Találatok a következő kifejezésre: Mit takar ha az (89 db)

Két nő (barátnők) esetében mit jelent a testi-lelki kapcsolat? Mit takar, ha azt mondják, hogy két ember között testi-lelki kapcsolat van?

Van olyan ember, akivel ilyen kapcsolatban vagy? Hogy jellemeznéd?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti,hogy nem csak lelkileg van hozza kozel,nem csak siman jo baratnok,hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.

Ez azt jelenti, hogy nem csak lelkileg van hozza kozel, nem csak siman jo baratnok, hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.
Ha testi lelki, az már leszbikus, de javítsatok ki.Én férfi vagyok, de ha néha a haverom be...ná , akkor azthiszem homokos lennék.Nálatok ezt úgy hívják leszbikus.
akkor bisex.Még rosszabb szerintem.
Nem feltetlenul leszbikus, biszex is lehet... De a kerdesbol nem derul ki pontosan...:)
A kérdező hozzászólása: de ez a kifejezés mindenképpen szexualitásra utal? szerintem nem feltétlenül, de lehet, hogy én tudom rosszul
Búza.
de, az elsõ szó a szexre utal :)

Az "átvilágítás" mit takar, ha állás betöltése előtt feltétel?

Adminisztratív munkakör lenne, (tehát nem kell semmilyen veszélyes géppel, anyaggal, helyzettel, emberélettel dolgozni), de a cég valószín?leg a magas szint? biztonsági el?írásai miatt új dolgozókat "átvilágít". Nem akartam faggatózni, hogy ez pontosan mit takar, de esetleg valaki tudja, hogy ilyen esetben mit néznek?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen jellegû munkahelyre kerülsz. Ha pl egy állami/hatósági szervnél helyezkedsz el, átvilágíthatják a múltadat pár évre visszamenõleg (büntetett elõélet, szülök stb). Magáncégnél is elõfordulhat hasonló kaliberû átvilágítás. Bár nem igazán tudom, egy adminisztratív munkakörben ez miért olyan fontos, lehet csak elõírás. Ha nincs rejtegetni valód, nincs mitõl félned:)

Ez attól függ milyen jellegû munkahelyre kerülsz. Ha pl egy állami/hatósági szervnél helyezkedsz el, átvilágíthatják a múltadat pár évre visszamenõleg (büntetett elõélet, szülök stb). Magáncégnél is elõfordulhat hasonló kaliberû átvilágítás. Bár nem igazán tudom, egy adminisztratív munkakörben ez miért olyan fontos, lehet csak elõírás. Ha nincs rejtegetni valód, nincs mitõl félned:)
A kérdező hozzászólása: Így már értem. A cég profilja miatt indokolt lehet. A legnagyobb vétségem egy közlekedési megrovás volt (nekicsaptam az ajtómat egy másik kocsinak) a rendõrségtõl. Szüleimnél, családtagoknál is közlekedési jellegû dolgok voltak (gyorshajtás, lejárt papírok), de gondolom ezek nem számítanak.
Ez kissebb szabálysértés. Ezt nagy ivben leszarják

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a katonai logisztika kar mit takar? Ha elvégzem a hadseregben hol tudnék el helyezkedni vele? Ha van valakinek valami tapasztalat az kérem a írjon.

Legjobb válasz: Hello, A logisztika a szállitmányozásról szól leginkább. Megszervezni az ellátást(hadtáp) illetve azt hogy miként menjen végbe az egyes eszközök szállitmányozása(katonai közlekedés)

Hello, A logisztika a szállitmányozásról szól leginkább. Megszervezni az ellátást(hadtáp) illetve azt hogy miként menjen végbe az egyes eszközök szállitmányozása(katonai közlekedés)


Mit jelent ha az orvos hormoncitológia vizsgálatot csinál? Mit takar?

Régóta próbálok teherbe esni sikertelen?l és most csinálnak egy hormoncitológia vizsgálatot!de már túl vagyok egy pár inszemináción és vetélésen!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos pontosan én sem tudom, de nagyon szívesen leírom Neked, amit a neten találtam róla: "Hormoncitológia levétele hüvelybõl: a hüvelyhámból leváló hámsejtek levétele, mikroszkópos vizsgálat céljából. A nõi hormonális ciklus, peteérés idejének, oestrogén vagy progesteron hatás megítélésére végzett citológiai tevékenység." Hát, ennyit találtam róla. Remélem azért tudtam segíteni! És remélem, hamar összejön, hogy babás legyél! Nagyon sok sikert kívánok! "Angel"

Szia! Sajnos pontosan én sem tudom, de nagyon szívesen leírom Neked, amit a neten találtam róla: "Hormoncitológia levétele hüvelybõl: a hüvelyhámból leváló hámsejtek levétele, mikroszkópos vizsgálat céljából. A nõi hormonális ciklus, peteérés idejének, oestrogén vagy progesteron hatás megítélésére végzett citológiai tevékenység." Hát, ennyit találtam róla. Remélem azért tudtam segíteni! És remélem, hamar összejön, hogy babás legyél! Nagyon sok sikert kívánok! "Angel"

Az mit takar, ha lehipsztereznek?

14L

Legjobb válasz: nem hippi. a hipster az a háromszöges-galaxisos-baglyos-piros hajú lány, aki alter rockot hallgat, és mindennapi életének része azt instagram és a starbucks

nem hippi. a hipster az a háromszöges-galaxisos-baglyos-piros hajú lány, aki alter rockot hallgat, és mindennapi életének része azt instagram és a starbucks
jó lehet a stílusod. és ezeket a bandákat hallgatod is vagy csak magadon hordod? ha igen, akkor le vagyok nyûgözve. kellemes meglepetés egy 14 évestõl! :)
hippi stílust.
ja értem. :) tartsd meg jó szokásod! (pedig hidd el, van olyan! :S)
A kérdező hozzászólása: Hallgatom:D Szerintem elég gáz, ha valaki felveszi egy zenekar/zenész pólóját és nem hallgatja.
A kérdező hozzászólása: Vintage naci...hehe:D Nem olyan duplagombsoros, olyanra vadászom, csak sima, kilós turiból vettem egy nadrágot és levágtam. Zenekaros póló meg Led Zeppelin, Bring me the Horizon, Nirvana, Die Antwoord pl:)
milyen zenekarok?
oh, vintage nacik? akkor hipster vagy. mutass képeeeeet légyszíí *-----*
A kérdező hozzászólása: Sálak, loaferek, magasderekú nadrágok betûrve, zenekaros pólók, sok ékszer:)
akkor a kék hajad miatt. öltözködésed milyen?
A kérdező hozzászólása: Nekem kék a hajam egy része és nincs Android-os vagy Apple telefonom, ennél fogva Instagram se, meg még Starbucksba se járok:D De köszi a magyarázatot:)
Jó lehet a stílusod nagyon, nem mutatsz képet, légyszi???? :$ 14/L

Mit takar ha valakire azt mondod, h sztem xy normális?

Ha egy emberre azt mondod, h normális az nálad mit takar? Azt, h unalmas, szürke, átlagos vagy azt, h értelmesnek tartod és e mellett lehet érdekes, vicces, egyéniséggel rendelkez? ember is?

Legjobb válasz: Azt hogy nem õrült x)

Azt hogy nem õrült x)
Azt, hogy olyan, mint én.:D Vagyis hasonló. De ha van humorérzéke, el lehet vele beszélgetni, nem szarkeverõ és nem divatmajom, akkor már normálisnak számít az én szememben. Pluszpontot jelent, ha értelmes is.:D
Szerintem a normális emberek uncsik -.- Én az olyan kicsit õrült, hülyülõs egyéniségeket szeretem. Az összes barátom ilyen. Meg én is :D
Nem tudom. Sosem mondom emberekre azt, hogy normális. Ha normális, az nem tûnik, nem említésre méltó tulajdonság, hiszen pont úgy viselkedik, ahogy az az adott helyzetben általában várható, nem lóg ki az átlagból. Épp ezért én maximum azt mondom valakire, hogy "nem normális". Az ellenkezõje ugyanis fel sem tûnik.
Második vagyok. Szerintem a "normális" szó fogalma nem egyezik az "átlagoséval". Az a normális, akit te tartasz annak, és nem az, akit a társadalom.

Az mit takar ha acsajok röhögve mentek el melletem?

lehet hogy engem röhögnek

Legjobb válasz: lehet

lehet
kinevették magukat hogy nem kaphattak meg téged. nyomorukban nevettek. velem is elõfordul
#2 így is fel lehet fogni :D kérdezõ: lehetséges, hogy szánalomból, rosszindulatból, de az ilyet le kell szarni, amit nem engedsz be a tudatodba az nem is tud zavarni, nem kell foglalkozni vele
Szerintem epp fingottak egy jo obloset es azon nevettek. Teged eszre sem vettek sajnos!
lehet szandál zokniban voltál:D
Azért mert röhögve megy el melletted, mért gondolod hogy rajtad röhög?
ha egyedül megy el mellettem és röhög, akkor megkérdezem miert. de ha 2-nél többen vannak akkor megzavarodnak. befolyásolják egymást , játszák egymásnak a facsza csajt. keménykednek egymásnak. olyan csaj aki elolvadt értem( ha egyedül volt) a barátnõi társaságában meg mindig próbált lejáratni. egy ideig csak mosolyotam rajta , aztan nem reagáltam , es egyszer eljött a pillanat amikor elküldtem a halál rétkes falloszára.ekkor erõltetetten mosolygott. következõ találkozásunkkor láttam, hogy mar rájött hogy magából csinált viccet, es sajnalta. de hát ezek a színész barátnõk fontosak egymásnak.jobban mint bármi.addig amig egyszer a versengésbõl amit mûvelnek és poénnak mutatnak nem lesz hiszti. utánna nem beszélnek egymással huzamos ideig. évvel arra akartam kilyukadni hogy az ilyen csajokat nagy ívben le kell tojni. velem ezy addig csináltak hogy már nem tudok rájuk nézni beszámítható emberként.

Ügyfélszolgálatos projektvezető, mit takar, ha csak ennyit tudok az állásról?

Saját autót kérnek, illetve számítógépes ismereteket, Hr tetületen szerzett tapasztalat el?nyt jelenthet, de nem feltétel.... Segítsetek.... KÖSZI

A huszonéveseknél a "viszony" szó mit takar? Pl, ha a párkapcsolatban az egyik félnek egy másik emberrel van viszonya, az mit takar?

Legjobb válasz: Szerintem a "viszony" szó minden esetben ugyanazt takarja. Lehetsz huszonéves, lehetsz harmincas, negyvenes, de akár ötven év körül is. Ha viszonyod van valakivel, akkor kavartok, szexeltek egymással, de ennél több nem történik, ergo nem mondjátok ki, hogy kapcsolatban vagytok, nem teszitek közzé a mostanában divatos közösségi oldalakon, hanem egyszerûen csak "összerakjátok, amitek van". :)

Szerintem a "viszony" szó minden esetben ugyanazt takarja. Lehetsz huszonéves, lehetsz harmincas, negyvenes, de akár ötven év körül is. Ha viszonyod van valakivel, akkor kavartok, szexeltek egymással, de ennél több nem történik, ergo nem mondjátok ki, hogy kapcsolatban vagytok, nem teszitek közzé a mostanában divatos közösségi oldalakon, hanem egyszerûen csak "összerakjátok, amitek van". :)

Ha egy fiú mosolyog rád és szemkontaktust keres az mit takar?

És ha ez megszűnik, azaz már nem csinálja tovább ezeket a dolgokat.?

Legjobb válasz: Ha csinálja, rövid idõ után meztelen popsit takar. Ha nem? Akkor nem lesz meztelen a popsi.

Ha csinálja, rövid idõ után meztelen popsit takar. Ha nem? Akkor nem lesz meztelen a popsi.
Megismerni téged belülrõl :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!