Találatok a következő kifejezésre: Mit takar ha az (82 db)

Két nő (barátnők) esetében mit jelent a testi-lelki kapcsolat? Mit takar, ha azt mondják, hogy két ember között testi-lelki kapcsolat van?

Van olyan ember, akivel ilyen kapcsolatban vagy? Hogy jellemeznéd?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti,hogy nem csak lelkileg van hozza kozel,nem csak siman jo baratnok,hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.

Ez azt jelenti, hogy nem csak lelkileg van hozza kozel, nem csak siman jo baratnok, hanem neha felfedezik egymas testet is :) volt ilyen nekem is...de en biszex vagyok.
Ha testi lelki, az már leszbikus, de javítsatok ki.Én férfi vagyok, de ha néha a haverom be...ná , akkor azthiszem homokos lennék.Nálatok ezt úgy hívják leszbikus.
akkor bisex.Még rosszabb szerintem.
Nem feltetlenul leszbikus, biszex is lehet... De a kerdesbol nem derul ki pontosan...:)
A kérdező hozzászólása: de ez a kifejezés mindenképpen szexualitásra utal? szerintem nem feltétlenül, de lehet, hogy én tudom rosszul
Búza.
de, az elsõ szó a szexre utal :)

Az "átvilágítás" mit takar, ha állás betöltése előtt feltétel?

Adminisztratív munkakör lenne, (tehát nem kell semmilyen veszélyes géppel, anyaggal, helyzettel, emberélettel dolgozni), de a cég valószín?leg a magas szint? biztonsági el?írásai miatt új dolgozókat "átvilágít". Nem akartam faggatózni, hogy ez pontosan mit takar, de esetleg valaki tudja, hogy ilyen esetben mit néznek?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen jellegû munkahelyre kerülsz. Ha pl egy állami/hatósági szervnél helyezkedsz el, átvilágíthatják a múltadat pár évre visszamenõleg (büntetett elõélet, szülök stb). Magáncégnél is elõfordulhat hasonló kaliberû átvilágítás. Bár nem igazán tudom, egy adminisztratív munkakörben ez miért olyan fontos, lehet csak elõírás. Ha nincs rejtegetni valód, nincs mitõl félned:)

Ez attól függ milyen jellegû munkahelyre kerülsz. Ha pl egy állami/hatósági szervnél helyezkedsz el, átvilágíthatják a múltadat pár évre visszamenõleg (büntetett elõélet, szülök stb). Magáncégnél is elõfordulhat hasonló kaliberû átvilágítás. Bár nem igazán tudom, egy adminisztratív munkakörben ez miért olyan fontos, lehet csak elõírás. Ha nincs rejtegetni valód, nincs mitõl félned:)
A kérdező hozzászólása: Így már értem. A cég profilja miatt indokolt lehet. A legnagyobb vétségem egy közlekedési megrovás volt (nekicsaptam az ajtómat egy másik kocsinak) a rendõrségtõl. Szüleimnél, családtagoknál is közlekedési jellegû dolgok voltak (gyorshajtás, lejárt papírok), de gondolom ezek nem számítanak.
Ez kissebb szabálysértés. Ezt nagy ivben leszarják

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a katonai logisztika kar mit takar? Ha elvégzem a hadseregben hol tudnék el helyezkedni vele? Ha van valakinek valami tapasztalat az kérem a írjon.

Legjobb válasz: Hello, A logisztika a szállitmányozásról szól leginkább. Megszervezni az ellátást(hadtáp) illetve azt hogy miként menjen végbe az egyes eszközök szállitmányozása(katonai közlekedés)

Hello, A logisztika a szállitmányozásról szól leginkább. Megszervezni az ellátást(hadtáp) illetve azt hogy miként menjen végbe az egyes eszközök szállitmányozása(katonai közlekedés)


Mit jelent ha az orvos hormoncitológia vizsgálatot csinál? Mit takar?

Régóta próbálok teherbe esni sikertelen?l és most csinálnak egy hormoncitológia vizsgálatot!de már túl vagyok egy pár inszemináción és vetélésen!

Legjobb válasz: Szia! Sajnos pontosan én sem tudom, de nagyon szívesen leírom Neked, amit a neten találtam róla: "Hormoncitológia levétele hüvelybõl: a hüvelyhámból leváló hámsejtek levétele, mikroszkópos vizsgálat céljából. A nõi hormonális ciklus, peteérés idejének, oestrogén vagy progesteron hatás megítélésére végzett citológiai tevékenység." Hát, ennyit találtam róla. Remélem azért tudtam segíteni! És remélem, hamar összejön, hogy babás legyél! Nagyon sok sikert kívánok! "Angel"

Szia! Sajnos pontosan én sem tudom, de nagyon szívesen leírom Neked, amit a neten találtam róla: "Hormoncitológia levétele hüvelybõl: a hüvelyhámból leváló hámsejtek levétele, mikroszkópos vizsgálat céljából. A nõi hormonális ciklus, peteérés idejének, oestrogén vagy progesteron hatás megítélésére végzett citológiai tevékenység." Hát, ennyit találtam róla. Remélem azért tudtam segíteni! És remélem, hamar összejön, hogy babás legyél! Nagyon sok sikert kívánok! "Angel"

Az mit takar, ha lehipsztereznek?

14L

Legjobb válasz: nem hippi. a hipster az a háromszöges-galaxisos-baglyos-piros hajú lány, aki alter rockot hallgat, és mindennapi életének része azt instagram és a starbucks

nem hippi. a hipster az a háromszöges-galaxisos-baglyos-piros hajú lány, aki alter rockot hallgat, és mindennapi életének része azt instagram és a starbucks
jó lehet a stílusod. és ezeket a bandákat hallgatod is vagy csak magadon hordod? ha igen, akkor le vagyok nyûgözve. kellemes meglepetés egy 14 évestõl! :)
hippi stílust.
ja értem. :) tartsd meg jó szokásod! (pedig hidd el, van olyan! :S)
A kérdező hozzászólása: Hallgatom:D Szerintem elég gáz, ha valaki felveszi egy zenekar/zenész pólóját és nem hallgatja.
A kérdező hozzászólása: Vintage naci...hehe:D Nem olyan duplagombsoros, olyanra vadászom, csak sima, kilós turiból vettem egy nadrágot és levágtam. Zenekaros póló meg Led Zeppelin, Bring me the Horizon, Nirvana, Die Antwoord pl:)
milyen zenekarok?
oh, vintage nacik? akkor hipster vagy. mutass képeeeeet légyszíí *-----*
A kérdező hozzászólása: Sálak, loaferek, magasderekú nadrágok betûrve, zenekaros pólók, sok ékszer:)
akkor a kék hajad miatt. öltözködésed milyen?
A kérdező hozzászólása: Nekem kék a hajam egy része és nincs Android-os vagy Apple telefonom, ennél fogva Instagram se, meg még Starbucksba se járok:D De köszi a magyarázatot:)
Jó lehet a stílusod nagyon, nem mutatsz képet, légyszi???? :$ 14/L

Mit takar ha valakire azt mondod, h sztem xy normális?

Ha egy emberre azt mondod, h normális az nálad mit takar? Azt, h unalmas, szürke, átlagos vagy azt, h értelmesnek tartod és e mellett lehet érdekes, vicces, egyéniséggel rendelkez? ember is?

Legjobb válasz: Azt hogy nem õrült x)

Azt hogy nem õrült x)
Azt, hogy olyan, mint én.:D Vagyis hasonló. De ha van humorérzéke, el lehet vele beszélgetni, nem szarkeverõ és nem divatmajom, akkor már normálisnak számít az én szememben. Pluszpontot jelent, ha értelmes is.:D
Szerintem a normális emberek uncsik -.- Én az olyan kicsit õrült, hülyülõs egyéniségeket szeretem. Az összes barátom ilyen. Meg én is :D
Nem tudom. Sosem mondom emberekre azt, hogy normális. Ha normális, az nem tûnik, nem említésre méltó tulajdonság, hiszen pont úgy viselkedik, ahogy az az adott helyzetben általában várható, nem lóg ki az átlagból. Épp ezért én maximum azt mondom valakire, hogy "nem normális". Az ellenkezõje ugyanis fel sem tûnik.
Második vagyok. Szerintem a "normális" szó fogalma nem egyezik az "átlagoséval". Az a normális, akit te tartasz annak, és nem az, akit a társadalom.

Ügyfélszolgálatos projektvezető, mit takar, ha csak ennyit tudok az állásról?

Saját autót kérnek, illetve számítógépes ismereteket, Hr tetületen szerzett tapasztalat el?nyt jelenthet, de nem feltétel.... Segítsetek.... KÖSZI

A huszonéveseknél a "viszony" szó mit takar? Pl, ha a párkapcsolatban az egyik félnek egy másik emberrel van viszonya, az mit takar?

Legjobb válasz: Szerintem a "viszony" szó minden esetben ugyanazt takarja. Lehetsz huszonéves, lehetsz harmincas, negyvenes, de akár ötven év körül is. Ha viszonyod van valakivel, akkor kavartok, szexeltek egymással, de ennél több nem történik, ergo nem mondjátok ki, hogy kapcsolatban vagytok, nem teszitek közzé a mostanában divatos közösségi oldalakon, hanem egyszerûen csak "összerakjátok, amitek van". :)

Szerintem a "viszony" szó minden esetben ugyanazt takarja. Lehetsz huszonéves, lehetsz harmincas, negyvenes, de akár ötven év körül is. Ha viszonyod van valakivel, akkor kavartok, szexeltek egymással, de ennél több nem történik, ergo nem mondjátok ki, hogy kapcsolatban vagytok, nem teszitek közzé a mostanában divatos közösségi oldalakon, hanem egyszerûen csak "összerakjátok, amitek van". :)

Ha egy fiú mosolyog rád és szemkontaktust keres az mit takar?

És ha ez megszűnik, azaz már nem csinálja tovább ezeket a dolgokat.?

Legjobb válasz: Ha csinálja, rövid idõ után meztelen popsit takar. Ha nem? Akkor nem lesz meztelen a popsi.

Ha csinálja, rövid idõ után meztelen popsit takar. Ha nem? Akkor nem lesz meztelen a popsi.
Megismerni téged belülrõl :)

Féltékeny vagy a párodra? Mit takar az, ha valaki féltékeny? Miért tagadja le sok férfi, hogy az?

Legjobb válasz: féltékeny nem csak a párodra lehetsz. hanem a párod körül keringõ konkurenciára is. ha féltékeny vagy a párodra, az azt jelenti, h tõle irigyelsz vmit. ha pedig más vkire vagy féltékeny, akkor tõle félted a párod. ezt takarja: félted a párod. Izgulsz azon, h megcsal, h elhagy téged egy jobbért... a harmadik kérdésre nem tudok érdemleges választ adni. amúgy nem szoktam féltékenykedni, megbízom a páromban, mert nem adott okot arra, h ne bízzak. (23/L)

féltékeny nem csak a párodra lehetsz. hanem a párod körül keringõ konkurenciára is. ha féltékeny vagy a párodra, az azt jelenti, h tõle irigyelsz vmit. ha pedig más vkire vagy féltékeny, akkor tõle félted a párod. ezt takarja: félted a párod. Izgulsz azon, h megcsal, h elhagy téged egy jobbért... a harmadik kérdésre nem tudok érdemleges választ adni. amúgy nem szoktam féltékenykedni, megbízom a páromban, mert nem adott okot arra, h ne bízzak. (23/L)
Engem nagyon csúnyán átbäsztak egy szép(?) kapcsolatban, azóta nem bírok megbízni senkiben kellõképpen. Nagyon nehezen tudom felépíteni a dolgok bizalmi oldalát, és ha egy icipici rossz dolog történik, azonnal összeomlik minden. Nem feltétlenül egy harmadik személy által kell, hogy történjenek dolgok, akármi, ami nekem nagyon rosszul esik :(
huh, én rettenetesen. Mikor összejöttünk, 4éve én 22voltam, õ 38. Nekem õ volt a második, neki meg én kb a századik. Tudom, hogy megcsalta az összes nõjét, és hogy nagy szoknyapecér volt, és igazán egy nõt szeretett az életében. Mindig kételkedtem benne, hogy ki vagyok én, 22éves csitri létemre, hogy miattam megváltozzon? Mondtam is neki, hogy nem 12éves naív p.csa vagyok, aki azt is elhiszi, ha azt mondják neki, hogy az ég piros. De már együtt vagyunk 4éve. Elvett feleségül, mindig mondja, hogy soha nem szeretett még senkit sem ennyire. Hogy olyan dolgokat hozok ki belõle, amit eddig még senki sem. Hogy meg van lepõdve saját magán, hogy 4év után elég csak megcsókolnom, hogy felálljon neki. Tudom, hogy nem csal meg, hiszen nem "túlórázik", nem jár el sehova. Dolgozni jár, néha edzeni, és otthon van. Inkább nekem segít, hogy mire hazaérek már fõzzön illetve kimosson. Ennek ellenére a zöld szemû szörny néha nem hagy nyugodni és féltékenykedek, de már nem annyira, mint régen.
én így utólag mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy ne legyen egészségtelenül féltékeny, én ebbe a hibába estem, és hát megsínyli a kapcsolatunk, most meg kapkodok a fejemhez hogy ezt miért csináltam, próbálom helyrehozni a dolgokat.. szóval minden apróságért rögtön berágtam, ha már ránézett valakire, ha beszélt mással, még a volt barátnõre is pedig már 3 éve nincs :S :'(
Azért tagadjuk le, mert nem tudom, de én is mindig letagadom:D Amúgy nem, nem vagyok féltékeny, pont tegnap szakítottam barátnõmmel... Ez van, ilyen az élet:) Amúgy a nevében van, hogy mit takar... Féltékenységet, a konkurenciával, etc-vel szemben, hogy megcsal, ehagy, egy szebbért, jobbért
Utolsó vagyok, ez lemaradt... 23/F :D
Szerintem én nagyon szerencsés vagyok, mert abszolút nem vagyok féltékeny. És nem azért mert nem szeretem a férjem. Kezdetektõl fogva megbízok benne, szerintem jobban ismerem mint õ saját magát. Igyekeztem mindig tudatosan kezelni mindent és nem hagytam, hogy csak az érzelmek vezéreljenek. Mivel nekem jópár féltékeny férfi volt az életemben megtanultam, hogy ezzel csak elüldözöm azt akit szeretek, és tényleg nincs annál rosszabb mikor valakit ok nélkül gyanusítgatnak.
Hát én sajna féltékeny tipus vagyok, néha összekeverem a féltékenységet a büszkeséggel sajna. Még ok nélkül is, félreértek dolgokat, vagy belelovallom magam, mi lenne ha.... Félek elveszíteni ami jó... Meg félek kígyót melengetni a keblemen. Az elhagyástól mégjobban félek, mint a megcsalástól, vagy h velem van de mást szeret. Pedig engem nem nagyon csaltak meg, csak kakor nem ovltam éfltékeny, mikor nem voltam szerelmes- Akár magamból is indulhatnék ki. Csak magunkban a gerendát nem látjuk meg annyira, mint más szemében a szálkát. Szerintem önértékelési hiba, ha valaki féltékeny, vagy irigy, vagy folyton másoknak akar megfelelni. Ha leégedett vagy magaddal és szereted magad, akkor elhiszed, h szerethetõ vagy, akkor sugárzol, akkor hagyod hogy mások közeledjenek hozzád, és te is tudsz felhõtlenül szeretni :) Neked se esne jól pl ha alaptalanul vádolnának, és ha mindent megteszel a kedvesedért, akkor is boldogtalan lenne, meg hazugnak és hõtlennek hinne. Elrontaná az idegeskedése és rágalmazása a szép pillanatokat, amik jók is lehetnének. Ha valaki megcsalja a másikat, vagy szakít vele a másikért, akkor abban a kapcsiban alapba gondok voltak, akit szeretünk azt sose hagyjuk el másért, és nem csaljuk meg olyannal, aki nem fontos, akkor csak õ van, akkor a kedvébe akarunk járni, elkápráztatni, mégjobban megszerettetni magunkat vele, jobbak lenni nála. Aki nem féltékeny soha, és nem zavarja ha más pasik udvarolnak a csajának vagy õ nézegeti a pasikat, a tök közömbös ember az nem is szerelmes sztem. Nálam sajna alapba van a bizalmatlanság, nem kell hozzá történnie semminek, nálam a bizalmat ki kell harcolni. Inkább bizaalmatlan leszek, mint naiv, akit ki lehet használni. Jólesik ha párom féltékeny kicsit, de az hogy én féltékeny vagyok, meg h ezzel dühítem szegényt az aggaszt, félek egyszer emiatt un meg. meg zavar az is hogy mikor elsõ szerelmérõl beszélt, szexben õk voltak elsõk kölcsönösen egymásnak, nekem ilyen nem volt, és félek h azt al ányt jobban szerette akkor, mnit most engem, hogy az volt a legnagyobb szerelme, és h õt keresi bennem, h olyanná akar formálni. Meg nem vagyok az esete, mer a nagyszemü göndör haju csajok jönnek be neki, az az ideálja, ja meg a japánok, én tök más vagyok, de azért megszeretett, õ sem az ideálom volt, mégis megszerettem. Sõt ovlt barátnõjéért annyi hülyeséget megtett már, nemtom h értem képes lenne ilyemsire, igaz akkor gyerek volt még. Akori barinõje meg sem érdemelte õt, sok rosszat tett vele, mégis megbocsájtott neki, velem meg egy apró félreértés miatt, mairõl nem is én tehetek, és amúgyse lett ovlna nagy probléma, felfujta, és majdnem szakitott velem :( ezek miatt a dolgok miatt zavar minden. De tudom h utána is volt csaja, meg hogy már 4 éve szakitott az elsõvel, meg hogy elöttem másfél évig nem volt kapcsija, és hogy sose csalt meg senkit. Õt csalták meg. Meg messze is laknak a volt nõi, plusz foglaltak. Meg jólesik h mindent õszintén meg tudunk beszélni. Csak 5 hónapja leszünk együtt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!