Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, újra szerelmes legyek (8 db)

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen belém?

Mennyaszonyomnak nagyon megtetszett egy fiú,ezért majdnem boritotta a kapcsolatunkat. Elmondta ,hogy már nem szerelmes belém és neki hiányzik az az érzés.Amugy a kapcsolatunk harmonikus és kisebb viták veszekedések ellenére a csillagokat is lehoznám neki.Rövid gondolkodás útán mégis ugy döntöt,hogy velem marad mert, nem ér annyit neki a pár hét lángolás,hogy elveszitse azt a sok jót amit kap tölem figyelem és érzelem terén.Viszont a bizalmam megrendült és nem tudom mire számitsak a jöv?ben.Közben meg azt láttom,hogy szép lassan de épitgeti az új életét.

Legjobb válasz: Szerintem minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek. Kérdés az is, hogy mióta vagytok együtt. Szerintem hazudik az az ember aki azt állítja, hogy a párján kívül nem tetszik neki más nõ/férfi. Van aki tudja kezelni ezeket a fellángolásokat, van aki pedig enged a kísértésnek. Nehezebb a dolog, ha érzelmileg is kötõdik a másik személyhez. Meg is csalt a párod? Õ mondta el, hogy tetszik neki más? Szerintem nem a szakítás a megoldás feltétlenül. Beszéljétek mindenképpen át, hogy mit érez. Ahhoz, hogy újra szerelmes legyen hagyj neki teret, találkozzatok kevesebbet viszont mikor találkoztok adj bele apait-anyait;)

Szerintem minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek. Kérdés az is, hogy mióta vagytok együtt. Szerintem hazudik az az ember aki azt állítja, hogy a párján kívül nem tetszik neki más nõ/férfi. Van aki tudja kezelni ezeket a fellángolásokat, van aki pedig enged a kísértésnek. Nehezebb a dolog, ha érzelmileg is kötõdik a másik személyhez. Meg is csalt a párod? Õ mondta el, hogy tetszik neki más? Szerintem nem a szakítás a megoldás feltétlenül. Beszéljétek mindenképpen át, hogy mit érez. Ahhoz, hogy újra szerelmes legyen hagyj neki teret, találkozzatok kevesebbet viszont mikor találkoztok adj bele apait-anyait;)
Semmit, szakíts vele.
ha egyszer megingott meginog máskor is. dobd ki mielött tönkreteszi az életedet
papucs vagy dobd a g..be. te hülye.
Kezdd el epitgetni te is az uj eleted...
Szép kis menyasszony az ilyen. Az ilyen ribancok kefélnek félre, te pedig nevelheted a más kölykét.

Sokat veszekszünk ált. Féltékenykedés miatt! Sokszor akartunk szakítani mikor idegesek voltunk egymásra de mikor lenyugszunk akkor minden rendben van! Minimálisan vagyunk szerelmesek! Mit tegyek hogy újra Szerelmesek legyünk?

Már 22 hónapja vagyunk együtt!Sokszor lebukott már hogy hazudott azok ilyen kisebb dolgok voltak pl:elment bulizni, stb. De ez azért is volt mert tiltottam neki hogy nélkülem menjen bulizni!

Legjobb válasz: elõször is ne mondd meg neki hogy csak veled mehet bulizni,hisz ha bulizni akar úgyis megteszi ha akarod ha nem. én pl elengedtem a párom az erotika kiállításra és mégis engem szeret(jó nem vagyok igazi nõ hisz nem vagyok féltékeny:P)de ha lekötöd akkor csak rontasz a helyzeten, a szerelem alapja a bizalom

elõször is ne mondd meg neki hogy csak veled mehet bulizni, hisz ha bulizni akar úgyis megteszi ha akarod ha nem. én pl elengedtem a párom az erotika kiállításra és mégis engem szeret(jó nem vagyok igazi nõ hisz nem vagyok féltékeny:P)de ha lekötöd akkor csak rontasz a helyzeten, a szerelem alapja a bizalom
Egy kapcsoalt még lehet jó attól, hogy gyakoriak az összekapások, mert van, akiknél így mûködik. Ha viszont az egyik fél hazudik a másiknak, a másik meg elõ akarja írni a párjának, mit csináljon, ott már nagy bajok vannak. Senki nem birtokolhat egy másik embert, és az elveszett bizalmat is nagyon nehéz helyreállítani. Talán ezeket a dolgokat kéne legelõször tisztázni.
nem tudom milyen az ha egy ember minimalisan szerelmes. ha mmegtudom, valaszolok.bar ketlem.
nem az a baj hogy elmész nélküle bulizni, vagy õ megy el nélküled, hanem az ha nem mond el dolgokat, vagy titkolózik, vagy hazudik, mert akkor nem lehet benne megbízni, akkor vaj van a füle mögött, nem mer valamit elmondani mer bûnös valamiben.
A kérdező hozzászólása: Igen idõvel már rájöttem hogy ez így nem jó ezért elengedem, mivel nem akarom elveszíteni de valahogy mégse jó. A minimális szerelmet meg úgy értem hogy sokszor érzem hogy nagyon szeretjük egymást, de van mikor nagyon tudom utálni és igazából nem várom azt h most nagy dolgot tegyen ha összeveszünk csak annyit h bocsánatot kérjek és akkor eltûnik az utálat.Viszont nagyon szeretném ha újra olyan lenne minden mint régen, hogy alig várjuk hogy lássuk egymást meg hasonló dolgok:)
marhák nem vaj van a füle mögött csak el akarja kerülni a következõ hisztit ezért már el sem mondja hogy bulizni megy mert azt hiszi már ettõl is kivered a balhét, sok haverom panaszkodott a csajáról hogy nem engedi el ezért inkább suttyomban csinálják, mondtam hogy beszéljék meg és azóta harmónia van(annál ahol a csaj ezt meg tudta érteni)és amit te írsz az elején van a szerelemnek aztán jön a megszokás ugyanúgy szeretik egymást de már nem akkora lánggal, persze tisztelet a kivételnek de úgy 5 év után kiderül hogy bírja e még egy pár vagy sem(mármint hogy jó e neki hogy monoton lett a kapcsolat)ennyi

MIt tegyek h újra szerelmes legyen belém? És akarjon tőllem többet mint barátság?

mindenesetre a lényeg az lenne hogy általánosban nagyon jóban lettem egy fiúval még 5.ben bevalota hogy szerelmes belém meg hogy nagyon tetszem neki . dehát ez olyan fiatalos dolog volt meg korai persze hogy nem foglalkoztam annyira vele pedig tetszett a srác..

Legjobb válasz: NEM LEHET SEMMIT TENNi.....egy ember magátol dönti el hogy kibe leszz szerelmes nem befolyásolható!

NEM LEHET SEMMIT TENNi.....egy ember magátol dönti el hogy kibe leszz szerelmes nem befolyásolható!
Funktasztikus: az ember épp, hogy nem magától dönti el... Sajnos nem lehet irányítani. +1 hülyeség a részedrõl.

Mit tegyek, hogy újra szerelmes legyek a páromba így 4 év után?

Legjobb válasz: szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!

szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!
sehogy. 5 év együtlét 1 év házaság = válás (nekem) mikor nincs szerelem de más semmi sem már, se csodálat, se nem tudsz büszke lenni rá, akkor az már leves.
Nem tudunk részleteket. Mi romlott meg? Minden rendben, csak épp szerelmes nem vagy?... Mi hiányzik a kapcsolatotokból? Amúgy, szerintem ha egyszer beleszerettél vkibe, és van miért tisztelned, csodálnod, akkor ezt ki tudod újra hozni magadból! Meg kell benne látnod megint azt a pasit, akibe beleszerettél.. Idézzetek fel emlékeket, menjetek el egy szenvedélyes útra, ... A lényeg, h közös élmény legyen, és mindenképpen vmi új. Sok sikert!
Mi is a negyedik evunknel tartunk es jol mukodik. Imadom, szeretem, hogy okos, o buszke ram azert amiert... Nekem minden evben megvannak a magam kis szerelmei. Ez pusztan platoi es elerhetetlen. Ezt el is mondom Kedvesnek o meg ugy van vele:....jol van te kis....csak logjon a kezed a bilibe... Miutan elmulik az apro, mas irant taplalt miniatur szerelem (ami csupan napok kerdese) akkor mindig rajovok, mekkora mazlista vagyok, hogy o van nekem! - nem mintha ezzel maskor nem lennek tisztaban.... Kell, hogy az ember tisztelje a parjat es jol erezze vele magat mert a szerelem az egy tuno dolog az esetek 85%-ban. Az aplitudo mint olyan, egyszer fenn, egyszer lenn...de a tisztelet es szeretet megmarad. Mindig. Tedd fel magadnak a kerdest: szereted? nem szerelemmel vagy inkabb ragaszkodsz? Tiszteled vagy csak nem akarod megbantani?
A kérdező hozzászólása: Szeretem, mást el se tudnék képzelni, ragaszkodom is hozzá. De nem vagyok már szerelmes egy ideje. Remélem, h ez még vissza fog térni. Csak nagyon rossz, hogy ez ez érzés elmúlt. Depis vagyok e miatt és rossz kedvû.
Ne kombinálj! a szerelem természete nem csak a lángolásból áll. Késõbb megváltozik: ha jó ha együtt vagytok, szereted mint embert is, kívánod õt, boldog vagy vele, és emberileg passszoltok 30 év után is, akkor az ugyanúgy szerelem, mint egy gyerekcipõben járó valami. Sõt, megkockáztatom hogy még inkább az.
Vannak elmenyek amiket egyutt eltek meg? Vagy unalmas lett az egesz? Normalis, hogy elmult a szerelem!!! Semmi sem tart orokke. De attol meg boldog lehetnel vele. Olyan, hogy orok szerelem nagyon keveseknek adatik meg. Nem szabdna hagynod, hogy a depi lehuzzon!!! Menjetek el turazni, vagy pecazni vagy koncertre orjongeni! Rendezvenyre, versenyre, ami izgalmas es egymast kell segiteni, hogy nyerjetek. Ping-pongozi, tollasozni, kosarlabdazni..... Valamit ahol egyutt vagytok es esemeny tortenik....De ne moziba meg vacsorazni!!! Mert az kicsit elragott es unalmas is vagyis tortenes mentes...az a frissen probalkozoknak valo szerintem.
Hát...nekem 3 év után sikerült...hogy hogyan azt nem tudom még magam is meglepõdtem ezen...újra nagyon szerelmes lettem egy szakítás után (egy napig tartott XD)de nemtudom miért...

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen?

2 éve leszünk lassan együtt. Neki ez az els? komoly kapcsolata (25 évesen) el?ttem csak futó pár hónapos kapcsolatai voltak.

Legjobb válasz: Szerintem ez az ittallapos példa nem túl erõs. Egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnéd magad Nõnek érezni mellette, szeretnéd, ha figyelmesebb és udvariasabb lenne veled. Neki mik a problémái veled?

Szerintem ez az ittallapos példa nem túl erõs. Egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnéd magad Nõnek érezni mellette, szeretnéd, ha figyelmesebb és udvariasabb lenne veled. Neki mik a problémái veled?
A kérdező hozzászólása: Mondom hogy olyan vannak kisebb apró dolgok ami miatt nem érzem jó nõnek magam mellette. az itallaposon túl pl egy másik... Akartam vele egy kicsit "játszadozni" és elkezdtem simogatni minden helyen erre õ rácsapott a kezemre erõvel hogy hagyjam aludni mert fáradt... pl ez is egy ilyen nekem nagyon rosszulesõ dolog volt. Azt mondja hogy bennem az zavarja hogy túl sokat várok el tõle és nem értem meg hogy õ néha magányra vágyik. Gyakran érzi azt mellettem hogy nem elég jó nekem. És még annyi hogy sértõdékenynek tart.
Szia! Természetes hogy a szerelem lecsendesül egy idõ után! Hagyjatok egymásnak elég életteret, legyenek külön programjaitok, ne szívjátok el a levegõt egymástól azzal hogy egymásra telepedtek, mert akkor ráuntok egymásra és a kapcsolatra. Ez fõleg a nõk hibája szokott lenni. Legyen saját hobbid, baráti köröd és akkor ismét érdekes leszel a pasid számára és alig fogja várni hogy együtt legyetek. Viszont neki is szüksége van saját életre, hogy te is izgalmasnak tartsd õt! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az eddigi válaszokat. Értem, hogy mit mondtál viszont félek attól, hogy akkor jobban elhidegülünk egymástl ha még ennyit se találkozunk... Én személyszerint nem érzem soknak hogy együtt vagyunk általában a hétvégéket tudjuk együtt tölteni és néha hétköznap is találkozunk egyszer de mostanában csak hétvégén. De minden este szoktunk neten beszélni.
egoista, én szakítanék vele, késõbb ez csak rosszabb lesz.
Lehet hogy nem az együtt töltött idõ mennyisége a sok akkor, hanem a minõsége! Nem nagyok az elvárásaid vele szembe? Nem próbálod megváltoztatni? Nem számoltatod el túlságosan? Nem kérsz rajta számon túl sok mindent? Pl. a pasik utálják ha folyton le vannak szúrva olyanokért, hogy miért nem tetted a helyére ezt vagy azt, miért nem intézted még el...stb. Ha együtt vagytok, kedves vagy, szexis, odaadó? Érezteted vele hogy szereted, becsülöd? Fontos hogy dicsérd meg ha megérdemli! A közeledést ne mindig tõle várd, te is bújj oda hozzá ha kedved van. Ne legyél sértõdékeny, ha valami nem tetszik, mondd el neki õszintén de higgadtan. Ezeken gondolkozz el, és próbáld meg ezáltal új alapokra helyezni a kapcsolatotokat!

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen? :' (

Egy éve együtt vagyunk, párom már nem érez úgy, aztmondja hogy szerelmes még de már egyre kevésbé, mit tegyek?:(

Legjobb válasz: Egyszerû, legyél olyan mint az elején amit megszeretett benned:)

Egyszerû, legyél olyan mint az elején amit megszeretett benned:)
Nálunk is ez van van most... csak nálunk egy harmadik fél is belekeveredett. Míg én elzárkoztam egy nagyobb gond miatt a világtól addig a párom máshoz ment a törödés miatt és most nekünk is szünetünk van hogy átgondolja a dolgokat... Bár én nagyon szeretem és mindent megigértem neki hogy megváltozom de félek az sem lesz majd elég...Én mindent megteszek majd hogy boldoggá tegyem, csak félek hogy nem hadja majd hogy bebizonyitsam hogy többre vagyok képes mint ahogy azt õ gondolja. Azt vedd számitásba hogyha elengeded nembiztos hogy visszajön és akkor az nagyon rosz lesz majd... Remélem megoldodik a gondotok. Sok sikert. Egy sorstárs... 23F
nem akarlak elkeseríteni, de sztem már nem szeret és szakítani akar, csak nem mer... Sztem is szakíts te inkább, vagy szervezzetek nagyon sok közös programot, legyél mindig szexi stb hátha bejön, de ne alázkodj meg.
A kérdező hozzászólása: aztmondta h már nem ugy látjaalelkem, meg a szemem:( és ez volt amit szeretett nagyon bennem:'( Énnemtudnám kidobni:( és õ meg nem az aki visszajönne:( inkább szenved:(
Tudom, fura, hogy ezt írom, de muszáj felkavarni az érzelmeit valahogy. Mondd neki, hogy nem kell az a 2-3hónap. Legyen vége most, hisz így legalább megvan rá az esély, hogy boldogok legyetek és megtaláljátok a szerelmet mindketten. Ezután hagyd ott. Pár nap múlva ráfog döbbenni, hogy nagyon hiányzik valami az életébõl, és hogy az te vagy. Mivel te szakítottál vele így újra feléled benne a vadászösztön. Újra harcolnia kell érted. :) Tudom, hogy nagyon nehéz ezt megtenni, de én ezt tenném. Hisz a várakozásnál nincs rosszabb. Ráadásul csak úgy nemfog újra beléd szeretni. De így... Kicsit rádöbbentheted, hogy mit veszít.
hány éves vagy? Mert az sem mindegy.
Sír?? hm..hát nem tudom mi baj lehet. Pedig legjobb megoldás az amikor olyan mint a legelején mikor beléd szeretett. Az az apró dolog ami megtetszett és azt mondta te kellesz nekem. Sajnálom, mást nem tudok mondani, próbát megér.
A kérdező hozzászólása: mert tudja hogy nekem az életem :(
A kérdező hozzászólása: de nem megy:( most is sír:(
A kérdező hozzászólása: Énis drukkolok nektek:( sajnálom ami történt:( Sztem nem sírna ha nemszeretne...:(

Baratom szakitott velem 1 ev utan, azt mondta kiszeretett belolem. Mit tegyek hogy ujra szerelmes legyen?

Nemsokara kulon leszunk 3 honapot(elutazom)ez ido alatt van ra esely hogy megbanja amit tett,es ujra meg lessz ertem orulve?

Legjobb válasz: cumi neki, vagy lehet az a baja h nem tudod kielégíteni?

cumi neki, vagy lehet az a baja h nem tudod kielégíteni?
egy fiút aztán marha nehéz kielégíteni:)
Hát ez nehéz ügy! Semmiképpen se próbálj "erõszakosan" tetszelegni neki! Hagyj egy kis idõt tényleg! Azt tudd meg mindenképpen, hogy nem-e esetleg egy másik csaj miatt van ez az egész! Ha igen, akkor sztem ez a srác már nem érdemel meg több esélyt Nálad! De ha tényleg csak arról van szó, hogy kiszeretett belõled, akkor idõ idõ idõ és a többi meg már a Sors dolga!
Szerintem ha még csak ennyi idõ után ellaposodik a dolog, az már eleve rossz :S
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de nincs veszve semmi, mert szeret és szerelmes belém meg én is belé csak vhogy nem tudja kiverni a fejébõl amit csinált vele...
Vidd el szerintem valahova el sétálni vagy amit tényleg szeret járj úgy a kedvében ahogy az exe nem és rájön, hogy jobb is, hogy elmúlt már.
Az elsõnek igaza van
Azárt szerelmes a régi barátjába, mert az megcsalta õt? Ez olyan ismerõs hozzáállás...
A kérdező hozzászólása: nem szerelmes a régi barátjába, mert megcsalta a pasi...csak nem tudja kivernia fejébõl, hogy azt csinálta vele...
Nemtom, engem hidegen hagy, hogy mit csinált az elõzõ pasim. Ezért EX, és ezért van új barátom. Szerintem érez még iránta valamit, ha ennyire bántja a dolog.. Velem az exem gonoszul bánt, piszkált, bántott, stb.. Mégse azon emésztem magam, hanem a mostani barátommal foglalkozom. Hozzátenném: több mint két és fél éve nem laposodott el a kapcsolatunk, és harmóniában vagyunk:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!