Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek macskák a legjobban (2 db)

Mit szeretnek a macskák a legjobban játszani?

Legjobb válasz: legjobban a fonallal szeretnek játszani

legjobban a fonallal szeretnek játszani
mû egér, az a leges-leges legjobb nekem elhiheted!
Szerintem a fonallal, vagy valami madzaggal szeretnek legeslegjobban játszani!!!! Vagy eldobsz egy követ, vagy valamit, ami épp ott van, és máris rohan utána(az én cicám legalábbis...) :D
Az enyém az ásványvizes kupakokat és a zoknicsomókat szereti a legjobban. A kimondottan macskajátékok nem érdeklik különösebben.
Szerintem egy felhúzhatós mûegér vagy egy kislabda!!Figyelmedbe ajánlom hogy a FONAL veszélyes!!Az egyik barátnõmnek a cicája lenyelte és az élete csk kicsin múlott!!Csak a mûtét segített!Csak akkor játsz vele fonalall ha tudsz rá vigyázni!
Az én cicám kedvenc játéka a gomboccá gyúrt alufólia. Órákig tudja kergetni, pofozgatni, hordozza egyik helyrõl a másikra.
A cicák mindennel eljátszanak ami mozog!

Mit szeretnek a macskák a legjobban enni?

Legjobb válasz: Van egy csoda, ami az én macskámnak nagyon bevált. A neve Whiskas Temptations. A sajttal töltött változatot próbáltuk ki. Kinézetre olyan mint a macskatáp, de a cicus egyszerûen oda van érte. Általában kézbõl etetem vele, mert azért nem olcsó (de megéri!), és mi sem jobb bizonyíték, mint hogy falja, mint akit éheztetnek, illetve ha elfogyott, még egy percig nyalogatja a kezemet utána. Próbáljátok ki, nekem nagyon bevált!

Van egy csoda, ami az én macskámnak nagyon bevált. A neve Whiskas Temptations. A sajttal töltött változatot próbáltuk ki. Kinézetre olyan mint a macskatáp, de a cicus egyszerûen oda van érte. Általában kézbõl etetem vele, mert azért nem olcsó (de megéri!), és mi sem jobb bizonyíték, mint hogy falja, mint akit éheztetnek, illetve ha elfogyott, még egy percig nyalogatja a kezemet utána. Próbáljátok ki, nekem nagyon bevált!
Whiskas nagyon egeszsegtelen a macskaknak, tele van konzervalo anyagokkal es ertektelen tappal. A cicak imadjak a halat meg a tonhalat, de nem ajanlatos nekik, mivel koveket kepezhet a hugyholyagukban, ami eltorlaszolhatja a hugycsovet es halalhoz vezethet, mert nem tudnak pisilni.
Szerintem minden macska mást szeret, ki kell tapasztalni. Természetesen mindegyik a nyers husit szeretné a legjobban, de persze ez nem egészséges. Az enyémek csak húspucoláskor kapnak egy-két cafrangot, de azért be tudnak vadulni. Egyébként az egyik macskám a száraz tápot imádja, rendesen ráfekszik a tálkájára és úgy eszi, hogy más ne férjen hozzá, míg a másik csak akkor fanyalodik a tápra, ha nincs elõtte konzerv. Mivel egyébként sem dúsgazdag, sem bolond nem vagyok, a legolcsóbb tápot és konzervet kapják, emellett a mi kajánk maradékát is mindig megeszik, (különösen a zöldbab fõzeléket szeretik) és tökéletesen egészségesek.
Attól függ kiscica vagy felnõtt! Az én kiscicám imádja a Whiskas juniort imádja!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!