Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyünk hogy összejöjjön a baba (2 db)

Mit tegyünk még, hogy összejöjjön a baba azon kívül hogy kétnaponta legyünk együtt?

Legjobb válasz: nekem sajnos nincs..jó lenne ha valaki írna tutit 3 hónapja próbálkozunkmi is hiába..Ti mióta?

nekem sajnos nincs..jó lenne ha valaki írna tutit 3 hónapja próbálkozunkmi is hiába..Ti mióta?
A kérdező hozzászólása: Mi is három hónapja. Az még nem olyan sok, úgyhogy kitartás Nektek is!
Két évig próbálkoztam. aztán kétnaponta és bejött, ha ez nem sikerül, orvoshoz kell menni. Lehet ciszta miatt, lehet vezetékelzáródás, lehet gyulladás, vagy hormonprobléma, lehet, hogy csak Apánál van valami konkrét probléma , pl.: lassúak a spermái.
Méred a hõd?Biztosan össze fog jönni csak ne nagyon görcsöljetek rajta, mert az nem a legjobb.Probálj/probáljatok meg minnél tudatosabban készülni rá gondolok itt egészséges életmod(no cigi, ital)Sok gyümölcs, zöltség akár vitaminokat is szedhetsz. Szurkolok nektek.Sok sikert!
Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
A párnát úgy tedd magad alá hogy megemeljen, kb. a derekad alá! Most kaptam egy visszajelzést, az egyik ismerõsõmnek 15 hónap próbálkozás után sikerült ezzel a trükkel:) Az elõzõ hozzászóló vagyok:)
cstlakozom a 3 hónaposak közé. :-) Én béna vagyok, vagyis elsõ hónapban, életemben elõször elkezdtem számolgatni.. persze elszámoltuk, nem is akkor voltunk együtt.. második hónapban figyeltem a nyákomat, kivártuk azt az idõpontot amikor a legnyúlósabb, legjobb volt és egyszer próbálkoztunk... Gondoltam elég lesz, hiszen jókor voltunk együtt. Na utánanéztem, hogy az ilyen idõzítések 2%-a marad csak meg. Most a 3. hónapnál tartunk és nem érdekel a hõm, nem érdekel a nyákom, szeretjük egymást 1-2-3 naponta. Így az agyam se stresszel, nem muszájból érzi a férjem se hogy gyerekgyáros és nyugisabb is vagyok. Ha megint megjön, akkor megjön. Különben is, a terhességek 25% marad csak meg, az azt jelenti, hogy 4 próbálkozás a minimum. Na, én ilyenekkel sokkolom az agyam egyelõre!!!! :-)
Hátulról történõ behatolásnál a hímvesszõ közelebb van a méhnyakhoz, így közelebb célba tudnak érni a kis katonák. :) Mi így csináltuk, és 4 alkalommal össze is jött. :)

A Clostilbegyttől hamar összejön a baba? Mit tegyek még, hogy összejöjjön?

Legjobb válasz: Nekem elsõre sikerült,most vagyok 5hetes,szerdán megyek dokihoz.Szedtem elõször 5 napig a clostit,utána megnézte a doki,megérett 2 petém,szurit kaptam h meg is repedjen a tüszõ.Most sárgatesthormont szedek.Ez segit a beágyazodáshoz.Pénteken kellett volna megjönnie a mensimnek,délután csináltam tesztet és 2 csikos lett.Sok sikert.

Nekem elsõre sikerült, most vagyok 5hetes, szerdán megyek dokihoz.Szedtem elõször 5 napig a clostit, utána megnézte a doki, megérett 2 petém, szurit kaptam h meg is repedjen a tüszõ.Most sárgatesthormont szedek.Ez segit a beágyazodáshoz.Pénteken kellett volna megjönnie a mensimnek, délután csináltam tesztet és 2 csikos lett.Sok sikert.
Nekem a 3. gyógyszeres ciklusban sikeredett a baba. Pedig az elsõ ciklusban 2 pete is volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!