Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, 17 évesen túl (5 db)

Én sem aludtam soha náluk.Ha összeköltöztök fogtok annyit együtt aludni hogy csak na :) 22/L
A kérdező hozzászólása: lány a tesom és õk csak félévet jártak.
Uncsitesómnak 21 évesen is tiltották, le is lépett otthonról 22 évesen, adok egy tippet, mond apudnak hogy akár a kocsiban parkban is csinálhatjátok barátoddal, tehát igazán nem akadályoz semmiben a tiltás legfeljebb hazudni fogsz, ezek után tuti elenged, mert belátja hogy ugyis együtt lesztek elõbb utóbb valahol.
a tesód fiú vagy lány?
Nincs köztetek valami konfliktus? Mert írtad, hogy tesódnak megengedte. Valahogy beszéld meg vele, mert ez így fura.
fura, mert én is 17 vagyok és nekem megengedték. ülj le vele nyugodtan, beszéld meg vele.
Gonosz egy apád van! Beszéltél már vele?
beszélj apuddal hogy miért nem engedi? 17 évesen nem vagy már kisgyerek. meg nekem az is hülyeségnek tûnik hogy nálatok nincs hely, gondolom neked van hol aludnod, egy személyes ágyon is elfér két ember simán...
Várj amíg 18 leszel és akkor beszélj vele. Apám is akkor engedte meg.
ülj le apukáddal és beszéd meg vele :)
Simán elfértek az ágyadon, még jobb is.

Mit tegyek, ha 17 évesen túl komoly a gondolkodásom a hétköznapok terén, és ez néha a kapcsolatokra is kihat?

Legjobb válasz: Ne gondolkodj annyit, csak élj. Ami a kapcsolataidat illeti, hidd el többen, szereti a komoly, határozott társat, mint a „gyerekeket”. Lehet, hogy rossz helyen keresed az igazit?

Ne gondolkodj annyit, csak élj. Ami a kapcsolataidat illeti, hidd el többen, szereti a komoly, határozott társat, mint a „gyerekeket”. Lehet, hogy rossz helyen keresed az igazit?
a komoly gondolkodással semmi baj. Csak éppen meg kell tanulni, hogy mikor van itt a móka és mikor a komoly dolgok ideje. Néha egy kis hülyeség, lazaság senkinek sem árt. Merj lazának lenni.

17 évesen lefeküdtem a barátommal, bár még nem álltam készen, de féltem, hogy elveszítem. Nem volt túl jó élmény, nem volt orgazmusom, és sajnos azóta se (3évig voltam vele). Új kapcsolatom van, a barátom mindent megtesz, mégse sikerül. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Biztos vagyok benne, hogy ott rontottad el, hogy azért feküdtél le a volt barátoddal, hogy nehogy elveszítsd. Ha tudtad, hogy nem állsz készen, akkor nem kellett volna lefeküdnöd vele. Ez a rossz élmény egy életen át kísérni fog, és én úgy hiszem, hogy emiatt nincs orgazmusod sem. Próbáld meg elfelejteni mi történt és csak a "most"ra koncentrálni. A párodnak türelmesnek kell lennie, és neked is. Jah, és legfõképp ne kudarcnak élj meg minden együttlétet, mert orgazmus nélkül is lehet nagyon jó a szex!

Biztos vagyok benne, hogy ott rontottad el, hogy azért feküdtél le a volt barátoddal, hogy nehogy elveszítsd. Ha tudtad, hogy nem állsz készen, akkor nem kellett volna lefeküdnöd vele. Ez a rossz élmény egy életen át kísérni fog, és én úgy hiszem, hogy emiatt nincs orgazmusod sem. Próbáld meg elfelejteni mi történt és csak a "most"ra koncentrálni. A párodnak türelmesnek kell lennie, és neked is. Jah, és legfõképp ne kudarcnak élj meg minden együttlétet, mert orgazmus nélkül is lehet nagyon jó a szex!
Türelem elsõsorban! Nem kell az elsõ együttlétben keresned a hibát, egyszerûen nem vagy türelmes önmagadhoz. A szex egymás megismerésérõl szól, adj idõt magadnak és a barátodnak amég összeszoktok. ne várd görcsösen hogy elmenj, hiába 3 éve már, de lehet hogy nem a megfelelõ emberrel volt. Ehhez ketten kelletek hogy jó legyen.
Nekem ez elég erõsen pszichológiai dolognak tûnik, egy 17 éves lány testileg már mindenképp kész van(jó, vannak krónikus esetek). Agyadba rakd rendbe a dolgokat, lépj túl és kész. 20 évesen ne egy 3 éve történt dolgon rágódj...
A kérdező hozzászólása: Nem testileg, hanem lelkileg nem voltam rá kész!Most már felnõttem, de mégse megy!Azt hittem, hogy az idõ múlásával jobb lesz a dolog, de mégsem! Ráadásul az elõzõ kapcsolatom után depressziós lettem!Mivel a párom ismeri az exemet, nem árultam el neki, hogy soha nem éltem át orgazmust, úgy véli, hogy a depresszió volt az oka, de már abból is kilábaltam, szóval...És nem Õ a hibás, mert tényleg mindent megtesz!Nem lehet a türelem helyett valami más megoldást találni?Mert már elég sokat vártam!Totál kétségbe vagyok esve!
Nézd én elég korán feküdtem le a volt barátommal :S:S De nekem ugyanugy müködött minden annak ellenére hogy csomoszor megalázot:S ez nagyon rossz volt az útcán meg minden de sebaj rájöttem nem kell vele foglalkozni és után ugyanugy ment minden a következõ palimmal pedsig én sem voltam rá felkészülve:(:( bánom de ez a lelkem mélyén van és nem is érdekel már elfelejtettem nem tartozik az életemben szóval szerintem neked is aszt kéne és aktus közbe még csak gondolni sem kéne rá :) hisz ott csak a partner a fontos és te :) jahm és még vmi !:) ha nem tudsz elmenni akkor probáld meg magat is izgatni a csiklódat hátha elmész még ha csiklói is akkor is :) :) Sok szerencsét szija:) :)


Szóval tetszik egy 4 evvel idősebb fiú, ő szerinte jo csaj vagyok de túl fiatal hozza, lehet h neki is tetszem? O 17 éves en 13 nincs barátnője. Nekem nagyon tetszik ő mit tegyek?

A félév közepén kezdett velem beszélgetni, ő jött oda hozzam aztan kb minden nap koszon, mit tegyek ? :(

Legjobb válasz: Próbáld meg, jöjjetek össze. de NE szexeljetek, mert ahhoz még fiatal vagy.

Próbáld meg, jöjjetek össze. de NE szexeljetek, mert ahhoz még fiatal vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem merek vele beszélni errõl plusz nem nekem mondta h jo csaj vagyok, megírta egy BARÁTNÕMNEK :(
Ilyen az élet sajnos.

17 eves vagyok 15 cm penisszel nem tul vastag es en ugy erzem h a parom nem nagyon elvez el szerintem csak szinleli mit tegyek h elelvezzen?

Legjobb válasz: Olyan pózt válasszatok,amiben mélyebben benne vagy. Pl. lovagoljon rajtad,és üljön bele tövig :)

Olyan pózt válasszatok, amiben mélyebben benne vagy. Pl. lovagoljon rajtad, és üljön bele tövig :)
honnan tudjuk mennyire vastag? a 15 cm a hosszúsága szerintem... lehet nem teljesítesz elég jól. :O nem 12 éves-t akartál írni? xD
Szerintem is próbáljatok ki másik pózt:) A változatosság sosem árt és biztos fogtok találni egy Neki megfelelõt is:) Szerintem, ha a lány a hátán van és a lábait a nyakadba teszi úgy is méllyebbre tudsz hatolni;)
17:14es válaszoló, mit akartál azzal az utolsó mondatoddal? Ha nem nagyon megy a sex, akkor beszéljétek meg, hogy lenne jobb. Nem kevés sex póz van, válogassatok, vagy át evezhettek mocskosabb, perverzebb területekre is!:D Ja..és a 15cm-es farokkal meg igazán nem panaszkodhatsz.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!