Találatok a következő kifejezésre: Mit szoktak ajándékozni (4 db)

Friss házasok mit szoktak ajándékozni 1. közös karácsonykor a feleségüknek?

Legjobb válasz: Szokás? Ááááá és ha nem kapott volna semmit, csak pl egy csókot, és köszönöm hogy vagy nekem-et, el(is)válik) nem semmi. És mondd, õ mit adott neked?

Szokás? Ááááá és ha nem kapott volna semmit, csak pl egy csókot, és köszönöm hogy vagy nekem-et, el(is)válik) nem semmi. És mondd, õ mit adott neked?
Ez nagy buta dolog tõle. Isten ments ilyen nõtõl!
Egyáltalán nem szokás...
A friss házasok ugyanolyan emberek mint a már nem friss házasok, és a még nem házasok, és a szinglik, és a... Bármit vehetsz neki
jajjjj!milyen kérdés ez?nem lehet általánosítani
Mármint, helyesbítek, bármilyen ajándék megteszi :D Mert kicsit értelmetlen lett a válasz, tekintve nemtom melyik fél tette fel a kérdést :P
Egyébként így belegondolva az ékszert én nem romantikus ajándéknak tartom... nagyon sokminden van ami romantikus, de ez nem errõl szól
Az esküvõtök kinagyított képe az a romantikus ajándék? Eddig nem volt meg az albumban? Felszegeled a nászágy fölé, a Mária kép, és Jézus közé? Ferrero+alsógatya, jól megerõltette magát! Cserébe meg gyémántot várt?
Vidd el egy jó étterembe vacsorázni, vegyél neki egy csokor rózsát, utána irány egy színházi elõadás. Ha ez sem felel meg neki, akkor csak az a baja, hogy nem tud dicsekedni a barátnõinek a drága ajándékokkal. Egyébként én 2 év együttélés után húsdarálót kaptam karácsonyra. Meglepõdtem, de nem kezdtem el bõgni, meg hisztizni. Lehet, hogy éppen menstruál és most kicsit ideges. Ha holnap újra normális lesz, akkor mondd el neki, hogy te férfi aggyal gondolkodsz és nem romantikus ajándékot vettél, hanem olyat, aminek hasznát veszi. Te mit fogsz kezdeni a füstölõvel? Semmit. Teljesen haszontalan dolog. Ennyi erõvel kivághattál volna neki rózsaszín kartonból egy szivecskét. Az elég romantikus lenne?
Kezd elegem lenni az olyan nõkbõl, akik hisztiznek a k*rva ajándék miatt!! Ki nem sz*rja le, de úgy õszintén??? Rohadtul nem érdekelne, hogy mit kapok a szerelmemtõl, ha velem lehetne, de nem lehet, nincs velem!! Egy olyan hisztis libával van, mint a te feleséged is! Nemhogy örülne, hogy veled lehet! Ezt nem hiszem el!! Elnézést, de kicsit ki vagyok borulva... :(
Friss házasoknak hány feleségük van az 1.közös karácsonyukon?
Én pl. nem is kaptam ajándékot. Egy medált kértem a párom képével - 1000ftos alumínium verzió, mert allergiás vagyok az ezüstre meg társaira -, és nem kaptam semmit a végén mert drágám azt várta hogy csináljam meg én a fényképet... a nagy költekezésben meg anyósomtól kezdve az összes rokonra jutott ajándék rajtam kívül. Mégsem szóltam egy rossz szót se, mosolyogva kapta a párom a hiányzó 20k-t az új számítógépéhez. Nem érdemelt volna az a liba egy darab [email protected] se 20/L
3 hónapja vagyunk házasok. Könyvet, dvd-t és egy ezüst fülbevalót kaptam karácsonyra. Utóbbi is csak azért, mert én választottam anyósomnak és férjem nagyijának karácsonyra fülbevalót, és ez nagyon megtetszett. Amúgy SEMMILYEN alkalomra nem szoktam ékszert kapni és várni. Fura hozzáállása van a feleségednek. Nem tudom... a karácsony nekem nem egy romantikus ünnep. Más a Bálint nap (aki megtartja, nekünk akkor volt az eljegyzésünk), és a házassági évforduló. De a karácsony... na mindegy.
Írta itt mindenki, hogy pénzéhes és hisztis a nõ. Ilyeneket nem írok, nem szabad ismeretlenül megítélni valakit. Ha érdekel, leírom a saját hasonló esetem. Nekem is volt olyan nõm, aki az elsõ együtt töltött karácsony után hatalmas cirkuszt csinált abból, hogy nem valami nagyon értékeset kapott, panaszkodott mindenkinek hónapokon keresztül. Pedig jól tudta, hogy akkor éppen megszorultam anyagilag. Még egy évvel késõbb, szakításkor is ezt hallottam tõle. A szakítás okát kitalálhatjátok, de segítek, nem tudtam neki elég luxus körülményeket biztosítani. Csak épp olyat, hogy sok nõ szívesen lett volna a helyében, de õkelme telhetetlen volt. Bízom benne, hogy a feleséged valójában nem ilyen és hosszú, boldog házasságotok lesz. Öregedjetek meg együtt, becsüljétek meg és szeressétek egymást, mert pusztán az, hogy van kit szeretni s van ki szeret, többet ér a világ minden aranyánál, kincsénél.
Nem hiszem, hogy meg kellett volna sértõdnie ezen, hiszen szeretettel adtad, amit adtál. Mi nem is nagyon veszünk egymásnak semmi meglepit Karácsonyra (ez a második közös Karácsonyunk, házasokként az elsõ). Most ünnepek elõtt vettünk magunknak gofrisütõt, a párom még vett nekem egy Avon-os fülbevalót, meg krémet amit választottam. Nincs is sok pénzünk, hogy nagyobb ajándékokat vegyünk. De annyi szeretetet kapok tõle, hogy ez a legnagyobb ajándék! :)
máskor mondja meg neked, hogy mit kér, aztán max megmondod neki, hogy nem futja a költségvetésbõl
Házassági évfordulóra romantikusat? A férjem romantikus és figyelmes. Minden évben vörösrózsát kapok tõle, már 30 éve. Az elsõ évben csak egy szálrózsát, majd évente eggyel többet.Mellette egy kártya, amiben leírja, hogy szeret és köszöni, hogy vagyok neki és a gyerekeknek. Este pedig elmegyünk egy jó étterembe. A 25.-ik évfordulón volt benne egy szép gyûrû is. Ettõl többet mit kívánhat egy feleség?
"MIt adhatnék neki az 1. házassági évfordulónkra nemsokára lesz ami romantikus?" Adj neki egy példányt a válókeresetbõl! Most rúgd ki, amíg nem késõ! Ja, és mutasd meg neki ezeket a válaszokat!
évfordulóra, ha engedi a pénztárcád borítsd el az egész lakást vörös rózsákkal, és fõzz neki valami finom vacsorát (ha nem tudsz fõzni, oldd meg vhogy)utána egy forró közös fürdõ illóolajokkal, maszirozd meg a fürdés után és irány az ágy... ha ez nem elég neki, akkor passz
A kérdező hozzászólása: de ékszert vagy ilyesmit?vagy ruhanem is jó?
A kérdező hozzászólása: de durcizik mert nem ékszert kapott, nem tudtam hogy ez lenne a szokás
A kérdező hozzászólása: Tehát az a baja hogy nem romantikus ajándékot kapott. Én kaptam esküvönk kinagyitott faliképét ruhanemüt füstölöt gyertyát alsónacit ferrero rochét õ ruhát kapott és kabátot
A kérdező hozzászólása: Sír.De hát én nem tudtam. Ö nagyon romantikus faliképünk stb.MIt adhatnék neki az 1. házassági évfordulónkra nemsokára lesz ami romantikus?
Elég pénzéhes lehet a nejed! Örülhetne annak az ajándéknak is , amit kapott. Amit te kaptál, azt sem nevezném romantikusnak. Az esküvõi képet pedig nem is tartom annak!
uhh hisztérika :D remélem jók az idegeid :)
Tudod mit javaslok neked?Hisztizz te is, mert nem ROMANTIKUS ajándékot kaptál.Nagyon komolyan momdom, kíváncsi vagyok a reakciójára!
No komment... Miért kellett volna ékszert adni? lehet én élek más felfogásban. Így nem tud majd dicsekedni a munkatársainak/barátnõinek. Amennyiben nagyon jó anyagi körülmnyek között éltek, akkor valahol érthetõ, h nem ruhát várt, mert bármikor megveheti magának, de ha nem, akkor meg végképp nem értem.
A kérdező hozzászólása: de én romantikust kaptam...
De mondd azt, hogy szerinted ez nem romantikus. És neked sem tetszik az õ ajándéka.
Szerintem is a válópert add be. Kiakad mert nem ékszert adtál? MIEZ?

Mikor szoktak ajándékozni Magyarországon? Ma (24) vagy holnap (25)?

Legjobb válasz: 24-én, vagyis Szentestén, azaz ma este.

24-én, vagyis Szentestén, azaz ma este.
ma családdal 4en holnap mamámékkal rokonokkal azután másik városba rokonokkal
24-én szenteste, az ünnepi vacsora után 6-7körül.
Szerintem ezt családja válogatja. Mi pl. 25-én.

Mit szoktak manapság ajándékozni óvodai ballagásra fiú gyereknek?

Legjobb válasz: A keresztlányom is most ballag és õ is órát kért,így szerintem az jó ötlet.

A keresztlányom is most ballag és õ is órát kért, így szerintem az jó ötlet.
Az én fiam is most fog ballagni, valószínûleg órát fog kapni, mivel most ismerkedik vele komolyabban(mármint a mutatók helyzetével), így mire suliba megy, meg is fogja tanulni!És milyen nagyfiús egy karóra! :)

Hamarosan egy éve vagyunk együtt barátommal, dilemmában vagyok vegyünk-e egymásnak valamit? Mit szoktak ilyenkor ajándékozni?

Legjobb válasz: Az én párom értékelte a hülyeségeimet amit csináltam neki. Pl. készítettem neki fotóalbumot a képeinkbõl idézetekkel és a végére csináltam egy kis rekeszt "top secret" felirattal amibe szexi képeket raktam, még most is nézegeti idõnként pedig nem most volt, lehet azért. :) Meg egyszer boxert vettemé és arra festettem vicceset textilfestékkel. Szóval ilyesmi, de arra számíts hogy ha nem hozod föl neki a témát tuti elfelejti az évfordulót és ne essen rosszul.

Az én párom értékelte a hülyeségeimet amit csináltam neki. Pl. készítettem neki fotóalbumot a képeinkbõl idézetekkel és a végére csináltam egy kis rekeszt "top secret" felirattal amibe szexi képeket raktam, még most is nézegeti idõnként pedig nem most volt, lehet azért. :) Meg egyszer boxert vettemé és arra festettem vicceset textilfestékkel. Szóval ilyesmi, de arra számíts hogy ha nem hozod föl neki a témát tuti elfelejti az évfordulót és ne essen rosszul.
Mi március 31.én leszünk 1 évesek:) De megbeszéltük, hogy nem lesz ajándék...Megismételjük az elsõ randinkat, úgy ahogy volt és a végén elmegyünk egy romantikus étterembe... Nemsokára esküszünk...így inkább a házassági évfordulónon veszünk magunknak közösen ajándékot:) )
NEm az a fontos mit:) "az az ajándék h adod" hidd el...találj ki valami eredetit...készitheted esetleg Te magad az ajándékot...az ajándék tükrözze h Te valóban szereted:) adj neki valami eredetit:)
nem akarlak kétségekbe kergetni, de a pasikra nem jellemzõ, hogy tudnánk az évfordulókat. Arról nem is beszélve, hogy mi jellemzõen nem az elsõ puszitól, vagy kézfogásos sétától számítunk ilyeneket... Szóval nehogy úgy járj, hogy a pasid bután néz rád, amikor beállítasz az ajándékoddal, mert fogalma sincs, hogy mi van. A másik, a mit szoktak... nos, szoktak macit, szivecskés párnát stb. Ezekkel az a baj, hogy örülönk ugyan nekik "Ó, de aranyos...", de nem igazán tudunk a dologgal mit kezdeni. Ilyen dolgoknak a mi életünkben igazából nem nagyon van helyük. (pl. hova tegyük???) Inkább valami praktikusat vegyél ajándékba, mi a mütyûröket szeretjük, mint bicska, laposüveg, toll, öngyújtó stb. Esetleg sokpengés, rezgõs hi-tech borotva...(tipikus, hogy a nõ turmixgépet kap ajándékba és megsértõdik, mert az csak egy lelketlen gép, a pasi meg bevágja a kapott nyakkendõt/pulóvert a többi közé, mert minek mégegy) Szóval óvatosan, mert nagy pofáraesés lehet a dologból.
Én egy szép kis ezüstgyûrût kaptam a páromtól. Azóta is megvan. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!