Találatok a következő kifejezésre: Mit takar 30 (3 db)

Mit takar a 30. héten a nőgyógyászati vizsgálat?

Legjobb válasz: Én 26 hetesen voltam, akkor vettek kenetet, meg csináltak uhot. Legközelebb 32 hetesen hívott vissza, akkor még nem tudom mi lesz, szerintem csak egy kontroll, méhszájellenõrzés, majd 36 hetesen uh és vérvétel.

Én 26 hetesen voltam, akkor vettek kenetet, meg csináltak uhot. Legközelebb 32 hetesen hívott vissza, akkor még nem tudom mi lesz, szerintem csak egy kontroll, méhszájellenõrzés, majd 36 hetesen uh és vérvétel.
Nekem se méhszáj se semmi nem volt, csak csinált egy UHt.Mondjuk én TB finanszírozású rendelésre járok, és nem magánrendelõbe.

"Akár 30 napon belül készpénzben kifizetjük ingatlana árát" címszavú hirdetés mit takar? Ez komoly?

http://aprod.hu/hirdetes/akar-30-napon-belul-keszpenzben-kif.. Nagyon alacsony árat fizetnének,vagy hol a buktató? Hallott már Valaki ilyenr?l?:o Bár igaz lenne... Ez valami más?:

Legjobb válasz: Mondjuk most már legalább fizetõs adatbázis csinál, a "befektetõknek",de nem hinném, hogy tolonganak,amikor az apróhirdetések tele vannak magánszemélyek eladó ingatlanjaival, szóval a határozatindoklásának 9-11. pontja megint csak fennállhat: '9. A rendelkezésre álló iratokból (bevételi pénztárbizonylatokból) megállapíthatóan a vizsgált idıszakban az eljárás alá vont  269 ingatlan felméréséért és  182 érték-megállapításért kapott díjazást, miközben közremõködésével egyetlen egy ingatlanértékesítés sem történt. 10. Arra vonatkozó adat nem vált ismertté, hogy az eljárás alá vontnak lettek volna szerzõdött állandó befektetõi. Az eljárás alá vont az ingatlanok iránti érdeklõdésekrõl nyilvántartást nem vezet, elõadása szerint kb. 150 érdeklõdõ volt, azonban ezen állítást igazoló bizonyítékokkal nem szolgált. 11. A www.bankline.hu honlapon feltüntetett „konzorcium” – mely eldönti, hogy az ingatlan megvásárlásra kerül-e az eljárás alá vont által, vagy egyéb befektetı felé kerül kiajánlásra – eljárás alá vont családjának tagjait jelentette"

Mondjuk most már legalább fizetõs adatbázis csinál, a "befektetõknek", de nem hinném, hogy tolonganak, amikor az apróhirdetések tele vannak magánszemélyek eladó ingatlanjaival, szóval a határozatindoklásának 9-11. pontja megint csak fennállhat: '9. A rendelkezésre álló iratokból (bevételi pénztárbizonylatokból) megállapíthatóan a vizsgált idıszakban az eljárás alá vont  269 ingatlan felméréséért és  182 érték-megállapításért kapott díjazást, miközben közremõködésével egyetlen egy ingatlanértékesítés sem történt. 10. Arra vonatkozó adat nem vált ismertté, hogy az eljárás alá vontnak lettek volna szerzõdött állandó befektetõi. Az eljárás alá vont az ingatlanok iránti érdeklõdésekrõl nyilvántartást nem vezet, elõadása szerint kb. 150 érdeklõdõ volt, azonban ezen állítást igazoló bizonyítékokkal nem szolgált. 11. A http://www.bankline.hu honlapon feltüntetett „konzorcium” – mely eldönti, hogy az ingatlan megvásárlásra kerül-e az eljárás alá vont által, vagy egyéb befektetı felé kerül kiajánlásra – eljárás alá vont családjának tagjait jelentette"
Ez az aprodos hirdetés engem is érdekelne... kár h nem tudom felhivni
A kérdező hozzászólása: Nem valós a szám, vagy miért?

Hallotam a féregtablettás "fogyókúráról", ez mit takar? És ha az ember már megfertőzte magát valaki, hogyan lehet belőle meggyógyulni? És az igaz, hogy több híresség is ezzel fogyott le még régebben a 20-as, 30-as, 40-es években?

Legjobb válasz: fúú... én is hallottam ilyenrõl hogy leengedsz magadba férgeket akik belülrõl felzabálnak... nem hiszem hogy árulnak ilyesmit és nem a legkellemesebb módja afogyásnak... csak akkor csináljh ilyesmit ha az alakod fontosabb mint az életed. inkább egyél kevesebbet és sportolj. egybk valóban alkalmazták.

fúú... én is hallottam ilyenrõl hogy leengedsz magadba férgeket akik belülrõl felzabálnak... nem hiszem hogy árulnak ilyesmit és nem a legkellemesebb módja afogyásnak... csak akkor csináljh ilyesmit ha az alakod fontosabb mint az életed. inkább egyél kevesebbet és sportolj. egybk valóban alkalmazták.
Bélféreg-petéket tartalmazó kapszulákat kell lenyelni. A peték kikelnek a bélban és a kis bélférgek a béltartalomból táplálkozva csökkentik az abból felhasználható anyagokat. Egyszerûen eleszik tõled a béltartalmad hasznos anyagait. Szerintem eléggé undorító és veszélyes módja afogyókúrának. Meggyógyulni valami féreghajtó gyógyszerrel lehet szerintem. Biztosan van olyasmi gyógyszer embereknek is, mint amit akutyáknak adnak bélféregre. Igen, én is hallottam hogy ez régen nagy divat volt. De sokan bele is betegedtek. Végülis az önhánytatás se mai találmány, csak régen kevesebben éltek vele.
ha le szertnél fogyni egyáltalán nem kell koplalni az elõttem szóló elég hülyeséget írt. Sûrûbben(2-3-4 óránként) kell kisebb adagokat enni! és persze kell mozogni is, mozgás után pedig fél órán belül enni. Rggelire sokat, vacsira kevesdebbet és/vagy könyebbet.
Kis aligátorokat kell nyelni, az sokkal hatásosabb. :-)
Nem tudom hogy kerültem ide... jó régi kérdés! Amúgy bélférgekkel kapcsolatban... úgy tudom hogy csak mûtéttel szabadulsz meg tõle... ugyanis a bélben (nem tom h vékony vagy vastas) van beakasztkodva és azt hajthatod akár mivel az ott marad amíg ki nem csippenti az orvos!!! Sok sikert hozzá és sok heget xD(N)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!