Találatok a következő kifejezésre: Mit szokás ajándékba egy főiskolai tanárnőnek (1 db)

Mit szokás venni ajándékba egy főiskolai tanárnőnek?

Nála írtam a szakdolgozatomat, de emellett is egy nagyon jó embernek tartom, ezért szeretném meghálálni a segítségét valamilyen ajándékkal.

Legjobb válasz: Szerintem ne olyat vegyél neki, ami a szakmájához kapcsolódik úgy értem ne tollat, határidõnaplót stb.. hanem pl nyomozd ki a hobbiját, és ahhoz kapcsoló ajádnékot adj neki. Na meg egy cserepes virágnak bizti örülne.

Szerintem ne olyat vegyél neki, ami a szakmájához kapcsolódik úgy értem ne tollat, határidõnaplót stb.. hanem pl nyomozd ki a hobbiját, és ahhoz kapcsoló ajádnékot adj neki. Na meg egy cserepes virágnak bizti örülne.
Vmi szép dísztárgy, váza, ékszertartó, könyv, komoly zenei cd, gyertya, stb.
Könyvet meg zenei cédét annyira nem ajánlom, mert hátha pont azt nem szereti, vagy esetleg már megvan neki. A váza sem olyan nyerõ, pedagógus lakása mindig vázával van tele, anyukám is tanít, annyit kapott már, mint a fene, és a legtöbb nem is passzol a lakásba. Szerintem az a legjobb, ha kérdezõsködsz egy kicsit a többi diáktársadtól, hogy nem mondott-e valamikor olyat, amibõl következtetni lehet a hobbijára, vagy ilyesmi, esetleg más tanártól is kérdezhetsz. Vagy manapság nagy divat lett az élményajándék, mint pl. az "egy doboz szabadidõ" (amikor te megveszel egy ilyen dobozt, és aki kapja, annak minden elintéznivalóját elintézik helyette), vagy ami szerintem nagyon aranyos ötlet, lehet rendelni Oscar díjat (tök élethû), és az lesz a talapzatára írva, amit te akarsz, csak e-mailben elküldöd (ez az: http://www.meglepkek.hu/Exkluziv-meglepetes/Oscar-dij-a-legj.. ). Most ezek jutottak eszembe.
Esetleg egy vásárlási utalvány (pl. Ikea)?
Egg-gyy háom darab csokifa't!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Régen sosem ittam, kifejezetten utáltam az ivást és mindent, ami vele kapcsolatos. De mostanában lazultak az elveim. Szerintetek hol van az a határ, amikor az ember már túl sokat iszik?

Tehát nem úgy értem, hogy egy alkalommal, hanem szokásszerűen. Heti hányszor? Én amúgy sosem iszom addig, hogy hányjak vagy rosszul legyek, azt továbbra is utálom. Csak arra jöttem rá, hogy jó az, amikor kellemesen szédelgek, jól érzem magam és oldottabb vagyok. Viszont alapvetően egy eléggé ideges, feszült, szorongó emberke vagyok, és attól félek, hogy túlságosan megkedvelem, mint módot a feloldódásra...

3

Szerintetek igazam volt, hogy nem adtam pénzt egy kéregető gyereknek?

Sziasztok! Pár napja egy haverommal sétáltam egy kisebb városban (kb 60000 fős), és találkoztunk két lányismerősünkkel. Kb fél perce beszélgettünk aztán odajött hozzánk egy max 8 éves fiú és egy kb 6 éves lány. (Nem vagyok rasszista de román/és, vagy roma származásúak voltak.) A fiú azt mondta "elnézést kisegítenének egy kis pénzel?" (valahogy így hangzott, a lány nem szólt semmit). Két lányismerősöm azt mondta, hogy nincs aprójuk, haverom azt mondta csak papírpénze van az meg kell neki, én azt mondtam, hogy csak bankkártya van nálam de az pin kód nélkül nem jó (igazából volt nálam apró és papírpénz is). Erre a lányismerősöm azt mondta nekem, hogy maradj csöndben. A gyerek elment kb 10 méterre mi még kb 2-3 percig beszélgettünk, a lányok "elérzékenyültek". A kéregetőkön nem látszott a szegénység mármint koszosak voltak de nem volt egyik se sovány. Szerintetek bunkóság, hogy nem adtam/adtunk pénzt? Szerencsére nem vagyunk szegények de nem szórjuk a pénzt. Előre is köszi! 14/f

22

Ha diákmunkáról szeretnék érdeklődni e-mailben, hogy szólítsam meg a személyt?

Tehát hogy kezdjem a levet?
Tisztel cím?

Köszönöm!
15L

2

Ha egy srác meghív engem (lányt) egy italra, akkor azt illik viszonozni - mármint ha még sokáig ott maradunk, egész este iszogatunk?

3

Mi a véleményetek az állítólagos svájci kísértetről? (cikkel)

http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/rejtelyes-alak-kisert-egy..

Ezt nemrég olvastam. Helyiek szerint már majdnem 10 éve ott megy, mindennap azon az úton. Semmit nem csinál, csak megy. Gázálarccal, katonai öltözékben. Az emberek már félnek tőle, mert nem tudják, mire számítsanak, ezért sokan nem mernek az erdőn se átmenni.
Fényes nappal csinálja ezt.

A cikk szerint már a rendőrség is keresi, hogy fejezze be a lakosok ijesztgetését.

Mi a véleményetek? Mit gondoltok erről?
Kamu nem kamu? Vagy mitől rejtőzhet valaki mindig gázálarc mögé? Az ott lakók mindenféle dologra tippelnek. Bőrbetegség, vagy hogy hibbant, stb.

Mit gondoltok?

3

Ha egy lány úgy köszön, hogy szia mizujs akkor annak van valami féle jelentése?

6

Mi a jó abban, h le- vagy felpontoztok más emberek véleményét ezen az oldalon?

Engem nem nagyon izgat ez a dolog, ezért nem is szoktam senkinel pontozgatni, nem nyomok se zöld, se piros kezet!
Ám, az nagyon zavar, hogyha valakinek nem egyezik a véleménye az enyemmel, akkor mint a vadállat már nyomkodnak is lefelé! Mi ebben az öröm? Függetlenül attól, h önmagában a válasz helyes-e vagy sem!

1

Ha új munkahelyre megyek, és először találkozom a főnökkel és a kollégákkal (fiatal nők, de nálam idősebbek - én is fiatal nő vagyok), kinek illik bemutatkozni nekem, vagy a rangban felettem állónak?

És férfi kollégánál ki mutatkozik be kinek?

1

Ciki dolog ingyen ölelést osztogatni?

Néha lehet látni embereket akik ingyen ölelés táblát tartanak, és ha odamész megölelnek. Arra gondoltam 1ik ismerôsömmel hogy mi is megtennénk a campuson. Én 20F vagyok, ô meg 25L. Ebben a goldolatban van valami ciki?

8

Operába megyünk. Hogy kell felöltözni?

Még soha nem voltunk Budapesten az Operába, szeretnénk egy koncertre, hangversenyre elmenni.
Kissé szorongok, mert nem tudom, hogy kell egy nőnek és férfinak ott megjelennie. Nem fogunk-e nagyon kilógni a sorból, hiszen nem a felső tízezerhez tartozunk.
Aki ismeri az Opera közönségét, vagy volt már, megírná, hogy miben illik megjelenni? Ha télen mennénk és mondjuk a hölgy csizmában van, akkor kell-e vinni váltócipőnek egy körömcipőt?
Előre is nagyon köszönöm a tanácsokat.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!