Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, úgy érzem már nagyon (14 db)

Mit tegyek, ha úgy érzem már nagyon nehezen bírom?

3 hónapos a kislányom és folyamatosan azt igényelné, hogy mászkáljak vele. Semmi más pózt nem t?r el, letenni nem lehet. Ha nem az van, amit Õ szeretne, akkor szakadatlanul sír. Próbáltam már letenni, otthagyni, beszélni hozzá, más pózban felvenni, de semmi nem jó, csak sír. Olyan jó lenne, ha ülve is ellenne, mert nem bírok egész nap fel-alá mászkálni vele a lakásban. Más baja nem lehet, pocifájás egy ideje nincs már, evett, ivott, pelus tiszta, a h?mérséklet is megfelel?. Múlt héten vért is vetettünk, hogy nehogy valami szervi oka legyen annak, hogy ennyit sír, de nincs semmi. Ma már kib?gtem magam, de ezt így nem lehet csinálni, mert úgy érzem bekattanok, ha továbbra is ez megy.

Legjobb válasz: Egy baba mindig azért születik, hogy minket tanítsanak. Ha szakítasz egy kis idõt magadra, elég eleinte 10 perc, amnyit biztos mászkál vele valaki, férjed stb., akkor az megtérül. Relaxálj, meditálj, ha nem megy ülj be egy kádba, gyertyafény, zene. A babák nagyon érzik, ha feszültek vagyunk. Én is látom:-))

Egy baba mindig azért születik, hogy minket tanítsanak. Ha szakítasz egy kis idõt magadra, elég eleinte 10 perc, amnyit biztos mászkál vele valaki, férjed stb., akkor az megtérül. Relaxálj, meditálj, ha nem megy ülj be egy kádba, gyertyafény, zene. A babák nagyon érzik, ha feszültek vagyunk. Én is látom:-))
szerintem csak nagyon ölbe kapattad a kicsit, probálj meg a kiságy fölé valami éneklö mozgo játékot venni hátha leköti és megnyugtassa egy kicsit, a tévét hagyd be kapcsolva lehet hogy az is leköti hogy hangokat hal nekem bevált az elsönél probáld ki.te pedig pihenj mert tényleg kimerülsz akkor hamar
Hát errõl azért jó lenne leszoktatni. Tedd hordozóba, hogy lásson téged, amikor nincs kézben. Biztos így is sírni fog egy darabig, de meg kell tanulnia, hogy más is van a családban, más is fontos, más dolgod is van. Fõzés közben pl. tedd hordozóba, vidd magaddal a konyhába, beszélj hozzá, énekelj neki, meg fog nyugodni egy idõ után. Most még pont abban a korban van, hogy el tud lenni jó sokáig a hordozóban. Késõbb már ez bajos lehet, de most még pont jó. Meg fogja szokni, hogy nincs állandóan kézben, de ehhez kell még egy kis idõ. Amikor meg alszik, akkor próbálj egy kicsit magaddal törõdni, nyugodj meg, mert tényleg érzi, ha te feszült vagy, õ is átveszi, és akkor persze hogy sír.
Hát sajnos vannak ilyen sírós babák, az enyém nem volt ilyen, úgyhogy csak azt tudom írni, hogy én mit tennék: elsõ dolgom lenne, hogy beszerezzek egy kengurút v. egy hordozókendõt és megpróbálnám így "túlélni" ezt az idõszakot, mert abban 100%-ig biztos vagyok, hogy kinövi pár héten, hónapon belül. Így tudod csinálni a háztartást, a babócád is örül, egy kicsit Te is megnyugszol és lehet, hogy hamar elmúlik a sírós korszak is, mert nem leszel annyira feszült. A babák átveszik az anyukák lelki állapotát...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek, remélem hamarosan leszokik errõl, mert nagyon nehéz. Olyan, mintha egyre rosszabb lenne. Fõleg az éjszakai "sétálások" rosszak, mert a férjem reggel megy dolgozni és hulla fáradt. Általában 4 körül kel, eszik és utána kb. 1, 5 óra, mire elalszik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Ma jobb volt a helyzet, aludt is napközben, sokat volt letéve és nem sírt mindenért. Igen, tudom, biztosan érzi, hogy feszült vagyok. Pénteken megyünk 1 hétre Balatonra ott lesznek a nagyik is, ott remélem sikerül kicsit ellazulni. :) Tegnap az is lehetett a gond, hogy nem aludt napközben pedig szokott úgy kb. 3-4 órát.

12 éves vagyok és még nem jött meg a menzeszem az osztályomban már mindenki menzeszel. és ha beszélnek róla akkor ugy érzem hogy nagyon levagyok maradva mit tegyek?

Legjobb válasz: Van, akinek csak 15-16 éves korára jön meg, ne aggódj! Befolyásolni nem lehet sehogy se! És addig örülj, amíg nem kell havonta egy héten keresztül tampon/betétcserével buliznod napközben, meg nem fogja semmilyen hasonló esemény zavarni a nyaralásod.:)

Van, akinek csak 15-16 éves korára jön meg, ne aggódj! Befolyásolni nem lehet sehogy se! És addig örülj, amíg nem kell havonta egy héten keresztül tampon/betétcserével buliznod napközben, meg nem fogja semmilyen hasonló esemény zavarni a nyaralásod.:)
3. vagyok, egyébként nem voltam, anya húzza az idõt mindig és nem visz el na bocsánat nem akartam offolni
Nem vagy lemaradva! Ezt Te nem tudod szabályozni! Butaság az alapján megítélni egy lányt, hogy mikor jön meg a menstruációja!!! Ha nem jön meg 16-17 éves korodig, akkor érdemes orvoshoz menni!!! Ne aggódj, semmirõl nem késtél el!!!
Nyugi! A felének sem jött meg az osztály társaid közül, csak hazudnak! 12 évesen még nem törvényszerû. Hazudj Te is! Mellesleg én 1. osztályos gimis voltam, mikor megjött, és megkeseritette az életemet.
3. válaszoló! Voltál már orvosnál? :-O
nyugi még tök kicsi vagy, ne csodálkozz hogy nincs meg.én 17 lesze és még mindig nincs meg.engem tuti nem fogsz lekörözni....de valójában ne is várd mert biztos szar lehet.pl sportban engem eléggé zavarna.tudom hogy az se normális ha nincs, de mindegy.:D
Szia. én is 12 vagyok. nekem tegnap jött meg az egész életemben elõször. inkább örülj h még nincs meg.:) ez lehet h hülyeség nem tudom pontosan, de én olyat is hallottam h pl. amikor anyudnak megjött mondjuk 13 évesen akk neked is akk fog megjönni.:) ne aggódj, ettõl nem leszel nagyobb.:)
Nehogy már menstruálni is divat legyen :S
Kedves kislány. Tudod mit, örülj hogy még nem jött meg, semmirõl nem vagy lemaradva. Attól te még nem vagy sem kisebb, sem nagyobb ha menstruálsz. Viszont ha már menstruálni fogsz, nem olyan kellemes élmény az, de az élet velejárója, és attól vagyunk nõk.
Szia !Én 15 éves voltam mire megjött!
Kérdezõ: 12 évesen semmirõl nem vagy lemaradva. Ne aggódj. Ha 16 éves korodig nemm jön meg, akkor meg menj el orvoshoz. Majdnem 17 éves lány: Anyukád elég gázos, már bocsi. Nem a gyereke egészsége a legfontosabb? Mert azért nem biztos, hogy minden rendben van veled. Mondjuk lehet amiatt is, hogy sportolsz, de mindképp meg kellene nézetned magad. Nõgyógyászhoz nem kell szülõ, kérsz egy idõpontot és elmész ha õ nem hajlandó elvinni.
A kérdező hozzászólása: nem nem voltam még orvosnál. ugy gondolod, hogy hazudnak?
A kérdező hozzászólása: törödne velem anyukám ha nem halt volna meg !

16 éves lány vagyok. A pasimmal már 1éve együtt vagyunk, még nem volt köztünk szex. De ő akarja. Én is akarom, de azért féltek. Néha azt érzem hogy nagyon fiatal vagyok még ehhez, néha pedig már úgy érzem hogy már kész vagyok rá. Mit tegyek?

Azt szeretném ha segítenétek. Nem tudom hogy mit tegyek....?

Legjobb válasz: Hallgass a szívedre!Ha nem akarod,ne csináljátok,ha úgy érzed készen állsz rá,akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!

Hallgass a szívedre!Ha nem akarod, ne csináljátok, ha úgy érzed készen állsz rá, akkor hajrá!Védekezni el ne felejtsetek!;) Sok sikert!
Érthetõ, hogy félsz, de ha már egy éve együtt vagytok, gondolom szeretitek egymást és megbíztok egymásban. Ha pedig komoly a kapcsolat nem hinném, hogy korai lenne a szex. Azért ennyire nem korfüggõ a dolog.( Jó azért ne 13évesen)DE 16évesen egy komoly kapcsolatban nem korai. Beszélgessetek errõl ha neked az segít, de ha kívánod és készen állsz rá akkor semmi akadálya az együttlétnek. A védekezésre figyeljetek oda, és akkor semmi baj nem lehet. Remélem szép lesz az elsõ. :)
Nem fogom azt mondani, hogy ha már együtt vagytok egy éve, akkor itt az ideje. Nem értek ezzel egyet. Miért lenne itt az ideje, honnan tudják azt mások? Akkor van itt az ideje, amikor igazán, õszintén, magad miatt, kétségek nélkül akarod. Amikor nem a barátodnak kell rábeszélnie, hanem annyira kívánod, hogy már te magad mászol rá, hogy végre együtt legyetek, amikor már a falat kaparod a vágytól iránta. Amíg ez az idõ el nem jön, addig teljesen nyugodtan várhatsz a fenekeden, mert csak kíváncsi vagy, ami meg normális. Nem kell, hogy bárki rábeszéljen arra, amit nem akarsz, mert csak a barátod akarja.
Nem kell rá felkészülni, egyszer ha együtt lesztek egy ágyikóba akkor majd megy minden szépen magától:)
Szerintem 16-évesen már nem vagy fiatal a szüzességed elvesztéséhez. Pont normális 16-évesen elveszíteni. :) 14/F
Ja es anyad apad mit szólna ?! Azt hogy: de jo a lanyunk mar tul van ?vagy mi?!am ez a jarasodon islehet latni asztan ezt!
Szia !lehet hogy mar keso amit írok , de neeeeee ted ezt meg! 1 ev mi az semmi egy lepke fing! 16 evesen nem vagy meg semmi! Inkabb legy turelmes! Latod a nagyoknal is van hogy 1 ev utan derul ki hogy nem megy nekik a kapcsolatuk ! Szerintem a lelkednek se lesz ez jo... ! 20 evesen eszedbe jut hogy nagyon hulye voltal! Lehet hogy nem is az lesz a ferjed aki most van neked! Legyel mar eszes egy kicsit! Vard meg a 18 legalabb!
Ja, törvénybe van iktatva, vagy mi, hogy utána már ciki...
Nos, sztem is pettingeljetek elõtte! Megismeritek egymás testét, minden rezdülését. Kielégülni ugy is lehet, SÕT KELL IS! És ha már gyakoroltatok egy párszor, egymásra vagytok hangolódva, mehet tovább. Igaza van az elõttem irónak, gumi mindig legyen nálatok! És egy észrevétlen átmenettel már lehet is élesben folytatni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi tanácsaitokat!
Szia. Én azt tudom tanácsolni, hogy ha igazán szereted, ne félj, az se biztos, hogy fájni fog. Ha a kapcsolatotok elért a pontra, kész vagy rá. Én is ebben a helyzetben voltam, és én túl sokáig húztam a félelmeim miatt... te ne tedd ezt, mert rámehet a kapcsolatotok!
Áthidaló megoldásként pettingeljetek. Nem csak, hoyg megismeritek egymás testét, reakcióit, de ez ki fogja elégíteni a szex iránti kíváncsiságod, mégsem drasztikus dolog, és a barátodat is "lenyugtatja" egy idõre. Amíg nem érzed száz százalékosan azt, hogy minden gátlásod szertefoszlott, és õrülten kívánod magát a szexet, é scsak valami homályos érzés tör fel Benned idõnként, amit lehet, hogy csak az okoz, hogy már mindenki más szexel, csak Te nem (ami nem igaz) - addig úgysem lesz jó. Szánjatok a pettingre, kézzel kielégítésre, orális szexre heteket, hónapokat. Nagyon fontos a kölcsönösség, a barátod is juttasson el az orgazmusig. Persze óvszer legyen Nálatok, hogy ha elragad Benneteket a hév, ne legyen baj belõle! De ne félj kimondani az érzéseidet, hogy ez most jó vagy nem jó, ne hagyd, hogy csak "megtörténjenek" Veled a dolgok- amit nem vagy nem 100 százalékig akarsz, arra mondj nem-et. Utólag bepótolni még mindig mindent lehet, de ha beleméyg valamibe, amit nem is akarsz igazán, és szar lesz, azt utólag nehezebb helyrehozni.
Ha úgy érzed akkor még nem vagy kész.Semmit ne tegyél, majd felnõssz valamikorra.

Van egy lány akit már 2 éve ismerek minden nap találkozom vele mert a baráti társaságomba tartozik. De én már amióta csak ismerem ugy érzem h mindíg látni akarom és nagyon szerelmes vagyok belé és össze szeretnék vele jönni. Mit tegyek?

Egyszer már régen megkérdeztem h milenne h lenne vmi és akkor nemet mondott mert "én a barátja vagyok". és most úgy érzem h ? is mutat vmit felém és ha megint megkérdezem és nemet mond akkor a barátságunknak is löttek mert úgy néz rám ezután mint aki szerelmes belé és nem mit aki a barátja. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Elõször tegyél ugyanúgy mint az elmúlt 2 évben, csak viselkedj vele úgy mint egy barát. Ha ez megvan, utánna figyeld a TestbeszédéT, meg a TetteiT, és NE AZT, hogy mit mondd, és akkor megtudhatod, hogy mit is érez valójában. Na ha ez megvan, onnantól két esélyes... Mit tett/mondott, ami alapján azt gondolod, hogy nyitott feléd ?

Elõször tegyél ugyanúgy mint az elmúlt 2 évben, csak viselkedj vele úgy mint egy barát. Ha ez megvan, utánna figyeld a TestbeszédéT, meg a TetteiT, és NE AZT, hogy mit mondd, és akkor megtudhatod, hogy mit is érez valójában. Na ha ez megvan, onnantól két esélyes... Mit tett/mondott, ami alapján azt gondolod, hogy nyitott feléd ?

Mit tegyek ha úgy érzem az egész életem egy nagy zsákutca (már öngyilkosságon is gondolkoztam)?

Most lettem els?s gimnazista,az ötéves Károlyi Mihány spanyol kéttannyelv?ben.Nem ebbe az iskolába akartam menni,hanem a Karinthy kéttannyelv?jébe,de oda csak németre vettek volna fel,angolra nem.Én még az utolsó hetekben is beiratkozásnál is mondtam anyumnak,hogy nem lenne-e jobb a német,mert abban van aki tud segíteni.A válasz mindig ugyanaz volt:mivel nagyon jó angolos vagy így a spanyolt kifogod rázni a kis újjadból!Én hittem neki.Ám amikor elkezd?dött az iskola a bajok is jöttek vele.Volt egy békatábor nevezet? hat napos kirándulás a kilencedikeseknek,ami azért kellett,hogy megismerjük egymást nem mondták el kikkel leszünk egy osztályban és véletlenszer?en összeraktak minket csoportokba,illetve házakat is ?k osztották be.Na most össze barátkoztam 5-6 lánnyal,és kb. úgy négy volt közülük akivel nagyon-nagyon szerettem volna egy osztályban lenni.Mind a négy gyereket berakták egy osztályba engem pedig egy másikba.Nagyon kiborultam,hiszen rosszul esett...az igazgatót is felkerestem szeptember elsején,hogy nem-e lehetne átmennem a másik osztályba.A válasz persze nem volt.Aztán ahogy elkezd?dött a tanítás próbáltam beilleszkedni és összebarátkozni az új osztálytársaimmal,mert azok a gyerekek akikkel táborban voltam egy idú után eltávolodtak t?lem,sose találkoztunk szünetekben sem,nem volt rá lehet?ség.Egy id? után sikerült is beilleszkednem és egész jól éreztem magam,de utána elkezdtünk jegyeket kapni és úgy,hogy az általánosban a legjobb tanulók közé tartoztam egy er?s iskolában,most a gyengékhez.El?ször spanyolból olyan négyeseket szereztem,utána most pedig már van két egyesem és egy kettesem is és két nagy négyes témazárom,ami mellé valószín?leg fog egy nagy kettes témazáró jönni,legjobb esetben hármas.Édesanyám erre azt mondta,hogy ebben a gimnáziumban ezek nem rossz jegyek.Hát téved.Én úgy érzem a többieknek sokkal jobban megy a spanyol kevesebb tanulás mellett,és ami a legroszabb folyton azt kérdezgetik ez hogy ment és amikor pl. mondtam,hogy egyes lett kiröhögtek és amikor látták,hogy nem nevetek velük akkor meg megkérdezték:na ne viccelj komolyan egyes lett??és ez írtózatosan rosszul esik.Beszéltem az osztályf?nökömmel,hogy mit lehetne tenni,azt mondta hoz teszteket amik segítenek kideríteni hogy mit csinálok rosszul.Ez volt szeptember hatodikán.Azóta sem hozta.Már voltam spanyol tanárnál,két órát spanyoloztunk és úgy írtam kettes vagy hármas NAGY DOLGOZATOT AMI KÉTSZERESEN SZÁMÍT!Ma nem mentem iskolába se,félek,hogy lemaradok a spanyolal,mert nincs egy ember akit?l elkérhetném a füzetet,hogy lemásolhassam!Már addig eljutottunk,hogy felhívtuk a Karinthy igazgatóját,hogy vegyen át az angolba!Aki azt a választ adta,hogy idézem "Pár ponttal csúszott le,ezért átvennénk.De nincs hely.Próbáljon meg hívni minket hetente,ha annyira rossz a helyzet,hátha lesz el?bb-utóbb egy hely.Majd ha már ténylegesen nincs értelme átjönni szólok,hogy többet ne hívjon akármi van."Bíztató,igaz?Anyám pedig a fejemhez vágta,hogy amiért sokat hisztizek és sírok azért ? mindent megtesz,keresett spanyol tanár,beszélt a karinthyval nem tud többet megcsinálni,de már teljesne kikészítem idegileg.És igaza van,ezt tudom.És most hatodikán megy m?tétre,hogy kivegyék a vese kövét!És a legrosszabb ebben,hogy folyamatosan mondja,hogy iylen okos vagyok,meg olyan,de ha annyira okos lennék akkor itt is sokkal jobb lennék,s?t a karinthy angoljába is bekerültem volna!És az fáj a legjobban,hogy a sikerélmények hiánya és próbálkozások kudarcba fulladása miatt teljesen megutáltam már most a spanyolt,az angolt meg imádom,most is az én dolgozatom lett a legjobb!Amivel semmit nem érek,mert ez SPANYOL ISKOLA!Egyszer?en nem bírom,úgy érzem semmire sem vagyok elég jó,hogy akármit akarok az nem sikerül,hogy én ezt nem fogom bírni,legszívesebben már kiúgranék az ablakon,hogy semmit ne érezzek ha nem félnék annyira,hogy életben maradok és hogy fájni fog!Már háromszor kimentem az úttestre egy autó elé,hogy hátha elüt,de eddig sajnos mindig csak rámdudált,hogy menjek az útjából...Pszichológushoz is kértem id?pontot,október 22.ére kaptam...És még az elhízástól is félek,nagyon nagyon 172 cm vagyok és 55 kg és tanévkezdete óta híztam két kilót és emiatt is legszívesebben a falnak mennék!!!Mit tegyek,lehet ez egyáltalán a büdös életben valaha jobb vagy tényleg jobb ha feladok mindent?

Legjobb válasz: Jah és ráadásul hiába mondja minden családtagom,hogy "helyes a pofim" és,hogy nagyon vékony vagyok,mégis egy rusnya dagadéknak látom magam.A kalóriákat is folyton csak számolgatom...komolyan én egy kész csapás vagyok,nem tudom minek születtem egyáltalán meg,az élet egy nagy [email protected]

A kérdező hozzászólása: Jah és ráadásul hiába mondja minden családtagom, hogy "helyes a pofim" és, hogy nagyon vékony vagyok, mégis egy rusnya dagadéknak látom magam.A kalóriákat is folyton csak számolgatom...komolyan én egy kész csapás vagyok, nem tudom minek születtem egyáltalán meg, az élet egy nagy [email protected]
Szia! A középiskola a nagy váltás fõleg lelkileg. Tudom nagyon kiborított, feszült vagy amiatt, hogy úgy érzed semmi nem jött össze, ebben a hónapban. Sokminden összejött sok adaállyal megbirkóztál, amirõl nem is tudsz. A legfontosabbak egyike, hogy sikerült beilleszkedni az osztályközösségbe, annak ellenére hogy azok a lányok akikkel jobabn megismertél a gólyatáborban más osztályba kerültek, tehát úgy érezted egeyedül vagy. Igen ennek ellenére sikerült új barátokat szeretni, befogadtak a többiek. Ez azért nagy szó. A nyelvtanulás igen a sapnyol új nyelv teljesen kérlek adj magadnak egy kis idõt ezzel kapcsaltban meg a jegyekkel kapcsoaltban is ez az iskola nehezebb mint az ált. suli, emiatt kell egy idõ amíg belerázódsz. Nem sikerültek a sapnyol dolgozatok, emiatt úgy látod nincs sikerélményed, emiatt nem szeretnéd folytani az egészet, kérlek kis türelmet magad iránt roppant nagyon az elvárások Lesz jobb hidd el 2-3 hónapon belül megoldódik ez. Ha gondolod írj egy privát üzit
A kérdező hozzászólása: de ha nem fog menni 2-3 hónap múlva meg már egy normális iskola sem vesz át és tanulhatok öt évig egy nyelvet amit utálok és nem fogom tudni és csak még többet fogok szendedni öt éven keresztül, mert jövõre meg folyton csak spanyolul beszélünk...:(( már teljesen idegbe vagyok hogy tudom, hogy holnap is be kell menjek!
de ha nem fog menni 2-3 hónap múlva meg már egy normális iskola sem vesz át és tanulhatok öt évig egy nyelvet amit utálok és nem fogom tudni és csak még többet fogok szendedni öt éven keresztül, mert jövõre meg folyton csak spanyolul beszélünk...:(( Jövõre akkor átmész másik iskolába, vagy addig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, azt nem mondom, hogy jövõ ilyenkorra megszereted a spanyolt (bár az is lehetséges :-), de azt igen, hogy addig még nagyon sokminden történik. már teljesen idegbe vagyok hogy tudom, hogy holnap is be kell menjek! Igen tudom nagyon nehéz ez kis kitartást és türelmet. Javaslom végy egy jó fürdõt és ha szereted masszírozd meg kicsit a nyakd és a vállad. Vagy sportolj kicsit
ha a kaloriaszámlálgatással telik a szabadidöd az elég sz.ar komoly önértékelési problémáig vannak a pszichologus jo ötlet. ne akarj anorexiáslenni, mmeg folyton fogyozni... ha salátán élsz az egyik pasinak se jön be.és a siránkozás se. fogadd el önmagad. én szintén 172 vagyok, de 70 kilo, néha +2-3. arányosan oszlik rajtam a felesleg de jol érzem magam, imádok enni, és mivel elfogadom magam igsy negem is minden pasi imád. hiába van csinos pofikád meg bomba alakod ha csak azt hallani töled h jaaaj kövér vagyok jaaaaj csak salátát rendelek mert az nem hizlal, jaaaj ugye hogy tul nagy a seg.gem?
A kérdező hozzászólása: úgy érzem ma volt a mostani korszak eddigi legmélyebb pontja.nem hittem volna, hogy még lehet rosszabb is.ma sem mentem be suliba, holnap sem kéne.de befogok mert félek az iskolától, de attól még jobban, hogy nagyon lemaradok.megint veszekedtünk anyukámmal az iskolaváltás kapcsán még pofont is kaptam és anyukám egyre rosszabbul van, azt mondja, hogy miattam.nem érzem úgy, hogy a pofont vagy a vádaskodást nem érdemeltem meg.mert igaza van.olyan bûntudatom volt, hogy sokáig azon gondolkoztam kiugrom az ablakon.végül azt sem mertem ezért inkább fogtam egy ollót és azzal karcolgattam a kezem...most ég is rendesen, de a szüleim nem vették észre.pedig látszanak a karcolás nyomai.
gratulálok..... ahelyett hogy elolvasnád felfognád mit irunk itt siránkozol nekünk.... egy szot semirtál hogy hasznos lenne e a válaszunk vagy valami, konkrétan blogként kezeled ezt az oldalt.... nem vagyunk kiváncsiak a siránkozásodra. nekem ennyiböl lejött hogy rohadtul nem akarsz változni pedig tisztában vagy vele , amint mondtad hogy megérdemled.de könnyebb sirni igaz? meg karcolgatni magad.meg s eérdemled h az emberek segitsenek neked. szánalmas vagy!
pszichiáterre szorulsz nem veszed észre?????? jo lenne ha végre tennél valamit, ha másért nem anyádért mert ha miattad szenved és te is elismered hogy hibás vagy jo lenne ha nem csesztetnéd a depresszioddal. de anyád is lehetne kicsit leleményesebb és elrángathatna dokihoz.ha meghalsz azzal csak még nagyobb fájdalmat okoznál neki!!! nekem 5 éve halt meg a hugom, 17 évesen agyhártyagyulladásban!!! anyám a mai napig nem heverte ki és sztem nem is fogja!!!!

Ugye nem lett baj? Ma reggelre nagyon összehúzta a görcs a lábam és elestem. érzem mozogni a babát de ugye nem lehet baja akkor? Mit tegyek, hogy ne húzza annyira a görcs a lábam ( már szedem a magne b6-ot)?

Legjobb válasz: Te szegény!A pocidat megütötted vagy sem?Nagyot estél?Én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra a saját magam megnyugtatása érdekében.Valószínû hogy nincs baja,mert a magzatvíz tompítja az esés erejét,de azért nézesd meg.Hiszen õ a legfontosabb!Én is jártam így,elém keveredett a kutyám,akkor voltam 5 hónapos babás,és átestem rajta.Nem lett bajunk,de orvoshoz fordultam.A görccsel kapcsolatban is a doki tud ajánlani neked valamit,vagy emelt adagot a magna b6-ból.Boldog babavárást neked!

Te szegény!A pocidat megütötted vagy sem?Nagyot estél?Én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra a saját magam megnyugtatása érdekében.Valószínû hogy nincs baja, mert a magzatvíz tompítja az esés erejét, de azért nézesd meg.Hiszen õ a legfontosabb!Én is jártam így, elém keveredett a kutyám, akkor voltam 5 hónapos babás, és átestem rajta.Nem lett bajunk, de orvoshoz fordultam.A görccsel kapcsolatban is a doki tud ajánlani neked valamit, vagy emelt adagot a magna b6-ból.Boldog babavárást neked!
Bocs, magne b6-ot akartam írni...:) )
A kérdező hozzászólása: a hátamra estem hála az égnek, és pontosan tegnap voltam 28 hetes uh-n, a magne b6-ot már így is 3*2-vel szedem!!
Görcsöket okozhat a kalcium hiány is. A babádnak pedig semmi baja, jó helyen van. Ha meg mozog is, végképp megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat!!!
Én jobban javasolnám a magnézium citritet. Nekem is görcsölt a lábam és az orvosom mondta, hogy ez jobb mint a magneB6, mert van benne kálcium is, ami a picinek is kell. De azt hiszem ezt csak receptre adják. Vigyázzatok magatokra!!

Amikor a szüleim kétéves koromban elváltak, anyámnál lettem elhelyezve, de állítólag csak azért, mert anyámnak nagy nehezen sikerült rábeszélnie a bíróságot, hogy nála helyezzenek el és már nagyon úgy érzem, hogy anyámnál nincs jó helyem. Mit tegyek?

Amikor a szüleim kétéves koromban elváltak, anyámnál lettem elhelyezve, de állítólag csak azért, mert anyámnak nagy nehezen sikerült rábeszélnie a bíróságot, hogy nála helyezzenek el és már nagyon úgy érzem, hogy anyámnál nincs jó helyem. Õ alkoholista és már nincs olyan nap, amikor ne beszélne velem olyan csúnyán, s?t volt már hogy meg akart fojtani és olyan is, amikor hozzám vagdalta a kést, apám viszont annyira szeretett és annyi mindent kaptam t?le! Pedig hát ha anyám nem szól bele a bíróság dolgaiba, lehet, hogy már réges-régen apámnál lennék. Segítsetek!

Legjobb válasz: Nem tudom, mennyi idõs vagy, de ennek az a menete, hogy apukád keresetet nyújt be a bíróságon azért, hogy az elhelyezésedet változtassák meg, és hozzá kerüljél. Ebben a perben valószínûleg téged is megkérdeznének (leginkább gyámhatósági dolgozón keresztül), és a bíró figyelembe veszi azt is, hogy te mit szeretnél. Így kerülhetsz hivatalosan apukádhoz. Tehát ezt neki kell kezdenie.

Akkor már úgyis az lesz, amit te akarsz.
Nekem is elváltak a szüleim :S , de elvileg az a Te döntésed hogy hova mész , legalábbis engem és a tesómat megkérdeztek és aszerint döntöttek , de ha ezt elmondod a bíróságon amikor megkérdeznek 100% hogy nem hagynak ott .
Nem tudom, mennyi idõs vagy, de ennek az a menete, hogy apukád keresetet nyújt be a bíróságon azért, hogy az elhelyezésedet változtassák meg, és hozzá kerüljél. Ebben a perben valószínûleg téged is megkérdeznének (leginkább gyámhatósági dolgozón keresztül), és a bíró figyelembe veszi azt is, hogy te mit szeretnél. Így kerülhetsz hivatalosan apukádhoz. Tehát ezt neki kell kezdenie.
Apukád szépen beadja a bíróságra a gyermekelhelyezés megváltoztatása iránti kérelmet, téged is meghallgatnak és ha apukádnál jó helyed van, biztosított a megélhetésed, te oda akarsz menni, akkor simán neki ítélnek.
3 éven aluli gyermeket nagyon-nagyon ritkán ítélnek az apának. Viszont a gyermekelhelyezés nem végleges, ahogy a többiek írták, apukádnak kell keresetet beadni újraelhelyezés érdekében és téged is meg fognak hallgatni. Ha így áll a helyzet, jó eséllyel édesapádhoz kerülsz, de ezt csak õ tudja intézni! (Azért azzal legyél tisztában, hogy nem anyukád "szólt bele a bíróság dolgaiba", hanem tényleg nagyon kicsi az apák esélye a bíróságon. Hogy réges-régen apukádnál lennél elhelyezve? Igen, lehet, ha õ intézkedett volna ezügyben. Miért nem tette, ha tudta, hogy rossz helyen vagy? Akkor mégsem olyan "mintaapa".)
A gyámügyön, a bíróságon és az összes hasonló intézetben nõi ügyintézõk vannak, akik az igazsággal szemben is megvédik a nõk érdekeit. Itt egy férfi alapból ellenségként van kezelve, az anya meg nyugodtan lehazudhatja a csillagokat is, akkor is õ lesz a nyerõ. Mostanában már van egy-két felvilágosultabb bíró is -aki a férfiakat is emberszámba veszi-, de elenyészõ a számuk.
Nem akarlak megbántani, de írod, hogy apád már egyszer beadta a papírt. 15 év alatt egyszer beadta? Hát bocs, de neki se olyan fontos, hogy nála legyél.
ezek szerint nem hisznek neked.... én azt tenném a helyedben, hogy amirõl csak tudok, és lehetõségem van rá, videó felvételt csinálok telóval. lehet az hangfelvétel is, bekapcsolod, és leteszed az asztalra... miközben ordibál veled, teljesen kivehetõ lesz a felvételen. közben ne zörögj semmivel a telefon elõtt, mert akkor nem lesz érthetõ az egész. ezeket bemutatod azoknak az embereknek, akiknek kell ezt anyud már nem tudja semmivel se letagadni, és nem tudja azt mondani, hogy hazudsz, mert ott lesz rá a bizonyíték... ja és csinálj róla másolatot!!! nehogy megtudja, és elvegye tõled, stb stb...
Utolsó, ezzel csak annyi a probléma, hogy a hangfelvételeket nem fogadják el bizonyítékként. Egyébként nekem ebben az egészben az a felháborító, hogy egy olyan országban, ahol 16-17 éves terhes kislányok válhatnak nagykorúvá házasság révén, amire a gyámhatóság az áldását adja, ott egy 17 éves, majdnem felnõtt gyerek nem döntheti el, hogy melyik szülõjénél akar lakni.
Apukáddal milyen rendszeres a kapcsolatod? Õ szívesen nevelne? Hány éves vagy?
annak van igaza aki azt irja hogy nõk vannak mindenhol és a férfit alapból ellenségként kezelik. annak is igaza van aki leirta a törvény szövegét, csakhogy nem tartják be. megoldás persze gyakran van, de egyedileg lehet csak megoldani a kinálkozó lehetõségeket vizsgálgatva.
Ezt a pár hónapot már kibírod anyukád mellett, 18 évesen meg mész amerre akarsz. Emlékszem a szökéses kérdésedre, remélem meggondoltad magad azzal kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: Készítettem videófelvételt arról, ahogy anyám bánik velem, be is vittem a gyámhivatalba, de erre meg azt találta ki anyám, hogy nem õ szerepel rajta, csak kerestem valakit, aki nagyon hasonlít rá és az egészet csak eljátszottuk, úgyhogy megint nem lett belõle semmi. Apám is ezért nem próbálkozott többször az elhelyezésem megváltoztatásával, mert kétszer már megtapasztalta, hogy tök fölösleges.
2012 októberében azt írtad, hogy 17 éves vagy. Tehát idén, vagy jövõ év elején betöltöd a 18-at. Ezt a kis idõt már féllábon is kibírod, ha eddig apáddal együtt nem tudtátok az alkoholista anyádra rábizonyítani, hogy alkalmatlan a nevelésedre. A nagykorúságod másnapján már át is cuccolhatsz apádhoz, már akkor persze, ha még mindig ezt akarja.
Akkor várd meg, h 18 legyél, úgy ahogy az elõttem szólok írták és akkor már oda költözöl ahova akarsz. Ha ennyit kibírtál, már ezt az 1 évet kibírod. És megússzátok, h bíróságra kelljen rohangálnotok :)
A kérdező hozzászólása: Voltam bent a gyámhivatalban és próbáltam az ideiglenes gyermekelhelyezést kérni, bizonyítani is próbáltam, hogy mi a helyzet: fényképekkel próbáltam apám szeretetét bizonyítani, látleletet vetettem arról, ahogy anyám fojtogat és megmutattam az összes játékot, amit apámtól kaptam, de anyám ott is kitalálta a fényképekre, hogy nem apám szerepel rajtuk, a látleletre, hogy nem õ fojtogatott, hanem apám, a játékokra pedig hogy nem apámtól kaptam, hanem tõle, így az egészbõl nem lett semmi. Anyától már semmilyen törvény nem vehet el! Mindenáron õ akar nevelni és egészen addig nem nyugszik, míg nem nála helyeznek el.
A kérdező hozzászólása: De itt már tulajdonképpen gyerekrablásról van szó, nem?
A kérdező hozzászólása: Apám intézkedett ezügyben, de hát még így is sikerült anyámnak rábeszélnie a bíróságot, hogy nála helyezzenek el.
A kérdező hozzászólása: De anyám akarata sajnos mindent felülmúlt.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok.
Ha 17 vagy, akkor kivárhatod a 18. szülinapodat és azt egy költözéssel ünnepled. Amúgy tök mindegy mit akar anyukád és hogy hisztizik. Apukád most is beadhatja a papírt, téged meg fognak hallgatni és a te véleményed fog dönteni. Ha oda akarsz menni, apukád befogad, akkor nincs az a bíró, aki nem ítélne neki.
A kérdező hozzászólása: Apám már egyszer beadta a papírt és én is elmondtam, hogy mi a helyzet, de anyám rögtön hozzávágta, hogy nem igaz, hazudok meg minden és addig-addig intézkedett, mígnem végül neki ítéltek. Pont ezért nem hagyta, hogy az én döntésem alapján ítélkezzenek, mert mindenáron azt akarta, hogy nála helyezzenek el.
Most sajnos nincs idõm utána olvasni, de kérlek nézz utána, mert ha jól tudom 16 éves korodtól ott laksz ahol akarsz!!!! Ha jól tudom a bíróság sem szólhat bele 16 éves kór felett!!!!!! Olvass utána, de ha lesz idõm én is utána nézek.
Azonnal menj be a gyámhivatalhoz és mond jegyzõkönyvbe mi történik veled! majd õk elmondják, hogy lehet az ideiglenes gyermekelhelyezést kérni tõlük, ami sokkal gyorsabb, mint a bíróság! Ettõl függetlenül a bíróság mondja ki az ament, de mivel elmúltál 16 éves, a te kezedben van a döntésed a bíróság elõtt! Ha az apánál az elégséges (gondoolom ennél jobb) körülmények biztosítottak, nincs az a jogszabály, ami megváltoztathatná a Te döntésedet! Sok sikert! Megsúgom, az én 16 éves lányom 3 éve így nevelem békében, boldogságban!!! Tehát a tapasztalat is szól belõle!
Most nézem, ez még tavalyi ügy. Ha így van, akkorra már minden megoldódott. Remélem a sorsod is jobbra fordult már. Kívánok neked kellemes karácsonyt.

Van egy gondom. Amiért olyan szinten szégyellem magam, hogy úgy érzem elrontottam ezzel életem egy részét. Legtöbb lánynak nagyon fontos, hogy kivel és hogyan veszitse el a szüzességét. Én már nem tudok mit gondolni. Mit tegyek?

Az történt, hogy 13-14 éves koromban kezdtem el érdekl?dni nagyon a sex után, de nem úgy, hogy bárkivel elmentem volna. Ugyanis 15 évesen smároltam el?ször és még azt sem tudtam rendesen elképzelni hogy megy rendesen, nemhogy a sexet. A lényeg az egészben, hogy elkezdtem magamhoz nyúlni és egyre többször, majd mindig másképp, de mindig csak simogatás, küls? ingerlés volt. Amikor már mindenre ráuntam akkor hosszabb tárgyakkal próbáltam elérni azt, hogy elképzeljem, hogy egy pasival sexelek. Az úgynézett ki, hogy a párnámra feküdtem, a bizonyos tárgyat a bugyimba raktam és "sexeltem" magamban. A gond akkor volt, amikor a tárgy felcsuszott. Rettenetesen megijedtem, természetesen elszakitotta a hártyámat, tehát véreztem. Kegyetlen hülye voltam, nem is tudom hogy tehettem ilyeneket, de valami pszichés gondjaim lehettek ill. vannak.

Legjobb válasz: Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F

Szerintem kicsit túl tragikusan nézed a dolgot. Nem te vagy az elsõ olyan nõ, aki tini korában, masztizás közben vesztette el. Ez gyakorlatilag még elõnyt is jelent, aminek örülnöd kellene! Megspórolod a partneredet egy nagyon kínos, kényes dologtól, ami a szûzhártya átszakítása, de még mindig szûz vagy, olyan értelemben, hogy még nem voltál mással. Én szerintem itt nincs semmi probléma! Fel a fejjel! 25/F
Ne érezd magad egyedül. Két barátnõm is volt, akiknek ugyanezen módon sikerült elintézni a nehezebbjét. Szerencsés lesz az elsõ barátod. Csak a kellemes oldal jut neki.
Köszönöm, sok sikert neked is! :) Remélem a párod is úgy fogja a helyzetedet értékelni, ahogy én! :) A kibeszélésrõl meg sajnos azt kell hogy mondjam, hogy az exek titkainak a kibeszélése mindenképpen megtörténik, a normálisabbik fele a pasiknak vagy nem mond nevet, vagy egyáltalán semmit, amivel téged be lehetne azonosítani, csak magát az eseményt, hogy kikérje egy haverja véleményét. Ezért én is nehezen árulok el titkokat egy kapcsolatban elsõre, nehogy aztán rövidesen nevetség tárgyává váljak, ha esetleg rövid ideig tart a dolog, mert úgy vettem észre hogy ez alól a nõk egy része sem kivétel!
Mondd azt majd, hogy a túlzott sportolás miatt szakadt át, vagy ilyesmi:)
Ja, értem. De ugye most már rendben vagy, vagy én is fejtsem ki még egyszer, hogy mennyire semmi okod nincs ezen parázni? :) Egyébként annyira nincs, hogy elõször nem is értettem, hogy tulajdonképpen mi az, ami miatt szégyelled magad... Ja és: természetesen szûz vagy. Ezt nyugodtan változtasd meg, ha úgy alakul. :) De csak okosan persze, ne ess át a ló másik oldalára. :)
Ezt akartam én is mondan! Szerinetm ne kösd az orrára a titkod! Mond azt, hogy tampon szakította át, nõdoki is megmondta! Jobb megtartani az ilyen dolgokat, nem érzed magad kellemetlenûl mikor elmondod és egy esetleges szakítás után sem kell attól rettegned hogy vajon kinek mondhatta el! 28F
hát nem tom, én picit máshogy nézem a szüzesség elvesztését, nem a szûuhártya megléte dönti el szûz vagy e vagy sem... én úgy vélem majd akkor fogod elveszteni ha egy pasival csinálod/vagy lánnyal szal kell hozzá a másik személy, ilyen erõvel azok a fiúk sem szüzek akik pl. mûpuncit használnak? Na ugye...:) Szóval semmi aggodalom, a párodnak meg sztem elmondhatod nyugodtan hogy amikor huncutkodtál picit hevesebb voltál a kelleténél ennyi ;) 22F
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy attól én még szüz vagyok :) nem ez érdekelt engem, de azért köszi a véleményeket! nem ezen izgultam én. Hanem, hogy mit mondjak, hogy mondjam és egyáltalán elmondjam-e és hogy kezeljem az egészet. A majdnem durván fogalmazó kommentelõnek: Örülök, hogy nem fogalmaztál durván, mert még igy is kicsit lenézõnek hatott az amit irtál mert nem arról van szó, hogy nem tudom mitõl szüz valaki vagy mitõl nem :) Lehet, hogy a leirtakból te ezt szürted le, akkor én kérek elnézést! De köszi a véleménymegosztást! :)
No. 1 Részemrõl "rövidke" életem során két lány szüzességét vettem el. Az aki azt mondja, hogy ez a világon a legjobb buli, az hazudik. Az érzés, hogy valakit szeretek, és annak ezzel (még ha kellemes) fájdalmat okozok, elég sz*r dolog tud lenni. Mellesleg az elsõ lánynál nem is tudom melyikünk volt jobban zavarban... No. 2. Van annak más természetes módja is, hogy a szûzhártya átszakad. Lehet ennek sportból eredõ oka, vagy esetleg hasonló baleset, mint a Tied. Véleményem szerint ne aggódj azon, hogy mit fogsz mondani, mert ha valakinek azt mondod, hogy õ az elsõ, akkor az önmagában nagyon sokat jelent (fõleg, hogy annak akinek nem volt dolga még szûzzel, annak fogalma sincs róla, hogy milyen lehet egy szûzhártya átszakítása, és mellesleg, amit mondasz az igaz). Az egyetlen lényeges, hogy szeressétek egymást. 26F
Ajj nem kéne zen ennyire kiakdnod:9 semmi probléma..emiatt nem kell kellemtlenül érezned maagd...:) ha apárodnak elmeséled biztos megérti majd...de ha úgy érzed , h a jövedõbelid túl "prüd2 ehez akk egy enyhített verziót adj elõ:D pl ne azt , h mittudom én mit dugtál fel és akk hanem amikor fiatalon ismerkedtél a testeddel és kcsit túlzásba vitted és hopp:d vagy , kamuzz és mondd , h sportolásközbe szakadt el....de ez kapcsolat függõ.ha ynitott akk meglehet neki mondnai , h mi történt...am az se biztod , h észrevenné, h "nem vagy szûz" mert enm kötelezõ vérezni:) remélem vmit segítettem:D
Nem tudom, lehet hogy én már más generáció vagyok (31/N), de "az én idõmben" nem volt totál természetes dolog, hogy egy lány a vibrivel véletlen elveszi magának a szüzességét... De tényleg lehet, hogy a mai tizen-huszon éves srácoknak már a szemük sem rebben ettõl. Anno még olyan misztériumban lebegtünk a fiúk elõtt, hogy szinte el sem hitték, hogy mi is masztizunk:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek is :) Persze, hogy segitettél. Eddig mindenki! Rendesek vagytok, köszönöm.
Nem mondok semmit, mert az elõzõek mindent elmondtak. Nincs veled semmi gáz. :) Látod, ha ezt akkor megkérdezed, akkor nem paráztál volna rajta eddig. Igaz, akkor valószínûleg nem volt gyakori. :) Ezt viszont nem értem: "Egyrészt gáznak tartom mert már elég sok pasival voltam, többször le is feküdhettem volna valakivel, de én csak azért nem tettem mert fõleg egyéjszakás kalandok voltak" Most akkor voltak egyéjszakások vagy sem? Mert akkor nem lennél szûz...
A kérdező hozzászólása: Az egyéjszakást nem úgy értettem. Hogy mondjam, egy estés? :) tehát csak összejöttem velük, 2vel jártam egy rövid ideig, de ennyi. Nem feküdtem le egyikkel sem.
na az egyik elõttem író remek dolgokra biztat :S szerintem semmiképpen se hazudd azt a párodnak, hogy voltál már pasival. mégis mi értelme lenne? elvégre egy kapcsolat a kölcsönös õszinteségen alapul. egyébként én is hasonló módon szakítottam át a szûzhártyámat, de sosem gondoltam volna, hogy emiatt szégyenkeznem kellene. ha találsz egy megértõ és rendes fiút, akibe szerelmes leszel, és õ is beléd, akkor mire pár hónap múlva eljuttok a szexig, nem fog számítani, hogy van-e szûzhártyád vagy sem. ha megbízol a srácban szerintem nyugodtan elmesélheted neki fiatalkori masztis szárnypróbálgatásaid :)
egyik elõttem szólónak igaza van, még szûz vagy:) És ne izgulj, ismerek egy lányt akinek a tampon szakította át (elsõnek használta, m fél hogy fájni fog ezért jól megküldte, dehát a végeredmény kicsit fájt neki)
Miért kellene elmondani ezt a történetet, ha kínosnak érzed? 19 évesen nyugodtan mondhatod, hogy volt már egy partnered, és azt pedig, hogy mégsem vagy olyan tapasztalt az ágyban, oldhatod azzal, hogy "volt egy rosszul sikerült kapcsolatod", ahol volt ugyan szex, de annyi azért nem, hogy tapasztaltabb legyél. Én nem mondanám el ezt a történetet egy fiúnak, nem bízom annyira a reakcióikban- volt már, hogy olyan dolgok fordították a vonzalmat közönybe, amirõl még álmomban sem gondoltam volna. Egy kezdõdõ románc akármin megbillenhet, amit már nem lehet "visszacsinálni". Különben is, attól az egyszeri "felcsúszástól" eltekintve, az elsõ igazi aktus még ugyanúgy fájhat- nekem nemcsak az elsõ fájt, hanem utána a sokadig is, ráadásul én az elsõnél sem véreztem, pedig szûz voltam, más egyéb tárgyak sem jártak bennem elõtte.
Szerintem ez nem a világ vége. Legalábbis ha az én barátnõm elmesélne egy ilyet, nem akadnék ki. Valószínû, hogy meglepõdnék, de ennyi. Nyugodtan mondd el a jövõbeli párodnak. Ha szeret, nem fogja érdekelni. Ha pedig emiatt kiakad és szakít veled, jobb is, hogy úgy alakult. Legalább az elején megtudtad, hogy egy bunkóval állsz szemben.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ez most jól esett. Úgy értem még soha senkinek nem mondtam el. Még igy sem mertem, de már elegem lett abból, hogy évek óta ezen görcsölök. Most egy kicsit megkönnyebbültem, de még idõ kell a teljes elfogadáshoz. És külön örülök, hogy ezt egy érettebb fiú irta. :)
A "megspórolod" az "megkíméled" akart lenni, bocs, többnyelvû gondolkozás megárt, rohadt vizsgaidõszak elveszi az ember eszét! (ersparen)
A kérdező hozzászólása: második: erre én is gondoltam még 3 éve, de azóta meggondoltam magam. Azért kifogásokat azért nem akarok kitalálni, hogy nekem "jobb" legyen. Mert nem lesz, ugyanis ezzel már hazudnék. harmadik: ennek örülök. Viszont attól is rettegek, ha elmondom az illetõnek és tényleg egy kretén és otthagy emiatt akkor röhögve szalad mindenkihez, és elmondja. Aztán én meg az utcára sem mernék kilépni, ha ezt mindenki megtudná. De, azért még szerencse, hogy jó emberismerõ vagyok. Eddig a jó sok pasiból egynek sikerült átvernie, de azóta õ is bánja. köszi mégegyszer mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Asagrim, nem gond. Megértettem :) A vizsgákhoz pedig sok sikert :)
Tudod hány lány szakítja át magának pl. vibrátorral? Hát elég sok. Ráadásul megkíméled magad a késõbbi fájdalmaktól, kellemetlenségektõl. Nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy maszti közben "eltávolítottad", nem fog haragudni :)
21/F vok. Figyelj csak nyuszi, annyira túl reagálod ezt hogy csak na.Meg értelek hogy szégyelled de szerintem ebben semmi extra sincs, tudod az én bnõm problémája ugyan ez volt =) és amikor elmondta tökre hittem is neki mert láttam hogy nehezen mondja el, de meg is nyugtattam hogy ebben semmi szégyellni való nincsen, és most meg nyugtatlak téged is hogy ne szégyelld...végül is szûz vagy csak történt egy kis baleset :) na puszillak össze vissza ;-)
Mi van Bretso ideges vagy? Nem volt ma este tilitoli, mert ünnep van?
Khm. Elõször elég durván fogalmaztam, de meggondoltam magam, mielõtt elküldtem volna a választ. Szóval. Nem attól leszel szûz, hogy van-e szûzhártyád, hanem hogy ficánkolt-e már benned pénisz. Ennyi erõvel nincs szûz fiú? Most gondolj bele. Õ sem dugott még, de szûzhártyája sincs! Meg mi van azokkal a lányokkal, akiknél egészségügyi dolgok miatt kell mûteni a szûzhártyát? Õk már alapjáraton nem szüzek? Teljes képzavarral küzdesz. 26/F
Szerinted egy férfi hogyan veszti el? Nõvel, pedig nekik sem egy nõ okozza az elsõ szexuális élményüket. Nõ is csak férfival tudja, hiába szakította át azt a hártyát egy dildóval. Tehát még ha magadba is toltál 15 szett vibrátort, akkor is szûznek számítasz addig, amíg nem voltál férfival. Nyugi. Sajnos a legtöbb szexuális zavar beképzelt félelmekbõl és szégyenérzetbõl ered, mint a te esetedben is. Egy biztos: szûz vagy. Nem a hártya számít.
A kérdező hozzászólása: Igen, sokkal jobban vagyok, mint mielõtt rászántam volna magam, hogy ide kiirjam :) és ezt a kedves kommentelõknek köszönhetem, hogy ilyen rendesek voltak/voltatok! :) Tulajdonképpen szerintem azért szégyellem magam miatta, mert nekem az volt gáz, hogy egyáltalán magamhoz nyultam. A mai fiatalok számára ez tök természetes, sok lány nyiltan beszél róla. Nekem egy kicsit még mindig fura, vagy nem is tudom gáz.. vagy valami ilyesmi :) Nem is mertem/merném soha bevallani senkinek. Most nem az esetre gondolok, hanem simán a masztizásra.
Szerintem bízd rá, hogy kit talál "elég jónak" maga mellé. ;)
ha õ éged szeret, kk nincs probléma fogadd elmagad
Szerezz be a sarki közértben egy kis önbizalmat... Ja és ne szakíts!! Nem véletlenül van veled...
ha sokat fárasztod ezzel a baromsággal akkor õ fog kirúgni hamarosan.
LOL ekkora baromságot még életemben nem hallottam. szerintem komoly mazochista hajlamod van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nincs mazochista hajlamom, csak mostanában eléggé lelkileg meg vagyok zuhanva. Ezt eddig senkivel sem osztottam meg és a páromat meg fõleg nem traktálnám ezzel. Megerõsítettek abban, hogy "csak" össze kéne szednem magam. Köszönöm még egyszer.
Ha így érzed akkor miért nem teszel ellene? Nyilván kissebbség érzeted van mellette.. új frizura, smink változás, olvass többet.. mióta van veled?
A kérdező hozzászólása: 1 és fél éve vagyunk együtt. Talán szeptemberben majd össze is költözünk, ha összejön. Alapjába véve nincs sok bajom magammal, csak mostanában van ez így, mert állást keresek és nem találok megfelelõt és ez nagyon lelomboz. Amúgy már futok rendszeresen és ezzel is teszek azért, hogy jobban érezzem magam.
Ha õ szeret téged, akkor ne írd már ennyire le magad. Ezt majd õ eldönti. Ha veled van és rendes veled, szeret, akkor te vagy neki a tökéletes, úgy ahogy vagy. :)

Úgy érzem belestem a lakótársamba! Nagyon szeretem, de nem merem neki bevallani, mert félek, hogy ő nem érez így irántam és megromlana az idáigi jó baráti viszonyunk és már nem úgy tekintene rám. Mit tegyek?

Majdnem már 1éve együtt lakom 1lánnyal, nagyon jól elvagyunk, de igaz neki van barátja. Amikor csak tehetem sietek haza, hogy minél több id?t tölthessek vele és úgy is érzem, hogy úgy kezelem, mint egy hercegn?t, de szerintem ? nem veszi a lapot.

Legjobb válasz: Nem hát,a nõknek ez természetes.Csak akkor sír a szájuk,amikor hercegnõbõl cseléddé válnak,megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag.

Nem hát, a nõknek ez természetes.Csak akkor sír a szájuk, amikor hercegnõbõl cseléddé válnak, megmagyarázhatatlan okokból kifolyólag.
Bocsi, ne tegyél semmit, ha van barátja az kizáró ok.
még sokat kell tanulnod a nõk terén, ne mond meg neki!!
ha össze vagy zárva valakivel ne csodálkozz... mindig kialakul a beltenyészet.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondjátok, hogy ne mondjam meg neki és hagyjam a francba? Pedig nagyon boldog lennék, ha vele lehetnék komolyabban, nem csak lakótársi viszonyba. De pedig jól elvagyunk, sokszor csinálunk közös progikat és akkor úgy érzem, hogy nagyon bír engem. hát nem tudom
A kérdező hozzászólása: És az is érdekelne, hogy szerintetek, miért nem kellene bevallanom, hogy szeretem. Érdekel a ti véleményetek is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!