Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyünk, a babának hasmenése van (4 db)

Mit tegyünk, ha a babának hasmenése van?

Legjobb válasz: Kortól függ...... Ha sokat iszik, és csak hasmenése van,adj neki normafloret..Peatikában vény nélkül kapható, bérflórát helyreállítja...Illetve, kevesen tudják, de lehet kapni olyan port, amit vízben oldasz, és azzal itatod a babát..ugyan az van benne, mint a vénás infúzióban, kórházakban is itatják ezzel a kicsiket. De nagyon figyelj a kiszáradás tüneteire: bágyadt, szeme aláárkolt, kutacsa besüppedt, kevés a vizelete, és a bõre ráncolható..Akkor irány a kórház..

Kortól függ...... Ha sokat iszik, és csak hasmenése van, adj neki normafloret..Peatikában vény nélkül kapható, bérflórát helyreállítja...Illetve, kevesen tudják, de lehet kapni olyan port, amit vízben oldasz, és azzal itatod a babát..ugyan az van benne, mint a vénás infúzióban, kórházakban is itatják ezzel a kicsiket. De nagyon figyelj a kiszáradás tüneteire: bágyadt, szeme aláárkolt, kutacsa besüppedt, kevés a vizelete, és a bõre ráncolható..Akkor irány a kórház..
A por neve ORF (orális rehidráló folyadék) a patikai kiszerelését 1 liter vízben kell oldani, az íze elég gáz, de a babák megisszák. De van már a Humana-nak is ilyen pora. Az banánízû, és 1 tasakhoz 2 dl víz kell..
Feltétlenül orvoshoz kell vinni!!Addig is folyadékpotlásra igyon vizet!

25 hetes terhesen 1 hete irdatlan hasmenésem van, semmi nem marad meg bennem, pedig már a főtt krumpli-háztatási keksz-tea triót fogyasztom csak. Mit tegyek, hogy meggyógyuljak? Mit tegyek, hogy a babának a legjobb legyen?

Legjobb válasz: Ez valami vírus lesz. Miért nem mész el orvoshoz?? Mink nem látunk beléd.Ha nekem 2-3 nap nem múlt volna el,és már mentem volna. De ez a te dolgod. Széntabletta?? Normaflore??? Smecta por?? De inkább orvos.

Ez valami vírus lesz. Miért nem mész el orvoshoz?? Mink nem látunk beléd.Ha nekem 2-3 nap nem múlt volna el, és már mentem volna. De ez a te dolgod. Széntabletta?? Normaflore??? Smecta por?? De inkább orvos.
Szerintem a vírus miatt nincs 1 hétig hasmenésed. Nem szedtél antibiotikumot? Magnéziumot? A Normaflort biztos szedheted, azt próbáld ki, de így 1 hét után orvoshoz is el kellene menned.
Házi orvos deréktól lefelé vizsgált?????? E`rdekes...... Kérj másik orvostól tanácsot.2.voltam.
Bocsi elolvastam....Deréktól felfelé. Bocsi mégegyszer.
Orvos látott? Ahhoz amit õ mond nem hiszem, hogy sokat tudunk tenni.
A kérdező hozzászólása: Látott körzeti orvos, de nem bízom benne.. Konkértan a terhes könyvemmel a kezében deréktól felfele megvizsált, majd amikor mondtam, hoyg Elevitet szedek, akkor megkérdezte, hogy "maga terhes?". Azt hittem viccel, de nem, sajnos nem vette észre a vizsálat során a nagy hasam. Ti bíznátok benne, most õszíntén?!
Hát én is így vagyok a háziorvosommal, hogy max. arra jó, hogy kiadja a TP papírt, de ha komolyabb bajom lenne, biztos nem mennék hozzá. Egyszer már félrekezelt, azóta sem heverte ki teljesen a szervezetem, mondhatni egy életen át viselhetem az õ felületességét és hozzá nem értését. Csak közel van, azért járok még hozzá. Kérj beutalót belgyógyászatra, vagy gasztroenterológiára. Vagy kérdezd meg a végõnõd, hogy õ mit tanácsol, hová fordulj.
Eleviten kívül szedsz mást is? Én még a terhességem elõtt szedtem, de 2 nap után elkezdett fájni tõle a hasam és hasmenésem lett. Talán térj át másik vitaminra.
18 hós babámnál mi is ezzel kinlódunk, úgy néz ki, hogy a napi 2 normaflore segít. 4 napja kapja, ma már csak 2 kaki volt.
A fogzás nálunk is folyamatos hasmenéssel járt. Én adtam a kisfiamnak normaflort attól javult a helyzet.
Nálunk a tejtermék volt a ludas. Sajna minden tejtermék meghatja, 3 óránként tettem tisztába... Mióta abbahagytuk helyreállt minden, csak most nem tudom hogy lesz bevezetve a tejtermék, még agyalunk a dokival:-)
A kérdező hozzászólása: Azt én is szoktam adni, akkor kicsit javul is, de amint nem kapja, rosszabb. :((
A kérdező hozzászólása: Azt nem hiszem, mert akkor az talán már korábban kijött volna nem?Kb. 9-10 hós kora óta eszik tejtermékeket.Ami új a tápszer, de azt is váltottunk már.
Van valami babák közt szaladgáló vírus, amire jó a normaflore. A doki azt mondta, hogy valami ilyen lehet, ezt szedhette össze játszótéren, és a normaflore-t ajánlotta rá. Nekünk bejött.


Persze, hogy jó a tápszer, hisz viz van benne.
Hogyne lenne jo!! Foleg, ha etvagya nincs, akkor legalabb kaloria is jut a pici gyomraba.
A kérdező hozzászólása: jaj de jó köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!