Találatok a következő kifejezésre: Mit töltsek és honnan, hogy (5 db)

Mit töltsek le és honnan, hogy FPS játékokon tudjak játszani Xfire-n keresztül?

Konkrétan 2 játékra gondoltam: Call of Duty 4 és a Counter Strike Source. Belépek Xfire-be megnézem a szervereket, de belépek és mindig más hülyeséget ír ki. Egyik haverom már egyszer megcsinálta a Call of Duty 2-vel, hogy tudjak vele multiplayerben játszani, de nem emlékszem hogy kell és már a haverom sem emlékszik arra, hogy hogyan kell megcsinálni.

Legjobb válasz: Semmit sem kell tenned ahhoz, hogy Xfire-n "keresztül" tudj játszani a fenti címekkel. Az összes dolgod annyi, hogy elindítod az Xfire-t, bejelentkezel, aztán keresel szervert pl. steam-ben és belépsz. Ha egészen véletlenül nem jogtiszták a cod4 és a cs:s, akkor íj. (így jártál) Ha mindkettõ legális, akkor írd meg a "hülyeségeket" amiket kiír.

Semmit sem kell tenned ahhoz, hogy Xfire-n "keresztül" tudj játszani a fenti címekkel. Az összes dolgod annyi, hogy elindítod az Xfire-t, bejelentkezel, aztán keresel szervert pl. steam-ben és belépsz. Ha egészen véletlenül nem jogtiszták a cod4 és a cs:s, akkor íj. (így jártál) Ha mindkettõ legális, akkor írd meg a "hülyeségeket" amiket kiír.
Mi az az adobe reader photoshop?
"Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" Mi van itt a fejekben jogértelmezés terén? Egyébként egy hónapra nem mindegy, milyen nyelvû? Úgyis csak kipróbálásra használhatod...
"jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális" ...de, nem is kér kódot!
A kérdező hozzászólása: jah és ez egy 30 napos próba verzió nem illegális
A kérdező hozzászólása: Hát egyik haveromtól halotam hogy töltsem le és van hozzá kód is
nincs, külön magyarítás hozzá! Alapból adja ki az Adobe, a magyar (HUN) verziót!
mivel egy 300 - 400 ezer Ft-os, profi programról van szó, (ami nem mellékesen azonnal csatlakozik a webre, ahogy elindítod, /ha nem tiltottad le!!!/ és már ki is lõtte az Adobe, hogy egy illegális verziót akarsz használni! Ezek után, még csodálkozol, hogy a tört verziók nem mûködnek megfelelõen?
A kérdező hozzászólása: igen csak elírtam köszi a választ
"Adobe reader photoshop cs5" ilyen nem létezik! Adobe Photoshop CS5 HUN Full download torrent ezt másold be a Google keresõmezõjébe, és Enter.

WIN 7-tel nem kompatibilis a Nero? Mit és honnan töltsek le, hogy legyen egy működőképes lemezíró programom?

Legjobb válasz: Ashampoo burning studio Free - mindenféle feleslegtõl mentes, ingyenes író program, és perfektül mûködik Win7-tel, és valószínûleg Windows 8-cal is. Régóta ezt használom és nagyon elégedett vagyok vele. https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0710/CD-iro_szoftverek/A..

Ashampoo burning studio Free - mindenféle feleslegtõl mentes, ingyenes író program, és perfektül mûködik Win7-tel, és valószínûleg Windows 8-cal is. Régóta ezt használom és nagyon elégedett vagyok vele. https://www.ashampoo.com/hu/usd/pin/0710/CD-iro_szoftverek/A..
Nekem a Win7 saját lemezírója tökéletesen megfelel.Zenei CD-t, filmet sõt ISO progit is írtam ki vele és príma!
+1 szavazat az Ashampoo Free-re. Évek óta használom win 7 és xp alatt egyaránt, teljes elégedettséggel.


Hogyan lehet ingyen WoW-ozni? Mit és honnan töltsek le?

Legjobb válasz: Normálisan sehogy nem lehet ingyen. A klienst meg tudod szerezni (torrent oldalak, pl., de lehet, hogy a Blizzard-tól is letölthetõ, ezt nem tudom), és lehet találni "kalóz" szervereket, de meg sem közelítik a battle.net színvonalát. Nem éri meg.

Normálisan sehogy nem lehet ingyen. A klienst meg tudod szerezni (torrent oldalak, pl., de lehet, hogy a Blizzard-tól is letölthetõ, ezt nem tudom), és lehet találni "kalóz" szervereket, de meg sem közelítik a battle.net színvonalát. Nem éri meg.

Ha nincs tb-m honnan tudom letölteni a szükséges papírokat hozzá? Néztem a nav oldalán, de nem találtam. Valaki leírná nekem, hogy mit és hogy töltsem le?

Legjobb válasz: A nav oldalán én nem tudok kiigazodni, de ha bemész a navhoz akkor ott a kezedbe nyomnak minden papírt ami kell és még segítenek is kitölteni. :)

A nav oldalán én nem tudok kiigazodni, de ha bemész a navhoz akkor ott a kezedbe nyomnak minden papírt ami kell és még segítenek is kitölteni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!