon össze fogsz zuhanni. Jobb így, hogy ez kiderült. Próbálj meg egy oolyan srácot, aki tényleg tud rád várni, és akivel majd azt fogod érezni, hogy tényleg igazán szereted. akkor nyugodt szívvel. :)
jah.. u.i. nekem volt ilyen, hogy 2 évig nem feküdtem le egy lánnyal.. mert vártuk a nagy alkalmat. és jól sült el:) nem csaltuk ezalatt egymást. Aztán.. egyszercsak megtörtént
1. Sztem nem ez volt neki az elsõ a 2 év alatt 2. Aki azt mondja h hülye h 2 évet várt: És mi lett volna ha nem félredug hanem tisztességgel megmondja h õ már nem tud tovább várni Kérdezõ: Ez egy tapló kuki. Vissza ne menj hozzá. Ha azért fekszel le vele amit csinált attól neked nem lesz jó ha meg nem fekszel le vele akkor tovább fog csalni. am sztem azért kamuzhatta h tud még várni mert kellett volna neki a szúz p.nci. Én soha többet nem hinnék neki.
2 év alatt én azt gondolom, hogy már rég elég erõsnek kellene lennie egy kapcsolatnak az elsõ szexhez. Ott már kiderülnek az érzelmek, amik elmélyülnek, ott már meg kell legyen a bizalom, meg minden. Én nõ vagyok, nem is tinikorú, hanem felnõtt, de ha nem 13-14 éves vagy, akkor én is azt mondom, hogy ettõl tovább senki nem várna! De amúgy nem volt szép tõle, hogy megcsalt. Ha nem bírt tovább várni, akkor azt a szemedbe kellett volna, hogy mondja és ha ez neki annyira gondot jelentett, akkor szakítani kellett volna veled és akkor mehet és szexelhet, akivel akar. Én nem fogadnám vissza, mert nem volt õszinte és megcsalt, de ha ezután találkozol valaki mással, ne lepõdj meg, ha nem fog még ennyit sem várni. De nyilván ezt te érzed, hogy felkészültél-e vagy sem. Csak azért nem kell szexelni, mert a másik akar, csak ne érjen meglepetés, ha valakinek egy idõ után elég a várakozásból, fõleg egy 2 éves kapcsolatban. De még egyszer hangsúlyozom, ha nem 13-14 éves korú vagy. Mert akkor elhiszem, hogy nem érzed magad érettnek.
Hány éves vagy kérdezõ? Szerintem nehogy visszafogadd! Kutyából nem lesz szalonna... ne feledd.csak összetörné ezek után a szíved.
hány évesek vagytok? amúgy a 2 év hosszú idõ, ezt elõre lehetett borítékolni, mikor olvastam a telefonja van Nálad, egybõl tudtam mi lesz, sajnos nem TE vagy az elsõ aki így jár, ha ennyi idõt kell rá várni nem tudom ennyi idõ alatt hány bõvel volt, de vagy egy volt folyamatosan, na most ez is elgondolkodtató, a másik lehet többel szóval inkább ezt most hagyjad, a bizalom elveszett, azt nem lehet így visszaépíteni, ehhez annyi idõ kell, hogy se Te se Õ nem fogja ezt bírni N
kuka, hagyjad! ez már eséjtelen számára! ha tudott volna várni akk még vár!
A korod tényleg jól jönne :) Akkor pontosabbat tud írni mindenki :)
2 évnél többet senki nem fog rád várni szerintem a pasid a hülye, hogy nem keresett még egy érettebb lányt
2éve együtt vagytok szex nélkül és még csak most csalt meg? ellenzem a megcsalást és nem volt helyes a részérõl, de nincs olyan aki ennyit várna rád ha szeretnéd már kész lennél rá, és természetes hogy vannak igényei
Ha 8 évesen jöttél össze a barátoddal és két év után megcsalt akkor azt mondanám hogy mivel mindketten éretlenek vagytok a dologra, õ a hibás, te meg jól tetted. De ha késõbb jöttetek össze és te még két év után sem akartad megerõsíteni a kapcsolatotokat, hát akkor ne haragudj, de ez a te hibád. Örülj neki h nem tett neked szemrehányást és vont kérdõre h talán nem is szereted, csak játszol vele. Jogos lett volna.
Mert hazudott.Mellesleg az nem volt gond hogy két éve várt, 14 évesen még nem kéne elveszteni a szüzességet, 17-18 éves korban inkább.
A kérdező hozzászólása: Najó, de akkor minek mondta, hogy vár rám?
Tipikus önzõ pöts az exed, nehogy visszafogadd, meg se bocsáss neki. Aki szeret az soha nem csal meg, inkább próbálkozott volna többet nálad vagy otthagyott volna... de õ nem gondolt rád, így inkább félredugott. Hát az ilyen pasiért nem kár, örülj hogy megszabadultál tõle. A farka irányítja, semmi más.
A kérdező hozzászólása: az exem fél évvel fiatalabb
normális is, csak nem két éves kapcsolatokban. az "exed" hány éves?
A kérdező hozzászólása: 14 éves voltam, mikor összejöttünk. Teljesen normálnak tartom, ha egy csaj 16 évesen szûz.
hány éves vagy?
csúnya dolog a megcsalás, és tisztességesebb lett volna, ha azt mondja, hogy "bocsáss meg, de nem tudok várni." de mégis mit tehetett volna? gondolom szeret, de fizikai szükségletei meg tetszik-nem tetszik vannak (ha õ már nem szûz) sajnálom, de nem lehet neked igazat adni, sajnos. ne fogadd vissza, te sem akarod olyannal elveszteni, aki megcsalt téged, szerintem. de ettõl még nem lesz õ az egyedüli bûnös.
2 év?:O Szegény fiú.... 2 hónapnál tovább nem vártam volna
mégis mit vártál? ha így folytatod örök életedre szûz maradsz...
Ne csodálkozz hogy megcsalt.

Mit tegyek hogy ne keljen fel sűrűn északa a 2 és fél hónapos kisfiam?

szokott olyan lenni hogy flkel 1-kor s mint aki kialudta magát elkezd viháncolni 1 óra hosszát!!! tápszeresek vagyunk!!! este 7 órakkor szoktam fürdetni s utánna nem eszik sokat! csak elalszik!! felkel 11 fele akkor megint adok neki kajcsit!!! s utánna szokott még felkelni viháncolni!!!

Vettem a gépembe memóriákat és akárhogy csinálom 2 GB-nál többet nem enged beletteni miközben 4GB lenne papíron a max. Mit tegyek? Egyébként 2, 5 GB-ot kéne belepréselni.

Dell Optiplex GX620

Legjobb válasz: Hogy hogy nem enged beletenni? Rácsap a kezedre v. nincs hely v. beleteszed csak épp nem kezel többet?

Hogy hogy nem enged beletenni? Rácsap a kezedre v. nincs hely v. beleteszed csak épp nem kezel többet?
A kérdező hozzászólása: Bocsi XD Elkezd sípolni és nem kapcsol be.
A kérdező hozzászólása: ok! Megoldottam a problémát!
Ha sípol akkor lehet csak nem tetted be jól, vagy nem kompatibilis vagy hibás.
A kérdező hozzászólása: Nem tetszett neki a sorrend XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!