Találatok a következő kifejezésre: Mit takar logisztikai, (3 db)

Logisztikai mérnöki szak mit takar? Érdemes elvégezni? Milyen egyetemeken találhatom meg? ( Békéscsaba, Debrecen, Szeged)

Legjobb válasz: Gyõrben van a közlekedésmérnök képzésen belül logisztika szakirány. uni.sze.hu - Mûszaki Tudományi Kar - Logisztika Tanszék. Itt megtalálsz minden infot, amire szükséged van. De keresheted közlekedésmérnök (BSc) szakon belül is. Egyébként még annyi, hogy nem "logisztikai mérnök" lesz a diplomádba írva, ha ezt választod, hanem Közlekedésmérnök (nyilván logisztika szakirány megnevezéssel együtt).

Gyõrben van a közlekedésmérnök képzésen belül logisztika szakirány. uni.sze.hu - Mûszaki Tudományi Kar - Logisztika Tanszék. Itt megtalálsz minden infot, amire szükséged van. De keresheted közlekedésmérnök (BSc) szakon belül is. Egyébként még annyi, hogy nem "logisztikai mérnök" lesz a diplomádba írva, ha ezt választod, hanem Közlekedésmérnök (nyilván logisztika szakirány megnevezéssel együtt).

Mit takar a logisztikai, szállítmányozási munka?

Középsulis, tizenegyedikes lány vagyok. A szállítmányozásról, logisztikáról szeretnék többet megtudni.

Legjobb válasz: Logisztika = raktáros, szállítmányozás = árú fuvarozás, rakodás. Csak szégyellik magyarul mondani, de a meló ugyanaz akkor is. Szóval a logisztikai manager az árú rakodó.

Logisztika = raktáros, szállítmányozás = árú fuvarozás, rakodás. Csak szégyellik magyarul mondani, de a meló ugyanaz akkor is. Szóval a logisztikai manager az árú rakodó.
amit írtál, egy baromság. logisztika a szállítmányozás is, sõt, rengeteg minden más. szerintem érdekes munka, de csak akkor kezdj bele, ha tudsz precízen és pontosan dolgozni. elengedhetetlen.
A logisztikai menedzser cseppet sem az árurakodó, ez oltári nagy baromság. A logisztikában dolgozók van úgy, hogy európai szinten kell, hogy leszervezzenek egy fuvart, így nem egyszerû a feladat. Amellett, hogy nem egy nyelv ismeretét várják el tõlük, igen összetett feladatokat kell pontosan elvégezniük... Persze itt is vannak képesítéshez nem kötött munkakörök (pl. nemzetközi árufuvarozó, ahol elegendõ, ha megvannak a szükséges gépjármûvezetõi engedélyeid.) A logisztikai üzletág igen jól fizetõ meló, a logisztikusnak és a sofõrnek egyaránt, úgyhogy "érdemes" továbbtanulni benne. Csak kell utána találni egy jó munkahelyet. :)
A férjem 8 éve dolgozik logisztikában.Valóban egy bazi nagy raktárban vannak, de a csoportvezetõtõl felfelé már civilben jársz dolgozni, és ülsz egy tiszta irodában, és rakosgatod össze a szállításokat, illetve besosztásoka készítesz, ütemezed a fuvarokat.Majd megmondod a csopveznek, aki meg kiadja az embereknek a placcon, hogy mi a munka.Aztán ott a fõ-fõ manager, vmit ha jól sejtem te is akarsz, õ csak 8 órában dolgozik(a többiek 12znek), és nagyjából a fent említett feladatai vannak.Illetve õ a felelõs a raktár rendjéért.
Én logisztikusként dolgozom. világszinten és országon belül is szervezek szállításokat, exportot, importot egyaránt. Az ezzel kapcsolatos KSH-nak szükséges jelentések, termékdíj számítás, és minden ami új termék bevezetéssel kapcsolatos hozzánk tartozik. A belföldi logisztikus kollégám országon belüli szállításokkal és eladással foglalkozik. A munka természetesen angol és német tudást kíván, de a belföldi kollégának nem feltétlenül. A raktárunkban dolgozókat nem logisztikusnak hívjuk, õk egyszerûen raktárosok - a szó nem negítav értelmében, mert nagy a felelõsség rajtuk is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos én csak angolt tanulok, tanultam régebben németet, de nem szeretem. Egy nyelvvel meg ezek szerint nehezebb elhelyezkedni ezen a téren...
pályakezdõ, 5 hónap tapasztalattal fuvarszervezõi munkát keres......

Logisztikai ügyintéző mit takar?

Sziasztok,logisztikai ügyintézőnek készülök,és tanulni,vagyis legalább átnézni akarom amiket tudnom kéne vagyis előre akarok tanulni... szóval valaki tudna adni pár dolgot amit meg kéne tanulni addigra meg ami hasznos lehet? :) köszönöm mindenkinek :)

Legjobb válasz: Hát... gondolom ez a tevékenység sok papírmunkával jár.

Hát... gondolom ez a tevékenység sok papírmunkával jár.
A kérdező hozzászólása: azt én is gondoltam de valami hasznos információt tudnál adni? :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!