Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, újra (1082 db)

Hívd fel az ügyfélszolgálatot ott elmondják mit kell csinálni.06-1-50-595-50

Mit tegyek? Új osztály, új társaság és egy régi ismerőős :/ Részletek lent

Most vagyok 9.-es, már félév van (új osztály). Nem akartam 1 ismer?ssel se ugyanabba az osztályba kerülni, de sikerült így történnie.

Legjobb válasz: Háát... Ha lehet, magyarázd ezt el neki, hátha megérti és visszafogja magát egy kicsit. Vagy mondj néha "nem"-et.

Háát... Ha lehet, magyarázd ezt el neki, hátha megérti és visszafogja magát egy kicsit. Vagy mondj néha "nem"-et.
Szerintem a lány nehezen ismerkedik.

Mit tegyek? Új beltéri ajtókat rendeltem egy cégtől, és csak beépítés után derült ki, hogy nem jár az ajtóhoz küszöb!?

Azzal magyarázták, hogy burkolatváltó profilokkal szokták megoldani mostanság, ami nekem is tetszene, de némelyik ajtónál 2-3 centis a szintkülönbség, így most elég ronda. Nekem nincs érzékem az ilyenekhez, kihez lehet ilyesmivel fordulni?

Legjobb válasz: Asztaloshoz. Tényleg nem adnak hozzá, bár ez szerintem hülyeség, de így kényelmesebb nekik. Néha ráfogják az akadálymentesítésre. Nálunk is így van, mit mondjak, a profil alól folyton kitrutyog a ragasztó még egy év után is, elég vacak.

Asztaloshoz. Tényleg nem adnak hozzá, bár ez szerintem hülyeség, de így kényelmesebb nekik. Néha ráfogják az akadálymentesítésre. Nálunk is így van, mit mondjak, a profil alól folyton kitrutyog a ragasztó még egy év után is, elég vacak.
És számolj vele, hogy le kell majd vágni az ajtód aljából, ha küszöböt akarzs.
Nos valóban asztalos kell, a hézagot ki kell tölteni, de az sem mindegy, mennyire! Egyébként a burkolatváltót is lehet úgy szerelni, hogy ne legyen probléma. Ha valóban hideg és meleg burkolatváltásról van szó, akkor a padlólap ragaszása közben kell a profil alsó sínjét behelyezni, amibe csak bele kell pattintani a takaró profilt. Ha ez már nem megoldható, akkor kell az asztalos, aki ezt megoldja, de õt is lehet kérni, hogy ne a ragasztott változatot válassza, hanem lehetõleg a bepattintható változatot és akkor nem lesz olyan problémád, mint az elsõ válaszolónak.
Nekem is küszöbökre volt szükségem, de nem voltak új ajtók, csak a régieket csiszoltuk le, és az új laminált padló miatt is szerettünk volna szebb burkolatváltókat. Én beírtam a gugliba a problémámat , találtam céget aki kiszedte a régit és újat tett a helyére("küszöb"-re most is az elsõ találatok között van). Rendben van még három év után is, pedig a kisfiam rendszeresen átmotorozik rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Találtam egy küszöbös céget.


Nem valószínû hogy vírus lenne. Milyen telepítõt használsz (XP...)? És milyen a vinyód (sata...)?
A kérdező hozzászólása: Igen xp telepítõm van és sata vinyóm. De már megoldódott Windows 98-al az fdics programmal.

Mit tegyek, újra beleszerettem?

8évig volt egy srác, legjobb barátom volt, 7-be beleszerettem. A gimit külön suliba kezdtük így gondoltam elfelejtem.. így is lett. De tegnap bulizni indultam osztálytársaimmal és a találkozóhelyen ? is ott volt. Adott puszit és le volt halva h mennyit változtam meg, h milyen régen beszéltünk. Beszélgettünk, együtt buliztunk. Elég közeli kapcsolatba kerültünk táncolás közben.. simogatott meg én is ?t. De utána elég sokat ivott és akkor is mellette voltam. Tegnap óta folyamatosan az eszembe van és a vele töltött id?t idézem fel. Az a gáz, h van barátn?je. Mit tegyek ? :S

Legjobb válasz: nagyjából velem is ez a helyzet...bocsi de nemtudok mit mondani én is tanácstala vagyok :S

nagyjából velem is ez a helyzet...bocsi de nemtudok mit mondani én is tanácstala vagyok :S
A kérdező hozzászólása: nagyon rossz érzés :(

Elfelejtettem a feloldó mintámat és nem tudom a google fiokomat sem! Mit tegyek? új telefont kell vennem?

nagyon sürgős válasz kéne!!!!!!

Legjobb válasz: hard reset http://www.hard-reset.com/samsung-gt-s6500-galaxy-mini-2-har.. http://www.youtube.com/watch?v=dfWr8yjQofs

Használd a keresõt, 5milliószor volt már ez a kérdés

Mit tegyek? Új tanár, akit tegeztem.

Új tanárunk lesz hétfőtől, csak az a ciki, hogy eddig tegeztem(jól ismerjük). Mostmár magáznom kéne, vagy elég, ha csak az órákon magázom, és sulin kívül ugyan úgy tegezem? Vagy hogy kéne?

Legjobb válasz: Utóbbi megoldás volna ésszerû.

Utóbbi megoldás volna ésszerû.
Egyébként ha olyan jól ismered, miért nem mered õt megkérdezni?
A kérdező hozzászólása: Hogy állítsak oda? Önbizalomhiány. De ez mindenkivel sembe megvan. Senkitõl nem merek kérdezni, csak nagyon nehezen, ezért raktam ki egy kérdést, hogy ne kéne megkérdezni tõle.
Iskolán belül magázd, azon kívül nyugodtan tegezd. Ha nem jó neki így, úgyis jelezni fogja.
A kérdező hozzászólása: Oké, megfogadom!
Ha eddig tegezted, akkor ezután is tegezd! Ha elkezded magázni, megsértõdhet. Tegezõdve is meg lehet adni a kellõ tiszteletet.
A kérdező hozzászólása: De nem lesz ciki az osztálytársak elõtt? Piszkálni fognak érte.
Szerintem ne tegezd, lehet, hogy tényleg nem tetszene az osztálytársaidnak, amit valamilyen szinten érthetõ. Az órákon mindenképpen magázd. A sulin kívül nyugodtan tegezheted, ha valami nem tetszik neki, akkor úgyis szól majd.
Inkább csinálj hasznos dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Dolgozni nem tudok, naponta 1, 5 órát gépnél vagyok, ez meg megvan 10perc alatt naponta szóval számomra hasznos lehetõség ez a site... köszi, hogy a kérdésemre válaszoltál, haszontalannak találtam!
Valami takony aki azt hiszi hogy tényleg kapni fog cuccot...

Mit tegyek vagy tennétek az én esetemben. Volt évekkel ezelőtt egy barátom akit szerettem nagyon . De megszakadt a kilengései miatt. Szereti a nőket. Most feltette a kérdést --hogy mi lenne ha ujra kezdenék?

Legjobb válasz: Én csak a nõvéremrõl tudok nyilatkozni. Elõször 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nõvérem 21 volt,amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, elõször a bátyámat, a nõvérem õrlõdött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác elsõ kislánya, természetesen(?) nem a nõvéremtõl. Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)

Én csak a nõvéremrõl tudok nyilatkozni. Elõször 5 évig jártak, a pasi kilengései miatt szakítottak. A nõvérem 21 volt, amikor szakítottak! Aztán a srác felkereste újra, elõször a bátyámat, a nõvérem õrlõdött, hogy mit tegyen. Újrakezdték. Veszekedések tömkelege. Ismét szakítottak fél évre rá. Aztán Rá fél-egy évre(már nem emlékszem), megszületett a srác elsõ kislánya, természetesen(?) nem a nõvéremtõl. Én nem kezdeném újra. Ha egyszer átvágtak, utána is át fognak vágni. De ez én vagyok. :)
Ezt újra kezdeni meglehetõsen mazochistának kell lenni.
A kérdező hozzászólása: Bocsika.Lemaradt, hogy most is vannak kapcsolatai.Az igaz én még mindig szeretem , de nem tudom mit válaszoljak.Mert , , anno, , rajta kaptam hogy átakar vágni , amikor tudtam biztosra hogy nem ugy van az amit õ állit.Ugyanugy mint most is , vissza akar kapni és tagadja hogy van barátnõje.Már belezavarodok ebbe az egészbe.Lehet ugy gondolja , hogy én is meg titokban a b-nõje is!Ugy érzem se vele , se nélküle nem akarok élni.Tudom nehéz ez a dolog, de probáljatok hozzászolni.Vagy aki járt ilyen cipõben.
Ne kezdd újra!! Ha meg is javult azóta (ami nem biztos!!), benned akkor is mindig ott bújkálna a kisördög: "Tényleg igazat mond?" A bizalom már elveszett, ezt a kérdésedbõl látom. Akkor meg minek erõltetni? Csak magadat szenvedtetnéd miatta. ( én is megbocsátottam a férjemnek, de attól kezdve mindig az járt a fejemben, hogy megcsal-e. Igazam lett, jól éreztem. Hiába igérgetett, nem változott meg.)
Én is azt ajánlom, hogy ne kezd ujra. Nem tudnál benne bizni, és bizalom nélkül nincs kapcsolat. Ugyon ugy lennének szerintem kilengései, vérében van. Te jobbat érdemelsz, találsz Te jobbat is !!!! hidd el.

Állandóan újra indul a gépem! Mit tegyek?

Mindig bekapcsolás után újra indul miután bekapcsol a windows. Mivel tudnám megoldani eme problémát ?

Legjobb válasz: nekem ilyen volt a mult heten a regi gepemmel, de tudtam h a merevlemez lehet a gond nemtudta beolvasni az oprendszer rendesen a windows kepernyo betoltese utan indult ujra...tettem bele uj merevlemezt es most megy! Amugy azert gondoltam hogy avval van baj, mert utoljara mikor lattam 143 bad sector volt a merevlemezen s most mikor elromlott akartam uj windowsot tenni..de nem olvasta be a HDD-t. Formazni sem lehetett se semmi...s most az ujjal jol mukodik!

nekem ilyen volt a mult heten a regi gepemmel, de tudtam h a merevlemez lehet a gond nemtudta beolvasni az oprendszer rendesen a windows kepernyo betoltese utan indult ujra...tettem bele uj merevlemezt es most megy! Amugy azert gondoltam hogy avval van baj, mert utoljara mikor lattam 143 bad sector volt a merevlemezen s most mikor elromlott akartam uj windowsot tenni..de nem olvasta be a HDD-t. Formazni sem lehetett se semmi...s most az ujjal jol mukodik!
Szerintem táp hiba lesz (kicsi vagy hibás). Lehet még oka, de ennyi információból nehéz kitalálni.
procihûtõt ellenõrizd


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!