Találatok a következő kifejezésre: Mit takar a kifejezés, hogy (11 db)

igénytelen [email protected]!
Ne a kakira gondolj...
a férfi miután seggbe durrantotta a csajt, azonnal a szájába helyezi a péniszét, majd beleélvez. a szájból szarral kevert sperma távozik.
A kérdező hozzászólása: Fúj... :D
látod. kellett neked megkérdezni. :D
A kérdező hozzászólása: Csak már több helyen olvastam/hallottam, és nem igazán értettem, de gondolhattam volna, hogy valami ilyesmi... :D :D
Már hogy érted azt, hogy "takar"? Ha létezik a pornóban matematikai pontosságú megnevezés, akkor ez az.
Plazma még az anyádat is gerincre vágja. :D
Nem feltétlenül jár élvezéssel is, és fõleg nincs ürülék olyankor a péniszen, hiszen ahol ezt alkalmazzák, azaz elsõsorban a pornóban, ott a nõk nagyon alaposan kimossák magukat elõtte. Egyszerûen csak annyi, hogy análisan szexelnek, a pasi dugja egy ideig a csaj seggét, majd kihúzza a farkát, és úgy, ahogy van, beteszi a szájába. Aztán némi szopás után általában folytatja a csaj seggének a dugását. És így felváltva, amíg tényleg el nem élvez.

Mit takar az a kifejezés, hogy drámai? Mit jelent, ha például egy képre vagy egy írásra azt mondjuk?

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy valami erõsen konfliktusos történést ábrázol a kép, vagy ír le mû.

Azt jelenti, hogy valami erõsen konfliktusos történést ábrázol a kép, vagy ír le mû.

Mit takar pontosan az a kifejezés, hogy: jegybanki alapkamat?

Közgáz órára kell, + házi, és sehogy se találok pontos megfogalmazást...de még csak egy körülhatárolható dolgot se! Kérlek, segítsetek

Legjobb válasz: Nem kereshetted túl sokáig. Google 5. találat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kamat Tisztán, és még mérnökként is érthetõen le van írva benne.

Nem kereshetted túl sokáig. Google 5. találat: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kamat Tisztán, és még mérnökként is érthetõen le van írva benne.

Mit takar az a kifejezés, hogy "akkordgitár"?

Az elektromos gitárok között egy típus? Vagy inkább egy olyan felhasználását jelenti a gitárnak pl. egy együttesben a megnevezés, hogy a játékos csak akkordozik, és úgy kíséri az énekest? Mert én ott láttam egy xy zenész neve mellett, h xy:akkordgitár.

Legjobb válasz: Én arra tippelnék, hogy a gitáron csak akkordokkal játszik, akkordlehúzásokkal, és nem bont pl.

Én arra tippelnék, hogy a gitáron csak akkordokkal játszik, akkordlehúzásokkal, és nem bont pl.
Az együttesben betöltött funkciójára utal. Nincs külön ilyen típus.

Lányok! Nálatok mit takar az a kifejezés, hogy egy pasi határozott?

...avagy határozatlan?

Legjobb válasz: Pontosan azt, amit jelent a maga a szó. Legyen határozott, vagyis álljon ki az igazáért, ne hunyászkodjon meg, tudja mit akar, van egészséges önbizalma, nem hagyatkozik mindig a barátnõjére, ha valamit el kell dönteni.

Pontosan azt, amit jelent a maga a szó. Legyen határozott, vagyis álljon ki az igazáért, ne hunyászkodjon meg, tudja mit akar, van egészséges önbizalma, nem hagyatkozik mindig a barátnõjére, ha valamit el kell dönteni.
Az, hogy nagy a farkam, és tudom :D
gazdag/nem gazdag
Nem én lettem megszólítva, mert pasi vagyok, de... Ha kirándulunk és a kék jelzést követjük, akkor én piros jelzésre is el tudom vinni a társaságot. Elhiszik, hogy arra kell menni. Ha be akarok "húzni" egy lányt táncolni, akkor kb. 5 másodpercbe és egy mozdulatomba, talán egy-két szavamba kerül.
Az ha a mondatát úgy kezdi, hogy " úgy határoztam ..." :D Es amikor már elmondta akkor már határozott !! :-)
határozott az, aki tudja, mit akar. ha valamit el akar érni, azt eléri. van célja. nem csak sodródik az árral, hanem egy bizonyos irányba halad. van egy terve. van véleménye és kiál mellette, de nem érvek nélkül ismételget, hanem intelligensen vitázik. ha valaki megtetszik neki, akkor lép felé, tudatja ezt vele, nem ijed meg. határozatlan az ennek az ellentéte, kiegészülve még talán azzal, hogy egy kapcsolatban mindenre rábólint, papucs.

Mit takar az a kifejezés, hogy hipoallergén?

Legjobb válasz: nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiás reakciót vált(h)a(t)nak ki.

nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiás reakciót vált(h)a(t)nak ki.
ELVILEG kevésbé allergizál, mint egy átlagos dolog. Gyakorlatilag az isten se tudja, hogy mi okozhat allergiát - úgyhogy nincs nagy jelentõsége.
A gyártás során igyekeztek kerülni azokat az összetevõket, amikre sok ember allergiás. Például ilyen a mogyoró, a paradicsom, a szója, a parlagfû virágpora. Amúgy gyakorlatilag bármelyik, a természetben elõforduló fehérjére allergiás lehet, ami alsó hangon is több százmilliárd lehetséges allergént jelent.

Szamotokra mit takar a " modern lakas" kifejezés? Hogyan irnatok le egy " modern lakast"?

Legjobb válasz: nem nagyi-style bútorok vannak benne. semmi klasszikus festmény, vagy kárpit. perzsaszõnyeg kizárva. színes, sehol sem fehér a fal, egyszerû, egyenes vonalú bútorok. a hideg kiráz a cigány-barokk stílustól. akkor már inkább szocreál.

nem nagyi-style bútorok vannak benne. semmi klasszikus festmény, vagy kárpit. perzsaszõnyeg kizárva. színes, sehol sem fehér a fal, egyszerû, egyenes vonalú bútorok. a hideg kiráz a cigány-barokk stílustól. akkor már inkább szocreál.
Jól szigetelt épületben világos, a funkcióhoz illõ méretekkel (sem túl nagy, sem túl kicsi) rendelkezõ helyiségek, egyszerû, praktikus, élhetõ elosztás, színes, meleg falak, funkcionális, lehetõleg felesleges diszítés nélküli bútorok, gépesített háztartás. Nagyjából ennyit.
fehér falak, laminált padló kevés bútor fõleg világos színekben.pihe puha szõnyeg.nagy tévé nagy tévé asztallal.a konyha mindennel felszerelve.stb..én is ilyenben szeretnék lakni de soha nem lesz rá pénzünk.

Mit jelent az tulajdonképpen, hogy állhatatos? Mit takar pontosan a kifejezés?

Legjobb válasz: kitartó, nem lehet eltántorítani a céljától, elveitõl

kitartó, nem lehet eltántorítani a céljától, elveitõl

Elmondaná nekem valaki, hogy mit is takar a neo protestáns kifejezés?

Utánanéztem , de nem nagyon találtam semmit se .

Legjobb válasz: Kb. mint a Hit gyülekezete.

Kb. mint a Hit gyülekezete.
A neoprotestáns kifejezés azokat a felekezeteket jelöli, akik a reformációnál jóval késõbb váltak ki különbözõ protestáns felekezetekbõl. Például a református, evangélikus vagy a baptista protestáns felekezetek, viszont a pünkösdisták, akik a huszadik század eleje felé lettek egyház, már neoprotestáns.
Új keresztény.
A kérdező hozzászólása: Egy kicsit bõvebben ? Mik az elképzeléseik , miben Újak a régiekhez képest .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Hogy kell alfaként viselkedni a lányokkal (pl csajozáskor)? Mit takar ez a kifejezés? Kort nemet is.22f

Mostanság sokat hallani, hogy alfahim meg stb..

Legjobb válasz: Legyél bunkó paraszt, különösen a nálad "gyengébb" fiúkkal, nézz le mindenkit, hord undorító izompólókat, lehetõleg hófehéret, hogy a "napbarnította" bõrödet kihangsúlyozza, vagy pedig élénk babarózsazsínt...

Legyél bunkó paraszt, különösen a nálad "gyengébb" fiúkkal, nézz le mindenkit, hord undorító izompólókat, lehetõleg hófehéret, hogy a "napbarnította" bõrödet kihangsúlyozza, vagy pedig élénk babarózsazsínt...
Legyél lekezelõ és öntörvényû.
2. vagyok, 20N
Szerintem ne próbálkozz olyan lenni. Ha te alapjában nem vagy az, az utánzat inkább nevetséges, mint vonzó.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok ilyen, csak olyan sokat hallom mostanság és nem igazán tudom mi ez és miért jo..
Nemtom h alfahímnek számítok-e, de sose volt bajom a csajozással :D Nem árt ha jól nézel ki, tudod h mi áll neked jól meg mi nem, stb. Amit a második írt h bunkónak kell lenni sztem nem igaz, mert senki nem bírja a bunkó parasztokat :D 1xûen legyél laza, ha van egy csaj akkor tudasd vele h tetszik, de azt is h te nem fogsz érte túlzottan teperni... egyébként az a tuti, ha megmutatod a csajoknak h te vagy a fõnyeremény és így nem neked kell teperni értük, hanem õk fognak érted ;) Mondjuk ha jól nézel ki meg van pénzed meg jó stílusod van ez nem nagy dolog :D Most nem akarok beképzeltnek tûnni de tudom magamról h többet érek mint sok másik srác ez tény, így nem nehéz elérni h rám hajtsanak a csajok :D 17/F
Nem lehet ezt megjátszani. Ha jársz egy társaságba és megismersz egyre több lányt, akkor megjön az önbizalmad. Ha szimpatikusnak és vonzónak találnak, akkor alfa hím leszel. Ha elegánsan éreztetni tudod a rivális pasival, hogy te vagy a nyerõ a kiszemelt lánynál... Ha már az egyik lány tapad rád, akkor a többi is másként fog rád tekinteni. A többi pasi csak azt látja, hogy nem teszel semmit, mégis a legtöbb lánynak tetszel. Szép lassan elkerülik a felségterületedet. Nem kell ehhez bunkónak lenni! Normálisan és õszintén kell viselkedni. Nem árt, ha minimálisan adsz magadra. 35/F
Jujj, az elso par valaszolo az ekes peldaja annak, mennyire sokan felreertik ezt a fogalmat. Alfa himnek lenni nem egyenlo a bunkosaggal.Oldalakon at regelhetnek a dologrol, de most megprobalom tomoren osszefoglalni. Kezdjuk a dolog hatterevel: Az "alfa him" ismeros lehet a termeszetbol, gyak. minden csoportban elo emlosallatnal van a csoportban egy alfa, o a legnagyobb, legerosebb, o a vezer.A szaporodas az o elojoga, a tobbi himnek csak akkor jut nosteny, ha nagyon nagy a csoport. Nalunk, embereknel is hasonloak voltak a jatekszabalyok eredetileg, de mikor elkezdtunk torzsekke szervezodni, az egyen fizikai erejerol a karizmara, szervezokezsegre es hatarozottsagra terelodott a hangsuly.Magyaran az lett az alfa him, aki kepes volt vezetni a tarsait. Hogy jon ez a mai korhoz?Ugy, hogy a jatekszabalyok ma is ugyanazok, hiszen osztonszinten nem kulonbozunk a tobb tizezer evvel elottunk elt oseinktol. A noknek egyszeruen "jo uzlet" a legratermettebb, leghatarozottabb ferfit valasztani, akirol feltetelezik, hogy 1.Meg tudja vedeni oket 2.Szerez elelmet 3.Mas nok is ot valasztanak 4.Jo geneket orokit De hogy a konkret kerdesedre valaszoljak, miszerint mit hogyan kell alfakent viselkedni, nehany alapdolog: 1.Hatarozottsag, magabiztossag Ha a nok latjak, hogy felsz toluk, ill. attol, hogy esetleg lekoptatnak, a jatek veget er, mielott elkezdodott volna.Meg kell tanulnod ugy banni a nokkel, hogy egyszeruen ne erdekeljen, mi a velemenyuk rolad, ne fuggj toluk egyaltalan. 2."Te vagy a dij" Az igazi alfa ritka, ezert nagy ertek, es ezt tudja is magarol.Ilyenforman, ne ugy tekints a dologra, mintha Neked kene pedaloznod, hogy elnyerd a not.Pont forditva van.Ha igazi alfa vagy, pedalozzon csak a no, hogy elnyerje ill. megtartsa a figyelmed. 3.Legy a ferfiak vezetoje Barati tarsasagban csak ugy indulj csajozni, ha Te vagy a vezeruk.Ugyanis a nok szamara mindig a vezer a vonzo.Ha nem vagy biztos a dolgodban, inkabb "fedezet" nelkul menj csajozni. 4.A "Magasabb statusz elve" Az egyik legfontosabb alapszabaly: a no szamara akkor vonzo egy ferfi, ha annak statusza magasabb, mint az ove.Tehat nagyon magabiztosnak kell lenned, es szinte "le kell kezelned" a lanyt (en ugy szoktam mondani, viselkedj ugy, mintha egy kislannyal beszelnel) 5.Testbeszed Az alfa him mindig "nagy helyet foglal".Az ut kozepen megy, nem a fal mellett meglapulva, ha leul, nem osszehuzza magat, hanem pont forditva.Egyenes tartas, peckes jaras, nyitott testbeszed, lassu, ertheto beszed.Nem kapkod, nem hadar, nem jon zavarba. Mindig magabiztos, nem fel kockaztatni, nem erdekli masok velemenye, magas ertektudata van. Es ez csak bevezeto volt, mondom, tudnek meg irni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!