Találatok a következő kifejezésre: Mit takar a kifejezés: rádiós (1 db)

Mit takar ez a kifejezés: rádiós napló?

Egyre több adásban hallom, hogy jelöljük meg a rádiós naplóban, hogy éppen ezt az adót hallgatjuk.

Legjobb válasz: rádio1

rádio1
Ha jól tudom ez egy marketing kutatási forma. Mag a televíziós nézettséget tudják a TV-hez kapcsolt mûszerrel mérni, a rádió esetén adott (életkor, foglalkozás, iskola)paraméterek szerint kiválogatott csoportot fizetnek azért, hogy a rádiós naplóba jegyezzék, hogy mikor melyik állomást, mûsort használják. Mivel nagyon fontos egy csataorna nézettsége, hallgatotsága, mert a reklámértékét jelenti, ezért figyelmeztetik a hallagtókat, hogy ne felejtsék el a "dolgukat" és jegyezzék fel hogy hallgatják az adást.
Az adások hallgatottságát így mérik. Egyszer engem is megkerestek, hogy töltsem ki, de annyira nem rádióztam akkoriban, hogy nem lett belõle semmi. Egy nagy táblázat az egész, a fogható adók és ha jól emlékszem kb fél órás idõtartamok, és olyan szempontok, hogy hol hallottam az adást (pl otthon, fodrásznál, boltan stb), ikszelgetni vagy strigulázni kell. Elég részletes statisztikát tudnak kihozni belõle.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek milyen vázlatnak?

sziasztok
Otthoni szórakozás gyanánt rövidebb-hosszabb történeteket szoktam írni, épp nemrég megtaláltam egy régi irományom egyik félkész vázlatát, de elakadtam :

A sztori ott kezdődik, hogy egy Köztársaság nevű községben/országban vagyunk. Az emberek itt ott nyomorban élnek, de viszonylagos "rend" van egy több száz éves megállapodás miatt: a Köztársaság eladósodott a szomszédos országokkal szemben, és a nép a vezetők ellen felkeléseket és merényleteket indított sikerrel, sikertelenül, a vezetők pedig a szomszédos országokból betelepített katonákkal tartották fenn a rendet...
A felkelések után több százakat börtönöznek be, gyilkolnak- csonkítanak meg példamutatás és elrettentésképpen. A megállapodás egy szerződés, ami azt írja ki, hogy 10 évente megyénként 5 14-45 év közötti fiút vagy férfit elvisznek katonának, ahol kegyetlen kiképzőtáborba kerülnek és hidegvérű gyilkológépekké képzik őket, de azt még a Köztársaság vezetői sem tudják, hogy ennek mi célja, ők csak a megállapodást teljesítik, az országok közti harc elkerülésének érdekében.Aki gyenge a kiképzés során, az kihull azaz meghal, vagy sérülten,betegen, csonkolva hazatér.
A történet egy 17 éves lányról szól, aki a 14 éves öccsével, anyjával és a 22 éves bátyjával él együtt, az apja meghalt mert előzőleg ő ment katonának. A lány rövidre vágott haja miatt és fiúsabb alkata és kinézete miatt gond nélkül elmegy katonának az öccse helyett(a bátyja beteg és a jobb karja könyékig hiányzik).
Hamar kiderül, hogy igazából lány, de valamiért a kiképzőtisztek ezt nem tudják meg vagy csak az ereje felmérése miatt figyelmen kívül hagyják. Beleszeret az egyik társába, közben kitűnően jó eredményt ér el , férfiakat megszégyenítő kitartásával és erejével.
Végül bekerül a legjobb 20 közé és osztagvezető lesz...

Itt akadtam el, mert arra gondoltam, hogy a katonaországok valamilyen titkos projekten dolgoznak(pl hatalomátvétel de ez a katonák miatt már sikeres, vagy vmi más, mondjuk a "gyilkológép-képzéssel" kapcsolatban, stb )
És a lány rájönne erre és az osztagával együtt megakadályozná ezt.
kb ennyi , ha van észrevételetek vagy megjegyzésetek(jó/rossz kritika) nyugodtan jöhet

tudom kicsit hasonlít az Éhezők viadalára, de ez az ötletem már a film és a könyv megjelenése előtt keletkezett...
előre is köszi
15L

3

Mi legyen az oldalam neve?

Utazgatós képekről szólna.. Nem jut semmi eszembe!!

1

A tTorrent (pro) 1.2. 0.1 Mindig használom ki van irva Bugg mentes akkor használom 5 vagy 4 torrentnél leáll és újra indul mit kell evvel csinálni hogy menjen jól? Valaki segitsen

0

Hova vigyem el a legjobb barátnőmet 16. szülinapjára?

1

Tumblr-ön hogyan kell "ask" részt csinálni?

ask,tumblr,kérdező,követő

1

FONTOS! Me2everyone?

Sziasztok.
Hallottam a "Me2everyone" oldalról, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek biztonságok ez az oldal, és nem átverés?
Előre is köszönöm a választ.
Ha tapasztalatot is írnátok azt nagyon megköszönném :)

1

Honnan tudom megnézni?

Tudom van egy olyan oldal, hogy kiírja, hogy mennyi nap múlva lesz karácson. Melyik o9ldal és, hogy hívják?

1

Hogy tudom helyrehozni?

Az a helyzet,h az egyik baratnomnek bulit rendeze es egy sms-t veletlenul neki kuldtem es persze,h rajott.No ezt vajon,h tudom helyrehozni?(meglepetesbulirol van itt szo)

1

Magyarul mi ennek a memének a neve?

http://overlymanlyman.com/wp-content/uploads/2013/04/brakes-..
Előre is köszönöm a válaszokat :)

1

Kinek van kedve egy kis blogolvasáshoz?

Elkezdtem írni egy történetet blog formájában. Ezzel kapcsolatban szeretném ha véleményt mondanátok. Mivel a bejegyzések folyamatosan kerülnek fel, olyan emberkékre gondolok, akik még utóbb is egyszer-kétszer beleolvasnának.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!