Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, úgy érzem (627 db)

Mit tegyek? Úgy érzem a barátnőm megcsal.17/F

A barátn?mre féltékeny voltam egy srác miatt akivel írogatott, meg csak róla beszélt, ki is akadtam és megígérte hogy nem beszél vele többet, letörli msnr?l stb. Rá egy hónapra kiderült, hogy hazudott nekem és ugyanúgy beszél a sráccal. Most vagyunk egy évesek. Amíg nem ismerte ezt a fiút minden jó volt, éreztem hogy szeret. Most már nem érzem és nem is bízok meg benne.

Legjobb válasz: Én is jártam hasonló cipõben, bukni fogod a lányt... Vagy kiütöd a srácot úgy, hogy a barátnõd ne tudjon róla. Szinte már-már törvényszerû, hogy amikor úgy érzed, gond van a kapcsolatoddal, akkor nagyon-nagy gond van a kapcsolatoddal.

Én is jártam hasonló cipõben, bukni fogod a lányt... Vagy kiütöd a srácot úgy, hogy a barátnõd ne tudjon róla. Szinte már-már törvényszerû, hogy amikor úgy érzed, gond van a kapcsolatoddal, akkor nagyon-nagy gond van a kapcsolatoddal.
verd meg a srácot, élvezni fogod. Tapasztalat.
A kapcsolat a bizalomra épül ....nincs bizalom nincs kapcsolat se
Te csak ne kéregesd, hogy bárkit is töröljön le.. Most mit csináljak?? Te tudod, hogy milyen a lány, nem?? Van mitõl tartani???
A kérdező hozzászólása: nem mondtam hogy törölje le. õ ígérte meg
Szerintem ülj le vele beszélgetni. Nem kell túlparázni a dolgot, de az, hogy folyamatosan a srácról és a sráccal beszél(t), majd az ígérete ellenére sem szakította ezt meg, tehát hazudott, minimum indikálja a beszélgetést, fõleg, hogy ez Téged piszkosul zavar. (Én 99, 99%-ig megbízom a barátnõmben, de ez engem is zavarna egy kicsit.) Ha kiderül, hogy megcsalt, gyakd le a tagot, csak aztán biztosra menj! :)

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy egyre távolodok a férjemtől, pedig nem akarok.

Van egy 15 hónapos kislányunk és nagyon jó apa.De én úgy érzem, hogy engem nem tekint már n?nek, csak szex közben.

Legjobb válasz: Nem vagytok összhangban ezen a téren. Férjed úgy érzi elég, amit õ nyújt neked, te pedig úgy, hogy ez kevés neked. Ez probléma és feltétlen beszélnetek kell róla. Még a benned támadt eltávolodásról is. A probléma így talán kezelhetõ lesz.

Nem vagytok összhangban ezen a téren. Férjed úgy érzi elég, amit õ nyújt neked, te pedig úgy, hogy ez kevés neked. Ez probléma és feltétlen beszélnetek kell róla. Még a benned támadt eltávolodásról is. A probléma így talán kezelhetõ lesz.
Mi lenne, ha nem beszélgetnél vele, hanem inkább kicsit bújósabb, vadmacskásabb lennél te is?
Szia nagyon nehéz ügy ez! Érdemes lenne így kerek perec a párodnak is elmondani, esetleg megpróbálni, olyan romantikus estéket szervezni, vagy esetleg egy hosszú hétvégét, amikor újra egymásra hangolódhattok! A párkapcsolati tanácsadó is szóba jöhet! Minden jt és sok sikert

Mit tegyek? Úgy érzem hogy nem bírom tovább!

Lehet hogy rossz kategóriába írtam a kérdésem, de ha igen akkor elnézést kérek előre is.  Én egy 15 éves lány vagyok Budapestről. Az életem most nagyon nehéz, nem is tudom hogy hol kezdjem. Most kezdtem egy elég erős gimnáziumba. Itt heti 10 német, és 5 óra angol van. A német nagyon nehezen megy mivel most kezdtem, és kettes hármasaim vannak belőle már most. A legrosszabb az, hogy a többieknek mind négyesük ötösük van, és csak is én vagyok ilyen rossz tanuló. Az előző sulimba mindig én voltam a legjobb mindenből, és nagyon rosszul esik hogy itt meg én vagyok a legrosszabb. Emiatt az osztálytársaim lenéznek, pedig így is csendes vagyok, és nagyon érzékeny vagyok, főleg a jegyeimre. Attól félek h hármas leszek félévkor is. Pedig ebbe a suliba csak ötös tanulók járnak.  A másik problémám az apám. Alkoholista, és emiatt sok vita van itthon. Volt egy időszak hogy próbáltam mindent megtenni hogy leszokjon. Egyszer volt olyan is, kiöntöttem a pálinkáját és megvert. Akkor döntöttem el hogy végleg leteszek róla, de még mindig nagyon fáj. Ekkor kezdődött a szorongásom is. Ez még jobban fokozódott mióta elkezdődött a suli, mert van olyan németórán, ha valamit nem tudok (pedig sokat készülök) a tanár megaláz mások előtt.  Úgy érzem hogy nem bírom már sokáig, minden este sírok az ágyban, és minden reggel gyomoridegem van, emiatt mindig hányok. Attól félek hogy egyszer összeomlok teljesen. Tudom hogy mi.den nap vannak depressziós kérdések, de sokat segítene ha kapnék pár tanácsot. (köszönöm annak, aki végigolvasta ezt a hosszú sztorit)

Legjobb válasz: Ilyenkor döbbenek rá, hogy az én problémáim mennyire kicsik másokéhoz képest... Kortársad vagyok, és ha nem is ilyen rossz a helyzetem, együtt tudok veled érezni. Sajnos nem tudsz sok mindent tenni. Vészeld át ezt a pár évet, és tanulj, hogy minél hamarabb a saját lábadra állhass. Nem tudom milyen a kapcsolatod apukáddal, és hogy mennyire megértõ veled szemben, ezt csak te tudod megmondani, de ha úgy érzed nem csinálna belõle problémát, megkérdezhetnéd elköltözhetsz -e kollégiumba. Természetesen vannak kikötések minden koleszban, a lakhelyed is sokat számít, de jelenleg szerintem ez a legkézenfekvõbb megoldás. Ha beszélgetni szeretnél valakivel írj nyugodtan, és sok kitartást kívánok neked! 15/f

Ilyenkor döbbenek rá, hogy az én problémáim mennyire kicsik másokéhoz képest... Kortársad vagyok, és ha nem is ilyen rossz a helyzetem, együtt tudok veled érezni. Sajnos nem tudsz sok mindent tenni. Vészeld át ezt a pár évet, és tanulj, hogy minél hamarabb a saját lábadra állhass. Nem tudom milyen a kapcsolatod apukáddal, és hogy mennyire megértõ veled szemben, ezt csak te tudod megmondani, de ha úgy érzed nem csinálna belõle problémát, megkérdezhetnéd elköltözhetsz -e kollégiumba. Természetesen vannak kikötések minden koleszban, a lakhelyed is sokat számít, de jelenleg szerintem ez a legkézenfekvõbb megoldás. Ha beszélgetni szeretnél valakivel írj nyugodtan, és sok kitartást kívánok neked! 15/f
Próbálj magadra úgy tekinteni, hogy ne csak a német és angol jegyeiddel jellemezd magad! Nem kell ennyire drasztikusnak lenned. Rengeteg sok érték rejtõzik benned, ami a felszín alatt lapul, csak arra vár, hogy felfedezd! Ha erõs osztályba csöppentél, azt fogd fel úgy, hogy szorgalomra sarkallhat, hisz messze még a tanév vége, még annyi minden történhet addig! És mivel nincsenek véletlenek, azt jelenti, joggal vagy ott, méltó vagy rá és képes vagy megcsinálni! Megértem, hogy félsz (ezen én is átmentem), de higgy magadban, meg tudod csinálni! Ne engedd, hogy a kezdeti nehézségek letörjenek, hisz már bebizonyítottad, hogy jó vagy, az elõzõ sulidban. Minden kezdet nehéz! :) Édesapád miatt sose legyen bûntudatod, ez az õ választása, és nem hinném, hogy azért tenné, mert téged nem szeret, vagy mert te lennél ezért a felelõs. Van az úgy, hogy a felnõttek menekülni próbálnak egyes problémák elõl. Vésd az eszedbe, hogy nem a te hibád! Megváltoztatni nem tudod õt, anélkül, hogy õ akarná! Ezért te csak magadra koncentrálj, mindig legyen elõtted pozitív álomkép, fókuszálj arra, amire vágysz. Próbálj meg új barátokat szerezni, keress olyan elfoglaltságokat szabad idõdben, amik örömet okoznak és feltöltenek. Amikor úgy érzed, nem fog a fejed, akkor lazíts, lélegezz mélyeket, ne erõltesd. Figyelj oda, hogy egyél rendesen, aludj eleget. Az apró kis sikereket is díjazd magadban, még ha a többiek nem is veszik észre. Próbálj meg beszélni a német tanároddal, aki nyílvánosan megaláz, órák után, mikor nincs már ott senki, és mondd el, hogy családi problémáid vannak, és sok dolog még új neked, izgulsz is, de igyekszel, sokat készülsz. Ne légy szomorú, kedves leányka, mert ezek a dolgok elmúlnak, és az osztályzatok sem mindig objektívek. Elõtted még az egész élet, és nem dõl össze a világ, ha nem vagy mindenbõl 5-ös! Nagyon szép lelked van, és az, hogy érzékeny vagy, arra légy nagyon büszke, mert ez azt jelenti, hogy sok olyan rejtett szépség is feltárul elõtted, amit mások észre sem vesznek és még nagyon sok jót nyújthatsz az emberiségnek ebben a világban! Fel a fejjel! ;)
Húha:S:S Hát, apud ha õ maga nem akarja, õvele nem nagyon sokat tudsz kezdeni sztem:S Viszont lehetne iskolát váltani esetleg. Pl Elõzõ osztályodból kérdezz emberkéket, hogy ahova õk járnak, ott milyenek az órák, tanárok, osztályközösség, elvárások ilyesmi....:) Remélem jobbra fordulnak a dolgaid!!:) Kitartást kívánok, fel a fejjel!!:)
*Ja meg hát remélem vannak elõzõ osztályodból barik, akiknél néha esetleg ottaludhatnál:)
10 év múlva nemigazán fog érdekelni hogy milyen jeget adott egy tanár.
miért mentél olyan gimibe ahol több a német, ha neked az angol megy jobban? az osztálytársaid nagyrésze bisztos, hogy tanult elõtte is németül. a tanár azért aláz meg mert valószinü, hogy még az alapokat is alig tudod. ne engedd, hogy megalázzon, ezért tanuljál. nem ok nélkül teszi ezt a tanárod. ha pedig igen, akkor az szégyen a pedagógusokra nézve. bár õ szerintem csak igy próbál motiválni. szerintem egy pszichológus tudna segiteni. apukád alkoholizmusa ellen te nem tehetsz sokat, jobb ha nem is idegeskedsz miatta. az õ élete ez...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy azért mentem németes osztályba, mert azt gondoltam hogy nem lesz ilyen nehéz, és az angolosba nem vettek volna fel, viszont mindenképp ebbe a suliba akartam menni, mert sok jót hallottam róla, és az oktatás is jó. A szüleim pedig a legjobbat akarták nekem. Apára visszatérve, nem olyan jó a kapcsolatunk, inkább felszínes. Minden nap elmondjuk hogy milyen napunk volt és ennyi. Anyával viszont mindent megbeszélek, ha õ nem lenne nekem, fogalmam sincs hogy mit tennék.


Mit tegyek? Úgy érzem, soha nem lesz senkim! 23F

Soha nem volt barátn?m, és úgy érzem nem is lesz soha. Nem is tudom elképzelni magam párkapcsolatban. Olyan, mintha nem szeretne senki az anyámon kívül. Pedig állítólag nem vagyok csúnya! Mi lehet a baj velem?

Legjobb válasz: Nem vagyok az a bulizós típus, és nem ismerek sok embert. Nehezen barátkozok idegenekkel. Nem vagyok nyitott sem. Talán ez a baj? Nem is akarok kezdeményezni, mert úgy érzem nem lennék senkinek jó

Semmit. Nem biztos, hogy baj van veled.
Írj rá a lányra. Na, hajrá! (viszonyításképp 16 évesen 22 éves volt párom, mai napig együtt vagyunk) 22/L
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok az a bulizós típus, és nem ismerek sok embert. Nehezen barátkozok idegenekkel. Nem vagyok nyitott sem. Talán ez a baj? Nem is akarok kezdeményezni, mert úgy érzem nem lennék senkinek jó
ugyan így voltam kb fél éve. (19 vagyok) elkezdtem barátságosabb lenni az emberekkel, elõtte rájuk sem néztem az utcán. :D Ha vannak haverjaid akkor menjetek el ide-oda, kérd meg õket, hogy hívjanak lányokat is. de ez csak egy példa. kezdj el sportolni, ezt azért mondom, mert én jégkorongozni járok és meccsen elég sok csaj lejön szurkolni. de szerintem kosárlabda / foci és sok más sportnál így van ez. ja és élvezni is fogod a sportot.
én is küzdötem ezel a problémával és igazábol te nehezited meg a magad dolgát eröltezsd meg magad ha valaki beszélni akar veled akor beszélj vele ha kérésed van kérdez pl ne haragugy menyi az idõ vagy ne haragugy nem koszos hátul a pulcsim az elsö lépések a leg nehezebek és ne mondogas olyanokat magadnak most nem mertsüt a nap STB az önbizalom az nem magátoljön az egy döntés meg csinálom vagy nem senki nem lök meg hátulrol és ne mond nekem hogy mert neked van önbizalmad én sem a boltban vetem .
(Az elõzõ komment a 13-as hoz szól)
Ha nem tudod milyen érzés gátlásokkal élni akkor nem tudod h "nekünk" milyen nehéz az élet. Ezt azok a segfejek még rontják is akik tele vannak önbizalommal meg annyira egoista hogy már elszáll tõle és jobb dolguk nincs mint h leszólják a nehezen beilleszkedõket a társadalomba. Persze így nekem meg szerintem egy pár embernek aki ilyen problémával küzdenek annak a hosszú folyamatosan felépített csöppnyi kis önbizalmát rombolja le percek alatt. Evvel meg az a baj hogy lehetetlen nekem számomra beilleszkedni hogyha ennyi idióta komolytalan ember járkál akik nincsenek tekintettel a kicsit lassabban alkalmazkodók embertársaira. Most ugye visszavághatsz valamivel de felesleges, mert te nem tudhatod ezt az érzést amit én, h nekem nehéz alkalmazkodni, nehezen érzem jól magam idegenek közt..stb Ezt csak az tudja aki mindennaposan átéli ezeket a korlátozott nyitottságot.
Csajozasi Tanacsok.hu ezt olvasd és ne a multatba bámuj soha nem volt barátnöd és ki nem szarja le és ha már ugy álsz hozá hogy á én nem megyek mert ugy sem fogszoba álnivelem és csak le égetem magam és ha el küld mit vesztetél? nem mondok nagy titkot ha azt mondom mindenki luzernek tart és ez elég égõ gondolom adnak ezt azt csakugy mert nekik nem kel stb stb
Akkor mivel nem tudnám pont úgy leírni mint az eggyik haveromnak ezért bemásolok egy részletet ami leírja milyen vagyok.. ez volt a kiírásom fb-n: Olyan falakat húztam magam köré hogy én se tudom lerombolni pedig legbelül tudom hogy sokkal nyitottabb lennék és nem tudom a megoldást! és utána írt valamit az egyik jó haverom és rá ezt válaszoltam amiben kiderül h én hasonló tipusú ember vagyok mint te: Hát természetesen te a falakon belül vagy meg még néhány ember (régi szép idõk forever :DD ) veletek tudok olyan nyílt lenni hogy az majdnem hogy ténylegesen én legyek, de másokkal nagyon hosszú idõ kell hogy megszokjam õket és megnyíljak elõttük (sajnos :(( ez van..) és ez a dolog szerintem a régi apró csalódásokból alakult ez ki nálam pedig most is legbelül bulizhatnékom van de hogyha nem tudok megnyílni mások elött... (ezt értsd úgy hogy nem az idegenek elött akit senki sem ismer mert azt leszarom mert a körülöttem lévõk is leszarják de ha mit tudom én van egy számomra ismeretlen haverod akivel egy helységbe vagyunk vele akkor már egy kicsivel(NAGYON) visszafogottabb vagyok mindenkivel) ...akkor nagyon gátlásos vagyok és bekapcsol az "unalmas" mód és ez nagyon elkeserítõ..:(( nekem se volt még barátnõm és nem tudom h lesz-e mert nem nagyon tudok megváltozni... 19/F
Nem mindenkinek alakul úgy az élete, hogy párkapcsolatra alkalmas legyen. Ez szomorú és nem fair, de megesik.
azért nem lesz mert így érzed kezdj el sportolni, szerezz barátokat, haverokat akiknek a társaságában sok lány van szokj hozzá a lányok jelenlétéhez egy idõ után majd simán tudsz velük beszélgetni
Olvasd vissza az írásod, minden benne van. A hozzáállásod nagyon gáz.
A kérdező hozzászólása: #7 emiatt írtam ki én is a kérdést.
igen ez a baj. csak rajtad múlik hogy lesz-e. igy ne is várd, senki nem fog bekopogni hogy hello én vagyok az igazi és jöttem hozzád. A sült galambot hiába várod.
Én is ugyanilyen vagyok csak lányban, elég zárkózott vagyok , nincs sok barátom , de velük jól kijövök.Bulizni nem járok, de 8 hónapja tart az elsõ kapcsolatom.Nincs veszve minden csak hasonló embereket kell keresni és velük barátkozni. 17L
Nem kezdeményezel.

Mit tegyek? Úgy érzem csak játszik velem, de én többet szeretnék . (osztálytárs)

Sziasztok!! 16 éves lány vagyok. Mostanában az egyik osztálytársammal jóba lettünk és sok id?t töltöttünk együtt (volt h mások is voltak velünk)a suli végett.Azóta sokat beszélgetünk gépen ,általában ? ír rám. Suliban viszont olyan mintha nem is történt volna semmi,alig beszélünk és mintha kerülne. Nem rég volt egy buli ahol persze iszogattunk is, a gátlásait oldotta az alkohol rendesen és ez odáig fajult h mikor táncoltunk,magához ölelt jó szorosan és szinte nem is akart elengedni.(nekem nagyon jól esett a közelsége):$ Buli után is beszélgettünk még, persze gépen,suliba viszont mintha nem történt volna semmi,na jó néha rám mosolyog de ennyi,persze pár szót beszélünk,de ilyenkor nagyon más :S gyávaság vagy valamit félreértettem??? pls help me

Legjobb válasz: Egyszer ugyan ebben a szituációban voltam, végül nem lett semmi belõle mert én nem léptem elõrébb és ugyan ezen a szinten maradtam, akárcsak õ. Lehet félénk a fiú, ha kell akkor legyél egyértelmûbb ha már tutyimutyi. Biztosan kedvel ez egyértelmû, de lehet kell neki az a lökés, ami után õ is merne lépni. Ha nem csak mosolyogsz rá az iskolában hanem odamész dumálni hidd el ott is jobban megfog nyílni. Elõbb próbáld meg ezt és nézd meg hogy reagál, ha nem történik semmi, akkor tedd azt amit írtam az elején; közeledj jobban hozzá. Tutyimutyi világban élünk, a fiatal fiúk szinte mind azt várják hogy mi udvaroljunk, szánalmas. Sok sikert, írd majd le mi lett.

Egyszer ugyan ebben a szituációban voltam, végül nem lett semmi belõle mert én nem léptem elõrébb és ugyan ezen a szinten maradtam, akárcsak õ. Lehet félénk a fiú, ha kell akkor legyél egyértelmûbb ha már tutyimutyi. Biztosan kedvel ez egyértelmû, de lehet kell neki az a lökés, ami után õ is merne lépni. Ha nem csak mosolyogsz rá az iskolában hanem odamész dumálni hidd el ott is jobban megfog nyílni. Elõbb próbáld meg ezt és nézd meg hogy reagál, ha nem történik semmi, akkor tedd azt amit írtam az elején; közeledj jobban hozzá. Tutyimutyi világban élünk, a fiatal fiúk szinte mind azt várják hogy mi udvaroljunk, szánalmas. Sok sikert, írd majd le mi lett.
komolyan veszi az iskolát (nem is baj)
Nem akarja nagy dobra verni az osztálytársaitok elõtt. Jól teszi, a többieknek nincs közük hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Ezt mind értem de így soha nem fogom megtudni h többet is akar vagy a bulival lezárta ezt az egészet!! mert ez volt egy hete és azóta egyszer beszéltünk csak. Én már nem tudom mit tegyek , mert összekavart. Azt érzem h csak játszott velem :S
Próbálj meg Vele beszélni sulin kívül, de személyesen. Az célra vezetõbb :)
A kérdező hozzászólása: de volt amikor így kettesben maradtunk akk láttam rajta h zavarban van és ettõl én is zavarban jöttem és nem tudom mit mondjak ilyenkor, mert kicsit leblokkolok :$ Szted mondjam el neki õszintén h mit érzek vagy kérdezzek rá a buliban történtekre??
Utolsónál a pont! :)
Félénk a fiú. Próbáld meg te elorelépni, irányítsd a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: de mi van ha csak én értem félre ezeket, mert gépen írhat bármit az ember, nem tudni h igaz-e.és én hajlamos vagyok felnagyítani a dolgokat is :SS meg az a gáz h én még mindig ilyen kis régi módi vagyok és azt várom h õ csináljon már valamit, tudom h ez rossz, de félek lépni felé, mert nem akarok csalódni újra :S

Mit tegyek? Úgy érzem minden el van veszve! Nem is tudom, hogy mit érzek az egyik osztálytársam iránt.

Két hete nagyon jól megvagyunk.Tegnap viszont bejelentette a barátn?mnek,hogy idegesíti,hogy mindig ott vagyok mellette.(pedig nekem úgy t?nt mintha ? kezdte volna a flörtölést)Ma viszont letagadta és próbált ugyan úgy jóban lenni mint korábban.Egy csaj megkérdezte t?le,hogy akarja e,hogy járjanak.Õ még nem mondott igent,de nemet sem.Lehet,hogy túl gyorsan rámozdultam?Vagy mi lett?

Legjobb válasz: Hagyd békén...hülyegyerek.. késöbb is csak a gondok lennének vele

Hagyd békén...hülyegyerek.. késöbb is csak a gondok lennének vele
felejtõs
Hát nemtudom még nem volt velem ilyen, de hát próbáljál sztem vele lenni és ha nem birsz várni akkor kérdezd meg te a járás dolgot. Mást nemnagyon tudok mit mondani. Sajna...
Szerintem itt max a gyerek van elveszve...

Mit tegyek? Úgy érzem nem vagyok elég fontos a barátnőmnek, de tudom, hogy nagyon szeret, csak mégsem tenne meg értem bármit, más dolgok fontosabbak. Beszéltem vele, de szte minden oké, én vagyok neki a legfontosabb.

Legjobb válasz: H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj,hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)

H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj, hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)
ugyan így vok csak, én a barátommal vok így!!sokszor bizonyított h szeret, de mégsem érzem h fontos lennék neki, pl a barátainál, vagy a piálásnál :S tegnap elõtt írtam neki 1 sms-t, szakítás néven, megszakad a szívem, de nekem ez így nem megy h több napon át nem keres, imádom, de én nem vok benne biztos h õ is!lehet életem legrosszabb döntése volt!!amúgy vannak ilyen emberek akik nem igen tudják kimutatni az érzéseiket, a ragaszkodásukat, de ezzel nincs gond, ha látod a halvány akarást akkor szeret, de õ nem az az érzelgõs fajta, így szeretted meg így kell elfogadnod!!!és ha minden oké a részérõl akkor ne szúrd el, úgy mint én:)

Barátnőm pasija nagyon gazdag és folyton azzal büszkélkedik a barátnőm hogy milyen drága ékszert kapott, hol voltak kirándulni heti 5alkalommal vacsorázni viszi mit tegyek? úgy érzem hogy lenéz engem mert nem éllünk úgy mind mi

nekem is van barátom. Igaz mi még nem élünk együtt és nem is tervezünk hatalmas palotát építeni mind a barátnőmék. Gyakran alszok a barátomnál. Volt olyan eset hogy meséltem a barátnőmnek hogy hétvégén mennyit játszottunk a barátom kis hugával meg elvittük délután csavarogni. Este meg barátokkal voltunk bulizni. Barátnőm meg minnyárt rávágta hogy neki mennyibe került az ékszer amit kapott és milyen különleges étteremben volta. Nemvagyok rá féltékeny csak nagyon unom már és úgy érzem lenéz engem meg mikor elkezdik dicsekedni hogy mennyit keresett a barátja az adott hónapban

Legjobb válasz: Szerintem ha vagytok annyira jóba,akkor mond ezt el neki megérti.De ha nem vagytok annyira "nagy"barátnõk akkor ne foglalkozz vele.Ez az én véleményem.

Szerintem ha vagytok annyira jóba, akkor mond ezt el neki megérti.De ha nem vagytok annyira "nagy"barátnõk akkor ne foglalkozz vele.Ez az én véleményem.
Ha emiatt lenéz, akkor nem igazi barátnõ. Amúgy mióta vannak együtt? Ha te szereted a párodat és jól érzed magad vele, akkor örülj a saját boldogságodnak és ne irigyeld a másik lányt, lehet hogy õ nem is igazán boldog a párjával csak az anyagiak vannak meg. Nekem is van olyan barátnõm akinek nagyon gazdag párja van és irtó drága ajándékokat kap, de én valahogy nem irigylem tõle mert én meg mást kapok a páromtól, olyan dolgokat amiket pénzben nem lehet kifejezni de én érzem hogy ezek sokat érnek, és én jól érzem magam így.
A barátnõd most nagyon élvezi a helyzetet, ez egyértelmû abból, amit leírtál. Csak ezekben a kapcsolatokban mindig a gazdag csávó irányít. Láthatatlanba ugye nem tudom, hogy néz ki a barátnõd , de mivel a párja gazdag biztos, hogy minden ujjára találna olyan nõt , vagy jobbat. Lát majd egy olyan csajt, akinek kerekebb a segge vagy jobb a csöcse, vagy csak egyszerûen ráun a barátnõdre és gyorsan megválik tõle. Biztos, hogy az „ára” annak, hogy maga mellet tartsa ezt a faszit, és az nem biztos, hogy az olyan kellemes.
hány évesek vagytok? csak ha õk együtt élnek, ti meg együtt alszotok, nem értem miért szórja a pénzt a barátnõd barátja, de egy kicsit olyan mintha csak a pénzért lenne vele, mivel barátnõk vagytok beszéljétek meg, mond el neki hogy rosszul esik, ha meg nem érdekli akkor nem is a barátnõd

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy rossz körülmények között élek. Az egész úgy kezdődött, hogy apum dolgozik, ám sajnos ez melett alkoholista. Anyum virágkereskedő. Egyszer egy 50 év körüli ember virágot vásárolt anyumtól.

Sajnos ez oda vezetett,hogy nap mint nap vette a virágot.Mig odáig nem jutottak,hogy minden nap tartják a kapcsolatot.Mindig hivogatják egymást.Ez engem nagyon zavar.Régebben vendégségbe mentünk anyuval,és ott volt éppen az az ember is.Annyira nem birtam a társaságát,hogy képtelen voltam egyedül hazammeni.Kaccsintgatott anyura,szemeztek..Apu tudja,hogy anyunak van valakije,csak azt nem tudja,hogy ki az.Ez miatt is sokat veszekednek.Mivel a testvérem külön házban él,ez az ügy ?t nem zavarja.Nenám azt mondja,hogy ?sem birja az alakot,és anyum nem normális,mert van neki férje,az ? házában él,és más embereknek udvarol.Szerencsére a nenám mindig mellettem áll,ha baj van,ezt nagyon szeretem benne.Ám ennek az embernek felesége is van,és mégis ilyen....nem hiszem,hogy normális.Sajnos mikor anyuval ismerkedett,akkor éppen akartam venni 8,5e dináros mobilt,erre ez az ember meg csak ugy,gondolkodás nélkül megvette nekem.Rájöttem,hogy csak kiengesztelésb?l.Ám én nagyon haragszok rá,amit m?velt.Rossz hallgatni,hogy minden nap,mikor apu nincs itthon,beszélgetnek telefonon.És a köszönésnél már észrevettem azt a bizonyos cuppogást.Nem tudom,hogy ezt még meddig bírom.Megkérdeztem anyutól,hogy ez neki mire jó,de nem válaszol.És mióta ezzel az emberrel társalog,sokkal kevesebbet foglalkozik velem.Sokat küszködök a könnyeim miatt.

Legjobb válasz: Azért egy 12 éves gyereknek ne ess már neki, könyörgöm! Felnõtt létedre lehetne több eszed! Gondolom, hogy nem lehet egyszerû, de ezt a szüleidnek kell megbeszélni egymással. Te nem választhatod szét õket.

Azért egy 12 éves gyereknek ne ess már neki, könyörgöm! Felnõtt létedre lehetne több eszed! Gondolom, hogy nem lehet egyszerû, de ezt a szüleidnek kell megbeszélni egymással. Te nem választhatod szét õket.
"112 évesen elhiszem, hogy nehéz! " Igen ennyi idõsen biztos. :) :) :)
"Nagyon szeretnék tanácsokat kérni, "hogyan szedjem szét õket", hogyan álljak bosszút, vagy hogyan strapáljam ezt végig." "8, 5e dináros mobilt, erre ez az ember meg csak ugy, gondolkodás nélkül megvette nekem." Vett neked drága telefont, és te még ezek után "áskálodsz" ellene? Mélységesen szégyeld magad!!!!! Az ajándék persze jó volt mi??? Azt elfogadtad, használod!!! Ennyi idõsen, hogy lehetsz ilyen rosszindulatú, hogy gonoszkodni akarsz?
A kérdező hozzászólása: Az még kimaradt, hogy 12 éves lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Talán várok 1-2 évet, ha igy megy tovább, akkor kénytelen leszek az embernek szólni, hogy hadjon minket békén.Azt is tudom már, hogy hol lakik.Azt is tudom, hogy az ember nem válik el a feleségétõl, és csak anyuval szórakozik. :( 4#: Igen, "gonoszkodni" szeretnék.Nekem nagyon rosszul esik ez az egész.Telefont meg elõször nem is gondoltam, hogy õ vette.Anyum mesélte, hogy az az ember vette.Persze ilyenkor meg már nagyon a szivemhez nõtt a mobil. Apuval sajnos sohasem láttam, hogy leülnek, és beszélgetnek.Fõleg nem az ilyen dolgokat...Nagyon bizok benne, hogy ez megváltozik, és rendes életünk lesz.Különben a nena = nagynéni :)
szerintem a nénje, de csak tipp :)
bocsi..de ki az a nenám?
Szerintem meg ne avatkozz bele a felnottek dolgaba, beszelj anyukaddal hogy foglakozzon tobett veled es esetleg kerd meg hogy probalja elmagyarazni miert tortennek igy a dolgok.
A virágkereskedõ az egyik legjoban keresõ maszek. Anyukád is megkeresheti a maga pénzét. A fickó valószínû a pénzére bukik, de az is lehet, hogy anyukád spontán pénzeli, hiszen van mibõl. Gyanítom, hogy éppen emiatt õ tartja el a családot. Emiatt is hiheti, hogy neki még ezt is szabad. Mielõtt apukádnak szólnál, beszélj anyukáddal. Ha nem tudsz vele zöldágra vergõdni, menj neki a pasasnak és mondd meg neki, hogy hagyja békén az anyukádat, mert megmondod az apukádnak. Azt pedig ki ne hagyd, hogy megmondod a feleségének is. És ha me tágít, monmdd is meg. Nyomozd ki, hol lakik és számolj be a történtekrõl.
Semmiképp ne avatkozz bele, ez anyukádék dolga. Megmondhatod neki, hogy zavar, ha kevesebbet foglalkozik most veled, de nem több. Ha nem boldog apukáddal, arról nekik kell dönteni, hogyan tovább. Valószínûleg nem történt még semmi az illetõvel, vagy ha igen, nem fog sokáig tartani, hisz mindketten családosak. Egy kicsit most boldognak érzi magát anyud, ne sajnáld tõle. Neked hogy esne, ha beleszólna, kivel barátkozol, majd kivel jársz késõbbb?
Együtt érzek veled, de hidd el, hogy anyukádnak sem lehet könnyû együtt élni egy alkoholistával. Gondolom megromlott a viszonyuk és azért kacsingat anyukád félre.(ami persze nem helyes) Ezt igazából nem neked kell megoldani, hanem a szüleidnek. Fõleg, hogy apukád tud róla..., le kellene ülniük megbeszélni a dolgokat. 112 évesen elhiszem, hogy nehéz! Remélem megoldódik a problémátok, úgy hogy mindenkinek jó legyen.
ja köszi:)

Mit tegyek? Úgy érzem már nem érdekli az egész.

Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Az elején láttam és éreztem is, hogy szeret, hogy érdeklem, foglakozott azzal, hogy mikor tudunk végre együtt lenni. 50 km van köztünk de egy suliba járunk. Hétköznap csak akkor találkozunk ha szünetben elvonulunk 10 percre vagy délután ha én megvárom, de ezt nem viszonozza, inkább hazamegy pedig kettőnk közül nekem kell utazgatni. Az első két hónap szép volt most már a kezemet sem fogja meg sokszor egy puszit is kérnem kell vagy, hogy megöleljen. Amikor szóvá teszem persze az van, hogy hisztizek, igen tudom szoktam néha, de csak akkor amikor látom, hogy leszarja az egészet. Hívom hozzánk de nem akar jönni mert ez csak egy kis falu szerinte itt nincs élet, pedig ha nála vagyunk akkor se csinálunk többet mint itt. Bánt, hogy látom ennyire nem érdekli már, pedig 4 hónapja még más volt. Ugyanakkor látom néha, hogy félt, meg hív magához, de nem állapot hogy folyton én utazgatok, szerinte én már úgyis megszoktam. Azt mondta h "az idősek sem szerelmesek, csak ragaszkodnak egymáshoz" és hozzátette, hogy szeret és ragaszkodik hozzám. A viselkedése viszont sokszor nem ezt tükrözi. Gondoltam rá, hogy hagyom, egy ideig nem foglalkozok vele, talán rájön, hogy neki is többet kéne tenni a kapcsolatunkért, de félek, hogy eltávolodunk.

Legjobb válasz: Az amirõl a barátod beszél, az több év után következik be két ember között. A szeretet, ragaszkodás, amikor már nem a szerelem a fõ mozgatórugó. De az sem megszokás, hanem szeretet. Ha csak megszokás, az már régen rossz. Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, a barátod inkább már csak megszokásból, lustaságból, kényelembõl van veled. Nem szeretetbõl és ragaszkodásból. Ha találkozik egy lánnyal akit érdekesnek talál, és az viszonozza az õ érdeklõdését, akkor repülni fogsz, vagy meg leszel csalva. Bele van kényelmesedve ebbe a kapcsolatba a kis drága:) Beszélj vele, hogy osztozzatok. Egyik hétvégén õ megy hozzád, másikon te hozzá. És õ kezdi.:) Ha nem tetszik neki, ennyire nem képes, akkor arrivedercsi (csak így fonetikusan). Ha más nem, akkor ez észhez téríti. Feltéve hogy érez még úgy irántad. Ha meg nem, akkor már ennél többet mint most, úgysem nagyon tehettél volna.

Az amirõl a barátod beszél, az több év után következik be két ember között. A szeretet, ragaszkodás, amikor már nem a szerelem a fõ mozgatórugó. De az sem megszokás, hanem szeretet. Ha csak megszokás, az már régen rossz. Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem, a barátod inkább már csak megszokásból, lustaságból, kényelembõl van veled. Nem szeretetbõl és ragaszkodásból. Ha találkozik egy lánnyal akit érdekesnek talál, és az viszonozza az õ érdeklõdését, akkor repülni fogsz, vagy meg leszel csalva. Bele van kényelmesedve ebbe a kapcsolatba a kis drága:) Beszélj vele, hogy osztozzatok. Egyik hétvégén õ megy hozzád, másikon te hozzá. És õ kezdi.:) Ha nem tetszik neki, ennyire nem képes, akkor arrivedercsi (csak így fonetikusan). Ha más nem, akkor ez észhez téríti. Feltéve hogy érez még úgy irántad. Ha meg nem, akkor már ennél többet mint most, úgysem nagyon tehettél volna.
Ennél jobban eltávolodni nehéz..:S
Ha eleged van, szakíts, még ha fáj is, nem érdemli meg, hogy szeresd.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, hogy más miatt lenne ilyen, bár ezen is elgondolkoztam már párszor. Fogalmam sincs, de már nekem is elegem van.
Másik lány az ügyben? Csakmert én így jártam, csak éppen egy másik fiú volt a képbe, szakítani meg nem mert. F*szom az egészbe.
Egy lusta dög, tedd ki a szûrét és kiderül mennyire vagy fontos neki.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már megbeszélni vele, mert ugyanezt egyszer már eljátszotta, utána jött is jó párszor. Most megint elkezdte és csak azt a választ kapom, hogy mert nem szeret itt lenni, de nem miattam. Szeretne velem lenni, csak nem itt. Meg persze a utazgatás...:S De hát ugyanazt az utat teszem meg én is minden alkalommal.
Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs értelme, fõleg fél év után nem ennek kéne lennie. A barátodnak kényelmes, hogy van egy nõje, aki járkál hozzá, és csak néha kell foglalkoznia vele, ha már eleget nyaggattad. De ez nem szerelem, én szakítanék a helyedben, ha fáj, akkor is.
Korai már most azt hinni, hogy nem létezik _olyan_ szerelem, mint amit keresel és beletörõdni, hogy az idõsebbek is csak megszokták egymást! Ez nem egy életképes, erõs, szeretetre épülõ kapcsolat. Igényeid vannak, szeretetre vágysz, törõdésre - hozzátenném jogosan! Nem ez a hiszti, hanem az, amikor szorít a gyémántcipõ is! Ez nem hiszti, ez szeretetvágy! Gondold át magadban, hogy mire van szükséged és keresd! L28
Hanyagold. Vagy rájön, hogy hányadán álltok vagy ha már ez sem téríti észre, akkor viszlát. Ennél távolabb már csak a szakítás van. Ne olyan mellett töltsd el a napjaid, akitõl úgy kell kérni egy puszit vagy egy ölelést, ami egyébként természetes kéne, hogy legyen ilyen helyzetben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!