Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, újra szerelmes legyek a (2 db)

Mit tegyek, hogy újra szerelmes legyek a páromba így 4 év után?

Legjobb válasz: szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!

szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!
sehogy. 5 év együtlét 1 év házaság = válás (nekem) mikor nincs szerelem de más semmi sem már, se csodálat, se nem tudsz büszke lenni rá, akkor az már leves.
Nem tudunk részleteket. Mi romlott meg? Minden rendben, csak épp szerelmes nem vagy?... Mi hiányzik a kapcsolatotokból? Amúgy, szerintem ha egyszer beleszerettél vkibe, és van miért tisztelned, csodálnod, akkor ezt ki tudod újra hozni magadból! Meg kell benne látnod megint azt a pasit, akibe beleszerettél.. Idézzetek fel emlékeket, menjetek el egy szenvedélyes útra, ... A lényeg, h közös élmény legyen, és mindenképpen vmi új. Sok sikert!
Mi is a negyedik evunknel tartunk es jol mukodik. Imadom, szeretem, hogy okos, o buszke ram azert amiert... Nekem minden evben megvannak a magam kis szerelmei. Ez pusztan platoi es elerhetetlen. Ezt el is mondom Kedvesnek o meg ugy van vele:....jol van te kis....csak logjon a kezed a bilibe... Miutan elmulik az apro, mas irant taplalt miniatur szerelem (ami csupan napok kerdese) akkor mindig rajovok, mekkora mazlista vagyok, hogy o van nekem! - nem mintha ezzel maskor nem lennek tisztaban.... Kell, hogy az ember tisztelje a parjat es jol erezze vele magat mert a szerelem az egy tuno dolog az esetek 85%-ban. Az aplitudo mint olyan, egyszer fenn, egyszer lenn...de a tisztelet es szeretet megmarad. Mindig. Tedd fel magadnak a kerdest: szereted? nem szerelemmel vagy inkabb ragaszkodsz? Tiszteled vagy csak nem akarod megbantani?
A kérdező hozzászólása: Szeretem, mást el se tudnék képzelni, ragaszkodom is hozzá. De nem vagyok már szerelmes egy ideje. Remélem, h ez még vissza fog térni. Csak nagyon rossz, hogy ez ez érzés elmúlt. Depis vagyok e miatt és rossz kedvû.
Ne kombinálj! a szerelem természete nem csak a lángolásból áll. Késõbb megváltozik: ha jó ha együtt vagytok, szereted mint embert is, kívánod õt, boldog vagy vele, és emberileg passszoltok 30 év után is, akkor az ugyanúgy szerelem, mint egy gyerekcipõben járó valami. Sõt, megkockáztatom hogy még inkább az.
Vannak elmenyek amiket egyutt eltek meg? Vagy unalmas lett az egesz? Normalis, hogy elmult a szerelem!!! Semmi sem tart orokke. De attol meg boldog lehetnel vele. Olyan, hogy orok szerelem nagyon keveseknek adatik meg. Nem szabdna hagynod, hogy a depi lehuzzon!!! Menjetek el turazni, vagy pecazni vagy koncertre orjongeni! Rendezvenyre, versenyre, ami izgalmas es egymast kell segiteni, hogy nyerjetek. Ping-pongozi, tollasozni, kosarlabdazni..... Valamit ahol egyutt vagytok es esemeny tortenik....De ne moziba meg vacsorazni!!! Mert az kicsit elragott es unalmas is vagyis tortenes mentes...az a frissen probalkozoknak valo szerintem.
Hát...nekem 3 év után sikerült...hogy hogyan azt nem tudom még magam is meglepõdtem ezen...újra nagyon szerelmes lettem egy szakítás után (egy napig tartott XD)de nemtudom miért...
Szerintem ha még csak ennyi idõ után ellaposodik a dolog, az már eleve rossz :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nincs veszve semmi, mert szeret és szerelmes belém meg én is belé csak vhogy nem tudja kiverni a fejébõl amit csinált vele...
Vidd el szerintem valahova el sétálni vagy amit tényleg szeret járj úgy a kedvében ahogy az exe nem és rájön, hogy jobb is, hogy elmúlt már.
Az elsõnek igaza van
Azárt szerelmes a régi barátjába, mert az megcsalta õt? Ez olyan ismerõs hozzáállás...
A kérdező hozzászólása: nem szerelmes a régi barátjába, mert megcsalta a pasi...csak nem tudja kivernia fejébõl, hogy azt csinálta vele...
Nemtom, engem hidegen hagy, hogy mit csinált az elõzõ pasim. Ezért EX, és ezért van új barátom. Szerintem érez még iránta valamit, ha ennyire bántja a dolog.. Velem az exem gonoszul bánt, piszkált, bántott, stb.. Mégse azon emésztem magam, hanem a mostani barátommal foglalkozom. Hozzátenném: több mint két és fél éve nem laposodott el a kapcsolatunk, és harmóniában vagyunk:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!