Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, 1 éves lányom ne (3 db)

Mit tegyek, hogy 1 éves lányom ne vegye le magáról a sapkát?

1 éves a lányom, és a köt?t is kibontja már, még fel se egyenesedek, már újra lenn van a sapi :(

Legjobb válasz: Próbáld meg, hogy kapucnis pulcsit adsz rá.Nekem bevált.

Próbáld meg, hogy kapucnis pulcsit adsz rá.Nekem bevált.

Mit tegyek, hogy az új jövevény lány kutyát (3 éves) ne akarja állandóan felcsinálni a mi kis (1 éves) kan kutyánk? A szuka nem engedi persze magát. ő inkább játszana.

Méretük nagyon különböz? tehát esély nincs a normális párzásra.A kan benti(csivava)a szuka(spániel és tacskó keverék)kinti kutya.Teljesen meg bolondul a lány kutyától:(

Legjobb válasz: kan kis kutya ivartalanítása a méret nem akadályozza meg õket semmiben örülj h eddig nem csinálta fel a csivi a mixet egy szó mint száz IVARTALANÍTÁS!!

kan kis kutya ivartalanítása a méret nem akadályozza meg õket semmiben örülj h eddig nem csinálta fel a csivi a mixet egy szó mint száz IVARTALANÍTÁS!!
A szuka le fog feküdnia földre és máris összejön nekik:) Éppen ezért gyorsan ivartalanítás és ha lehet mind a kettõjüknek. Mert ugye a kan ne legyen kanos, a kinti kutyust meg nehogy más kutya "elkapja". Mondjuk fura, hogy két kutya van és csak az egyik járhat be....:( Pláne, hogy egy spániel tacskó keverék nem nagy kutya.
Ivartalaníttasd õket. Az megoldaná ezt a problémát is és a késõbbi tetemes orvosi költségek kifizetésének problémáját is!
És ne felejtsd el, hogy az ugrálás a dominancia jele is. Tehát ivartalanítás mellet neveld is meg õket. Legyen tisztázott a helyzetük, ne legyen jobban kényeztetve az alul lévõ. Azt nem mondtad, hogy tüzel-e. Ha mindig ezt csinálja nem csak akkor, akkor dominancia van a háttérben, a kan most lép kamaszkorba. De amúgy ne félj, megoldják õk. Úgyhogy ezen semmi nem segít csak az ivartalanítás és a megnevelés.
Teljesen egyszerû, ha tüzel a szuka különzárod õket, ha nem, nyugodtan össze lehetõket engedni, a kannak fog enyhülni a lelkesedése ha a szuka sokadszorra teremti le.
A kérdező hozzászólása: Én szeretném , hogy benti legyen õ is de még a kis csivit is nehezen szoktatom szobatisztaságra :( pedig már 1 éves. Na meg a szülõk sem hiszem hogy benne lennének ....
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat!!!Az utolsó válasz adónak lett igaza.Most már tök jól kijönnek és sokat játszanak már nagyon ritkán próbálkozik de a szuka csak játszanak fogja fel...és végül csak játszanak...
Ihatsz nyugodtan, egy-két pohár bortól semmi baja nem lesz. A töményet mondjuk én inkább kihagynám, de a bor, sör nem árt.
Én újév napján törtem meg az alkohol mentességet, megittam 1, 5 pohár pezsgõt. A kicsin semmi változást nem vettem észre, és én is tudtam koccintani! Szóval minimális enyhébb alkoholt ihatsz, de a töményet még kerüld el!!!
Ha nem viszed túlzásba, csupán mértékkel megiszol 1-2 pohár bort vagy 1-2 pohár pezsgõt, a babádnak semmi baja nem lesz. Persze, ennél többet nem kellene.... l "A szoptatás kevés ellenjavallata közül az egyik az anyai alkoholizmus, vagyis a szeszesitalok, rendszeres, nagy mennyiségben történõ fogyasztása. Az anyai vérben mérhetõ alkoholszint csaknem megegyezik az anyatejben mérhetõvel. Mivel a kisbaba mája még nem képes gyorsan lebontani az alkoholt, egyetlen pohár sör anyatejen keresztül közvetített alkoholtartalmának kiürülése három órát vesz igénybe fiatal csecsemõnél, ennek a mennyiségnek a háromszorosa azonban már tizenhárom órát is igénybe vehet. Az alkohol megváltoztathatja az anyatej ízét, és ezért szopási nehézségeket okozhat. Egyes megfigyelések szerint a napi két pohárnyi italt fogyasztó nõ kisbabája egyéves korára elmarad a fejlõdésben vele egykorú társaitól. A heti egy alkalommal elfogyasztott egy pohárnyi pezsgõ vagy hasonló alkohol tartalmú ital miatt nem kell szoptatási szünetet tartani. Tévedés, hogy az alkohol serkentené a tejelválasztást." http://www.kismama.hu/baba/mit_szabad_mit_nem/3088/ http://www.szoptatasert.hu/belso.php?inf=kerdes08
Egy pohár bort megihatsz, az még jót is fog tenni. Nekem terhesen is javasolta a dokim, hogy néha igyak egy pohár vörösbort mert alacsony volt a vérnyomásom. Nem hiszem, hogy ha terhesen lehet sõt ajánlott akkor szoptatás alatt ne férne bele egy pohárnyi. Pálinkát meg ilyen tömény dolgokat én sem innék, de a bor, pezsgõ vagy egy kis sör belefér szerintem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen nem alkoholizálok, csak kis csoki likõrre gondoltam:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!