Találatok a következő kifejezésre: Mit szokás ajándékba egy főiskolai tanárnőnek (1 db)

Mit szokás venni ajándékba egy főiskolai tanárnőnek?

Nála írtam a szakdolgozatomat, de emellett is egy nagyon jó embernek tartom, ezért szeretném meghálálni a segítségét valamilyen ajándékkal.

Legjobb válasz: Szerintem ne olyat vegyél neki, ami a szakmájához kapcsolódik úgy értem ne tollat, határidõnaplót stb.. hanem pl nyomozd ki a hobbiját, és ahhoz kapcsoló ajádnékot adj neki. Na meg egy cserepes virágnak bizti örülne.

Szerintem ne olyat vegyél neki, ami a szakmájához kapcsolódik úgy értem ne tollat, határidõnaplót stb.. hanem pl nyomozd ki a hobbiját, és ahhoz kapcsoló ajádnékot adj neki. Na meg egy cserepes virágnak bizti örülne.
Vmi szép dísztárgy, váza, ékszertartó, könyv, komoly zenei cd, gyertya, stb.
Könyvet meg zenei cédét annyira nem ajánlom, mert hátha pont azt nem szereti, vagy esetleg már megvan neki. A váza sem olyan nyerõ, pedagógus lakása mindig vázával van tele, anyukám is tanít, annyit kapott már, mint a fene, és a legtöbb nem is passzol a lakásba. Szerintem az a legjobb, ha kérdezõsködsz egy kicsit a többi diáktársadtól, hogy nem mondott-e valamikor olyat, amibõl következtetni lehet a hobbijára, vagy ilyesmi, esetleg más tanártól is kérdezhetsz. Vagy manapság nagy divat lett az élményajándék, mint pl. az "egy doboz szabadidõ" (amikor te megveszel egy ilyen dobozt, és aki kapja, annak minden elintéznivalóját elintézik helyette), vagy ami szerintem nagyon aranyos ötlet, lehet rendelni Oscar díjat (tök élethû), és az lesz a talapzatára írva, amit te akarsz, csak e-mailben elküldöd (ez az: http://www.meglepkek.hu/Exkluziv-meglepetes/Oscar-dij-a-legj.. ). Most ezek jutottak eszembe.
Esetleg egy vásárlási utalvány (pl. Ikea)?
Egg-gyy háom darab csokifa't!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondolnátok egy olyan emberről, aki szinte már 'sportszerűen', napi szinten több órát chat-el?

4

Mi a legdurvább oltás amit kaptatok?

lehet az tök komoly is, vagy olyan, amiket az ilyen szerencsétlen kisgyerekek osztogatnak, mert nyomik :D

6

A nagymamám temetésére megyek, kell fekete harisnya a szoknyához?

Kb térdig érő fekete szoknyám van, hőség lesz, és én az istenért se akarok szoknyát felvenni... de anyukám erősködik, hogy mit fognak szólni a helyi "idősek"... de aki ezzel foglalkozik egy temetésen az ássa el magát...

7

Melyik nemzetet (nemzetiséget) nem szereted, esetleg utálod? Melyikkel kapcsolatban vannak előítéleteid, és mik azok? Szerinted a magyarok kiket nem szeretnek, kikkel kapcsolatban vannak előítéleteik?

Pl. utálod a románokat, mert elvették Erdélyt, vagy
nem szereted a németeket, mert pedánsak,
szerinted a magyarok a szlovákokat nem szeretik Trianon miatt stb.
Ezek csak példák, nem a trianonozásra megy ki a dolog!
Írjatok sztereotípiákat, amikkel egyetértetek, vagy amikkel nem!

6

Miért nem vette föl, ha olyan számról hívtam, amit még sosem látott? Te felveszel egy ismeretlen számról érkező hívást?

Azaz egy számára ismeretlen (nem rejtett) számról hívtam valakit. 0630-as szám, semmi külföldi, vagy ilyesmi.

Ha tudta volna, hogy én hívom, nem hiszem, hogy felveszi (haragszik rám, bocsánatot szeretnék kérni, nem fontos), de ezt ugye nem tudhatta. Hiszen még sosem hívtam erről. Vagy tudhatta?

8

Miért tabu a nőknél a fingás, a kakilás és a menstruáció?

Ezt soha nem értettem. A pasik gyakorlatilag minden ilyet megbeszélnek, úgy, hogy megtartják a határokat. Ezek ráadásul természetes dolgok, amik engem pasiként abszolút nem taszítanak, mert tudom, hogy a természet része. Nem értem, a nőket miért zavarja ez ennyire?

13

Ki köszön elsőként az alábbi helyzetekben?

Ugye alapszabály hogy a fiatalabb köszön az idősebbnek, férfi a nőnek, a beosztott a főnöknek elsőként.

De akkor mi a helyzet, ha
A, egy idősebb férfival találkozik egy fiatalabb nő?
B, a beosztott idősebb, mint a főnöke?
C, a főnök férfi, a beosztott nő?

4

Milyen felfogás az, hogy attól lesz valaki férfi, hogy minél igénytelenebb?

Ez a kérdés arról jutott eszembe, hogy vérig sértettek egy srácot, amiért a hónaljánál borotválja a szőrt. Én is szoktam időnként, mivel sokkal jobban izzad az ember, sokkal kellemetlenebb szaga lesz tőle, és elég undorító, ha trikóban kifigyel a kutyus. Most ettől én metroszexuális lennék, vagy nem lennék fiú? Csak nálam alap az, hogy elsődleges a kényelem, a másodlagos meg az emberek véleménye?
F/20

6

Telefonon ha valakit felhívok meg lehet kérdezni hogy tegeződhetnénk e, vagy csak ezt majd csak személyesen illik?

Egy tanárt szeretnék felhívni hogy megbeszéljünk vmit nem sokkal idősebb nálam! Korábban nem beszéltünk egy ismerőse ajánlotta

5

Temetésre milyen ruhát illik viselni?

Nagyon jó ismerősünk meghalt. Milyen színű inget (fehéret vagy feketét) illik viselni a fekete ünneplő nadrághoz és fekete cipőhöz? Nagy gond-e az, hogyha nyakkendőt nem viselek?

18/f

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!