Találatok a következő kifejezésre: Mit szeretnek lányok az (361 db)

Lányok! MIt szeretek legjobban az ágyban, hogyan, miért stb? szinesíteni szeretnék.

Legjobb válasz: Találj ki valamit neked kell ezt a problémát megoldani.

Találj ki valamit neked kell ezt a problémát megoldani.
Ez nagyon nõ függõ.Mi néha lassan és romantikusan csináljuk, néha meg erõsen, mint ha erõszak lenne, de azért enm olyan dúrván.Bele lehet tenni egy kis sztriptízt, én szivesen megnézném a páromat, de õ ezt nem szeretné.Esetleg segédeszközöket, vagy szerepjátékot.Én pl. izgulok arra, ha olyat játszanánk h.megbeszélünk egy randit és úgy tennénk, mintha ott taliztunk volna elõször.De a mostani párommal még nem volt ilyen, de mással már igen és nagyon izgi.Esetleg szextársasjáték stb. AMúgy ha már más pózban csináljátok, mint ahogyan szoktátok, akkor az már újítás.Esetleg maszázs....25/L
A kérdező hozzászólása: 06.49 köszi. pózok azok vannak, bár mindre azt mondja h jó. és remélem h ez igy is van. viszont ez az elsõ randi ez jól hangzik meg a társas is...:P
mi becsípve szexeltünk.. :D teljesen más. :)
A kérdező hozzászólása: errõl a beivós szexrõl mesélj csak. talán ki kéne probálni.
hát barátnõm (már ex..) elég gátlásos volt.. én voltam az elsõ komolyabb barátja és velem tanult meg sok új dolgot.. :) szal elég gátlásos volt.. rájöttem hogy mivel a pia oldja a gátlásokat, egy kevés szex elõtt mindíg sokkal izgisebbé tette.. sokkal oldottabbak voltunk (nem ittunk sokat:) és tovább is bírtam.. egyéb kérdés? :D
A kérdező hozzászólása: kösz nincs. ki lesz probálva

Ha bízik már benne a lány akivel össze szeretnék jönni, mikor jön el az a pont amikor már kapcsolatot is akar tőlem?

Milyen s?r?n találkozzunk? Mennyiszer keressem egy nap? Mennyire legyek rámen?s ha szeretnék vele találkozni? Ha megbeszélünk egy randit?

Legjobb válasz: szerintem ez valtozo. egy lany erzi egy fiurol, legalabbis en erzem az elso alkalommal h o az akivel szeretnek hosszabb tavu dolgot vagy csak inkabb elvagyok vele mert nincs jobb... en alt-ban erzem h egy fiunak komoly szandekai van vagy csak egy ejszakas kalandnak tekint. en szemely szerint nem szeretem a ramenos fiukat es ha mar rogton az elso alkalommal mindent akar azok nalam nem jonnek be mert egyertelmu h mire utazik. lehet h vannak mellette komoly szandekok is de mar estem pofara egy parszor es az ido soran ovatosabb lettem igy ezeket a pasikat kerulom. pl lehetett volna olyan pasim akit buli alkalmaval megismertem es utana fel akart ugrani hozzam es kuldozgette az uziket, az ilyenekre nem reagalok es idegesitonek tartom. a jelenlegi baratom pl lassan kezdemenyezett fokozatosan mert tobbnek tekintett mint egy alkalmas vmit, tisztelte bennem a not es en ezeket a tulajdonsagokat tisztelem benne. lerohanhatott volna az elso alkalommal mert tetszett nekem es oszinten szolva az elso randinkon mikor nem tortent semmi (de meg egy csok sem) es nem kezdemenyezett azt hittem velem van a baj. A masodik randink alkalmaval atjott hozzam dvd-t nezni es nem tortent semmi, akkor egy kicsit beparaztam h nem tetszem es biztos h vmit elrontottam. mikor ment haza ovatosan megolelt szeliden, jelezve h bejovok neki csak nem akar lerohanni. aztan par randi utan elobujt belole minden de fokozatosan es ettol volt meg a varazsa es h olyan szep. szerintem az mindenfelekeppen jot tesz ha megprobalsz vele valahogyan minden heten talalkozni lehet h csak par orara de az is sokat jelent. az is jo ha keresed egy nap ha kuldesz neki sms-t vagy felhivod vagy kuldesz emailt, akkor latja a lany h torodve van vele h gondoltal raja es h fontos neked. De ne hivogasd mindenfele urugyekkel naponta tobbszor mert az terhes lehet. pl en nem szeretem. pl volt olyan pasim aki minden nap ugyanabban az idoben hivott orarendszeru pontossaggal es ha nem valaszoltam a telefonra mert nem voltam a helyemen akkor mint egy idiota hivogatott, ezt nagyon utaltam es igazan szolva taszitott. a mostani baratom akkor teszi mikor raer ez alatt ertem h nem orarendszeru pontossaggal eppen 1-kor hiv mert ez van beprogramozva. esti muszak utan pl ir emailt h hazaert es jo ejszakat kivan. igaz en mar reg alszom de masnap elolvasva olyan edes es tudom h gondolt ram es ez melegseggel tolt el. ez a lenyeg. ha szeretned elhivni hivd el eloszor egy setara, vagy egy fagyira, kesobb mozi meg ilyenek. lenyeg h ne tamadd le az elso alkalommal. Pl az en baratom o felenk volt eleinte o sms-ben hivott el vacsira annyira cukin h nem tudtam arra nemet mondani. Sok sikert!!!!

szerintem ez valtozo. egy lany erzi egy fiurol, legalabbis en erzem az elso alkalommal h o az akivel szeretnek hosszabb tavu dolgot vagy csak inkabb elvagyok vele mert nincs jobb... en alt-ban erzem h egy fiunak komoly szandekai van vagy csak egy ejszakas kalandnak tekint. en szemely szerint nem szeretem a ramenos fiukat es ha mar rogton az elso alkalommal mindent akar azok nalam nem jonnek be mert egyertelmu h mire utazik. lehet h vannak mellette komoly szandekok is de mar estem pofara egy parszor es az ido soran ovatosabb lettem igy ezeket a pasikat kerulom. pl lehetett volna olyan pasim akit buli alkalmaval megismertem es utana fel akart ugrani hozzam es kuldozgette az uziket, az ilyenekre nem reagalok es idegesitonek tartom. a jelenlegi baratom pl lassan kezdemenyezett fokozatosan mert tobbnek tekintett mint egy alkalmas vmit, tisztelte bennem a not es en ezeket a tulajdonsagokat tisztelem benne. lerohanhatott volna az elso alkalommal mert tetszett nekem es oszinten szolva az elso randinkon mikor nem tortent semmi (de meg egy csok sem) es nem kezdemenyezett azt hittem velem van a baj. A masodik randink alkalmaval atjott hozzam dvd-t nezni es nem tortent semmi, akkor egy kicsit beparaztam h nem tetszem es biztos h vmit elrontottam. mikor ment haza ovatosan megolelt szeliden, jelezve h bejovok neki csak nem akar lerohanni. aztan par randi utan elobujt belole minden de fokozatosan es ettol volt meg a varazsa es h olyan szep. szerintem az mindenfelekeppen jot tesz ha megprobalsz vele valahogyan minden heten talalkozni lehet h csak par orara de az is sokat jelent. az is jo ha keresed egy nap ha kuldesz neki sms-t vagy felhivod vagy kuldesz emailt, akkor latja a lany h torodve van vele h gondoltal raja es h fontos neked. De ne hivogasd mindenfele urugyekkel naponta tobbszor mert az terhes lehet. pl en nem szeretem. pl volt olyan pasim aki minden nap ugyanabban az idoben hivott orarendszeru pontossaggal es ha nem valaszoltam a telefonra mert nem voltam a helyemen akkor mint egy idiota hivogatott, ezt nagyon utaltam es igazan szolva taszitott. a mostani baratom akkor teszi mikor raer ez alatt ertem h nem orarendszeru pontossaggal eppen 1-kor hiv mert ez van beprogramozva. esti muszak utan pl ir emailt h hazaert es jo ejszakat kivan. igaz en mar reg alszom de masnap elolvasva olyan edes es tudom h gondolt ram es ez melegseggel tolt el. ez a lenyeg. ha szeretned elhivni hivd el eloszor egy setara, vagy egy fagyira, kesobb mozi meg ilyenek. lenyeg h ne tamadd le az elso alkalommal. Pl az en baratom o felenk volt eleinte o sms-ben hivott el vacsira annyira cukin h nem tudtam arra nemet mondani. Sok sikert!!!!

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?


Mit szeretnek a lányok és mit a fiuk az ágyban?

észletes válaszokat kérek h ki mit szeret

Legjobb válasz: a fiúk bármit a lányok azt szeretnék,hogy hamarabb elélvezzenek,mint a pasi XD

a fiúk bármit a lányok azt szeretnék, hogy hamarabb elélvezzenek, mint a pasi XD
Hát ez érdekes kérdés. De leírom. :D Én egy 22 éves férfi vagyok. -Szeretem azt, amikor az aktuális partnerem nem veszi rosz néven ha "oktatom", hogy nekem mi a jó, és ezt el várom fordítva is. Hogy szóljon ha neki nem tetszik valami. -Én például szeretem amikor a barátnõm cumizás közbe az ujjaival lassan és lágyan végighúzza a kezét a derekamon. Kiráz tõle a hideg, nagyon jó. :) -Szeretem amikor hosszan elnyújtva orálisan kielégít. Akár be is nyeli. De az utóbbi nem elvárás. -Amikor álló pózban kamatyolunk, imádom nézni a szemét amikor kitágul a szembogara, amikor élvez... -Szeretem az ánuszát, és a csiklóját nyalogatni, izgatni, rágni. Az utóbbit nem izomból kell képzelem el. -Imádom a melleit a popsiját és a nyakát simogatni. És azt is szeretem ha ezt õ is megteszi nekem. -Szeretem amikor a heréimet lágyan simogatja, maszíroza, vagy amikor a belsõ combtövemet simogatja. -Szeretem amikor lehet vele vadulni, és szeretek a természetben kamatyolni vele. :) Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
takaró, párna
A kérdező hozzászólása: úgy értem szex közben :P
lány :)
A kérdező hozzászólása: jó akkor bõvebben megfogalmazom :) mit szeretnek a lányok mit csináljon velük a fiú szex közben és mit szeretnek a srácok mit csináljanak velük a csajok ugyanakkor...hol fogdossák vagy mit csináljanak mit szeretnek látni stb. :)
én lány vagyok. szeretem ha pasi gyengéd, nem durva, sokat simogasson, csókoljon, és lehetõleg legyen valami alap zene szex alatt mert zavarba tudok jönni a szex hangoktól(nyögdécselés, lihegés.. stb)
ma 16:26 Én is ezt szeretem, fiú létemre. :D
a lány a fiút szereti, a fiú a lányt ;)

Van 1 lány akit kb. egy éve szeretek. Nem egyszer próbálkoztam nála. Csak az a para h 2hónapja csúnyán összevesztünk "mert nem tartottam tiszteletben őt" mert ő barátként szeretett énmeg belévoltam zúgva. Mit tegyek hogy az enyém lehessen?

Szitne mindenben hasonlítunk, mintha ikrek lennénk kb. és ?t az is zavarta elvileg h a legjobb bn?je exe vok.Mit tegyek? Nagyon fontos számomra

Legjobb válasz: segítsetek Pls!!!!!! Nagyon szeretem ezt a lányt:/

A kérdező hozzászólása: segítsetek Pls!!!!!! Nagyon szeretem ezt a lányt:/
Ne alázkodj meg egy lányért. Annyit nem ér, hidd el nekem.
errõl a legjobb barátnõjével való járásról mesélhetnél kicsit bõvebben, pl: meddig voltatok együtt?Ki mit érzett a másik iránt? stb. mert elég valószínû hogy a barátnõje miatt nem kezd veled
A kérdező hozzászólása: hát jártam vele majdnem félévet de abból 2hónap volt járás kb... elkezdett hanyagolni egy másik pasi miatt és az utolsó hónapban már engem se izgatott inkább spanok cigik pia meg minden és végül szakítottunk.De kb csók nem volt meg semmi... de nem szégyenlem elsõ csaj:) Én nagyon szerettem az igaz és õ az elsõ hónapokba ezt viszonozta is, de utána.Minden nap taliztunk a suliba, mindig mentem hozzá, 7végenként mentem hozzájuk is jó is volt meg minden de még1X nem csinálnám végig az biztos:) Akivel összevesztem az elõtt õ volt az akit igazán szerettem... de megismertem jól meg is voltunk amugy barátként is de én többet akartam
Hát akkor szerintem mégsem a barátnõje miatt nem akar veled járni, próbáld vele megbeszélni, hogy miért nem, vagy mondd azt, hogy csak 1x próbáljátok meg, ha meg nem mûködik akkor hanyagoljátok és maradtok csak barátok :) jobbat nem tudok, sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: hát mikor rákérdeztem h miértnem? mert nem-.-" ez a tipikus nõi hülyeség:/ de am lehet h jobbis így hogy összevagyunk veszve...:/
lehet, mert így talán könnyebben el tudod felejteni :)
A kérdező hozzászólása: Az a vicc, hogy még sokszor most is eszembe jut a leányzó, azóta sokat változtam, más ember lettem stb.De még mindig sokszor eszembe jut, azóta van egy másfél éves kapcsolatom, mely miatta félbeszakadt egyszer(csak egy napra szerencsére), mert felkavarogtak bennem az érzelmek, szingli voltam és akkor meg az hiányzott akivel most járok még mindig, de még sokszor eszembe jut az aki miatt ezt a kommentet irtam és sokszor még hiányzik is.Mit tegyek?Félek ha szakítok már még egy esélyt nem kapok és mi lesz ha hiányozni fog?:// SEGÍTSETEK:'(Már nagyon kivagyok://

Fiu vagyok, lanyokat szeretem, de szeretem hordani a nöi fulbevalokat! Szerintetek mi lehet ennek az oka?

Nem vagyok b..i , soha nem is erdekelt, nem akarok mas nemhez hasonlitani csak a nöi fulbevalok erdekelnek.

Legjobb válasz: Elsõnek: biszexuális akkor lenne, ha a lányok mellett a fiúk is érdekelnék. Szerintem arról van szó, hogy rejtett crossdresser, vagy inkább fétisiszta vagy. Elsõ azt jelenti, hogy szeretsz nõi dolgokat hordani, bár igazából ez a ruhákra vonatkozik. A második pedig az, hogy vonzanak, izgatnak bizonyos tárgyak, jelen esetben egy nõi ékszerdarab. Mindkettõ esetben heteroszexuálisokról van szó, tehát se nem b.zikról vagy "homárokról"! Semmi baj nincsen ezekkel, ártani nem ártasz vele az égvilágon senkinek.

Biztos szarka vagy, azok buknak az ékszerekre.
A válaszadó a "transzi" szót használta, ami az én olvasatomban transzszexuálist jelent. A transzvesztita rövid formája a "travi". De továbbra is fenntartom, hogy ha csak a fülbevaló izgatja, akkor az sima fetisizmus.
Elsõnek: biszexuális akkor lenne, ha a lányok mellett a fiúk is érdekelnék. Szerintem arról van szó, hogy rejtett crossdresser, vagy inkább fétisiszta vagy. Elsõ azt jelenti, hogy szeretsz nõi dolgokat hordani, bár igazából ez a ruhákra vonatkozik. A második pedig az, hogy vonzanak, izgatnak bizonyos tárgyak, jelen esetben egy nõi ékszerdarab. Mindkettõ esetben heteroszexuálisokról van szó, tehát se nem b.zikról vagy "homárokról"! Semmi baj nincsen ezekkel, ártani nem ártasz vele az égvilágon senkinek.
Mármost, kedves 15:19, milyen jogon nevezed idiótának az elõzõ válaszadókat, ha te meg transzszexualitást diagnosztizálsz abból, hogy a srác szeret nõi fülbevalót hordani? Azért egy másik nemmel pszichikailag azonosulni kicsit több, mint felvenni egy ékszert, amit ált. a másik nem szokott viselni. Kérdésfeltevõ, ha csak a nõi fülbevaló viselése izgat akkor sztem egyszerû fetisizmusról van szó esetedben, nem katasztrófa :)
Bizony homár, pontosabban biszexuális vagy. ...és akkor mi van? Éld tovább az életed, és vegyél fülbevalókat, ha ez téged boldoggá tesz.. mindenki azt csinál otthon, amit akar.
már kezdek kiakadni a sok idióta választól ezen az oldalon...ELSÕ: mi a rákért lenne biszex vagy homár ha direkt kihangsúlyozta a kérdésben hogy nem érdeklik a fiúk? a kérdésedre válaszolva: igazából 8 millió oka lehet hogy miért kedveled nõi fülbevalókat, de ha választanom kéne én is azt mondanám hogy lehet hogy kezdõ transzi vagy. a metroszexuálisok meg nem nõi cuccokat hordanak csak annyit tollászkodnak meg foglalkoznak a kinézetükkel hogy lassan teljesen úgy viselkednek mint a nõk -.-
hmm ha vannak haverjaid és meglátnak fülbevalóban mit szoltak?
A kérdező hozzászólása: közepes 4-5 cm karika meg picik is
LÓgos fülbevaló vagy csak ilyen kicsi :D?
A kérdező hozzászólása: csak es kizarolagosan a fulbevalo tetszik semi mas noi dolog! igen neha hordok is.
semmilyen mas noi cucc nem izgatja a fantaziad? magassarku? harisnya? melltarto? tanga? korszett? szoknya? csak es kizarolagosa a fulbevalok? es hordod is oket?
attól mert nõi fülbevalókat szereted nem vagy b*zi. csak valamit szeretsz amit a lányok is. mindenkkinek vannak ferdeségei :) csak valakinek nagyobb valakinek kisebb. neked kisebb és ezért nem kell elítélni. szerintem normális fiú vagy és nem b*zi meg nem is bi*ex . csajozzál nyugodtan :) és élvezd az életet . (én ezt gondolom nem kell lepontozni)
mocskos b_zi mocskos b_zi xD megadod a szamod:) )
inkább travi
Lehet, metroszexuális vagy..
18:29: transzvesztita != transzszexuális
A kérdező hozzászólása: nem láttak még meg

Mi lehet annak az oka, hogy lány létemre sokkal jobban szeretek a fiú barátaimmal lenni? Velük érzem igazán jól magam, nem pedig a lányokkal, pedig teljesen nőies vagyok egyébként. Ez normális? Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: én is jobban érzem magam a fiú barátaimmal és én is nõies vagyok....hát nálam az az oka hogy elegem lett a 2 szinû lány barátnõkbõl 19/L

én is jobban érzem magam a fiú barátaimmal és én is nõies vagyok....hát nálam az az oka hogy elegem lett a 2 szinû lány barátnõkbõl 19/L
Énis igy vagyok ezzel.15/L
tudat alatt az az oka, hogy a fiúk sokkal jobban figyelnek egy köztük jelen lévõ lányra, mint a lányok más lányokra. élvezed a figyelmet. nincs ebben semmi rossz. plusz igen, a lányok egymással nagyon köcsögök tudnak lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát igen...én is azért nem szeretek lányokkal lenni, mert folyton csak rivalizálnak, meg hátba szúrnak...a pasik pedig nem felidegesítenek, hanem inkább felvidítanak. :D
Velem is így van szint úgy. :P
Huu de jo, eddig azt hittem, hogy csak en vagyok igy. Udv a klubban lanyok :D Es csatlakozom az elozoekhez, ami az okot illeti. 19/L

Mit szeretnek az emberek egy bunkó, nagyképű, káromkodó lányban?

van egy osztálytársam, tavaly új lány volt. szerintem nem szép, de vékony és balettozik, éppen ezért megtetszett pár fiúnak, az egyik össze is jött vele. az osztályból rajtam kívül max 1-2 ember nem bírja csak. nagyképű, feltűnési viszketegsége van, bunkó. ha valaki valamit nem tud, ráüvölt, hogy mekkora gyökér. ha valaki nem csinálja meg amit a tanár kér, ráüvölt, hogy mekkora tuskó. két mondatot nem tud csúnya szó nélkül elmondani. sokat gondol magáról. sok mindenkit kibeszél elég hallhatóan. akkor mégis miért szereti mindenki? nem tudok jó tulajdonságot mondani rá, pedig már 1 éve ismerem... oké, aki tényleg a barátja, az biztos jobban ismeri, mint én, de akikkel csak 1-2 szót vált hetente, az miért szereti? mit lehet kedvelni egy ilyen lányban? fiúk, nektek tetszene egy ilyen? lányok, ti barátkoznátok egy ilyennel?

Legjobb válasz: lány:hát figyelj én biztos nem barátkoznék ilyen lánnyal mások azért barátkoznak vele mert azt hiszik hogy menõbbek lesznek

lány:hát figyelj én biztos nem barátkoznék ilyen lánnyal mások azért barátkoznak vele mert azt hiszik hogy menõbbek lesznek
A kérdező hozzászólása: hmm, ez igaz lehet! :)

Mit csináljak, ha mostanában gyakran sírok is, mert nagyon hiányzik egy lány az életemből, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és szeretjük egymást, annak ellenére, hogy most lényegében lenne egy lány, akivel összejöhetnénk akár?

A probléma, hogy hiába minden er?feszítésem, egyszer?en nem tudok hozzá vonzódni testileg, nem érzek emiatt semmiit sem iránta, a barátnak jó lenne kategória. Ez olyan rossz, mert igazából én csúnya fiú vagyok szerinem és már rondáztak is le néhányan, szóval örülhetek, hogy legalább ez a lány van olyan rendes, hogy nem utasított el, amikor meglátott el?ször és ? maga mondta, hogy máskor is találkozhatnánk és ett?l boldog is voltam, de minél többször találkozunk, annál inkább távolodnék t?le, mert nem vonz sajnos szegény küls?re, arcra egyáltalán nem az esetem és van egy kis szakálla is, de a f? probléma, hogy egyszer?en nem vonzódom hozzá, pedig én próbáltam adni esélyt a dolognak. Én kezdemémnyeztem nála, miután elég sok visszautasítást vagy közömbösséget tapasztaltam a szép lányok részér?l, az átlagosaknál sem volt szerencsém, így végül a legcsúnyábbnak tartott lányoknál kezdtem el próbálkozni, mert nekem amúgy is nagyon fontos volt mindig is a lány jelleme, ha egy lány nagyon szép, de jellemre nem tudom megszeretni, ugyanúgy nem tudnék már vonzódni hozzá, ahogy most ehhez a szegény lányhoz sem, csak míg a másikhoz a jelleme miatt, addig ez utóbbihoz a külseje miatt. Úgy utálom magamat, miért vagyunk mi fiúk, lányok ennyire felszínesek, miért így m?ködünk, hogy csak a küls?re vonzó emberekhez tudunk vonzódni csak? Így sohasem lehetek boldog, sosem lesz olyan barátn?m, aki küls?re és jellemre is vonzana?:(

Legjobb válasz: Engem is rondázot már le egy ronda lány. Hát az vicces volt, de attól nem érzem azt h az lennék.

Engem is rondázot már le egy ronda lány. Hát az vicces volt, de attól nem érzem azt h az lennék.
Kérdezõ, érdekelne azért, hogy hány éves vagy, vagy pl. szûz vagy-e még:) Ez a sírdogálós nyámnyila/depressziós hangulat nem válik elõnyödre, gondolom te is tudod. Én azt tanácsolnám, hogy ne kergesd el ezt a lányt azért mert nem az az ideális modell, mint ami a médiából folyik. Nem lehet mindenki Kim Kardashian. Persze azért van az a szint is, amivel már cikinek érzed ha látnak .. az nem cél, de ha csak egyszerûen átlagos, akkor szerintem tanulj tõle, vele, mert késõbb elõnyödre vállhat. Nem kell kihasználni, szédíteni, amennyire lehet legyél korrekt vele.
Ha nem vonzódsz hozzá akkor ne járj vele, csak azért hogy legyen valakid! Majdcsak találsz olyan lányt akire vágysz! (én meg olyan pasit, mert énsem találtam még :( ) Az meg hogy ki ronda ki nem az szubjektív :) Küldesz képet privátba?
Már nem azért, de mit vársz, ha a szép lányokta elsõ randi után nem keresed, csak mert nem ugrottak egybõl a nyakadba? Az ilyesmihez, fõleg ha nem vagy olyan jóképû, idõ kell, nem várhatod, hogy ha nem nézel ki jól, akkor mindjárt oda legyen érted, mert miért lenne? Szabotálod magad.

Mi jellemző inkább a lányokra, az hogy inkább együtt akarják a pasijukkal megteremteni a vagyoni javakat, vagy inkább be szeretnék tenni a feneküket a kész házba, autòba?

Ti mit tapasztaltatok?

Legjobb válasz: Nekem eddig szerencsém volt, olyan lányokkal hozott össze a sors, akik nem a tutiba akartak bekerülni. Bár az is lehet, hogy van egy szûrõm, és kiválogatom azokat, akik ilyenek:) Persze a családfenntartás a férfi dolga, na de amíg nincsen család, addig a nõnek sem kellene egész nap a körmét reszelgetni meg plázázni. Nem is értem igazából, hogy azok a lányok - és nem kötelezõ az elsõnek magára vennie:)- akik az egyik eltartásból a másikba mennek hogyan bírnak ennyire céltalanul lebegni? Persze itt is vannak fokozatok, mert ha csinál a csaj is közben értelmes dolgot, vagy csak esetleg nem fizet semmit, de szintén dolgozik, akkor még elmegy. De sajnos ismerek én is olyan csajt, akit elõször apuci tartott el, onnan rögtön egy középkorú, szintén eltartó "apucihoz" ment tovább, és így tovább, azóta is.

Nekem eddig szerencsém volt, olyan lányokkal hozott össze a sors, akik nem a tutiba akartak bekerülni. Bár az is lehet, hogy van egy szûrõm, és kiválogatom azokat, akik ilyenek:) Persze a családfenntartás a férfi dolga, na de amíg nincsen család, addig a nõnek sem kellene egész nap a körmét reszelgetni meg plázázni. Nem is értem igazából, hogy azok a lányok - és nem kötelezõ az elsõnek magára vennie:) - akik az egyik eltartásból a másikba mennek hogyan bírnak ennyire céltalanul lebegni? Persze itt is vannak fokozatok, mert ha csinál a csaj is közben értelmes dolgot, vagy csak esetleg nem fizet semmit, de szintén dolgozik, akkor még elmegy. De sajnos ismerek én is olyan csajt, akit elõször apuci tartott el, onnan rögtön egy középkorú, szintén eltartó "apucihoz" ment tovább, és így tovább, azóta is.
Nem a kõkorszakban élünk, de még ott sem úgy volt, hogy a pasi hazavitte a vacsorának valót. Sokszor a nõ gyûjtögette össze, bizony. :) Rosszul viselném, kiszolgáltatottnak érezném magam. Ártanak a büszkeségemnek, stb, stb. Abszolút: EGYÜTT!!! Fele-fele arányban. Egész életemben a fejemben járna, hogy a máséba tettem be a fenekemet, amiért más dolgozott meg! Nem vagyok én politikus. :D
Van ehógy gyönyörû szakmám amiben imádok dolgozni meg aztán nem is bírnám h eltartsanak. Semmirevalónak érezném magam
Én is, és a lányismerõseink is viszolygunk attól, hogy a pasi tartson el. :) Szerencsére jól állunk, de én még össze se jönnék gazdagabbal, néha még a csóróbb fiúnak is az a mániája, hogy õ tartja el a csajt. Pedig nagyon helyen fordítva van. De ki sem tartanék senkit. Picit én keressek többet, ennyi pont elég. :) Mellesleg nem azért tanultam ennyit, hogy kitartsanak.
Na, nálunk vita lenne, ha megpróbálnám eltartani a barátnõmet... Õ többre tartja magát, mint egy eltartott...
Együtt. De szerencsére nekem már van lakásom, autóm. Ez még jobb helyzet. :) Ha a másiknak nincs, azt sem bánom, ha egyéb téren rendben van. Nekem nem számít a vagyona. (ja és míg nem dolgoztam meg azért, amim van, addig se számított!!!)
Én szeretném ha együtt teremtenénk meg amink lesz. De ha nem tudnék dolgozni v nem lenne rá szükség akkor otthon mindent szó nélkül megcsinálnék. 1. Nem a kõkorszakban élünk. Már nem DOLGA a férfinak eltartani a nõt. Tudod ez is az egyenjogúség része. 22/N
én fiú vagyok, de egyetértek az elsõvel :D
én az utóbbi vagyok tartson el a fiú ez a dolga 19L
én 12-es vagyok. engem nem is vonz az a nõ akinek csak úgy dirigálni lehet. ideteszem-odateszem. legyen határozott, legyen egyénisége! és nem azért, mert papucs vagyok. de ezt látom magam körül is. az "igenis édesem" típust általában otthagyják egy-két kör után. normális önbizalommal rendelkezõ férfinak olyan társ kell akinek van véleménye.
Szavakban, amikor csak beszélni kell róla, akkor minden nõ azt hangoztatja, hogy õt ne tartsa el egy pasi, nem kell neki a pasi pénze, majd együtt megteremtenek mindent. Aztán amikor gyakorlatban megnézzük, hogy hogyan is élnek, akkor elenyészõ kisebbségük él a sokat hangoztatott elvei szerint. Nem is baj ez, csak éppen nem kellene bort inni és vizet prédikálni, hazudni, megtéveszteni, letagadni, hogy milyenek is valójában. Nem szégyen bevallani, hogy eltartót is keres a nõ, amikor párt választ. Rengeteg nõt, lányt ismerek, akik partnert váltottak és sose szegényebb partnert szereztek be, mint a korábbi volt, hanem jóval tehetõsebbet. Egy férfinél a nõ anyagi háttere nem annyira számít a párválasztásnál, a nõk meg jórészt ez alapján választanak, de körömszakadtáig tagadja mind, mintha szégyen lenne vagy nem lenne nyilvánvaló minden kívülálló számára.
Utolsó: én ezt ellenkezõképp látom. Sajnos már a fiúk azok, akik egyre anyagiasabbak. Csak valahogy elsiklanak felette. Megpróbálom levezetni: az én ismerõseim többsége már régóta párkapcsolatban él, mûködõképes kapcsolatban, melyben abszolút nem eltartót kerestek (sõt- gyakran õk a módosabbak). Továbbmenve: akadt néhány eset, amikor a velük élõ fiú/férfi kisebb vagyona/keresete ellenére úgy tüntette fel a dolgot, hogy õ az, aki a családfenntartó szerepét betölti. Vagy õ az, aki anyagilag hogyismondjam: kielégíti a lányt, mert étterembe viszi, megajándékozza. Természetesen, az önérzetesebb nõknek ebbõl néha elegük lett, (ti. abból, hogy még a náluk kevesebbet invesztáló pasiknak is ez a mániája, hogy így állítják be a dolgokat), és elõfordult, hogy ez szakítást idézett elõ. Más esetekben konkrétan azért szakított a nõ, mert a párja élõsködni akart rajta. De jelzem: a kapcsolatok többsége a mai napig tökéletesen mûködik, azzal együtt, hogy a nõ magasabb végzettségû, és némileg több fizetést visz haza. :) Aztán: a "kidobott", megsértett barátoknak természetesen mély meggyõzõdése volt, hogy a csajok azért hagyták ott õket, mert vagyonosabb férfit keresnek. Ez természetesen nem volt igaz. És az utolsó megjegyzésem: én meg arra láttam sok példát, amikor pénzes, ámde más téren kevésbé vonzó fickót hagynak ott csóró, ámde elõnyös külsejû fickóért. Egyik fiúismerõsömnek most alakult így párkapcsolata, semmije sincs szegénynek, annyi, hogy saját magát el tudja tartani. Igaz, nem milliomost hagyott ott érte a lány, "csak" egy biztos egzisztenciával, budai villával, két nyugati autóval, jó fizetéssel rendelkezõ 30-ast. :)
25 hozzánk nyugodtan ekjöhetsz és megnézheted h igazat mondok. Arra nem gondoltlál esetleg h mások azok akik ide írnak meg mások akiket te ismersz?? Honnan tudod h aki itt írta h õt nem kell eltartani az nem mondott igazat?? Tudod mit? Én soha nem kerestem eltartót. Az exemet sokszor ki sem fizették, szüleinél lakott és sokszor én fizettem amit kajáltunk. A võlegényem sem gazdag csak éppen tisztességes munkát végez és így van pénze. De õt sem azért választottam h ja majd õ gazdag meg többet keres mint a másik. Sokáíg nem is tudtam h milyen az anyagi helyzete. Annyira tudják egyes pasik sztereotipizálni a nõket. Ha azok akiket õk ismernek olyanok akkor az összes. Na meg persze a neten is azt írják és a netnek igaza van XD Tiszta vicc
"Rengeteg nõt, lányt ismerek, akik partnert váltottak és sose szegényebb partnert szereztek be, mint a korábbi volt, hanem jóval tehetõsebbet." Ez meg lehet azért, mert erre a szempontra koncentrálsz. :) Vagy ezeket a nõket figyeled. Természetesen, senki sem szereti, ha a társa munkanélküli (de a szülõi dac ellenében egyik barátnõm még egy ilyen fiúval is összeköltözött!). De úgy tünteted fel, mintha a mai világban elsõdleges szempont lenne. Nos, pedig átlagban(!) alig keresnek többet már a férfiak, mint a nõk. Az egyéni tapasztalatom pedig az, hogy ha nincs más probléma a fiúval, a külsõ többet számít a vagyonnál (nagyságrendekkel!). Sok jómódú férfiismerõsöm van, aki nem talál társat (bizony, bármilyen hihetetlen). De egyetlen olyan vonzó külsejû sem, hacsaknem valami fura véletlen folytán nem is a nõket szereti. :)
27- Hagyd. Sajnos(!!!) az a szomorú tapasztalatom, hogy ezt a sztereotípiát (lásd a példámból fentebb!) éppen az olyanok szokták hangoztatni legjobban, akiknek még az édesanyjuk fizeti otthon az internetet. :) De jóhiszemûleg feltételezem, hogy nem így van, és valami menõ bankigazgató a 25-ös, s csak abból fakad a nõkrõl való véleménye, hogy õ az anyagias réteget vonzotta be. Ahogyan a gazdag nõk az anyagias fiúkat néha. :)
Szerintem tök fölösleges bizonygatnom, hogy márpedig én kivétel vagyok. (15-ös vagyok még mindig) Az sem biztos, hogy én csinálom jól, lehet, hogy csak szimpla hülye vagyok és pár év múlva (vagy hamarabb) nagyon meg fogom bánni, hogy nem használtam ki a pasikat. Végül is mi jut nekem a büszkeségen kívül? Semmi. Azt pedig a hajamra kenhetem. De hát nem hinném, hogy már meg tudok változni.
Utolsó: hidd el, õk is megtennék a nõkkel, meg is teszik, ha tudják. :)
És nem kivétel vagy 15. Nekem az összes lány ismerõsöm ilyen.
Nekem sincs olyan lányismerõsöm aki érdekbõl, meg pénzért lenne a párjával. Pasim viszont konkrétan nekem volt aki ki akart használni. Nem volt sok pénzem csak õ nem volt bejelentve és nem fizették rendesen. Nekem meg volt valamennyim. Állandóan kölcsön akart kérni (elenóinte én hülye adtam is aztán leesett h mi van itt) meg baszogatott h miért nem dolgozok már valamit
Ma gondolkoztam rajta, hogy hiába írná le akár több ezer nõ az ellenkezõjét, a férfiaknak valamiért megrögzött mániája, hogy a csajok a pénzre buknak. Mármint mind. Vannak ilyen emberek mindkét nemben, de nem mindenki! Gõzöm sincs, miért hiszik a pasik, ha ezt hiszik? Mert fontosnak akarja érezni magát a pénze által? Vagy õ maga anyagias? Meg akarja indokolni, miért nincs nõje???
"Tehát jobban jár a férfi, ha inkább eltart egy nõt, de cserében õ lehet az úr a házban." Ez meg miféle gondolkozás? :D Abba bele sem gondolsz, hogy vannak normális férfiak is, akik nem akarnak uralkodni a másikon? Részvétem. És megint NEM gúnyolódásnak szánom, hidd el! :)
Nem gúnyolódtam, te (még biztosabb vagyok benne, mint az elõbb!) az a fajta vagy, aki "kivételnek" tartja magát. :) "Jobban jár a pasi"? Nekem sem dirigálhatnak, barátnõimnek sem, sõt, sok esetben a nõnemû még határozottabb is a maga módján egy kapcsolatban, de a velük lévõ férfiak hidd el, köszönik, de nagyon jól jártak. :)
15-ös vagyok. Nem igazán értem a gúny tárgyát. Nõ vagyok, és nem tartatnám el magam. Ugyanakkor cserébe van egy csomó árnyoldalam is. Például nekem egy pasi sem dirigálhat :) Tehát jobban jár a férfi, ha inkább eltart egy nõt, de cserében õ lehet az úr a házban.
*sok helyen
Ja és lány vagyok!
fiú vagyok (28). egy nem minõsített rétegtõl eltekintve mostanában még sérti is õket, ha én akarnám egyedül megteremteni (a normális barátnõimnél ezt tapasztaltam).
A kérdező hozzászólása: Hogy van huszon évesen lakasotok? Onerobol ilyen fiatalon lehetetlen megteremteni szerintem.
Én is ismerek huszonéveseket, akiknek már van lakásuk. Nõket is. Ha van rendes munkája, ami viszonylag jól fizet, és takarékos életet él, akkor ha más nem, részletre tudott venni valahogy, aminek fizeti a részletét. De sok dologtól függ! Ismerek huszonéves lányokat, akik több százezret keresnek. De olyat is, aki kevesebbet, ám gondozott egy idõs nénit, aki után örökölt (de megdolgozott érte!). Mellesleg huszonévesen a fiúnak sincs több esélye erre. És azt is tudom, hogy sokaknak a szülõk veszik meg, úgy a fiúnak, mint a lánynak. :) Az autóról nem írok, az annyira nem problémás.
1. Igen, a nõk többsége bele akarja tenni a fenekét a tutibas, és lóf.szt sem akar csinálni egész életében, csak a pasi dögöljön bele az igába. 2. Én egyiket sem akarom, hanem én magam akarok magamnak mindent megteremteni. Soha eszembe sem jut, hogy bárkivel közösen.
Nem baj ha nem tart el. De ha nekem is dolgoznom kell, akkor a férfi ugyanúgy vegye ki a részét a házimunkából. Nem oké, ha a nõ is és a férfi is ugyanúgy lehúzza a melóban a napi nyolc órát, aztán apa hazamegy meccset nézni, anya meg csak akkor áll neki vacsit fõzni, meg takarítani. Egy férfi se analfabéta idióta annyira, hogy ezeket ne tanulja meg. Ha meg büdös az otthoni munka -mert igen ez is egyfajta munka- akkor a férfinak tessék annyi pénzt keresni, ne a pár ne legyen rászorulva a két fizetésre. Aztán a nõ meg takarítgathat napi nyolc órában.
Kitérve picit az utolsónak említett dologra: ismerek egy lányt, akinek bár a szülei vették meg a lakást, de azóta is önerõbõl tartja fenn. Semmit sem fizetnek a szülõk, õ osztja be úgy a pénzét, hogy kijöjjön belõle. Sokat tanult, és most jó munkája van, de munka mellett még többet tanul, hogy még jobb munkája lehessen. De ne valami kis szemüveges stréberre gondoljatok. Ez a lány nagyon okos, teljesen természetes, szép, még szórakozni is eljár néha. Egyszerûen szeret a saját lábán megállni, és építi az életét. Sok barátja van, nem beképzelt, normálisak az emberi kapcsolatai. :) Például (ismerem) õ sem viselné jól, ha a pasija el akarná tartani, bele sem menne olyan kapcsolatba.
16-ös. A házimunkában igazat adok, de nincs az a milliomos, aki annyit tudna keresni, hogy én, vagy az ismerõseim lemondjunk a munkánkról, hidd el. :) 15-ös. Érdekes, amikor szinte MINDEN nõ magát tartja az egyedüli kivételnek. :D (Ha nõ vagy).
Úgy értem, vegye ki a részét a férfi is a házimunkából. És ezt nálam például nem befolyásolja, hogy annyit keres, hogy én otthon maradhatok, mert ebbe bele sem mennék. :)
Persze, ha megtalálod azt amunkát, amit még élvezel is akkor oké.
Mert õ maga anyagias, meg akarja indokolni miért nincs nõje, és a fontosság illúziójában szeretne tetszelegni, mint férfi. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!