Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek lányok az anális (5 db)

Mit szeretnek a lányok az anális szexben? Õk mit élveznek benne?

Legjobb válasz: Mi már egy jó párszor szexeltünk így a barátommal. Én ugyan úgy élvezek mint ha rendesen szexelnénk, annyi a különbség hogy itt kicsit mélyebben érzem. Nem minden lánynak jön be. És amúgy meg nem mindig van ráhangolódva az ember. Volt hogy próbálkoztunk és mondtam a barátomnak hogy bocsi de most nem mert valahogy nem élvezem. Van ilyen is.

Mi már egy jó párszor szexeltünk így a barátommal. Én ugyan úgy élvezek mint ha rendesen szexelnénk, annyi a különbség hogy itt kicsit mélyebben érzem. Nem minden lánynak jön be. És amúgy meg nem mindig van ráhangolódva az ember. Volt hogy próbálkoztunk és mondtam a barátomnak hogy bocsi de most nem mert valahogy nem élvezem. Van ilyen is.
nekem azt mondta az egyik barátnõm, hogy összedörzsölõdik tõle a hüvelye elsülsõ és hátsó fala.
Én pl. semmit! Én undorodom tõle!!!
Ha ügyesen és óvatosan csinálja az ember, akkor intenzívebb élményt nyújt, mint a hüvelyi. Úgyhogy nagyon is élvezik. Akik nem azok vagy azért mert nincsenek hangulatban, vagy mert rosszul csinálják.
Azért a többség sztem leginkább azt szereti benne, hogy a párjának örömet okoz.
nekem se volt vmi felejthetetlen élmény... fájt, bár sikositoval lehet jobb lett volna.. ( csak nyálat hazsnáltunk ami kevés)
"összedörzsölõdik tõle a hüvelye elsülsõ és hátsó fala" Ezt alátámasztom én is, bár ez függ a behatolás szögétõl is. Valami eszméletlen nagyot lehet így élvezni. Csikló izgatással kombinálva meg fõleg.

Lányok mi a véleményetek az anális szexről? Szeretitek? Nem érzitek megalázónak? Normális választ és kort kérnék.

Legjobb válasz: ha olyannal vagy egyutt aki tenyleg szeret..akkor kiprobalhatjatok, nem gaz... de maradjatok a huvelynel, mert bajotok is lehet az anuszbol... a fiunak fertozes...te pedig pelenkaztathatod magad...

ha olyannal vagy egyutt aki tenyleg szeret..akkor kiprobalhatjatok, nem gaz... de maradjatok a huvelynel, mert bajotok is lehet az anuszbol... a fiunak fertozes...te pedig pelenkaztathatod magad...
A kérdező hozzászólása: Hát szerintem mindennek megvan a maga "helye", és ezzel sztem mindent elmondtam. Azért tartom megalázónak kicsit, mert sztem a Nõk nem élvezik igazán, talán csak "eltûrik"..
Nekem nem a kedvencem... de nem érzem megalázónak, nem sûrûn csináljuk, de elõfordul. 27/N
Én nem szeretem, számomra kellemetlen. Nem vagyok prûd, egyszerûen csak nem értem miért olyan jó. Hülyeség, hogy a nõk is annyira élvezik, a férfiak prosztatáját viszont ténylegesen stimulálja... Megalázónak nem érzem (kérdezõ, szerinted miért lenne az?) lévén nem fekszem össze senkivel érzelem nélkül, egy kapcsolatban meg nincs olyan, hogy 'megalázó', szerintem :) 22
Már megint ez az urban legend pelenka riogatás. És még jó hogy kotonnal csináljuk.
Én még nem próbáltam. Nagyon határozottan sem tudnám azt mondani, hogy elítélem az anális szexet. Nyilván a párodtól is függ a dolog. Bár szerintem csak output-funkcióval rendelkezik a végbélnyílás..
ja és: 20/L :)
Sokáig, míg nem jutottam el a jelenlegi véleményemig, én is megalázónak tartottam, és úgy gondoltam, soha nem leszek hajlandó belemenni. Sok éve voltunk együtt a párommal, amikor kipróbáltuk és annak ellenére, hogy engem elég nehezen lehet eljuttatni a csúcsra, amikor így csináljuk, 100%-os a siker, elég hamar:$ Tényleg kellemes érzés, persze az elején fáj. Viszont nem csináljuk túl gyakran, csak amolyan "ünnep"-szerûen, csak hogy kizárjuk az urban legendeket:P

Lányok, (elsősorban azok akik szeretik az anális szexet) ti mit gondoltok a melegekről?

Elitélitek ?ket, vagy azt gondoljátok, hogy egy srác is ugyanúgy szeretheti az anális szexet?

Legjobb válasz: Szerintem pont fordítva lenne jó a kérdés, mert fiúknak ott a prosztata, de lányoknak tudtommal nincs semmi hasonló kapocs ami miatt különösebb élvezetet nyújtana nekik.

Szerintem pont fordítva lenne jó a kérdés, mert fiúknak ott a prosztata, de lányoknak tudtommal nincs semmi hasonló kapocs ami miatt különösebb élvezetet nyújtana nekik.

Lányok! Vélemény az anális szexről? Szeretitek csinálni? Mikor csináltátok először?

Legjobb válasz: 3 éve bepróbálkozott a pasim, tettünk egy kísérletet. Nekem túl körülményes ez a seggemet ki kell mosni dolog, meg az õ farkát is meg kell mosni, plusz babaolajjal síkosítani a popsilyukam, utána meg kétszer kimosni a zsírfoltok miatt a lepedõt. Szerintem dugni sokkal egyszerûbben is lehet, nem éri meg a fáradságot! Élvezetben nem rossz, de elvagyok nélküle.

3 éve bepróbálkozott a pasim, tettünk egy kísérletet. Nekem túl körülményes ez a seggemet ki kell mosni dolog, meg az õ farkát is meg kell mosni, plusz babaolajjal síkosítani a popsilyukam, utána meg kétszer kimosni a zsírfoltok miatt a lepedõt. Szerintem dugni sokkal egyszerûbben is lehet, nem éri meg a fáradságot! Élvezetben nem rossz, de elvagyok nélküle.
Csak ötlet, kedves elõzõ elõtti: Mellõzd az eszközöket, egyedül síkos óvszer kell, és csináljátok a fürdõkádban. Elõtte zuhany, de ez nem körülményes dolog, ráadásul normális szex elõtt sem árt éppenséggel a mosdás.
még nem csináltam.. nem is akarom.. de ha barátom nagyon kérné akkor bevállalnám.
Nem próbáltam még nem is akarom, ha a pasim kérné talán belemennék csak kipróbálás szintjén
19 évesen csináltam elõször. Én szeretem. Amikor az ember érzi a másik kezét a fenekén, utána már alig várja, hogy be is rakja a farkát. Egy biztos a kellõ elõkészítés az kell. A behatolás elõttre gondoltam, mert az kell. Nem egybõl bedugjuk és kész. Ha egy nõ egyszer tlnyleg élvezni fogja, utána kell. A másik menstruációs idõszaknál külön jó.
kedves elõzõ elõtti, köszönöm tanácsaidat, ha annyira akartam volna, már biztosan megoldottam volna az anális szex-szel járó problémák leegyszerûsítését, de mint már írtam, nem okoz akkora élvezetet, hogy különösebben megfeszítsem értem magamat.

Lányok, ti mit gondoltok az analis sz*exről? Kort is írjatok légyszi! Tényleg a csajok nagy része szereti elöl és hátul egyaránt?

Legjobb válasz: Nem. A csajok nagy része pont, hogy nem engedi, megjegyezném, abszolút érthetõen. Elgondolkoztál már azon, ha téged seggbe raknak, az milyen érzés lenne? (20L)

Nem. A csajok nagy része pont, hogy nem engedi, megjegyezném, abszolút érthetõen. Elgondolkoztál már azon, ha téged seggbe raknak, az milyen érzés lenne? (20L)
A hazunk elso es hatso bejaratan is szeretek bemenni es szeretm ha bejonnek. 3/N
Ha jó a partnered és figyel rád akkor fergetegesen nagy az élvezet!Összehasonlíthatatlan! 41éves

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!