Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek lányok az anális szexben (2 db)

Mit szeretnek a lányok az anális szexben? Õk mit élveznek benne?

Legjobb válasz: Mi már egy jó párszor szexeltünk így a barátommal. Én ugyan úgy élvezek mint ha rendesen szexelnénk, annyi a különbség hogy itt kicsit mélyebben érzem. Nem minden lánynak jön be. És amúgy meg nem mindig van ráhangolódva az ember. Volt hogy próbálkoztunk és mondtam a barátomnak hogy bocsi de most nem mert valahogy nem élvezem. Van ilyen is.

Mi már egy jó párszor szexeltünk így a barátommal. Én ugyan úgy élvezek mint ha rendesen szexelnénk, annyi a különbség hogy itt kicsit mélyebben érzem. Nem minden lánynak jön be. És amúgy meg nem mindig van ráhangolódva az ember. Volt hogy próbálkoztunk és mondtam a barátomnak hogy bocsi de most nem mert valahogy nem élvezem. Van ilyen is.
nekem azt mondta az egyik barátnõm, hogy összedörzsölõdik tõle a hüvelye elsülsõ és hátsó fala.
Én pl. semmit! Én undorodom tõle!!!
Ha ügyesen és óvatosan csinálja az ember, akkor intenzívebb élményt nyújt, mint a hüvelyi. Úgyhogy nagyon is élvezik. Akik nem azok vagy azért mert nincsenek hangulatban, vagy mert rosszul csinálják.
Azért a többség sztem leginkább azt szereti benne, hogy a párjának örömet okoz.
nekem se volt vmi felejthetetlen élmény... fájt, bár sikositoval lehet jobb lett volna.. ( csak nyálat hazsnáltunk ami kevés)
"összedörzsölõdik tõle a hüvelye elsülsõ és hátsó fala" Ezt alátámasztom én is, bár ez függ a behatolás szögétõl is. Valami eszméletlen nagyot lehet így élvezni. Csikló izgatással kombinálva meg fõleg.

Lányok, (elsősorban azok akik szeretik az anális szexet) ti mit gondoltok a melegekről?

Elitélitek ?ket, vagy azt gondoljátok, hogy egy srác is ugyanúgy szeretheti az anális szexet?

Legjobb válasz: Szerintem pont fordítva lenne jó a kérdés, mert fiúknak ott a prosztata, de lányoknak tudtommal nincs semmi hasonló kapocs ami miatt különösebb élvezetet nyújtana nekik.

Szerintem pont fordítva lenne jó a kérdés, mert fiúknak ott a prosztata, de lányoknak tudtommal nincs semmi hasonló kapocs ami miatt különösebb élvezetet nyújtana nekik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!