Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, újra szerelmes (15 db)

Mit tegyek ha szerelmes vagyok egy fiuba mar jartam vele egy fel evet de szakitottunk egy fereertes miatt de most kozeledik hozzam es enis ujra szeakarok jonni vele mert szeretem?

Amikor neten beszelek vele ojankor van mikor eltaszit magatol es van mikor kedveskedik de eloben mindig kozeledik hozzam meg beszelunk sokat es tudja hogy szeretem de nem tudom most mire var ??Az egyik baratjanak azt mondta hogy meg o sem tudja mit szeretne ! Szerintetek most mit csinaljak????Tudok tenni valamit hogy eldonthesse mit akar vagy varjam ki amig eldonti ? Segitseeg

Legjobb válasz: szerintem vàrj méG egy pàr hétig- az nem olyan sok. viszont ennél tovàbb màr ne.. nem jàtszhadozhat veled csak úgy, nem vàrhatsz örökké míg urasàga eldönti mit akar. Elöször is szerintem üljetek le beszélni és mondjàtok el egymàsnak mit gondoltok, majd ha "nem tudja" megmondod neki h kap idöt és döntse el

szerintem vàrj méG egy pàr hétig- az nem olyan sok. viszont ennél tovàbb màr ne.. nem jàtszhadozhat veled csak úgy, nem vàrhatsz örökké míg urasàga eldönti mit akar. Elöször is szerintem üljetek le beszélni és mondjàtok el egymàsnak mit gondoltok, majd ha "nem tudja" megmondod neki h kap idöt és döntse el
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon lehet vele beszelgetni erol a dologrol de meg azota is ugyanezt csinalja velem :( tonkretesz idegileg

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen belém?

Mennyaszonyomnak nagyon megtetszett egy fiú,ezért majdnem boritotta a kapcsolatunkat. Elmondta ,hogy már nem szerelmes belém és neki hiányzik az az érzés.Amugy a kapcsolatunk harmonikus és kisebb viták veszekedések ellenére a csillagokat is lehoznám neki.Rövid gondolkodás útán mégis ugy döntöt,hogy velem marad mert, nem ér annyit neki a pár hét lángolás,hogy elveszitse azt a sok jót amit kap tölem figyelem és érzelem terén.Viszont a bizalmam megrendült és nem tudom mire számitsak a jöv?ben.Közben meg azt láttom,hogy szép lassan de épitgeti az új életét.

Legjobb válasz: Szerintem minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek. Kérdés az is, hogy mióta vagytok együtt. Szerintem hazudik az az ember aki azt állítja, hogy a párján kívül nem tetszik neki más nõ/férfi. Van aki tudja kezelni ezeket a fellángolásokat, van aki pedig enged a kísértésnek. Nehezebb a dolog, ha érzelmileg is kötõdik a másik személyhez. Meg is csalt a párod? Õ mondta el, hogy tetszik neki más? Szerintem nem a szakítás a megoldás feltétlenül. Beszéljétek mindenképpen át, hogy mit érez. Ahhoz, hogy újra szerelmes legyen hagyj neki teret, találkozzatok kevesebbet viszont mikor találkoztok adj bele apait-anyait;)

Szerintem minden kapcsolatban lehetnek hullámvölgyek. Kérdés az is, hogy mióta vagytok együtt. Szerintem hazudik az az ember aki azt állítja, hogy a párján kívül nem tetszik neki más nõ/férfi. Van aki tudja kezelni ezeket a fellángolásokat, van aki pedig enged a kísértésnek. Nehezebb a dolog, ha érzelmileg is kötõdik a másik személyhez. Meg is csalt a párod? Õ mondta el, hogy tetszik neki más? Szerintem nem a szakítás a megoldás feltétlenül. Beszéljétek mindenképpen át, hogy mit érez. Ahhoz, hogy újra szerelmes legyen hagyj neki teret, találkozzatok kevesebbet viszont mikor találkoztok adj bele apait-anyait;)
Semmit, szakíts vele.
ha egyszer megingott meginog máskor is. dobd ki mielött tönkreteszi az életedet
papucs vagy dobd a g..be. te hülye.
Kezdd el epitgetni te is az uj eleted...
Szép kis menyasszony az ilyen. Az ilyen ribancok kefélnek félre, te pedig nevelheted a más kölykét.

Sokat veszekszünk ált. Féltékenykedés miatt! Sokszor akartunk szakítani mikor idegesek voltunk egymásra de mikor lenyugszunk akkor minden rendben van! Minimálisan vagyunk szerelmesek! Mit tegyek hogy újra Szerelmesek legyünk?

Már 22 hónapja vagyunk együtt!Sokszor lebukott már hogy hazudott azok ilyen kisebb dolgok voltak pl:elment bulizni, stb. De ez azért is volt mert tiltottam neki hogy nélkülem menjen bulizni!

Legjobb válasz: elõször is ne mondd meg neki hogy csak veled mehet bulizni,hisz ha bulizni akar úgyis megteszi ha akarod ha nem. én pl elengedtem a párom az erotika kiállításra és mégis engem szeret(jó nem vagyok igazi nõ hisz nem vagyok féltékeny:P)de ha lekötöd akkor csak rontasz a helyzeten, a szerelem alapja a bizalom

elõször is ne mondd meg neki hogy csak veled mehet bulizni, hisz ha bulizni akar úgyis megteszi ha akarod ha nem. én pl elengedtem a párom az erotika kiállításra és mégis engem szeret(jó nem vagyok igazi nõ hisz nem vagyok féltékeny:P)de ha lekötöd akkor csak rontasz a helyzeten, a szerelem alapja a bizalom
Egy kapcsoalt még lehet jó attól, hogy gyakoriak az összekapások, mert van, akiknél így mûködik. Ha viszont az egyik fél hazudik a másiknak, a másik meg elõ akarja írni a párjának, mit csináljon, ott már nagy bajok vannak. Senki nem birtokolhat egy másik embert, és az elveszett bizalmat is nagyon nehéz helyreállítani. Talán ezeket a dolgokat kéne legelõször tisztázni.
nem tudom milyen az ha egy ember minimalisan szerelmes. ha mmegtudom, valaszolok.bar ketlem.
nem az a baj hogy elmész nélküle bulizni, vagy õ megy el nélküled, hanem az ha nem mond el dolgokat, vagy titkolózik, vagy hazudik, mert akkor nem lehet benne megbízni, akkor vaj van a füle mögött, nem mer valamit elmondani mer bûnös valamiben.
A kérdező hozzászólása: Igen idõvel már rájöttem hogy ez így nem jó ezért elengedem, mivel nem akarom elveszíteni de valahogy mégse jó. A minimális szerelmet meg úgy értem hogy sokszor érzem hogy nagyon szeretjük egymást, de van mikor nagyon tudom utálni és igazából nem várom azt h most nagy dolgot tegyen ha összeveszünk csak annyit h bocsánatot kérjek és akkor eltûnik az utálat.Viszont nagyon szeretném ha újra olyan lenne minden mint régen, hogy alig várjuk hogy lássuk egymást meg hasonló dolgok:)
marhák nem vaj van a füle mögött csak el akarja kerülni a következõ hisztit ezért már el sem mondja hogy bulizni megy mert azt hiszi már ettõl is kivered a balhét, sok haverom panaszkodott a csajáról hogy nem engedi el ezért inkább suttyomban csinálják, mondtam hogy beszéljék meg és azóta harmónia van(annál ahol a csaj ezt meg tudta érteni)és amit te írsz az elején van a szerelemnek aztán jön a megszokás ugyanúgy szeretik egymást de már nem akkora lánggal, persze tisztelet a kivételnek de úgy 5 év után kiderül hogy bírja e még egy pár vagy sem(mármint hogy jó e neki hogy monoton lett a kapcsolat)ennyi

Van egy lány kibe 3 évvel ezelõtt szerelmes voltam, de akkor pasija volt (akivel valamennyire jóban voltam) és le kellett mondanom róla, na de pár hónapja szakítottak és pár napja én újra szerelmes lettem belé. Szereintetek mit tegyek?

szerelem, barátság, kapcsolat, lány

Legjobb válasz: A sráccal hogy állsz? Jóban vagytok? Mennyire szoros a barátságotok, márha van? A lány hogy áll hozzád? Úgy érzed van esélyed? Ha van, megéri összejönni a lánnyal azt kockáztatva, hogy a srác rohadtul ki fog bukni rád? Ha megéri, hajrá.

A sráccal hogy állsz? Jóban vagytok? Mennyire szoros a barátságotok, márha van? A lány hogy áll hozzád? Úgy érzed van esélyed? Ha van, megéri összejönni a lánnyal azt kockáztatva, hogy a srác rohadtul ki fog bukni rád? Ha megéri, hajrá.
A kérdező hozzászólása: A sráccal nem vagyunk barátok és már nem is vagyunk annyira jóban. A lányal komolyabban 1 hónapja nem találkoztam, csak néha összefutottunk az útón, nade akkor is csak szia-szia, persze nagyon mosolygós meg minden mikor meglát. 7 évig egy suliba jártunk, akkor mellettem érdekesen viselkedett, fõleg az utolsó évemben (1-2szer hozzámbújt meg ilyenek). Jelenleg más suliba járunk, így esélyem nem tudom mennyi van, de úgy érzem valamennyi van. (a minap épp kommentelt a facebookon egyik képemhez, hogy milyen jó lett, persze ez nem jelent semmit)...

MIt tegyek h újra szerelmes legyen belém? És akarjon tőllem többet mint barátság?

mindenesetre a lényeg az lenne hogy általánosban nagyon jóban lettem egy fiúval még 5.ben bevalota hogy szerelmes belém meg hogy nagyon tetszem neki . dehát ez olyan fiatalos dolog volt meg korai persze hogy nem foglalkoztam annyira vele pedig tetszett a srác..

Legjobb válasz: NEM LEHET SEMMIT TENNi.....egy ember magátol dönti el hogy kibe leszz szerelmes nem befolyásolható!

NEM LEHET SEMMIT TENNi.....egy ember magátol dönti el hogy kibe leszz szerelmes nem befolyásolható!
Funktasztikus: az ember épp, hogy nem magától dönti el... Sajnos nem lehet irányítani. +1 hülyeség a részedrõl.

Mit tegyek, hogy újra szerelmes legyek a páromba így 4 év után?

Legjobb válasz: szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!

szerintem sem tudod ezt kihozni magadbol.bár lehet, hogy még szerelmes vagy, csak épp hiányzik valami a kapcsolatotokbol. Probáljatok sok kozos programot szervezni, elmenni olyan helyekre csak kettesben ahol még nem jártatok.. De viszont ha tényleg elmult a szerelem akkor nem érdemes eroltetni, mert az tényleg leves!
sehogy. 5 év együtlét 1 év házaság = válás (nekem) mikor nincs szerelem de más semmi sem már, se csodálat, se nem tudsz büszke lenni rá, akkor az már leves.
Nem tudunk részleteket. Mi romlott meg? Minden rendben, csak épp szerelmes nem vagy?... Mi hiányzik a kapcsolatotokból? Amúgy, szerintem ha egyszer beleszerettél vkibe, és van miért tisztelned, csodálnod, akkor ezt ki tudod újra hozni magadból! Meg kell benne látnod megint azt a pasit, akibe beleszerettél.. Idézzetek fel emlékeket, menjetek el egy szenvedélyes útra, ... A lényeg, h közös élmény legyen, és mindenképpen vmi új. Sok sikert!
Mi is a negyedik evunknel tartunk es jol mukodik. Imadom, szeretem, hogy okos, o buszke ram azert amiert... Nekem minden evben megvannak a magam kis szerelmei. Ez pusztan platoi es elerhetetlen. Ezt el is mondom Kedvesnek o meg ugy van vele:....jol van te kis....csak logjon a kezed a bilibe... Miutan elmulik az apro, mas irant taplalt miniatur szerelem (ami csupan napok kerdese) akkor mindig rajovok, mekkora mazlista vagyok, hogy o van nekem! - nem mintha ezzel maskor nem lennek tisztaban.... Kell, hogy az ember tisztelje a parjat es jol erezze vele magat mert a szerelem az egy tuno dolog az esetek 85%-ban. Az aplitudo mint olyan, egyszer fenn, egyszer lenn...de a tisztelet es szeretet megmarad. Mindig. Tedd fel magadnak a kerdest: szereted? nem szerelemmel vagy inkabb ragaszkodsz? Tiszteled vagy csak nem akarod megbantani?
A kérdező hozzászólása: Szeretem, mást el se tudnék képzelni, ragaszkodom is hozzá. De nem vagyok már szerelmes egy ideje. Remélem, h ez még vissza fog térni. Csak nagyon rossz, hogy ez ez érzés elmúlt. Depis vagyok e miatt és rossz kedvû.
Ne kombinálj! a szerelem természete nem csak a lángolásból áll. Késõbb megváltozik: ha jó ha együtt vagytok, szereted mint embert is, kívánod õt, boldog vagy vele, és emberileg passszoltok 30 év után is, akkor az ugyanúgy szerelem, mint egy gyerekcipõben járó valami. Sõt, megkockáztatom hogy még inkább az.
Vannak elmenyek amiket egyutt eltek meg? Vagy unalmas lett az egesz? Normalis, hogy elmult a szerelem!!! Semmi sem tart orokke. De attol meg boldog lehetnel vele. Olyan, hogy orok szerelem nagyon keveseknek adatik meg. Nem szabdna hagynod, hogy a depi lehuzzon!!! Menjetek el turazni, vagy pecazni vagy koncertre orjongeni! Rendezvenyre, versenyre, ami izgalmas es egymast kell segiteni, hogy nyerjetek. Ping-pongozi, tollasozni, kosarlabdazni..... Valamit ahol egyutt vagytok es esemeny tortenik....De ne moziba meg vacsorazni!!! Mert az kicsit elragott es unalmas is vagyis tortenes mentes...az a frissen probalkozoknak valo szerintem.
Hát...nekem 3 év után sikerült...hogy hogyan azt nem tudom még magam is meglepõdtem ezen...újra nagyon szerelmes lettem egy szakítás után (egy napig tartott XD)de nemtudom miért...

Sok csalodas utan nem tudok uj kapcsolatba kezdeni mit tegyek hogy ujra szerelmes lehessek vagy valaki irant erezzek valamit? L/18

Legjobb válasz: Próbálj meg ne azon töprengeni, hogy ez a kapcsolat is ugyanúgy fog-e végzõdni mint a többi és persze a partnered is kell hozzá, hogy valóban érezz valamit iránta.

Próbálj meg ne azon töprengeni, hogy ez a kapcsolat is ugyanúgy fog-e végzõdni mint a többi és persze a partnered is kell hozzá, hogy valóban érezz valamit iránta.
Szia! Teljesen megértelek, sajnos nem rég vesztettem el azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek és én meg attól tartok sosem találok még egy ilyen imádnivaló lányt, mint Õ. :/ Ha van kedved beszélgetni írhatsz privát üzit.
A kérdező hozzászólása: hat igen :) )
ha fiú lennél, azt mondanám mennyél el k.zni.. :) de nem vagy az, tehát nem tudom. esetleg a 23. pár cipõ vagy táska vásárlás, új színek próbálása az arcon, esetleg új hajtupír meg1avt1a a hang43at6dat
A kérdező hozzászólása: huha ez nem semmi :) koszonom :*
Leendõ pszichológusként kisregényt írhatnék, de szerintem neked erre az idézetre van leginkább szükséged. Minden szavát érezd át és vedd komolyan. "Aki a szerelemben be akarja biztosítani magát, hogy meg ne égesse az ujját, semmit se kockáztasson, az a leghatásosabban lehetetlenné teszi, hogy igazi tapasztalatra és mély kapcsolatra tegyen szert. A Himaláját sem lehet megmászni a moziban. A szerelem csak akkor jutalmaz meg bennünket, csak akkor hoz az életünkbe csodákat, ha komolyan vesszük, és odaadjuk magunkat neki. A szerelem nem olcsó dolog, s õrizkednünk kell attól, hogy magunk tegyük olcsóvá." Carl Gustav Jung
A kérdező hozzászólása: dehogy nem en orulok hogy van olyan szemely aki megert es tudja milyen nehez ilyen helyzetben lenni:( engem is egyik naprol a masik napra dobott egy srac egy es fel ev kapcsolat utan :(
Üdv a klubban.Ez egy nagyon jó kérdés.Én is ebben vagyok.Engem más csaj miatt dobott a párom anno egyik napról a másikra, hát elég nagy törés volt.Elõtte is voltak érdekes kapcsolataim.Azóta nem tudok megbízni senkiben, mert folyamatosan rettegek attól, hogy nem vagyok elég jó, talál nálam jobbat is.Nem tudom, mi a megoldás.Talán a szerencse, hogy olyan párt találj, akiben megbízhatsz.Mert az emberek 90%-a tényleg idióta és minden második kapcsolat érdekbõl jön létre.Tudom, hogy nem voltam hasznos, de ezt le kellett írnom.
A kérdező hozzászólása: mar lassan egy eve idozom vagyis ez az ido ota nem volt komoly kapcsolatom mert tenyleg nagyon sokat szenvedtem :(
Én is hasonlóan vagyok, bár egyelõre nincs hozzá jelölt. Regenerálódnod kell, ha nem állsz készen. A szerelmet nem lehet erõltetni, szóval ha jön arra alkalmas valaki, akkor bele fogsz esni. A probléma ott lesz, hogy nem tudod majd elfogadni, megélni ezt az egészet, mert azon fogsz rettegni, hogy õ is csak egy mocskosszemétpasi aki kihasznál meg átvert meg mit tudom én... Adj magadnak idõt, próbáld magadban rendezni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: de ha peldaul erzek iranta valamit de felek egy ujabb csalodastol :(
A kérdező hozzászólása: szia:) koszi az egyuterzest:) sajnalom a kapcsolatodat es elkepzelem mit erezhetsz :( de csak fel a fejjel az elet megy tovabb (kar hogy az en tanacsaimat nem tudom megfogadni, konnyebb masnak segiteni mint magadnak)...:)

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen?

2 éve leszünk lassan együtt. Neki ez az els? komoly kapcsolata (25 évesen) el?ttem csak futó pár hónapos kapcsolatai voltak.

Legjobb válasz: Szerintem ez az ittallapos példa nem túl erõs. Egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnéd magad Nõnek érezni mellette, szeretnéd, ha figyelmesebb és udvariasabb lenne veled. Neki mik a problémái veled?

Szerintem ez az ittallapos példa nem túl erõs. Egyszerûen mondd meg neki, hogy szeretnéd magad Nõnek érezni mellette, szeretnéd, ha figyelmesebb és udvariasabb lenne veled. Neki mik a problémái veled?
A kérdező hozzászólása: Mondom hogy olyan vannak kisebb apró dolgok ami miatt nem érzem jó nõnek magam mellette. az itallaposon túl pl egy másik... Akartam vele egy kicsit "játszadozni" és elkezdtem simogatni minden helyen erre õ rácsapott a kezemre erõvel hogy hagyjam aludni mert fáradt... pl ez is egy ilyen nekem nagyon rosszulesõ dolog volt. Azt mondja hogy bennem az zavarja hogy túl sokat várok el tõle és nem értem meg hogy õ néha magányra vágyik. Gyakran érzi azt mellettem hogy nem elég jó nekem. És még annyi hogy sértõdékenynek tart.
Szia! Természetes hogy a szerelem lecsendesül egy idõ után! Hagyjatok egymásnak elég életteret, legyenek külön programjaitok, ne szívjátok el a levegõt egymástól azzal hogy egymásra telepedtek, mert akkor ráuntok egymásra és a kapcsolatra. Ez fõleg a nõk hibája szokott lenni. Legyen saját hobbid, baráti köröd és akkor ismét érdekes leszel a pasid számára és alig fogja várni hogy együtt legyetek. Viszont neki is szüksége van saját életre, hogy te is izgalmasnak tartsd õt! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm az eddigi válaszokat. Értem, hogy mit mondtál viszont félek attól, hogy akkor jobban elhidegülünk egymástl ha még ennyit se találkozunk... Én személyszerint nem érzem soknak hogy együtt vagyunk általában a hétvégéket tudjuk együtt tölteni és néha hétköznap is találkozunk egyszer de mostanában csak hétvégén. De minden este szoktunk neten beszélni.
egoista, én szakítanék vele, késõbb ez csak rosszabb lesz.
Lehet hogy nem az együtt töltött idõ mennyisége a sok akkor, hanem a minõsége! Nem nagyok az elvárásaid vele szembe? Nem próbálod megváltoztatni? Nem számoltatod el túlságosan? Nem kérsz rajta számon túl sok mindent? Pl. a pasik utálják ha folyton le vannak szúrva olyanokért, hogy miért nem tetted a helyére ezt vagy azt, miért nem intézted még el...stb. Ha együtt vagytok, kedves vagy, szexis, odaadó? Érezteted vele hogy szereted, becsülöd? Fontos hogy dicsérd meg ha megérdemli! A közeledést ne mindig tõle várd, te is bújj oda hozzá ha kedved van. Ne legyél sértõdékeny, ha valami nem tetszik, mondd el neki õszintén de higgadtan. Ezeken gondolkozz el, és próbáld meg ezáltal új alapokra helyezni a kapcsolatotokat!
ha az exed foglalt akkor az szemétség lenne sztem hogy elveszed attól akivel van.
Egyszerû a dolgod. Keress egy másik nõt. Ennyi.
A volt barátnõd is érez valamit irántad?Mert ha igen akkor jöjjetek össze.Lehet hogy van pasija de ha te õt szereted õ meg téged akkor az lenne a szemétség hogy hülyítenétek/hülyítitek a másik csajt/pasit.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy õ is szeret csak van egy lány aki szerelmes belém, de nem akarom megbántani+ az exem pasija a haverom óvoda óta ismerem :D(komolyan)nem akarok senkit megbántan mit tegyek??
Gyere össze azzal a lánnyal, aki szerelmes beléd. :)
A kérdező hozzászólása: DE épp ez a baj mind a kettõnek tetszem(szerintem9 de nem akarom az egyiket sem megbántani!
Volt köztetek valami azzal a lánnyal, aki szerelmes beléd? Most van köztetek valami? Mert ha nincs, akkor ha szerelmes, ha nem, nincs köze ahhoz, hogy mit és kivel csinálsz.
A kérdező hozzászólása: nem volt vele kapcsolatom
Ha a volt csajoddal egyszer szakitottatok valami miatt akkor annak a kapcsolatnak újra szakítás lesz a vége, de ha azzal a lánnyal jössz össze aki szerelmes beléd akkor az tovább tarthat, és õ biztosan szeret, mert ha az xed-nek van pasija de mégis tetszel neki akkor ha össze jössz vele lehet téged is így dob majd.

Mit tegyek hogy újra szerelmes legyen? :' (

Egy éve együtt vagyunk, párom már nem érez úgy, aztmondja hogy szerelmes még de már egyre kevésbé, mit tegyek?:(

Legjobb válasz: Egyszerû, legyél olyan mint az elején amit megszeretett benned:)

Egyszerû, legyél olyan mint az elején amit megszeretett benned:)
Nálunk is ez van van most... csak nálunk egy harmadik fél is belekeveredett. Míg én elzárkoztam egy nagyobb gond miatt a világtól addig a párom máshoz ment a törödés miatt és most nekünk is szünetünk van hogy átgondolja a dolgokat... Bár én nagyon szeretem és mindent megigértem neki hogy megváltozom de félek az sem lesz majd elég...Én mindent megteszek majd hogy boldoggá tegyem, csak félek hogy nem hadja majd hogy bebizonyitsam hogy többre vagyok képes mint ahogy azt õ gondolja. Azt vedd számitásba hogyha elengeded nembiztos hogy visszajön és akkor az nagyon rosz lesz majd... Remélem megoldodik a gondotok. Sok sikert. Egy sorstárs... 23F
nem akarlak elkeseríteni, de sztem már nem szeret és szakítani akar, csak nem mer... Sztem is szakíts te inkább, vagy szervezzetek nagyon sok közös programot, legyél mindig szexi stb hátha bejön, de ne alázkodj meg.
A kérdező hozzászólása: aztmondta h már nem ugy látjaalelkem, meg a szemem:( és ez volt amit szeretett nagyon bennem:'( Énnemtudnám kidobni:( és õ meg nem az aki visszajönne:( inkább szenved:(
Tudom, fura, hogy ezt írom, de muszáj felkavarni az érzelmeit valahogy. Mondd neki, hogy nem kell az a 2-3hónap. Legyen vége most, hisz így legalább megvan rá az esély, hogy boldogok legyetek és megtaláljátok a szerelmet mindketten. Ezután hagyd ott. Pár nap múlva ráfog döbbenni, hogy nagyon hiányzik valami az életébõl, és hogy az te vagy. Mivel te szakítottál vele így újra feléled benne a vadászösztön. Újra harcolnia kell érted. :) Tudom, hogy nagyon nehéz ezt megtenni, de én ezt tenném. Hisz a várakozásnál nincs rosszabb. Ráadásul csak úgy nemfog újra beléd szeretni. De így... Kicsit rádöbbentheted, hogy mit veszít.
hány éves vagy? Mert az sem mindegy.
Sír?? hm..hát nem tudom mi baj lehet. Pedig legjobb megoldás az amikor olyan mint a legelején mikor beléd szeretett. Az az apró dolog ami megtetszett és azt mondta te kellesz nekem. Sajnálom, mást nem tudok mondani, próbát megér.
A kérdező hozzászólása: mert tudja hogy nekem az életem :(
A kérdező hozzászólása: de nem megy:( most is sír:(
A kérdező hozzászólása: Énis drukkolok nektek:( sajnálom ami történt:( Sztem nem sírna ha nemszeretne...:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!