Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, 15hónapos kisfiam (2 db)

15Honapos a kisfiam es meg nem tud menni es megallni se egyedul. Mit tegyek?

Hogyan tudnam ravezetni vagy hogy segitsek neki ebben?

Legjobb válasz: Keress fel egy gyógytornászt. Az elõfordul,hogy nem jár még ebben a korban,de állnia már kellene szerintem.

Keress fel egy gyógytornászt. Az elõfordul, hogy nem jár még ebben a korban, de állnia már kellene szerintem.
hogy érted, hogy megállni nem tud egyedül? feláll és elesik? vagy fel se áll csak te próbálod lábra állítani? ha igen, mióta?
Gondolom, kapaszkodva már áll. Ez esetben még nem aggódnék, még kicsit fejlõdnie kell az egyensúlyának. Hintáztasd, ringasd gyakran. Lehet, hogy hamarosan elindul.
A kérdező hozzászólása: Kapaszkodva tud allni, meg lepeget a szekreny mellett, de egyedul nem tud egyhelyben megallni, amikor elengedem lecsucsul.
értem akkor ne aggódj :) lényeg, hogy felálljon és bútorok mellett lépkedjen, a többivel 1, 5 éves koráig ráér. leginkább azzal tudsz neki segíteni ha nem segítesz sehogy, nem vezetgeted, nem ülteted kompba, én mondjuk a járássegítõt se használnám de talán az nem káros, kipróbálhatjátok.
Ne aggódj!:) Az én fiam is ezt csinálta, és már kezdtem kétségbe esni. 8 hónapos kora óta mászott, egészen 15 hónapos koráig!:) )) Aztán ahogy betöltötte a 15. hónap fordulót, meg tett pár lépést önállóan. Kb. 2 métert, vagy még annyit sem. És utána , csak egyre ügyesedett!:) Most 18, 5 hónapos, és szalad! Szóval nyugi, elvileg a nagy könyv szerint, 18 hónapos koráig kell elkezdenie járni!
A kérdező hozzászólása: Koszonom az eddigi valaszokat, kicsit megnyugodtam, de remelem hamarosan elindul az en draga pici fiam!
Vele már meg lehet értetni, hogy szopi csak adott helyen/idõben van. Következetesen ragaszkodj ehhez, akár azt mondod, hogy csak otthon lehet, akár, hogy csak reggel/este. Szerintem.
Szia én a 2 éves lányomat úgy szoktattam le hogy leragasztottam és azt mondtam leharapta a boci (a mesekönyvbõl), és nagyon fáj.egy hét sírdogálás után már nem kellet a cici.Csak legyen türelmed kibírni azt az egy hetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!