Találatok a következő kifejezésre: Mit szokás ajándékba egy főiskolai (1 db)

Mit szokás venni ajándékba egy főiskolai tanárnőnek?

Nála írtam a szakdolgozatomat, de emellett is egy nagyon jó embernek tartom, ezért szeretném meghálálni a segítségét valamilyen ajándékkal.

Legjobb válasz: Szerintem ne olyat vegyél neki, ami a szakmájához kapcsolódik úgy értem ne tollat, határidõnaplót stb.. hanem pl nyomozd ki a hobbiját, és ahhoz kapcsoló ajádnékot adj neki. Na meg egy cserepes virágnak bizti örülne.

Szerintem ne olyat vegyél neki, ami a szakmájához kapcsolódik úgy értem ne tollat, határidõnaplót stb.. hanem pl nyomozd ki a hobbiját, és ahhoz kapcsoló ajádnékot adj neki. Na meg egy cserepes virágnak bizti örülne.
Vmi szép dísztárgy, váza, ékszertartó, könyv, komoly zenei cd, gyertya, stb.
Könyvet meg zenei cédét annyira nem ajánlom, mert hátha pont azt nem szereti, vagy esetleg már megvan neki. A váza sem olyan nyerõ, pedagógus lakása mindig vázával van tele, anyukám is tanít, annyit kapott már, mint a fene, és a legtöbb nem is passzol a lakásba. Szerintem az a legjobb, ha kérdezõsködsz egy kicsit a többi diáktársadtól, hogy nem mondott-e valamikor olyat, amibõl következtetni lehet a hobbijára, vagy ilyesmi, esetleg más tanártól is kérdezhetsz. Vagy manapság nagy divat lett az élményajándék, mint pl. az "egy doboz szabadidõ" (amikor te megveszel egy ilyen dobozt, és aki kapja, annak minden elintéznivalóját elintézik helyette), vagy ami szerintem nagyon aranyos ötlet, lehet rendelni Oscar díjat (tök élethû), és az lesz a talapzatára írva, amit te akarsz, csak e-mailben elküldöd (ez az: http://www.meglepkek.hu/Exkluziv-meglepetes/Oscar-dij-a-legj.. ). Most ezek jutottak eszembe.
Esetleg egy vásárlási utalvány (pl. Ikea)?
Egg-gyy háom darab csokifa't!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A leves szürcsölése illetlenségnek számít?

Ha fújom a forró levest, akkor sem lesz ehetőbb, szürcsölve hamarabb kihűl a kanálban...

12

Illem és etikett, hol kezdjem?

Üdv, etikettet illetve illemet szeretnék tanulni, melyik könyv lenne a jobb választás? Illetve ajánlanátok jobbat ,ha tudnátok ?

Nekem személy szerint jobban vonzt az első könyv.

5

Hogyan kérjem vissza a könyvem, úgy, hogy ne legyek túl bunkó?

Sziasztok!
Több, mint egy éve kölcsönadtam az egyik könyvemet, ami a suliban szorgalmi olvasmány volt az év végére. Mivel én már elolvastam az előző nyáron, így kölcsönadtam az egyik ismerősömnek. Évközbe párszor szóba került, de mindig azt mondta, hogy még nem olvasott bele.
Mivel már annak a tanévnek vége, így már biztos, hogy nem kell idén. Mondtam neki múlt héten, hogy hozza már vissza. A válasz: persze, jójó, majd hozom. Mondanom sem kell, azóta is nála van.
Mit tegyek, hogy ne legyek túl bunkó?

(anyukám kifejezetten azért vette ezt a könyvet, mert én szerettem volna, szóval egy vadi új kiadásról van szó)

2

Koreában mennyire elterjedt a kutyahús-fogyasztás?

3

Kivel táncoljak szalagavatón, teljesen tanácstalan vagyok?

Úgy volt, hogy már megkértem egy lányt, hogy táncoljon velem, aztán ő visszamondta, így nem is iratkoztam fel, hogy táncolni szeretnék.
Aztán mivel túl sok lány van, és kevés fiú, egy lány megkérdezte, hogy nem-e akarok vele táncolni. Nem mondtam rá sem igent sem nemet, mondtam, hogy meggondolom. Aztán rámírt az előző lány is, hogy mégis meggondolta magát, és szeretne velem táncolni.
Na most én eddig ilyen szituációban nem nagyon voltam. Kit válasszak?
Gondolkodtam, hogy kivel táncolnék szívesebben, melyikükkel tölteném el az időmet inkább, de nem tudok dönteni. Az első lánnyal jobban elvagyok, mert régebb óta ismerem, és ő ez miatt lehet, hogy megsértődne. Bár ebben a helyzetben nem tudom. :)

3

Kollégiumi szobába házirend?

A csoporttársammal kaptunk egy külföldi ösztöndíjat, fél évig egy másik országban fogunk élni, egy közös kollégiumi szobában. Neki nem ismeretlen a helyzet, évekig lakott kollégiumban, majd egyedül önállóan egy albérletben, én viszont világ életemben a szüleimmel laktam.
Vajon egy ilyen összeköltözésnél célszerű megállapodni egy "házirendben", vagy majd "összecsiszolódunk"? Pl. beosztást készíteni, hogy ki mikor takarítja a fürdőt, ki mikor főz/mos/vasal/, stb.?

2

Kire mondják azt, hogy "Félkegyelmű"?

Neten is utánanéztem, de magyarul, értelmesen sehol nem találtam a jelentését. Sok embert illetnek ezzel, de mi a valódi értelme?

3

Ha bent vagyok egy helyiségben, akkor minden esetben a belépőnek kell előre köszönnie?

Akkor is, ha idősebb, rangba felettem áll, stb...?

8

Szerintetek mit jelent illetve jelenthet a kacsintás bármilyen helyzetben, bármilyen korú és nemű emberek között?

Minden lehetőségre, ötletre kíváncsi vagyok! Köszi!

1

Ti hogyan oldanátok meg egy egyetemi koleszban az együttlétet a barátnőtökkel esténként? Lesz 2 szobatársam és nem akarom, hogy bárkinek is kellemetlen legyen.

Sajnos azt sem tehetem meg, hogy ezekben a helyzetekben kibérlek egy szobát, mert az megterhelő lenne anyagilag.
Ötletek? Koleszos múlttal rendelkezők, adnátok tippeket?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!