Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, én lány (324 db)

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.
a legtöbb esetben igen!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) deh bõvebben az igen mit takar?
szájra puszi csók
Dugasd meg magad... Hát, nem egyszerû? :D
A kérdező hozzászólása: Es szerinted erre ez lenne a megpldas?
Vigasztald naphosszat.
próbálkozz be nála, végül is sok veszteni valód nincs, de sajnálni annál jobban fogod, ha nem próbálod meg.
Hát, várj még vele egy kicsit szerintem. A lánynak kell egy kis idõ, amire újra abban az állapotban lesz. Vigasztald meg, segíts neki ahogy tudsz, de szerintem ne lépj még felé.
A kérdező hozzászólása: kössz a válaszokat
Borotváld le neki!
Ha így követte a pornós p!nadivatot, akkor nézze már meg ugyanott a fickókat is...
sztem nem buszis. a dzsungel meg igazán UNDORÍTÓ! az én párom mindig leborotválja, õ inkább azt szégyelli, ha km-es szõr nõ rajta :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem a szõrös p.nci nem undorítóbb, mint a szõrös f.sz.
Általában ha egyiket látod sokáig, akkor a másik hiányzik jobban (mármint full szõr vs tükörsima)
beszéld meg vele. de a barátod sem komplett, ha szerinte ez ciki... a 15 és 40 közti férfiak kb háromnegyede borotválja, vagy minimum rövidre nyírja.. ha szeret, ennyit igazán megtehetne. nálunk szerencsére nincs ilyen gond, én is borotválok, és a párom is már évek óta csupasz, így ismertem meg, kérni se kellett. (szerencsére)
szerintem érvelj avval ha simára nyírja akkor kevesebb nyál kell és jobban fogja élvezni ha szájjal kényezteted...ott.:P ha meg ígysem hajlandó akkor játszatok kikötözõsdit és akkor gyantázd le neki ;)XD
Most igazából mi a baj? Az, hogy te nem szeretnéd leborotválni, vagy az, hogy neked nem tetszik õ szõrösen? Amúgy mondd meg neki, hogy lányoknál meg a szõrtelen punci kislányos. Neked meg az nem tetszik. Meg amúgy sem fair. Ha te szenvedsz, akkor ennyit õ is megtehet. És igaz, amit az egyik válaszoló írt. Ha már pornóból tanulja a divatot, akkor nézze meg azt is, hogy ott a pasik is szõrtelenek. Idióta barátod van.
És mi a szart csinált hónapokig 1 piszoárban? Barchobázott magával?? OWNED!! XD
Ha õ nem teszi, hagyd meg te is dzsungelnek. Különben se borotváld, van pár elõnyösebb módszer.
egy lánynál tényleg undorító, ha csupa szõr...egy férfinál meg tényleg b.uzis ha szõrtelenít.... miért ne maradhatna férfi? te meg miért nem akarsz nõies lenni?
kötözd le, és fenyegesd meg hogy legyantázod, ha nem vágja le... :D Amúgy nem vágom miért kell a rövidítés miatt bújkálnia. Azt én is szoktam, borotválni nem, nem bírja a bõröm... 20/f
Mondd meg neki h akkor legalább vágja vissza ollóval. Úgy nem lesz b.zis. Én is csak annyit szoktam 20/F
mond neki, hogyha õ is, te is. ez így fair!
Mondd neki hogy egyszer próbálja ki õ is. Ha azt szeretné hogy levágd és le is szoktad akkor ha te is hasonlót szeretnél tõle, õ is teljesítse.
A kérdező hozzászólása: Egyszer rávettem, h levágja, 2-3 mm-es lett, azt mondta, utána hónapokig rejtõzködnie kellett a piszoárban :S
ne vágd le!
.
Hogy tudott elbújni egy rohadt piszoárban? Én még belülni sem tudnék.
Nem értem miért kellett ezért hónapokig rejtõzködnie.Én is borotválom és járok uszodába ahol ugye közös öltözõ, mosdó és senki nem szólított meg ezért, ellenben sokan mások is borotválják.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne a piszoáron lovagoljatok már!
Beszélj meg vele egy alkalmat. Lepipázod jól megrak aztán továbblépsz!
Hatudatod vele biztos ràd mozdul hisz tudni fogja hogy könyen +kaphat és élni fog a lehetöséggel 100% , tehàt a szeretõje leszel.o:)
Tudasd vele hogy lelufiznád titokban.
A kérdező hozzászólása: haha azt azért nem.. pl egy hogy tudassam e vele..
A kérdező hozzászólása: ennyi barmot egy helyen..
Akkor mit szeretnél? Nyirjuk ki az asszonyt?
A kérdező hozzászólása: én nem akarom hogy megdugjon megrakjon meg stb.. én nem ilyen segítségre gondoltam..
még egy példa, hogy a nõk a náluk 8-10 évvel idõsebb pasasra hajtanak átlagban :/
de jó a 21 éves Zsuzsinak, meg fogja dönteni egy 35 éves pasi, aki bejön neki.
Lehet köztetek bármi, persze elvenni nem fog..de simán megdug, ha az a tipus. 34/F
ha tudod, h nem lehet megszeretni õt, az nem tart vissza? próbálj ismerkedni másokkal. (pl. velem, én is kb. annyi idõs vagyok, mint a kedvenc férfid :D )
beszélgess vele, többet.

Õrülten szerelmes vagyok a tanárnőmbe, és lány vagyok! Mit tegyek? én ezt nem bírom!

A tanárnő két évig volt az informatika tanárom, de idén új tanárt kaptunk. (de persze ő továbbra is a suliban maradt) Igazából ő már régebben is fura hatást keltett bennem, de különösebben nem érdekelt.....viszont idén amikor meg tudtam , hogy más lesz a tanárunk én ott helyben el sírtam magam, azt se tudtam mi van velem, de teljesen kiborultam....valahogy így kezdődött...aztán azt vettem észre, hogy folyton csak rá gondolok, és állandóan őt nézem, és nincs egy olyan nap amit ne sírnék végig miatta...akkor már csak az is nagy dolognak számított volna ha beszélhettem volna vele, de nagyon nem mertem, féltem, hogy mit szól hozzá , hogy hirtelen oda megyek hozzá, meg minden...de aztán már nagyon akartam, és végül is beszéltem vele...azóta sokat beszéltünk, és egyszer próbáltam neki elmondani, hogy mennyire szeretem, de sose jött össze, ezért írtam neki egy levelet arról, hogy mennyire szeretem (persze nem azt, hogy szerelmes vagyok belé, csak barátilag). és különösen jól fogadta, bár azóta se érti miért ez a nagy rajongás...mostanában megint nem beszélünk valami sokat, de egyre jobban szeretem, és nem rég ez az egész át ment szerelembe...egész nap csak azt hajtogatom, hogy olyan gyönyörű, meg minden...még soha nem szerettem senkit így...és ez nem csak puszta rajongás, hiszen nagyon vágyok rá....na és a legjobb az egészben, hogy 13 éves vagyok!!....nem tudom mit tegyek...viszonzást tudom, hogy nem várhatok, és épp ezért nem tudom mit tegyek, de nem tudom elfelejteni! és léci normális válaszokat írjatok, mert lehet, hogy 13 éves vagyok, de nagyon érett 13 éves...mindenki azt mondja..és nem csak lelkileg vagyok érett hanem testileg is...többször is volt már hogy 16-nak néztek :D ....szóval léci segítsetek, mert megőrülök! és bocsi, hogy hosszú lett!

Legjobb válasz: "13 éves vagyok" Csak megtréfált a kamaszkor... Ez nem igazi szerelem, majd elfelejted! :) Ha pedig még az ált.suli után is megmaradt, akkor szerintem bepróbálkozhatsz nála! :)

"13 éves vagyok" Csak megtréfált a kamaszkor... Ez nem igazi szerelem, majd elfelejted! :) Ha pedig még az ált.suli után is megmaradt, akkor szerintem bepróbálkozhatsz nála! :)
Nem hiszem, hogy annyira érett lennél, mint ahogy mondod. Ilyen korban mindenki "érettebb a koránál". Amúgy meg te is tudod, hogy semmi se lehet köztetek. Ne erõltesd a dolgot, inkább kerüld el õt. Úgyse tanít már. Ebbõl jó nem sülhet ki.
írj 5ösöket..
kinövöd majd, szinte még gyerek vagy. inkább tanulj ne ilyen hülyeségeken járjon az agyad
Én az írás alapján nem jöttem volna rá, hogy 13 éves. Én igen is elhiszem neki, hogy érettebb a koránál, mert én is az voltam, de gyakorin mindig megkérdõjelezték. XD Akikkel viszont régebb óta beszéltem, barátkoztam, mind azt mondták, hogy érettebb vagyok a koromnál. :DD Biszexuális vagy leszbikus vagy? Egyébként szerintem is próbálj ne gondolni rá, keress mást, mert tanár, és azonos nemû is. Sokkal idõsebb, és még az sem biztos, hogy a saját nemét szereti. :/
A kérdező hozzászólása: nem tudom...az a helyzet, hogy én is sokat gondolkoztam ezen a kérdésen, hogy mi is vagyok...de én ezt most nem tudom eldönteni, mivel rajta kívül most se fiú, se lány , se senki nem érdekel...az a baj, hogy én is tudom, hogy tovább kéne lépnem rajta, de nem megy! egyszerûen nem megy, és nem is akarok tovább lépni rajta..egyébként ami még lehetetlenebbé teszi a dolgot, az az , hogy van férje, és 3 gyereke....de tudom, hogy nem lehet köztünk semmi, csak ha legalább barátilag szeretne...csak ezt szeretném elérni...
A kérdező hozzászólása: nem hinném, hogy ahogy te mondtad csak "megtréfál a kamaszkor"...igazából nagyon durva dolgokat teszek miatta, és érte...senki más nem tud érdekelni, és olyan hatással van rám.....ha rám néz alig állok a lábamon, remegek, a szívem majd kiugrik, és olyan érzésem van, hogy mindjárt elájulok...és azt még nem is mondtam, hogy egyszer meg is öleltem....de erre is jól reagált, bár szokás szerint nem igazán értette a dolgot...
Értelek, és pont ezt mondom! Lehet, hogy ez már tényleg igazi szerelem (miért ne lehetne? :) ), de nem valószínû! :/ Ezért várj még! :) És a leszbikusság/biszexualitás is végleges lehet, de tényleg valószínûbb, hogy a hormonjaid szórakoznak veled! Próbálj még egy kicsit ne a szerelemmel foglalkozni! :)
Én is átestem ezen anno, és azt hittem, én vagyok az egyetlen ezen a világon. Senkinek se beszéltem róla, és akkor még nem volt Internet sem, hogy anonimen irogassak a problémáról. Itt viszont nagyon sokan írják ki ugyanezt a problémát, úgyhogy így utólag ez nekem is megnyugtató, hogy ilyen sok lányt érint. Fel a fejjel, idõvel elmúlik. Nagyon hevesek az érzelmek ebben a korban, és megõrjítik az embert. Lehet, hogy évekig eltart, de utána ez is elmúlik! Minden jót Neked! :)

Lányok! Tudnátok nekem segíteni? Mit tegyek ennek érdekében?

Kicsit kínos err?l beszélni, de felvázolnám a dolgot:

Legjobb válasz: Menj orvoshoz. Vannak betegségek/fertõzések, amiket a megjelenés minél elõbb érdemes kezelni. Egyrészt elmúlik, másrészt megnyugodsz, harmadrészt ha sokáig húzod az idõt akkor rosszabbra is fordulhat. Nem létezik mindenre házi praktika.

Menj orvoshoz. Vannak betegségek/fertõzések, amiket a megjelenés minél elõbb érdemes kezelni. Egyrészt elmúlik, másrészt megnyugodsz, harmadrészt ha sokáig húzod az idõt akkor rosszabbra is fordulhat. Nem létezik mindenre házi praktika.

Mit tegyek? Én 30vagyok. A lány 16!

Én 30vagyok. A lány 16!! Kölcsönösen tetszünk egymásnak. A lányról nemrégiben tudtam meg,hogy 16.Jóval többnek néz ki és a gondolkodásmódja is jóval fejletteb mint egy átlagos 16évesé. Üzenetek tömkelegét váltjuk nap mint nap. Még nem volt köztünk semmi. Szó szerint semmi,mert Én nem tudom,hogy mi lenne a helyes... Ezért kérdezlek Titeket,hátha tudtok jótancsot adni! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: szerintem keress korod belit meg õ is.. attol még h érettebbnek nézki meg a gondolkodása is az mégis csak gyerek..

szerintem keress korod belit meg õ is.. attol még h érettebbnek nézki meg a gondolkodása is az mégis csak gyerek..
14 év korkülönbség még beleférNE, de nem most. Várnotok kéne még 5 évet és akkor normális kapcsolat is lehetne belõle, de per pillanat nem hiszem, hogy a lány apjának tetszenél.
14 év korkülönbség abnormálisan sok, fõleg úgy, hogy az egyik még gyerek.
Nálunk detto ugyan ez a helyzet, én vagyok a lány. Csak mi nem váltunk üzeneteket, és én nem is remélem, hogy vonzódik hozzám, de én imádom, szeretem, és folyamatosan csak õt akarom. De õ biztosan nem szeret engem. A korunk is ugyan ez. Szerintem ne várasd, ha tetszik neked, mond meg neki! Most jöhetnek nekem ide a lepontozások meg miden de az a lány biztosan erre vár. Legyetek boldogok helyettem is! :)
A 14 év nem sok. Nagymama és nagypapa közt is 13 év volt, és úgy szerették egymást, hogy ritka az olyan szeretet. Szerintem ha szereted õt, akkor beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, találkozzatok, kiránduljatok, és 4 év múlva komolyabbra lehet venni a dolgot. És ne legyen szex, minimum a lány 18 éves koráig!!! Sok sikert! 24L
"Még nem volt köztünk semmi. Szó szerint semmi, mert Én nem tudom, hogy mi lenne a helyes... " Nem tudod, hogy mi a helyes?:D Eszednél vagy? Én 22 vagyok, de én nem jönnék össze egy 16évessel! 22F
A kérdező hozzászólása: de miért lennék pedofil és mibe mentem bele? olvassátok el mégegyszer mit irtam. semmi az ég világon nem történt. ennyi. aki nem tud olvasni, az kérem ne is irjon.koszi
az anyja helyében tutira pedofilnak titulálnálak, talán még fel is jelentenélek. Nem a 14 évvel van baj, hanem hogy õ még gyerek.
akkor minek mentél bele ha többször is nemet mondtál?:D
A kérdező hozzászólása: Na ügye pont hozzátartozik az is a dologhoz, hogy nem én voltam aki kezdeményezett. Nem egyszer , nem kétszer mondtam neki, hogy idõs vagyok hozzá....
30 évesen több eszed lehetne annál, hogy gyerekkel kezdesz ki.
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Párom legjobb barátja 34 éves, és a barátnõje még nem töltötte be a 20-at. Szóval náluk is van ekkora korkülönbség, bár igaz, a leányzó épp 18 volt, mikor összejöttek. Na de a srác akkor is 14 évvel idõsebb volt.Pont, mint nálatok. Én meg is lepõdtem, és nem jósoltam sok idõt nekik, de mûködik, szinte az elsõ pillanattól együtt is élnek. Különben meg felesleges másokat kérdezni a dologról, a vélemények így is-úgy is megoszlanak majd, és ugyanilyen bizonytalan maradsz. Ha csak alkalmi kapcsolatról lenne szó, lehet, hogy keresnék a helyedben vki mást, aki korodbeli, de ha neked õ kell, és hosszabb távra terveznétek, ne a korkülönbség legyen, ami közétek áll. Egy próbát megér, max. nem kell nagydobra verni, ha nem akartok gonosz beszólásokat. Ha mûködni fog, akkor meg elõbb-utóbb elfogadja a környezet is. Hiszen nem mindig marad 16 éves az a lányka. :) 23/L
Szerintem az volna a legjobb hogy mindketten , kerestek korotokbelit , és ha még kb 4 év mulva is ugyanugy tetszetek egymásnak csak akkor próbálni. vannak akik már 30évesen összeházasodnak, mire a nálny lesz 25 éves te majdnem 40 azért nem kis külömbség.
szerintem randizzatok 20L
én is hasonlo cipõben járok, a korunk ugyanez... jol kijövünk egymással, haverkodunk...bár mind a kettõnk részérõl van egy kis vonzalom a másik iránt. de neki komoly kapcsolata van 10 éve... de nem is akarok vele komolyan összejönni, egyszerûen jól érzem magam a társaságában. számíthatok rá, és nekem ennyi elég. :) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!