Találatok a következő kifejezésre: Mit szokat elso (8 db)

Mi az első benyomás egy szép lányról akinek ... szinű haja van? Ugy értem mit gondoltok egy csajról aki szép, és szőke/fekete/barna/vörös haja van , ugy hogy nem ismeritek csak látjátok az utcán...

Legjobb válasz: a 9:18 as iro vagyok ismet:) meg talaltam egy erdekes odlalt ahol ir meg par dolgot a hajszinekrol :) http://csajszijaim95.mindenkilapja.hu/?m=2011743 nekem ez az oldal nagoyn tetszik leragadtam en is melette meg sminkeket is ir hogy melyik hajhoz mi illik :) remelem te neked is tetszik majd:P

a 9:18 as iro vagyok ismet:) meg talaltam egy erdekes odlalt ahol ir meg par dolgot a hajszinekrol :) http://csajszijaim95.mindenkilapja.hu/?m=2011743 nekem ez az oldal nagoyn tetszik leragadtam en is melette meg sminkeket is ir hogy melyik hajhoz mi illik :) remelem te neked is tetszik majd:P
Szerintem arra godnoltal hogy pl ha szoke valaki akkor az artatlan szuzies vedelemzo benyomast kellt.... a voros szenvedelyeset sexiset es tuzeset....a fekete demonit extravagansat karaktereset....a barna pedig kiegyensulyozott eszes barna nore utal :) amugy itt olvashatsz meg piciket rola: http://www.lifemagazin.hu/lassuk_milyen_szinu_a_hajad_h16hu... remelem en tudtam segiteni mert ertettem azert a kerdesed :)
Semmi különöset nem gondolok. ha jó áll neki a hajszín akkor megállapítom, hogy de jó a haja, ha meg nem, akkor meg azt, hogy nem áll neki jól. ennyi.
Ird le a kerdesedet erthetobben!
Nem azért de itt hol van sértõ válasz?? Igazából a kérdést nem igazán értem szal most azt kérdezed hogy mit gondolunk azokról a szép lányokrol akiknek szõke...stb színû haja van??VAgy festett? -Semmit.Ha jól áll neki akkor nyert ügy van ha nem akkor meg majd befesti.
Mindenkinek olyan színû legyen, ami a legjobban áll neki!Kir érdekel, hogy kinek milyen?Ha valakinek a fekete tetszik, akkor legyen olyan, ha babakék hajjal érzi jól magát akkor olyanra festesse, és ha tetszik neki az eredeti hajszíne, akkor ne festesse be!Ennyi!Ezen mit kell gondolkozni???
A kérdező hozzászólása: a kérdésben az lenne hogy akinek (...) szinû haja van csak megváltoztatták ...
A kérdező hozzászólása: na neked meg mi a franc bajod van ??? rohadtul nem ez volt a kérdés hogy :"Mit gondoltok kinek milyenre kéne festeni a haját?" , mert a te bunkó válaszod ehhez stimmelt volna ... jesszus nem is értelek mért kellet ilyen szemét választ adni :( :@
A kérdező hozzászólása: aha kösz ..jófejek vagytok .. igazán .nemtom ebben a kérdésben mi olyan bántó de mind1..kösz aki hasonló szépet akar irni az inkább tartsa meg magának és du*ja fel a .... thx
Konkrétan leszarnám õket:)
büdös ribanc csak a pénzre megy amúgy én is leszarom
A kérdező hozzászólása: Az nem tudom hogyan döntené meg a felém táplált sztereotípiát.. ezen felül nem hiszem hogy vonzódni tudnék egy ilyen fiúhoz, mivel a férfias férfiakat kedvelem. Ezen felül az eddigi barátaimnál épp azért szóltak meg hogy miért "ilyenekkel" vagyok. Látod.. az embereknek semmi sem jó. :) Tehát se sztereotípiát nem döntenék meg, se nem lennék boldog egy olyan valaki mellett akihez nem vonzódom. A mostani barátom egyébként az elsõ akiben elõször a külseje fogott meg. Az eddigi barátaimnál mindig a belsõ, aztán elfogadtam a hozzá tartozó külsõt, de olyan vonzalmat sosem tudtam személyüknek szentelni, mint a mostani párom esetében. Tehát ez így van jól, kedves válaszoló, nem látom értelmét hogy lecseréljem életem párját. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem abban semmi önimádat nincsen, hogy tisztában vagyok vele, tudok fõzni. :) Ez is sokat hozzátesz ahhoz, hogy a párom szerint "remek feleség alapanyag" vagyok.:D Nem tartom önsztárolásnak, ha valaki belátja hogy fincsi kajákat dob össze. :)
"véleményem szerint eléggé jól remekelek a konyhában" Ez megint egy picit önimádatot sugall.(szerintem) Gondolom azt tudod hogy más véleménye (is) számít hogy finomat fõztél sütöttél vagy nem? Lehet neked ízlik..... érted? Vagy rosszul fejezted ki magad? Mutasd már magad! Facebook Iwiw?
A kérdező hozzászólása: -m
A kérdező hozzászólása: És nem [email protected] a páromat, mert valószínûsíthetõen sokkal értékesebb ember mint te. :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha már a sztereotípia a téma.. :) Külsõm "bruttója" hogy "cicababa" vagyok.. Nem kérdõjelezem meg hogy létezik a fogalom, mert ha van olyan hogy cicababa akkor én lehetnék az "alma meter" e "szubkultúrának".
A kérdező hozzászólása: 19 éves egyetemista vagyok.:) Amúgy igen, véleményem szerint eléggé jól remekelek a konyhában. :D Utolsó elõtti válaszolón jót nevettem.. :D:D
Jajj most vettem észre, te lennél a cicababa? :D Most haltam meg a röhögéstõl... És nem azért mert nem hiszem el, hogy hijj de csini vagy és van egy kigyúrt [email protected], hanem azért, mert én még életemben nem hallottam csajt úgy beszélni magáról, hogy én vagyok a cicababa.
Kíváncsi vagyok. Mondhatnám hogy rakjál képet a meztelen testedrõl és én majd istenítem hogy jaj de jó és akkor növelem az önbizalmadat.....de én csak az általad is jónak mondott popóról beszélek. "Fõzök-mosok-takarítok." Jól fõzöl? Amúgy hány éves vagy (ha meg szabad kérdezni?) Hol dolgozol milyen munkakörben? Nem konkrét helyre gondolok.....
Elsõ gondolatom: Barbie megtalálta Kent! Második: Éljenek boldogan! Harmadik: Jesszus, ilyen a valóságban tényleg létezik??? Negyedik: WTF?
A kérdező hozzászólása: Mosok, fõzök, takarítok. :D Ohh.. mégis miért tennék fel képet a fenekemrõl?:)
Pl fõzni tudsz? A fenekedrõl egy képet linkelhetnél. :-)
A kérdező hozzászólása: Melleimet nem is akarom megcsináltatni.:) Max gyerekek után.
Oksi, nem [email protected] a [email protected], mert valószínû sokkal értékesebb, mint én vagyok! :D Azért én örülök, hogy nem az én pasim, bár nem ismerem! (hál' Istennek!) Nekem is van barátom, és nem néz ki rosszul, sõt! De nem itt villogok vele, hanem inkább a baráti társaságban. Amúgy 20 vagyok, és én is egyetemista, tudok fõzni is. S bár a barátomnak nincs sportkocsija, azért általában mindenünk meg van. Mostanra pedig már a menyasszonya vagyok. Remélem boldog leszel vele, komolyan. Én nem akarok senkinek rosszat. De annyi tanácsot adok, ne GYK-n akard megmutatni a világnak, hogy te milyen egy szerencsés csaj vagy. Cicababának meg ne nevezd magad, mert ez elég lekicsinyítõ saját magadtól.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mire vélni a hozzászólásodat, de erre való az oldal vésd csak ide ha szükségét érzed.. :) Bár elgondolkodtató hogy 20 éves vagy.. :)
Egyébként ha tényleg annyira meg akarod dönteni a sztereotípiákat, jöjj össze egy SZTK-szemüvegkeretes, ragyás képû, vézna programozóval.
Ha engem kérdezel akkor elmondom ha lenne több idõm én is gyúrnék(régebben csináltam) Plusz ha megtehetném akkor Porsche-val járkálnék. Szard le nagy ívbõl ki mit gondol. Az ember nem tud mindig mindenkinek megfelelni és nem is kell.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam? Miért is? Nem.. ugyanúgy ellenségesek és elítélõek az emberek a szememben, és ezzel sajnos nem vagyok egyedül. Porsche
Akkor most megnyugodtál kedves Cicababa? Amúgy milyen "sportautótok" van?
A kérdező hozzászólása: Miért? A lánynak kitüntetés? Barátom éppen azt szokta mondani hogy milyen büszke magára. Fordítva normális ez, nem úgy hogy én feszítek az anyósülésen..
én azt gondolom hogy elég sokat szophatott érte, hogy ott ül :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves utolsó válaszoló!:) Válaszod elsõ fele rejti ám a kérdésem egyik részét.:) Miért van az, hogy ennyire ellenségesnek és támadónak kell lennünk embertársainkkal..? Bár lehet én túl empatikus vagyok..
Jézusom miket írnak egyesek. Már én is írtam ide, azt hiszem az volt az elsõ jóindulatú válasz addig. De ez elképesztõ, hogy ha valaki kijelenti magáról, hogy jól fõz, akkor már beképzelt? Számomra hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek a világon, hogy ennyire a másikban a tüskét keresik. Én nem vagyok cicababa, de eléggé szép lánynak tartanak. Imádom a hajamat, a körmeimet és én is szeretem a fenekemet, és nem tartom magam szépnek egyáltalán. A konyhában jeleskedem, és az ágyban is jó vagyok. Most akkor önimádó beképzelt [email protected] az ember, ha felismeri a saját elõnyeit és hogy miben jó? Ugyan kérem, ez már maga a parádé. Ezen a lányon látszik, hogy értelmes, normális, és komolyan valakinek az a baja, hogy tisztában néhány úgymond képességével? hihetetlen...
Akkor bocsánatot kérek.
A kérdező hozzászólása: Vizsgaidõszakom van, és két tétel között nem hittem, hogy egy kedves válaszoló öndicséretként fogja értelmezni azt a megállapításomat, mely szerint jól fõzök.
Az öndicséret mindig büdös. Itt mutatkozik meg hogy egy kicsit beképzelt vagy.... Miért nem azt írtad hogy a párom szerint jól fõzök? Sokkal jobban hangzott volna. Szerintem (bár lehet hogy tévedek akkor ezer bocs.)
1. Neki csak a kigyúrt csávók tetszenek, 2. Nem számít, hogy sík hülye és csak a kormányt meg a váltót ismeri az autóban 3. Legyen sok pénze, el tudjon vinni téged ahová csak akarsz, megkaphass minden ruhát cipõt stb 4. Éretlen kis [email protected] vagy aki azt hiszi , hogy a szépségével mindent elérhet, és azzal, hogy ha leszopja párszor a faszit az untig elég! Egyébként, ez csak a véleményem de NEM érdekel, [email protected] ha meglátok ilyeneket! (már csak ezért is) Szerencsére a csávó nem a haverom, és a csaj sem ismerõsöm.....
A kérdező hozzászólása: Szõke, kopasz, sportkocsi? Erre gondolsz?:)
"melleim szerintem nagyon formásak, és méretesek" Tehát az is tökéletes.... vagy azzal mi a baj?
Attól szerethetik egymást.
A kérdező hozzászólása: De miért?.. Ezt nem fogom megérteni soha. Miért hihetetlen hogy szeretik egymást?
Interneten keresztül hogy bizonyítsunk be neked egy sztereotípiát??? Ha azt mondom hogy volt már dolgom cicababával és tök szar volt az ágyban akkor azt mondod hogy nem mind olyan. Voltam viszont egy egyáltalán nem cicababával is (a széptõl igencsak messze áll szegény) de úgy leszopott hogy kettéállt a szemem. Nekem ez a tapasztalatom. Ha akarod akkor szívesen vitatkozok még veled errõl. További szép napot!
A kérdező hozzászólása: Ahogy egy átlagos kinézetû pár tagjai sem..
Utolsó, ez jó:DD Amúgy én sem arra gondolnék, hogy hát ezek biztos a belsõ értékeik miatt vannak együtt, mert húde nagyon szeretik egymást. Mintha valami kirakatot látnék, semmi többet. Aztán megyek tovább.
"Ez sem vegyészmérnök az biztos."
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi vagyok hogy a sok sztereotípiát mégis mivel tudják alátámasztani. Jelen állás szerint semmivel.:)
azt gondolom hogy zsák a foltját...
Egyébként mit számít az neked, hogy itt az emberek látatlanba mit gondolnak rólatok?
A kérdező hozzászólása: Ez az ágyban alul teljesítõs dolog badarság. :)
Csak a külsõ számít? Gondolom el vannak szállva maguktól. A csaj lehet jól néz ki de feleannyit sem tesz meg az ágyban mit egy "csúnyább" nõtársa.... Igazam van? Bár egy sportautó jó lenne nekem is(bár ha jobban meggondolom akkor jobb lenne egy Amcsi veterán) Röviden ennyi.
A kérdező hozzászólása: Na ezt nem értem.. miért tartják ribancnak õket?..
A kérdező hozzászólása: Félreértés elkerülése végett, nem vitatkozni akarok. Csak nem étem az emberi "makacsság" ezen fokát.. bár nem ez a legjobb szó rá.. de valahol mégis az. És ebbõl egyenes aránnyal következik a rosszindulatúság. amivel csak nehezebbé, boldogtalanabbá tesszük egymás életét.. De errõl hosszan elmélkedhetnék.. :) Csak nem értem..
Én meg azt nem(sem) értem pl hogy miért kell lopni? Miért nem lehet dolgozni a pénzért? Nem is fogod megérteni ezt a felfogást..... Ez van bele kell törõdni. Te amúgy cicababa vagy? Vagy kigyúrt kopasz? Ha tippelni kellene akkor a lány vagy.
"Úristen, azt hittem, ilyen közhely csak az amcsi vígjátékokban létezik"
A kérdező hozzászólása: Nagyon kisebbségi komplexusos vagyok.. Külsõ szemlélõk bombázónak tartanak, én viszont elégedetlen vagyok sok mindennel. De ahányszor errõl beszélek kiröhögnek.. így nem is szeretem ezt szóvá tenni.. pszichológus semmit nem segített. Egy idõben sokat jártam.
"sebész tudná csak helyre billenteni az önbizalmamat" Olyan nincs csak ha pl nincs csak egy melled. Bocs de te hülye vagy! Akkor inkább pszichológus....
A kérdező hozzászólása: Hát.. hogy írjam le a testi adottságaimat úgy h ne tûnjek nagyképûnek.. melleim szerintem nagyon formásak, és méretesek, fenekem meg az egyetlen testrészem amivel még én is elégedett vagyok. :) Tény, hogy azon még én sem látok kivetni valót. :)
A kérdező hozzászólása: szolizott ápolt bõr, nagyon szõke haj, mûkörömre nincs szükségem. Plasztikázva nem vagyok.. még.. bár a párom nagyon tiltakozik ellene, de úgy érzem a sebész tudná csak helyre billenteni az önbizalmamat..
Extra nõcis külsõ?Az mit takar? pici fenék nagy mell?
A kérdező hozzászólása: Extra nõcis külsõ, hosszú szõke haj, 176 centi, 52 kiló, cicaszemek..
Nemsokára jön az is hogy beképzelt is vagy nem csak cicababa. Szoli-mûköröm-felfújt száj szilikon mell szõke hosszú haj bejátszik? Vagy mi jellemzi a cicababát? Kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én pl egy fekete hajú lányra soha nem mondanám hogy cicababa.lehet bennem van a hiba. Hogy nézel ki? Leírnád magad?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy én hiába vagyok nyitott, és nagyon szívesen döntögetném szerény személyem révén a sztereotípiákat, de az emberek elzárkóznak ettõl. Sokan nem is akarnak megismerni, de azért igen durván fújnak a "magunk fajtákra", hogy ezzel a csúnya szófordulattal éljek. Ebbõl pedig senkinek semmi jó nem származik.
Azért a sztereotípia, mert ha valaki a testére fordítja a rendelkezésére álló idõ legnagyobb részét (hogy kigyúrt legyen), nem lesz ideje gondolkodni, mûvelõdni, az eszét (szellemét) fejleszteni, és a lelkével kapcsolatba kerülni. És a társaság is, ami a "kigyúrt kopasz" életmódhoz általában jár, ezt erõsíti. Ugyanakkor biztos, hogy vannak kivételek, mint ahogy egy zsák rohadt krumpli között is mindig találni néhány épet.
A kérdező hozzászólása: :) Köszönöm a válaszodat!:) Igaz számos félregépelést ejtettem az elõzõ válaszomban. Azt hittem az lesz az elsõ hogy beleköt egy drága válaszoló, de most pozitívan csalódtam!:) Egyébként igen. Én volnék a szóban forgó cicababa, a párom pedig a kigyúrt kopasz. :D Egyébként.. meglepõ, de amikor elõször látott õ is elítélt... :D
Szóval te vagy az úgynevezett cicababa és a párod a kopasz kigyúrt "vadállat"? Az írásodból szerintem nagyon is látszik, hogy egy értelmes nõ vagy. Ebbõl kifolyólag ne is érdekeljen, hogy más mit mond, gondol, mivel ha megismernek, a sztereotípiák úgyis megdõlnek a fejükben. Gondolj csak erre, és pozitívan. (ezen az oldalon az elsõ hozzászóló)
semmit. most tényleg semmit se, nem érdekel.

Mit szokat az elso randin tenni pl ha megakkarnak csokolni es en meg nem csokoloztam?

kerlek sokan valaszoljatok

Legjobb válasz: mt-mit? hát viszonozni a csókot. Hamar bele fogsz jönni. :)

mt-mit? hát viszonozni a csókot. Hamar bele fogsz jönni. :)
ha akarod a csókot, hagyd, hogy az érzékeid vezessenek, tedd azt a nyelveddel és a száddal, amit õ. Ha nem akarod a csókot fordulj el vagy köhögj... Ha annak ellenére megcsókol hogy nem akarod vágd jól orrba! Sok sikert!
Csak személyes tapasztalatot tudok elmesélni. 15 éves voltam, és a srác meg akart csókolni a szobámban. Többször elfordítottam a fejemet, mert féltem, de végülis hagytam magam, és szerintem iszonyatosan jó volt. Bár elsõre rettenetesen furának és nyálasnak éreztem, gyorsan belejöttem. :) Csak hallgass az ösztöneidre, hagyd, hogy az érzékeid vezessenek! Ha igazán tetszik a srác, menni fog a dolog! ;) Sok sikert! :)
nekem speciel ösztönösen ment anno, nem kellett feszengenem, hamar belejöttem :D
Engedd el magad és hagyd hogy az ösztöneid vezessenek, szerintem ennél jobb tanácsot nem lehet adni :)
mond meg neki h te még nem csináltál ilyet és megkérdezi h megtanitson e:D legalábbis nekem igy tortént az elsõ csok:D
ha megcsókol, hagyd h 'vezessen' vele legalábbis ezt csinálták xD elõször hagyd magad, és mikor a srác egy kicsit 'lanyhul' kezdd azt csinálni amit õ csinált:) menni fog, bele fogsz jönni (: sok sikert (:
Ha szimpatikus, fogadd el és csókolj, ha nem, akkor meg ne... ;]

Mikor lehet már látogatókat fogadni? (Nagyszülők, testvérek, stb. ) Gondolom az első pár hétben még ne, amíg össze nem szokunk a babával?

Legjobb válasz: Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.10 hetesek vagyunk.Az elsõ 4 hétben a hátam közepére nem kívántam senkit .Szerencsétlennek,fáradtnak ,alkalmatlannak éreztem magamat.Azt hiszem az ismerõseim abszolút toleránsak,megértik,hogy itt most a kisemberhez kell igazodni.

Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni.10 hetesek vagyunk.Az elsõ 4 hétben a hátam közepére nem kívántam senkit .Szerencsétlennek, fáradtnak , alkalmatlannak éreztem magamat.Azt hiszem az ismerõseim abszolút toleránsak, megértik, hogy itt most a kisemberhez kell igazodni.
Második vagyok. Az azért hozzátartozik, hogy anyukámhoz most már szinte naponta átugrunk egy kis gügyögésre.
én a kórházabn fogadttam mindenkit, nem kellett kávéval kínálgatni, és az ubcsi bent tartózkodást rövidebbnek éreztem, otthon viszont nagyon sokáig a családot sem kívántuk, nekünk ez vált be.
Hozzánk is rögvest jöttek.Én nagyon jól voltam(pikk-pakk szültem, gátmetszés nélkül)a baba nyugodt és jó alvó volt, szval nem volt akadálya a dolognak.Ráadásul van egy nagy tesója, unokatestvérek(egy házban de külön lakunk)nagyszülõk(a közelben)a barátok(szintén a közelben).Én nem bántam a jövés-menést, de nem csináltam gondot belõle, nem álltam neki sütni fõzni, rágcsálnivaló és szendvics volt, és a férjem levette apa vállamról a kiszolgálás terhét.A baba nyár elején született(tavaly), és kertes házban lakunk.
Szia!Nálunk is közvetlen a hazajövetel napján jöttek a látogatók, (közeli rokonok), valamint ezentúl is naponta volt nyüzsgés, nagyon keveset voltunk együtt apával és a gyerkõccel kettesben, és én elkövettem azt a hibát, hogy mivel könnyen szültem, és az általános seb miatti "alig tudtam lépni":-)állapoton kívûl úgy éreztem magam, mint akit felturbóztak, én nekiálltam kiszolgálni mindenkit, pörögtem forogtam, nem fogadtam el apa segítségét. Aztán ennek hatására aludtam, állva, ülve, etetés közben, és mikor egyszer apának kellett "kihalásznia" a kádból, akkor kényszerpihenõre küldött-egy egész éjszakát végigaludtam:-)). Tehát szerintem is érdemesebb kicsit megszokni a hármasban létet, de persze ez egyén függö is. Hiába edzett az ember lánya, ilyenkor hamarabb fárad, ráadásul még morcosabb, hisztisebb is lehet.
Hozzám a kórházba nem jöttek hál'Istennek mert februárban tilalom volt. Aznap mikor hazajöttünk anyukámék rögtön jöttek(anya maradt is 2 hétig), apósomék 3 nap múlva anyósom 5 nap múlva. Nekem ennyi elég is volt bõven. Utána legközelebb mi mentünk 7 hetesen.
Nálunk a második naptól jöttek. Mondjuk a mi nagyon szeretjük a vendégeket, ma sincs szinte nap, hogy valaki ne jönne, tehát nekem ez így volt természetes. A kicsinél már a nagyobb gyerekeim barátai is ki-be jártak, tehát úgyis volt nyüzsgés a házban.
nálunk is ahogy hazaértünk jöttek-mentek a rokonok, barátok.
Mivel a kórházba is simán beengedtek bárkit, még kisgyerekeket is, nálunk is rögtön jött a közvetlen rokonság és barátok... A tapintatosabbja várt 2-3 hetet.

Mi van velem? Az egész három napja kezdödött mikor elkezdtem letenni a cigiröl. Szóval 3 napja nem gyujtottam rá. Elsö nap a délelötti órákba bizsergést és bodultságot éreztem. Ezt eltettem annak hogy most szokok le a cigiröl.

Második nap ugynaez. De a délutáni órákra majdnem teljesen elmulnak ezek a tünetek. Ma viszont már sulyosbodott a helyzet:Odáig fajult az a bodultság érzet hogy ma majdnem elájultam . Mintha belettem volna drogozva ( nemtudom milyen de szerintem ilyen lehet a drog). És elkezdtem felejteni a dolgokat és mintha kezdenék meghülyülni és a kommunikácioképességem is gyengül folyamat. Mintha egy sapka lenne az agyamon ami nem engedi át az infokat. A bal mandulám mellett érzek valamit, mintha egy daganat lenne.19 éves vagyok még élni akarok kérlek segitsetek hova kéne mennem kitöl kéne segitséget kérnem.

Legjobb válasz: A háziorvosok többsége a náthán és a nyílt törésen kívül nem ismer fel semmit. Orr-fül-gégészetre menj.

A háziorvosok többsége a náthán és a nyílt törésen kívül nem ismer fel semmit. Orr-fül-gégészetre menj.
és mióta cigiztél? és miért? a cigi amúgyis káros az egészségre. lehet a szervezeted most ürül ki.. úgymond. még igényli a nikotint. gondolom fokozatosan jobban leszel. igyál sok folyadékot.
"Mintha egy sapka lenne az agyamon ami nem engedi át az infokat. A bal mandulám mellett érzek valamit, mintha egy daganat lenne." Mindkettõ lehet elvonási tünet, de ha aggódsz, menj orvoshoz.
Megvonási tünet lehet. Menj vele orvoshoz! Addig is növényi nyugtatót szedj.
Nekem is ugyanez volt, amikor megpróbáltam leszokni. Három napig bírtam, aztán inkább dohányoztam, mert elviselhetetlen volt. A testi tünetekkel simán meg lehet birkózni, de a pszichés hatás az elég durva tud lenni. Szerintem ez simán lehet elvonási tünet, csak súlyosan éled meg pszichés szempontból. A fizikai tüneteket nem az okozza, hogy a tested igényli a nikotint, hanem hogy az agyad. Ha pedig felborul az agy megszokott rendje, az tud gondokat okozni. Igyál sokat, szedjél vitamint, sok C-vitamint fõleg és mozogj.
Akkor pláne pánik, vagy valamilyen más súlyosabb gond, menj a háziorvoshoz mielõbb, majd õ tovább utal ahová kell.
A kérdező hozzászólása: 5 évet cigiztem am.Azt elfelejtettem (na tessék) mondani hogy amig ez a bodultság érzetem van délelötti, déli orákban olyan rossz gondolatok jutnak eszembe hogy megijedek magamtol hogy ez télleg én lennék ? :s
Menj el a háziorvoshoz, megnézi van-e valami a mandulád mellett, ha nincs megnyugszol. Talán pánikbetegséged van, vagy elvonási tünetek.
Ilyen tünetei vannak a : vashiánynak, folyadékhiánynak, nátriumhiánynak. Semmi köze a cigihez.
Az orvos sose árthat! Ha aggódsz, inkább menj el! Lehet, hogy segíteni is tud, hogyha elvonási tünetek, akkor hogyan enyhítheted õket! Meg az sem utolsó ha megnyugtat! Neked mi segített a leszokásban? Éppen is leálló pályára álltam /fekete tüdõ - Emberi Test kiállítás sokkkk/ és kíváncsi vagyok kinek mi teszi be a kaput.

Első hónapban a kisbabával ha nem alszik mit lehet csinálni? Vagy kell hagyni nézelődjön a kiságyban, és szokja az egyedül elalvást, egyedül eltölteni az időt? Mikortól lehet/igéynel komolyabb foglalkozást és mit lehet?

Legjobb válasz: Én kezdetektõl foglalkoztam vele ha fent volt. Nem raktam a kiságyba nézgelõdni!! Úgy fejlõdik és tanul meg mindent ha te, a szülõk hozzásegítik és foglalkoznak vele!!! Mindig beszélek hozzá és õ is visszagagyog. Már 1 naposan is beszéltem hozzá mindig. A te segítségeddel fog megtanulni mindent!Ha bedugod a kiságyba nem fejlõdik.

Én kezdetektõl foglalkoztam vele ha fent volt. Nem raktam a kiságyba nézgelõdni!! Úgy fejlõdik és tanul meg mindent ha te, a szülõk hozzásegítik és foglalkoznak vele!!! Mindig beszélek hozzá és õ is visszagagyog. Már 1 naposan is beszéltem hozzá mindig. A te segítségeddel fog megtanulni mindent!Ha bedugod a kiságyba nem fejlõdik.
Szia! A mi babánk most lesz egy hónapos. Mi szoktunk hozzá beszélni mikor ébren van és épp nem sír, hogy szokja a jelenlétünket, hangunkat, hogy megtanulja ki a családja...nem lehet elég korán kezdeni. Idõnként egyedül is hagyom, olyankor nézelõdik vagy sírni kezd. Pár hónap múlva, mikor már látod hogy jobban igényli hogy játssz vele, akkor szórakoztatóbb lesz a dolog...szerintem rájössz magadtól, milyen játékokat lehet vele játszani.(dögönyözés, csikizés, kukucskálós, csörgõs...) Jó babázást!!
Egy babának soha nem kell és nem is jó egyedül lennie. Egy egy cicilizációs tévhit. Amúgy, ha magadra, az ösztöneidre hallgatsz az a legjobb. Sírni meg pláne ne hagyd... Sok sikert!:)
Szia! Én különbséget tettem a nappali és az éjszakai nem-alvás között. Nappal mindig foglalkoztam vele, hordtam ide-oda, beszélgettem vele és mindent csináltunk együtt, de éjszaka nem! Éjszaka is felvettem, ha igényelte, ringattam, mászkáltam vele, vagy csak feküdtem mellette és nagyon finoman simogattam, de szinte semmit nem beszélgettem hozzá. Azt a keveset, amit mégis, azt is csak nagyon halkan. Azt hiszem, ez mindkét gyerekemnek (és persze nekem is! :o) sokat segített, hogy megtanulják a nappal és az éjszaka közötti különbséget. Az elsõ 4-6 hét szinte mindenkinek nehéz, de nekünk 4 hét után semmi gondunk nem volt az éjszakákkal. Sok szerencsét és boldog babázást kívánok! :o)

Nektek első alkalommal mikor befestettétek szőkére a hajatokat sárga lett?

Szeretném befestetni sötétsz?kés-barnás hajamat sz?kére. Ha fodrász festi be akkor is lehet sárga vagy az hajszínt?l függ?

Legjobb válasz: Mossál õsz hajra való samponnal hajat. Nekem ettõl nem lett sárga. Ezt mondta a fodrász, amikor ki lett szõkítve.

Mossál õsz hajra való samponnal hajat. Nekem ettõl nem lett sárga. Ezt mondta a fodrász, amikor ki lett szõkítve.
Nekem nem . és azt a samponomat használtam amit eddig is..
én nem.:) hajfestékre érdemes áldozni. drágábbat vegyél ne a legolcsóbbat. én az avont ajánlom, nekem bevált.:)
bnõmnek szõke hejet narancssárga lett xd
L'orelal vagy syoss festéket vegyél, moss hamvasító samponnal hajat és akkor nem lesz sárga.
syossal lettem ritkacsúnyasárga :D

Első látásra mit gondoltok arról, ha valakinek a sötétbarna hajában szőke melír van?

Van valami rossz érzésetek, vagy tapasztalat, élmény ezzel kapcsolatban?

Legjobb válasz: Nekem abszolút nincs semmilyen rossz tapasztalatom. Nekem is volt szõke melír a hajamba, bár az eredeti szín nem volt nagyon sötét barna.

Nekem abszolút nincs semmilyen rossz tapasztalatom. Nekem is volt szõke melír a hajamba, bár az eredeti szín nem volt nagyon sötét barna.
A kérdező hozzászólása: Értem, hogy mire gondoltál, köszi, hogy kifejtetted :) üdv
A kérdező hozzászólása: Oksi, köszi! Csak azt nem értem, hogy szõke hajba szõke melírnek van értelme? Mert az szinte nem is látszik, vagy igen? Mindenesetre köszi, hogy írtál. :)
látni kellene, de nekem ált. nem tetszik az a melír, ami nagyon elüt az eredeti színtõl. barna hajba világosabb barna csíkokat tudok elképzelni, szõke melírt pedig szõke hajba, stb. természetesebb is, ráadásul melírozás után többnyire vagy szürkés vagy sárgás lesz a haj :(
Ha jó a fodrász, és nem vastag sárga szõke tincseket tesz bele jól fog kinézni:)
Nekem kb 2 hónapja van szõke melír a barna hajamba elõször kicsit féltem, hogy hogy fog állni benne, de szerintem szupi és mindenkinek tetszik, legközelebb ha megyek, több melírt tetetek bele. :)
Nekem 2 hete van szõke melír a nagyon sötét hajamban és mindenkinek tetszik. Azt hittem, hogy hatalmas lesz a kontraszt, de nem. Nagyon jól néz ki. Én mégtöbb szõke tincset szeretnék bele.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Csak azért is kérdezem, mert volt már, hogy valaki nagyon lehújjogta, hogy nem passzolnak össze... köszi még egyszer további szép napot!
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy eddig csak pozitív vélemények vannak errõl :) Nagyon köszi Neked is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, igen bízom a fodrászomban, már volt a hajamban vörös melír, de szõkével még nem próbálkoztam... na majd kíváncsi leszek milyen lesz, köszi amit írtál. további szép délutánt :)
A kérdező hozzászólása: Neked is köszi a választ :)
ha 1-2 árnyalattal világosabb a melír az eredeti hajszínnél, akkor sokkal természetesebb, nem feltûnõ, de nem is az a paróka-sztájl, szép többárnyalatú. de persze egyéntõl függ h ki mit akar elérni a festéssel, melírral:) uccsó voltam
Én férfiként azt gondolom, hogy szexi, és minden vágyam beletúrni a barna hajzuhatagba a kacér szöszi tincsek közé... ;-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!