Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek, én (2723 db)

Tetszik egy ötödikes! Mit tegyek? Én hetedikes vagyok és nem tudom mit tegyek! (többi lent)

Szóval, nagyon tetszik nekem mit tegyek? Minden normális kommentelőnek zöld kéz!

Legjobb válasz: Barátkozzatok össze, és majd pár év múlva lépjetek tovább. Egy hetedikes, de fõleg egy ötödikes is kicsi még egy kapcsolathoz.

Barátkozzatok össze, és majd pár év múlva lépjetek tovább. Egy hetedikes, de fõleg egy ötödikes is kicsi még egy kapcsolathoz.
Menj oda és beszélgessél vele. Arra pedig ne figyelj, hogy sokan ellenzik ezt a dolgot (mármint barátok, hogy kisebb mint te).
A kérdező hozzászólása: Értem, még valaki?:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mindenkinek zöld kezet nyomtam! :D
Hát elsõként barátkozz össze vele. Az egy jó kiinduló alap. Aztán ahogy lassan megismeritek egymást, kiderül, hogy összepasszoltok-e.
Van még bõven idõd kibontani ezt a kapcsolatot, egyelõre én is azt mondom, csak barátkozz.

Mit csináljak? Kibékültem az egy ex barátnőmmel, másnap reggel megdöbbentő beszélgetésbe kezdett. Név nélkül bemásolom. Mit tegyek én és mit tanácsolnátok neki.

György Szióka, jól aludtál ?? már hiányzol egy kicsit Õ Szia!Nem a legjobban... Csak kicsit hiányzok??? György egyenlőre Õ ok Egyébként Te ezekkel a munkákkal,amiket csinálsz,havi szinten mennyit tudsz keresni? György húúú érdekes a kérdésed de válaszolok. változó télen nagyon szarul de nem számolom kb a minimál bér így is megvan a nyár az nem rossz, de egyet elmondhatok büszkén emelt fővel nincsen semmilyen adósságom. Õ ez egyáltalán nem érdekes kérdés..Nem véletlen meséltem el azt a sztorit a főnökömmel,ami a nők anyagi biztonságáról szólt! Õ Tudod miért szakitottam anno veled?Mert szerelemmel nem lehet jol lakni!Akkoriban nem dolgoztam,és az a pénz,amit kaptam épp arra volt elég,hogy ne haljak éhen Zsoltival! György na szép most mennem kell majd délután folytatjuk Õ Ugy tünt,hogy Te se segitesz anyagi téren,az utolsó fillérjeimből kellett a gyerekeket is elvinnem fagyizni!Tudod,én nem szeretnék nélkülözni!Nem kell,hogy gazdag legyen vki!De legyen annyi,amiből ki tudjuk fizetni a rezsit,mindig van vmi a hűtőben,ha szükségem van vmire,azt meg tudjam venni,ha elmegyünk vhova,akkor ne szendvicseket vigyek,hanem meg tudjam venni azt amit enni szeretnék,mert ez is a kikapcsolódás része.Ugynugy,mint a nyaralás.az ember érezze jol magát,és ne azzal kelljen az ideje nagy részét töltenie,hogy főzicskézzen! Õ Tudod,sztem ezek nagyon is lényeges dolgok,amikről muszáj beszélni,hogy ki mit szeretne,mik az elvárásai!Nekem ez a legnagyobb félelmem,hogy mi lesh,ha lebetegszek,vagy ekvesztem a munkám,akkor ki fog segiteni?ki fogok kerülni ah utcára?Ez nekem eléggé nagy probléma,tiszta halálfélelem! Õ Az érzelmeim viszont ugyan azok veled szemben! Te is hiányzol nekem! Õ Sajnálom,ha nem értesz meg! Viszont el kell hogy keseritselek,mert nem találsz olyan nőt,akinek ez ne lenne fontos!Senki nem bir bizonytalanságban élni!

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! A csaj 1 bunkó. Lefordítom neked amit írt, mert ez nem férfi nyelven van: "Sajnálom, ha nem értesz meg! Tudod, szerintem ezek nagyon is lényeges dolgok, amikrõl muszáj beszélni, hogy én mit szeretnék, mik az elvárásaim. Te fogsz eltartani engem, mert nem nincs kedvem még fõzni sem, nem is tudok, de a lényeg hogy megvedd nekem, amit akarok. A szerelemmel nem lehet jól lakni, és egy csóró vagy, csóró emberre nincs szükségem, mert én pénzes bunkókra bukok, mert én is bunkó vagyok. Tutira látom a jövõdet és nem találsz olyan nõt, akinek ez (pénz) ne lenne fontos! Nekem ez az élet nagy probléma, bizonytalanságban nem szeretek élni, inkább engedem hogy megd*gjon olyan pasi aki nem is az esetem, ha cserébe tud nekem venni 20 ezer forintos ékszereket. Tudod, én nem szeretnék nélkülözni, az ember érezze jól magát, ahhoz pedig pénz kell, ami neked ugye nincs. Te is hiányzol, de a pénzed még jobban." 23/F :)

Kedves Kérdezõ! A csaj 1 bunkó. Lefordítom neked amit írt, mert ez nem férfi nyelven van: "Sajnálom, ha nem értesz meg! Tudod, szerintem ezek nagyon is lényeges dolgok, amikrõl muszáj beszélni, hogy én mit szeretnék, mik az elvárásaim. Te fogsz eltartani engem, mert nem nincs kedvem még fõzni sem, nem is tudok, de a lényeg hogy megvedd nekem, amit akarok. A szerelemmel nem lehet jól lakni, és egy csóró vagy, csóró emberre nincs szükségem, mert én pénzes bunkókra bukok, mert én is bunkó vagyok. Tutira látom a jövõdet és nem találsz olyan nõt, akinek ez (pénz) ne lenne fontos! Nekem ez az élet nagy probléma, bizonytalanságban nem szeretek élni, inkább engedem hogy megd*gjon olyan pasi aki nem is az esetem, ha cserébe tud nekem venni 20 ezer forintos ékszereket. Tudod, én nem szeretnék nélkülözni, az ember érezze jól magát, ahhoz pedig pénz kell, ami neked ugye nincs. Te is hiányzol, de a pénzed még jobban." 23/F :)
NEM. NEM MINDEN NÕ GONDOLKOZIK ÍGY! Ez undorító, ne haragudj...
Abban igaza van, hogy ha az embernek gyereke van, kell bizonyos anyagi háttér, és jól jön a pénz. Na de ahogy elõadja, az mondjuk tényleg szégyen, teljesen az jön le hogy CSAK a pénzed kell neki...
Muszáj válaszolnom erre, mert nem bírom ki és feldühített ez a nõ. Szóval, az elõttem szólókkal teljes mértékben egyetértek. Ez a nõ nem anya, egy pénzéhes, önzõ, lotyó! A saját példámat mondom el, úgy talán érthetõbb lesz, amit mondani akarok. Sok embernek egy sztár vagy más híresség a példaképe. Nekem az édesanyám az. Édesapám 20 éve meghalt, azóta édesanyám egyedül nevelt fel engem és a bátyámat. Sokszor alkalmi munkákat végzett, napszámban dolgozott, meg miegymás. De soha nem kereste a sarkon a kenyérre valót, sose alázkodott meg egy pasi elõtt sem, sose élõsködött volna más nyakán. Ez a nõ engem komolyan feldühített. Valószínû nem tud fõzni, de nem is akar. (az más dolog, hogy én se, de nem is vagyok még rákényszerítve). Elõre sajnálom azt a pasit, akivel összejön, illetve a gyerekeit is. 22/L
Ez a nõ egy pénzéhes lotyó-nem nõ.Semmi más nem érdekli, csak hogy valaki kitartsa.
Hogy milyen nõk vannak... elképesztõ. 25/N
legalabb nem vallotta volna be...
Szoval o elmegy megkeresni a ferfit, aki majd eltartja ot, meg a gyereket, de szeretni tovabbra is teged fog, szoval a jovoben is dughattok. Nezd a jo oldalat: Meg mindig jobban jartal, mint a kovetkezo pasija.
ez most komoly? -.-' azt tudod hogy a pénzedre hajt?... szánalom...
Hát ez nagyon gáz, már ne haragudj. Én, és a barátom fiatalok vagyunk, ezek az elsõ szárnycsapásaink, én 21, õ 23. 2 éve élünk egy háztartásban. Volt olyan, hogy nem volt munkája, tényleg úgy éltünk, hogy sok embernek nem kívánnám, bár a szülõk akartak segíteni, de mi magunk akartuk megoldani. Barátom 6 HÓNAPIG nem dolgozott, addig tényleg egyik napról a másikra éltünk, de szerettük, és még most is szeretjük egymást, és ez tart minket össze. Nem mondom, jól esne nekem is teszem azt egy külföldi nyaralás, de még a hazai-t sem engedhetjük meg magunknak, de ezért nem nyivákolok, mint ez a pénz éhes nõ, akinek a levelezését bemásoltad, hanem mindig van elõttünk egy közös cél, amiért mind a ketten küzdünk. Ez most egy mosógép, ami nem épp egy izgalmas cél, de szükséges, mert a régi tönkre ment. Én a helyedben megmondanám ennek a nõszemélynek, az utolsó sorát felhasználva, Hogy el kell, hogy keserítselek, mert nem minden nõ ilyen anyagias, és önzõ, hanem vannak normálisak is, akiknek nem az anyagiak jelentik a biztonságot, hanem a párja személye. Nem tudom, hogy hány évesek vagytok, nálam biztos, hogy idõsebbek, ezért fura is számomra, hogy úgymond kioktatok egy idõsebbet, de ha nincs a részedrõl valami kiolthatatlan nagy szerelem eziránt a nõ iránt, akkor pattintsd le, mert mi van akkor, ha most összejöttök, de õ közben megismer egy nálad tehetõsebb férfit, akinél érzi a "biztonságot", és az elsõ adandó alkalommal koccól majd mellõled. Ne higgy neki, mert a nõk nem mind ilyenek, és úgyis fogsz találkozni egy olyannal, aki téged szeret, és nem a pénztárcádat!
Kár volt kibékülni vele!
Megértem, ha a gyerkei a legfontosabbak, de milyen nõ az, aki így megalázkodik, hogy egy férfi szerelmét kihasználva, a pénzére hajt, és még be is vallja! Szégyen ez a nõ. Remélem a gyerekeinek nem ezt tanítja, hogy elsõ a megélhetés... Persze hogy elsõ, de magadnak, nem az, hogy keress valakit, akin élõsködhetsz... Ne legyél vele, kinek kéne egy parazita? Meg kell tanulnia gondoskodni magáról, meg a gyerekeirõl, õ vállalta, keressen pénzes pasit, ha az a jó neki, aztán egye meg a bankártyáját.
Megértem amit mond, de eléggé úgy adja elõ, hogy neki a pénzed kell nem te
Lapát.
És hülye kérdésektõl ki kímél meg?
Jó volt neki egy szûz pinát meghúzni, ennyi. Ki dobna el magától egy szûz pinát amikor simán esélye van meghúzni?:) Így jártál. Te párkapcsolat téren nem rúgsz labdába nála!
Pedig csak hülye választ kaphatsz, mert csak most kérdezel, amikor 3 éve már a szerelem, szex is volt. Két felnött ember egymásba gabalyodott. Mi az, hogy te CSAK 21 éves vagy. Akkor is tudtad a korkülönbséget amikor beleszerettél, lefeküdtél vele. Tényleg érthetetlen a kérdésed.
Legalább családos?
Nem gondolat olvasó, de tudnia kell 44 éves [email protected] ki. Nem egy 16 éves kicsávó. Átvágta mint macskát a palánkon.
A férfiak akármennyire is szeretnénk ezt hinni, nem gondolatolvasók.
Kérdezõ, de beszéltél már vele egyáltalán az érzéseidrõl? Az is lehet, hogy nem kell eldobnod magadtól. Egyébként is egyszerûbb, ha nemet mond.
Hogyne tudna elfelejteni. Van, aki direkt arra hajt, hogy minél több csajnak elvegye a szüzességét. Szerinted folyamatosan rajtuk rágódik? Ugyan már... Te meg keress egy alternatív megoldást. F/39
44 éves pasi? gondolom te egy 44 éves férfira gondoltál, aki jól lekezelt egy apakomplexusban szenvedõ 21 éves kis csajt. így jártál :)
A kérdező hozzászólása: Nem nem beszéltem vele de tudja:(
A kérdező hozzászólása: 13:04-es Köszönöm de már ezeket próbáltam de nem ment nem tudom elkerülni mert a buszon általában összetalálkozok vele nincs gyereke és ö eltud vajon felejteni engem úgy hogy önekem vette el a szüzességem szerinted?
Ne felejtsd el! Én ezt mondom:)
Csak egy élettársa van? Gyerekek nincsenek? Az élettársával azután jött össze hogy ti lefeküdtetek vagy már elötte is együtt voltak? Végülis mindez lényegtelen mert ha õ is szeretne téged akkor az élettársát ott hagyta volna miattad vagy össze se jött volna vele. Esetleg te mondtad neki hogy nem akarsz tõle semmit mert túlkoros hozzád? Az a baj hogy vele feküdtél le elõször és így sokkal nehezebb lesz elfelejtened. Persze teljesen elfelejteni soha sem tudod majd, de kiszerethetsz belõle. Ne találkozz vele, szüntess meg vele minden féle kapcsolatot, töröld/tiltsd az interneten, tiltsd le a számát hogy ne tudjon felhívni se. Ha nem beszéltek és nem találkoztok akkor könnyebb lesz. Elõször persze nagyon nehéz de majd idõvel enyhül. Kezdeten ne ismerkedj férfiakkal, mert másokban is õt fogod keresni és amikor rájössz hogy nincs még egy olyan férfi mint õ akkor még jobban hiányozni fog. Foglald le magad, járj el szórakozni, moziba, olvass, nézz filmet, legyél sokat ismerõsökkel.
A kérdező hozzászólása: Nekem az volt a kérdésem hogy hogyan fejtsem el???Már 3-éves szenvedek miatta és most volt elég
Felnõtt ember vagy. Nem értem mi a kérdésed, ez egy sima szerelmi háromszög. Szeret õ annyira téged, hogy elhagyja érted az élettársát? Ha nem, akkor állj tovább emelt fõvel, ha igen, akkor pedig légy boldog vele.
A kérdező hozzászólása: Igen van egy élettársa
Ha 44 éves, akkor sem tudhatja. Egyesek azt hiszik a korral minden együtt jár. Maximum sejti, de csak akkor tudja, ha a lány bevallotta neki. Nem is vágta át feltétlenül, lehet, hogy kezdetektõl kezdve megmondta mik a szándékai.


Mit tegyek? Én nem akarok költözni, ő viszont hallani se akar arról, hogy maradjunk.

3 éve élünk együtt, nemrég született kisbabánk. Általában jól megvagyunk, szeretjük is egymást, de van egy nagy vitatémánk,ami engem egyre jobban kiborít. A szül?városomban lakunk, nekem ez az otthonom, itt szeretnék maradni. A férjem viszont el akar költözni egy másik városba,ami szerinte szebb. Hiába mondok, teszek bármit, nem enged. Én nem akarok elköltözni, itt érzem jól magam, itt van a családom, a munkám, barátaim. Mit lehet tenni? Én már szinte gy?lölöm azt a másik várost, semmi kedvem oda menni, boldogtalanná tesz még a gondolat is,hogy odaköltözzek... Ti mit tennétek a helyemben?

Legjobb válasz: Csak azért akar költözni, mert az a város szebb? ha csak ezt tudja felhozni indoknak, akkor én nem engednék. mikor mi összeházasodtunk, a férjem költözött az én városomba, az én lakásomba. eleinte voltak utalásai, hogy el kellene költöznünk az õ városába, de leszereltem. itt a minkahelyem, a családom, ha segítség kell, van kihez fordulnom, közel az óvoda, iskola, könnyen elérhetõ minden. szerintem ne engedj belõle.

Csak azért akar költözni, mert az a város szebb? ha csak ezt tudja felhozni indoknak, akkor én nem engednék. mikor mi összeházasodtunk, a férjem költözött az én városomba, az én lakásomba. eleinte voltak utalásai, hogy el kellene költöznünk az õ városába, de leszereltem. itt a minkahelyem, a családom, ha segítség kell, van kihez fordulnom, közel az óvoda, iskola, könnyen elérhetõ minden. szerintem ne engedj belõle.
Szia! Én a saját példámat tudom megosztani veled. 14 éves koromig a XXII. kerületben laktunk, tõsgyökeres budapestinek vallom magam. Utána elköltöztem a szüleimmel vidékre, amit rettenetesen utáltam. 17 évesen odaköltöztem az akkori páromhoz budapestre, a város legtávolabbi végébe, egy számomra teljesen ismeretlen kerületbe, ahol azelõtt sose jártam. És tudod mit éreztem? Hogy ez az én helyem és soha, de soha többet nem akarok budapesten kívülre költözni. Utána egyszer elköltöztünk, de abban a kerületben maradtunk. Nekem mindegy volt. Imádtam lakni ott is. Aztán úgy hozta a sors évek eltelteltével, hogy megismerkedtem valaki mással, akihez odaköltöztem- a városon kívülre... Nincs messze budapest és mégis. Lassan 2 éve, hogy itt lakom és azt érzem , hogy egyszer innen elköltözöm. Ha nem a párommal, akkor egyedül, mert nem bírom az itteni vacak boltokat megszokni, hogy irtózatos dugó van reggelente budapest felé, pedig igazából itt van egy köpésre és nem szeretem az itteni embereket. Én a párom miatt otthagytam a szeretett kis kerületemet, ahol mégis csak közelebb voltak a barátaim. Nem laktam akkor se hû de közel hozzájuk, de nem is ilyen messze. Úgy terveztem, hogy ott, vagy legalábbis arra fele élem le az életemet. Már nem ragaszkodom ehhez. Jó nekem a budai oldal is, végülis ezalatt a majd' 2 év alatt megismertem ezeket a kerületeket is. Cak NE ITT KELLJEN ÉLNEM, NE BUDAPESTEN KÍVÜL!!!! Hozzátenném: abban a házban élünk, amelyben a párom az EGÉSZ életét töltötte. És tudod mit? Képtelen vagyok megérteni! Hogy ragaszkodhat valaki ennyire valamihez? Hogy lehet valaki ennyire rugalmatlan? Nekem nem kell, hogy a barátnõim a szomszédban lakjanak, majdhogy nem mindegy, melyik kerület, sõt ott tartok, hogy már a panel házakat is vonzónak találom. Hogy ezen a 2 milliós városon belül hol lakom, már majdnem teljesen mindegy. (azért majdnem, mert vannak kerületek, ahova azért senki nem költözne, ha nem muszály, talán érted mire gondolok...) Arról nem beszélve, hogy azt gondolom egy kapcsolat egészséges mûködéséhez kell az új helyszín. Kell az új lakás (ami lehet akár albérlet is) ahova közösen cuccoltok be és közösen rendezitek be. És elég igazságtalanság azzal érvelni, hogy "mert én itt nõttem fel", amikor szegény szerencsétlen másik kénytelen 30-40 kilométereket utazni, hogy találkozzon bármelyik barátnõjével is és szintén rengeteget utazik, hogy bejárjon dolgozni. Ezt mondjuk magamra értem. Azt gondolom, ha felnõtt fejjel kötözöl valahova, amit úgy isten igazából megszeretsz és onnan költözöl valahova, cak mert "muszály". Nos az nagyon szar. Viszont az a világ legtermészetesebb dolga, hogy gyerekkorod helyszínérõl elköltözöl. A legtöbb barátnõm is valahonnan messzirõl, vidékrõl származik, most mindannyian budapesten élnek õk is. Egyébként engem az elsõ költözés 14 évsen hihetetlenül megviselt. Nyilván mert vidékre mentünk. Meg mert egyébként egyáltalán nem vagyok az a költözködõ típus. Számomra az lett volna az ideális, hogy élem a gyerekkoromat valahol, aztán felnõtt fejjel elköltözöm valahova máshova, és ott élem le a hátra lévõ életemet. De tudod mit? Most már a legkevésbé se viselne me, ha újra cuccolnom kéne. Akkor se, ha megint egy számomra ismeretlen kerületbe. Kifejezetten élvezem, hogy a költözéseimnek köszönhetõen eléggé ismerem már budapest legkülönbözõbb részeit és pont ennek köszönhetõen valahogy az egész városban azt érzem: otthon vagyok. Én azt tudom neked tanácsolni, hogy ne ragaszkodj minden áron a szülõvárosodhoz. Hacsak nem budapestrõl van szó, mert akkor ne engedj!!!!!:D És persze megint más tészta, ha a férjed egy olyan városba akar költözni, ami nagyon-nagyon messze van tõletek, mondjuk az ország másik végében. Akkor értem, hogy ódzkodsz.
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan a szülõvárosom, mint neked Budapest. :-)

Ez változhat mit tegyek ennek érdekébe?

egy hete vagyunk együtt barátnömmel.Ö 16 én 15 és ugy érzem hogy kihasználja hogy nagyobb,mármint hogy ? az elfogadó

Legjobb válasz: Játszadozz vele, hitesd el, hogy nem is kell neked annyira, megvagy nélküle is. Ne mondogasd neki, hogy szereted, beszélj mindenféle hétköznapi dolgokról, ha mondja, hogy szeret, de jó veled lenni, akkor eleinte tégy úgy, mintha meg se hallanád. Viszont késõbb térj vissza rá, és mondd neki, hogy jól esett, hogy ezt mondta. Tudasd vele, hogy nem érdekel, hogy õ az idõsebb, érett vagy te már a feladathoz. Végül: ez a viselkedés így a kapcsolat elején még teljesen normális és elfogadható, viszont ha sokáig így csinálja, akkor csak kihasznál téged, olyankor nem érdemes folytatni, ha nem elégszel meg a papucs szereppel. Bár reméljük, hogy nem így lesz.

Játszadozz vele, hitesd el, hogy nem is kell neked annyira, megvagy nélküle is. Ne mondogasd neki, hogy szereted, beszélj mindenféle hétköznapi dolgokról, ha mondja, hogy szeret, de jó veled lenni, akkor eleinte tégy úgy, mintha meg se hallanád. Viszont késõbb térj vissza rá, és mondd neki, hogy jól esett, hogy ezt mondta. Tudasd vele, hogy nem érdekel, hogy õ az idõsebb, érett vagy te már a feladathoz. Végül: ez a viselkedés így a kapcsolat elején még teljesen normális és elfogadható, viszont ha sokáig így csinálja, akkor csak kihasznál téged, olyankor nem érdemes folytatni, ha nem elégszel meg a papucs szereppel. Bár reméljük, hogy nem így lesz.
Talán nem kéne hülye sorozatokból venni kifejezéseket. Konkrétan mi a baj? Ne ilyen hülyeségeket írj, hanem konkrétumokat, hogy tudjunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: 1 év, a baj h idösebb.félek hogy leszar.. ha én megyek utánna az csicskaság.. ha ö az is az.. szal 50-50-be kéne lenni.
Pff.. Hát jobban tenné ha leszarna már bocs.. 16 vagyok a barátom 19 és mégse csicskáskodunk egymásnak mert õ jön utánam, vagy én utána!! Sztem neked kisebbségi érzeted van :SS xD 50-50 úristeeennn(N) Kisfiú vagy te még :SS
A kérdező hozzászólása: gondolod [email protected] @nyád?
Ha ezt nekem irtad kisfelfogású akkor bmeg te az anyukád;) 10 évessel érsz fel agyilag sajnálom a bnõd;) Csáááóóó

Van egy fiú akit már régóta ismerek! Már egy ideje nagyon bejön. és nem merem neki el mondani, hogy tetszik! Nagyon jóba vagyunk Félek mi lenne a reakciója. Mit tegyek? Én 14 vagyok a srác 15!

Legjobb válasz: szia szerintem nyugodtan mond el neki .... a legrosszabb ami történhet az az hogy te nem tetszel neki .... én el mondanám a helyedben (én is 14 vok)

szia szerintem nyugodtan mond el neki .... a legrosszabb ami történhet az az hogy te nem tetszel neki .... én el mondanám a helyedben (én is 14 vok)
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mondd el! Ha nem teszed, csak õrlõdsz magadban, talán õ maga is észreveszi, hogy furcsán viselkedsz, és akkor már nehezebben sül el jól a dolog. Ha elmondod neki, akármi is a válasz megkönnyebbülsz. És ki tudja, talán õ is így érez.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Ma kérdezz-felelekeztünk..és meg kérdeztem be e jövökneki..õ erre azt irjaa..minden kifderül a maga ideében..Most én ezt , hogy értsem?:o
ha én el tudtam mondani egy fiú haveromnak h meleg vagyok ês h szerelmes vagyok belé akkor te is el tudod mondani a kis titkodat a te szerelmednek :D
A kérdező hozzászólása: Kösziii..máár el mondtam:) ))

Feltettem egy kérdést itt a gyk-n. Mit tegyek? Én lennék a hibás?

Feltettem egy egyszerű - még véletlenül sem kompromittáló, obszcén vagy sértő, vagy stb- kérdést, de a vőlegényem nem áll miatta szóba velem. Gondolkozási időt kért... Nem hiszem, hogy hibáztam volna. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Hát én ennyibõl sajnos nem tudom leszûrni, hogy itt most hibás vagy e vagy sem. Tehát esetleg nem "beszéltél" ki olyan dolgot a võlegényed háta mögött, ami még egy anonym oldalon is sértõ lenne? Egyáltalán mivel kapcsolatos az ügy? Van oka megsértõdnie vagy esetleg egészen másról van szó?

Hát én ennyibõl sajnos nem tudom leszûrni, hogy itt most hibás vagy e vagy sem. Tehát esetleg nem "beszéltél" ki olyan dolgot a võlegényed háta mögött, ami még egy anonym oldalon is sértõ lenne? Egyáltalán mivel kapcsolatos az ügy? Van oka megsértõdnie vagy esetleg egészen másról van szó?
Melyik kérdés volt az? Lássuk csak!
Olvasd vissza magad! Azert neked se esne jol ha ezt a parodtol hallanad: A kérdező hozzászólása: igen, ez a baj, velünk nõkkel..imádunk gondoskodni, mindenben kiszolgálni õket, csábítani, sexynek lenni, tetszeni nekik, elnézni mindent, de valljuk be:beleununk és elegünk lesz..mire észbekapunk, hogy sok ez, addigra õk belekényelmesedtek ebbe és elvárják tõlünk(hiába mondják, h nem) A kérdező hozzászólása: mindenkinek ment a zöld kéz :) én 23/N, Õ 25F. RÉGEN MÁR VOLTUNK EGYÜTT 3, 5 ÉVIG, SZÓVAL NEM VOLT ISMERETLEN..3 hét múlva összeköltöztünk.nálunk az elsõ 4-5 hónap , , rémálom, , volt, viták, veszekedések..nálunk is az otthonról hozott szokások és életbeni különbségek miatt..mostmár összecsiszolódtunk, de nagyon nehéz volt
Errõl magára ismert? Szerintem még legalább 100 másik férfi is :D Üvölt veled? Te meg a lábtörlõje vagy? Nem biztos, hogy sajnálni kell.
OMG
Csak egy kérdés. Attól függetlenül, hogy az elõzõ kérdésed bántó volt e vagy sem, minek írsz ki még egy kérdést a pároddal kapcsolatban mikor az elõzõ miatt is besérült?
Szerintem se gáz a kérdés.
"igen, ez a baj, velünk nõkkel..imádunk gondoskodni, mindenben kiszolgálni õket, csábítani, sexynek lenni, tetszeni nekik, elnézni mindent, " Nem, kérdezõ...egy igazi nõ nem kényezteti el a pasit, nem lesz egy papucs. Nem csinál hülyét magából! Szerintem a pasidat nagyon elkezelted, és azért viselkedik úgy veled, mint egy lábtörlõvel! Tanulj meg határozott nõ lenni, aki tudja mit csinál, és ne hagyd magadat neki! Tudj sok mindenre nemet mondani, most hogy besértõdött a semmin, szard le, és röhögj rajta! Ne fuss utána, ne beszélj vele! Egyszóval ne legyél szolga lábtörlõ papucs! Sok sikert a "valódi nõiség" felé!
Hát, én sem látok semmi negatívumot ebben. Ez természetes, hogy változik valami, hiszen együtt éltek, ott vagytok egymásnak akármikor. Szerintem ez egy pozitív változás.
Én nem vettem észre semmi sértõt a kérdésben. Nem tudom, talán félreértette és azt hiszi, hogy ezt negatívumként kérdezted vagy ilyesmi. De így kívülállóként a kérdésben semmi sértõ nem lelhetõ fel, sõt eszembe se jutna, hogy valaki ezen megsértõdik!
Es esetleg belinkelned nekunk?
A kérdező hozzászólása: Nem, szerencsémre nem ezt :)
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltem ki õt, nem tenném, inkább "magunkat". Egy érzelmekkel kapcsolatos, érzelmi jellegû (nem szexualitással kapcsoltos )párkapcsolati kérdést tettem fel, csak mert elbizonytalanodtam az érzéseiben.
Szerintem sem hibáztál, a pasid jobb lenne ha magába nézne kicsit...

Miért van ez? Pár napja összejöttem egy csajjal, szerelmes vagyok belé meg minden és mikor vele vagyok úgy érzem leblokkolok. Mit tegyek ennek megszüntetésére? 15/f

Legjobb válasz: hát velem is ez volt az elején de ahogy múlik az idõ úgy oldódik a feszültség.én 3 találkozás után kezdtem feloldódni. szóval fel a fejjel 17/f

hát velem is ez volt az elején de ahogy múlik az idõ úgy oldódik a feszültség.én 3 találkozás után kezdtem feloldódni. szóval fel a fejjel 17/f

Szakitottunk a barátommal és ő aztmondja nem szeret. De én mikor a szemébe nézek mást látok. Mit tegyek? én nagyon szeretem. = (

A barátommal még csk 6 hónapja voltunk együtt nagyon szerettük egymást de nagyon sokat veszekedtünk...:( jo egy id? után nekem is elegem lett de enmtudtam otthagyni mert mai napig imádom.:( ? aztmondja hogy nemszeret de én valamit még mindig érzek mintha szeretne..nemtudom mit vagy hogy de wááá :(:S mondtam neki h kezdjük ujra de aztmondja nincsértelme de utána meg megcsókol és igy nemtudom elfelejteni :( én valahogy ujra akarom vele kezdeni de nemtudom hogyan...:( segitsetek lécci mert azt sem tudom mit csináljak:(:'( olyan tehetetlen vagyok mit tegyek?

Legjobb válasz: Minden szakítás fájdalmas,még akkor is hamár a felek, vagyis mint nállatok a fiú mondta ki a búcsút. Õ inkább sajnál, de nem szeret, ez két különbözõ alternatíva. Majd szépen lenyugszol, mert egyoldalú szerelemnél nincs borzalmasabb. Te mindent megteszel, õ pedig kihasználja ezt. De ebbõl a szempontból rendes volt, mert nem használta ki a te sérülékenyégedet és odaadásodat. Kívánom neked találj olyan társat, akivel egyformán szeretitek egymást. Ez meg legyen egy szép emlék.

Minden szakítás fájdalmas, még akkor is hamár a felek, vagyis mint nállatok a fiú mondta ki a búcsút. Õ inkább sajnál, de nem szeret, ez két különbözõ alternatíva. Majd szépen lenyugszol, mert egyoldalú szerelemnél nincs borzalmasabb. Te mindent megteszel, õ pedig kihasználja ezt. De ebbõl a szempontból rendes volt, mert nem használta ki a te sérülékenyégedet és odaadásodat. Kívánom neked találj olyan társat, akivel egyformán szeretitek egymást. Ez meg legyen egy szép emlék.
A kérdező hozzászólása: De még tudom hogy alamennyire õ is szeret engem mert látom mikor rámnéz a szemén, meg érzem amikor átöl...e...l..:'(:'(
Ne szomorkodj, össze fogtok jönni, ne add fel, mindig kerülgesd a kettõtök témát, pl: emlékszik-e amikor elmentetek valahova, meg mikor együtt voltatok itt vagy ott, vagy amikor ezt meg azt csináltátok. Ráfog ébredni ha szeret h te jó ég, milyen jó is volt :) Soha ne add fel. Az ember bármit elérhet az életben ha igazán akarja
Keress mást, nehogy szenvedj egy fiú miatt !
Valamennyire? :O És az neked elég, ha sajnál? Mert a max. amit érezhet irántad, az a szeretet, de ezt ne keverjük össze a szerelemmel! Ne akard már magadhoz láncolni! Azt mondta, h nem kellesz neki, akkor meg??? Pasi meg busz után sosem futunk, mert mindig jön a másik! Amúgy meg minek teszed fel ezt a kérdés, úgyis a magad feje utána mész, mert itt senki nem azt fogja neked leírni, amit te akarsz hallani... :S 21/L
A kérdező hozzászólása: De naggyából ugyis tudom h szerintetek mi lenne a helyes.. Kiderült h szerelmes belém a srác... csk õ sem tudja mit akar:/ és azt akartam h ne is találkozzunk és aztmondta h nemtudna nélkülem lenni mert hiányzom neki )= mit tegyek?)=

Van 1 barátnőm, csak sajnos nagyon messze és van 1 nagyon jó barát (lány) és vele nagyon jol elvagyunk, és lehetséges, hogy szeretem őt is, de nem annyira hogy járjak vele, mit tegyek? Én nem szeretnék szakitani miatta a barátnőmmel.

Legjobb válasz: Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle,ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek,ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon,illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.

Egyszer egy srác azért szakított velem, mert messze laktam tõle, ezért választott más lányt, mert "kényelmesebb volt". Azóta együtt vannak. Lehet hogy együtt lennél a közelebbi lánnyal, de sokszor gondolnál a messzebbire. Sajnos a messzebbi kapcsolatok sokszor a távolság miatt szétmennek, ám én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet csak akarni kell. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt a messzebbi barátnõddel, de szerintem addig ameddig nem tudod mi legyen a közelebbivel, ne csinálj semmit. Mellesleg nekem is van fiú barátom, aki tetszik, mint barát és szeretem nagyon, illetve vele meg tudom beszélni azokat a témákat, ami barátomat nem érdekli.Attól még hogy jóba vagy egy másik lánnyal, nem kel felrúgni egy kapcsolatot, ha abba a messzebbi lányba meg szerelmes vagy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!