Találatok a következő kifejezésre: Mit tartalmaz első vizsgálat, (2 db)

Mit tartalmaz az első vizsgálat, csak ultrahangot vagy még valamit? Mennyibe kerül ez a vizsgálat?

Legjobb válasz: Általános nõgyógy. vizsgálat + hüvelyi ultrahang és kérdezz-felelek. Ha magánorvoshoz mész 5.000-tõl felfelé, SZTK ingyen.

Általános nõgyógy. vizsgálat + hüvelyi ultrahang és kérdezz-felelek. Ha magánorvoshoz mész 5.000-tõl felfelé, SZTK ingyen.
Nekem hüvelyi ulrtahanggal, dumcsival, magán dokinál:4000ft.
Nekem magánorvosnál volt egy rákszûrés, hüvelyi ultrahang, és beszélgetés: ez összesen 8000Ft. De haanincs rákszûrés, amit évente csak egyszer végeznek, akkor 5000.

6hetes terhes vagyok. Mit tartalmaz az első vizsgálat?

A héten megyek n?gyógyászhoz Tatabányán. Ultrahangon megnéznek? Van a rendel?ben ultrahang vagy külön el?jegyzést kell erre kérni?

Legjobb válasz: Hüvelyi ultrahangot csinálnak ilyenkor. A nõgyógyászati rendelõben van ilyen készülék. Pisiljél elõtte, hogy a hólyagod ne legyen zavaróan nagy.

Hüvelyi ultrahangot csinálnak ilyenkor. A nõgyógyászati rendelõben van ilyen készülék. Pisiljél elõtte, hogy a hólyagod ne legyen zavaróan nagy.
Szia! Tatabányáról részletest nem tudok de általában mindenhol ultrahangot csinálnak(ez az elsõ még hüvelyi ultrahang szokott lenni)amit ott helyben csinálnak nálunk nem kell külön idõt kérni.Ezzel meg tudják mondani, hogy terhes vagy-e tényleg ill.hogy jó helyen van-e a pici(nem méhenkívüli esetleg).Nálunk még megkérdezték, hogy mikor voltam rákszûrésen és ha egy hónapnál régebben akkor egyúttal azt is csinálnak.Lehet, hogy már most el fognak küldeni a védõnõhöz is de van akit csak majd 12 hetesen küldenek elõször(orvosa és városa válogatja).Amikor pedig majd mész a védõnõhöz õ kiállítja a terhes-kiskönyvedet is és onnantól rendszeresen kell majd terhes-tanácsadásra járni.Hát, ennyi az eleje a többit meg majd úgyis mondani fogják.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm szépen a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!