Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyünk nimfa papagáj alá (1 db)

Mit tegyünk a nimfa papagáj alá ha tojni és keltetni szeretne?

Legjobb válasz: A fû a legjobb,ha elkezd kapirgálni akkor vegyél neki keltetõt vagy mi az,azt szeretik,mert eltudnak bújni,csak utána ne nagyon nézegesd ha rajta ül meg ha már kikeltek a tojások.

A fû a legjobb, ha elkezd kapirgálni akkor vegyél neki keltetõt vagy mi az, azt szeretik, mert eltudnak bújni, csak utána ne nagyon nézegesd ha rajta ül meg ha már kikeltek a tojások.
mi is keltetõt vettünk, meg bele kisállatkeresbõl alá szárított füvet, lettek is tojások, picik sajna nem..:( de vigyázz, irtóó nagyokat trottyant a lányka olyantájt.... sztem szerezz be nagy újságokat is a kalitka köré..:D
Mindenképpen természetes anyagokat (például a szivacs egy remek negatív példa, ugyanis a mdár lenyetheti) Rakhasz be nagymennyiségû szalmát, ujságpapírcafatokat (de azt nhéz kitakarítani utána) fakéregdarabkákat, vagy szárazfüvet. Ha a madár kevében akarsz járni, egy marék friss tyúkhúrt adhatsz neki naponta, azt szeretik csípkedni a madarak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen gyakran etessem a füsti fecske fiókát?

Legyekkel csipesszel táplálom, mert nincs otthona. Készségesen elfogadja csipeszről a kis rovarokat, de nem tudom mennyit adjak neki egy-egy alkalommal?

9

Miért viselkednek így a tyúkok?

A nagyszüleim tartanak tyúkokat és amíg nálunk voltam figyelgettem a viselkedésüket különböző szituációkban.
Jó párszor nem sikerült megértenem őket.
Például:
1). Szépen kapirgál a kertben, a bokrok között, majd egy kölyökmacska megpróbálja becserkészni, mire a tyúk felfigyelt és elkezdett kotyogni, majd riadtan megindult ki a bokorból, de persze lassan, nem siette el.
Aztán elkezdett kotkodácsolni, majd 5 métert se ment odébb és békésen elkezdett bogarászni.Ennek mi értelme volt?Ha veszélyben érezte magát miért nem ment sokkal távolabb, ahol már nem érzi veszélyben magát?

vagy

2.)Kibújik egy résen, majd szeretne visszamenni, és fel-alá járkál a kerítés mellett, 15-20 alkalommal elhalad a lyuk mellett, de nem megy be és egyre kétségbeesettebben keresi a visszautat és nem képes észrevenni a rést amin kijött.

3.) Megpróbálom elkapni, mellé nyúlok, de megérintem, mire ő a szárnyait felhúzva, leül a földre, azaz megadja magát.Majd észleli,hogy nem kaptam el és újra futásnak ered.Rikácsolva szalad tovább, majd elkapom és békésen elkezd énekelni.

4.Öten vannak kint.Négy visszamegy, egy kint marad.Pár órával később észreveszi,hogy egyedül van kint és elkezd obégatni, és össze-vissza járkál a tyúkudvar körül, majd mikor sikertelen kísérletet tesz a bejutásra még jobban elkezd ájvékol.

Persze nem vagyok teljesen hülye, van ötletem,hogy mit miért, de kiváncsi vagyok más ötletekre is.

(Elég úgy válaszolni,hogy 4-es: Azért csinálja mert...)

5

Papagájtartók, nálatok nincs civakodás?

Akik több papagájt is tartanak (egy kalitkában), külön edénybe tesztek kaját, vagy egy tálkából esznek?
Nekem 2 hullámosom van, egy tálkába adok általában, régebben megegyeztek, tudtak együtt is enni, de mostanában, mindig megy a vita rajta, mert egyik se engedi oda a másikat is enni. Összekapnak, csípkelődnek. Néha teszek 2 edénybe, de jó lenne, ha meg tudnának egyezni, mint régebben.

3

Meddig él egy hullámos papagáj, és meddig képes szaporodni?

1

Mikor engedhetem ki a galambokat?

1 pár galambomat ha kiengedem mindig visszament a régi helyére.Már kétszer keltettek,de amikor kiengettem őket mindig elmentek.

1

Mennyibe kerül egy énekes papagáj?

9

Milyen idős kortól párzanak először a hullámos papagájok?

3

Hogyan szoktathataom rá a madaram arra, hogy a kölesen kívül más dolgokat is egyen?

Arra gondolok, hogy csak a tyúkhúrt és a fürtös kölest hajlandó megenni, semmi mást. Semmit nem akar. Egyedül van, kb jövőre kap párt, addig sajnos csak egyedül kell boldogulnia. Mit csináljak? A kéztől tart még nagyon, nem fogad el kézből semmit, csak a tyúkhúrt. Hogy csinááljam? Mások madarai esznek mindenféle dolgot. Én hiába teszek be a kalitkába kis tálkákba dolgokat, érintetlen marad minden. Pedig biztosan szüksége van egyéb dolgokra is. Mostanában híján vagyok a tyúkhúrnak....
Nem hajlandó enni semmi mást. Kérlek, adjatok használható tanácsot. Előre is köszönöm.

6

Írnátok dolgokat a seregély felneveléséről? Ha lehet minél többet.

4

Tudnátok segíteni abban hogy mennyibe kerül egy 20kg-os Uni Broiler indító takarmány keverék csirkéknek?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!